04 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ! Έχει αντιπολιτευτεί ακόμα και το λίαρ τετ... του Παππά

Αύγουστος 2013. Την ίδια στιγμή που ο Τσίπρας κατακεραύνωνε την κυβέρνηση Σαμαρά για τα λιαρ τζετ, ο Παππάς έκανε βόλτες στην Καραϊβική και τη Βενεζουέλα... με λιαρ τζετ ναρκέμπορου:

Διεθνής ποδοσφαιριστής δηλώνει φανατικός του Survivor - Ποιον παίκτη υποστηρίζει - ΦΩΤΟ

Μπορεί να αγωνίζεται στο εξωτερικό, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να παρακολουθεί το Survivor.

Ο λόγος για τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή του...

Στα δικαστήρια η υπόθεση με τις πορν@γραφικές σκηνές... της Amber Heard

To φιλμ «London Fields» και τον παραγωγό Christopher Hanley οδηγεί στα δικαστήρια η πρωταγωνίστρια

To φιλμ «London Fields» και τον παραγωγό Christopher Hanley οδηγεί στα δικαστήρια η πρωταγωνίστρια Amber Heard, έπειτα από αγωγή που προέκυψε για παραβίαση της σύμβασης και επιζήμιο παρέμβαση σχετικά με τις γυμνές σκηνές της ταινίας.  


Παρακαλάνε για συμβιβασμό τα γατάκια και προτείνουν μεγαλύτερη μείωση αφορολόγητου για να γλιτώσουν τις συντάξεις

Νέες προτάσεις καταθέτει σύμφωνα με πληροφορίες η ελληνική πλευρά σε δείπνο που γίνεται απόψε στις Βρυξέλλες με στόχο να βρεθεί συμβιβαστική λύση στα ανοικτά μέτωπα και ιδιαίτερα στο θέμα της περικοπής των συντάξεων από το 2019, σε συνδοιασμό με τα άλλα ζητήματα.


Ενα κέρμα... αντιστέκεται στην ταχύτητα 300 χλμ τρένου

Ενας επιβάτης αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα.

Και αυτό πέτυχε. Πήρε το τρένο από το Πεκίνο για την πόλη Χανγκτζού της Κίνας. Δίπλα στο παράθυρο άφησε όρθιο ένα κέρμα και αυτό...

Επεισόδια στο hot spot της Μόριας - Τραυμάτισαναστυνομικό - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών της Μόριας, όταν περίπου 150 διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τις απελάσεις ομοεθνών τους και ζητούσαν με συνθήματα και πλακάτ τον απεγκλωβισμό τους από την Λέσβο.

Το Βερολίνο αρνήθηκε να φωταγωγηθεί η Πύλη του Βραδεμβούργου στα χρώματα της Ρωσίας

Η απόφαση του Βερολίνου να μην φωταγωγήσει την Πύλη του Βραδεμβούργου, με τα χρώματα της ρωσικής σημαίας σε ένδειξη αλληλεγγύης μετά τη βομβιστική επίθεση στην Αγία Πετρούπολη έχει προκαλέσει οργή, με τους επικριτές της να την χαρακτηρίζουν "σκανδαλώδη".


ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Ξύρισε το κεφάλι της κόρης της επειδή δεν φορούσε μαντίλα!

Το δικαστήριο ανηλίκων της Μπολόνια αποφάσισε σήμερα να επικυρώσει την απόφαση απομάκρυνσης μιας δεκατετράχρονης έφηβης, με καταγωγή από το Μπανγκλαντές, από την οικογένειά της.


Το σαρδάμ του Γαβρόγλου στη Βουλή για τις εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

«Μην μπαίνουμε σε σπέκουλα λίγους μήνες πριν από τις εκλογές ή λίγες εβδομάδες πριν από τις… εκλογές», ανέφερε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου με βουλευτές να του υποδεικνύουν άμεσα το σαρδάμ του χωρίς, βέβαια, να λείπουν τα γέλια και τα σχόλια.

Στα Γιάννενα έπαθαν... Ρέθυμνο: Άλλη μία «ελληνική» ασφαλτόστρωση που θα γίνει viral!

Λένε ότι μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, οι εικόνες που κατέγραψε φακός του epirusgate, στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, μόνο για γέλια και για κλάματα είναι.

Ποιος παίκτης του Survivor συμμετείχε σε βίντεο – κλιπ της Νατάσας Θεοδωρίδου; (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ποιος παίκτης του Survivor, συμμετείχε σε βίντεο κλιπ της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Ο λόγος για τον....

Οι οπαδοί του Σώρρα έφτιαξαν βίντεο αλά Prison Break για τον αρχηγό τους!

Οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα που ορκίζονται στην συμπαντική συνειδητότητα (!) έφτιαξαν ένα βίντεο για τον αρχηγό της Ελλήνων Συνέλευσις! Πρόκειται για ένα βίντεο υπερπαραγωγή το οποίο έχει λίγο από όλα... και φυσικά ένα ξεκάθαρο μήνυμα υποστήριξης του καταζητούμενου "εθνοσωτήρα".

SΖ: Οι δανειστές διαφωνούν για την Ελλάδα -Για το πρωτογενές πλεόνασμα

Η συζήτηση για την Ελλάδα εντάθηκε και πάλι πριν από το Eurogroup της Παρασκευής, καθώς οι δανειστές διαφωνούν  για τους στόχους που πρέπει να μπουν.


Για ποια «βαποράκια» του ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει στοιχεία ο Στουρνάρας

Σε ένα πολιτικοοικονομικό θρίλερ όπου εναλλάσσονται οι επίσημες τοποθετήσεις και επιθέσεις, με τη λάσπη και τα υπονοούμενα από τα «πληρωμένα πιστόλια» ελεγχόμενων Μέσων Ενημέρωσης , εξελίσσεται η επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης μέσω της προσπάθειας αποδόμησης του Γιάννη Στουρνάρα.


Ο ληστής στο Π. Φάληρο χέστ@κε μέσα στην ντουλάπα και εντοπίστηκε απ' τη βρώμα! – Oι απίθανες λεπτομέρειες ενός φιάσκο

Η ληστεία στο Παλαιό Φάληρο και ο δράστης που αφόδευσε στην ντουλάπα και εντοπίστηκε από την δυσοσμία, έχουν προκαλέσει σάλο στην ελληνική κοινωνία και τριγμούς ακόμη και στο εσωτερικό της Αστυνομίας.


Το αφεντικό της Αμάλ Κλούνεϊ στον Guardian: Με το Brexit να επιστραφούν τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Με άρθρο του στον Guardian ο γνωστός δικηγόρος Τζέφρι Ρόμπερτσον, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της νομικής ομάδας στην οποία συμμετείχε και η Αμάλ Κλούνεϊ, ετοιμάζοντας για λογαριασμό της ελληνικής κυβέρνησης τη γνωμοδότηση για την επιστροφή των Γλυπτών, καταθέτει νέα πρόταση για τη διεκδίκησή τους συσχετίζοντας της με το Brexit.

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση στο ΠαΜακ-ΜΑΤ εναντίον ομάδας άπλυτων

Ομάδα νεαρών επιχείρησε να μπει στο χώρο του πανεπιστημίου ωστόσο οι δυνάμεις των ΜΑΤ που έχουν κυκλώσει το κτίριο δεν τους το επέτρεψαν - Άρχισαν μικροσυμπλοκές


«Τελεσίγραφο» από Βρυξέλλες: Όλα απ'την αρχή αν πληρώσετε τη δόση του Ιουλίου!

Αυστηρή προειδοποίηση από ανώτατο Ευρωπαίο αξιωματούχο να μην επιχειρηθεί η πληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας με χρήματα από τα κρατικά ταμεία (χωρίς τη δόση των δανειστών) γιατί θα οδηγούσε σε πλήρη ύφεση την ελληνική οικονομία


Συγκινητικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μας συστήνει τον Άλφι, τον σκυλάκο που του άλλαξε τη ζωή

Ένα ξεχωριστό μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα για τα Αδέσποτα, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω της σελίδας του στο Facebook.


Μετέφεραν στη ζούλα τα αποθεματικά του ΟΑΕΔ στην ΤτΕ! Ερώτηση Βρούτση

Με την αιφνίδια μεταφορά διαθεσίμων ύψους 65 εκατ. ευρώ του ΟΑΕΔ σε λογαριασμούς της Τραπέζης της Ελλάδος ασχολείται σήμερα σε παρέμβαση του ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής τομεάρχης, βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου.


Θερμό επεισόδιο στο Γιβραλτάρ: Βρετανικό πολεμικό καταδίωξε ισπανική κανονιοφόρο [εικόνες]

Ενταση επικράτησε στα στενά του Γιβραλτάρ όταν σημειώθηκε θερμό επεισόδιο μεταξύ δύο πολεμικών σκαφών της Βρετανίας και της Ισπανίας.

Καθ’ οδον προς το Brexit η ένταση αυξάνεται στην χερσόνησο του Γιβραλτάρ.

Αγία Πετρούπολη: Ο βομβιστής αυτοκτονίας ήταν σούσι σεφ! Νέες φωτογραφίες του

Νέες φωτογραφίες του Ακμπαρζόν Τζαλίλοφ, ο οποίος σκόρπισε τον θάνατο στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης το μεσημέρι της Δευτέρας (03.03.2017), δόθηκαν στη δημοσιότητα.

ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 30%ΧΑΧΑΧΑ! FT: Ο Τσίπρας απέρριψε συμφωνία γιατί θα επέστρεφε σε μονοψήφια ποσοστά

Την αποκάλυψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας απέρριψε συμφωνία που είχε επιτευχθεί με τους πιστωτές τον περασμένο μήνα λόγο πολιτικού κόστους κάνουν οι Financial Times.

Καταγγελία ΝΔ: Εχουν αποφυλακιστεί 150 σκληροί κακοποιοί με το νόμο Παρασκευόπουλου

Με αφορμή την αποκάλυψη ότι οι δράστες της αιματηρής ληστείας στο Παλαιό Φάληρο, είχαν αποφυλακιστεί χάση στο νόμο Παρασκευόπουλου, 32 βουλευτές της ΝΔ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή.


Θύμα ξυλοδαρμού (έτσι λέει) μέσα στις φυλακές ο μαλ@κας Χριστόδουλος Ξηρός

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χριστόδουλος Ξηρός στις φυλακές Διαβατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο Χ. Ξηρός εξέφρασε την επιθυμία του να μην εκκλησιαστεί, δικαίωμα που ούτως ή άλλως έχει κάθε κρατούμενος.

Μετά το σάλο το υπ. Παιδείας πήρε πίσω την πιστοποίηση που έδωσε σε... σχολή Αστρολογίας!

Το υπουργείο Παιδείας, μετά το σάλο, πήρε τελικά πίσω την άδεια που έδωσε σε... σχολή Αστρολογίας!

Θρήνος για 20χρονη! Πέθανε σε διαγωνισμό φαγητού που συνέδεσαν με την Ελλάδα

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι της 20χρονης φοιτήτριας Caitlin Nelson μετά τον θάνατό της σε διαγωνισμό φαγητού που συνέδεσαν με τον ελληνικό τρόπο ζωής.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ! Ο Κουρουμπλής έβγαλε ΔΤ και μοιράζει φώτο... συνάντησε τη Μέρκελ και του είπε ότι είναι "ο σημαντικότερος υπουργός στην Ελλάδα"

Συνάντηση με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε η Άνγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της διάσκεψης για τη ναυτιλία στη Γερμανία.


Ε ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ! Υπουργείο Εργασίας: Και άλλοι βουλευτές πήραν την 13η σύνταξη!

Η επιχείρηση "πετάω την μπάλα στην εξέδρα" συνεχίζεται αυτή την φορά από το υπουργείο Εργασίας το οποίο με καθυστέρηση πολλών ημερών παραδέχεται ότι έδωσε σε λάθος ανθρώπους (βλ. βουλευτές) την 13η σύνταξη, δεν δίνει στοιχεία για το ποιοί και πόσοι πήραν την 13η σύνταξη και αποθεώνει τον ΕΦΚΑ!

Ο Παρασκευόπουλος υπερασπίζεται, με αριστερές μαλ@κίες, τις πρόωρες αποφυλακίσεις δολοφόνων

Ο Ν. Παρασκευόπουλος υπερασπίστηκε τον νόμο για την αποσυμφόρηση των φυλακών, μετά τον σάλο που ξέσπασε εξαιτίας των περιστατικών εγκληματικότητας από ανθρώπους που απελευθερώθηκαν με βάση τις διατάξεις του.


Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το ξεφτιλίκι στο Παλαιό Φάληρο

Σε κακή συνεννόηση των αστυνομικών από διαφορετικές υπηρεσίες που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης των δραστών της ληστείας στο Παλαιό Φάληρο ψάχνει η Ελληνική Αστυνομία απαντήσεις για το φιάσκο με την μη ανεύρεση του ληστή, που κρυβόταν επί 14 ώρες στην ντουλάπα του σπιτιού στο οποίο είχε εισβάλλει.


ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΡΑΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ! Bella Hadid: «Είμαι περήφανη που είμαι Μουσουλμάνα»

[Κάτι από έλληνα αριστερό με δεξιά τσέπη θυμίζει αυτή... περήφανη μουσουλμάνα στην ασφάλεια της Νέας Υόρκης όπου μπορεί να τσιτσιδώνεται... την άλλη φωτογράφιση με βρεμμένα ρούχα να πάει να την κάνει στον Ευφράτη να την μαζεύουμε σε κομματάκια...]

Το supermodel για πρώτη φορά μιλάει δημόσια για τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις

To supermodel Bella Hadid, για πρώτη φορά μίλησε δημόσια για τη θρησκεία της και την εμπειρία του πατέρας της ως πρόσφυγα στην Αμερική.


ΜΠΑ; ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο "ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ"; Οργή Αμβρόσιου για Τσίπρα, Μπελογιάννη και... «Κομμουνιστο-Συμμορίτες»!


[Ξαναθυμίζω ότι ο Αμβρόσιος τον Φεβρουάριο του 2015 αποθέωνε τον "λεβέντη Τσίπρα" και αισθανόταν εθνικά υπερήφανος για τη "διαπραγμάτευση"... για να ξέρουμε τι ευθύνες έχει ο καθένας μας για το σημερινό χάλι]

Πρωτοφανής επίθεση στον Πρωθυπουργό με αφορμή τα εγκαίνια του Μουσείου στην Αμαλιάδα. «Βρήκε χρόνο για να τιμήσει τον αρχι-δολοφόνο των νηπίων αλλά την 25η Μαρτίου δεν είπε ούτε μια λέξη για την Αγία Λαύρα και τον Παλαιών Πατρών Γερμανό!» γράφει μεταξύ άλλων


ΑΥΞΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ! Έκθεση: Αυξήθηκαν οι σοβαρές ρατσιστικές επιθέσεις στην Ελλάδα


[Δηλ. τι περίμεναν με το συρφετό που μάζεψαν και πηδάει ή σφάζει ο ένας τον άλλο;]

Μείωση των καταγραμμένων περιστατικών ρατσιστικής βίας, αλλά και αύξηση των σοβαρών επιθέσεων με ρατσιστικό κίνητρο και ροπή προς την επανεμφάνιση οργανωμένων ή άτυπων ομάδων θυτών, διαπιστώνει το Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας στην ετήσια έκθεσή του για το 2016, που παρουσιάστηκε σήμερα στην Αθήνα.



Εγκλωβισμένοι οι υπάλληλοι στο υπουργείο Παιδείας λόγω διαμαρτυρίας αδιόριστων εκπαιδευτικών

Περισσότερα από 2.000 άτομα [ΔΕ: Καλά ρε πο@στη μου πόσοι αργόσχολοι χαεύουν εκεί μέσα; Άκου 2.000! Προσθέστε και καμιά χιλιάδα που δεν πάει καν, συν καμία χιλιάδα που ην είχε κοπανήσει από νωρίς σήμερα...] παραμένουν εγκλωβισμένα στο κτίριο του υπουργείου Παιδείας, εξαιτίας παράστασης διαμαρτυρίας αναπληρωτών εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής που διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους.


Γεωργιάδης: Να μας πει ο κ. Παππάς τι έκανε στη Βενεζουέλα

«Ο κ. Παππάς όταν πήγε στην Καραϊβική με το ιδιωτικό τζετ του καταζητούμενου κ. Χαλίλ και τον δικηγόρο των offshore κ. Αρτεμίου δεν πήγε ως Νίκος Παππάς, αλλά ως διευθυντής του γραφείου του κ. Αλέξη Τσίπρα. Ό,τι χρήματα πήρε, δεν τα πήρε για τον Παππά αλλά για τον Τσίπρα», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο κρυφό ταξίδι του κ. Νίκου Παππά, στη Βενεζουέλα.


Οι εξωχώριοι «λογαριασμοί» του Σκουρλέτη

Του Σάκη Μουμτζή

Κυκλοφόρησε χθες στο διαδίκτυο η φήμη, πως ο πατέρας του Π.Σκουρλέτη φέρεται να έχει τραπεζικούς λογαριασμούς εκτός Ελλάδος.

Σε μια φιλελεύθερη κοινωνία δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Το τι κάνει ο πατέρας δεν αφορά και δεν αγγίζει τον γιό και αντιστρόφως. Συνεπώς, εν τη γενέσει της η απόπειρα σπίλωσης ή εκβιασμού του Π.Σκουρλέτη πέφτει στο κενό.


Πρετεντέρης: Το μόνο βέβαιο απ' την απάντηση Παππά είναι ότι διαβάζει πολύ Documento

O λογαριασμός λαθών του Παππά αρχίζει να φορτώνεται επικίνδυνα¨γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Η αξιολόγηση και το σύνδρομο της καρέκλας

Τελικά, φαίνεται, πως «δουλεύουν» κανονικά την Ελληνική Κοινή Γνώμη τόσο ο ηγετικός πυρήνας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όσο και η «αντιπολιτευτική» ομάδα των 53 στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ.


ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Αλέξης εξηγεί τι πρέπει να γίνει τώρα που θα πάρει σκληρά μέτρα...

Παίζει να είναι ο μόνος πολιτικός στον πλανήτη που έχει "αντιπολιτευτεί" για τα πάντα τον εαυτόν του!

ΟΚ! Τώρα για την καρέκλα υπογράφει τα πάντα.... πριν όμως; Πριν και ούρλιαζε: 

ΝΔ σε Φλαμπουράρη για Fraport: Οι έλληνες πληρώνουν ακριβά το θέατρο που παίζετε!

Επίθεση στον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη εξαπολύει με ανακοίνωσή της η ΝΔ σχετικά με την ανακοίνωση του μπάρμπα Αλέκου για επικείμενη ολοκλήρωση της επένδυσης για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια... μιας σύμβασης που είχε υπογραφεί επί Σαμαρά το Φθινόπωρο του 2014 και επί 2,5 χρόνια οι ΣΥΡΙΖΑίοι κάνουν ότι είναι δυνατό για να την ακυρώσουν.

Τρία χαμένα πέναλτι σε 11 λεπτά - ΒΙΝΤΕΟ

Στο βιβλίο Γκίνες για τα περισσότερα χαμένα πέναλτι μέσα σε ελάχιστα λεπτά, θα μπει ο αγώνας Άστρα Τζιούρτζιου-Βιτορούλ (1-2) που έγινε τη Δευτέρα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ από το 31΄ έως το 42΄ ο διαιτητής καταλόγισε τρία πέναλτι, όμως κανένα δεν μετατράπηκε σε γκολ!


Αν και Ολυμπιονίκης δηλώνει… κότα για το Survivor! (ΦΩΤΟ)

ΟλυμπιονίκηςΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Η Ολυμπιονίκης του 2004, Φανή Χαλκιά, αρνήθηκε να πάει στο πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ, Survivor.

«Εεε όχι. Μου είχαν πει να πάω. Είμαι λίγο κότα για αυτά. Δεν… μασάω, μην νόμιζετε», δηλώνει η ίδια σε εκπομπή.

Μαριόν, η ανιψιά που αμφισβητεί την ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν [εικόνες]

Είναι πιο όμορφη, πιο ξανθιά και πιο ακροδεξιά: ο λόγος για την Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν, η οποία συνεχίζει να αμφισβητεί τη θεία της, πρόεδρο του κόμματος, λίγες ημέρες πριν την προεδρική εκλογή.

ΛΟΓΙΚΟ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ! O Θεοδωράκης συμφώνησε με Κυριάκο για μεταρρυθμίσεις, αποκήρυξε όπως ο διάολος το λιβάνι τις εκλογές

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη η οποία έγινε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του προέδρου της ΝΔ για ξεχωριστές συναντήσεις με τους Πολιτικούς Αρχηγούς.


Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων – Γιατί επιλέχθηκε αυτή η ημερομηνία

Η παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων καθιερώθηκε με πρωτοβουλία των ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010 για την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με την τύχη των 600 εκατομμυρίων αδέσποτων ζώων που υπολογίζεται ότι διαβιούν υπό άθλιες συνθήκες στον πλανήτη μας.

Φαινόμενο του πατρινού ουρανού επελέγη από τη NASA ως «αστροφωτογραφία της ημέρας»

Τη φωτογραφία τράβηξε στα τέλη Ιανουαρίου ο φωτογράφος και σκηνοθέτης Αλέξανδρος Μαραγκός

Μια φωτογραφία του ταλαντούχου φωτογράφου και σκηνοθέτη Αλέξανδρου Μαραγκού επιλέχθηκε από τη NASA ως «αστροφωτογραφία της ημέρας».

Παλαιό Φάληρο: Φωτογραφίες ντοκουμέντο! Ο ληστής μέσα στο διαμέρισμα!

- Φωτογραφία ντοκουμέντο από την στιγμή που ο γιος της 64χρονης ανακαλύπτει τον επικίνδυνο κακοποιό μέσα στην ντουλάπα του σπιτιού της μητέρας του!
- Δείτε πως ο οπλισμένος κακοποιός απειλεί τον γιο της 64χρονης και ψάχνει τρόπο να διαφύγει!
- Ο 4ος ληστής ήταν κρυμένος κάτω από την μύτη των αστυνομικών επι 14 ώρες μέσα στην ντουλάπα χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς!
- Όλο το χρονικό της ανακάλυψης και πως χάθηκε μέσα από τα χέρια της αστυνομίας  

Απίστευτες αποκαλύψεις της Mel B των Spice Girls: Ο σύζυγός της την χτυπούσε ανελέητα και είχε αφήσει έγκυο την νταντά [εικόνες]

Περιοριστικά μέτρα έχει καταθέσει η πρώην τραγουδίστρια των Spicey Girls, Μελ Μπι στον εν διαστάσει σύζυγό της κατηγορώντας τον για φρικτά πράγματα, όπως ότι την χτυπούσε, ότι άφησε έγκυο την νταντά των παιδιών της και πως την ανάγκασε να πάρει μέρος σε ερωτικά τρίγωνα κατά τη διάρκεια των 10 χρόνων που ήταν παντρεμένοι.

Απολογητικός Ντάισελμπλουμ για τα ποτά και τις γυναίκες: Θα είμαι πιο προσεκτικός στο μέλλον

«Θα είμαι πιο προσεκτικός στο μέλλον, γιατί ποτέ δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν» απαντάει ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ σε επιστολή ευρωβουλευτών σχετικά με δηλώσεις που έκανε αφήνοντας αιχμές εναντίον των χωρών του Νότου.


Ποιοι είναι οι πιο ελκυστικοί Ευρωπαίοι, σε ποία θέση βρίσκεται η Ελλάδα [χάρτης]

Oι Γάλλοι, οι Ιταλίδες, ή οι Σουηδέζες; Ποιοι τέλος πάντων είναι οι πιο όμορφοι άνδρες και γυναίκες στην Ευρώπη;

Την απορία λύνει ο χάρτης που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Reddit και παρουσίασε τα αποτελέσματα μιας μίνι έρευνας για το ποιοι είναι οι πιο ελκυστικοί Ευρωπαίοι.