06 Απριλίου 2017

Δημοσκόπηση Pulse: Διψήφια διαφορά ΝΔ-"Αρκετά διψήφιοι" οι μπάσταρδοι ΠΑΣΟΚοι

Προβάδισμα της ΝΔ με 13,5% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Pulse που έγινε για λογαριασμό του Action24.

Τρία κόμματα (Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ) βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

ΚΟΙΝΩΣ: ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛ@ΣΕΤΕ! ΝΔ για επιθέσεις αναρχικών σε σπίτια στελεχών: Οι βρεγμένοι τη βροχή δεν τη φοβούνται

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στην υπεράσπιση των αρχών και αξιών μας, πολεμώντας τη βία απ’ όπου και αν προέρχεται», ανέφερε το κείμενο


ΡΕ ΜΠΑΦΟΥΣ ΔΩΣΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΝΟΙΚΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ! Τσίπρας στο συνέδριο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Επιδότηση ενοικίου για νέους

Εξαγγελίες για επιδότηση ενοικίου για νέους και «εκατοντάδες» παιδικούς σταθμούς έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του 1ου Συνεδρίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Συνθήματα και βανδαλισμοί στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ

Στόχος για δεύτερη φορά έγινε ο Τάσος Ταστάνης - Πενήντα άτομα έγραψαν στους τοίχους του σπιτιού: «ελεύθερες μετακινήσεις», «σπάσιμο στις μπάρες» και «κλωτσιές στους ελεγκτές» - Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ


Μαχαιρίτσας: «Φάγαμε μεγάλη απογοήτευση με τον Τσίπρα- Ήμασταν λίγο άδικοι με τους προηγούμενους»

Ο γνωστός και πετυχημένος μουσικοσυνθέτης Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μιλάει εφ’ όλης της ύλης σε μια συνέντευξή του στο Aixmi.gr.

Από αριστερή οικογένεια και παππού που βρέθηκε εκτελεσμένος το 1948 σε ομαδικό τάφο, δεν θα μπορούσε παρά να είναι αριστερός, αλλά απογοητεύτηκε, όπως λέει, από τον Αλέξη Τσίπρα και δεν το κρύβει, λέγοντας πως...

Απίστευτη πρόκληση Ερντογάν: Θα προσευχηθεί μoυσουλμανικά στην Αγιά Σοφιά την Μ. Παρασκευή

Νέα απίστευση πρόκληση από τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος θα προσευχηθεί μουσουλμανικά στην Αγιά Σοφιά την Μ. Παρασκευή!


ΒΙΝΤΕΟ-Έβριζαν και απειλούσαν για τα έργα και σήμερα εγκαινίασαν... τα έργα των νταβατζήδων

Δεν παίζουν τις κουμπάρες γιατί απλά παίζουν τους εργολάβους. "Δεν πληρώνω" ούρλιαζε ο ένας "είναι εγκληματική ομάδα" ούρλιαζε ο άλλος. Τώρα έκατσαν στην καρέκλα και κάνουν φιέστες:

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΕ Ο ΤΟΣΚΑΣ! Με… πολύ ξύλο συνέλαβαν τους δολοφόνους του γιατρού

Παλιοί γνώριμοι της ΕΛ.ΑΣ. είναι οι δύο άνδρες, ένας 50χρονος υπήκοος Ρουμανία και ένας 57χρονος ημεδαπός, που το βράδυ της Τετάρτης δολοφόνησαν έναν 70χρονο συνταξιούχο γιατρό σε διαμέρισμα – ιατρείο που διέθετε στην οδό Μάρνης 25 στην πλατεία Βάθη.


Ν.Δ: Οι ευθύνες της Κυβέρνησης Τσίπρα για την Δ.Ε.Η. δεν κρύβονται

«Προφανώς, ο κ. Σταθάκης θεωρεί, ότι για την εικόνα κατάρρευσης και απαξίωσης που παρουσιάζει η ΔΕΗ, δεν χρειάζεται να δοθεί καμία εξήγηση» σχολιάζει σε ανακοίνωση της η ΝΔ, αναφορικά με την άρνηση του κ. Σταθάκη να ενημερωθεί η αρμόδια επιτροπή της Βουλής από τον πρόεδρο της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκη.


Ο Τσίπρας “αγκάλιασε” την Επίτροπο που πρόγγιξε η Ζωή!

Μόνο καλά λόγια επεφύλασσε για την επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κορίνα Κρετσού, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΣΕΛΦΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ! Πρωτοφανές: Τουρκικό ελικόπτερο πετούσε μισή ώρα γύρω από τη Λέσβο!

Έκανε τον κύκλο του νησιού - Το αναχαίτισαν εικονικά δύο ελληνικά μαχητικά - Την ίδια ώρα δύο τουρκικά F-16 προκάλεσαν δύο εικονικές αερομαχίες με ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη επιφυλακής


Όταν ο δικηγόρος του Σώρρα ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ και οι πολίτες τον τρόλαραν - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, το 2009 ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΛΑ.Ο.Σ στον νομό Πιερίας.

Οι πολίτες που τον παρακολουθούσαν σε προεκλογική του ομιλία, φαίνεται να μην παίρνουν και πολύ στα σοβαρά τα λεγόμενά του!

«Τίτλοι τέλους» στη σχέση Τατούλη-ΝΔ από τα επίσημα χείλη του Βασίλη Κικίλια

Οι «τίτλοι τέλους» της σχέσης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη με τη Νέα Δημοκρατία... έπεσαν από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια.


To κορίτσι που έσβησε τη φλόγα των Ολυμπιακών κέρδισε υποτροφία σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Πέρασαν 13 χρόνια από τότε που η μικρή Φωτεινή έμεινε στην ιστορία ως το κοριτσάκι που έσβησε τη φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, σηματοδοτώντας την λήξη των Αγώνων στην Αθήνα.

ΦΩΤΟ-Survivor Greece 2017: Ο πραγματικός λόγος που έδιωξαν τον Σπαλιάρα

Μια αποκάλυψη είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο οι Διάσημοι έδιωξαν τον Γιάννη Σπαλιάρα από την ομάδα τους. Η αποκάλυψη έγινε πάνω στον τσακωμό του Χρανιώτη με την Παπαδοπούλου.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛ@ΚΙΣΜΕΝΑ! Νεολαία ΑΝΕΛ: Με τα σύμβολα και τις παραδόσεις μας, δεν παίζει κανείς κ.Μπαλαούρα

Επίθεση στον Μάκη Μπαλαούρα με αφορμή τις δηλώσεις του για το Αγιο Φως, έκανε με ανακοίνωση της η Νεολαία των ΑΝΕΛ.


Πέταξαν φέιγ βολάν έξω και απ' το σπίτι του Κικίλια-Ντόρα: Κανένας νόμος Παρασκευόπουλου δεν θα βγάλει τον Κουφοντίνα από τη φυλακή - ΒΙΝΤΕΟ

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη για τα φέιγ-βολάν που πέταξαν άγνωστοι έξω από το σπίτι της και διατύπωναν το αίτημα για χορήγηση αδειών σε όλους τους κρατουμένους αναφερόμενοι ειδικά στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Απέλυσε τον Χρυσαυγίτη που ξυλοκόπησε φοιτητή ο Μιχαλολιάκος! Στο πειθαρχικό για απόλυση τον στέλνει ο Βούτσης

Την απόλυση του Χρήστου Ζέρβα, εναντίον του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για την άγρια επίθεση σε βάρος του φοιτητή στην περιοχή των Ελληνορώσων, φέρεται να υπέγραψε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Υπουργός ΣΥΡΙΖΑ πήρε τη "13η σύνταξη" και 10 μέρες τώρα κάνει το μουγγό-Δείτε ποιος είναι

Ο ένας μετά τον άλλο βουλευτές και υπουργοί αποκαλύπτονται να έχουν εισπράξει το εφάπαξ βοήθημα που δόθηκε στους χαμηλοσυνταξιούχους τον Δεκέμβριο. Αυτή τη φορά έγινε γνωστό ότι επίδομα 300 ευρώ έλαβε ο υπουργός...

Ασύλληπτη γκάφα διαιτητή στην Αγγλία - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια πρωτοφανή γκάφα υπέπεσε ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τη Μπέρτον για την Championship στην Αγγλία. Συγκεκριμένα ο Κιθ Στράουντ ακύρωσε το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι με πέναλτι καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ!

Βίντεο: «Αλεύρωσαν» τον Φιγιόν σε προεκλογική εκδήλωση στο Στρασβούργο

Μπορεί ο Φιγιόν να συνεχίζει απτόητος την προεκλογική του εκστρατεία μετά το σκάνδαλο του #PenelopeGate, ωστόσο μερικοί ψηφοφόροι φαίνεται να μη συμφωνούν και τόσο με την επιμονή του να παραμείνει στην εκλογική κούρσα για την προεδρία της χώρας τους.

Συνταγματάρχης του Στρατού και «Παπαφλέσσας» ο ιερέας που τρόλαρε τον "ακροαριστερό" Τσίπρα

Ο Αθανάσιος Τσιμενίδης «πετά» με ελικόπτερα Απάτσι, «συμμετέχει» στις αποστολές των ελληνικών μαχητικών στο Αιγαίο και βγάζει πύρινους λόγους

Φορά ράσο, έχει γαλόνια στους ώμους και... τρολάρει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας ενώ φωτογραφίζεται μαζί του, ότι «ήθελε να μία φωτογραφία με έναν ακροαριστερό». Ποιος είναι; Ο ιερέας Αθανάσιος Τσιμενίδης. Ο οποίος, εκτός της ιδιότητας που απευθύνεται στην ψυχή του ανθρώπου, διαθέτει και τον βαθμό του Συνταγματάρχη, καθώς ο ίδιος είναι ενταγμένος στον στρατό και δη στο Σώμα Στρατιωτικών Ιερέων του ΓΕΕΘΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΛΕ! ΟΛΕ! Σκουρλέτης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Βλέπει» τέταρτο μνημόνιο-Δυσοίωνες οι προβλέψεις του ακόμα και αν κλείσει η αξιολόγηση

«Είμαστε στον 7ο χρόνο σε μνημόνιο και ακούγεται από διάφορες μεριές ότι ενδεχομένως θα χρειαστούμε νέο μνημόνιο - Βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή, το γνωρίζαμε είπε ο Υπουργός - Δυσοίωνες οι προβλέψεις του ακόμα και αν κλείσει η αξιολόγηση- Από το 2015 η μη κανονικότητα έχει γίνει κανονικότητα


Βρούτσης: Αυξητική τάση στον δείκτη ανεργίας

Νέα αυξητική τάση στον δείκτη ανεργίας διαπιστώνει ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας


Εκπρόσωπος Ιερώνυμου κατά Μπαλαούρα: Κάποιοι κάνουν καριέρα, υβρίζοντας την πίστη χιλιάδων Ελλήνων

Πώς σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και την ανακοίνωση της Ένωσης Αθέων


Η ερώτηση της Χριστοδουλοπούλου για την ΕΡΤ: Γιατί τόσα αθλητικά; - ΒΙΝΤΕΟ

Αναφορά στην εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων «Με αρετή και τόλμη» που ξεκίνησε ξανά στην ΕΡΤ, έκανε η Τασία Χριστοδουλοπούλου με ερώτηση της προς τον Λάμπη Ταγματάρχη.

Νέα αποχώρηση με αιχμές από το Star Academy -Παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια, τι έγραψε στο Facebook

Νέο πλήγμα για το Star Academy, καθώς μετά τη δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση παίκτη, παραιτήθηκε ένα ακόμη βασικό στέλεχος της εκπομπής.

Κρήτη: Καταδίωξη πατέρα που άρπαξε το τρίχρονο κοριτσάκι του!

Σκηνή από αστυνομική ταινία θύμιζε το περιστατικό που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στον ΒΟΑΚ.
Ένας 45χρονος άνδρας, που είχε νωρίτερα αρπάξει, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι τώρα, το 3χρονο κοριτσάκι του από το σπίτι, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο.

Η ΣΥΡΙΖΑ-Βενεζουέλα ψάχνει τρόπους να αποφύγει το «κανόνι» -3 δισ. δολάρια είναι η δόση στους δανειστές

Για αδράνεια τουλάχιστον δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Νικολάς Μαδούρο.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας κάνει ό,τι μπορεί αυτή την περίοδο για να γαντζωθεί στην εξουσία και να αποτρέψει μια οικονομική κατάρρευση της χώρας του.

Καβγάς Κασιδιάρη - Τσακνή για την ΕΡΤ στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα είχε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της ειδικής επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις ετήσιες οικονομικές εκθέσεις της ΕΡΤ.

ΟΝΝΕΔ: «Η Παιδεία δεν θα υποκύψει στο άσυλο ανομίας που ονειρεύονται»

Επίθεση στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που ζητά την παραίτηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Αχιλλέα Ζαπράνη κάνει η ΟΝΝΕΔ σε ανακοίνωση της Γραμματείας Τύπου και Ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:


Ο ΠΑΟΚτσής πατέρας του Λημνιού αποκάλυψε: "Τον ήθελε ο Ολυμπιακός αλλά του είπα ΠΑΟΚ και τέλος"

Ο πατέρας του Δημήτρη Λημνιού, Στέλιος με δηλώσεις του σχετικά με τη μετεγγραφή του γιου του στον ΠΑΟΚ τόνισε: "Στο παρασκήνιο υπήρχε και ο Ολυμπιακός. Δούλευε υπόγεια όμως. Εγώ προσωπικά του είπα να πάει στον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο. Το μεγάλο το αφεντικό έλεγε Ολυμπιακός, ο μεγάλος μάνατζερ δηλαδή".

Aποζημίωση χιλιάδων ευρώ θα πληρώσει η Τουρκία σε οικογένεια Κύπριου αγνοούμενου

Αποζημίωση συνολικού ύψους 167.086 ευρώ καλείται να πληρώσει η Τουρκία με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας στις αδελφές του μέχρι πρόσφατα αγνοούμενου Χαρίτου Φωτίου Χαρίτου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της υπόθεσης Χρίστο Τριανταφυλλίδη.


ΑΓΡΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑ-Άπλυτοι πέταξαν τρικάκια έξω από τη σπίτι της Μπακογιάννη... για να πάρει άδεια ο Κουφοντίνας

Πανό, συνθήματα και τρικάκια υπέρ των αδειών σε «πολιτικούς κρατουμένους» όπως τον Δ. Κουφοντίνα της 17Ν περιελάμβανε η «παρέμβαση» που έγινε πριν από λίγη ώρα έξω από το σπίτι της Ν. Μπακογιάννη.

ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΗΛ.; Υπ. Εργασίας: Αύριο κλείνει η συμφωνία-Σόιμπλε: Αισιόδοξος αλλά όχι για αύριο

Ανώτατη πηγή από το υπουργείο Εργασίας εξέφρασε νωρίτερα την αισιοδοξία πως αύριο, στο Eurogroup στη Μάλτα θα κλείσει η συμφωνία για την Ελλάδα. Χαρακτηριστικά ανέφερε «νομίζω ότι αύριο κλείνουμε».


ΒΙΝΤΕΟ-ΞΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ! Η υστερία της Κω/λου και η αποστομωτική απάντηση της Ρουμάνας αντικομμουνίστριας

Εκρηκτικό ήταν το κλίμα στη χθεσινή ημερίδα της Κομισιόν που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της «Τεχνόπολης» στο Γκάζι.


Η κόρη του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ κάνει καράτε, αλλά είναι σ@ξι [εικόνες]

Η κόρη του διάσημου ηθοποιού ταινιών δράσης Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και της πρώην μπόντι μπίλντερ Gladys Portugues, Μπιάνκα Μπρι, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της.

Παρέμβαση Κυριάκου στο Ραδιομαραθώνιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και της UNICEF

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε σήμερα στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, με αφορμή τον μεγάλο ετήσιο ολοήμερο Ραδιομαραθώνιο Αγάπης με κεντρικό θέμα «Για κάθε παιδί που πεινάει, δίπλα μας ή μακριά μας», που διοργανώνουν η Ελληνική Ραδιοφωνία και η UNICEF.


Ξεβράκωμα απ' τις Βρυξέλλες: Η ασυμφωνία Αθήνας-Θεσμών ματαίωσε την τηλεδιάσκεψη και όχι τεχνικό πρόβλημα

Φως στο παρασκήνιο της ματαίωσης της προγραμματισμένης για χθες τηλεδιάσκεψης ρίχνουν ευρωπαϊκές πηγές, σημειώνοντας ότι η συνάντηση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών με τον υπ’ ατμόν πρόεδρο του Eurogroup αλλά και η απόσταση μεταξύ δανειστών - Αθήνας σε κάποια από τα εκκρεμή θέματα οδήγησαν τελικά στη ματαίωση.


Μητροπολίτης Άνθιμος: Μην κάνετε γιόγκα, κάντε νηστεία!

Με μια εκτενέστατη επιστολή, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος, επιχειρεί να αποδομήσει την ιδιαίτερα δημοφιλή και στην Ελλάδα “γιόγκα”, ενόψει... Σαρακοστής.

Η Chipita διαψεύδει ενδιαφέρον για τον όμιλο ΔΟΛ

Ο επικεφαλής του Ομίλου Chipita κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος διαψεύδει δημοσίευμα που τον φέρει να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον όμιλο ΔΟΛ.


Το έγκλημα του κ. Παρασκευόπουλου

"Είναι αδιανόητο σε μια ευνομούμενη Πολιτεία οι Έλληνες Αστυνομικοί εμπλεκόμενοι αρκετές φορές σε αιματηρές συμπλοκές, να συλλαμβάνουν επικίνδυνους κακοποιούς, και ορισμένοι από αυτούς χρησιμοποιώντας το "παράθυρο" του Νόμου Παρασκευόπουλου, να αποφυλακίζονται, να τελούν νέες εγκληματικές πράξεις και να χρειάζεται ξανά οι αστυνομικοί να τους συλλάβουν, διακυβεύοντας την ζωή τους και τη ζωή των πολιτών".


Πρώην υποψήφιος Πρόεδρος της Γαλλίας έγινα από πολιτικός... ράπερ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην προεδρικός υποψήφιος του κόμματος Επαναστατική Κομμουνιστική Λίγκα/ Νέο Αντικαπιταλιστικό Κόμμα, Ολιβιέ Μπεζανσενό, μετά την πολιτική αποφάσισε να ασχοληθεί με την ραπ. Mάλιστα ένα τραγούδι το οποίο τραγουδά μαζί με τον γνωστό ράπερ Ous –D – Ous, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο.

Survivor: Το rap τραγούδι για τον "Μάνατζερ Ράγκμπυ" Πάνο, κάνει χαμό στο youtube! [vid]

To Survivor έχει πλέον μπει στη ζωή όλων μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ακόμα και οι λίγοι που δεν το παρακολουθούν, μαθαίνουν για το δημοφιλές reality από τα social media, ή από συζητήσεις σε παρέες.


Διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος

Ο Αμερικανός τραγουδιστής Μπάρι Μανίλοου αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος και δήλωσε ότι έκρυβε τη σχέση που διατηρούσε με έναν άνδρα επί 40 χρόνια προκειμένου να μην απογοητεύσει τους θαυμαστές του.

Η Ελεονώρα Μελέτη αναλαμβάνει δράση στο Survivor

Η συμφωνία «κλείστηκε» και είναι οριστικό ότι αμέσως μετά το Πάσχα επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα λόγω του πιο πετυχημένου σε τηλεθέαση προγράμματος, του «Survivor».


Mel B: Αυτή είναι η νταντά που άφησε έγκυος ο άντρας της! Πάνω από 20 σελέμπριτις στα όργιά της

Μετά τα όσα σοκαριστικά αποκαλύφθηκαν για την οικογενειακή της ζωή της πρώην Spice Girl Μel B, έρχονται στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της νεαρής νταντάς που σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η τραγουδίστρια στην αίτηση διαζυγίου που κατάεθεσε κατά του συζύγου της Stephen Belafonte, είχε δεσμό μαζί του και μάλιστα έμεινε έγκυος.

Οι άπλυτοι «ταξιαρχία Παύλος Φύσσας» ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Οργάνωση με το όνομα «ταξιαρχία Παύλος Φύσσας», ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.


Πρόκληση! Γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια ξαπλώνει γυμνή σε κατακόκκινη ελληνική σημαία! [vid, pics]

Οι άκρως καυτές αλλά για πολλούς και έντονα προκλητικές φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

Η Κρίστα Παπίστα γεννήθηκε στη Λευκωσία από μητέρα Κύπρια και πατέρα Αυστραλό. Γράφει στίχους από 12 χρονών, ενώ ξεκίνησε και τα πρώτα live με το συγκρότημα «Punk».

Η 26χρονη Ελληνίδα καθηγήτρια που εξελέγη βουλευτής στον Καναδά-ΒΙΝΤΕΟ

Είναι 26 ετών. Ελληνίδα καθηγήτρια -που έχει γεννηθεί στον Καναδά- και εδώ και λίγες ώρες βουλευτής στον Καναδά. Η Εμμανουέλα Λαμπροπούλου εξελέγη με 60% για την καναδική Βουλή και μιλάει αποκλειστικά στην Tatiana Live για τα αποτελέσματα αλλά και για την αγάπη της για την Ελλάδα.


ΔΝΤ: Να εφαρμοστούν τα δημοσιονομικά από το 2018 και το Μαξίμου λέει ότι τους βάζει ο Σόιμπλε

Θέμα εφαρμογής των δημοσιονομικών μέτρων από το 2018 - και όχι το 2019 όπως ίσχυε μέχρι σήμερα – ζητά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, με κυβερνητική πηγή να "δείχνει" το Βερολίνο αντί του Ταμείου.