07 Απριλίου 2017

Βίντεο: Εστιατόριο (λέμε τώρα) «Ντόναλντ Τραμπ»... στη Συρία!

Ποιος είπε ότι το εμπορικό δαιμόνιο δεν λειτουργεί εν μέσω πολέμου; Κάθε άλλο. Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, το ρίσκο είναι μεγάλο, καθώς η... ονομασία ενός εστιατορίου μπορεί μεν να προσελκύσει πολλούς πελάτες, ταυτόχρονα όμως, γίνεται και στόχος των εξτρεμιστών.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΖΗΔΕΣ! ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΓΙΝΕ➤Φρένο στα στοιχήματα για το Survivor έβαλε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων

Σταμάτησαν τα στοιχήματα για το reality Survivor καθώς η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) διεξάγει ήδη σχετική έρευνα για το στοιχηματισμό στο τηλεπαιχνίδι. Ότι αυτό συνέβη λίγες ώρες μετά την απάντηση Παππά σε επερώτηση του Νικολόπουλου μάλλον τυχαίο είναι και προς θεού μην πάει το μυαλό σας ότι με το πινγκ-πονγκ Νικολό-παπατζή ευνοούνται οι παράνομοι στοιχηματισμοί.


Think Tank Bruegel: Ερχεται 4ο μνημόνιο – Ο Τσίπρας θέλει να εντυπωσιάσει τα γίδια ότι δίνει μάχη

Βέβαιος ότι σύντομα θα ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και θεσμών εμφανίζεται ο επικεφαλής οικονομολόγος του Think Tank των Βρυξελλών Bruegel, Ζολτ Νταρβάς, αποδίδοντας τις καθυστερήσεις σε τακτικισμούς.


Έβρος: Συνελήφθη οπλισμένος Τούρκος που επιχείρησε να φύγει από την Ελλάδα

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανεών Έβρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.


ΦΩΤΟ-Συριακό: Ο Τραμπ έδωσε εντολή για την επίθεση πριν το δείπνο με τον Σι Τζινπίνγκ

Η σύσκεψη σε ειδικό δωμάτιο στη Φλόριντα - Τα δύο πρόσωπα που ενημέρωσαν τον Αμερικανό πρόεδρο - Οι τρεις επιλογές που έγιναν «πολύ γρήγορα» δύο

Βίντεο: Το τρακτέρ «όργωσε» αυτοκίνητα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Ένα απίστευτο όσο και επικίνδυνο τροχαίο καταγράφηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όταν τρακτέρ βγήκε εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα να «οργώσει» αυτοκίνητα, αντί για το χωράφι.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΡΤ: Έχουν τέτοιο θράσος που παραδέχονται μόνοι τους την προπαγάνδα

Κυρανάκης: Είναι αντικειμενικό να λέει η ΕΡΤ ότι τελείωσε η λιτότητα;
Δημ. ΕΡΤ:

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Ήρωας ΣΥΡΙΖΑίος προσπαθεί να εξηγήσει πότε θα εφαρμόζονται τα αντίμετρα

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Παυλίδης προσπαθεί να εξηγήσει πότε εφαρμόζονται τα αντίμετρα. Το κορυφαίο όλων όμως το λέει στο τέλος:

Η πιο καυτή της φωτογράφηση! Είναι η Πάμελα Άντερσον ερωμένη του Ασάνζ; [pics]

Η Πάμελα Άντερσον απέδειξε για μια ακόμα φορά πως η ηλικία δεν είναι τίποτα άλλο από έναν αριθμό με τη νέα της φωτογράφηση να προκαλεί εγκεφαλικά στο αντρικό κοινό λίγο πριν κλείσει τα 50 της χρόνια.


Aftonbladet: Σύλληψη άνδρα σε προάστιο της Στοκχόλμης – Ισχυρίζεται ότι είναι ο δράστης της επίθεσης με το φορτηγό

Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Στοκχόλμη, είχε ως αποτέλεσμα μια σύλληψη ενός άνδρα.


ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ! Συμφώνησαν στα 4, πανηγυρίζουν ότι κέρδισαν και εγκαλούν τη ΝΔ επειδή τους ζητούσε να συμφωνήσουν!

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ για το τρόπο που υποδέχτηκε την καταρχήν συμφωνία για την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου με ανακοίνωσή του.


Βενεζουέλα: Νεκρός διαδηλωτής από σφαίρες αστυνομικών

Δραματική διάσταση λαμβάνει ο ξεσηκωμός του κόσμου εναντίον του προέδρου της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, καθώς ανακοινώθηκε επισήμως ότι ένας διαδηλωτής έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών κατά τη διάρκεια των μεγάλων διαδηλώσεων που ξέσπασαν μετά την κατάργηση των εξουσιών του κοινοβουλίου, μία απόφαση που χαρακτηρίστηκε «πραξικόπημα» από την αντιπολίτευση και ξένες κυβερνήσεις.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Μούγγα για τα μέτρα 3,6 δις αλλά το Μαξίμου υπόσχεται μείωση του ΕΝΦΑ και του αφορολόγητου!! Μαζί πανηγυρίζει και το γκ@μενάκι-ΒΙΝΤΕΟ

Επετεύχθη ο στόχος για μηδενικό δημοσιονομικό αντίκτυπο των μέτρων και αντιμέτρων για το 2019 και το 2020, σημειώνουν πηγές της κυβέρνησης αναφορικά με την καταρχήν συμφωνία που υπήρξε στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup στη Μάλτα και γελάει και το παρδαλό κατσίκι...


Αυτές είναι οι 3 εταιρείες που κατέθεσαν προσφορές για το 67% του ΟΛΘ

Βελτιιωτικές προσφορές ζήτησε το ΤΑΙΠΕΔ από τις τρεις εταιρείες που διεκδικούν το 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).


Νέα Βίντεο από την επίθεση στη Στοκχόλμη: Το φορτηγό τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, πανικόβλητοι πολίτες

Σοκαριστικό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την επίθεση με φορτηγό στη Στοκχόλμη.

Είναι η στιγμή που το φορτηγό κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε πολυσύχναστο δρόμο στο κέντρο της Στοκχόλμης πριν «καρφωθεί» στο εμπορικό κέντρο Ahlens.


Οι σύζυγοι των Προέδρων Ελλάδας και Γερμανίας στην Αρχαία Αγορά και στο κοινωνικό καφέ Μύρτιλλο

Χαμογελαστές και ευδιάθετες οι σύζυγοι των δυο Προέδρων της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρόεδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ, Βλασία Παυλοπούλου και Έλκε Μπύντενμπεντερ αντίστοιχα, έφτασαν νωρίς το απόγευμα στην Στοά το Αττάλου στην Αρχαία Αγορά.

Παπαντωνίου: Νέες διώξεις για δωροδοκία και ξέπλυμα θα ζητήσουν οι ανακριτές

Την άσκηση ποινικών διώξεων για δύο κακουργήματα που αφορούν την θητεία του Γιάννου Παπαντωνίου στο υπουργείο Άμυνας και ενδεχομένως τροφοδοτήσουν με νέα στοιχεία την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, όσον αφορά τον πρώην υπουργό, θα ζητήσει άμεσα η ανακρίτρια Διαφθοράς, Ηλιάνα Ζαμανίκα, που χειρίζεται υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων.


ΓΑΤΑΚΙΑ! Ο Τραμπ είχε… προβλέψει την τρομοκρατική επίθεση στη Στοκχόλμη

Πολλοί ήταν εκείνοι που εξεπλάγησαν από την τρομοκρατική επίθεση στη Στοκχόλμη, καθώς δεν περίμεναν ότι η σουηδική πρωτεύουσα θα βρισκόταν στο στόχαστρο των τρομοκρατών. Σίγουρα, όμως, αυτός που δεν ένιωσε έκπληξη είναι ο… Ντόναλντ Τραμπ. Ίσως να θυμάστε τη γκάφα στην οποία είχε υποπέσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ στις 19 Φεβρουαρίου όταν είχε… ανακαλύψει τρομοκρατική επίθεση στη Σουηδία.


ΗΠΑ: Προετοιμάζουμε περαιτέρω δράση κατά της Συρίας-Καταστράφηκαν 20 αεροσκάφη, καμία επιβεβαίωση για νεκρούς

Η Ουάσιγκτον διεξάγει έρευνα και θα αξιολογήσει το αν η Ρωσία συμμετείχε ή βοήθησε με οποιονδήποτε τρόπο στην επίθεση με χημικά στην περιοχή της Ιντλίμπ

Νέα στοιχεία από την ΠΟΕΔΗΝ για την «επικινδυνότητα των χειρουργείων» στο νοσοκομείο Ζακύνθου

Το πόρισμα της Επιτροπής ενισχύει τις καταγγελίες  για την επικινδυνότητα των χειρουργείων αναφέρει  η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων


Τροπολογία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ «φέρνει στο φως» τα... ρουσφέτια της κυβέρνησης

Κοινοβουλευτικό αλαλούμ και έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης για διαρκείας «πάρτι» προσλήψεων κατά παράβαση των κανόνων αξιοκρατίας προκαλεί τροπολογία που κατέθεσαν 62 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η οποία αφορά τον τρόπο στελέχωσης μια σειρά ΝΠΔΔ και στους Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων.


Γελάει ο Βρούτσης με τα μέτρα που δε θα 'παιρνε ο Τσίπρας

«Απόλυτη "επιβεβαίωση" απλά εννοούσε ούτε 1€ μέτρα πάνω από τα νέα μέτρα 3,6δις€» έγραψε ο Γιάννης Βρούτσης στο Twitter και θύμισε το παρακάτω: 

Άδωνις Γεωργιάδης: Πανηγυρίζουν την επιστροφή της τρόικας που θα έδιωχναν

«Αυτό που έλεγε η κυβέρνηση Σαμαρά, ότι το εργασιακό κεκτημένο θα επιστρέψει με τη λήξη του προγράμματος, εμφάνισε ως επιτυχία η υπουργός Εργασίας», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας


Ξεκίνησε η δίκη Διώτη για τη λίστα Λαγκάρντ - Οι διάλογοι Βενιζέλου με τον πρόεδρο του Δικαστηρίου

Ο Διώτης δεν έχει δόλο, η λίστα Λαγκάρντ δεν ήταν η σημαντικότερη υπόθεση που απασχολούσε τότε το ΣΔΟΕ είπε μεταξύ άλλων ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ


Συριά: Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης-Ρωσικό πολεμικό πλοίο πλησιάζει τα αμερικανικά στην Ανατολική Μεσόγειο

- Το Fox News επικαλούμενο αμερικανούς αξιωματούχος κάνει λόγο για ρωσικό πολεμικό πλοίο που πλησιάζει τα αμερικανικά
- Εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας πυραύλους το ρωσικό πολεμικό που μπήκε στην Ανατολική Μεσόγειο
- Αιτία της έντασης η αμερικανική επίθεση με τόμαχωκ σε στρατιωτική βάση στη Συρία

Μητσοτάκης για Συρία-Στοκχόλμη

«Η φρίκη προξενεί δικαιολογημένη αντίδραση», τόνισε ο αρχηγός της Νέας ΔημοκρατίαςΈνα tweet γι' όλες τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Καλός (ισλαμιστής) παππούς ο Ερντογάν

Η ημέρα του δημοψηφίσματος πλησιάζει. Και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρέπει να δείξει το καλό του πρόσωπο, για να πείσει –κυρίως- τους φανατικούς μουσουλμάνους να ψηφίσουν υπέρ του, υπέρ του "Ναι" στη Συνταγματική Αναθεώρηση για να πάρει στα χέρια του όλες τις εξουσίες.


Ανεξέλεγκτη νταλίκα θερίζει 20 αυτοκίνητα [video]Ανεξέλεγκτη νταλίκα θερίζει 20 αυτοκίνητα [video]

Το ανατριχιαστικό δυστύχημα συνέβη στη Βραζιλία με τουλάχιστον επτά ανθρώπους να τραυματίζονται.

Τουλάχιστον επτά άτομα τραυματίστηκαν όταν ο οδηγός μιας νταλίκας έχασε τον έλεγχο στη νοτιοανατολική επαρχία Minas Gerais της Βραζιλίας.


ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΧΡΙΣΤΟ! Τόμαχοκ: Tο ''υπερόπλο'' των ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πύραυλος Τόμαχοκ (Tomahawk) είναι τύπος πυράυλου, που χρησιμοποιείται κατά κόρον από τις ΗΠΑ. Χρησιμοποιείται εναντίον στόχων ξηράς και βάλλεται από υποβρύχια και πλοία. Υπάρχουν αρκετοί τύποι τόμαχοκ.

Κικίλιας: Καλό Πάσχα στους 153 ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στα χωριά τους-Η κυβέρνηση ομολογεί κυνικά ότι κόβει συντάξεις και μειώνει το αφορολόγητο

«Δύσκολο» Πάσχα προβλέπει για τους 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας  τα αποτελέσματα του Eurogroup.


Ξέσπασε πόλεμος Μπάνον με τον γαμπρό του Τραμπ -Δύο διαφορετικές πολιτικές

Ένα μεγάλο ρήγμα φαίνεται ότι έχει προκύψει μεταξύ του Στίβεν Μπάνον, επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού του Τραμπ και του γαμπρού του Αμερικανού προέδρου, Τζάρεντ Κούσνερ.

Θεοδωράκης για Eurogroup: Το μόνο που παζάρευε ο κ. Τσίπρας είναι ποιος πρωθυπουργός θα πληρώσει το λογαριασμό των 3,6 δισ.

«Θέλει να εξαντλήσει το χρόνο παραμονής στην εξουσία ως την τελευταία μέρα και να χρεωθεί το κόστος ο επόμενος» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Ποτάμι για τον πρωθυπουργό


Φορτηγό έπεσε σε πολυκατάστημα στη Στοκχόλμη - Πέντε νεκροί-BINTEO από τη σύλληψη υπόπτου

Πληροφορίες και για τουλάχιστον 20 τραυματίες - Καμία πληροφορία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό στον πιο πολυσύχναστο πεζόδρομο της σουηδικής πρωτεύουσας - Αναφορές για πυροβολισμούς που προηγήθηκαν της φονικής πορείας του φορτηγού που είχε κλαπεί νωρίτερα σήμερα

ΝΔ: Στον Άρειο Πάγο για τις δηλώσεις Σκουρλέτη περί "στημένου διαγωνισμού" στη ΔΕΗ!

Στοιχεία για τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών (και πρώην Ενέργειας) Πάνου Σκουρλέτη για "στημένο" διαγωνισμό στη ΔΕΗ κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Νέα Δημοκρατία, ζητώντας τη διεξαγωγή έρευνας.


Οι εταίροι μας στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ;

Του Σάκη Μουμτζή

Είναι διάχυτη η εντύπωση πως οι Ευρωπαίοι εταίροι μας στηρίζουν την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς αυτή προσπαθεί να περιορίσει στο ελάχιστο τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν κατά την διάρκεια της θητείας της. Για τους εταίρους μας, ένας χρόνος πάνω-κάτω δεν έχει και μεγάλη σημασία.


ΒΙΝΤΕΟ-"Νέα μέτρα δεν πρόκειται να ψηφιστούν!"

Ακούστε όλο το Υπουργικό Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ να λέει: "Νέα μέτρα δεν πρόκειται να ψηφιστούν!"

Πώς το έκανε αυτό; Σταμάτησε τον τροχό με τα στήθη της...

Η γυναίκα κρατά τον δίσκο ακίνητο για τρία δευτερόλεπτα και στη συνέχεια τον αφήνει

Τουλάχιστον εντυπωσιακό μπορεί να χαρακτηριστεί το βίντεο που δείχνει μια γυναίκα στην Κίνα να σταματά ένα τροχό που περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα χρησιμοποιώντας μόνο τα στήθη της.


"Έπαιξε under το Μακάμπι-ΠΑΟ; Ή μήπως πέτυχε ποιος θα φύγει από το Survivor;" αναρωτιέται ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Μόνο με τα σοβαρά ασχολείται η Νίνα... ζητάει να πει συγγνώμη ο Ζουράρις... είπε τους γαύρους, "γαύρους"!

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, ζητά από τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, να ζητήσει συγγνώμη για το «ποδοσφαιρικό» σύνθημα που είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, το οποίο προσέβαλλε τους οπαδούς του Ολυμπιακού.


ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι; Deutsche Bank: Ολοκληρώθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 8 δισ. ευρώ

Η Deutsche Bank ολοκλήρωσε σήμερα την πιο πρόσφατη αύξηση κεφαλαίου της, αντλώντας 8 δισεκ. ευρώ προκειμένου να προχωρήσει σε νέες επενδύσεις, να καλύψει πρόστιμα από νομικές υποθέσεις και να ικανοποιήσει τις ρυθμιστικές αρχές.


Τίναξε τη μπάνκα: Παίκτης στο Deal κέρδισε το μεγαλύτερο ποσό, πανδαιμόνιο στο πλατό του Alpha [βίντεο]

Με το μεγαλύτερο έπαθλο του παχινιδιού έφυγε ο παίκτης του επεισοδίου της Πέμπτης στο δημοφιλές παιχνίδι Deal που προβάλλει ο Alpha.


Αυτός είναι ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ με το ποδήλατο -Προσποιούμενος τον αστυνομικό ασελγούσε σε ανήλικες [εικόνες]

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 33χρονου δράκου με το ποδήλατο.

Εννέα άμαχοι σκοτώθηκαν από την επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία

Εννέα άμαχοι, ανάμεσα στους οποίους τέσσερα παιδιά, σκοτώθηκαν κατά την αμερικανική πυραυλική επίθεση που πραγματοποιήθηκε σήμερα εναντίον συριακής αεροπορικής βάσης κοντά στην πόλη Χομς, μετέδωσε το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Κρήτη: Ενοχος με αναμορφωτική ποινή 18χρονος Βούλγαρος για βιασμό αγοριού

Ενοχο για βιασμό ανήλικου αγοριού στη Μεσσαρά στην Κρήτη, το 2014, έκρινε το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων, έναν 18χρονο Βούλγαρο.


Πώς η «ιδιωτική» ΤτΕ σώζει τον Τσίπρα

Στο γράφημα απεικονίζονται πόσα λαλάκια ανά έτος συνεισφέρει η «ιδιωτική» Τράπεζα της Ελλάδας στα κρατικά ταμεία, έτσι όπως προκύπτει από τους ισολογισμούς της. Τα τελευταία 5 χρόνια υπερήφανων αντιμνημονιακών κυβερνήσεων η ΤτΕ έχει σπρώξει στα κρατικά ταμεία 4 δις ευρώ. Έναμισι ένφια καβάτζα. Δεν τα λες και λίγα!

Αγκαλιά με Μπουτάρη-Τζιτζικώστα στην παραλία Θεσσαλονίκης η επίτροπος Κρέτσου

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και ξενάγηση στη Νέα Παραλία πραγματοποίησε σήμερα η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Corina Cretu.

Καθηγητής στην Κρήτη άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στους μαθητές του- Σε σχολική εκδρομή

Τραγικό τέλος βρήκε ένας καθηγητής που συνόδευε τους μαθητές σε σχολική εκδρομή στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, μαθητές του σχολείου της Νάουσας γυρνούσαν στο Ηράκλειο μετά από μία εκδρομή στα Χανιά.


Κρήτη: Συγκλονίζουν οι ζωγραφιές των παιδιών που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης

Στη δημοσιότητα οι παιδικές ζωγραφιές που ξεσκέπασαν τη φρίκη. Ξεσπούν στην κάμερα οι μητέρες των δύο κοριτσιών, μετά την απόφαση για αποφυλάκιση του δράστη...

Πάγκαλος: "Ό άρχοντας Καραμανλής κι ο τσόγλανος..." Μαντέψτε ποιος :))

Νέα επίθεση προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή τα χθεσινά εγκαίνια στα Τέμπη.

«"Ο άρχοντας και ο τσόγλανος". Μην ετοιμάζεστε για παραμύθι του Άντερσεν. Θα μου το θυμηθείτε. Συμμαχία Καραμανλή Τσίπρα δεν είναι δυνατή» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter, o κ. Πάγκαλος.

Survivor: Παίζουν «ναρκαλιευτή» για την ασυλία οι Τούρκοι [βίντεο]

Το ελληνικό survivor γυρίζεται σχεδόν ταυτόχρονα με του τούρκικο στις παραλίες του Άγιου Δομήνικου και δεν αποκλείεται πολλές ιδέες από την παραγωγή των γειτόνων, να εμφανιστούν και στις ελληνικές οθόνες.


Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΗΠΙΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΤΟΥ Ή ΑΚΟΜΑ; Ρωσία: Δεν ξέρει κανείς πού έπεσαν 36 από τους πυραύλους των ΗΠΑ

[Άρχισε η προπαγάνδα... φαντάσου δηλαδή τι θα λέγανε αν δεν είχε ισωπεδωθεί κιόλας η αεροπορική βάση]

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θα συνεδριάσει με το ρωσικό συμβούλιο ασφαλείας αργότερα σήμερα για να συζητήσουν τα πυραυλικά πλήγματα των ΗΠΑ στη Συρία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ; Ο σ@ξι αγρότη2 από την Κρήτη κατηγορείται για επίθεση με τις κατσούνες στα ΜΑΤ

Ο Στάθης Στιβακτάκης, γνωστός και ως ο σέξι αγρότης από την Κρήτη, φέρεται πως είναι ένας από τους τρεις κατηγορούμενους των επιθέσεων εναντίον αστυνομικών και φθορών σε κλούβα των ΜΑΤ.