08 Απριλίου 2017

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 9-04-2017

Δείτε τα:

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τσίπρας περιγράφει την "διαπραγμάτευση" που κάνει

Ρεσιτάλ ειλικρίνειας για πρώτη φορά στη ζωή του ο Αλέξης:

Επίσημη τελετή εγκαινίων των συνομιλιών με τους θεσμούς οργάνωσε ο Ευ. Τσακαλώτος

Με μια εκδήλωση που ανταγωνίζεται σε λαμπρότητα και επισημότητα εκείνη για τις νέες σήραγγες των Τεμπών, γιόρτασε ο υπουργός Οικονομικών το άνοιγμα της πόρτας για την επιστροφή των κλιμακίων της αξιολόγησης στο υπουργείο του


Νέα διαρροή στο Survivor! Ποιοι χάνουν την ασυλία και ποια Διάσημη πηγαίνει στους Μαχητές!

Άλλη μια διαρροή έρχεται να αποκαλύψει τη συνέχεια του Survivor προκαλώντας πονοκέφαλο στην παραγωγή.

Ειδικοί εξηγούν: Αυτοί είναι οι πέντε πιο φρικιαστικοί τρόποι για να πεθάνει κάποιος

Οι επιστήμονες μελέτησαν και κατέληξαν στους πέντε χειρότερους θανάτους που μπορούν να συμβούν σ' έναν άνθρωπο, ενώ παράλληλα εξηγούν γιατί αυτοί είναι όντως οι πιο φρικιαστικοί τρόποι για να αποχαιρετίσει κάποιος τον μάταιο τούτο κόσμο.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο Άδωνις με τον Πολάκη που μιλάει σε άδειες καρέκλες

"Παύλος Πολάκης αναπλ. υπουργός Υγείας - YouTube πολλές άδειες καρέκλες στην ομιλία Πολάκη ακόμη και στο Ηράκλειο..." έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο:

Ποιος εκδότης έφαγε τριπλή «πόρτα» στο Μαξίμου;

Εκδότης μιντιάρχης φέρεται να έχει ζητήσει τρία σημαντικά για αυτόν ρουσφέτια από το Μαξίμου αλλά ο Αλέξης Τσίπρας δεν έδωσε έγκριση για κανένα.

Το γραφικό χουλιγκανιλίκι του Ζουράρι

Είναι δυνατόν ο υφυπουργός Παιδείας να εμφανίζεται με οπαδική μπλούζα και να αναπαράγει υβριστικό σύνθημα εναντίον οπαδών άλλης ομάδας; Δεν πρόκειται για εκκεντρικότητα. Πρόκειται για επικίνδυνη γραφικότητα

Ποιοι δικαιούνται δωρεάν δορυφορική τηλεόραση (εγκύκλιος)

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ (1203/5-4-17) του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και του Υπουργού Εσωτερικών για την Επιχορηγούμενη δορυφορική πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας στους εγχώριους τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης.


Πέθανε ο λάθρο που είχε αυτοπυρποληθεί στη Χίο

Κατέληξε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν με εγκαύματα στο 90% του σώματος του, ο 29χρονος Σύριος πρόσφυγας που επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί πριν 10 μέρες περίπου στο hotspot της ΒΙΑΛ.

«Ξετινάζει» τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ράμφος! «Μας κυβερνούν καταληψίες- Αποτυχημένοι στη ζωή παίρνουν ρεβάνς τώρα»

Μετά τη χθεσινή συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ , όπου ανέφερε για τον Αλέξη Τσίπρα πως δεν σκέφτεται την κοινωνία, αλλά τη διατήρηση της εξουσίας, ο συγγραφέας και φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος επανήλθε σήμερα με νέα συνέντευξη στον Alpha 9,89.

Τι έγραψε ο μπούφος του ράγκμπι για τον Σπαλιάρα στο Facebook

Ο Πάνος Αργιανίδης από το Survivor είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του παιχνιδιού.

Πριν αποχωρήσει από το Survivor, προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του για τον Γιάννη Σπαλιάρα, όταν μιλούσε με τον Mπο λίγο πριν αγωνιστούν.

Ο Αδωνις εξηγεί την συμφωνία με μια διάσημη αφίσα του '50 [εικόνα]

Στα παλιά μαγαζάκια της δεκαετίας του '50 ως '70 υπήρχαν διάφορες γκραβούρες με μηνύματα χιουμοριστικά όσον αφορά την πολιτική τιμών, αλλά και τα συναλλακτικά ήθη της εποχής.

Γιώργος Βουλγαράκης: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τη σύζυγό του που δίνει μάχη με τον καρκίνο

«Όταν άκουσα τη διάγνωση ήταν σαν να με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα! Η Κατερίνα είναι πολύ δυνατό παιδί. Αναπνέει και είμαστε δίπλα της και είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσουμε».

Μητσοτάκης: Να δώσει εξηγήσεις η κυβέρνηση για τις συνακροάσεις που καταγγέλλει το ΚΚΕ

Εξηγήσεις από την κυβέρνηση για τη νέα υπόθεση συνακροάσεων που προέκυψε μετά την καταγγελία του ΚΚΕ, ζητά με δήλωσή του στα «Παραπολιτικά» ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.


Βορίδης: Δεν έχει νομιμοποίηση ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει μέτρα για το 2019

Στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει νομιμοποίηση να δεσμεύσει με μέτρα την επόμενη κυβέρνηση σημείωσε μεταξύ άλλων ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.


ΤΙ ΑΛΛΟ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κράζει τον Μπαλαούρα για το Άγιο Φως

Τη διαφωνία του με τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γεράσιμου Μπαλαούρα για την μεταφορά του Αγίου Φωτός εξέφρασε ο ΠαναγιώτηςΡήγας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.


Έκλεισε το αεροδρόμιο της Μυκόνου επειδή ελικόπτερο του στρατού έπαθε... λάστιχο!

Μεγάλη ταλαιπωρία για 117 επιβάτες της Ολυμπιακής που θα ταξίδευαν με την πτήση 374 για Μύκονο - Περισσότερο από τέσσερις ώρες έμεινε κλειστό το αεροδρόμιο


To αρρωστημένο «Σύνδρομο VIP» των Κατσαπλιάδων αξιωματούχων του ΣΥΡΙΖΑ – Νέo κρούσμα

Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, λέει ο θυμόσοφος λαός.

Και αυτή η ρήση φαίνεται πως ταιριάζει γάντι, στο σύνολο των Εξουσιομανών Κατσαπλιάδων ΣΥΡΙΖΟ – αξιωματούχων, που συνεχίζουν να συμπεριφέρονται με προκλητική έπαρση σε μια χρεοκοπημένη χώρα και απέναντι σε μια οργισμένη κοινωνία, την οποία εξαπάτησαν με τον πιο χυδαίο τρόπο για να αρπάξουν την Εξουσία.

Βίος και πολιτεία του γιατρού που δολοφονήθηκε στη Μάρνη - Η εμπλοκή του με την περίφημη υπόθεση Stradivarius

Γνωστός στην Ήπειρο αλλά και στις διωκτικές αρχές ήταν όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, ο 70χρονος γιατρός ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια στην πλατεία Βάθη...


Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου τυφλών: Μάχη για την τρίτη θέση!

Την τρίτη θέση θα διεκδικήσει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου τυφλών στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού. Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου τυφλών 5x5, έχασε στα πέναλτι την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στο Βερολίνο.


ΚΚΕδες μαγάρισαν το Λευκό Πύργο – ΒΙΝΤΕΟ

Πανό στο Λευκό Πύργο με συνθήματα αλληλεγγύης υπέρ των προσφύγων, κρέμασαν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σήμερα το πρωί.


Βίντεο: Η κόρη της Ιβάνκα τραγούδησε κινέζικα στον Σι Ζιπίνγκ

Με ένα κινέζικο τραγουδάκι καλωσόρισε η εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ και κόρη της Ιβάνκα, Αραμπέλα τον κινέζο πρόεδρο και την σύζυγό του στην συνάντηση με τον παππού της.

Ο Ψυχάρης αποχαιρετά μετά την αποκαθήλωση απ' τον ΣΥΡΙΖΑ και προαναγγέλλει επιστροφή... προφανώς με τα κορόιδα της ΝΔ

Κορίνα Κρετσού: Παράφορα ερωτευμένη με τον Κόλιν Πάουελ η επίτροπος που "σκοτώθηκε" με την Κω/λου!

- Δημοσίευμα "καίει" την Ρουμάνα Επίτροπο, Κορίνα Κρετσού, η οποία πριν λίγες ημέρες... σχεδόν ήρθε στα χέρια με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
- Έστελνε "πολύ προσωπικά" emails στον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κόλιν Πάουελ, αλλά και φωτογραφίες της, μία από αυτές με μπικίνι!
- “Σε αγάπησα τόσο πολύ, για πάρα πολλά χρόνια. ΕΣΥ ήσουν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου...”
- “Πιες ένα ποτήρι κρασί μαζί μου, όπως συνήθιζες να μου λες – συμβουλεύοντάς με να ξαπλώσω γυμνή στον καναπέ”
- Ο Πάουελ παραδέχθηκε τις επαφές μόνο όταν ένας διαβόητος χάκερ δημοσίευσε τις συνομιλίες, αλλά αρνήθηκε πως υπήρξε δεσμός
- Διαβάστε τα... κάπως ακατάλληλα μηνύματα και δείτε κοινές τους φωτογραφίες

Πώς βρήκαν τον 50χρονο ΧΑυγίτη που κατηγορείται για εξύβριση νεκρού-Τι τον πρόδωσε

Η σωματοδομή του και το κίτρινο πουκάμισό του ήταν ανάμεσα σε αυτά που «πρόδωσαν» τον 50χρονο ο οποίος είχε προκαλέσει της Χρυσής Αυγής, λέγοντας προκλητικά στη Μάγδα Φύσσα «Πού είναι ο Παύλος του τώρα;».


Μεγάλος αστεροειδής θα περάσει πολύ κοντά από τη Γη - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας αρκετά μεγάλος αστεροειδής, ο «2014 JO25», διαμέτρου περίπου 650 μέτρων, θα περάσει κοντά από τον πλανήτη μας στις 19 Απριλίου.

Μιλάνο: Καρέ -καρέ η σύλληψή Aφρικανού λάθρο που βγήκε με μαχαίρια στο δρόμο απειλώντας να σκοτώσει [βίντεο]

Άνδρας, αφρικανικής καταγωγής, σήμερα λίγο μετά τις επτά το πρωί τοπική ώρα, βγήκε από κατάστημα με αραβικά εδέσματα στο Μιλάνο μετά από διαπληκτισμό και άρχισε να απειλεί τους περαστικούς με δύο μαχαίρια.


Απέτρεψαν "ντου" των άπλυτων του Ρουβίκωνα στη Νέα Φιλαδέφλεια! 28 προσαγωγές

Είκοσι οκτώ προσαγωγές μελών του Ρουβίκωνα έκανε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, 08.04.2017, η Αστυνομία στη Νέα Φιλαδέλφεια.


ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ Ο ΝΑΖΙ! Γοητευμένος ο Στάινμαιερ από την Αθήνα και την Ακρόπολη: "Δεν υπάρχει ΕΕ χωρίς την Ελλάδα" [pics]

Στα εγκαίνια της έκθεσης documenta 14, βρέθηκε ο Γερμανός Πρόεδρος Φρ.Βάλτερ Στάινμάιερ. Ο ίδιος μαζί με την σύζυγο του επισκέφτηκε και το Μουσείο της Ακρόπολης και δήλωσε ενθουσιασμένος με την Ελλάδα, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να φανταστεί την ΕΕ χωρίς την παρουσία της χώρας μας.

Αστυνομικός πλήρωσε 15χρονη για σ@ξ και μετά πήρε τα χρήματα πίσω με την απειλή όπλου

Κάθε όριο ηθικής ξεπέρασε ένας αστυνομικός στην Ουάσιγκτον, ο οποίος, εκτός από παιδόφιλος, αποδείχθηκε ότι είναι παντελώς ακατάλληλος να φορά τη στολή και να πληρώνεται για τη διαφύλαξη της νομιμότητας και της ασφάλειας των πολιτών.

Η απόκρουση της χρονιάς σε «κεραυνό» του Κριστιάνο δεν έγινε από τερματοφύλακα

Σε «κεραυνό» του Ρονάλντο και ενώ ο Όμπλακ ήταν εξουδετερωμένος, ο Μαυροβούνιος Σάβιτς έκανε μια απίστευτη επέμβαση με το κεφάλι πάνω στη γραμμή


Μόνο 20 ώρες άντεξε το «Ελ. Βενιζέλος» τους αυστηρούς ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ

Προκλήθηκε απίστευτη ταλαιπωρία των επιβατών καθώς το προσωπικό δεν επαρκούσε, όπως καταγγέλλουν αστυνομικοί - Το μέτρο κατά πληροφορίες έχει ανασταλλεί προφορικά και αναμένεται η επίσημη γραπτή διαταγή


ΥΓΕΙΑ ΠΟΛΑΚΗ➤Κάλεσαν ασθενοφόρο... ήρθε μετά 1ώρα και 50'... ο ασθενής είχε πεθάνει

Ο θάνατος ενός 38χρονου το βράδυ της Παρασκευής στην Ουρανούπολη, ήρθε να αναδείξει με τον πιο τραγικό τρόπο τη δραματική κατάσταση ανεπάρκειας ασθενοφόρων και πληρωμάτων που υπάρχει στη Χαλκιδική (και όχι μόνο) και μάλιστα «μια ανάσα» πριν ξεκινήσει η θερινή σεζόν, οπότε ο πληθυσμός του νομού πολλαπλασιάζεται.

Αφού τον άδειασαν οι σύντροφοι ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας λέει «ναι» στο γήπεδο

Ορθάνοιχτος μοιάζει πλέον ο δρόμος της επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά τη νομοθετική ρύθμιση που κατατέθηκε την Παρασκευή και αναμένεται να έχει ψηφιστεί ως τη Μεγάλη Τρίτη, αφαιρέθηκε από τον Δήμο η αρμοδιότητα έγκρισης της υψομετρικής.

Ντοκουμέντο: Κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών με πυροβολισμούς από το Λιμενικό

Κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών από άνδρες του Λιμενικού οδήγησε στη σύλληψή τους και στην εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στην οργάνωση και μεταφορά με ταχύπλοα σκάφη μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών μεταξύ της Αλβανίας, της Ιταλίας και της χώρας μας, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στην Ευρώπη.

ΑΝ ΤΟ ΛΕΓΕ Η ΝΔ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ "ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ"➤Ηηλεκτρονική πλατφόρμα για καταγγελίες ασθενών για το «φακελάκι»

Τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας όπου θα γίνονται ανώνυμες καταγγελίες ασθενών για «φακελάκι» εξήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός από την Κρήτη.


Ο Μακάριος Λαζαρίδης για τα ψέμματα του Τσίπρα (εικόνα)

Με σκωπτικό τρόπο ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, σχολιάζει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα την… σταθερή και… αταλάντευτη θέση του Τσίπρα, σε ότι έχει να κάνει με τα νέα οδυνηρά μέτρα που συνοδεύουν την χθεσινή συμφωνία.

Σχολή Ευελπίδων -Διμοιρία Επιδείξεων: Παίζουν τα όπλα στα δάχτυλα! ΒΙΝΤΕΟ

Σχολή Ευελπίδων -Διμοιρία Επιδείξεων: Με άψογα συντονισμένες κινήσεις οι Ευέλπιδες πραγματοποιούν ασκήσεις ακριβείας με τα όπλα.


ΒΙΝΤΕΟ-Ποια είναι η 25χρονη σκιέρ που παντρεύτηκε ο Καρεμπέ και είχε ξεσηκώσει το Λίβανο με τις γυμνές φώτο

Με την 25χρονη Λιβανέζα καλλονή Τζάκι Σαμούν παντρεύτηκε χθες Παρασκευή, στο δημαρχείο Πειραιά, ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Δίπλα στο ζευγάρι, τη μέρα του γάμου τους, βρέθηκαν συγγενείς και φιλικά πρόσωπα, ενώ κουμπάρος ήταν ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Κούλης Δουρέκας.

Ο Σταύρος Ψυχάρης δεν είναι πλέον εκδότης των «ΝΕΩΝ»

«Τέλος εποχής» και επισήμως για τον Σταύρο Ψυχάρη, τον επί τρεις δεκαετίες και ισχυρό άνδρα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) ο οποίος απώλεσε μαζί με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη και τον τίτλο του εκδότη.

Η νέα αυταπάτη Τσίπρα

Μας έλεγε ότι η συμφωνία με τους δανειστές θα κλείσει τον περασμένο Δεκέμβριο. Εν συνεχεία έδωσε μόνος του παράταση και είπε ότι θα κλείσει τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τέλος έως τις 7 Απριλίου του 2107.

Η ομορφιά των Δελφών, μέσα σε ένα βίντεο

Φύση, ιστορία, δραστηριότητες... Ολα όσα μπορεί να απολαύσει κανείς στους Δελφούς έχει περιληφθεί σε ένα βίντεο που αναδεικνύει τις ομορφιές της περιοχής.


Γνωστός αθλητής-σελέμπριτυ αποκαλύπτει: Μου πρότειναν για το Survivor αλλά...- ΒΙΝΤΕΟ

Ο γοητευτικός αθλητής, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει στο Survivor.

Ο λόγος για τον Αντώνη...

Εθνικιστικές κορώνες στην Τουρκία κατά της ΑΕΚ για την Αγιά Σοφιά - ΒΙΝΤΕΟ

Στο στόχαστρο Τούρκου συγγραφέα μπήκε ακόμη και η ΑΕΚ εμφανίζοντας, μάλιστα, μία φανέλα της ομάδας που είναι τυπωμένη η Αγιά Σοφιά.

Πώς πήρε την απόφαση για την επίθεση στη Συρία ο Τραμπ - Ο ρόλος της Ιβάνκα

Η σπαραξικάρδια αντίδραση της αγαπημένης του κόρης όταν είδε τα χτυπημένα από χημικά παιδάκια της Συρίας, έκανε τον αμερικανό πρόεδρο να αναλάβει δράση, λένε αναλυτές

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Πέρκα(ΣΥΡΙΖΑ) για Eurogroup: Δεν πανηγυρίζουμε αλλά τουλάχιστον έχουμε τα αντίμετρα

«Παίρνουν μέτρα 2% και μας λένε ότι είναι δημοσιονομικά ουδέτερα! Αυτό είναι προσβολή στη νοημοσύνη του λαού» απάντησε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος

Το φωνάζει ο μπάρμα Αλέκος: Κυριάκος και Στουρνάρας, οι δύο μεγάλοι «εφιάλτες» του Μαξίμου

«Η καθυστέρηση δεν οφείλεται στην Ελληνική Κυβέρνηση, αλλά στις διαφωνίες των δανειστών για τις οποίες χαίρονται αρκετοί στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα» αναφέρει σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.


Mίνα Αρναούτη: Η σπόντα στο facebook για τον αδελφό του Παντελή Παντελίδη!

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι οι σχέσεις  της Μίνας Αρναούτη, της γυναίκας που τραυματίστηκε στο τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, με την οικογένεια του τραγουδιστή είναι πολύ κακές και τεταμένες...


Κρήτη: Τύχη... βουνό για διασώστη του ΕΚΑΒ – Έχασε 50.000 στο δρόμο αλλά του τα επέστρεψαν!

Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες, ωστόσο "θαύματα" γίνονται ακόμα και σήμερα, αποδεικνύοντας ότι η ανθρωπιά, ευτυχώς, ζει και βασιλεύει. Ο 47χρονος διασώστης του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας Γρηγόρης Επιτροπάκης έζησε μία τέτοια εμπειρία, που δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ότι είναι αληθινή.


NBA: "Θηρίο" ο Παπαγιάννης [vid]

Ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση στο ΝΒΑ, πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο νεαρός σέντερ ήταν από τους διακριθέντες των Σακραμέντο Κινγκς, παρά την ήττα στο Λος Αντζελες από τους Λέϊκερς με 98-94.