10 Απριλίου 2017

ΦΩΤΟ-Πάλι γελάει με την ΑΥΓΗ ο Άδωνις

Δημοσίευσε 2 πρωτοσέλιδα της ΑΥΓΗς για τους δρόμους... ένα επί Σαμαρά κι ένα επί Τσίπρα... Δείτε τα να γελάσετε:

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! Υπερείσπραξη φόρων και τον Μάρτιο με 24% πάνω από τον στόχο

Υπερείσπραξη φόρων και τον Μάρτιο δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για την πορεία των εσόδων, τα οποία αποκάλυψε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, κύριος Γιώργος Πιτσιλής.


Πάτρα: Στην ουρά οι δικαιούχοι για μια σακούλα τρόφιμα [vid]Πάτρα: Στην ουρά οι δικαιούχοι για μια σακούλα τρόφιμα [vid]

Με τις ώρες περίμεναν και σήμερα έξω από την τράπεζα τροφίμων δεκάδες δικαιούχοι της βοήθειας σε είδη που δίνει ο Δήμος και η Ιερά Μητρόπολη Πατρών.


Πρετεντέρης: Είχαν να διαλέξουν μεταξύ συνθηκολόγησης και εκλογών

"Προτίμησαν συνθηκολόγηση. Και δεν θα γλιτώσουν εκλογες" σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ! Ιερώνυμος για Τσίπρα: Τον λυπάμαι, προσπαθεί... αλλά έπεσε στα βάτα

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την φορολογία και πολλα ζητήματα της επικαιρότητας.


ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ! Κρήτη: Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησαν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν στο αεροδρόμιο... της Fraport

Στο αεροδρόμιο Χανίων κατέληξε η νέα πορεία διαμαρτυρίας της Πρωτοβουλίας Πολιτών "ενάντια στο ξεπούλημα του αεροδρομίου".

Ο Τσίπρας πάλι θα κόψει κορδέλα για έργο που έφτιαξαν άλλοι

Στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης θα γίνουν τα εγκαίνια της διπλής σήραγγας στην περιοχή «Παναγοπούλα» της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών, παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.


ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Συμφωνεί με Σόιμπλε το Μαξίμου ενώ χθες τα έλεγε αλλιώς: Πρώτα τα μέτρα και μετά το χρέος

Τον οδικό χάρτη της συμφωνίας της Μάλτας ξετυλίγουν από το Μέγαρο Μαξίμου και  στον απόηχο των μηνυμάτων Σόιμπλε για μεταρρυθμίσεις που θα προηγηθούν του χρέους υπογραμμίζουν πως «δεν αμφισβητείται από κανέναν, ούτε από τον Β. Σόιμπλε».


ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Αστυνομικοί έβγαλαν σέρνοντας επιβάτη αεροπλάνου-ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο από τη στιγμή που αστυνομικοί έβγαλαν σέρνοντας έναν επιβάτη πτήσης της United Airlines, στην οποία είχαν πωληθεί υπεράριθμα εισιτήρια.


Καταρρέει η συμφωνία για το κλίμα: Οι ΗΠΑ αρνούνται να αναλάβουν τις δεσμεύσεις τους

Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ είναι αποφασισμένη να αλλάξει άρδην την πολιτική της και να «ακυρώσει» τη συμφωνία που είχε υπογράψει ο Μπαράκ Ομπάμα στο Παρίσι, τον Δεκέμβριο του 2015


Ο Τσίπρας συμφώνησε με τους υπόλοιπους: «Δικαιολογημένη» η πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ στην Συρία

[Και έχεις κάτι ηλίθιους ΣΥΡΙΖΑίους και ψεκασμένους να υποστηρίζουν Ασσάντ ενώ ο Τσίπρας λέει καλά του έκανε ο Τραμπ]

Τι αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν της Συνόδου στην Ισπανία

Οι χώρες του νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Μάλτα και Κύπρος) χαρακτήρισαν σήμερα "δικαιολογημένα" τα πυραυλικά πλήγματα των ΗΠΑ στη Συρία μετά την επίθεση με χημικά που φέρεται ότι διαπράχθηκε στις 4 Απριλίου στο Χαν Σεϊχούν.


Πάει να γράψει ιστορία στο NBA ο Αντετοκούνμπο!

Όχι γιατί είναι «δικό» μας παιδί, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φέτος στο NBA κάνει… παπάδες!

Είναι, χωρίς αμφιβολία, ο ηγέτης των Μπακς και ο ένας από τους βασικούς λόγους που η ομάδα του Μιλγουόκι εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα playoffs.

Φαήλος Κρανιδιώτης: «Η τυφλή ανοχή η σύγχρονη κερκόπορτα της Δύσης»

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης αναφερόμενος στις συνεχόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις των Τζιχαντιστών ανά την υφήλιο έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Μπουνιές στον ποδοσφαιριστή Ρος Μπάρκλεϊ της Εβερτον σε μπαρ [βίντεο]

Ένα βίντεο που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον ποδοσφαιριστή της Έβερτον, Ρος Μπάρκλεϊ, να γίνεται θύμα βίας από άγνωστο άνθρωπο σε μπαρ του Λιβερπουλ.


Διάλεξε να ληστέψει το λάθος άνθρωπο [video]

Ληστής επεχείρησε να ληστέψει αυτοκίνητο, αλλά λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο.

Το περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία, όπου οι ληστείες αυτοκινήτων και οι ληστείες γενικότερα αποτελούν μέρος της καθημερινότητας.


Πανελλαδικές: Κινδυνεύει το αδιάβλητο από τις επαναληπτικές του Σεπτεμβρίου και ο Υπουργός…κάνει μηνύσεις!!!

Τι άλλο θα δούμε από αυτούς
«Παράθυρο» για να τρωθεί το αδιάβλητο των Πανελλαδικών Εξετάσεων διαβλέπουν οι καθηγητές που ασχολούνται χρόνια με την πορεία των εξετάσεων. με την μεταφορά των επαναληπτικών Εξετάσεων τον Σεπτέμβριο. 
Όπως λέει o πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φροντιστών Ελλάδας Γιάννης Βαφειαδάκης, «ανοίγει παράθυρο» στην αξιοπιστία του συστήματος, καθώς εγείρονται σοβαρές ενστάσεις για την αξιοπιστία του συστήματος αφού δεν έχει δοθεί ο αριθμός θέσεων των υποψηφίων των επαναληπτικών εξετάσεων, ούτε καν ένας αλγόριθμος για την επιλογή των υποψηφίων. Ως αποτέλεσμα μπορεί κάποιος που θέλει να εισαχθεί στην Ιατρική σχολή και δεν γράψει καλά σε ένα μάθημα, να δηλώσει ασθενής, να λάβει μία διαβεβαίωση και στη συνέχεια να έχει όλο το καλοκαίρι μπροστά του για να μελετήσει και να βελτιώσει τη βαθμολογία του. 
Όπως εξηγεί ο κ. Βαφειαδάκης αυτό δεν μπορούσε να γίνει όταν οι επαναληπτικές εξετάσεις διενεργούνταν δέκα ημέρες μετά τις Πανελλαδικές, καθώς δεν υπήρχε ικανός χρόνος να βελτιωθεί η πορεία ενός μαθητή. Οι καθηγητές πάντως διαβλέπουν κύμα συμμετοχών στις επαναληπτικές εξετάσεις. 
Εξάλλου ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου έχει δηλώσει ότι: «Οι πανελλαδικές είναι αδιάβλητες αλλά όχι αξιόπιστες» . 

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Κρατιούνται πολύ πάνω απ' το 10% οι μπάσταρδοι-Tο 3,5% δηλώνει ευχαριστημένο από την κυβέρνηση

Σαφές προβάδισμα υπέρ της ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ).

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας κοινής γνώμης, η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό...

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΟΖΟΤΑΝ! Νέα διαρροή στο Survivor – Ποιος αποχωρεί; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια νέα διαρροή στο Survivor έρχεται να επιβεβαιώσει τα θέλω του τηλεοπτικοί κοινού όσο αφορά στον επόμενο υποψήφιο που αποχωρεί.

Βάσει της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη, ο επόμενος που αποχωρεί είναι ο...

Ιταλία: Άγριο ξύλο και συγκρούσεις με την αστυνομία στο περιθώριο της G7

Οι διαδηλωτές φώναζαν «έξω οι δολοφόνοι, έξω το G7 από την Τοσκάνη» - Η αστυνομία επιτέθηκε με γκλοπ προκειμένου να μην παραβιαστεί η «κόκκινη γραμμή»


ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΘΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ➤Ρωσία: Ενδεχόμενη αναστολή των πτήσεων τσάρτερ για την Τουρκία

Οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες έλαβαν έγγραφη προειδοποίηση από την Ρωσική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για το ενδεχόμενο να ανασταλούν οι πτήσεις τσάρτερ που πραγματοποιούν ρωσικές αεροπορικές με προορισμό την Τουρκία, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Tass επικαλούμενο πηγή προσκείμενη στην διοίκηση αεροπορικής εταιρείας.


ΠΩ΅ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ; ΑΦΟΥ ΘΑ 'ΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟΤΕ! Σπίρτζης: Θα δώσουμε «13η σύνταξη» το 2019-2020, όπως και φέτος!


[Κάθε φορά που τον ακούω αναρωτιέμαι: Αυτός είναι ο μαλ@κας ή οι χιλιάδες μηχανικοί που τον είχαν Πρόεδρο τους;]

Αντί των νέων επώδυνων περικοπών, ύψους 1,8 δισ. ευρώ, από τις συντάξεις που ήδη συμφώνησε η κυβέρνηση για το 2019, ο κ. Χρήστος Σπίρτζης «βλέπει» παροχή της περίφημης εφάπαξ «13ης σύνταξης».


Επιστολή συμπαράστασης Μητσοτάκη στον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αλ Σίσι

Ο Πρόεδρος της ΝΔ εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τις βάρβαρες επιθέσεις σε εκκλησίες Κοπτών στην Αίγυπτο ανήμερα της Κυριακής των Βαΐων


Ελλάς το μεγαλείο σου: Το απίστευτο αλαλούμ με την επιγραφή των Φιλίππων

Ο δαίμων του... επιγραφοποιείου είναι, μάλλον, ο ένοχος της απίθανης γκάφας που συνέβη κατά την τελετή αποκαλυπτηρίων ενημερωτικής πινακίδας στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, στον νομό Καβάλας. Όπως φαίνεται, το ήδη διαβόητο «word» αντί του ορθού «world» στη φράση «world heritage site» («Μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς»), είναι ένα λάθος που δεν διέλαθε μία, αλλά δύο φορές της διόρθωσης.


ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ; Βίντεο: Φραστική επίθεση μπροστά στο παιδί της δέχτηκε η Βίκυ Σταμάτη

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου υπέβαλε καταγγελία σήμερα στο ΑΤ Ακροπόλεως - «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να δημιουργεί προβλήματα στο ανήλικο παιδί μου», δηλώνει


ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΓΙΔΙ; Μουζάλας: Μετρητά και διαμερίσματα στους λάθρο

Το πρόγραμμα θα είναι σε εθελοντική βάση και σύμφωνα με του υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής το νέο πρόγραμμα δίνει στους πρόσφυγες χρήματα στο χέρι αντί συσσίτια


Η κραυγή της μάνας: «Ξέχασαν την Άσπα μου»

Τέσσερα χρόνια μετά τον βαρύ τραυματισμό της κόρης της από τον πρώην σύζυγό της, η Σπυριδούλα Φατούρου παλεύει να τα βγάλει πέρα χωρίς οικονομική βοήθεια από πουθενά - Μόνο η νοσηλεία κοστίζει 3.000 € το μήνα


Δικάζεται ο γυμνασιάρχης που κατηγορείται ότι κάλυπτε ιδιοκτήτη κυλικείου ο οποίος παρενοχλούσε μαθήτρια

Σε τρεις μήνες από τη δημοσιοποίηση της όλης υπόθεσης ολοκληρώθηκε η επείγουσα προανάκριση που παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, απαγγέλθηκε η καταγγελία και στέλνεται να δικασθεί από το Πρωτοδικείο Μυτιλήνης.


ΔΗΛ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ; ΑΠΑΠΑ! Στη γραμμή Σόιμπλε η Μέρκελ για συμφωνία και ελληνικό χρέος

Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ είπε ότι η συμφωνία του Μαΐου του 2016 έχει θέσει τον οδικό χάρτη για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Παράλληλα χαιρέτησε τη συμφωνία της Μάλτας, χαρακτηρίζοντάς την ως το πρώτο βήμα για την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα.


Μήνας διαλόγου και δράσεων για την υγεία από τη Νέα Δημοκρατία

Σειρά συναντήσεων και επισκέψεων στα δημόσια νοσοκομεία και τις δομές του ΕΣΥ υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία, με στόχο να αναδείξει τα σημαντικά ζητήματα που έχουν ανακύψει στο πεδίο της υγείας και τα οποία απασχολούν και την ελληνική κοινωνία.


ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΧΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΣ! Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Διαγράφει φίλους λόγω… Survivor

Όπως έγραψε ο ηθοποιός οι αναρτήσεις για το παιχνίδι του ΣΚΑΙ, του χαλάνε την αισθητική... ενώ του τη φτιάχνει ο Πολάκης κι ο Τσίπρας για τον οποίο τον Μάιο του 2014 υπέγραφε επιστολές ότι αποτελεί την ελπίδα της Ευρώπης 

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης φαίνεται πως δεν είναι τηλεθεατής του Survivor,καθώς όπως έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook διαγράφει διαδικτυακούς φίλους του εξαιτίας του παιχνιδιού.
 
Το διαστημόπλοιο Soyouz, προσγειώθηκε στο νοτιοδυτικό Τζεζγκαζγκάν του Καζαχστάν, με πλήρωμα τον Αμερικανό αστροναύτη Ρόμπερτ Κίμπροου της NASA και τους Ρώσους κοσμοναύτες Σεργκεί Ρίζικοφ και Αντρέι Μπορισένκο της Roskosmos.

Προκηρύχθηκε η «μαμούθ» γραμμή 4 του μετρό

Το έργο ύψους 1,5 δισ. ευρώ θα συνδέσει το Γαλάτσι με το κέντρο και από εκεί θα φτάσει έως το Γουδί - Περιλαμβάνει 14 σταθμούς και προβλέπει την προμήθεια έως 18 συρμών


Βίντεο: «Εισβολή» 3χρονης κορούλας Ελληνίδας δημοσιογράφου σε live σύνδεση

Θα θυμάστε φυσικά την χαριτωμένη κορούλα του Βρετανού καθηγητή η οποία «έκανε έφοδο» πρόσφατα σε live συνέντευξη του μπαμπά της στο BBC από τη Νότια Κορέα, με την πανικόβλητη μαμά της να τρέχει να μαζέψει εκείνη και τον αδερφό της «βουτώντας» κυριολεκτικά στο πλάνο.


«Σχέδιο Πυθία»: Δεν βρίσκουν δικαστές να ασχοληθούν με την απόπειρα εξόντωσης του Κώστα Καραμανλή

- Μεταξύ Ευελπίδων και Εφετείου επί έξι μήνες η δικογραφία για μία από τις πλέον σημαντικές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη
- Η υπόθεση του σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή απασχολεί τη Δικαιοσύνη από το 2011
- Το 2012, ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά αγνώστων για αδικήματα που αφορούν προπαρασκευαστικές ενέργειες εσχάτης προδοσίας, διατάραξης της ομαλής λειτουργίας του πολιτεύματος και αποστέρησης πρωθυπουργού από την ενάσκηση της εξουσίας που του παρέχει το Σύνταγμα


Η «άγνωστη» και ηρωική μάχη στον κόλπο Ξηρού και η θυσία του «Φαέθων» το 1964 [pics]

Ήταν η εποχή που η τουρκοκυπριακή ανταρσία βρισκόταν στο αποκορύφωμά της, ενώ η Ελλάδα με ενέργειες του Γεωργίου Παπανδρέου έστελνε εσπευσμένα ναυτικές, χερσαίες, αλλά και αεροπορικές δυνάμεις (ελικοφόρα εγγύς υποστήριξης Harvard) κρυφά στην Κύπρο κι ενώ η Τουρκία ήταν έτοιμη να εισβάλλει, στέλνοντας παράλληλα μαχητικά της να βομβαρδίσουν τους πιεζόμενους Τουρκοκύπριους ατάκτους

ΣΚΑΪ εναντίον Νικολόπουλου: "Ενορχηστρωμένη προσπάθεια κατασυκοφάντησης του καναλιού και του Survivor"-Ανακοίνωση και για το στοίχημα

Ανακοίνωση εναντίον όσων συκοφαντούν το Survivor και επιτίθενται τόσο στον ΣΚΑΪ, όσο και στο τηλεοπτικό παιχνίδι που πετυχαίνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, εξέδωσε το κανάλι του Φαλήρου.


Η όμορφη αδελφή της Μελάνια Τραμπ -Πρώην μοντέλο κι αυτή [εικόνες]

Το όνομα της Ines Knauss είναι παγκόσμια άγνωστο. Είναι ωστόσο η αδελφή της Μελάνια Τραμπ, της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Μετά από αναφορά της ΝΔ➤Προκαταρκτική έρευνα για τα «βαποράκια συμφερόντων στη ΔΕΗ» που είπε ο Σκουρλέτης

Την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας παρήγγειλε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου για τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών (και πρώην Ενέργειας) Πάνου Σκουρλέτη περί «στημένου διαγωνισμού στη ΔΕΗ», μετά τον σχετικό φάκελο που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή η Νέα Δημοκρατία στην ανωτάτη εισαγγελική λειτουργό.


ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΕΝΑ! Προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση Στουρνάρα – Βαξεβάνη

Ελεύθεροι αφέθηκαν με απόφαση του εισαγγελέα οι δημοσιογράφοι Κωστας Βαξεβάνης και Βασιλης Ανδριανόπουλος. Και οι δυο συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος τους η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα.


Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Κάθειρξη 36 ετών στον Μάριο Σεϊσίδη για την ληστεία στην Εθνική Τράπεζα

Με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας η οποία εκδόθηκε σήμερα ο Μάριος Σεϊσίδης καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης, κατά συγχώνευση, 36 ετών (εκτιτέα τα 25) για την υπόθεση της ληστείας της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας το 2006, εν μέσων και αντιδράσεων από φίλους και συμπαραστάτες αναρχικούς.


Μύκονος: Εντυπωσιακό χασάπικο με 200 χορευτές - Οι εικόνες που σαρώνουν το διαδίκτυο [vid]

Ένα μοναδικό χορευτικό θέαμα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν ανήμερα, Κυριακή των Βαϊων, στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου. 200 ερασιτέχνες χορευτές κάθε ηλικίας φορώντας ναυτικές τραγιάσκες και σχηματίζοντας μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα χόρεψαν στον ρυθμό του μυκονιάτικου χασάπικου και άλλων παραδοσιακών ελληνικών χορών, δίνοντας γιορτινό τόνο λίγες ημέρες πριν το Πάσχα και σηματοδοτώντας την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου.


Προκλητικός όπως ο πατέρας του ο γκέι γιος του Ερντογάν! "Όταν ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα..."

Προκαλεί ο γιος του Ερντογάν. Παρομοίασε τον πατερα του με τον στρατιώτη που στις 29/5/1453, κάρφωσε στα τείχη της Κωνσταντινούπολης το λάβαρο των Οθωμανών.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! Σουλτς: Χαράξαμε από κοινού με τον Σόιμπλε τη γερμανική τακτική στη Μάλτα

Η στάση της Γερμανίας στη Μάλτα πάρθηκε από κοινού μεταξύ Σοσιαλδημοκρατών και Χριστιανοδημοκρατών, τόνισε μεταξύ άλλων ο Μάρτιν Σουλτς, υποψήφιος για την καγκελαρία, επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών, κατά την ενημέρωση των ξένων ανταποκριτών στο Βερολίνο.


Γιατί ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν στέλνουν τους γείτονές τους δωρεάν διακοπές στην Κέρκυρα

Σε μια κίνηση έκπληξη προχώρησε το ζεύγος Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν. Μια κίνηση που χαροποίησε ιδιαίτερα τους γείτονές του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει. Η μόνη λύση η συντριβή του

Του Σάκη Μουμτζή

Επανήλθε στο προσκήνιο η άποψη πως ο ΣΥΡΙΖΑ με κάποια  βοήθεια από την κεντροαριστερά μπορεί να μετασχηματισθεί σε ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα. Και αυτή η βοήθεια είναι η συμμετοχή της στο κυβερνητικό σχήμα, αφού εκδιωχθούν οι ΑΝΕΛ.


500 τ.μ. γκράφιτι στην πρόσοψη του ΑΧΕΠΑ υπέρ της δωρεάς οργάνων [εικόνες]

Μια τοιχογραφία 500 τετραγωνικών μέτρων που δημιουργήθηκε με σκοπό την προώθηση της δωρεάς οργάνων κοσμεί την πρόσοψη του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Τρελή αντίδραση παρουσιάστριας που δεν κατάλαβε ότι ήταν on air! (vids)

H παρουσιάστρια βγήκε στον «αέρα» κι όταν το κατάλαβε η αντίδρασή της ήταν επική!

Αυτά παθαίνει κανείς όταν έχει αλλού το μυαλό του! Αυτή η παρουσιάστρια σίγουρα κάτι άλλο σκεφτόταν πριν βγει στον «αέρα».


ΣΚΙΤΣΟ-Αρκάς για την ψήφισε των μέτρων με πόνο ψυχής

Τα ψηφίζουν όλα κλαίγοντας και μαζί τους κλαίει κι ο Αρκάς:

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Τσίπρας ρωτάει κάτι τον μελλοντικό εαυτόν του

Και ήρθε η ώρα να απαντήσει στον εαυτόν του "Ναι το πιστεύουμε!"... Δείτε την ερώτηση: 


Αυτός είναι ο πιλότος που έριξε τα χημικά στη Συρία [εικόνες]

O διοικητής μοίρας του συριακού στρατού, Mohammed Hasouri ήταν ο πιλότος, ο οποίος έριξε τα χημικά αερίου σαρίν την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Χαν Σεϊχούν της Συρίας. Την είδηση γνωστοποίησε μέσω των social media, ο Fares Shehabi.

«Μπλε φάλαινα», το νέο διαδικτυακό παιχνίδι που σκορπά τον θάνατο -Προειδοποίηση και για την Ελλάδα

Συναγερμός σε όλη την Ευρώπη έχει προκαλέσει ένα νέο άκρως επικίνδυνο διαδικτυακό «παιχνίδι» oι «μπλε φάλαινες».

Όλα ξεκίνησαν από τη Ρωσία αν και σύντομα η εθιστική αυτή τρέλα διαδόθηκε και στην Ουκρανία. Προειδοποιήσεις έχουν απευθύνει και οι αρμόδιες Aρχές στην Ελλάδα αν και δεν υπάρχουν καταγεγραμμένα περιστατικά αυτού του είδους.


Παρακολουθούσαν με κρυφές κάμερες την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου [εικόνες]

Πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές ανακαλύφθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή και στις εγκαταστάσεις της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στον Άγιο Κοσμά.