11 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Αίσχος να μη δώσει ο Σπίρτζης τα ονόματα αυτών σε σήραγγες

«Ληστεία η κατασκευή των νέων αυτοκινητόδρομων! Θέλετε να ελέγξετε τις μετακινήσεις του πληθυσμού και να τους περιορίσετε όλους στα αστικά κέντρα» έλεγε ο ένας, «δεν μπορεί ο φτωχός να πάει στο γιατρό» ούρλιαζε ο άλλος:


Εκρηξη μπροστά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ-Τραυματίστηκε ο Μπάρτρα!

Πανικός επικράτησε λίγο πριν την άφιξη της Ντόρτμουντ στο γήπεδο της ενόψει του πρώτου ματς των προημιτελικών του Champions League απέναντι στην Μονακό.


ΠΑΟΚ: Η... πανέξυπνη ανακοίνωση για τον Λημνιό

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Ατρόμητο για τον Δημήτρη Λημνιό.
Με ανάρτησή της στο Twitter και επιστρατεύοντας και πάλι το έξυπνο χιούμορ της, ξεφεύγοντας από την ξύλινη γλώσσα ενημέρωσε για την απόκτηση του παίκτη.


Κόντρα Λαμπρούλη -Τζαβάρα στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιώργο Λαμπρούλη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Κωνσταντίνο Τζαβάρα κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις τροποποιήσεις των διατάξεων της δασικής νομοθεσίας.

Αρχιεπισκοπή κατά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Στο survivor του δήθεν προοδευτισμού χλευάζουν την πίστη των Ελλήνων

Με έντονο τρόπο εξέφρασε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών την ενόχλησή της για τις δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το Αγιο Φως.


Παραδοχή Σταθάκη: Δεσμευτήκαμε να κόψουμε 1,8 δισ. από συντάξεις

«Υπάρχουν και δύσκολα θέματα στη συμφωνία» παραδέχθηκε ο υπουργός υποστήριξε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, φέρνοντας ως παράδειγμα τις συντάξεις.


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ! AfD: Το ξεκάθαρο μήνυμα των Ελλήνων! Χαρίστε μας κι άλλα δισεκατομμύρια!

Το «χαρτί» της Ελλάδας παίζει το ακροδεξιό και λαϊκιστικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (Alternative für Deutschland) διά της επικεφαλής του Φράουκε Πέτρι σε κατ' εξοχήν εκλογικό έτος με περιφερειακές και Ομοσπονδιακές εκλογές (24 Σεπτεμβρίου).


Survivor - Δείτε τις ΦΩΤΟ που ανέβασε η Ελεονώρα Μελέτη από τον Άγιο Δομίνικο

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ελεονώρα Μελέτη, θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΙ μία εκπομπή που θα αφορά στο Survivor.

ΝΔ: Στηρίζουμε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για την κατασκευή γηπέδων

Η αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, για την ανέγερση των γηπέδων της ΑΕΚ. και του Παναθηναϊκού, έκανε την ακόλουθη δήλωση.


Μέλος του ISIS: Πρέπει να εφαρμόσουμε τον νόμο της σαρία στη Δύση - ΒΙΝΤΕΟ

Με τα μπλε μάτια, τα καφέ μαλλιά και ένα χαμόγελο που ακτινοβολεί, ο μικρός Michael Delefortrie είχε όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει ένα αγγελικό παπαδοπαίδι.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις για τη ΔΕΗ

Ο Άδωνις εξηγεί τι γίνεται με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ για την οποία ακούμε:

ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ! Αναρχικοί έστησαν κοντέινερ-«πολιτικό περίπτερο» στην πλατεία Εξαρχείων

Σημείο ενημέρωσης και συντονισμού «ενάντια στην κρατική καταστολή, τις μαφίες και τον κοινωνικό κανιβαλισμό», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση


Τουρκία: Ισόβια κάθειρξη για τους 30 δημοσιογράφους της Zaman πρότεινε ο εισαγγελέας

Κατηγορούνται ότι έκαναν προπαγάνδα και είχαν σχέσει με το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν - Το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του μέσα σε 15 ημέρες


ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΤ: Σε διαθεσιμότητα στέλεχος για σεξουαλική παρενόχληση!

Η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να θέσει σε διαθεσιμότητα το στέλεχος του δελτίου ειδήσεων μέχρι την εκδίκαση της καταγγελίας περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος γυναίκας δημοσιογράφου από το Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Οι οκτώ μεγαλύτερες και πιο αιματηρές βεντέτες της Κρήτης [εικόνες]

Η δολοφονία του 23χρονου στην Κρήτη από συγγενικό του πρόσωπο για κτηματικές διαφορές, έχει δυναμιτίσει το κλίμα στα Ανώγεια και δεν είναι λίγοι όσοι φοβούνται «βεντέτα» μεταξύ των μελών της ίδιας οικογένειας, καθώς η αιματηρή επίλυση διαφορών είναι συχνό φαινόμενο στα ορεινά χωριά της Κρήτης.

Το σχόλιο του γιου του Τεμπονέρα για τα εγκαίνια της σήραγγας με το όνομα του πατέρα του

Με μια ανάρτησή του στο Facebook, ο Διονύσης Τεμπονέρας, γιος του Νίκου Τεμπονέρα, σχολιάζει την ονοματοδοσία της σήραγγας που από εδώ και στο εξής θα θυμίζει στους οδηγούς τον «αγωνιστή», όπως αναφέρει, πατέρα του.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλα: Ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούν διαδηλωτές

Δείτε τη "δημοκρατία" που έχει σαν πρότυπο ο Τσίπρας κι ο ΣΥΡΙΖΑ:

Κουρουμπλής: Σώζουν ζωές τα διόδια... του ΣΥΡΙΖΑ

Του ΣΥΡΙΖΑ όμως μόνο τα διόδια σώζουν ζωές... γιατί του Σαμαρά σκότωναν ζωές και γιαυτό ήθελαν να τα καταργήσουν:

Η Aegean ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους! Όχι με ένα αλλά με τρία αεροσκάφη θα μεταφέρει το Αγιο Φως

Με προορισμό τρεις διαφορετικούς γεωγραφικούς τομείς και 17 ξεχωριστούς προορισμούς θα φτάσει το Άγιο Φως το βράδυ του Μ. Σαββάτου σε κάθε γωνιά της χώρας.


Κικίλιας: ΔΕΝ υπάρχει ντροπή! Αυτοί που σήκωναν τις μπάρες κι έλεγαν «δεν πληρώνω» τώρα εγκαινιάζουν αυτοκινητόδρομους

«Αυτοί που σήκωναν τις μπάρες και έλεγαν "δεν πληρώνω", αυτοί που ζήταγαν από τον κόσμο να κάνει στάση πληρωμών προκειμένου να χρεοκοπήσει το ελληνικό κράτος και να ρίξουν την κυβέρνηση, σήμερα εγκαινιάζουν τους αυτοκινητόδρομους... Δεν υπάρχει καμία ντροπή;», διερωτήθηκε ο Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στα σημερινά εγκαίνια του οδικού άξονα Κορίνθου-Πατρών από τον πρωθυπουργό, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Το Twitter γελάει με τα κομμούνια και «βαφτίζει» τις σήραγγες της Κορίνθου-Πατρών: Προτάσεις που προκαλούν γέλιο [εικόνες]

Καπετάν Νικήτας, Νίκος Τεμπονέρας, Ανδρέας Παπανδρέου. Είναι μερικά από τα αστεία κομμουνιστικά ονόματα που θα έχουν πλέον οι σήραγγες του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών. Ομως, το Twitter είχε διαφορετικές ιδέες.

ΝΔ: Αμετανόητος ο Παρασκευόπουλος για το νόμο -ΣΥΡΙΖΑ: H πολιτική σας παραπέμπει στο Μεσαίωνα

["Μεσαίωνας" να φυλακίζονται οι δολοφόνοι; Τ' ακούσαμε κι αύτο]

Η ΝΔ επανέλαβε, μέσω ανακοίνωσης, τη δέσμευσή της ότι θα καταργήσει το νόμο Παρασκευόπουλου και επιτέθηκε στον τέως υπουργό Δικαιοσύνης.


ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Με κιτρινόμαυρα η Αυλωνίτου ψήφισε τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ και αποθεώθηκε

Ντυμένη στα κιτρινόμαυρα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου αναφώνησε πως “ψηφίζω τη σωτήρια τροπολογία του υπουργείου Υποδομών και περιμένω να βρεθώ μαζί με τους φιλάθλους της ΑΕΚ στο πρώτο της παιχνίδι μέσα στο στάδιο της Αγίας Σοφίας στη Νέα Φιλαδέλφεια….”


Απίθανη καταδίωξη! Αστυνομικοί κυνηγούν μεθυσμένο οδηγό νταλίκας [vid]

Δείτε ρωσικά περιπολικά να κυνηγούν μεθυσμένο οδηγό νταλίκας, φορτωμένης με αυτοκίνητα, που κάνει ζιγκ ζαγκ σε όλο το πλάτος δρόμου διπλής κυκλοφορίας.

To περιστατικό συνέβη στη Ρωσία, μάλλον το περασμένο καλοκαίρι, και είναι θαύμα που δεν θρηνήθηκαν θύματα.


Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 22χρονος Αλβανός -Μέλος της σπείρας που είχε «χτυπήσει» Βέρτη, Μαυρίδη, Καμπουρέλη και Κακέτση

Άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν έναν 22χρονο Αλβανό, μέλος πενταμελούς σπείρας που λήστευε διάσημους.

Τα «έδωσε όλα» η πρώην του Τραμπ στο ιταλικό Dancing with the Stars

H Marla Maples έκλεψε την παράσταση με τις απίστευτα δύσκολες φιγούρες της

Ρεσιτάλ χορού έδωσε η δεύτερη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μάρλα Μάρπλς, στο ιταλικό "Dancing with the Stars".

Survivor - Χανταμπάκης: Κάρμα! Πληρώνει την εριστική μαγκιά στον Βασάλο!

Φαίνεται πως ο Στέλιος Χανταμπάκης "πληρώνει" την εριστική ενέργειά του στον Κωνσταντίνο Βασάλο στον αγωνιστικό στίβο του Survivor.


Θεσσαλονίκη: Σε μισθωμένα διαμερίσματα τριών δήμων 320 πρόσφυγες

Σε διαμερίσματα τριών δήμων της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του έτους 320 πρόσφυγες, αριθμός που υπολογίζεται να διπλασιασθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Πρόκειται για το πρόγραμμα φιλοξενίας "React" που υλοποιούν οι δήμοι Θεσσαλονίκης, Νεάπολης -Συκεών και Καλαμαριάς, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


ΣΩΣΤΑ! ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΗ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ! 14 ΣΥΡΙΖΑίοι ρωτάνε γιατί η ΔΗΕ κι ο εισαγγελέας δεν κλείνουν blogs

Ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρο Κοντονή και τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη κατέθεσαν 14 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το πρόβλημα της αύξησης του σεξισμού, του σεξιστικού λόγου και της επιθετικότητας στο διαδίκτυο εναντίον των γυναικών και νεαρών κοριτσιών.


Συνωστίζονται οι δισεκατομμυριούχοι για μία θέση στον … πύργο της Πόρσε

Στην περιοχή Sunny Beach Isles του Μαϊάμι υψώνεται ένας πύργος εξήντα ορόφων, ο οποίος δεν μοιάζει με κανέναν άλλον. Πρόκειται για το «Porsche Design Tower», ένα κτίριο το οποίο η αυτοκινητοβιομηχανία πολυτελών οχημάτων σχεδίασε και κατασκεύασε σε συνεργασία με την εταιρεία Dezer Development.

ΠΑΣΟΚ: Βρήκατε έτοιμο το 80% της Ολύμπιας Οδός και δώσατε 214 εκ πριμ στον κατασκευαστή-Ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν σας ανήκει κύριε Τσίπρα

«Αντί για εγκαίνια στα έργα άλλων, έχετε χρέος να στηρίξετε τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες Υποδομών του κατασκευαστικού κλάδου που βρήκατε έτοιμες και με ευθύνη της κυβέρνησής σας καταρρέουν, με την ανεργία να πλησιάζει το 80%»


ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ! Χάθηκε στην Τσεχία γιατί χρησιμοποιούσε χάρτη της εποχής της... ΕΣΣΔ

Φινλανδός που ταξίδευε με τη μηχανή του χάθηκε στην Τσεχία χρησιμοποιώντας χάρτη της εποχής της Σοβιετικής Ένωσης.

Σε κατάσταση αλλοφροσύνης ο 64χρονος απευθύνθηκε για βοήθεια σε αστυνομικούς που επέβαιναν σε περιπολικό, στην πόλη Τάχοβ, σύμφωνα με δημοσίευμα της τσεχικής εφημερίδας «Pravo».


ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Τι συμβαίνει με το "Επίδομα Παραμεθορίου"

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός οτι το λεγόμενο "επίδομα παραμεθορίου", Ημέρες Εκτός Έδρας, δεν εχει καταβληθεί ακόμη για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς για τον μήνα Μάρτιο, μόλις πέντε μέρες πριν το Πάσχα, όταν δηλαδή τα στελέχη και οι οικογένειες τους το έχουν περισσότερο ανάγκη.


ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! Ο Τσίπρας αποκάλεσε τον Θερβάντες ...ποιητή

[Εν τω μεταξύ παίρνει ένα υφάκι σα να λέει στοςυ αμόρφωτους "δώστε βάση θα πω κάτι πολύ σπουδαίο"... και λέει μαλ@κία]

Αναφορά στον Θερβάντες έκανε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κλείνοντας την ομιλία του κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου μετά τη Σύνοδο του Νότου, στη Μαδρίτη, προκειμένου να αναδείξει τους στόχους που έχει ο ίδιος για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Πόλεμος Θεοδωράκη-Γεννηματά: Βαριές κουβέντες για αποστασίες, αθλιότητες και εξαγορές

Βαριές κουβέντες όπως «αποστασίες» και «αθλιότητες» αντάλλαξαν Σταύρος Θεοδωράκης και Φώφη Γεννηματά με φόντο της προσχωρήσεις βουλευτών του Ποταμιού στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.


Οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Νότου υπέγραψαν μέχρι και το... μενού [αποκλειστική εικόνα]

Τις υπογραφές τους στο....μενού που περιελάμβανε εκλεκτές γεύσεις στο δείπνο, κατά τη Σύνοδο Κορυφής στη Μαδρίτη έβαλαν οι ηγέτες των χωρών του Νότου και το iefimerida εξασφάλισε τα πειστήρια!

Η Μελάνια Τραμπ πήγε για μπόουλινγκ... με 30 πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας

Η Μελάνια Τραμπ πήρε τα δύο μικρότερα παιδιά του Αμερικανού προέδρου και πήγαν για να παίξουν μπόουλινγκ, το απόγευμα της Δευτέρας, στη Νέα Υόρκη. Αλλά δεν πέρασε απαρατήρητη. Πώς θα μπορούσε άλλωστε, με συνοδεία 30 ατόμων;

ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ! Ινδονησία: 100 μαστιγώματα για δύο gay που πιάστηκαν γυμνοί στο κρεβάτι

Τους έπιασαν γυμνούς στο κρεβάτι, τους έδειραν, τους διαπόμπευσαν και τους τιμώρησαν με 100 μαστιγώματα. Δύο άνδρες πλήρωσαν ακριβό τίμημα για την αγάπη τους στην Ινδονησία, καθώς η σχέση τους δεν ήταν αποδεκτή από τον περίγυρο και τους υπόλοιπους συγχωριανούς τους.

Και ο Νάσερ στον πόλεμο των 6 ημερών μέχρι την 5η ημέρα πίστευε πως κέρδιζε

Του Σάκη Μουμτζή

Ο Ν. Χαϋκάλ, στην δεκαετία του 60, ήταν διευθυντής της εφημερίδας του Καϊρου «Αλ Αχράμ», προσωπικός φίλος και σύμβουλος του Γ.Α.Νάσερ.  Διηγείται πως στον πόλεμο των 6 ημερών ( Δευτέρα 5 Ιουνίου –Σάββατο 10 Ιουνίου 1967) ο πρόεδρος της Αιγύπτου, μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής, πίστευε πως οι ενωμένες αραβικές δυνάμεις συνέτριβαν τον στρατό του Ισραήλ. Οι στρατηγοί του φοβούνταν να του πουν την αλήθεια.


Πρετεντέρης: "Οι παλιοί που φταίνε" και "οι νέοι που προσπαθούν"

Για τον νέο (Τσίπρα) που μας πάλιωσε πολύ γρήγορα γράφει ο Γ. ΠΡετεντέρης στα ΝΕΑ:

Μεγάλο φίδι τρώει τα αυγά μέσα στο κοτέτσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα φίδι «πιάστηκε» μέσα στο κοτέτσι την ώρα που έτρωγε τα αυγά από τη φωλιά! Ο λόγος μάλιστα για ένα τεράστιο φίδι το οποίο προτιμάει να τρώει αυγά. Συνήθως όταν οι κότες γεννάνε έξω στους αγρούς ή όταν το κοτέτσι μας βρίσκεται σε περιοχή με πλούσια βλάστηση, το εν λόγω φίδι κάνει συχνές επισκέψεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Ήρωας παππάς εναντίον ΣΥΡΙΖΑίων: Είναι άθεοι, κλέφτες, ανεπρόκοποι, δεν έχουνε δουλέψει ποτέ τους!

Ο εφημέριος του Αγίου Παντελεήμονος στην μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, Παπα Χρήστος, δεν άντεξε στο κήρυγμά του και επιτέθηκε στους άθεους της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού μοίρασε, για μία ακόμη φορά, φρέσκα ψάρια σε 500 φτωχές οικογένειες ανήμερα της Κυρακής των Βαΐων.


ΒΙΝΤΕΟ-Ευτυχώς που οι προηγούμενοι δεν άκουγαν αυτό τον καραγκιόζη

Αλλιώς δεν θα 'χε γίνει κανένας αυτοκινητόδρομος σήμερα


ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-Ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε κρατική δουλειά στον Λαζόπουλο... τον διορίζει στο Εθνικό Θέατρο

Στον δρόμο για το Εθνικό Θέατρο φαίνεται πως είναι ο Λάκης Λαζόπουλος. Οι πληροφορίες θέλουν τον καλλιτέχνη να πραγματοποίησε ήδη συνάντηση με τον διευθυντή της πρώτης σκηνής της χώρας, Στάθη Λιβαθινό, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Μάλιστα, οι γνωρίζοντες, υποστηρίζουν ότι η πρώτη αυτή επίσημη επαφή ανάμεσά τους, έγινε σε καλό κλίμα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στον επικεφαλής του Εθνικού.


ΝΔ: Το έργο στην Κορίνθου-Πατρών ξεκίνησε το 2007, ο ΣΥΡΙΖΑ το καταψήφισε τότε

Ανακοίνωση για τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν σήμερα παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την παράδοση του οδικού άξονα Κορίνθου -Πατρών στην οποία υπενθυμίζει ότι το έργο «σχεδιάστηκε και ξεκίνησε το 2007» εξέδωσε η ΝΔ.


ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΨΤΕ! Και ΠΧΙΟΤΙΚΗ ηθοποιός η νέα ΣΥΡΙΖΑία εισαγγελέας Διαφθοράς

Η νέα εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη είναι μία δυναμική και ήπιων τόνων παρουσία στο εισαγγελικό σώμα, που έχει στο ενεργητικό της τον χειρισμό σημαντικών υποθέσεων.

Και ηθοποιός

"Κράξιμο" Ολυμπιακών σε Κοντονή! Απειλές σε δημοσιογράφους

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης δείπνησε το βράδυ της Μ. Δευτέρας με δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ, αλλά η συνάντηση τους δεν εξελίχθηκε με τον πιο ομαλό τρόπο.


ΣΩΣΤΑ! ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ! Τσίπρας: Eίναι… προβληματισμένος με το Survivor

«Προβληματισμένος» εμφανίζεται, σύμφωνα με όσα γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το Survivor.

"Ε, ΤΙ; ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ;"➤Ξανθός: Οχι σε εξεταστική για την Υγεία επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ,γιατί δεν μπορούμε να μπούμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι

«Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες με πολιτικό ονοματεπώνυμο» είπε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ερωτηθείς «για τη διερεύνηση των σκανδάλων στον χώρο της Υγείας», στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου, όπου παρουσιάστηκε το πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας.


Με εκπροσώπους επιστημονικών φορέων συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης [εικόνες]

Mε εκπροσώπους επιστημονικών φορέων συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με τους προέδρους του...

Παγκόσμια Τράπεζα: Πρώτα αξιολόγηση και μετά συζητάμε για δάνειο

Το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για δάνειο ύψους 3 δισ. ευρώ από την Παγκόσμια Τράπεζα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ναυτεμπορικής», δεν αφορά τη δημιουργία 450.000 θέσεων εργασίας τριετούς διάρκειας, αλλά τη χρηματοδότηση προγραμμάτων εκπαίδευσης ανέργων.