12 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Τι είπε ο Τσίπρας στα εγκαίνια των διοδίων και στην παράδοση της χώρας στους ναζί

Πολύ γέλιο τα βιντεάκια της Ομάδας Αλήθειας:

Σοβαρά επεισόδια στη Μαδρίτη από οπαδούς της Λέστερ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι οπαδοί της Λέστερ έκαναν άνω κάτω το κέντρο της Μαδρίτηςλίγες ώρες πριν από την έναρξη του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο. Οι Άγγλοι χούλιγκαν έχοντας καταναλώσει για μια ακόμη φορά μεγάλες ποσότητες αλκοόλ συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ φώναζαν «Το Γιβραλτάρ είναι δικό μας».

ΝΔ: Οποιος άκουσε τον Τσίπρα, κατάλαβε γιατί είναι σε αποδρομή ο ίδιος και η κυβέρνησή του

Με λακωνικό τρόπο σχολίασε η Νέα Δημοκρατία την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.


Ανακαλύφθηκε κατοικήσιμη ζώνη στον Εγκέλαδο του Κρόνου

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τη διαστημική υπηρεσία την Πέμπτη - Για συγκλονιστικές αποκαλύψεις κάνουν λόγο οι φήμες - Υδάτινοι ωκεανοί και υδροθερμική δραστηριότητα αφήνουν πολλές υποσχέσεις

Η τουρκοκυπριακή πλευρά απαγόρευσε την Ακολουθία του Επιταφίου στην Αμμόχωστο

Η κυβέρνηση του τουρκοκυπριακού καθεστώτος απαγόρευσε οριστικά την τέλεση της Ακολουθίας του Επιταφίου στον Iερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Εξορινού, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.


Θύελλα στην Αλβανία από τις αποκαλύψεις Ντούλε για ανάμιξη ξένων παραγόντων στις επικείμενες εκλογές

Σε πρόσφατη συνάντηση με Ευρωπαίο διπλωμάτη έγινε πρόταση στον εκπρόσωπο της Ελληνικής μειονότητας αλλά και σε άλλους επικεφαλής μικρών κομμάτων, να εισέλθουν στην εκλογική διαδικασία, εγκαταλείποντας το Δημοκρατικό Κόμμα


Αστυνομικοί κατηγορούνται ότι παρέσυραν 80χρονο και τον εγκατέλειψαν νεκρό - ΒΙΝΤΕΟ

Τροχαίο με θύμα έναν ηλικιωμένο σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Καλαμάτα. Δύο αστυνομικοί κατηγορούνται πως εγκατέλειψαν αβοήθητο έναν 80χρονο.

Ο Αθερίδης τρολάρει τον Μπο - ΦΩΤΟ

Και ο Θοδωρής Αθερίδης παρακολουθεί το Survivor, και μάλιστα φανατικά!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μία φωτογραφία, με αφορμή το όνομα του ράπερ Μπο και της ηθοποιού Μπο Ντέρεκ.

Τέλος στο "χαρτοβασίλειο" των αποδείξεων- Πώς θα χτίζεται το αφορολόγητο

Τέλος στο «χαρτοβασίλειο» των αποδείξεων βάζει με απόφασή του ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής.

Έτσι κλείνει μια πολύμηνη εκκρεμότητα, καθώς εδώ και καιρό είχε εξαγγελθεί πως το αφορολόγητο θα χτίζεται μέσω του πλαστικού χρήματος, όμως, δεν είχε διευκρινισθεί αν τελικά θα πρέπει οι φορολογούμενοι να κρατούν και τις χάρτινες αποδείξεις.


ΕΤΣΙ! Σόιμπλε: Αν η Ευρώπη δεν αρέσει στους Μουσουλμάνους μετανάστες, να πάνε αλλού

Οι Μουσουλμάνοι που μεταναστεύουν στην Ευρώπη θα πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν καλύτερα μέρη για εκείνους, αν δεν θέλουν να αποδεχθούν τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.


Μητσοτάκης: Ψηλά στην πολιτική μας προτεραιότητα η οδική ασφάλεια [εικόνες]

Σε εκδήλωση της ΝΔ με τίτλο «Προσέχω - Ο δρόμος για την Ασφάλεια», όπου και παρουσιάστηκε το σχέδιο του κόμματος για την οδική ασφάλεια, μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΣΤΟΚΟΣ! ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ! Τσίπρας: Ζητάτε εκλογές αλλά αν γίνουν τις χάσατε

Για αντιφάσεις κατηγόρησε τη ΝΔ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως όταν οι εκλογές γίνουν, στην ώρα τους, η αξιωματική αντιπολίτευση θα τις χάσει.


Βενεζουέλα: Σκοτώθηκε 14χρονος σε διαδήλωση κατά του προέδρου Μαδούρο

Ο Μπαγιάν Πρινσιπάλ, τραυματίστηκε από σφαίρα στην κοιλιά στην πόλη Μπαρκισιμέτο - Η πληροφορία για τον θάνατο του 14χρονου έγινε γνωστή από την αντιπολίτευση


Με 187 «ναι» πέρασε η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για σύσταση Εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία - ΤΩΡΑ

Η πρόταση των κομμάτων της συγκυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ– ΑΝΕΛ, να συγκροτηθεί Εξεταστική Επιτροπή για την διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας, κατά τα έτη 1997 – 2014 συγκέντρωσε απόψε την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων της Ολομέλειας, με 187 ψήφους υπέρ και 79 κατά.


ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 96% ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ; Στο “σφυρί” το 27% της ΕΥΔΑΠ και το 74% της ΕΥΑΘ

Σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εύρεση χρηματοοικονομικού συμβούλου σχετικά με την πώληση των ποσοστών του στην ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, προχωρεί το ΤΑΙΠΕΔ.


Αίσθηση στη Βουλή από "κάρφωμα" του Κουρουμπλή στον Ξανθό για δελτίο τιμών φαρμάκων το 2015...

Αίσθηση προκάλεσε πριν λίγη ώρα, το απόγευμα της Μ. Τετάρτης 12 Απριλίου στην ολομέλεια της Βουλής μία αποστροφή του λόγου του πρώην υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, η οποία φαίνεται ότι "καρφώνει" τον νυν υπουργό Υγείας και τότε αναπληρωτή υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό για την μη έκδοση δελτίου τιμών φαρμάκων κατά το έτος 2015!

Θεσσαλονίκη: Δεν άρεσε η δομή Δερβενίου στους λάθρο...και έφυγαν

Πρόσφυγες, που μεταφέρθηκαν χθες από τη δομή φιλοξενίας των Βασιλικών στην αντίστοιχη, στο Δερβένι, αρνήθηκαν να παραμείνουν και πριν από λίγη ώρα, έφυγαν με προορισμό το κέντρο της Θεσσαλονίκης ζητώντας να φιλοξενηθούν σε άλλες δομές.


Μαστοράκης κατά «Τσίπρα»: «Είναι βουλιμικός σηραγγομανής και εγκαινιάκιας» ο… Ψαλιδαλέξης!

Λάβρος είναι ο Νίκος Μαστοράκης κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ύστερα από τα χθεσινά εγκαινία των αυτοκινητοδρόμων.

Η σχετική το δημοσίευση στον προσωπικό, επίσημο λογαριασμό του στο Facebook:

Διώξεις γιατρών από τον Πολάκη καταγγέλει ο Ιατρικός Σύλλογος Ζακύνθου

Μετά την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού να ανοίξουν με το «έτσι θέλω» τα κλειστά -από τον περασμένο Δεκέμβριο- χειρουργεία τώρα δύο ειδικευμένοι γιατροί ... «μετακινούνται» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Πύργου


Δίκη Siemens: Απορρίφθηκε αίτημα της υπεράσπισης για μετάφραση εγγράφων της δικογραφίας στα γερμανικά

Αρχίζει η εξέταση μαρτύρων κατηγορίας από την επόμενη συνεδρίαση

Στην ουσία της υπόθεσης αναμένεται να μπει, κατά την ερχόμενη συνεδρίαση, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, που δικάζει την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens.


Παπαρήγα: Δεν διευρύνουν την εξεταστική για την υγεία γιατί μπορεί να αναδείξει σκάνδαλα που τους αφορούν

«Εμείς δεν κάνουμε διαχωρισμό των σκανδάλων» δήλωσε η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι δεν δικαιούται να διεκδικεί το μετάλλιο της ηθικής και της ειλικρίνειας και χαρακτηρίζοντας την αντιπαράθεσή της με τη ΝΔ ως ανταγωνισμό για την κυβερνητική καρέκλα.


ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΣΤΟ ΒΟΣΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ! Ο Βούτσης έγινε έξαλλος με τη "βεντέτα" Πολάκη - Άδωνι - ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, ανέβηκαν πολλές φορές οι τόνοι μεταξύ του Παύλου Πολάκηκαι του Άδωνι Γεωργιάδη. Όταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήρε τον λόγο για να απαντήσει στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, εκείνος τον διέκοψε, με συνέπεια να προκαλέσει τον εκνευρισμό του Νίκου Βούτση.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ πήρε δώρο από τον Δαλάι Λάμα και το χάρισε στον Πάπα [βίντεο]

Είναι φίλος του Δαλάι Λάμα, αλλά και του Πάπα Φραγκίσκου. Και δεν δίστασε να πάρει δώρο από τον έναν και να το χαρίσει στον άλλον.


Χαμός στα social media από την ατάκα του Δένδια για τη Γεωργία Βασιλειάδου

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, σήμερα, κατά την ομιλία του στη Βουλή, σχολίασε την πρόσφατη αναφορά του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στη διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ, Σκάρλετ Γιόχανσον.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Κουρουμπλής: Δεν είχα ιδέα για εξεταστική αλλιώς θα ζήταγα να ελεγχθώ-H τρόικα ευθύνεται για την καθυστέρηση στα δελτία τιμών φαρμάκων

Αναφορικά δε  με τις κατηγορίες των, μελών της ΝΔ ότι ο ίδιος ως υπουργός Υγείας δεν προχώρησε έγκαιρα σε έκδοση δελτίων τιμών φαρμάκων με αποτέλεσμα να κερδίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες εξήγησε πως «Καθυστέρησε κάπως γιατί η τρόικα ζητούσε να καταργηθεί το όριο των 12 ευρώ


Κύπρος: Έπεσε απ' τα σύννεφα η μάνα που εξέδιδε τις κόρες της: Δεν το περίμενα να με καρφώσουν

Μητέρα και γιος προφυλακίστηκαν για υπόθεση εξώθησης στη πορνεία και την επαιτεία των δύο θυγατέρων και αδελφών τους. Οι δύο κοπέλες είχαν καταγγείλει την μητέρα και τον αδελφό τους ότι τις κακοποιούσαν και τις ανάγκαζαν, την μία να εκπορνεύεται και την άλλη που ήταν ανήλικη να ζητιανεύει στη Λευκωσία.


Drone «συλλαμβάνει» εκπληκτικές στιγμές ηφαιστειακής έκρηξης στην Γουατεμάλα [εικόνες & βίντεο]

Ένα drone συνέλαβε για πρώτη φορά με τόση πολλή λεπτομέρεια την ηφαιστειακή έκρηξη που έλαβε χώρα στο Ηφαίστειο της Φωτιάς στην Γουατεμάλα.


ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ! Εξαγριωμένοι αγρότες έχτισαν με πέτρες το δασαρχείο Καλαμάτας [εικόνες & βίντεο]

Ενταση προκλήθηκε το μεσημέρι στο Δασαρχείο της Καλαμάτας.

Περίπου 200 αγρότες κυρίως από την περιοχή της Μάνης, καθώς και από τη Μεσσήνη τους Γαργαλιάνους και του Χανδρινού πραγματοποίησαν διαμαρτυρία ύστερα από την οριστική ανάρτηση των Δασικών Χαρτών.


Δημοσιογράφος... χαστούκισε ηθοποιό on air – ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει την ηθοποιό και σχεδιάστρια μόδας, Νικόλ Ρίτσι, να… τρώει ένα χαστούκι ζωντανά κατά τη διάρκεια συνέντευξης.

Απίστευτος καβγάς στα ΚΤΕΛ Χανίων -ΜΑΛ@ΚΑΣ οδηγός παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με 2 φοιτήτριες

Η μεταφορά δύο σκύλων με το υπεραστικό ΚΤΕΛ ήταν η αφορμή πρωτοφανούς επεισοδίου μεταξύ του οδηγού και δύο 20χρονων κοριτσιών, χθες το μεσημέρι στα Χανιά. Οι κοπέλες επρόκειτο να ταξιδέψουν με το δρομολόγιο των 4 από Χανιά προς Παλαιόχωρα, με τα δύο σκυλιά τους, στα ειδικά κουτιά.


ΦΩΤΟ-Τσίπρας-Φλαμπουράρης παραδίδουν καμαρωτοί τα κλειδιά της χώρας στους ναζί

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι η συνάντηση του πρωθυπουργού με τη διοίκηση της Fraport, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί και αφορούσε την παραχώρηση για 40 έτη των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.

H επιστολή για το χτύπημα στο Ντόρτμουντ: Εσένα, Μέρκελ, δεν σε ενοχλούν οι βρώμικες υποθέσεις σου

Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων αποκάλυψε το περιεχόμενο της επιστολής που βρέθηκε κοντά στο σημείο της έκρηξης, από όπου πέρασε το πούλμαν της Ντόρτμουντ.

Κρις Σπύρου σε Ερντογάν: Να πας στην Αγιά Σοφιά να προσευχηθείς - Είναι χριστιανική εκκλησία, δεν είναι μουσείο

Επιστολή προς τον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή την απόφασή του να παει να προσευχηθεί στην Αγια Σοφιά, απέστειλε ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας Κρις Σπύρου την Μεγάλη Δευτέρα.


Μισθοδοσία χέρι με χέρι τέλος -Απαγορευτικό στις πληρωμές μισθών με μετρητ

Στο χρονοντούλαπο και με τη… βούλα της ΑΑΔΕ, μπαίνει, πλέον, η μισθοδοσία χέρι με χέρι, καθώς όπως ορίζει σχετική εγκύκλιος, όσοι εργοδότες συνεχίσουν να πληρώνουν με αυτόν τον τρόπο, δεν θα μπορούν να δικαιολογήσουν τη σχετική δαπάνη στην εφορία.


ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ! Δήμαρχος Μήλου: Θα φέρω πίσω το άγαλμα της Αφροδίτης!

Καμπάνια για να επιστρέψει το περίφημο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου στη γενέτειρά του ξεκινά η δημοτική αρχή του νησιού, με απώτερο στόχο τη συλλογή 1.000.000 υπογραφών. Η «εκκίνηση» θα δοθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο τον Ιούνιο στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, ο οποίος θα βάλει την πρώτη υπογραφή για την εκστρατεία.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Να με πάτε στο ειδικό δικαστήριο, θα σας κάνω ρεζίλι των σκυλιών-Ο ξεφτίλας Πολάκης μπέρδεψε τη γυναίκα μου με τη Μανωλίδου, υπάλληλο του ΕΚΕΠΥ


Τέτοιος ο εκνευρισμός τους που ο Ξανθός έβρισε τον Άδωνι...

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έβαλε το δημοσιογράφο κ. Βαξεβάνη να γράψει ότι «ο Άδωνις ζητάει εκλογές για να υπάρξει παραγραφή»-Ξανθος σε Άδωνι: "Άντε πια σίχαμα!!! "Πολάκης σε Άδωνι: "Δε μοιάζουμε ρε κουμπάρε, γι' αυτό δεν δεχόμαστε εξεταστική για εμάς"

Για εκστρατεία λάσπης εναντίον του έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στη Βουλή, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έβαλε το δημοσιογράφο κ. Βαξεβάνη να γράψει ότι «ο Άδωνις ζητάει εκλογές για να υπάρξει παραγραφή».


Survivor: Αποχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου! Απίστευτη ανατροπή!

Απόλυτη ανατροπή στο Survivor με την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη.


Βίντεο και φώτο από τις ληστείες στα σπίτια Βέρτη και Καμπουρέλη

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το video από την ένοπλη ληστεία που έγινε στο σπίτι της Τέτας Καμπουρέλη, αλλά και φωτογραφίες από τη ληστεία στο σπίτι του Νίκου Βέρτη. Μετά την εξάρθρωση της σπείρας που εισέβαλε σε σπίτια διασήμων, είδαν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τα περιστατικά που συγκλόνισαν.


Σύντροφοι, η λάσπη που πετάτε βλάπτει σοβαρά την ψυχική σας υγεία

Του Σάκη Μουμτζή

Δεν είναι οι υπουργοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν περιπέσει σε βαθιά μελαγχολία. Δεν είναι οι συγκεκριμένοι ρυπαρογράφοι, που έχουν ξεσαλώσει. Δεν είναι τα πληρωμένα τρόλ του διαδικτύου, που δεν έχουν πλέον πρόθυμους αναγνώστες γι΄αυτά που γράφουν. Η απόγνωση αυτών των ανθρώπων είναι ευεξήγητη. Χάνουν τον «λουφέ» της εξουσίας και τρέμουν την φυλακή.


ΒΙΝΤΕΟ-Το καμάρι τσι Κρήτης

Με το ανάλογο ύφος μεθύστακα:

Πρετεντέρης: Πάσχουν απ' το σύνδρομο του τζόγου

"Όπως στο τζόγο δε μπορείς να κερδίσεις το καζίνο έτσι και στην πολιτική δε μπορείς να κερδίσεις τα γεγονότα" σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ αναφορικά με το πότε θα πάει ο Τσίπρας σε εκλογές:

Ελεονώρα Μελέτη: Το βίντεο από τον Άγιο Δομίνικο και οι καλεσμένοι στο πρώτο #Survivor

Η εκπομπή της θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 21:00

Η Ελεονώρα Μελέτη, επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τον ΣΚΑΪ, με μια καθημερινή εκπομπή για το Survivor.


Επίτροπος Έτινγκερ: Ο Τραμπ, ο Πούτιν και ο Ερντογάν είναι «αυταρχικοί τραμπούκοι»

«Σε έναν κόσμο που ρέπει προς την αταξία (...) χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, περισσότερη αλληλεγγύη στην Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε ο Γερμανός Επίτροπος


Ντόρτμουντ: Συνελήφθη ύποπτος ισλαμιστής για την επίθεση στο πούλμαν

Στη σύλληψη ενός ατόμου για τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στο πούλμαν της Ντόρτμουντ προχώρησε η γερμανική αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες.


ΒΙΝΤΕΟ-Δεν έχουν περάσει μεγαλύτεροι αλήτες από την κυβέρνηση

"Θα πουλήσουμε τη BMW και το αεροπλάνο για να επισκευάσουμε 120 ασθενοφόρα" έλεγε ο καραγκιόζης Κουρουμπλής στη Βουλή... Δειτε τι έκαναν σήμερα που ο Κυριάκος τους θύμισε ότι πριν λίγες μέρες πέθαναν 2 συνάνθρωποί μας επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο:

Τον κέρδισε η Μοριακή Βιολογία, τον έχασε το ποδόσφαιρο!

Ο Γιάννης Φυσέκης αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θαμπώθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν αυτά έπεσαν πάνω του. Απεναντίας, μάλιστα, αφού σε μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην καριέρα του, ο ίδιος προτίμησε ν’ αφοσιωθεί στο διδακτορικό του στη Μοριακή Βιολογία και ν’ αφήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.


Το παραδέχεται το γκομ@νάκι: Η συμφωνία φέρνει μειώσεις σε 900.000 συνταξιούχους το 2019-Κόβονται και προνόμια συνδικαλιστών

Ολοκληρωμένος είναι πλέον ο σχεδιασμός της ελληνικής πλευράς, όσον αφορά τα θετικά μέτρα που θα θεσμοθετηθούν παράλληλα με τα αρνητικά, τα οποία θα έχουν ισχύ από το 2019, εφόσον επιτευχθούν οι στόχοι, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Δένδιας στον Τσακαλώτο: Η μακαρίτισσα Γεωργία Βασιλειάδου και πολύ σας πέφτει... που μου θες και Σκάρλετ

Την πρόσφατη αναφορά του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στη διάσημη ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας κατά την ομιλία του στη Βουλή, στη συζήτηση για την συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία.

Προκαλεί η Τουρκία στο Αιγαίο - Απαιτεί απο το ελικόπτερο του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ να απομακρυνθεί!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία οτι το δημοψήφισμα της Κυριακής πυροδοτεί ένταση στο Αιγαίο εδω και αρκετούς μήνες. Στη λίστα των προκλήσεων της Τουρκίας έρχεται να προστεθεί άλλη μια πρόκληση που πραγματοποιήθηκε χθες μεγάλη Τρίτη όταν η γειτονική χώρα ζήτησε απο το ελικόπτερο του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ να απομακρυνθεί απο την νήσο Παναγιά.


ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ! Τα αναρχικά "αγριογούρουνα" κατά της… σφαγής των αμνών [pics]

Είναι αυτό αυτά που ακόμη δεν είχαμε δει. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά τελικά. Και έτσι σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη (12.04.2017), όσοι βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας ήρθαν αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη διαμαρτυρία: αυτή κατά της… σούβλας!

ΠΟΓΚΡΟΜ ΠΟΛΑΚΗ! «Ξήλωσαν» προϊστάμενο στο ΚΕΕΛΠΝΟ επειδή είχε γνώμη και ήξερε πολλά

Από προϊστάμενος στο γραφείο Προσωπικού στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί 12 συναπτά έτη, ο κ. Μανούσος Ρουσάκης, βρέθηκε προ ημερών σε μια υπηρεσία ουσιαστικά ανενεργή. Κι όπως λέει ο ίδιος και οι συνάδελφοί του στο σωματείο εργαζομένων (ΣΕΚΕΕΛ), δεν είχε προηγηθεί καμία αστοχία ή ανεπάρκειά του αλλά η μόνη αιτία είναι ότι ήταν στη 3μελή επιτροπή αξιολόγησης των 5000 αιτήσεων για τις προσλήψεις που ακύρωσε ο κ. Παύλος Πολάκης.