13 Απριλίου 2017

Απίστευτο γλέντι Άδωνι στον Βαξεβάνη - ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για αδωνις βαξεβάνηςΟ γνωστός ερευνητής Βαξεβάνης ρωτάει με πονηρό ύφος τον Άδωνι, που εξαφανίστηκε κάποια ΥΑ:

Επιβάτης αφοπλίζει άνδρα με μαχαίρι σε λεωφορείο

Επιβάτης πάλεψε με άγνωστο άνδρα με μαχαίρι που εισέβαλε στο λεωφορείο με σκοπό τη ληστεία στο κέντρο του Λονδίνου.


Απίστευτες δηλώσεις από Ραμπεσαντρατανά για ΑΕΚ και Μάκη Ψωμιάδη!

Θυμήθηκε το -τραγικό- πέρασμα του από την ΑΕΚ, το οποίο χαρακτήρισε “μαλ@@@”. Μόνο για τον Φερνάντο Σάντος είχε να πει καλά λόγια, αφού όταν αναφέρθηκε στον Μάκη Ψωμιάδη, ο Ερίκ Ραμπεσαντρατανά είχε να αναφερθεί σε άσχημες καταστάσεις.


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ➤Επανασυγκροτείται η Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ

Τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 η Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ ανασυγκροτείται, ύστερα από μακρό διάστημα αδρανοποίησής της.

Πέντε μέλη της εκλεγμένης το 2013 Γραμματείας της Τάσης (Στάθης Πανταζής, Γιάννης Παπαϊωάννου, Αδάμ Στάμου, Παύλος Τριανταφύλλου και ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος) αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία να καλέσουν τα μέλη της Σοσιαλιστικής Τάσης σε πανελλαδική συνδιάσκεψη με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.


Times: Το facebook "στηρίζει" τις αναρτήσεις τζιχαντιστών!

Το Facebook απέτυχε να απομακρύνει δεκάδες αναρτήσεις εξτρεμιστών και παιδικής πορνογραφίας ακόμη και μετά την ενημέρωση των συντονιστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης για το ενδεχόμενο να περιείχαν παράνομο περιεχόμενο, σύμφωνα με έρευνα της βρετανικής εφημερίδας "The Times", που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.


ΡΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ! Ξάνθη: Οργή της Μητρόπολης για το “πάρτι κρεατοφαγίας” - Προειδοποιεί τους μαγαζάτορες

Έντονη η αντίδραση της Μητρόπολης Ξάνθης για το «πάρτι» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή που διοργανώνει η Ένωση Άθεων. Η Μητρόπολη Ξάνθης εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα με την οποία “προειδοποιεί” και τους μαγαζάτορες που σκοπεύουν να στεγάσουν τα “πάρτι”.


Βίντεο: Απίστευτος καυγάς μεταξύ του Ρώσου και του Βρετανού πρέσβη στη χθεσινή συνεδρίαση του ΟΗΕ

Σε ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα διεξήχθη η χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, όπου για μία ακόμη φορά η Ρωσία άσκησε βέτο στις αποφάσεις των χωρών μελών εναντίον του Άσαντ, στηρίζοντας έμπρακτα τον σύμμαχο του Πούτιν.

Με... Survivor απάντησε στη Βάκη για το Άγιο Φως ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής

Με Survivor απάντησε και σήμερα ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής, Χάρης Κονιδάρης στις δηλώσεις της Φωτεινής Βάκη για το Άγιο Φως.


Πόσα τεμάχια από τον Σταυρό του Χριστού σώζονται σήμερα

Αραγε πόσα τεμάχια από το Τίμιο Ξύλο, υπάρχουν σήμερα στον κόσμο; Αυτή είναι σίγουρα μια ερώτηση που έχει κατά καιρούς περάσει από το μυαλό όλων μας, τη στιγμή που παρουσιάζονται διάφορα τμήματα Τιμίου Σταυρού.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ρουσόπουλος μιλάει για τη ζωή του και τη "λάσπη" Βατοπεδίου

Μια απολαυστική και πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη, έδωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή Τatiana Live, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος. Ο δημοσιογράφος και πολιτικός μίλησε για όλα, ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια, τις σπουδές του, την γνωριμία και τον γάμο με την επίσης δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα αλλά και την περίοδο της έξαρσης της υπόθεσης του Βατοπεδίου.


Οι ΗΠΑ έριξαν τη μεγαλύτερη μη πυρηνική τους βόμβα σε μέλη του ISIS στο Αφγανιστάν

Τη μεγαλύτερη τους μη πυρηνική βόμβα έριξαν στην επαρχία Νανγκαρχάρ του Αφγανιστάν οι ΗΠΑ με το Πεντάγωνο να το επιβεβαιώνει.

Στόχος ήταν σήραγγα του ISIS στο δυτικό τμήμα της χώρας.

Επικοινωνιακός “πόλεμος” Ρωσίας – Ουκρανίας ακόμη και για τη Eurovision!

Το ρωσικό Πρώτο κανάλι, αποφάσισε να μην μεταδώσει τον διαγωνισμό της Eurovision, καθώς οι Ουκρανοί διοργανωτές “έκοψαν” την εκπρόσωπο της Ρωσίας από τον διαγωνισμό.


Ο θρυλικός Τζον Στόκτον είδε τον αγώνα Απόλλων Πατρών-Λαύριο

Ο θρύλος των Γιούτα Τζαζ, Τζον Στόκτον, βρέθηκε στην Πάτρα και παρακολούθησε τον γιο του, Μάικλ, στον κρίσιμο αγώνα με το Λαύριο

Ο Απόλλων Πατρών ήθελε νίκη επί του Λαυρίου και ήττα του Κόροιβου από τον Προμηθέα για να παραμείνει στην Basket League, αλλά τελικά η ομάδα της Αμαλιάδας ήταν αυτή που πανηγύρισε την παραμονής της.


Στο αυτόφωρο όσοι βασανίζουν, κακοποιούν και ακρωτηριάζουν ζώα

Με την εισαγγελική  εγκύκλιο ζητείται από τους κατά τόπους εισαγγελείς  της χώρας να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του δράστη

Νέα αυστηρή παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων, καθώς αυξάνονται συνεχώς οι καταγγελίες για κακοποίηση, κλπ.των τετράποδων.


ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ➤Πακιστάν: Τον λίντσαραν μέχρι θανάτου επειδή... «βλασφήμησε»

Ένα πλήθος φοιτητών λιντσάρισε έναν νεαρό μέσα σε ένα Πανεπιστήμιο του Πακιστάν, αφού το θύμα κατηγορήθηκε ότι είχε αναρτήσει βλάσφημο" περιεχόμενο σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.


Δεύτερο «θερμό» επεισόδιο στο Γιβραλτάρ: Ισπανικό πλοίο παραβίασε βρετανικά ύδατα

Πριν από περίπου 10 ημέρες, ένα ακόμη ισπανικό πλοίο είχε παραβιάσει τα βρετανικά χωρικά ύδατα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις εκατέρωθεν

Η επικείμενη αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση έχει προκαλέσει μία έκρηξη της έντασης στη διαφιλονικούμενη στρατηγική περιοχή των στενών του Γιβραλτάρ μεταξύ Λονδίνου και Μαδρίτης.

ΞΕΜΑΛΛΙΑΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Καμμένος σε Βάκη: «Ψευδοθαύμα» δεν είναι το Άγιο Φως αλλά η εκλογή ορισμένων βουλευτών

[Μήτσο βάζεις και τον εαυτόν σου μέσα σε αυτούς;]

Με ένα αιχμηρό σχόλιο απάντησε ο ο κ. Δημήτρης Καμμένος το νέο "χτύπημα" που έρχεται απο τον ΣΥΡΙΖΑ για το Άγιο Φως.


ΜΑΛ@ΚΕΣ! Συρία: 18 αντάρτες νεκροί από λάθος βομβαρδισμό των ΗΠΑ

«Το πλήγμα ζητήθηκε από τις δυνάμεις των εταίρων, που είχαν ταυτοποιήσει τον στόχο ως θέση μάχης του ISIS», ανέφερε σε ανακοίνωσή του Πεντάγωνο


Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πριν το Survivor: Το XFactor, το χάντμπολ και το Πολυτεχνείο

Το Survivor για την Ειρήνη Παπαδοπούλου τελείωσε. Δείτε άγνωστες πτυχές της ζωή της πριν από το παιχνίδι. Οι σπουδές στο Πολυτεχνείο, το τραγούδι και ο... Γιώργος Θεοφάνους!

Δυναμική. Ξεχωριστή. Δίκαιη. Αγωνίστρια. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μια αληθινή... Survivor της ζωής.

Ο Λοβέρδος πήγε στην εισαγγελία το κ@λόχαρτο που κούναγε χθες ο Πολάκης στη Βουλή

[Βέβαια δεν θα γίνει τίποτα αφού ο Πολάκης έχει ανακαλύψει φλέβα χρυσού: τη βουλευτική ασυλία... μπορεί να λέει ότι ψέμα θέλει χωρίς να τον ελέγχει κανείς... το ψέμμα που είπε χθες στη Βουλή το έχει ξαναπεί: ότι δήθεν η τιμολόγηση επί Λοβέρδου γινόταν με τις τρεις ακριβότερες τιμές της ΕΕ και σαν μιά απ' τις ακριβές χώρες ανέφερε την Ελβετία... που δεν είναι στην ΕΕ! Ο άνθρωπος ζει το όνειρό του: Λέει ότι ψέμματα θέλει χωρίς να ανησυχεί για τις συνέπειες]
Αναφορά προς την εισαγγελέα Διαφθοράς απέστειλαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, Ανδρέας Λοβέρδος και Εύη Χριστοφιλοπούλου με την οποία ζητούν να διερευνήσει τις καταγγελίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στη χθεσινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.

Αυστρία -Υπερδιπλασιάστηκαν μέσα σε 15 χρόνια οι μουσουλμάνοι

Ο αριθμός των Μουσουλμάνων που ζουν στην Αυστρία υπερδιπλασιάστηκε τα προηγούμενα 15 χρόνια και υπολογίζεται ότι ανέρχεται σε περίπου 700.000, όπως ανακοίνωσε σήμερα στη Βιέννη το Αυστριακό Ταμείο Ενσωμάτωσης.


Ανώγεια : Ομολόγησε τη δολοφονία ο γιος, προφυλακίστηκε και ο πατέρας του

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 54χρονος πατέρας αλλά και ο 21χρονος γιος του, ο οποίος ομολόγησε, για την  υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στα Ανώγεια το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων με θύμα τον 23χρονο Μανόλη Στρατάκη.


Γιατί ο Χίτλερ δεν χρησιμοποίησε το χημικό αέριο σαρίν στο Β ' Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο Αδόλφος Χίτλερ δεν δίστασε να σκοτώσει μέσα σε θαλάμους αερίων περίπου 6 εκατομμύρια Εβραίους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Γιατί όμως ποτέ δεν χρησιμοποίησε το χημικό αέριο σαρίν παραμένει μυστήριο...


Πόσα έχουν βγάλει μέχρι σήμερα οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» του Survivor;

Οκτώ εβδομάδες μετρούν οι εναπομείναντες παίκτες του ελληνικού Survivor στα εξωτικά νησιά του Αγίου Δομίνικου. Κάθε μέρα, οι παίκτες που παραμένουν στο ριάλιτι επιβίωσης βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.


Σκηνές ντροπής! Επιτέθηκαν στην αποστολή του Προμηθέα στην ΑμαλιάδαΣ

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει στην Αμαλιάδα τον Κόροιβο (ο οποίος τελικά κέρδισε και παρέμεινε στην κατηγορία), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League ανδρών, με σκοπό τη νίκη που -υπό προϋποθέσεις- θα τον βάλει στα πλέι οφ. Η ομάδα της Αμαλιάδας όμως θέλει και αυτή το ίδιο αποτέλεσμα, για να παραμείνει στην κατηγορία...


Η Μίλαν πουλήθηκε μετά από 31 χρόνια - Σε Κινέζους έναντι 740 εκατ. ευρώ

Το σήριαλ κράτησε περίπου ένα χρόνο και τελικά είχε αίσιο τέλος για τους οπαδούς της Μίλαν. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήρθε σε οριστική συμφωνια με το κονσόρτιουμ των Κινέζων έναντι του ποσού των 740 εκατομμυρίων ευρώ.


ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; Θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας παίκτρια του Ολυμπιακού!

Ο ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε του “ερυθρόλευκους” πως η Όλγα Χατζηνικολάου βρέθηκε θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, σε έλεγχο που έγινε κατά τη διάρκεια του Final-4 Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών (ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανιώνιο στον τελικό).

Η Emirates τρολάρει την United Airlines [βίντεο]

Όταν ο κ. Όσκαρ Μουνιόζ, CEO της United Airlines στις 2 Μαρτίου του 2017 είχε δηλώσει ότι «οι  αεροπορικές εταιρείες του Κόλπου δεν είναι πραγματικές εταιρείες», μάλλον δεν είχε φανταστεί ότι λίγες μέρες αργότερα θα γινόταν ο περίγελος των αιθέρων.


Γυαλιά – καρφιά έκανε εστιατόριο με νηστίσιμα η ομάδα δράσης «Αθεΐστας»

Ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες -συνολικά 85- των επαγγελματιών, οι οποίοι θα είναι υποχρεωμένοι να έχουν POS, μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Οικονομίας

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλα: Πέμπτο θύμα της «δικτατορίας Μαδούρο»

Ένας 32χρονος άνδρας υπέκυψε σήμερα τα ξημερώματα στα τραύματά του, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν αφού χτυπήθηκε από σφαίρα κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης εναντίον του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, όπως έγινε γνωστό από πηγή της εισαγγελίας της χώρας.


"Καυτή" παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως είναι ιερόδουλη και απολύθηκε! [pics]

Μία παρουσιάστρια τηλεοπτικού σταθμού της Βοσνίας απολύθηκε μετά από κύμα παραπόνων που έφτασαν στο κανάλι, όταν παραδέχθηκε πως παράλληλα εργάζεται και ως... ιερόδουλη!


Κολούμπος, το υποθαλάσσιο ηφαίστειο κοντά στη Σαντορίνη -Είναι ενεργό και από τα πιο επικίνδυνα

Ερευνητές από την Ιταλία και την Ελλάδα απέδειξαν για πρώτη φορά ότι ένα ενεργό υποθαλάσσιο ηφαίστειο «αναπνέει» κατά τη διάρκεια της ενεργητικής του φάσης, όπως αποκάλυψε η σχετική έρευνα που εστιάσθηκε στον Κολούμπο.

Να εδώ κοιτάω τον πίνακα με τα κέρδη από το PSI... 32 δις ως σήμερα αλλά το κρύβει η προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ

Φυσικά η προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι έχασαν 14 δις τα Ταμεία (που κανονικά ήταν 8,3 δις αλλά τέλος πάντων) αλλά ξεχνάει να πει ότι κάθε χρόνο το Κράτος επιδοτούσε τα Ταμεία με πάνω από 10 δις (δείτε το δεύτερο γράφημα)!! Φυσικά αποκρύπτουν από τα γίδια ότι από το 2012 και μετά το PSI το κράτος γλιτώνει κάθε χρόνο...

Τα μυρμήγκια μεταφέρουν τους τραυματισμένους… στρατιώτες πίσω στη βάση τους - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν φροντίζουν μόνο οι άνθρωποι να μαζέψουν τους τραυματίες τους από το πεδίο της μάχης, αλλά και τα μυρμήγκια, που μεταφέρουν τους πληγωμένους «στρατιώτες» τους πίσω στη βάση τους. Είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνεται κάτι τέτοιο σε έντομα.

ΝΔ: Ούτε κουβέντα από τον Τσίπρα για τη μείωση του αφορολογήτου και των συντάξεων

Ως «αποτυχημένη απολογία» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την εισήγηση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο της Μ. Πέμπτης επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είπε ούτε λέξη για τη μείωση του αφορολογήτου και των συντάξεων που συμφωνήθηκε στο Eurogroup της Μάλτας.


Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε «κάτι μεγάλο»: Έκοψε κορδέλες όπως κι ο Τσίπρας

Τα εγκαίνια ενός δρόμου με ουρανοξύστες ήταν, όπως φαίνεται, αυτό το «μεγάλο γεγονός» για το οποίο είχε προειδοποιήσει το καθεστώς της Βόρειας Κορέας τους ξένους ανταποκριτές που βρίσκονται στην Πιονγιάνγκ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους-Η ομοσπονδία αστυνομικών προτίθεται να αναλάβει τα έξοδα μεταφοράς του Αγίου Φωτός

Ρε δεν χρειάζεται! Θα το φέρει ο Καμμένος με έξοδα του κράτους...

Είμαστε αρωγοί κάθε προσπάθειας ανάταξης και στήριξης των συμπολιτών μας και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας σε αυτό αποσκοπεί, αναφέρει η Ομοσπονδία


Κόβει την ανάσα: Δείτε μέσα από το κόκπιτ την προσγείωση αεροσκάφους εν μέσω ισχυρών ανέμων

Ο πιλότος είναι απόλυτα ψύχραιμος ακούγοντας τον αυτόματο μετρητή του υψόμετρου να τον ενημερώνει για την καθοδική του πορεία

Νεύρα από ατσάλι και πολύ καλή εκπαίδευση φαίνεται ότι είχε ο πιλότος ενός αεροπλάνου που προσγειώθηκε στην πόλη Νοβοροσίσκ στη Ρωσία.


Νέο βίντεο από τον ασιάτη που δεν κατέβαινε από την πτήση της United Airlines!

Νέο βίντεο από το εξοργιστικό περιστατικό σε πτήση της United Airlines κάνει τον γύρο του κόσμου. Δείχνει τις στιγμές πριν την απόφαση των ανδρών ασφαλείας της αεροπορικής εταιρείας να βγάλουν με τη βία έναν επιβάτη από την υπεράριθμη πτήση, σέρνοντάς τον κυριολεκτικά στον διάδρομο!

Θεσσαλονίκη: Ασφαλτόστρωσαν δρόμο και μετά τον… έσκαψαν ξανά

Oι υπηρεσίες απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι να συνεννοηθούν φαντάζει... απίθανο

Στην οδό Μακεδονίας μετά τα έργα του μετρό μέχρι την συμβολή της με την οδό Μπότσαρη συνεργεία πραγματοποίησαν πριν από είκοσι ημέρες εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Στην Αθήνα θα γίνει ο τελικός του Survivor - Δείτε που - BINTEO

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το πετυχημένο Survivor, που έχει γίνει η δεύτερη συνήθεια των τηλεθεατών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ε» , ο τελικός του reality επιβίωσης θα γίνει στις 26 Ιουνίου επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στο...

Σκότωσε τον γιό σε τροχαίο και μετά παντρεύτηκε τη μητέρα [εικόνες]

Ντυμένος με γαμπριάτικο κοστούμι, ο Dean Collins ποζάρει πάνω από τον τάφο του 5χρονου αγοριού που σκότωσε ο ίδιος μερικούς μήνες νωρίτερα σε φρικτό τροχαίο.

Απειλή κατάσχεσης δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας στις ΗΠΑ για την υπόθεση του C4I

Με κατάσχεση απειλείται η περιουσία του ελληνικού Δημοσίου στις ΗΠΑ, εξαιτίας του προστίμου 40 εκατομμυρίων ευρώ που επιδίκασε αμερικανικό δικαστήριο εις βάρος της χώρας για την υπόθεση C4I.


ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ! Tagesspiegel: Ταύτιση απόψεων Σουλτς και Σόιμπλε για το ελληνικό ζήτημα

Την άποψη ότι οι θέσεις του σοσιαλδημοκράτης πολιτικού Μάρτιν Σουλτς για το ελληνικό ζήτημα είναι παρόμοιες με αυτές του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφανγκ Σόιμπλε, εκφράζει η εφημερίδα Tagesspiegel.


Πάτρα: Αυτοσχέδιο Survivor σε σχολείο με τραυματισμό μαθητή - Χαμός στα διαλείμματα!

Σκηνές απείρου κάλλους με μαθητές να χωρίζονται σε διάσημους και μαχητές. Τα αυτοσχέδια εμπόδια που τοποθέτησαν προκάλεσαν τραυματισμό...


HΠΑ: Αστυνομικός κλωτσά στο πρόσωπο αφροαμερικανό με χειροπέδες! [βίντεο]

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο που δείχνει έναν αστυνομικό να κλωτσά στο πρόσωπο έναν αφροαμερικανό κάνει το γύρο του Διαδικτύου.


ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ! ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΣΑΙ! Τον σάπισε στο ξύλο γιατί πέρασε το δρόμο απρόσεκτα! [vid]

Άλλο ένα περιστατικό βίας με πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό και έναν αφροαμερικανό στις ΗΠΑ.

Όλα έγιναν στο Σακραμέντο. Ένας αστυνομικός κάλεσε ένα πεζό να σταματήσει γιατί όπως του είπε πέρασε το δρόμο χωρίς να κοιτάξει, ο νεαρός αντέδρασε και η συνέχεια άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Βίντεο: Σφαίρες περνούν ξυστά από το κεφάλι 4χρονης στην Αριζόνα

Τη σοκαριστική στιγμή που ένα τετράχρονο κορίτσι τρέχει να καλυφθεί από τις σφαίρες κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός κουρείου στο Τσάντλερ της Αριζόνα.

ΣΩΣΤΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ! ΣΥΡΙΖΑία χαρακτηρίζει ψευδοθαύμα το Άγιο Φως

Στα παπάρια μας πως ανάβει το Άγιο Φως... μας φτάνει που σας κάνει να παθαίνετε υστερία

Μετά την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, πως το «Άγιο Φως αποτελεί παγανιστικό κατάλοιπο», η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη τόνισε ότι κατά τον Αδαμάντιο Κοραή το Άγιο Φως αποτελεί «ψευδοθαύμα».


BINTEO-Γεωργιάδης: Νέα εξεταστική για την Υγεία μόλις γίνει κυβέρνηση η ΝΔ – Να ελεγχθεί και η περίοδος ΣΥΡΙΖΑ

Νέα εξεταστική επιτροπή προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο «Ακραίως» του ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Παπαχρήστο. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, τόνισε πως: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι θα ξεχάσουν οι συνταξιούχοι τις περικοπές με ένα σόου στην Βουλή για την Υγεία».