15 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Άγρια γιούχα στον Τσίπρα στην Κέρκυρα-Δεν έδειξε τίποτα η ΕΡΤ

Έντονες αποδοκιμασίες για τον Αλέξη Τσίπρα στην Κέρκυρα, όπου βρίσκεται για τις μέρες του Πάσχα συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέτυ, τα παιδιά του και τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.


Κλίμα κατάνυξης σε όλη την Ελλάδα - Στην Ακρόπολη το Άγιο Φως που έφερε ΣΥΡΙΖΑίος υπουργός

- Στο Μετόχι του Πανάγιου Τάφου που βρίσκεται στους πρόποδες της Ακρόπολης έφτασε το Άγιο Φως
- Σε κλίμα κατάνυξης δεκάδες πιστοί βρέθηκαν στο σημείο για να λάβουν πρώτοι το Άγιο Φως
- Έφθασε το απόγευμα του Σαββάτου στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα
- Όλος ο κόσμος βιώνει την μεγαλύτερη γιορτή του Χριστιανισμού

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Καλόλιμνος: Εθνικός Ύμνος και έπαρση σημαίας παρουσία Αρχηγού ΓΕΣ

Δείτε την έπαρση της σημαίας και τους στρατιώτες να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή


ΠΗΓΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖίοι! Ατύχημα με το αεροσκάφος που μετέφερε το Άγιο Φως στην Κύπρο

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ αναμένεται να φτάσει στη Κύπρο το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα λόγω ατυχήματος στο αεροσκάφος που θα το μετέφερε. Το αεροσκάφος ενώ ήταν στον διάδρομο απογείωσης συγκρούστηκε με όχημα μεταφοράς αποσκευών με αποτέλεσμα να υπάρξει πρόβλημα στο ένα φτερό.


ΕΙΔΕ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑ@ΛΩΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑίος-«Χαρά και τιμή μας» να φιλοξενήσουμε μετανάστες, λέει ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς

Έφτασε στο νησί ιστιοφόρο που έπλεε ακυβέρνητο με 50 άτομα - Θα φιλοξενηθούν όσο χρειαστεί, είπε ο Παναγής Δρακουλόγκωνας


Απίστευτο γκολ από Παπασταθόπουλο [vid]

Όποτε σκοράρει, το κάνει είτε με κάποια κεφαλιά, η με προβολή. Αυτή τη φορά όμως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μας άφησε με ανοικτό το στόμα με το τέρμα που πέτυχε στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Άιντραχτ (3-1). "Μπλόκο" για Μπάγερν Μονάχου στο Λεβερκούζεν.


Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα με… Παππά


Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Μπορεί να προσήλθε στη Βουλή και να απάντησε στην ερώτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, όμως δεν έπεισε κανέναν, τουλάχιστον μέσα στο γαλάζιο στρατόπεδο.

Όπως μας μεταφέρει καλά ενημερωμένη πηγή για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το θέμα με τον Νίκο Παππά δεν έχει τελειώσει, αντιθέτως μόλις αρχίζει.


Άρση της ασυλίας για την Μαρίν Λε Πεν πριν από τις εκλογές

Η Μαρίν Λε Πεν προεδρική υποψήφια της ακροδεξιάς στη Γαλλία, είναι ενδεχόμενο να κληθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προκειμένου να διεξαχθεί συζήτηση για την άρση της ασυλίας της κι αναφορικά με την υπόθεση της κατάχρησης χρημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από την ίδια.

Πρετεντέρης: Μόνο το "πότε" δεν ξέρουμε

Αλλά ότι θα φύγει η κυβέρνηση θεωρήστε το σίγουρο γράφει στο ΒΗΜΑ, ο Γ. Πρετεντέρης, που προσπαθεί να καταλάβει ακούγοντας Τσακαλώτο, πότε θα εφαρμοσθούν τα "θετικά αντίμετρα":

Ομογενής ιδιοκτήτης της ομάδας του NBA Detroit Pistons

Ο Τομ Γκόρης είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Platinum Equity. Έχει υπό την εποπτεία του περισσότερες από 25 επιχειρήσεις, τα περιουσιακά στοιχεία των οποίων αγγίζουν τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι ένας εκ των πλουσιότερων Ελλήνων στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου. Το 2011 ο Γκόρης έγινε ιδιοκτήτης της ομάδας του NBA, Detroit Pistons.


Αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό προσφύγων στη Χίο -Εγιναν 5 συλλήψεις

Επιχείρηση έκανε η αστυνομία στη δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, της ΒΙΑΛ στη Χίο.


Έκλεψε και πάλι την παράσταση ο «ιπτάμενος» παπάς της Χίου - ΒΙΝΤΕΟ

Το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης του Χριστού, μετέφερε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο πάτερ Χριστόφορος στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Χίου.


Xίος: Ογκώδη "παρέλαση" για να γίνει ο ρουκετοπόλεμος [εικόνες & βίντεο]

Πάνδημη παρέλαση πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Χίο προκειμένου να γίνει και φέτος το καθιερωμένο έθιμο του Ρουκετοπόλεμου.

Ντόρτμουντ: Οι έρευνες στρέφονται στην ακροδεξιά-Τα εκρηκτικά μπορεί να προέρχονται από τον γερμανικό στρατό

Διαφορετική τροπή φαίνεται πως παίρνουν οι έρευνες για την επίθεση στο πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ.


Ο Αντετοκούνμπο την "είπε" σε ομογενή παρουσιαστή! [vid]

Ο “Greek freak” βγήκε ο πιο βελτιωμένος παίκτης στο NBA από την εκπομπή “Starters”, αλλά δεν ξέχασε τη δήλωση του δημοσιογράφου, Τας Μελάς, που τον είχε χαρακτηρίσει υπερεκτιμημένο.


Προπαγάνδα Ερντογάν κατά Ελλάδας: "Οι τρομοκράτες πάνε στην Ελλάδα"

- Νέο ανθελληνικό παραλήρημα Ερντογάν για να κερδίσει πόντους λίγο πριν από το δημοψήφισμα
- Αναφέρθηκε στους Τούρκους στρατιωτικούς που βρίσκονται στη χώρα μας με άσυλο
- "Οι τρομοκράτες είναι στην Ελλάδα και τους έχουν στα ώπα - ώπα"
- "Ένα ισχυρό "ναι" θα είναι το μάθημα που θα δώσουμε στη Δύση"


Χίος: Η απόφαση του καπετάνιου που θα θυμούνται για πάντα - Εκπληκτικές εικόνες στο λιμάνι [pic, vids]

Στιγμές που θα θυμούνται για πάντα τόσο τα μέλη του πληρώματος όσο και οι επιβάτες του πλοίου Αριάδνη. Ο πλοίαρχος εξέπληξε τους πάντες...


Πάρος: Ο Νικόλαος και τα χαμόγελα της Τατιάνας Μπλάτνικ σε Επιτάφιο του νησιού [pics]

Προσιτοί και χαμογελαστοί, φωτογραφήθηκαν με κατοίκους του χωριού που τους αναγνώρισαν δείχνοντας να περνούν όμορφα και ευχάριστα στις διακοπές τους στο νησί. Έδειξαν πραγματικά να απολαμβάνουν τις στιγμές τους...

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος: Θέλω να κερδίσει ο Ερντογάν!

Την ευχή στο αυριανό δημοψήφισμα στην Τουρκία να κερδίσει ο Ερντογάν εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος. Ο ίδιος εξήγησε την προτίμηση του στην νίκη του Τούρκου Προέδρου, λέγοντας:

Πρετεντέρης: Μεζούρα ΣΥΡΙΖΑ

Την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαλεί τους υπόλοιπους ενώ κάνει χειρότερα στηλιτεύει ο Γιάννης Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Η απάντηση του Μητροπολίτη Γαβριήλ για το Άγιο Φως

Στις δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το Άγιο Φως,απάντησε, μιλώντας στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή στον Real Fm 97,8, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ.


ΒΙΝΤΕΟ-"Γιατί πρέπει να διαφημίζει το νεράκι η ΕΥΔΑΠ;" ούρλιαζε... και δείτε πόσο αύξησε τη διαφημιστική δαπάνη

Δείτε και πόσο αυξήθηκαν αμοιβές και έξοδα παράστασης μελών ΔΣ... δηλ. του εραστή της Δούρου
Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί -ειδικά σε τέτοιες περιόδους- πρέπει να διαφημίζεται η ΕΥΔΑΠ.

Την ίδια απορία είχε και ο Αλέξης Τσίπρας στο προόσφατο παρελθόν (ως πρωθυπουργός μάλιστα!)

ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ! Στην Κέρκυρα με δηλώσεις ΣΟΚ ο Τσίπρας

Μια δήλωση ΣΟΚ έκανε ο Αλέξης Τσίπρας φτάνοντας ΠΡΟΧΘΕΣ την ΠΕΜΠΤΗ και όχι όπως λέει το ΑΠΕ "χθες βράδυ" στην Κέρκυρα. Φτάνοντας λοιπόν στο αεροδρόμιο έγραψε στοTwitter: "Προσγείωση στο αεροδρόμιο Κέρκυρας...

Η Ελεονώρα Μελέτη χορεύει ξέφρενα σε παραλία στον Αγιο Δομίνικο [βίντεο]

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ήδη στον Αγιο Δομίνικο, για τις ανάγκες της εκπομπής που ετοιμάζει στον ΣΚΑΪ για το Survivor και ήδη μπήκε στο... κλίμα.

Η τηλεθέαση της Ακολουθίας του Επιταφίου

Σε ζωντανή σύνδεση με τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, η ΕΡΤ2 πρόβαλε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής την Ακολουθία και Περιφορά του Επιταφίου.


Γαλλία: Ο Φρανσουά Φιγιόν έδιωξε από ομιλία του άτομα που δεν χειροκροτούσαν [εικόνα]

Τρία άτομα εκδιώχθηκαν από την προεκλογική ομιλία του Φρανσουά Φιγιόν, στο στάδιο Zénith της Τουλούζης, γιατί δεν ήταν αρκετά εκδηλωτικά όσο μιλούσε ο υποψήφιος πρόεδρος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΧΑΧΑΧΑ! ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ! Η ατάκα του Τσίπρα για τον Σόιμπλε την ώρα που έριχνε τη στάμνα στο έθιμο των "Μπότηδων

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα για διακοπές, τίμησε το πασίγνωστο έθιμο των «μπότηδων», δηλαδή τη ρίψη μεγάλων πήλινων κανατιών, γεμάτων νερό, με στενό στόμιο, από το μπαλκόνι.

Η Πρώτη Ανάσταση και οι «μπότηδες» στην Κέρκυρα – ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου η Κέρκυρα ξυπνά πάντα με ένα «μεγάλο σεισμό». Στις 6:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Ξένων, αναβιώνει το έθιμο του τεχνητού σεισμού που προκαλείται με θόρυβο, κούνημα όλων των εικόνων και των καντηλιών. Το έθιμο πραγματοποιείται μετά το τέλος του 'Αποστόλου' και αποτελεί αναπαράσταση του σεισμού που περιγράφεται στο Ιερό Ευαγγέλιο, σαν επακόλουθο της Αναστάσεως του Κυρίου.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η κρίση έχει ονοματεπώνυμο, Αλέξης Τσίπρας

Ως τον χειρότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα , ο Άδωνις Γεωργιάδης καταλογίζοντας του ευθύνες για την κρίση: “Η κρίση έχει ονοματεπώνυμο Αλέξης Τσίπρας” σημειώνει μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης στη συνέντευξη του στη Real News.


Μαχαίρωσε τον ιερέα επειδή αρνήθηκε να τον κοινωνήσει

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στο Κλειδί Ημαθίας καθώς το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής ένας 23χρονος μαχαίρωσε έναν ιερέα επειδή αρνήθηκε να τον κοινωνήσει.

ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ! Δικαστήριο αναγνώρισε τους άπλυτους του «Ρουβίκωνα» σαν... πολιτιστικό σύλλογο!

Η ομάδα «Ρουβίκωνας» απέκτησε νομική υπόσταση, καθώς βασικά μέλη της προχώρησαν στην ίδρυση συλλόγου.


Politico: Πώς θα μπει «φρένο» στα φορτηγά- όπλα στα χέρια τζιχαντιστών -Η βοήθεια της τεχνολογίας

Η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει, με τον πιο αιματηρό και φρικτό τρόπο, ότι ένα φορτηγό μπορεί να μετατραπεί σε «φονική μηχανή» στα χέρια τρομοκρατών. Αυτό αποδείχθηκε στη Νίκαια, το Βερολίνο και τελευταία στη Στοκχόλμη.


Το ΝΒΑ τίμησε τον Αντετοκούνμπο - Βίντεο με τα καλύτερα της σεζόν του

Ενα εξαιρετικό βίντεο προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο ετοίμασε το ΝΒΑ, διαλέγοντας τις καλύτερες στιγμές του Έλληνα σταρ στην κανονική διάρκεια της σεζόν.


ΒΙΝΤΕΟ-Μήνυμα του Κυριάκου για την Ανάσταση: Η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες γιατί της αξίζει

Ο κ. Μητσοτάκης κάνει αναφορά στις δυσκολίες που περνά η χώρα, με την εκτίμηση ότι «η εβδομάδα των παθών για τους Έλληνες και τον ελληνισμό έχει κρατήσει πολλά χρόνια»

Βίντεο σοκ: Σαδίστρια γιαγιά βασάνιζε την τετράχρονη εγγονή της ντυμένη... μάγισσα

Σε τρις ισόβια καταδικάστηκε μια 51χρονη γυναίκα από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, η οποία επί σειρά ετών κακοποιούσε και βασάνιζε σωματικά και ψυχικά την εγγονή της, ντυμένη... μάγισσα.

Φαγοπότι με ένα δισ. ευρώ να πηγαίνει σε ενοικιαζόμενα Τσίπρα, συμβούλους, ΔΕΚΟ-υπερωρίες, μυστικά κονδύλια

Πληρωμή 30.000ε για τα αυτοκίνητα που νοίκιασε ο Τσίπρας στη σύνοδο του ΟΗΕ στη ΝΥ-3εκ ΕΞΤΡΑ μυστικά κονδύλια στα χέρια του σταλίνα του ΥΠΕΞ-Προμήθειες σε τράπεζες για τη "συνεργασία" που προσφέρουν στην  είσπραξη των φόρων - 4,5 εκατ. σε δικαστικούς επιμελητές λόγω... φόρτου κατασχέσεων  - Κονδύλια και για τους συμβούλους Τσακαλώτου και Βαρουφάκη στις διαπραγματεύσεις ανάμεσά τους και ο Κορεάτης Κιμ Γκλεν

Έξτρα κονδύλια 1 δισ. ευρώ από το αποθεματικό που φύλαγε για ώρα ανάγκης, ανακάλυψε  η κυβέρνηση.


Ονειρεύονται μαξιλάρι 20 δις για έξοδο στις αγορές... χωρίς όρους

Μόνο... ονειρική δεν θα είναι η επόμενη ημέρα του τρέχοντος Μνημονίου, καθώς ακόμα και στο καλύτερο δυνατό σενάριο, η κάλυψη των δανειακών αναγκών της χώρας αποκλειστικά από τις αγορές φαντάζει σχεδόν απίθανη και σίγουρα εξαιρετικά κοστοβόρα.


Πρωτοσέλιδα Κυριακής 16-04-2017

Δείτε τα:

Παίκτης σούταρε από την Σκωτία και η μπάλα βρέθηκε... στην Νορβηγία

Μια μοναδική ιστορία μίας μπάλας ποδοσφαίρου έφερε στο φως η βρετανική «Mirror».

Μια ερασιτεχνική ομάδα από την Σκωτία, η Μπανκς Ο'Ντι, είχε χάσει μία από τις μπάλες της σε αγώνα Νέων στο Αμπερντίν και αυτή ταξίδεψε τελικά 1.800 χιλιόμετρα μακριά!


Ο Τσίπρας Ερντογάν έδωσε επίδομα σε... γιαγιάδες ενόψει του δημοψηφίσματος - ΒΙΝΤΕΟ

Αναβρασμός επικρατεί στην Τουρκία ενόψει του δημοψηφίσματος, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή.


Μεγάλο κ@λόπαιδο ο Βράνιες! Νέο προκλητικό ποστάρισμα για Σεμπά [pic]

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν σταματάει να προκαλεί στα social media, μετά το διπλό της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Δείτε πόσα δίνει η Δούρου για νέους υπολογιστές... και υπολογίστε τη μίζα

[Δηλ. το τεμπελόσκυλο που κάθεται μπροστά σε μια οθόνη και χρησιμοποιεί 2-3 συγκεκριμένα προγράμματα δεν βολεύεται με υπολογιστή 300€, άντε 400€ αλλά θέλει τελευταία τεχνολογία με 550€... σημειώστε ότι μιλάμε για κουτιά και όχι για λαπτοπ]

Τη ριζική ανανέωση του υφιστάμενου εξοπλισμού Η/Υ των υπηρεσιών της Περιφέρειας εξασφάλισε η Περιφέρεια Αττικής.Συγκεκριμένα, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου υπέγραψε τη Σύμβαση για την «Προμήθεια...

Xίος: Παρέλαση - ύστατη κίνηση για τον ρουκετοπόλεμο το Μεγάλο Σάββατο

Μια ύστατη προσπάθεια για να σωθεί αν όχι ο ρουκετοπόλεμος, τουλάχιστον η χαμένη τιμή του, καταβάλλει το Σωματείο «Φίλοι Βρονταδουσιακών Εθίμων», το οποίο οργανώνει συμβολική παρέλαση, όπως γινόταν παλιά, αλλά πέραν τούτου «νίπτει τας χείρας του» για την οποιαδήποτε εξέλιξη.


Δίωξη για κακούργημα στον Μιχάλη Σάλλα

Αποκλειστικό [ΔΕ: Τι αποκλειστικό ρε καραγκιόζη Βαξεβάνη; Αφού η κομπίνα που παρουσιάζεις είναι γνωστή εδώ και καιρό] δημοσίευμα με τον τίτλο ” Η μεγάλη κομπίνα”, της εφημερίδας Documento, φέρει να ασκείται δίωξη για κακούργημα στον πρώην ισχυρό άνδρα της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα.

Πού βρίσκεται σήμερα το ακάνθινο στεφάνι του Χριστού

Στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας, λέγεται ότι δώρισαν οι Παλαιολόγοι τα Aχραντα Πάθη του Σωτήρος Ιησού Χριστού, μεταξύ των οποίων φυσικά είναι και το ακάνθινο στεφάνι.


Ιατροδικαστής αποκαλύπτει πώς πέθανε ο Ιησούς Χριστός κατά την Σταύρωσή του

Σε μια εκπληκτική συνέντευξή του ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και ίσως ο πιο «διάσημος» ιατροδικαστής των τελευταίων ετών, κ. Φίλιππος Κουτσάφτης αναλύει στον Δημήτρη Ριζούλη το ποιές ήταν οι αιτίες και η επίπτωση κάθε βασανιστηρίου, βάσει των οποίων τελικά ο Χριστός πέθανε.


Πλήθος πιστών στις περιφορές Επιταφείων σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Δεκάδες πιστοί ακολούθησαν το απόγευμα της Μ. Παρασκευής τον Επιτάφιο της Αγίας Αικατερίνης στην Πλάκα, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αλλά και την περιφορά του επιταφίου στο Αγ. Δημήτριο Λουμπαδιάρη.

Πέταξε το τσιγάρο στον υπόνομο και ανατινάχθηκε στο πρόσωπό του! [vid]

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που περαστικός πέταξε το τσιγάρο του σε υπόνομο και ανατινάχθηκε στο πρόσωπό του.

Καταδίωξη ληστών στο Χιλιομόδι μέσα στην πομπή του Επιταφίου

Το αυτοκίνητο των ληστών πέρασε μέσα από τον κόσμο

Μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη ληστών στο Χιλιομόδι έστησε χθες το βράδυ η αστυνομία. Η καταδίωξη λίγο έλειψε να λάβει τραγική διάσταση, καθώς οι δράστες θέλησαν να διαφύγουν μέσα από το πλήθος που ακολουθούσε την πομπή του Επιταφίου στην περιοχή.