22 Απριλίου 2017

Δημοσκόπηση KAΠΑ Research: Διαφορά 9,6% αλλά απέθαντοι οι μπάσταρδοι

«Κεφάλι» 9,6 μονάδων (στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή) δίνει στη ΝΔ, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, νέα δημοσκόπηση της KAΠΑ Research για το «Βήμα της Κυριακής».


Ραντεβού θανάτου χούλιγκαν στην Πορτογαλία-Πώς σκοτώθηκε ο αρχηγός των φανατικών της Φιορεντίνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μάρκο Φιτσίνι μέλος συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της ιταλικής Φιορεντίνα, ταξίδεψε ως την Πορτογαλία για να δει την άλλη του μεγάλη αγάπη, τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, καλεσμένος ενός κλαμπ φιλάθλων της πορτογαλικής ομάδας και σκοτώθηκε σε «ραντεβού θανάτου» όταν εξω από το Ντα Λουθ συνεπλάκησαν οπαδοί της Σπόρτινγκ με οπαδούς της Μπενφίκα

MAKΑΡΙ-Το τριπλό σενάριο επιστροφής Ρουσόπουλου και ποιος… θα το πάρει πάνω του

Mετά τη δικαίωση του στο Βατοπέδι ο Θοδωρής Ρουσόπουλος «παίζει» για δυναμική επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία.

Νέο ντοκουμέντο από το μακελειό στη Champs Elysees

11 υποψήφιοι, 47 εκατομμύρια ψηφοφόροι, 50.000 αστυνομικοί και μια χώρα σε πανικό. Η Γαλλία, χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζει σε πανικό και στη σκιά του τρόμου μετά τη νέα τρομοκρατική επίθεση, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (20.04.2017) στη λεωφόρο – σύμβολο των Ηλυσίων Πεδίων.


«Ο,τι ψηφίζει η Βουλή δεν είναι νόμιμο»!

Ο τρόπος με τον οποίο η κυβερνώσα κοινοβουλευτική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διαχειρίζεται και αντιμετωπίζει κανονισμούς και κανόνες, είτε ως προς τον τρόπο της νομοθετικής και της ελεγκτικής λειτουργίας της Βουλής είτε ως προς τον τρόπο άσκησης της διακυβέρνησης, είναι γνωστός και πολλάκις σχολιασμένος, για κυρίως δύο λόγους: Πρώτον, επειδή διακρίνεται από έντονη τάση επιλεκτικής εφαρμογής αυτών των κανονισμών και των κανόνων, αναλόγως του τι κάθε φορά θεωρεί πως είναι χρήσιμο για να «περάσει» τις πολιτικές της επιλογές.


Ο Κώστας Μπακογιάννης απαντά στα σενάρια που τον φέρνουν στην Αθήνα

Για το έργο του στην Περιφέρεια, για το πως θα έπρεπε, κατά τη γνώμη του, να είναι σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και για τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή, μιλά σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Εφημερίδα» ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

ΕΠΟΣ! Γκολ της Λαμίας με 5 παίκτες οφσάιντ... μέτρησε κανονικά

Εύκολη νίκη με 3-1 σημείωσε η Λαμία στην έδρα της επί του Πανσερραϊκού για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League και με 68 βαθμούς έπιασε στην πρώτη θέση της κατάταξης τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή στη Ριζούπολη την Καλλονή.

ΕΠΟΣ! Διεθνές οικονομικό συνέδριο στη Λάρισα έχει χορηγούς… οίκους ανοχής!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι είδαν την μακέτα διεθνούς οικονομικού συνεδρίου που αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα στην Λάρισα.

Οργισμένος μουσουλμάνος έβαλε τις φωνές στη δήμαρχο του Παρισιού! "Είστε εγκληματίες-Συνεργάζεστε με χώρες που επιβάλουν τη σαρία"

Η οργή και ο φόβος έχουν "φωλιάσει" για τα καλά στο Παρίσι. Η επίθεση της περασμένης Πέμπτης (20.04.2017) "ξύπνησε" τον εφιάλτη και τα νεύρα όλων είναι "τεντωμένα". Χαρακτηριστικό το περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν οργισμένο πολίτη, που επιτέθηκε φραστικά στη δήμαρχο του Παρισιού Αν Ινταλγκό!


Συγχαρητήριο μήνυμα Μητσοτάκη στον Πετρούνια

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριακός Μητσοτάκης, συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια με αφορμή τη νίκη του στο αγώνισμα των κρίκων που ολοκληρώθηκε νωρίτερα στο Κλουζ της Ρουμανίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει με βίντεο που τσάκισε στους φόρους τα γίδια

Ανέβασαν βίντεο για να απαντήσουν στη ΝΔ για το πλεόνασμ... γιατί για όλα τα άλλα βίντεο που κυκλοφορούν δεν έχουν απάντηση

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ιστοσελίδα του με τίτλο "Κόντρα στην καταστροφολογία θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση".


Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Εξάρχεια από αντιεξουσιαστές

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Εξάρχεια κατέλαβαν επί μιάμισι ώρα σήμερα το μεσημέρι αντιεξουσιαστές. Παράλληλα έκαναν «παρέμβαση» στη λαϊκή αγορά της οδού Καλλιδρομίου, όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα.


Βίντεο: Αεροσυνοδός χτύπησε γυναίκα με μωρό στην αγκαλιά

Η εταιρεία έθεσε σε διαθεσιμότητα τον υπάλληλό της μετά το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στο facebook

Ακόμα ένα περιστατικό βίας μέσα σε αεροπλάνο καταγράφεται σε πτήση αυτή τη φορά των American Airlines για το Ντάλας.

Σιωπηλές διαδηλώσεις κατακλύζουν τη Βενεζουέλα μετά την έκρηξη βίας - ΦΩΤΟ

Ντυμένοι στα λευκά, οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές αρχίζουν να συγκεντρώνονται για να διαδηλώσουν «σιωπηλά» σε ολόκληρη τη Βενεζουέλα εκφράζοντας την αυξανόμενη λαϊκή οργή μετά την έκρηξη της βίας που έχει προκαλέσει ήδη τον θάνατο 20 ανθρώπων σε τρεις εβδομάδες.

ΤΟΣΟ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ; Στον Περισσό ο Κουβανός ΥΠΕΞ: Μετέφερε τους χαιρετισμούς του Ραούλ Κάστρο [εικόνες

[Για όσους δε γνωρίζουν: Ο σωστός Κνίτης έχει πάει καλοκαίρι στη Κούβα για να κόψει ζαχαροκάλαμα και να βιώσει την κακομοιριά του σοσιαλισμού... μετά γυρνάει Ελλάδα... στο κινητό, το φρέντο κ.λπ]

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε σήμερα στον Περισσό με τον υπουργό Εξωτερικών της Κούβας, Μπρούνο Εντουάρντο Ροντρίγκες Παρίλια.

Δεύτερη μέρα απεργίας πείνας στη Μόρια για 12 Σύρους κουρδικής καταγωγής

Δηλώνοντας ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα όρια υπομονής τους, 12 Σύροι πρόσφυγες κουρδικής καταγωγής ξεκίνησαν από χθες το μεσημέρι απεργία πείνας.


Spiegel: Οι Γερμανοί κατασκόπευαν τα γραφεία της Ιντερπόλ και στην Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις της ΒΝD, της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών, φέρνει στο φως το Spiegel.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού, η BND κατασκόπευε για χρόνια την Ιντερπόλ, αλλά και τα γραφεία διασύνδεσης δεκάδων χωρών στην υπηρεσία, ανάμεσά τους και...

Οι καταστροφικές συνέπειες του κομήτη που χτύπησε τη Γη το 10950 π.Χ. - ΦΩΤΟ

Ένας Έλληνας και ένας Βρετανός ερευνητής, οι οποίοι μελέτησαν τα μυστηριώδη σχέδια ζώων που είναι χαραγμένα στους πέτρινους στύλους που έχουν βρεθεί στην περιοχή Γκεμπεκλί Τεπέ της νότιας Τουρκίας, πιστεύουν ότι αυτά όχι μόνο αντιστοιχούν σε αστερισμούς, αλλά δείχνουν ότι πριν από περίπου 13.000 χρόνια -πιθανώς το 10.950 π.Χ.- ένας κομήτης έπεσε στη Γη.

Στάθης Ψάλτης: Όταν ο καμικάζι πανηγύριζε για την ΑΕΚ [vids]

Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε χθες (21/4) από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο κι όχι μόνο. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο σπουδαίους της γενιάς του, είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φίλων της ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί ήταν γνωστός ΑΕΚτσης.


Για γέλια και για κλάμματα το stealth 5ης γενεάς... του Ιράν - ΒΙΝΤΕΟ

Το Ιράν έδωσε στην δημοσιότητα οπτικό υλικό που δείχνει το νέο μαχητικό stealth 5ης γενεάς F-313 Qaher να τροχοδρομεί, ωστόσο το βίντεο δεν έπεισε όλους όσους το είδαν. Η πρώτη εμφάνιση του F-313 πριν τέσσερα χρόνια είχε προκαλέσει θυμηδία σε Δυτικούς εμπειρογνώμονες που επεσήμαιναν ότι δεδομένου του μεγέθους του μόλις και μετά βίας χωρούσε πιλότος, πόσο δε μάλλον να μεταφέρει -εσωτερικώς- τα όπλα θα το εξόπλιζαν...


Λ. Πετρούνιας: Στη χώρα της ασυνέπειας παραμένουμε συνεπείς

Για ασυνέπεια εκ μέρους της πολιτείας μίλησε ο Λευτέρης Πετρούνιας στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον νέο του θρίαμβο στους κρίκους.


Χίος: Έδιωξαν βασκική ΜΚΟ που ήθελε να φτιάξει κέντρο Υγείας

Την «αποβολή» από το νησί της βασκικής μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Salvamento Maritimo Humanitario (SMH), ανακοίνωσε στον επικεφαλής της Inigo Mijangos, ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς.


ΣΟΚ! Βίαζε τη 2χρονη κόρη σε live μετάδοση

Πολλαπλές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση αντιμετωπίζει ένας άνδρας που φέρεται βίαζε την δύο ετών κόρη του σε ζωντανή αναμετάδοση στο διαδίκτυο.


Ληστές θυρίδων: Ηλικιωμένος, με φόρμα ψυκτικού ο «εγκέφαλος» -Επιτηρούσε τους ομήρους, έδινε εντολές

Ο αρχηγός των ληστών των θυρίδων, που «χτύπησαν» σε υποκατάστημα τράπεζας στον Πειραιά την Πέμπτη, ήταν ο «χοντρός-ηλικιωμένος», που φορούσε φόρμα ψυκτικού.


ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ! Ρουσόπουλος: Η υποκρισία είναι πλέον σήμα-κατατεθέν της κυβέρνησης

«Δεν θα πρωτοτυπήσω εάν πω ότι η κυβέρνηση αυτή έχει πάρει αποφάσεις, οι οποίες θα είχαν οδηγήσει σε πτώση οποιαδήποτε άλλη από τα κόμματα Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ».


Οι εισφορές υπέρ του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας καλύπτουν τρύπες για τις συντάξεις

Ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Νίκος Κιουτσούκης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, απαντώντας στο που πηγαίνουν τα χρήματα από τις εισφορές των εργαζομένων υπέρ των οργανισμών που έχουνκαταργηθεί.


Οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα έκαναν πορεία στα Ιωάννινα

Πιστοί στον Αρτέμη Σώρρα παραμένουν οπαδοί της «Ελλήνων Συνέλευσις», οι οποίοι έκαναν πορεία στο κέντρο των Ιωαννίνων το Σάββατο.

Βρούτσης: Είναι τόσο ψεύτες που λένε ότι ο ΕΦΚΑ έχει πλεόνασμα 100 εκ €

Για πλασματικό πλεόνασμα κατηγορεί την κυβέρνηση με δήλωσή του ο Γιάννης Βρούτσης καλώντας την να απαντήσει σε επτά καίρια ερωτήματα.

Στις υποχρεώσεις του ΕΦΚΑ προς τον ΕΟΠΥΥ, τον ΟΑΕΔ, το ΕΤΕΑΕΠ αλλά και τις διπλές εισφορές προς τους ασφαλισμένους....

Πανόραμα: Αφησαν το πτώμα ηλικιωμένου στο δρόμο [εικόνα]

Σοκ προκαλεί στο Πανόραμα η θέα ενός πτώματος τυλιγμένο σε κουβέρτα που κείτεται στο δρόμο.

Το περιστατικό συνέβη στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όταν το πτώμα ενός ηλικιωμένου που έχασε τη ζωή του το πρωί σε πυρκαγιά, βρισκόταν επί ώρες στην άκρη του δρόμου τυλιγμένο σε σακούλα.


"Δώρο" Τραμπ σε Ερντογάν; Νεκρός ο "εγκέφαλος" της επίθεσης στο Reina σε βομβαρδισμό στη Συρία!

Μία σημαντική επιτυχία στον πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ. Μια επιτυχία που είναι δεδομένο πως άφησε ικανοποιημένο εκτός από τον πρόεδρο της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ και τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ-Τα… γύρισε ο Γ. Παπαδάκης για τα όσα είπε περί Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Παπαδάκης προχθες καταφέρθηκε εναντίον όσων παρακολουθούν το Survivor, χθες, ωστόσο, έδωσε κάποιες αποσπασματικές εξηγήσεις μέσα από την εκπομπή του.

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα

Μήλον της έριδος έγινε η Βενεζουέλα για τη νέα δριμεία επίθεση, που εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση Σύριζα.


Εδώ… στο Survivor υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Αυτό είναι το «Διάσημο» ειδύλλιο (ΦΩΤΟ)

Το πρόβλημα της Λάουρα Νάργες με το νερό, ενδεχομένως και με το ύψος, που εκδηλώθηκε πρώτη φορά τόσο έντονα στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης, έφερε στο προσκήνιο και έκανε ακόμη πιο φανερή τη στενή σχέση που έχουν αναπτύξει εσχάτως στο Survivor η νεαρή παρουσιάστρια και ο....

Συντριβή ελικοπτέρου: "Ο γιος μου τους είπε να μην πετάξουν"! Συγκλονίζει η μητέρα του κυβερνήτη

- Αποκαλύψεις από την μητέρα του αδικοχαμένου κυβερνήτη του Χιούι που συνετρίβη στην Ελασσόνα, Δημοσθένη Γούλα
- Τον άκουσε να μιλάει στο τηλέφωνο και να εμφανίζεται προβληματισμένος για τις καιρικές συνθήκες πριν τη μοιραία πτήση
- "Καλά, δεν κάναμε την πτήση νωρίτερα που ο καιρός ήταν καλός; Αύριο, ο καιρός δεν ξέρω πώς θα είναι" ήταν τα λόγια του γιου της
- Η υπερηφάνεια του πατέρα του και η απκάλυψη για τα όσα του είπε ο Πάνος Καμμένος στην κηδεία
- "Τον είχε γνωρίσει προσωπικά πριν λίγες ημέρες και μου είπε: «Χάσατε πραγματικά ένα διαμάντι»"

Πάλι χρυσό ο μΠετρούνιας - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έφτασε για τρίτη διαδοχική χρονιά στην κορυφή της Ευρώπης!

Ο Πετρούνιας έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και με 15.433 βαθμούς και κατέκτησε τον τρίτο διαδοχικό ευρωπαϊκό τίτλο του μετά το Μονπελιέ (2015) και τη Βέρνη (2016).

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;-ΥΠΟΙΚ: Δεν γίνεται να διογκωθεί το πλεόνασμα μέσω «στάσης πληρωμών» και «απλήρωτων λογαριασμών»

Στα δημοσιεύματα περί στάσης πληρωμών και διόγκωσης του πλεονάσματος απαντά με ανακοίνωσή του το υπ. Οικονομικών χωρίς να εξηγεί γιατί αυξάνονται τα ληξιπρόθεσμα ή από που προήλθε το πλεόνασμα.


ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ-Στην Γερμανία έχουν βρει "καταφύγιο" χιλιάδες μαχητές των Ταλιμπάν

Χιλιάδες πρώην μαχητές των Ταλιμπάν ενδέχεται να έχουν εισέλθει στη Γερμανία την τελευταία διετία μαζί με τους περισσότερους από ένα εκατομμύριο μετανάστες και πρόσφυγες, γράφει σήμερα (22.04.2017) το περιοδικό Der Spiegel.


ΒΙΝΤΕΟ-Όλη μέρα τρώνε ξύλο τα κομμούνια στην Κολωνία

Το συνέδριο του ακροδεξιού κόμματος "Εναλλακτική για τη Γερμανία" (AfD) στην Κολωνία δεν ήταν δυνατόν να μην προκαλέσει αναστάτωση στην πόλη. Η παρουσία πάνοπλων αστυνομικών και χιλιάδων αντιφασιστών που έκαναν πορεία κατά του κόμματος έφερε σοβαρά επεισόδια, με τραυματισμούς και συλλήψεις.


Νήσος Σασών: Ο Βενιζέλος τη χάρισε με νόμο στην Αλβανία-Μια νησίδα στρατηγικής σημασίας

[Βρήκε εδάφη που είχαν κατακτηθεί με αίμα και όποιος του τα ζητούσε, τα χάριζε με υπογραφές ο "εθνάρχης"... όπως χάρισε την Ανατολική Θράκη αποσύροντας τον ελληνικό στρατό που ήθελε να πολεμήσει]

Η Σάσων από την αρχαιότητα ως το 1864 – Πώς και γιατί ανήκει στα Επτάνησα – Η ακατανόητη 50χρονη ελληνική ολιγωρία για πλήρη άσκηση κυριαρχίας στο νησί – Η εθνικά επιζήμια, ακατανόητη και ολέθρια παραχώρησή της στην Αλβανία το 1914

Μια ακόμα άγνωστη και σκοτεινή ιστορία της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής θα εξετάσουμε και θα προσπαθήσουμε να φωτίσουμε, όσο περισσότερο γίνεται, σήμερα.

ΠΑΣΟΚ: Με ποιους θα πάει και ποιους θ’ αφήσει

Του Γιάννη Σιδέρη

«Το ΠΑΣΟΚ ο κόσμος ως πέρυσι το είχε «εμπάργκο». Τώρα άρχισε να το ακούει, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα επιστρέψει. Πάντως είναι στο χέρι του αυτό τον αναποφάσιστο κόσμο που ήταν δικός του, να τον προσελκύσει. Είναι πιο εύκολο από το να ξαναπάει προς τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί εκεί πήγε δοκιμαστικά».


Γνωστή ομογενής έδειξε την… γυμνή όψη του «νομίσματος» (ΦΩΤΟ)

Η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ανέβασε στο instagram φωτογραφία της, όπου ποζάρει ολόγυμνη στο κρεβάτι και δημιούργησε πανικό!

Ο λόγος για την καλλονή...

Κραυγή απόγνωσης από πολιτεύτρια ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλει "εργασιακή γαλέρα" στο ΑΠΕ: Γράφω άρθρα και δε με πληρώνουν!

Πολιτεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και αρθρογράφος του ΑΠΕ, το 2011 ενημέρωνε μέσω twitter που τρώει ο Παπανδρέου για να του την πέσουν...
Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Η Σοφία Μανδηλαρά το 2011 είχε γράψει αυτά τα tweet...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Πετρόπουλος (Αυγή): Σέχτα ιδιωτών δημιουργούν τεχνητές κρίσεις στον Μαδούρο

Η επόμενη αποκάλυψη θα είναι: Η ΝΔ κατεύθυνε πολλούς εκδρομείς στην Ιονία οδό ώστε να δημιουργήσει τεχνητό μποτιλιάρισμα και να εκθέσει την κυβέρνηση:

ΒΙΝΤΕΟ-Πλωτάρχης με δέκα παιδιά-Οι δυο μεγαλύτερες κόρες φοιτούν επίσης σε στρατιωτικές σχολές

Αφιερωμένη στους τέσσερις αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο, η εκπομπή της Κυριακής

Στην εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 11:30 από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 θα έχουμε την χαρά να παρακολουθήσουμε ένα ιδιαίτερο ρεπορτάζ.


ΒΙΝΤΕΟ-«Εφυγε το φιλαράκι μου ο Χούτος» λέει ο Μπο... και τον πρότεινε ο ίδιος για αποχώρηση-Η θεαματική άφιξη Χανταμπάκη στο Ελ. Βενιζέλος

«Ήταν σα να ψήφιζα τον εαυτό μου» λέει ο Μπο αναφορικά με την αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου, τον οποίο εκείνος είχε προτείνει.

«Έγινε το χειρότερο σενάριο, έφυγε το φιλαράκι μου» λέει χαρακτηριστικά.


ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΜΕΡΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ-Προκαταρκτική έρευνα για το «αντιεξουσιαστικό ΚΕΠ» στα Εξάρχεια

Η Εισαγγελία Αθηνών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, για το «αντιεξουσιαστικό ΚΕΠ», στην πλατεία Εξαρχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», η παραγγελία διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια Αττικής και στη συνέχεια η έρευνα ανατέθηκε στην Κρατική Ασφάλεια.


Η Αρχαιολογική «Δικτατορία του προλεταριάτου»

[Προσέξτε στο τέλος από τι παρατάξεις απαρτίζεται το ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων και θα σας λυθούν όλες οι απορίες]

Των Αντιγόνης Καρατάσου, Γιώργου Φιντικάκη

Το όχι για το Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων σε κάθε μεγάλη επένδυση δεν είναι απλώς μια στάση ζωής. Είναι το πιο κατάλληλο μέσο για να εξακολουθεί να υπάρχει στα πράγματα.


Handelsblatt: Υψηλό πλεόνασμα στην Ελλάδα με... απλήρωτους λογαριασμούς

Παρά τα δραματικά γεγονότα στο Παρίσι παραμονές εκλογών ο γερμανικός τύπος δεν ξεχνά την άλλη, μόνιμη πλέον, κρίση νοτιότερα της Ευρώπης και συγκεκριμένα στην Ελλάδα.


Ευ. Βενιζέλος: Να τι σημαίνει πραγματικά το υπερβολικά μεγάλο πλεόνασμα

Η δημοσιονομική υπεραπόδοση του 2016 όχι μόνο δεν εντάσσεται σε κάποια στρατηγική εξόδου από την κρίση, αλλά μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στη δυναμική της διαπραγμάτευσης όπου το βασικό ζητούμενο είναι ο συνδυασμός ανάκαμψης και μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του χρέους. Αυτό υπογραμμίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα σχετικά με το πλεόνασμα του 2016 και το πως η κυβέρνηση θέλει να το παρουσιάζει ως επιτυχία.


Κίνα: 7οροφο κτίριο κατέρρευσε πάνω στον... εκσκαφέα

Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός ενός εκσκαφέα στην Κίνα.

Σε εργοτάξιο στο Foshan, επαρχία Guangdong της νοτιοανατολικής Κίνας στις 15 Απριλίου, ένας εκσκαφέας δούλευε για την κατεδάφιση, την ώρα που 7οροφο κτίριο κατέρρευσε πάνω του! Ευτυχώς ο οδηγός είναι καλά και δεν τραυματίστηκε.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ! Μείωση των τουριστικών εσόδων και των αφίξεων στο δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου

Μείωση κατέγραψαν τα τουριστικά έσοδα και οι αφίξεις από το εξωτερικό στη χώρα μας για το διάστημα Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι, σύμφωνα με προσωρινά στοιχεία που δημοσιοποίησε, χθες, η Τράπεζα της Ελλάδος.