28 Απριλίου 2017

Τραμπ: Πληρώστε με για το πυραυλικό σύστημα που σας έστησα-Ν. Κορέα: Καλά, μαλ@κας είσαι;

Πήρε την απόφαση να μεταφέρει πυραυλικό σύστημα προκειμένου να απειλήσει τη Βόρεια Κορέα και τώρα ζητά να πληρώσει τον... λογαριασμό η Νότια Κορέα, απειλώντας μάλιστα, πως σε διαφορετική περίπτωση θα ακυρώσει την εμπορική συνθήκη που έχουν συνάψει τα δύο κράτη.

ΚΛΑΜΑ! Ο Καμίνης στέλνει λογαριασμό νερού 15.000 ευρώ σε Μουζάλα και Τόσκα για κτίριο υπό κατάληψη

Λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, ύψους 15.000 ευρώ, από κτίριο σχολείου που τηρεί υπό κατάληψη στέλνει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, στα υπουργεία Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη.


Πόσα πρέπει να χρωστάς στο Δημόσιο για να σου ανοίξουν την τραπεζική θυρίδα

Διευκρινίσεις για το πότε επιτρέπεται το άνοιγμα τραπεζικών θυρίδων οφειλετών του Δημοσίου, έδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.


«Αβαντάρει» την Λεπέν ο Μελανσόν κι αυτή επιτίθεται στον Ζιντάν: Με τόσα που βγάζει, φυσικά και θα υποστήριζε Μακρόν

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΛΕΠΕΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ 5 εκ €!!

Η Μαρίν Λεπέν, η ακροδεξιά υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας, "απάντησε" στον θρύλο του γαλλικού ποδοσφαίρου Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος νωρίτερα είχε καλέσει τους συμπατριώτες του να την καταψηφίσουν, λέγοντας ότι "μ' αυτά που βγάζει" δεν την εκπλήσσει ότι στηρίζει τον Εμανουέλ Μακρόν.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ! S&P: Κίνδυνος να ξεμείνει από ρευστό η ΔΕΗ, απειλή νέας υποβάθμισης

Τον κίνδυνο να ξεμείνει από ρευστό στο τελευταίο τρίμηνο του έτους, που συνεπάγεται χρεοκοπία, διατρέχει η ΔΕΗ, εφόσον δεν βάλει στα ταμεία της μέσα στους αμέσως επόμενους μήνες τα χρήματα από την απόσχιση και πώληση του ΑΔΜΗΕ.


Αυτοί είναι οι Έλληνες των Panama Papers – Τί «ξετρύπωσαν» οι Εισαγγελείς

Δεκάδες Έλληνες καλλιτέχνες αλλά και επιχειρηματίες που βρίσκονται πίσω από σκοτεινές offshore έχουν εντοπίσει οι εισαγγελικές αρχές στην υπόθεση των Panama Papers – τη μεγαλύτερη διαρροή δεδομένων στην Ιστορία, με περισσότερα από 1 εκατομμύριο αρχεία,
μέσω του δικηγορικού γραφείου Μossack-Fonseca στον Παναμά.

ΤΙ; ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ; Η ΔΕΗ αλλάζει καταστατικό και επεκτείνει τις δραστηριότητές της

Στην παροχή υπηρεσιών ενεργειακής απόδοσης επεκτείνεται η ΔΕΗ στο πλαίσιο της εταιρικής αναδιάρθρωσης που απορρέει από τη συμφωνία με τους θεσμούς.


Αμετανόητος ο Ναστάζε για τα σχόλια κατά Σερένα Γουίλιαμς [βίντεο]

Απειλεί ότι θα εγκαταλείψει το τένις, ο προπονητής της Ρουμάνικης ομάδας, Ίλιε Ναστάζε, αν τιμωρηθεί για τα σχόλια που έκανε για το αγέννητο παιδί της Σερένα Γουίλιαμς και όχι μόνο.


ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑίων-Βρετανία: Ο άνδρας που συνελήφθη στην Ντάουνινγκ Στριτ συμμετείχε στον «Στολίσκο της Γάζας»

Ο 27χρονος που σχεδίαζε τρομοκρατική ενέργεια ήταν το 2010 στην ομάδα που επιχείρησε να σπάσει τον αποκλεισμό
Ο άνδρας που συνελήφθη στο Λονδίνο, κοντά στην πρωθυπουργική κατοικία, την Πέμπτη με την κατηγορία ότι σχεδίαζε τρομοκρατική ενέργεια είχε συμμετάσχει στον στολίσκο που προσπάθησε να σπάσει τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας, το 2010, ανέφεραν στο πρακτορείο Reuters πηγές προσκείμενες στις έρευνες.

Το σ@ξ των γειτόνων ενοχλούσε τον Μαρσέλ Προυστ! Και κάποιος πλήρωσε γι’ αυτό!

Μια ιδιόχειρη επιστολή του Μαρσέλ Προυστ στην οποία ο Γάλλος συγγραφέας καταγγέλλει τις "υπερβολικά θορυβώδεις ερωτικές περιπτύξεις" των γειτόνων του, πωλήθηκε έναντι 28.336 ευρώ κατά τη διάρκεια δημοπρασίας του οίκου Drouot στο Παρίσι.


Survivor: Το πολυτελές συγκρότημα με τις πανάκριβες βίλες που διαμένει η ελληνική αποστολή!

Δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες! Το κόστος, το φαγητό, οι πισίνες…

Πλάνα από το πολυτελές συγκρότημα με τις ενοικιαζόμενες βίλες, στο οποίο έμειναν οι παίκτες του Survivor παρουσίασαν στην εκπομπή La Biri Biri. Στις συγκεκριμένες βίλες μένουν όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής και το κόστος δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο.


Βίντεο: Άγριο ξύλο σε φύλακες από κρατούμενους στο Σικάγο

[Κρίμα! Το βίντεο σταματά στο καλύτερο σημείο]

Δύο άνδρες της ασφάλειας δέχθηκαν επίθεση από τουλάχιστον πέντε άτομα - Κατάφεραν να διαφύγουν - Ο ένας τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο


ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΟΡΟ ΓΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑΤΑ! ΣΥΡΙΖΑ: Σαμαράς και Καραμανλής δεν ακολούθησαν τη γραμμή Μητσοτάκη!

Τις “αποστάσεις που επέλεξαν να τηρήσουν από την επίσημη γραμμή του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη”, βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως προς την τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, σχολιάζουν κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Χίος: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ψαράδες για δουλεμπόριο μεταναστών!

Με κατ’ οίκον περιορισμό τιμωρήθηκαν δύο Χιώτες ψαράδες έπειτα από διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέως, για την τελική τους ποινή.


Εξελίξεις για Γιάννο Παπαντωνίου - Ασκήθηκαν συμπληρωματικές ποινικές διώξεις

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στις δικαστικές έρευνες για τις προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων που υπογράφηκαν επί Γιάννου Παπαντωνίου!


ΕΝΩ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ-Ο Πούτιν πούλησε στον Ερντογάν πυραύλους S-400

«Η Ρωσία και η Τουρκία κατέληξαν επί της ουσίας σε συμφωνίαστο ζήτημα της αγοράς συστοιχιών του αντιαεροπορικού συστήματος πυραύλων S-400, ενώ συνεχίζονται οι συνομιλίες που αφορούν την τιμή και την από κοινού κατασκευή των συστημάτων αυτών».


Σοκ στη Ζάκυνθο: Εβγαλε selfie και βούτηξε στον γκρεμό πάνω από το Ναυάγιο [εικόνες]

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου η είδηση ότι το απόγευμα της Παρασκευής (γύρω στις 5 μ.μ.) ένα νεαρός άνδρας έπεσε στο κενό από την εξέδρα που βρίσκεται πάνω από την παραλία Ναυάγιο.

ΚΛΑΜΑ με Αφραγκούζο... έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ ότι ο ΠΑΟΚ δωροδόκησε τον Κύζα με τριολέ


Με ανακοίνωσή της, η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ αναφέρει ότι επέστρεψε ως «απαράδεκτη» την επιστολή του Προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζου για τον Γιώργο Κύζα και την δημοσιεύει.


ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ! Φάντασμα εμφανίστηκε στη selfie μικρού κοριτσιού!

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι θα αντίκριζε μία 13χρονη, στην αναμνηστική selfie που τράβηξε από την εκδρομή με τους γονείς της...

Η οικογένεια από την Τζόρτζια είχε πάει για ψάρεμα σε εξοχική περιοχή. Καθώς ο πατέρας μάζευε τον εξοπλισμό του ψαρέματος, η μικρή η οποία καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο έβγαλε μία selfie.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ! Ευρωβαρόμετρο: Γυρίζουν την πλάτη στην ΕΕ οι Έλληνες, αλλά ζητούν να παρεμβαίνει περισσότερο δηλ. να στείλει κανα φράγκο

Επτά στους δέκα πιστεύουν ότι η κρίση θα διαρκέσει πολλά χρόνια - Το 34% θεωρεί ότι η συμμετοχή μας στην ΕΕ είναι κάτι καλό, ενώ 32% κάτι κακό


Οι απίστευτοι διάλογοι Βαρουφάκη με υπουργούς και Τσίπρα το καλοκαίρι του 2015 -«Εχουν κάνει μάγια του Αλέξη»

Το νέο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη «Adults in the Room» περιέχει πιπεράτες και άγνωστες λεπτομέρειες από το «καυτό» καλοκαίρι του 2015.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, με γλαφυρό τρόπο περιγράφει όλα όσα βίωσε ως υπουργός Οικονομικών του Αλέξη Τσίπρα.


Φωτογραφίες: Νεαρές Ρωσίδες δείχνουν την αγάπη τους για τον Πούτιν με τον πιο σέξι τρόπο

Το σχέδιο του t-shirt αποκαλύπτει το μπούστο τους και τον... πατριωτισμό τους

Θραύση κάνει στη Ρωσία μια σειρά προκλητικών t-shirt, ειδικά σχεδιασμένων για νεαρές γυναίκες με πλούσιες καμπύλες και... πατριωτικά συναισθήματα, οι οποίες θέλουν να «βροντοφωνάξουν» την υποστήριξή τους για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΑΝ ΜΑΛΛΟΝ➤Λέσβος: Σταμάτησαν την απεργία πείνας οι πρόσφυγες

Διέκοψαν σήμερα το μεσημέρι την απεργία πείνας που είχαν ξεκινήσει την περασμένη Πέμπτη, οι 12 Σύροι πρόσφυγες κουρδικής καταγωγής.


Eφτιαξαν σουίτα για τον Ιβάν Σαββίδη στα κυβερνητικά έδρανα της Βουλής!

Μέχρι τώρα τα κυβερνητικά στελέχη ήταν ευπρόσδεκτα στην σουίτα του προέδρου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πλέον ήρθε η στιγμή η κυβέρνηση να ανταποδώσει και να φτιάξει έναν αντίστοιχο χώρο στο δικό της γήπεδο

Γιορτή στην Ινδία: Ανδρες πετούν μεταξύ τους πυρσούς

Στην Ινδία η εορτή της θεά Ντούργκα, είναι σημαντικό γεγονός.


Μοναδικές φωτογραφίες από τη NASA: Η ατμόσφαιρα του Κρόνου πιο κοντά από ποτέ

Καταπληκτικό υλικό από το διαστημόπλοιο Cassini, το οποίο στις 26 Απριλίου πραγματοποίησε «βουτιά» μέσα στους δακτυλίους - Εισχώρησε στα 300 χιλιόμετρα απόσταση από την ορατή πλευρά των δακτυλίων

Γαλλία: Aθλητής του ράγκμπι έριχνε μπούνιες σε διαιτητή και αντιπάλους

Με ισόβια ποινή κινδυνεύει να τιμωρηθεί Γάλλος παίκτης του ράγκμπι, ο οποίος γρονθοκόπησε διαιτητή και παίχτη της αντίπαλης ομάδας, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού.


Σπάνιο βίντεο: Τρελή κίνηση στους δρόμους της Βόρειας Κορέας

Η Βόρεια Κορέα είναι σίγουρα ένα μυστηριώδες μέρος, που θεωρείται σχεδόν εχθρικό για τους ξένους επισκέπτες, ιδιαίτερα για τους δυτικούς δημοσιογράφους.


Και όμως… έχουμε έρωτα στο Survivor! (BINTEO)

Παρόλο που η Σόφη Πασχάλη έλεγε πρόσφατα ότι οι ορμόνες τους, (των παικτδεν τους «επιτρέπουν» να νιώσουν έλξη προς το άλλο φύλο, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών τελικά, εμφανίστηκε στο Survivor και το ερωτικό στοιχείο…

BINTEO-Δολοφονία μικρής Στέλλας: Στο “μικροσκόπιο” της ΕΛ.ΑΣ. βίντεο ντοκουμέντο! Είναι η στιγμή που ο πατέρας πετάει το πτώμα της στο σκουπίδια;

- Οι αντιφάσεις του πατέρα και η φράση του δίδυμου αδελφού της που αποκάλυψαν το έγκλημα
- Κατηγόρησε το νεκρό παιδί του για την κατάθλιψη που έπαθε ο ίδιος
- Η εξάχρονη είχε ασφυκτικό θάνατο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή
- "Λογικός και ψυχαναγκαστικός" ο 61χρονος, όπως κατέθεσε η κουμπάρα του
- Σοκάρει η περιγραφή που έδωσε ο δράστης στους αστυνομικούς


ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ! Ο Θεοφίλου στην απολογία του έπλεξε το εγκώμιο των ληστών Τραπεζών

Κάθε σχέση με τη δολοφονία του ταξιτζή Δημήτρη Μίχα στη Νάουσα της Πάρου τον Αύγουστο του 2012 μετά από τη ληστεία σε τράπεζα του νησιού αλλά και την οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" αρνήθηκε στην απολογία του ο αναρχικός Τάσος Θεοφίλου ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.


Εμπλοκή στην αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου - Σοβαρά "αγκάθια" στην υπόθεση [pics, vid]

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της αποφυλάκισης του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, καθώς έχουν παρουσιαστεί σοβαρά "αγκάθια", που μπορούν να ματαιώσουν την έξοδο του από τις φυλακές Κορυδαλλού, τουλάχιστον για τις επόμενες ώρες και χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν αυτό θα καταστεί δυνατό να συμβεί την ερχόμενη Τρίτη ή αργότερα.

Τρομακτική selfie γυναίκας με.. δυο πρόσωπα, προκαλεί πανικό στο twitter! [pics]

Ίσως στην αρχή, βλέποντας την παραπάνω φωτογραφία να μην πρόσεξες κάτι περίεργο... Είδες απλά ένα ζευγάρι να ποζάρει χαμογελαστό στην κάμερα! Αν την κοιτάξεις όμως καλύτερα, θα ανατριχιάσεις αφού στον καθρέφτη που υπάρχει πίσω φαίνεται το πρόσωπο της γυναίκας να... χαμογελάει και να φαίνεται να να έχει... πρόσωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού της!

F-22: To κορυφαίο επίτευγμα της αεροναυπηγικής σε ένα μοναδικό βίντεο

Το F-22 Raptor είναι ένα από τα κορυφαία αμερικανικά μαχητικά. Το αεροσκάφος το οποίο, αποτελεί πλέον την αιχμή του δόρατος της αμερικανικής στρατιωτικής υπερδύναμης είναι ένα μαχητικό πέμπτης γενιάς το οποίο παραμένει ένα κορυφαίο επίτευγμα της αεροναυπηγικής και μεγάλο όπλο της αμερικανικής ΠΑ.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ! Ζαχαριάδης για τροπολογία υπέρ Σαββίδη: Εμείς δεν έχουμε φίλους επιχειρηματίες-ΒΙΝΤΕΟ

«Εμείς δεν έχουμε φίλους επιχειρηματίες, είμαστε με την υγιή επιχειρηματικότητα» είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης σε ερώτηση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε στη Βουλή και υπερψήφισε τροπολογία με την οποία διαγράφονται χρέη της ΣΕΚΑΠ του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.


Διαγωνισμός στη Θεσσαλονίκη με έπαθλο ένα εισιτήριο για τη... NASA!

Ένα από συνολικά 30 προσφερόμενα εισιτήρια για ένα ταξίδι στη NASA θα διεκδικήσουν περισσότερα από 150 άτομα,που θα συμμετάσχουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (29/4-30/4) στη Θεσσαλονίκη στον διεθνή διαστημικό διαγωνισμό «NASA Space Apps Challenge».


ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ! Τσελέντης: Οι έρευνες για πετρέλαιο θα ενεργοποιήσουν ρήγματα για σεισμούς-ΒΙΝΤΕΟ

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης για τις γεωτρήσεις στο Κατάκολο που ξεκινούν άμεσα. Αναφέρει πως υπάρχει κίνδυνος ενεργοποίησης ρηγμάτων αλλά και καταστροφής του περιβάλλοντος.


Γκάφα και με την καταμέτρηση του αποτελέσματος για την τροπολογία

[Εννοείται πω ςΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ, τα ΜΜΕ μιλάνε για "λαθρεμπόριο" ή "λαθρεμπόρους" ώστε ο ανενημέρωτος να σχηματίσει την εντύπωση πως το λαθρεμπόριο το έκανε ο Σαββίδης! Σιγά μη γράψουν ότι το λαθρεμπόριο το έκανε το ίδιο το κράτος και πούλησε τα πρόστιμα στον μπούφο Σαββίδη]

Σε κοινοβουλευτική παρωδία εξελίχθηκε η υπόθεση με την (ν)τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ που διαγράφει πρόστιμα λαθρεμπορίου καθώς μετά τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις προκειμένου να ψηφιστεί με συνοπτικές διαδικασίες, διαπιστώθηκε πως έχει γίνει λάθος στην καταμέτρηση των ψήφων και στην ανάγνωση του αποτελέσματος από το προεδρείο. Τελικά, η ανακοίνωση των επίσημων, τελικών αποτελεσμάτων έγινε από το γραφείο… Τύπου του κοινοβουλίου.


Ζιντάν στους Γάλλους: Να αποφύγουμε τη Λεπέν -Τα άκρα δεν είναι ποτέ κάτι καλό

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου, ζήτησε σήμερα από τους γάλλους ψηφοφόρους να «αποφύγουν όσο το δυνατόν περισσότερο» το Εθνικό Μέτωπο.


Προσφεύγει δικαστικά κατά της Γιάννας Παπαδάκου ο Σάμπυ Μιωνής

Σε ανακοίνωση του σχετικά με την εκδίκαση -ερήμην του- της υπόθεσης για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του από τη δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου, ο Σάμπυ Μιωνής αναφέρει τα εξής:


Yahoo: Με 186 εκατ. ευρώ στην τσέπη αποχαιρετά την Yahoo! η Μαρίσα Μάγερ

Το 2012, όταν η Μαρίσα Μάγερ ανέλαβε τα ηνία της Yahoo, όλοι πίστευαν ότι ήταν ο «σωτήρας» της εταιρείας. Κι όταν ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, οι μετοχές της Yahoo άρχισαν να κατρακυλάνε. Αν και εργάστηκε σκληρά, δεν κατάφερε να δώσει ώθηση στη Yahoo με το δυναμικό της εταιρείας να τη μισεί.

Δημοτικός αστυνομικός έδειρε συνάδελφό του επειδή του έκοψε κλήση

Ένας δημοτικός αστυνομικός του Δήμου Ελασσόνας ξυλοκόπησε έναν συνάδελφό του επειδή του βεβαίωσε κλήση για παράνομη στάθμευση του αυτοκινήτου του.

Κι όμως, στην ΕΡΤ έχουν ανάγκη από υπαλλήλους!

Μετά από δύο χρόνια επαναλειτουργίας της ΕΡΤ και στην Αγία Παρασκευή κάνουν ό,τι μπορούν για να δικαιώσουν όσους υποστηρίζουν ότι πρέπει να κλείσουν κανάλια της κρατικής τηλεόρασης.


Τι αναφέρει η ψυχολόγος της ΕΛΑΣ που εξέτασε τον αδελφό της μικρής Στέλλας

Όπως κατέθεσε η αστυνομικός-ψυχολόγος που μίλησε με το δίδυμο αδελφό της μικρής Στέλλας τα δύο παιδιά ήταν πολύ δεμένα με την μητέρα τους.

Οι απίστευτες αντιδράσεις του Λεβέντη όταν ψήφιζε ο θετός γιος του (ΒΙΝΤΕΟ)

Άφθονο γέλιο προκάλεσαν οι αντιδράσεις του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη κατά τη διάρκεια της ψήφισης του βουλευτή του κόμματός του και θετού του γιου, Μάριου Γεωργιάδη.

ΦΩΤΟ-ΕΝ ΔΙΚΙΟ ΤΟ 'ΧΕΙ! Ποια βουλευτίνα έπαιζε πασιέντζα στο κινητό της όταν μιλούσε ο Τσίπρας

Πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός έχει αποκαλύψει τι κάνουν, τι διαβάζουν, τι σημειώνουν ακόμη και τι μηνύματα στέλνουν οι βουλευτές, ενώ βρίσκονται στην Ολομέλεια.

Αρκεί λίγο παραπάνω ζουμ και γίνονται... αποκαλύψεις.

Νέο ξεβράκωμα Τσίπρα! Τούρκος αντιπρόεδρος: Ο Τσίπρας δεν τίμησε το λόγο του με τους πραξικοπηματίες

Ο Κουρτουλμούς επανέλαβε τους ισχυρισμούς πως ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε υποσχεθεί στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την έκδοση των 8, λέγοντας μάλιστα, σε συνέντευξή του σε εκπομπή του τουρκικού καναλιού TGRT, πως ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί να παραδώσει τους (κατηγορούμενους ως) πραξικοπηματίες μέσα σε ένα μήνα!

Αυξήθηκαν οριακά, οι καταθέσεις τον Μάρτιο μετά από τρεις μήνες

Κατά 278 εκατ. ευρώ αυξήθηκαν τον Μάρτιο οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα στις ελληνικές τράπεζες, παρουσιάζοντας άνοδο για πρώτη φορά μετά από τρεις συνεχόμενους αρνητικού μήνες.


Ψηφίστηκε η ρύθμιση προστασίας επενδυτών από προηγούμενα πρόστιμα επιχειρήσεων

Με 149 ψήφους των συγκυβερνώντων κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ψηφίστηκε στην Ολομέλεια η τροπολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Δημητριάδη, η οποία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Κατά την ονομαστική ψηφοφορία, που διεξήχθη στην Ολομέλεια με αίτημα της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, καταψήφισαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης (97 ψήφοι).

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! To Ναυτικό της Κίνας εμφάνιζε ξένα σκάφη ως δικά του σε επετειακή φωτογραφία!

Επίσημη συγγνώμη ζήτησε το υπουργείο Άμυνας της Κίνας μετά το άγριο «κράξιμο» από εκατοντάδες χρήστες του Διαδικτύου για μια επετειακή φωτογραφία για τα 68α γενέθλια του πολεμικού ναυτικού της χώρας, που εμφάνιζε πλοία και μαχητικά που ανήκουν σε άλλες χώρες!