29 Απριλίου 2017

Βίντεο – σοκ: Ο πατέρας της Στέλλας πετά το άψυχο κορμί της στα σκουπίδια

Ένα βίντεο – σοκ από την αποτρόπαια δολοφονία της μικρούλας Στέλλας Εικοσιπεντάκη από τον ίδιο της τον πατέρα αποκαλύπτει τις φρικτές λεπτομέρειες του εγκλήματος.


Μια ακόμα "σαλατιέρα"! Πρωταθλήτρια η Μπάγερν - Μοναδικός Αντσελότι [vid]

“Καθάρισε” και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Η Μπάγερν Μονάχου ήταν εντυπωσιακή μέσα στην “Volkswagen Arena”, διέλυσε την Βόλφσμπουργκ με 6-0 και έβαλε το όνομα της στην 5η σερί “σαλατιέρα” και 27η στην ιστορία της. Μοναδικό επίτευγμα από Αντσελότι.

ΦΩΤΟ-Ο κυρ Χρήστος και η κυρά Λένα τρολάρουν τον Παππά

Τη Θράκη επισκέφθηκε ο Νικόλας ο Παππάς για να βάλει δορυφορικές κεραίες ώστε να γίνεται απρόσκοπτα η τουρκική προπαγάνδα. Για ξεκάρφωμα επισκέφθηκε και μερικά ελληνικά χωριά. Σε ένα από αυτά δύο γεροντάκια τον τρόλαραν άγρια ενώ ο ίδιος χωρίς να καταλάβει τίποτα καμάρωνε στο Twitter... δείτε τι είπαν στον καναλάρχη με την έκθεση της Φλωρεντίας και τα 4 κανάλια:

Ράδιο... Καράκας το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡA: Οι πλούσιοι διαδηλώνουν εναντίον του Μαδούρο, οι φτωχοί περνάνε καλά

Και τι δεν ακούσαμε για την Βενεζουέλα σε εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος...

Ότι οι διαδηλωτές είναι υποκινούμενοι από τη CIA, ότι οι πολίτες που διαμαρτύρονται ανήκουν στη μεσαία και την ανώτερη τάξη, ότι οι ηγέτες της αντιπολίτευσης είναι άνθρωποι της Αμερικής και αλλά παρόμοια που, όπως υποστήριξαν, δεν θα τα μάθετε από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.


BINTEO-Ο σ@ξι χορός της Αγγελικής Ηλιάδη! Video

Mπορεί να τρελαίνεται να περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας με τους δυο γιους της και να παίζει μαζί τους αλλά η Αγγελική Ηλιάδη είναι επαγγελματίας! Αναγκάζεται λοιπόν να αφήνει για λίγο τους γιους της για τη δουλειά. Σήμερα η Αγγελική έκανε πρόβα σε κάποιο χορευτικό που ετοιμάζει και όπως θα δεις και στο βίντεο, ο χορός της είναι πολύ... σέξι.

Ο Ερντογάν "κόβει" και τα shows με γνωριμίες ζευγαριών!

Η συντηρητική τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορεύσει τις πολύ δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν γνωριμίες ζευγαριών, σύμφωνα με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που επιβλήθηκε μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου, αναφέρει διάταγμα που δημοσιεύεται σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Έφυγε από τη σύσκεψη στο υπουργείο και πήγε να παντρευτεί χωρίς να το μάθει κανείς

Το μυστικό του προδόθηκε την επόμενη μέρα. Γνωστός πολιτικός της ΝΔ μιλάει πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή...

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής...

Απείλησε με όπλο την κομμώτρια επειδή αργούσε να κουρέψει τον γιο της - ΒΙΝΤΕΟ

Στιγμές τρόμου έζησε μια κομμώτρια στο Κλίβελαντ όταν είδε τη μητέρα ενός αγοριού 7 ετών να την απειλεί με όπλο επειδή, όπως την κατηγόρησε, αργούσε να τελειώσει το κούρεμα.


Δεν φαντάζεστε τι εισάγει η Αμερική από την Ελλάδα (δεν είναι ελαιόλαδο)

Αν πιστεύατε ότι το ελαιόλαδο κατέχει την πρώτη θέση στις εξαγωγές μας προς τις ΗΠΑ μάλλον πέσατε έξω.

Δεν είναι ούτε το ελαιόλαδο, αλλά ούτε και η φέτα όπως θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος. Τα δύο αυτά παραδοσιακά προϊόντα δεν βρίσκονται στην πρώτη θέση των ελληνικών εξαγωγών προς τις ΗΠΑ.

Aλεκ Σκαρλάτος: Ο Ελληνας ήρωας που γίνεται ταινία από τον Κλιντ Ιστγουντ

Τον Αύγουστο του 2015 o ελληνικής καταγωγής Άλεκ Σκαρλάτος και δύο παιδικοί του φίλοι, ο Σπένσερ Στόουν και ο Άντονι Σάντλερ, έγιναν παγκόσμιοι ήρωες.

Σκόπια: Τι λέει η βουλευτής που την τραβούσαν από τα μαλλιά

«Πολιτικό σχέδιο» πίσω από τα επεισόδια στο κοινοβούλιο των Σκοπίων «βλέπει» η αντιπρόεδρος της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης (SDSM) Ραντμίλα Σεκερίνσκα, η οποία επιρρίπτει ευθύνες στο «σύστημα» του πρώην πρωθυπουργού, Νίκολα Γκρούεφσκι, ενώ στρέφεται και κατά του προέδρου της χώρας, Γκιόργκι Ιβάνοφ, λέγοντας πως ήταν οι δικές του πολιτικές αποφάσεις που οδήγησαν έως εδώ.


‘’Κομάντο’’ σκότωσε 24χρονη χάρη στις στρατιωτικές του δεξιότητες - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας 26χρονος στρατιώτης ονόματι Harry Dhilon σκότωσε την πρώην σύντροφο - Alice Ruggles - χάρη στις δεξιότητες που απέκτησε κατά την στρατιωτική του εκπαίδευση στις Ειδικές Δυνάμεις της Βρετανίας (SAS) ...

«Ιδού η δημοτική αρχή του τίποτα!»

Ιδιαίτερα καυστική και αποκαλυπτική κριτική στα πεπραγμένα (και μη) της διοίκησης Μώραλη στο Δήμο Πειραιά έκανε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Τάσος Κάρλες, ο οποίος μετά από 2,5 χρόνια θητείας την χαρακτήρισε «δημοτική αρχή του τίποτα»!

Στρατεύματα των Αμερικανών ‘’παρελαύνουν’’ στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας - Τι συμβαίνει [vid]

Αμερικανικά στρατεύματα αναπτύσσονται στα σύνορα Τουρκίας - και Βόρειας Συρίας  (Rojava) ώστε να παρεμποδιστούν περαιτέρω συγκρούσεις μεταξύ των δύο πλευρών( Tουρκία - και YPG) , σύμφωνα με το kurdistan24.net, είδηση η οποία επιβεβαιώνεται και από το sputniknews.com. Οι ΗΠΑ βρίσκονται εκεί για να εξομαλύνει την κατάσταση αναφέρει το sputniknews.com.


BINTEO-TΡOMAΞTE! Αυτός αναμορφώνει τα βιβλία ιστορίας: "Επανάσταση" ο συμμοριτοπόλεμος, "Μακεδονία" τα Σκόπια

[Απίστευτα χαμηλό επίπεδο το άτομο -κλείνει κάθε πρόταση με το "έτσι;"- παραδέχεται ευθαρσώς ότι είναι αριστερός ιστορικός και για να δικαιολογηθεί λέει πως δεν υπάρχει αντικειμενικός ιστορικός]

Πρόκειται για τον αν. Καθηγητή Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Π. Βόγλη, ο οποίος είναι ένας από τους 220 πανεπιστημιακούς που είχαν υπογράψει κείμενο στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο του 2015. Ήταν επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γ. Σακελλαρίδη στον Δήμο Αθηναίων το 2014.

Πρετεντέρης: Μνημόνιο απ' το παράθυρο έφερε ο Αλέξης

"Θα δεχθεί η μουδιασμένη αντιπολίτευση το 4ο Μνημόνιο που φέρνει η κυβέρνηση από το παράθυρο;" αναρωτιέται ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Ετοιμοι να ψηφίσουν τα πάντα οι βουλευτές της συγκυβέρνησης

Κατ’ ιδίαν συναντήσεις στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες είχε ο πρωθυπουργός, με το θέμα του χρέους να είναι ψηλά στην ατζέντα ενόψει και της ψήφισης των μέτρων.


Χαμός με viral βίντεο 18χρονης που τη δείχνει να βάφεται με τους... όρχεις του φίλου της

Το βραβείο του πιο... παράξενου viral βίντεο της ιστορίας του Ίντερνετ διεκδικεί μια 18χρονη νεαρή Αμερικανίδα, η οποία ανέβασε πρόσφατα στο Twitter ένα βίντεο που τη δείχνει - ούτε λίγο ούτε πολύ - να βάφεται χρησιμοποιώντας ως σφουγγαράκι τους... όρχεις του φίλου της.

Μαχητικά MiG και Sukhoi στην... λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας! ΒΙΝΤΕΟ

Μαχητικά τζετ σε αυτοκινητόδρομο; Φυσικά, αν οι επιχειρησιακές συνθήκες το απαιτούν. Η χρήση τμημάτων αυτοκινητοδρόμων για επιχειρήσεις δεν είναι κάτι καινούργιο: στον Ψυχρό Πόλεμο η καταστροφή των αεροδρομίων του αντιπάλου ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιη σε περίπτωση πολέμου, γι' αυτό και τα αεροσκάφη -και των δύο πλευρών- έπρεπε να έχουν μια εναλλακτική λύση για να επιβιώσουν και συνεχίσουν να πολεμούν.


ΤΡΕΛΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ Ο ΤΡΑΚΗΣ! Γιαννακόπουλος στο instagram! "Όταν τους σέβεσαι σε γ@μ..." [pic]

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει με... αμείωτους ρυθμούς τις αναρτήσεις του στο instagram. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού επέλεξε αυτή τη φορά έναν πιο σκληρό τρόπο για να πέράσει το μήνυμα του.

Μέρκελ σε Μέι: Βλέπεις φαντάσματα-Κανείς δεν συσπειρώθηκε εναντίον της Βρετανίας

Μιλάμε με μια φωνή είπε η καγκελάριος της Γερμανίας απαντώντας στην κατηγορία της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζα Μέι ότι η ΕΕ "ενώνεται εναντίον" της χώρας της


Μεγαλείο: Αυτός σκότωσε τον πατέρα της κι αυτή βοήθησε την κόρη του να τον ξαναδεί μετά από 20 χρόνια!

Η Τζασμίν αγόρασε εισιτήρια στην κόρη του ανθρώπου που σκότωσε τον πατέρα της, ώστε να τον δει πριν αυτός εκτελεστεί

Μόνο σεβασμό μπορεί να προκαλέσει η πράξη ενός ανθρώπου στο Αρκάνσας των ΗΠΑ.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ-Κρεμάστηκε 29χρονος στη Χίο

Σε λιγότερο από 24 ώρες από την χθεσινή αυτοκτονία 41χρονου στην περιοχή του Κοφινά, ακόμα ένας νεαρός άνθρωπος, γεννημένος το 1987, έβαλε τέλος στη ζωή του στην περιοχή των Καρδαμύλων, κάνοντας την τοπική κοινωνία να "παγώσει" στο άκουσμα της είδησης.

Φλαμπουράρης κατά οπαδών της ΑΕΚ για τα μπινελίκια σε κομμούνια ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ο γνωστός για τα “κιτρινόμαυρα” αισθήματά του, Αλέκος Φλαμπουράρης, με δήλωσή του, καταδικάζει τους τραμπουκισμούς “φερόμενων οπαδών” της ΑΕΚ κατά μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που πραγματοποιούσαν εκδήλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά της ανέγερσης του γηπέδου.

Στο σφυρί Ολυμπιακά μετάλλια του Τζέσε Οουενς -Η απίστευτη ιστορία τους

Δύο από τα τέσσερα χρυσά μετάλλια που είχε κερδίσει ο Τζέσε Οουενς στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1936 θα δημοπρατηθούν τον Αύγουστο.


Γεωργιάδης για την Εξεταστική στην Υγεία: Θα τους κάνω ρεζίλι των σκυλιών

«Η Βουλή έπρεπε να κρίνει το θέμα με διαφάνεια, όχι κάτω από το τραπέζι», δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την κόντρα μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη για την τροπολογία που διαγράφει πρόστιμα καπνοβιομηχανίας ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη.


Βίντεο: Χιλιάδες πιστοί στη λειτουργία του Πάπα σε γήπεδο του Καΐρου

Ο ποντίφικας εμφανίστηκε στο στάδιο λίγο πριν τις 10.00, τοπική ώρα, όρθιος στο πίσω μέρος ενός αμαξιδίου, χαιρετώντας τους πιστούς - Εκφώνησε κατόπιν την ομιλία του στα ιταλικά ενώ ένας διερμηνέας μετέφραζε στα αραβικά

Δυστύχημα σε ανέγερση τζαμιού στην Τουρκία! Τουλάχιστον τρεις νεκροί [pics]

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα κατά την ανέγερση τζαμιού στην περιοχή Ατακούμ της Σαμσούντα, στην Τουρκία.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΑΥΤΗ! Η αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού στον… Ριζοσπάστη - ΦΩΤΟ

Καθώς η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη, δημοσιεύθηκε, όπως απαιτείται, και η αναγγελία του γάμου τους.

Κικίλιας: Οι κρατιστές του ΣΥΡΙΖΑ με το know how των ορφανών του ΠΑΣΟΚ, στο αδιέξοδο της εξαγοράς συνειδήσεων ή αλλιώς της ντροπής των συμβάσεων των 300 ευρώ.

Ένας στους δυο νέους 18 έως 24 ετών ψήφισε Ζαν Λυκ Μελανσόν (30%) ή Μαρίν Λε Πέν (21%). Αυτό είναι για μένα το πιο ανησυχητικό μήνυμα των γαλλικών εκλογών. Ένα… deja vu της Ελλάδας του 2015, τότε που ο Αλέξης Τσίπρας έσπειρε μίσος, διχόνοια και ψεύτικη ελπίδα για τη νέα γενιά. Ο ίδιος προσγειώθηκε ανώμαλα στο έδαφος της σκληρής πραγματικότητας και μαζί του μια ολόκληρη χώρα που είχε αρχίσει να ανεβάζει στροφές. Οι νέοι τον εγκατέλειψαν, αλλά σήμερα παραμένουν πολιτικά ορφανοί και οργισμένα αποξενωμένοι. Το πολιτικό σύστημα στην καλύτερη δεν τους καταλαβαίνει, στη χειρότερη δεν μπορεί να επινοήσει το μέλλον τους και σε κάθε περίπτωση πρέπει να έρθει αντιμέτωπο με τον εαυτό του.

Τα χρόνια της Μεταπολίτευσης, o διορισμός στο Δημόσιο ήταν το «όνειρο» της μέσης ελληνικής οικογένειας. Το όνειρο έφθινε μπροστά στη νέα πραγματικότητα, μέχρι να μετουσιωθεί από τους κρατιστές του ΣΥΡΙΖΑ, ενισχυμένους με το know how των ορφανών του ΠΑΣΟΚ, στο αδιέξοδο της εξαγοράς συνειδήσεων ή αλλιώς της ντροπής των συμβάσεων των 300 ευρώ.

Σε ανύπαρκτης κυκλοφορίας ΣΥΡΙΖOφυλλάδες σκορπά τα λεφτά των ΕΛΠΕ ο Τσοτσορός

Πρωτοφανή πρόκληση συνιστά η απόφαση της διοίκησης των Ελληνικών Πετρελαίων να σκορπά απλόχερα κρατικό χρήμα, μέσω κρατικής διαφήμισης, σε ανύπαρκτης κυκλοφορίας ΣΥΡΙΖΟφυλλάδες.


Λαβράκι έβγαλε ο κοριός της ΕΥΠ! Κύκλωμα έδινε “μίζες” σε παπάδες και δικαστές – Η μπίζνα με τα τάματα

- Κύκλωμα... παντοπωλείο: Πουλούσε ναρκωτικά, διευθετούσαν δικαστικές εκκρεμότητες “πελατών” και διαχειρίζονταν χρυσά τάματα
- Είχαν επαφές με άτομα από τον χώρο της Δικαιοσύνης, της Πολιτικής και της Εκκλησίας
- Μέσω αυτών πωλούσαν “εξυπηρετήσεις” σε τρίτους
- Πως έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας


Κομοτηνή: 18 χρόνια ποινή στο δολοφόνο του 6χρονου Μεχμέτ Αλή

Σε 18 χρόνια ποινικού σωφρονισμού καταδικάστηκε ο δράστης της δολοφονίας του 6χρονου Μεχμέτ Αλή Σεζάλ στην Κομοτηνή.


Βαρουφάκης: Έφριξα όταν διάβασα το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης! Η χώρα δεν ζούσε ουτοπία μόνο όταν ήμουν στο ΥΠΟΙΚ

- “Πυρά” του πρώην υπουργού Οικονομικών κατά της κυβερνητικής πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα
- “Εγώ μπήκα ατσαλάκωτος και βγήκα ατσαλάκωτος. Αυτοί πήραν τον λόγο του ελληνικού λαού και τον πέταξαν στα σκουπίδια”, είπε χαρακτηριστικά
- Δεν υπήρχε περίπτωση οι Ευρωπαίοι να δεχθούν το Grexit, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο θα κόστιζε στην Ευρώπη ένα τρισεκατομμύριο ευρώ
- Δείτε αποσπάσματα της συνέντευξης που έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη

Τσίπρας στις Βρυξέλλες: Αγκαλιές με Γιούνκερ και "πηγαδάκι" με Μέρκελ-Ομόφωνη απόφαση των «27» της ΕΕ για το Brexit

Οι ηγέτες των 27 χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν ομόφωνα στις κατευθυντήριες γραμμές του σχεδίου που θα ακολουθήσουν οι Βρυξέλλες στις διαπραγματεύσεις για το Brexit, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ με μήνυμά του στο Twitter.


Αυτό είναι το νέο μνημόνιο Τσίπρα χωρίς δανεικά-Τα μέτρα που προβλέπει για το 2018-Αντίμετρα ΜΟΝΟ αν το πλεόνασμα φτάσει το 3,7%

Περικοπές ύψους 450 εκατ. ευρώ για το 2018 και εφαρμογή των αντίμετρων αν επιτευχθεί πρωτογενές πλεόνασμα 3,7% του ΑΕΠ, και όχι 3,5%, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα κείμενα συμφωνίας με τους δανειστές.

Στα δικαστήρια πάει τη Μιμή η ΧΕΝ-Παρέδωσε χαβούζα σπίτι που νοίκιαζε

Η Χριστιανική Ενωση Νεανίδων κατηγορεί την Δήμητρα Λιάνη για βανδαλισμό κατοικίας που νοίκιαζε, σε ένα νέο επεισόδιο της μεταξύ τους δικαστικής διαμάχης.


Η Τουρκία μπλόκαρε την πρόσβαση και στην Wikipedia

Ενα ακόμη «χτύπημα» στην ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο κατάφεραν οι τουρκικές αρχές, που μπλόκαραν την πρόσβαση στην online εγκυκλοπαίδεια Wikipedia.


Έκρηξη βίας στη Βραζιλία κατά τη διάρκεια γενικής απεργίας

Μεγάλο μέρος της Βραζιλίας παρέλυσε χθες Παρασκευή, ημέρα της γενικής απεργίας που κηρύχθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση του συντηρητικού προέδρου Μισέλ Τέμερ, με το κέντρο στο Ρίο ντε Ζανέιρο να αστυνομοκρατείται κάτω από ένα νέφος δακρυγόνων.

AN ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ! Λαφαζάνης και Μακρή «άνοιξαν» τα διόδια της Ελευσίνας για τους οδηγούς

Στο πλαίσιο ακτιβιστικής δράσης της Λαϊκής Ενότητας με βασικό σύνθημα «η κυβέρνηση κάνει φιέστες, οι εργολάβοι κερδοσκοπούν, ο λαός πληρώνει»


Ηρωίδα η Φωτίου – Μίλησε σε… άδειες καρέκλες (ΦΩΤΟ)

Μία εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Θεανώ Φωτίου την Τετάρτη σε μία εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την… κοινωνική πολιτική. Κι αυτό γιατί στην εν λόγω εκδήλωση δεν συγκεντρώθηκαν περισσότερα από...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟ: "Εγώ είδα τη μεγαλύτερη έξοδο Πάσχα, τα τελευταία 7 χρόνια"

Στην ερώτηση του Ν. Χατζηνικολάου για τα φαινόμενα χαμηλής ζήτησης γάλατος και ψωμιού που καταγράφονται το πρώτο δίμηνο του έτους (πρόκειται για στοιχεία από τον Σύνδεσμο Ελληνικών βιομηχανικών Τροφίμων) το εξοργιστικό επιχείρημα του Αλέξη Τσίπρα ήταν "Σιγά ρε παιδιά, φέτος το Πάσχα είχε τη μεγαλύτερη έξοδο εκδρομέων!" Ιδού λοιπόν οι αριθμοί:
:    
2017
399.245 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αττική

ΕΓΓΡΑΦΟ-Καλή η μούγγα γατάκια αλλά ν' αφήσετε και κανα δέντρο όρθιο στη Χαλκιδική

Καιρό έχουμε να ακούσουμε για την επανάσταση στη Χαλκιδική... αααα! Γι' αυτό δεν ακούμε τίποτα: Έφυγε Σκουρλέτης, ήρθε Σταθάκης και όλα πάνε ρολόι:

Το βιντεάκι της ΝΔ για τα ψέμματα Τσίπρα στον Χατζηνικολάου

"Αλαζονεία, ψέματα και φόροι δίχως τέλος από τον Αλέξη Τσίπρα" έγραψαν στο λογαριασμό της ΝΔ στο Twitter και δημοσίευσαν το παρακάτω βιντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΠΛΕΟΝ! Το 'χει πει ακόμα και αυτό..

«Τα λεφτά θα τα βρούμε από τις χαριστικές τροπολογίες και το λαθρεμπόριο καπνού»... Τσίπρας μιλάει και οι ηλίθιοι από κάτω χειροκροτάνε

ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! Καλύτερα το e-mail-Χαρδούβελη, εκτιμά ένας στους δυο πολίτες

Στην περίοδο πριν την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία νοσταλγούν οι Έλληνες καθώς σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο ένας στους στους δύο πολίτες θεωρεί πως θα ήταν προτιμότερο να είχε εφαρμοστεί το mail Χαρδούβελη.


βιντεο-ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ! Κανέλλη: Μου τη δίνει να λέει ο Τσίπρας «Έχει ο Θεός» -Του κάνεις μήνυση

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, για τα όσα είπε στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του, έκανε η Λιάνα Κανέλλη.

«Μου την έχει δώσει στο κεφάλι να ακούω τον Τσίπρα να λέει έχει ο Θεός! Κάνεις μήνυση στον Τσίπρα για συκοφάντηση του Θείου! Εκλαμβάνονται τον πανάγαθο Θεό ως...

Ο λογαριασμός για τη Μυστική Υπηρεσία από το ταξίδι για σκι της Ιβάνκα Τραμπ -Πάνω από 66.000 δολάρια

Οταν η Ιβάνκα Τραμπ αποφάσισε να πάει για σκι με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, και τα παιδιά τους, η Μυστική Υπηρεσία, που τους προστατεύει, άρχισε να... τρέχει. Το ίδιο και τα έξοδα.


Δραματική μεταμόρφωση του Μπραντ Πιτ! Σκιά του εαυτού του!

Αγνώριστος μήνες μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί ο Μπραν Πιτ που έχει γίνει σκιά του παλιού καλού του εαυτού. Ο Μπραντ Πιτ, εν μέσω της πικρής δικαστικής του διαμάχης με την Αντζελίνα Τζολί για την επιμέλεια των 6 τους παιδιών, έχει χάσει πολλά κιλά, σε σημείο που να ανησυχούν για την υγεία του.


Αιχμές Γκάμπριελ για την επίσκεψη της Ιβάνκα στη Γερμανία

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ επέκρινε τη θέση που έχει η Ιβάνκα Τραμπ στην ομάδα του αμερικανού προέδρου, κάνοντας λόγο για μια μορφή «νεποτισμού».


Γερμανία: Με φανελάκι ο πρόεδρος των Φιλελεύθερων στο προεκλογικό του βίντεο

Στο βίντεο κλιπ που έγινε viral μέσα σε λίγες μέρες ο πρόεδρος των Φιλελευθέρων FDP είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.