02 Μαΐου 2017

Επικοινωνιακό βατερλό ΝΔ: Ο Σαμαράς επέστρεψε μέσω αντιμέτρων το 55% του πλεονάσματος αλλά ο κόσμος ακούει μόνο για αντίμετρα Τσίπρα

Τσίπρας-Καμμένος υπέγραψαν ότι ζητούσαν οι δανειστές από τον Νοέμβριο χωρίς να κερδίσουν τίποτα! Παρόλα αυτά πανηγυρίζουν για αντίμετρα ύψους 1% του ΑΕΠ αν το πλεόνασμα ξεπεράσει το 3,5% του ΑΕΠ... δηλ. αν έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα πχ. 4% θα δοθεί το 1%  σε φοροελαφρύνσεις και κοινωνικές παροχές... θα μοιράσουν δηλ. το 25% του πλεονάσματος και το 75% θα πάει στο χρέος

Για να δούμε τώρα και ποια ήταν τα "αντίμετρα" Σαμαρά τα οποία η ΝΔ αντί να επικοινωνήσει κοιμάται τον ύπνο του δικαίου:


O Λιαργκόβας στον ΑΝΤ1: Η πραγματική οικονομία έχει υποστεί μεγάλη ζημιά - BINTEO

Η πραγματική οικονομία έχει υποστεί μεγάλη ζημιά και γι’ αυτό είναι καλό να μην έχουμε πρωτογενή πλεονάσματα πάνω από το 2% του ΑΕΠ, δήλωσε ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή Παναγιώτης Λιαργκόβας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Μισθωτοί και συνταξιούχοι πληρώνουν τον "λογαριασμό του Τσίπρα" - ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή κριτική εναντίον της κυβέρνησης άσκησε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, σχετικά με την επίτευξη της συμφωνίας.

Φωτογραφία: Αυτό το φόρεμα 12χρονης σκακίστριας ήταν τόσο... προκλητικό που αποβλήθηκε!

Θύελλα αντιδράσεων ακόμα και από πολιτικούς της Μαλαισίας έχει προκαλέσει η απόφαση των διοργανωτών ενός σκακιστικού τουρνουά να αποβάλουν ένα 12χρονο κοριτσάκι, εξαιτίας των ρούχων που φορούσε.

ΚΛΑΜΑ! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Οι συντάξεις το 2019 θα βελτιωθούν κατά τι αν...

«Είμαστε προς το τέλος ενός επεισοδίου που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε τον χρόνο που χάθηκε το τελευταίο δίμηνο στο όνομα της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και της ολοκλήρωσης του προγράμματος που ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο του 2015». Αυτό δήλωσε ο Δημήτρης Δημητριάδης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Flash.


Στη Σύμη ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ρωσίας– Με την απίστευτη θαλαμηγό του [εικόνα]

Απίστευτη χλιδή και ασύλληπτος όγκος «σκέπασε» το νησί της Σύμης, όταν έδεσε αρόδου η θαλαμηγός Ρώσου μεγιστάνα.

Απίστευτο! Παίκτης του Survivor θα πρωταγωνιστήσει σε τούρκικο σίριαλ;

Ξέραμε ότι το Survivor κάνει τεράστια νούμερα στην Ελλάδα, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι κάποιοι από τους Έλληνες παίκτες έχουν κάνει εντύπωση και στην Τουρκία.

Χαμός στο ΣΕΦ με τον μάνατζερ ράγκμπι Πάνο Αργιαννίδη που ήταν στο Survivor [εικόνες]

Χαμός με τον Πάνο Αργιανίδη, τον μάνατζερ ράγκμπι που συμμετείχε στο Survivor, στο κλειστό του ΣΕΦ.


Ολη η αλήθεια για τη φωτογραφία του Ψηλορείτη από τη Σαντορίνη [εικόνα]

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τις προηγούμενες ημέρες η φωτογραφία του καθηγητή Φιλάρετου Δημόγλου που απεικονίζει τα λευκά σπιτάκια ενός χωριού της Σαντορίνης και στο βάθος, τις χιονισμένες βουνοκορφές της Κρήτης.

Απίστευτη στρέβλωση στα αντίμετρα: Ωφελούνται μεσαία και υψηλά εισοδήματα

Μπορεί η εφαρμογή τους να τελεί υπό την αίρεση της υπερκάλυψης του στόχου για πλεόνασμα 3,5%, ωστόσο αναλύοντας κανείς τα φορολογικά αντίμετρα, βρίσκεται μπροστά σε μια απίστευτη στρέβλωση: οι παρεμβάσεις στην έκτακτη εισφορά και στη φορολογική κλίμακα ωφελούν μόνο τα μεσαία και υψηλότερα εισοδήματα, ενώ οι «μικροί» πίνουν μονορούφι το πικρό ποτήρι της συρρίκνωσης του αφορολογήτου!


Γιάννη πες μας καλύτερα για το σκάνδαλο Βατοπεδίου... καλύτερα τα λες απ' ότι για τον "λαθρέμπορα" Σαββίδη

Θυμήθηκε το λαϊκισμό που εξέφραζε επί χρόνια στο MEGA o Γιάννης Πρετεντέρης (Βατοπεδιάδα, Ζαχοπουλιάδα κ.λπ) και συνδέει τον Σαββίδη με λαθρεμπόριο κάνοντας συνειρμούς με "ανατολική κλεπτοκρατία" χωρίς να αναφέρει ότι το λαθρεμπόριο αφορά τα λαμόγια που διόριζαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στη ΣΕΚΑΠ... και μπορεί να υπάρχει ""ανατολική κλεπτοκρατία" αφού τα λεφτά Σαββίδη είναι ρωσικής προέλευσης και όλοι ξέρουμε πως βγαίνουν τα λεφτά εκεί, αλλά όπως και να το κάνουμε ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ το οποίο του φόρτωσε το κράτος απατεώνας και έρχεται μετά να πει "ας πρόσεχες να μην την έπαιρνες". Και το να δημιουργείς την αίσθηση ότι ο Σαββίδης είναι λαθρέμπορος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο ορισμός του λαϊκισμού και από τη ΝΔ.
Στο σημείο αυτό να γελάσουμε και με το επιχείρημα κάποιων αστείων:

Ο Αδωνις-Μουρούτης και άλλοι τρολάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ για τα ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές

Παλαιότερα tweet του Κώστα Ζαχαριάδη και του Γιώργου Καραμέρου για τα ανοικτά καταστήματα τις Κυριακές, θυμήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης αφού η κυβέρνηση Τσίπρα συμφώνησε ότι περί τις 30 Κυριακές το χρόνο, αντί για οχτώ που ισχύει σήμερα, θα επιτρέπεται να λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα σε τουριστικές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων περιοχών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Δεκάδες παραβιάσεις από τουρκικά αεροπλάνα

Νωρίς "έπιασαν δουλειά" σήμερα δύο αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας/ηλεκτρονικού πολέμου CN-235 που έστειλε η Τουρκία, πραγματοποιώντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, τριάντα τρείς (33) παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου σε βορειοανατολικό, κεντρικό και βόρειο Αιγαίο!

Κομμωτής σαμουράι! Καίει το μαλλί και μετά το κουρεύει με τα ειδικά σπαθιά του [vid]

Το πιο περίεργο κομμωτήριο βρίσκεται στην Ισπανία. Κόβει τα μαλλιά των πελατών με σπαθιά σαμουράι, αφού πρώτα τους βάλει φωτιά!


Η Αγκυρα απειλεί ανοιχτά την Κύπρο: Casus belli οι εξορύξεις στο οικόπεδο 6 -Ανήκει στη Τουρκία

Νέα πρόκληση της Αγκυρας η οποία όχι μόνο δηλώνει ότι μέρος του Οικοπέδου 6 της κυπριακής ΑΟΖ ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα, αλλά και απειλεί την Λευκωσία αλλά και τις δύο εταιρίες που ετοιμάζονταν να ξεκινήσουν έρευνες.

O σπουδαίος γιατρός Laron εξέτασε την Ελληνίδα που πάσχει από το σύνδρομο με το όνομά του

Από τον γιατρό που πριν από 58 χρόνια έδωσε το όνομά του στην πάθησή της εξετάστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μια 15χρονη, η οποία είναι η μοναδική σε όλη την Ελλάδα με διάγνωση συνδρόμου Laron.


ΚΑΛΩΣ Τ΄ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ! Συνεχίζει τους «ύμνους» στην κυβέρνηση ο Κουβέλης: Άξιζε η καθυστέρηση στην αξιολόγηση

Εκτίμησε ότι υπήρχε μια συνεχής πραγματική διαπραγμάτευση για κρίσιμα θέματα, που ρυθμίστηκαν θετικά

Την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης «υπερασπίστηκε» σήμερα ο πρώην επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96.


Κικίλιας για την ψήφιση του 4ου Μνημονίου: Καμία ανοχή, καμία συνενοχή, κ. Τσίπρα

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Βασίλης Κικίλιας στην κυβέρνηση Σύριζα, μετά το κλείσιμο της συμφωνίας με τους θεσμούς.


Άγριο ξύλο σε πτήση! Έπαιζαν μπουνιές οι επιβάτες! [vid]

Σε ρινγκ κατάφεραν να μετατρέψουν πτήση της ιαπωνικής εταιρείας ANA οι επιβάτες, με μια αεροσυνοδό να προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να τους χωρίσει.

Το Twitter ξεσπάει για το #mnimonio4: Μην το παρακάνουμε, και ο «Νονός» τρείς ταινίες έβγαλε

Το hashtag 4ο μνημόνιο έμεινε πρώτο για πολλές ώρες στο Twitter την Τρίτη, 2 Μαίου.

Οι χρήστες εξοπλίστηκαν με χιούμορ για να εκφράσουν την οργή τους για τα νέα μέτρα που υπέγραψε η κυβέρνηση:

ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΑ! Η επόμενη μέρα της ΔΕΗ: Και υπό τροϊκανή επιτήρηση και προς πώληση

Στη συμφωνία περιγράφονται συγκεκριμένες δράσεις για τη μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, την πώληση μονάδων, ενώ εισάγεται μηχανισμός εξαμηνιαίας αξιολόγησης από τους θεσμούς για το άνοιγμα της αγοράς


Σοκάρει το θράσος του παιδοκτόνου! "Με βίασαν όταν ήμουν 6 χρονών - "Κάρφωσε" την γυναίκα του

- Οργή προκαλεί η "κυνική" ομολογία του παιδοκτόνου
- Ζήτησε να σεβαστούν (!) το πένθος του για το παιδί του που ο ίδιος δολοφόνησε και πέταξε στα σκουπίδια
- Άφησε να εννοηθεί ότι έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν στην τρυφερή ηλικία των έξι - Ίδια ηλικία με το δολοφονημένο του κοριτσάκι, την Στέλλα
- Κατηγόρησε την γυναίκα του που σήμερα θα πει το τελευταίο αντίο στο παιδί της

«Το κορίτσι που δεν είμαι πια» -Η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει ημίγυμνη [εικόνες]

H 52χρονη Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει για το Vanity Fair Ιταλίας, στο ανοιξιάτικο τεύχος του Μαΐου και δηλώνει «Το κορίτσι που δεν είμαι πια».

Σοκαριστικές καταθέσεις! Παίκτες του Πλατανιά "καίνε" τον Ολυμπιακό: “Μας χτύπησαν”

Οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, Αντώνης Κοκκαλάς και Ραούλ Γιορέντε, φαίνεται πως περιέγραψαν -στις καταθέσεις τους στην Ασφάλεια Χανίων- τις τρομακτικές στιγμές που βίωσαν κατά την παρουσία της ομάδας στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την Superleague, καταθέτωντας πως χτυπήθηκαν.

ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: Δεν θα πιάσουμε τους στόχους, όλα στον αέρα [pdf]

Καμπανάκι για «ολική ανατροπή των δεδομένων του Μνημονίου με απρόβλεπτες συνέπειες» χτυπά το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής στην τριμηνιαία έκθεσή του.

ΑΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙ! Φλαμπουράρης: Η Εγνατία Α.Ε. δεν θα μπει στο υπερταμείο

Το ζήτημα της Εγνατία Α.Ε τέθηκε επί τάπητος στην τριμερή σύσκεψη ανάμεσα σε κυβέρνηση, διοίκηση της εταιρείας και εργαζομένους.


«Έκοψαν» στον αέρα τον Μπογδάνο την ώρα που μιλούσε για το Survivor – ΒΙΝΤΕΟ

Λίγα λεπτά πριν τελειώσει η εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 3» που παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η δημοσιογράφος Σοφία Τσίπα, παρουσίαζε ένα θέμα σχετικά με το Νορβηγικό Survivor, το οποίο έχει γυριστεί στην Ελλάδα και μάλιστα στο κτήμα της Βίκυς Σταυροπούλου, στη Μάνη.


Έβαλαν χορευτή να χουφτώνει τραγουδίστρια και έγινε χαμός! [vid]

Στο ιταλικό σόου που προβλήθηκε από το Canale 5 είχαν κανονίσει ερασιτέχνης χορευτής να χουφτώνει την ποπ σταρ Emma Marrone κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της.

Το απύθμενο θράσος του Βαρουφάκη

Του Σάκη Μουμτζή

Στην ζωή υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων που προκάλεσαν μεγάλη ζημία στους συνανθρώπους τους. Αυτοί που αντιλήφθηκαν το λάθος τους και ταπεινά ζήτησαν συγχώρεση και οι αμετανόητοι. Οι επηρμένοι. Αυτοί που κυριαρχούνται από το «σύνδρομο του μεγαλείου», το οποίο τους εμποδίζει να κρίνουν με καθαρή ματιά τις πράξεις τους.


Η 12χρονη που εκτελεί χρέη νεκροθάφτη! [vid]

Ενώ οι περισσότεροι φίλοι της Olivia Jessop βρίσκουν ενδιαφέρον το ότι βοηθά στο γραφείο τελετών της γιαγιά της, η 12χρονη θεωρεί ότι είναι λίγο περίεργο να κάνει κάτι τέτοιο στην ηλικία της.

Δείτε τί ανακάλυψαν οι Αμερικανοί τις τελευταίες ημέρες του Γ' Ράϊχ

Ήταν αληθινό υπόδειγμα καμουφλάζ, επινοητικότητας και οργάνωσης: κρυμμένα στα πυκνά δάση κωνοφόρων της νότιας Γερμανίας, οι Γερμανοί είχαν στήσει ένα απίστευτο δίκτυο μονάδων συναρμολόγησης αεροσκαφών Me 262, το τζετ που μπορούσε να αλλάξει τις τύχες του πολέμου εάν είχε παραχθεί νωρίς και σε επαρκείς αριθμούς για να κάνει την διαφορά.

ΦΩΤΟ-Στο μπαρ του Χίλτον κατέληξε για να ξεχάσει τη συμφωνία ο Ευκλείδης Τσακαλώτος!


Εμφανώς στεναχωρημένος μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης ο υπουργός Οικονομικών προσπάθησε να πνίξει τον πόνο του για τους συνταξιούχους στο ποτό, όπως φαίνεται καθαρά στη non photo που διένειμε το Μέγαρο Μαξίμου


Νέο ρεκόρ έλξης από μια Porsche Cayenne [video]

Μια Porsche Cayenne S Diesel κατέκτησε το Guinness World Record ρυμουλκώντας για 42 m ένα… Airbus A380 με βάρος 285 τόνων.

Γνωστή δικηγόρος εκβίαζε και "ξεζούμιζε" παπά – Του έφαγε πάνω από 600.000€

Η απίστευτη υπόθεση εκβιασμού ήρθε στο φως όταν το θύμα αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία. Η σταγόνα των… 4.000€ που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του ιερέα.
48χρονη δικηγόρος των Αθηνών, που όμως είχε διαγραφεί από 2006 από τον Δικηγορικό Σύλλογο, ο 59χρονος σύζυγός της, συνταξιούχος αστυνομικός, και ένα άτομο αγνώστων λοιπών στοιχείων που αναζητείται βρίσκονται πίσω από την υπόθεση εκβιασμού ενός ιερέα σε ενορία της Αττικής.


Θρίλερ με την αγνοούμενη μητέρα τριών παιδιών στο Μενίδι: Είχε φιλοξενηθεί σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση Γιάννας Χατζημανωλάκη από το Μενίδι, μητέρα τριών παιδιών η οποία αγνοείται εδώ και οκτώ ημέρες.

Οι έρευνες της οικογένειας και των αρχών παραμένουν άκαρπες με την αγνοούμενη να μην έχει δώσει κανένα στίγμα ζωής.

ΤΙ; ΔΗΛ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; Χρυσόγονος: Το κόστος από τα μέτρα είναι ομολογουμένως βαρύ

Χαρακτήρισε άδικο και αναποτελεσματικό το μέτρο της φορολόγησης όσων βρίσκονται στα όρια της επιβίωσης - Χαρακτήρισε θεμιτή την προσφυγή στις κάλπες το φθινόπωρο του 2018


Συλήθηκε ο τάφος της Ρόμι Σνάιντερ στα περίχωρα του Παρισιού [εικόνες]

Ο τάφος της διάσημης ηθοποιού Ρόμι Σνάιντερ, ο οποίος βρίσκεται στο νεκροταφείο του χωριού Boissy-sans-Avoir, στην περιοχή Iβλίν, στα περίχωρα του Παρισιού, συλήθηκε, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές τη Δευτέρα 1η Μαίου.

Δικάζονται στη Γαλλία έξι άτομα για τις ημίγυμνες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον -Τα καρέ «φωτιά»

Έξι άτομα θα καθίσουν σήμερα στο εδώλιο για τη δημοσίευση φωτογραφιών της Κέιτ Μίντλετον, ενώ έκανε τόπλες ηλιοθεραπεία στη Γαλλία.

Κρήτη: Νύφες σφάζονται για χρυσή διαθήκη σταφιδέμπορα -Απίστευτες ιστορίες

Αφορμή για να... τσακώνονται νύφες και να οδηγούνται ακόμη και στα δικαστήρια αποτέλεσε η «χρυσή» διαθήκη του αείμνηστου Ιωάννη Σπύρου Καλπάκη από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Στα σχολικά βιβλία «βαφτίζουν» τα Σκόπια «Μακεδονία» και τον Εμφύλιο «επανάσταση»

Παραχάραξη της Ιστορίας επιχειρεί ο σύμβουλος του υπουργού Παιδείας, Πολυμέρης Βόγλης, που ανέλαβε τη μελέτη των αλλαγών στα σχολικά βιβλία Ιστορίας - Το δικό του βιβλίο «Η αδύνατη επανάσταση» είναι ενδεικτικό των προθέσεών του

Οι τελευταίες φωτογραφίες πριν τον τραγικό θάνατο Αμερικανών στρατιωτών -Μοναδικό στρατιωτικό ντοκουμέντο

Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, η οικογένεια της Χίλδα Κλέιτον έδωσε τη συγκατάθεσή της ώστε να δοθούν στη δημοσιότητα οι τελευταίες φωτογραφίες που τράβηξε η επαγγελματίας φωτογράφος πριν το θάνατό της.

Βενεζουέλα: Αλήθειες και ψέματα

Ένας μήνας συμπληρώνεται από το νέο μεγάλο κύμα αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στη Βενεζουέλα, που άφησε πίσω του περισσότερους από 30 νεκρούς, εκατοντάδες τραυματίες, περίπου 1.500 συλληφθέντες και φυσικά τη Δημοκρατία ακόμη περισσότερο πληγωμένη.

Σάλος με το... αστείο της Κέιτι Πέρι για τον Ομπάμα -Την κατηγορούν για ρατσισμό [βίντεο]

Η Κέιτι Πέρι βρέθηκε στο στόχαστρο των φανς της λόγω ενός «αστείου» της για τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα.

Ξυδάκης κατά Κονιόρδου για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Σαφείς αιχμές κατά της ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού αφήνει με επίκαιρη του ερώτηση στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης.


New York Times: Αρθρο εγκωμιάζει την Μαρίν Λεπέν, την συγκρίνει με τον ντε Γκολ

Είναι σπάνιο ένα άρθρο των New York Times να αναφέρεται και να αναπαράγεται με ενθουσιασμό στα ακροδεξιά σάιτ.

Αλλά αυτό συνέβη στις 30 Απριλίου, όταν ένα άρθρο του συντηρητικού αρθρογράφου Ross Douthat για την Μαρίν Λεπέν βρέθηκε μεταφρασμένο μετ'επαίνων, στο ακροδεξιό γαλλικό σάιτ Fdesouche.com.

Το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε δικαστή του, επειδή δεν ήθελε να πολεμήσει

Τζιχαντιστές του λεγόμενου «Ισλαμικού Κράτους» αποκεφάλισαν τον δικαστή τους στην περιφέρεια του Τίγρη, επειδή αρνήθηκε να μετάσχει σε επίθεση κατά των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας στη Μοσούλη.

Βρήκαν αλμπίνο ουρακοτάγκο -Ξανθός με γαλάζια μάτια [εικόνες]

Ένα εξαιρετικό σπάνιο είδος ουρακοτάγκου που έχει ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια διεσώθη στο Μπόρνεο.

Σάλος στα social media για την τοιχογραφία της Μισέλ Ομπάμα ως... Κλεοπάτρας [εικόνες]

Μία τοιχογραφία στην οποία η Μισέλ Ομπάμα εμφανίζεται ως Κλεοπάτρα στην γειτονιά όπου μεγάλωσε η ίδια στο Σικάγο ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ντόρος στα social media.

ΟΛΟ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ανεργία στην ΕΕ: Στο 23,5% τον Ιανουάριο

Σταθερή στο 23,5% παρέμεινε η ανεργία στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2017, σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2016, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.


Ξέχασε πίνακα αξίας 1,5 εκατ. ευρώ σε ταξί στο Παρίσι -Αφαντος ο οδηγός

Ένας έμπορος τέχνης κατέθεσε μήνυση για κλοπή αφού «ξέχασε» έναν πίνακα αξίας περίπου 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στον χώρο αποσκευών ενός ταξί στο Παρίσι την προηγούμενη Πέμπτη.

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΑΤΕ! ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΚΟ! Συντάξεις Χηρείας: Μειώσεις ως 58% - Ξεπερνά και τα 300 ευρώ η προσωπική διαφορά στα ειδικά μισθολόγια

Μειώσεις που φτάνουν και στο 58% για τις συντάξεις χηρείας και απειλούν με εξαφάνιση τις επικουρικές αποκαλύπτονται σε επίσημα στοιχεία επανυπολογισμού κύριων και επικουρικών από τον ΕΦΚΑ, την ΗΔΙΚΑ και το ΕΤΕΑ, σύμφωνα με δημοίευμα του "Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής".