03 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΨΤΕ!!! Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά στην ΕΡΤ: «Πες μπράβο στον Θόδωρο που στηρίζει τον Πρόεδρο»

Η Ομάδα Αλήθειας δημοσιοποίησε ένα βίντεο απόσπασμα από την εκπομπή «Αίθουσα Συνταξης» της ΕΡΤ στο οποίο φαίνεται να συμβαίνει μια… live ατυχία που ξεβρακώνει την προπαγάνδα τους.


ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Το κανίς του Παππά αποσύρει τις φυλλάδες του από τις μετρήσεις κυκλοφορίας... πουλάει λιγότερο κι απ΄το ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΠΙΝΑΚΑΣ!

Θα περιμένει την αλλαγή τρόπου μέτρησης.. αυτή που θα ανακοινώνει ο Παππάς ότι η ΑΥΓΗ πουλάει 80.000 φύλλα και οι "Ειδήσεις" 70.000...

Χατζηνικολάου και Κουρής, ο όμιλος Real Media ΑΕ δηλ., ανακοίνωσε ότι αποσύρει τις εφημερίδες Real News και Ειδήσεις από τις μετρήσεις κυκλοφορίας.


Καλύτερος κι από Μαρούδα➤Ο καλύτερος κυβερνητικός εκπρόσωπος όλων των εποχών

Μόνο αλήθειες λέει ο Τζανακόπουλος... να μία ας πούμε: 

Βίντεο: Αεροπλάνο πέφτει σε αυτοκίνητα, τυλίγεται στις φλόγες και... έζησαν όλοι

Τη δραματική στιγμή που ένα μικρό ιδιωτικό αεροπλάνο πέφτει πάνω σε αυτοκινητόδρομο, παρασύροντας αρκετά οχήματα, ενώ τυλίγεται στις φλόγες, κατέγραψε η κάμερα ερασιτέχνη στο Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών. Το θαύμα είναι ότι κανείς από τους εμπλεκομένους δεν σκοτώθηκε, ούτε καν τραυματίστηκε σοβαρά, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.


Σε πανελλήνια τουρνέ το χειρουργικό συγκρότημα του Παύλου Πολάκη

Με στόχο να αποδείξουν πως όσοι παθαίνουν ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις παίζουν το παιχνίδι της διαπλοκής οι «Πολάκιανς» πραγματοποιούν live πανηγυρικές εγχειρήσεις σε πλατείες χωριών σε όλη την Ελλάδα


Η αντιπρόταση της ΝΔ στα αντίμετρα της κυβέρνησης-ΦΩΤΟ

Τη δική του πρόταση στα αντίμετρα της κυβέρνησης παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter, αναλύοντας τα επιμέρους σκέλη για την επιστροφή μέρους του πρωτογενούς πλεονάσματος στην κοινωνία.


Κολιδά: Έπαθα σοκ... ήρθε και μου σήκωσε τη μπλούζα - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε σήμερα η Ειρήνη Κολιδά, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Survivor Πανόραμα".

Η πρώην παίκτρια των "Μαχητών", αναφέρθηκε σε ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη, πριν από λίγες ημέρες.

Αγριες συγκρούσεις στη Βενεζουέλα -Δακρυγόνα, πέτρες και μολότοφ [εικόνες & βίντεο]

Στους δρόμους βρέθηκαν για ακόμη μία ημέρα οι πολίτες της Βενεζουέλας για να διαμαρτυρηθούν κατά του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο και των σχεδίων του για νέο Σύνταγμα, με τους διαδηλωτές να συγκρούονται με τις αρχές.

Βίντεο ντοκουμέντο: Την ώρα που καίγεται το αυτοκίνητο των δολοφόνων του Γρίβα στα Γλυκά Νερά

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Βασίλη Γρίβα, τυλιγμένο στις φλόγες, είδε το φως της δημοσιότητας.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ! Ο Βαρουφάκης λέει ότι ΣΥΡΙΖΑίοι απείλησαν την οικογένειά του

Την αποκάλυψη ότι κοντινά μέλη της οικογένειάς του δέχθηκαν απειλές, κάνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, στο νέο βιβλίο του «Adults in the Room».


ΗΠΑ: Δοκιμή πυραύλου που μπορεί να πλήξει με πυρηνικά τη Βόρεια Κορέα-ΒΙΝΤΕΟ

Ο Minuteman 3 intercontinental εκτοξεύθηκε από το σιλό της βάσης Vandenberg, διανύοντας μία απόσταση 6.800 χιλιομέτρων, πριν καταπέσει στην ατόλη Kwajalein, στον Ειρηνικό - Υπάρχουν έτοιμοι 450 πύραυλοι - Δέκα μήνες διήρκεσε η προετοιμασία της δοκιμής

Χάλκινη στο Ευρωπαϊκό η Πρεβολαράκη!

Η εξαιρετική παρουσία της Πρεβολαράκη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Γυναικών που διεξάγεται στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, επιβραβεύτηκε με ένα μετάλλιο.


Απειλή-σοκ των τσετσενικών Αρχών: «Σκοτώστε τους γκέι γιους σας αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»

Οι τσετσενικές Αρχές φέρονται να προτρέπουν γονείς να σκοτώσουν τα ίδια τους τα γκέι παιδιά, αφού «ντροπιάζουν τη χώρα τους», σύμφωνα με την μαρτυρία ενός επιζήσαντα ο οποίος κρατήθηκε σε βασανίστηκε σε μια άτυπη «φυλακή ομοφυλοφίλων» στην Τσετσενία.

Το Ελ Σαλβαδόρ έγινε η πρώτη χώρα που απαγόρευσε την εξόρυξη μετάλλων!

Η απόφαση θα προστατεύσει όχι μόνο το περιβάλλον, αλλά και τις φτωχές αγροτικές κοινότητες που συχνά απειλούνται από τις δραστηριότητες εξόρυξης


Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών στον Τατούλη – Γιατί καταδικάστηκε ο περιφερειάρχης

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με αναστολή, χωρίς τη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, για τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.

Brad Pitt: Το αλκοόλ, η μαριχουάνα και ο ψυχαναλυτής μετά το διαζύγιο με την Jolie

Ο Brad Pitt έγινε τριπλό εξώφυλλο στο περιοδικό GQ και μίλησε για το πολύκροτο διαζύγιο του. Ένας Brad αλλιώτικος, που κοιτά τον φακό κατάματα και μιλά σε γλώσσα «ωμή» που θα προκαλέσει.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ! ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ; Πούτιν: Οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας αποκαταστάθηκαν πλήρως

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θεωρεί ότι η περίοδος αποκατάστασης των σχέσεων Ρωσίας- Τουρκίας μετά την κρίση που προκάλεσε η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους στον εναέριο χώρο της Συρίας, τον Νοέμβριο του 2015, ολοκληρώθηκε και οι σχέσεις επανήλθαν στην κανονικότητα τους.


Κυρανάκης: Αποδείξαμε πως μια ιδέα ενός 20χρονου γίνεται ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Μετά από τέσσερα χρόνια θητείας ως πρόεδρος της Νεολαίας της Ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς (YEPP), ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης επέλεξε να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στο συνέδριο που διεξήχθη στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας από τις 27 έως τις 30 Απριλίου.

«Σάλος» με τον ΣΥΡΙΖΑίο πηδήκουλα: Είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και άλλη ρεπόρτερ

Η διοίκηση της ΕΡΤ ερευνά την πρώτη καταγγελία, ωστόσο στο παρασκήνιο εκτυλίσσεται προσπάθεια συγκάλυψης, με επιλεκτική κλήση μαρτύρων

Με αμείωτο ενδιαφέρον εξακολουθούν να παρακολουθούν τα στελέχη και ο μικρόκοσμος της ΕΡΤ τις εξελίξεις και τα «απόνερα», ένα μήνα μετά από τις αποκαλύψεις, από την εφημερίδα «Πρώτο ΘΕΜΑ», των καταγγελιών περί σεξουαλικής παρενόχλησης γυναίκας ρεπόρτερ από προϊστάμενό της.


Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Βίντεο: Άπλυτοι εναντίον ψεκασμένων του Σώρρα στα δικαστήρια για τους πλειστηριασμούς

Διαχωρίζουμε κάθετα τη θέση μας από απατεώνες όπως ο Σώρρας και οι οπαδοί του που νομίζουν ότι η περιουσία τους θα σωθεί με τη δύναμη του Δία και του Ερμή και κάποιας διαπλανητικής δύναμης» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Σμήλιος, μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης


ΒΙΝΤΕΟ Όλη η συνέντευξη Μητσοτάκη: «Φερετζές» τα αντίμετρα-Δεν υπογράφουμε καμία δέσμευση

Συμφωνήθηκε 4ο Μνημόνιο χωρίς πρόσθετη χρηματοδότηση, είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης - Δεν θα επιτρέψω μια καινούρια διαπλοκή στην πλάτη του φορολογουμένου, είπε για την «σκανδαλωδώς ευνοϊκή τροπολογία» για τη ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη


Όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος κοντά στη Βοστώνη - Τρεις νεκροί - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Aρκετοί άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σήμερα όταν ένα όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος που παρακολουθούσε μια δημοπρασία αυτοκινήτων κοντά στη Βοστώνη, έγινε γνωστό από την αστυνομία της Μασαχουσέτης (βορειοανατολικές ΗΠΑ).

ΜΠΑ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ; Καμμένος: Εταιρεία της Νότιας Αφρικής θέλει να κάνει «διαμάντι» της ελληνικής βιομηχανίας την ΕΛΒΟ

«Τα ελληνικά χέρια στραγγάλισαν την ΕΛΒΟ, την ΕΑΒ και τα αμυντικά συστήματα» είπε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και προέβλεψε ότι η εταιρεία θα μετεξελιχθεί σε «διαμάντι ελληνικής βιομηχανίας μέσα στο καλοκαίρι»


Nammos: Στην κορυφή των beach clubs του κόσμου

Το διάσημο ρεστοράν στην Ψαρρού της Μυκόνου φιγουράρει στην πρώτη θέση της golden list του Conde Nast Traveler

Φέτος το φιδίσιο μονοπάτι από το οποίο ξεκινάει η διαδρομή για την παραλία της Ψαρρούς, δεν οδηγεί απλά τους τυχερούς στην luxury υπερβολή του Nammos, αλλά στο καλύτερο beach club του κόσμου.


Ψηλά στην ιεραρχία του υποκόσμου ο νεκρός μπόντι μπίλντερ

Από το 2003 προσπαθούσαν να σκοτώσουν τον Βασίλη Γρίβα- Ο μαθητής του Καλαποθαράκου που έγινε πρωτοπαλίκαρο του «Καράφλα»- Γιατί πιστεύουν πως η βαλιστική εξέταση δεν θα ρίξει φως στην υπόθεση

Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης δοκιμάζει το αγώνισμα και τα καταφέρνει πολύ καλά - Δείτε το! [vid]

Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να μην έχει τη δυνατότητα να αναμετρηθεί με τους παίκτες του Survivor, ωστόσο μόνος του τα καταφέρνει πολύ καλά στους στόχους! Δείτε το βίντεο με το αγώνισμα!

Σάλος! Διέρρευσε το σημερινό επεισόδιο του Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε ο σημερινός αγώνας του Survivor μεταξύ των Γιώργου Αγγελόπουλου από τους Διάσημους και Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη από τους Μαχητές.

ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΡΕ ΠΡΕΖΟΝΙ ΚΛΕΦΤΗ! Έρευνα για ξυλοδαρμό κρατούμενου από αστυνομικούς - "Με χτυπούσαν επίτηδες στο χειρουργημένο πόδι μου"

[Θα ασχοληθούν τώρα σοβαρά δικαστές και εισαγγελείς με τις καταγγελίες ενός προζονιού που έκανε διάρρηξη σε φαρμακείο για να κλέψει τη δόση του; ΕΛΕΟΣ!]

Θύμα βασανιστηρίων από αστυνομικούς καταγγέλλει ότι έπεσε ένας 27χρονος μετά τη σύλληψή του τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός ήδη κατέθεσε μήνυση και από την εισαγγελία διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και στη συνέχεια να αποδοθούν, εάν προκύπτουν, οι προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.

ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ! Καμμένος: Δικαιώθηκα για το «θερμό επεισόδιο» στην Κύπρο παρότι ο ένας με έλεγε σφουγγαρίστρα και ο άλλος ακροδεξιό

Έγινε κανα θερμό επεισόδιο και το χάσαμε; Ρε συ παραισθήσεις έχεις; Ακούς και φωνές;

Κεκλεισμένων των θυρών απόρρητη ενημέρωση για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο προανήγγειλε στα μέλη της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος ταυτόχρονα δήλωσε δικαιωμένος για το προ μηνών δήλωση του για το «θερμό επεισόδιο» από πλευράς Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ο σύζυγος της αγνοούμενης στο Μενίδι ξεσπά: «Με κατηγορούν χωρίς να έχω κάνει τίποτα»

Τι λέει ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την Γιάννα Χατζημανωλάκη πριν χαθούν τα ίχνη της - «Τον κατηγορούν αδίκως. Δεν έχουμε τίποτα νεότερο για την νύφη μου, τα παιδιά της την ζητούν συνεχώς. Είμαστε στο στάδιο των ερευνών» λέει η μητέρα του Στέλιου και πεθερά της αγνοούμενης

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ζητά αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ για τις τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ!

Μπορεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον να μην παραβρέθηκαν στην έναρξη της δίκης για τις τόπλες φωτογραφίες της δούκισσας του Κέιμπριτζ, η διεξαγωγή της οποίας άρχισε την Τρίτη στη Γαλλία, αλλά ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ απέστειλε δήλωση που διαβάστηκε στο δικαστήριο


ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ! ΑΒ Βασιλόπουλος: Διαφωνούμε με την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων

Ξεκάθαρη είναι η θέση της ΑΒ Βασιλόπουλος σχετικά με το θέμα λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.


Τελείωσε ο Μανούσος από τον Πλατανιά... θα του βρει ομάδα ο Ολυμπιακός

Παρελθόν από την ομάδα του Πλατανιά αποτελεί ο Γιώργος Μανούσος (ένας από τους 3 που δεν είδε, δεν ξέρει, δεν άκουσε τίποτα), ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο.

Βουλγαρία: Με τη συμμετοχή ακροδεξιών η νέα κυβέρνηση Μπορίσοφ

Ο επικεφαλής του κόμματος GERB, ο συντηρητικός Μπόικο Μπορίσοφ, που διορίστηκε πρωθυπουργός της Βουλγαρίας για τρίτη φορά, περιέλαβε δύο ηγέτες της άκρας δεξιάς στην κυβέρνησή του, σχηματίζοντας έναν συνασπισμό χωρίς προηγούμενο ο οποίος αναμένεται αύριο Πέμπτη να εγκριθεί από το κοινοβούλιο.

DW: Απογοήτευση για την αριστερά στη Δύση: Από τον Τσίπρα ως τον Μελανσόν

Πρώτα ο Τραμπ και μετά η Μαρίν Λεπέν. Ο δεξιός λαϊκισμός κερδίζει έδαφος στη Δύση. Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν πως η αριστερά έχει συμβάλει σε αυτή την εξέλιξη.


Ηλεκτροσόκ από καταγγελίες για το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος

Ηλεκτροσόκ προκαλεί ο ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης.

Καταγγέλλει πως η καθυστέρηση της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων με την ηπειρωτική Ελλάδα με υποθαλάσσιο καλώδιο κοστίζει 100 εκατομμύρια ευρώ στους καταναλωτές ρεύματος.


ΝΔ: Η Ελλάδα τείνει να μετατραπεί σε ένα απέραντο «Φαρ Ουέστ»

«Η νέα εν ψυχρώ δολοφονία, σήμερα το πρωί, λίγα μόλις μέτρα από Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά – η οποία αποδίδεται, επί του παρόντος, σε “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” ανθρώπων της νύχτας – επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα, τείνει να μετατραπεί σε ένα απέραντο “Φαρ Ουέστ”», αναφέρει ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος.


“Πόλεμος” Άγκυρας – Wikipedia: Ποια άρθρα ζητούν οι Μογγόλοι να αποσυρθούν;

Η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια "Wikipedia" θα εξακολουθήσει να μην είναι προσβάσιμη στην Τουρκία όσο δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις της δικαιοσύνης που απαιτούν την απόσυρση άρθρων τα οποία η Άγκυρα χαρακτηρίζει ανακριβή, προειδοποίησε σήμερα ο επικεφαλής της υπηρεσίας τεχνολογίας των επικοινωνιών στην Τουρκία.


Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για το 2χρονο αγοράκι - Είχε καψίματα από πούρο στα πόδια

Σοκαριστικά είναι τα αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης του 2χρονου αγοριού που το πρωί της Τρίτης μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο Λαμίας από τον πατέρα του.

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! Ο Αλέξης κέρδισε 1 δισ. ευρώ μέτρα

Σε συμφωνία γεμάτη «αστερίσκους», ασάφειες και αντιφάσεις κατέληξε η κυβέρνηση. Την ίδια στιγμή που «σφαγιάζονται» συντάξεις και αφορολόγητο για τους οικονομικά ασθενέστερους, στην κυβέρνηση εμφανίζουν σαν «θετικό αντίμετρο» την ελάφρυνση στην ειδική εισφορά αλληλεγγύης που ευνοεί ιδιαίτερα όσους ζουν με πάνω από...

ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ! Ολυμπιακός – Πλατανιάς: "15 παίκτες κατέθεσαν για ξυλοδαρμό-3 δεν είδαν τίποτα"

Την Πέμπτη ολοκληρώθηκαν οι ένορκες καταθέσεις των παικτών του Πλατανιά, που κλήθηκαν από την Ασφάλεια Χανίων για να αναφερθούν στα όσα έγιναν στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας στο “Γ. Καραϊσκάκης” με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Θεά! Μπήκε στο μετρό με το... κοράκι της και "έριξε" το ίντερνετ [pic]

[Εν τω μεταξύ η τύπισσα έχει και το κατάλληλο λουκ]

Ναι, καλά διαβάσατε. Και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral...
Το περιστατικό συνέβη στο μετρό της Μόσχας πριν από λίγες ημέρες.


ΒΙΝΤΕΟ-Λαφαζάνης-Κω/λου στο Ειιρηνοδικείο με κομμούνια εναντίον πλειστηριασμών

Αναστάτωση προσκλήθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όταν μερίδα πολιτών μαζί με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη διαπληκτίστηκαν με συμβολαιογράφους στους διαδρόμους του μεγάρου, με αφορμή καταγγελία πολίτη για εκτέλεση πλειστηριασμών εκτός των δικαστικών αιθουσών.

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ➤Αθώοι οι σωφρονιστικοί για την πισίνα στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού

Αθώοι οι σωφρονιστικοί για την πισίνα στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού

Αθώοι ομόφωνα, κρίθηκαν σήμερα από το τριμελές πλημμελειοδικείο Πειραιά, η πρώην διευθύντρια του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού Κωνσταντίνα Γέρου και ο αρχιφύλακας ...

Βρούτσης: Τα αντίμετρα είναι ο «φερετζές» του πο@στη

«Στο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να εκβιάζουν και να εξαπατούν τον κόσμο για πάντα», σχολιάζει ο Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Βρούτσης.


ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ Καμμένος: Δεν μας ικανοποιούν τα μέτρα αλλά θα ψηφίσουμε ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ

«Η Κυριακή είναι αργία και θρησκευτικά, έχει πει ο Θεός ότι την Κυριακή αναπαυόμαστε, είμαι θρήσκος άνθρωπος, όμως δεν νομίζω ότι είναι αμαρτία να δώσουμε δουλειά σε κανέναν άνθρωπο».


Η UEFA δοκιμάζει το σύστημα ΑΒΒΑ στη διαδικασία των πέναλτι!

Μια διαφορετική εικόνα -από αυτή που έχουμε συνηθίσει- θα δούμε στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Κ-17 που ξεκινούν αυτή την εβδομάδα σε άνδρες (Κροατία) και γυναίκες (Τσεχία), όσον αφορά τη διαδικασία των πέναλτι.


ΒΙΝΤΕΟ-Συγκλονίζει ο χαμός της 57χρονης δημοσιογράφου που πνίγηκε τρώγοντας σουβλάκι!

H δημοσιογράφος Μαρία Πουρσανίδου, έχασε δυστυχώς τη ζωή της με τον πιο απίστευτο τρόπο. Πνίγηκε όταν τρώγοντας σουβλάκι, ένα μεγάλο κομμάτι κρέας έφραξε την αναπονή της.


Survivor: Σε ελληνικό νησί θα γίνει ο τελικός;

H Ρόδος είναι το νησί στο οποίο θα γίνει ο μεγάλος τελικός του δημοφιλούς παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Σημειώνεται ότι υπήρξαν κατά καιρούς είχαν ακουστεί και άλλα σενάρια, όπως το να πραγματοποιηθεί ο τελικός στον Άγιο Δομήνικο κάτι που αποκλείστηκε αρκετά γρήγορα ως ενδεχόμενο.

Πρετεντέρης: Λευκή πετσέτα

"Το ζητούμενο πλέον σε αυτή την "παράλογη, παράδοξη και παράνομη" συμφωνία είναι η απάντηση της αντιπολίτευσης" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ: