04 Μαΐου 2017

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟ@ΣΤΗ! ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ 'ΒΓΑΖΕ NON PAPER ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Το Βερολίνο διαψεύδει: Καμιά ελάφρυνση χρέους δεν ετοιμάζεται

Πριν καν στεγνώσει το μελάνι δημοσιεύματος της Handelsblatt, το Βερολίνο έσπευσε να διαψεύσει ότι ετοιμάζεται ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.


Τι συζήτησαν Μπόμπολας, εκπρόσωπος Σαββίδη, τράπεζες για την «Πήγασος Εκδοτική»


[Για να δούμε τι θα κάνει η ΝΔ όταν οι κ@λοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ φέρουν στη Βουλή νόμο για απαλλαγή τραπεζικών στελεχών που διαγράφουν θαλασσοδάνεια Μπόμπολα... θα κάνει κι αυτή κ@λοτούμπα και θα ουρλιάζει όπως ούρλιαζε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν η ΝΔ ψηφίζε απαλλαγή όσων τα έδωσαν και θα ζητήσει να μπουν φυλακή όσοι τα διαγράφουν; Ο ορισμός του λαϊκισμού θα είναι...]

Ετοιμος να αποκτήσει την πλειοψηφία της εκδοτικής εταιρίας ΠΗΓΑΣΟΣ. φέρεται ο Ιβάν Σαββίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr σήμερα Πέμπτη 4/5 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν το υψηλόβαθμο στέλεχος του ομίλου Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιτιάν, ο διευθύνων Σύμβουλος της ΠΗΓΑΣΟΣ, Φ. Μπόμπολας, και εκπρόσωποι των πιστωτριών τραπεζών.


ΗΠΑ: Εκτελεστικό διάταγμα για τις θρησκευτικές ελευθερίες υπέγραψε ο Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε σήμερα ένα εκτελεστικό διάταγμα περί θρησκευτικών ελευθεριών, οι διατάξεις του οποίου προορίζονται να χαλαρώσουν τις απαγορεύσεις για πολιτική δραστηριότητα των εκκλησιών, καθώς και την...

«Ενδιάμεση φόρμουλα» στο Κυπριακό προκρίνει ο Ακιντζί -Πριν αρχίσουν οι γεωτρήσεις στην ΑΟΖ

Μια «ενδιάμεση φόρμουλα» αναμένεται να βολιδοσκοπήσει η τουρκοκυπριακή πλευρά την Λευκωσία, για την επίλυση του Κυπριακού.


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΤΕ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! Χίος: Συγκρούσεις μεταναστών στη ΒΙΑΛ και στο κέντρο της πόλης- Εξι τραυματίες

Εξι τραυματίες είναι μέχρι τώρα ο απολογισμός των συμπλοκών που σημειώθηκαν λίγο μετά τις 20.00 στο κέντρο της πόλης ανάμεσα σε ομάδες Αφγανών και Σύρων προσφύγων.


Εξιτήριο παίρνει η Μυρτώ, μετά από τρία και πλέον χρόνια νοσηλείας στη Λάρισα

Στις 22 Ιουλίου του 2012, η 15χρονη τότε Μυρτώ, είχε βρεθεί σεξουαλικά κακοποιημένη και βαριά χτυπημένη στην περιοχή της παραλίας της Νέας Χρυσής Ακτής στην Πάρο


Δολοφονία Βασίλη Γρίβα: Συμβόλαιο θανάτου 30.000 ευρώ; Ρώσος ή Τσετσένος εκτελεστής

- Ξετυλίγεται το κουβάρι της μαφιόζικης δολοφονίας του Βασίλη Γρίβα
- Επαγγελματία εκτελεστή "βλέπουν" οι Αρχές πίσω από το φονικό που έγινε στο σχολείο του παιδιού του
- "Φουσκωτοί" οι δύο άνδρες που περίμεναν με μηχανές για να φυγαδεύσουν τους άλλους δύο που συμμετείχαν στη δολοφονία
- Το "φιλέτο" της Τρούμπας και τα νέα δεδομένα στον κόσμο της νύχτας


Tο twitter κάνει... πάρτι με το «Εχω μείνει 2 χρόνια Αιγάλεω» του Δ. Τζανακόπουλου

Αντικείμενο αιχμηρών σχολίων στα social media έγινε αμέσως, η φράση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι έμενε στο Αιγάλεω.


ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ➤Επίθεση Λ. Κρέτσου στο ΣΚΑΪ για δημοσίευμα για τις άδειες

"O διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα γίνει άμεσα –έχει δεσμευτεί άλλωστε γι’ αυτό το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης – και ο αριθμός των αδειών που θα δημοπρατηθούν θα είναι, από τεχνολογικής άποψης, απολύτως ασφαλής" δήλωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λ. Κρέτσος.


ΦΩΤΟ-Γιάννης Βρούτσης: Η κατάρρευση σε μια εικόνα!

"Η κατάρρευση σ μια εικόνα!22,5 δις € οι οφειλές σε ΚΕΑΟ! Ρεκορ το 1ο τρίμηνο 2017 η αύξηση ληξιπρόθεσμων κατά 1 δις €" έγραψε ο Γ. Βρούτσης στο Twitter και δημοσίευσε την παρακάτω εικόνα... Δείτε πόσα ήταν επί ΝΔ και που εκτοξεύθηκαν μετά από 2.5 χρόνια τα χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία:

ΝΔ: Φωτογραφικές προκηρύξεις για προσλήψεις ημετέρων

Για προσπάθεια δημιουργίας κομματικού στρατού στο Δημόσιο, παραμερίζοντας τη νομοθεσία και την αρχή της αξιοκρατίας, κατηγορεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Γεωργαντάς, αναφορικά με προκήρυξη του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.


ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ! Βαρουφάκης σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ: Αν δεν ήμουν εγώ και ο Τσίπρας δεν θα ήσουν σε αυτό το στούντιο - ΒΙΝΤΕΟ

Έξαλλος με δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 έγινε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Ενώ ήταν καλεσμένος στο στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη και μιλούσαν για όλες τις εξελίξεις η δημοσιογράφος του είπε πως...

Ερντογάν και Πούτιν χτίζουν πυρηνικό σταθμό στη σεισμογενή Τουρκία - ΒΙΝΤΕΟ

Πούτιν και Ερντογάν επανέφεραν τον “εφιάλτη” του πυρηνικού σταθμού στο Ακούγιου, μια πολυσυζητημένη για την καταλληλότητά της περιοχή στο νότιο τμήμα της Τουρκίας.

Έλληνας τραγουδιστής έφαγε φυλακή για ψευδορκία! (ΦΩΤΟ)

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής κατηγορείται για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία σε βάρος του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου.

Ο λόγος για τον....

Στα δύο δισ. ευρώ τα «φέσια» του Δημοσίου

Πάνω από 650 εκατομμύρια απλήρωτα νέα χρέη άφησαν οι φορολογούμενοι τον Μάρτιο, παρότι μάλιστα πρόκειται για μήνα χωρίς βαριές φορολογικές υποχρεώσεις. Τον ίδιο μήνα αυξήθηκαν κατά περίπου 16.500 οι φορολογούμενοι που τους ασκήθηκαν μέτρα αναγκαστικής είσπραξης.


Πρωτοφανές! Ο ΣΚΑΪ θα κάνει εκπομπή για τις γαλλικές εκλογές σε άλλο κανάλι λόγω Survivor!

Δεν έχει προηγούμενο! Το σημαντικότερο γεγονός της Ευρώπης ο ΣΚΑΪ το μετακομίζει στο Action 24, για να μην αναβάλλει ούτε για μία μέρα το Survivor!


Καλεντερίδης: Αν η Τουρκία εγκαταστήσει εξέδρα στην κυπριακή ΑΟΖ, θα είναι η χειρότερη εξέλιξη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο αρθρογράφος και συγγραφέας Σάββας Καλεντερίδης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για την τουρκική προκλητικότητα και τις "εστίες αναταραχής" στα Βαλκάνια.

Αυτός είναι ο φίλος του Άκη που πλήρωσε τα χρήματα για την αποφυλάκιση του

Αποφυλακίστηκε μετά από 5 χρόνια ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ακόμη ποιος έκανε «δωράκι» τα χρήματα για την αποφυλάκισή του.

Η Νότια Κορέα τσεκάρει τα πυρά του αντιπυραυλικού συστήματος ΤΗΑAD στέλνοντας μήνυμα στον Κιμ Γιονγκ Ουν [vid]

Οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις στη Νότια Κορέα (USFK) γνωστοποίησαν στις 2 Μαΐου 2017 ότι το εξελιγμένο αντιπυραυλικό σύστημα THAAD, που αναπτύχθηκε στο τέλος του Απριλίου νοτιοανατολικά της Νότιας Κορέας, είναι πλέον “επιχειρησιακό.” Ο εκπρόσωπος τους, Ρομπ Μάνινγκ είπε ότι η USFK “επιβεβαιώνει ότι το σύστημα THAAD είναι επιχειρησιακό.


Ιατρικός Σύλλογος κατά Ξανθού-Πολάκη: Επικίνδυνο το νέο σύστημα που συμφωνήσατε με τους δανειστές

Την σθεναρή του αντίδραση εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στη νέα πρόταση νόμου του Υπουργείου Υγείας για την πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Ο ΙΣΑ είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του πρόσφατα και πλέον, με απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, στέλνει μήνυμα στους ιθύνοντες του Υπουργείου.


ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΡΕ! Δικηγόρος Τσοχατζόπουλου: Τα 200.000 ευρώ της αποφυλάκισης έδωσαν απλοί πολίτες

Μετά την αποφυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου, ο δικηγόρος του δέχθηκε επίμονα ερωτήσεις από δημοσιογράφους για τα 200.000 ευρώ της αποφυλάκισης του πρώην υπουργού.


Βουλευτές ΝΔ: «Μία ανάσα πριν την χρεοκοπία η ΔΕΗ»

«Μια ανάσα πριν την χρεοκοπία» υποστηρίζουν 42 βουλευτές της ΝΔ ότι βρίσκεται η ΔΕΗ σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσαν στον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη.


Δήλωση ενότητας από Μελισσανίδη-Σαββίδη πριν τον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησαν σε κοινή δήλωσή τους πριν από τον τελικό της 6ης Μαΐου, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου


ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι➤Διάλειμμα για... αυνανισμό στη δουλειά συνιστούν οι ψυχολόγοι

Προσοχή, υπάρχουν παγίδες

Έναν ιδιαιτέρως πρωτότυπο τρόπο μείωσης του στρες και αύξησης της παραγωγικότητας στον χώρο εργασίας προτείνουν δύο Βρετανοί ψυχολόγοι, και δεν είναι άλλος από το... πιο δημοφιλές «χόμπι» της ανθρωπότητας: τον αυνανισμό.


ΒΙΝΤΕΟ-Μαθητές πήγαν να διαμαρτυρηθούν για το λυόμενο σχολείο... κι ο Μπουτάρης τους έβρισε

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά και τις φωνές των μαθητών και ζήτησε από τους δασκάλους του 12ου Δημοτικού Σχολείου να αποχωρήσουν γιατί ο κόσμος... δουλεύει


Ινδονησία: Τουρίστας δέχτηκε άγρια επίθεση από τη μεγαλύτερη σαύρα του κόσμου -Τον Δράκο του Κομόντο [εικόνα&βίντεο]

Ένας 50χρονος τουρίστας δέχτηκε σφοδρή επίθεση από Δράκο του Κομόντο στην Ινδονησία, όταν αποφάσισε να πλησιάσει το ζώο για να τραβήξει φωτογραφίες.

Χαμός στη Θεσσαλονίκη για τον μάνατζερ ράγκμπι του Survivor - ΒΙΝΤΕΟ

Ασφυκτικά γέμισε το αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης από άτομα μικρής κυρίως ηλικίας που έφτασαν από νωρίς στο συγκεκριμένο χώρο για να υποδεχθούν τον μάνατζερ ράγκμπι Πάνο Αργιανίδη, γνωστό φυσικά από τη συμμετοχή του στο Survivor.


EWG: Μετά το 2018 τα μέτρα για το χρέος -Μόλις θεσμοθετηθούν τα προαπαιτούμενα, θα εκταμιευθεί η δόση

Μετά από περίπου τρεις ώρες ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση του EuroWorking Group. Σε ανακοίνωσή του το EWG αναφέρει πως το Eurogroup θα εγκρίνει την εκταμίευση της επόμενης δόσης, όταν ολοκληρωθεί η θεσμοθέτηση των προαπαιτουμένων.


Κικίλιας: Το Υπουργείο Οικονομικών αυτογελοιοποιείται

Έντονη ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στην ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ για το πλεόνασμα των 12 δισ.


ΒΙΝΤΕΟ-Ο λόγος του συμβόλαιο!

Πάνος Καμμένος πριν 2 μήνες:

ΦΩΤΟ-Με πτυχίο φιλολογίας σύμβουλος Παππά... για την ψηφιακή πολιτική

Όλα τα λεφτά βέβαια ότι η τύπισσα πήρε πτυχίο πριν 4 μήνες... για τέτοια εμπειρία, έστω και στη Φιλολογία, μιλάμε:

Ανακαίνιση και φωτισμός στο σήμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας στην Λ.Βουλιαγμένης [βίντεο]

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης και την συνεργασία του ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α ανακαινίστηκε πλήρως, από τον Όμιλο Πολίτη, το Σήμα της Ολυμπιακής, ώστε να αποτελέσει ξανά σημείο αναφοράς και μνήμης για όλα τα Nότια Προάστια.

ΘΕΟΣ! Ο Ακης βγαίνει στο μπαλκόνι και... χαιρετάει τον κόσμο -Το φιλί στο στόμα στη Βίκυ Σταμάτη [εικόνες&βίντεο]

Με ένα φιλί στο στόμα, μπροστά στις κάμερες, η Βίκυ Σταμάτη υποδέχθηκε τον Ακη Τσοχατζόπουλο στο σπίτι στο Χαλάνδρι.

ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ; Από 6 έως... 18 ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς «βλέπει» η ΕΕΤΤ

Μπορεί η κυβέρνηση να επικαλέστηκε την έκθεση του Ινστιτούτου Φλωρεντίας και μετά τις συνθήκες στην αγορά για τη χορήγηση μόλις 4 τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας, ωστόσο η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) υπολογίζει τον αριθμό των ιδιωτικών σταθμών που μπορούν να εκπέμψουν σε πολλούς περισσότερους. Από έξι έως και 18.


O πρίγκιπας Φίλιππος, οι αδερφές του και ο Χίτλερ - ΦΩΤΟ

Φωτογραφία του πρίγκιπα Φιλίππου πλαισιωμένος από Ναζί σε κηδεία στην Γερμανία κάνει το γύρο του Ίντερνετ και σοκάρει ανοίγοντας ένα μελανό θέμα στην ιστορίας της ζωής του πρίγκιπα ο οποίος σε λιγότερο από ένα μήνα κλέινει τα 96 του χρόνια και αποσυρεται από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Ν. Κακλαμάνης: «Τα ψέματα Τσίπρα για τις λίστες Λαγκάρντ – Μπόργιανς και το λαθρεμπόριο»

Μεγάλη απόκλιση εμφανίζουν τα ποσά που έχει εισπράξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από τα πρόστιμα για τις λίστες Λαγκάρντ-Μπόργιανς, εμβασμάτων, offshore και για το λαθρεμπόριο καυσίμων, καπνικών και αλκοολούχων ποτών, σε σύγκριση με τα όσα δήλωνε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Πολιτικό ζώο η Λεπέν-Ο Ολάντ είναι καρικατούρα του Μακιαβέλι με ζαρτιέρες-Δεν ξέρει τι του γίνεται του Μακρόν

Αν και μέχρι πρότινος τηρούσε αποστάσεις ασφαλείας από την πολιτική, τώρα ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο πιο διάσημος γάλλος ηθοποιός ίσως μετά τον Ζαν Γκαμπέν, αποφάσισε να δώσει μία συνέντευξη-ποταμό στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

ΟΝΝΕΔ κατά Τζανακόπουλου: Δεν καταλάβαμε! Τι έχει το Αιγάλεω;

Μετά τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια και η ΟΝΝΕΔ απάντησε στις δηλώσεις του Κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου για το Αιγάλεω.

Κρεμαστινός για την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία: Πως μπορεί να κληθεί από σπόντα κι ο Κουρουμπλής!

«Ταράζει στα νερά» στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, καθώς εκδηλώνει επιθυμία να καταθέσει.


Άκης χειροκροτούμενος από γύφτους: Έληξε ο βασανισμός μου-Ξεκινάω αγώνα να ενώσω την αριστερά- ΒΙΝΤΕΟ

[1. Οι γύφτοι γιατί τον περίμεναν απ' έξω απ' τη φυλακή;
2. Γνωστός μαλλιάς δημοσιογράφος έχει κατουρ@θεί απ΄τη χαρά του και στο τέλος πάει από το παράθυρο και του φωνάζει "Καλή κοινωνία! Μπράβο ρε φίλε!"-Δείτε στο τέλος του βίντεο]

«Είναι μία σημαντική μέρα για μένα, έληξε ο εγκλεισμός μου και ο βασανισμός μου με ευθύνη της τότε κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη».

Αυτή τη δήλωση έκανε κατά την αποφυλάκιση του από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος ήταν...

«Είσαι Προδότης της Τάξης σου»: Η Ζωή μου ως Μέλος της ΚΝΕ

Όλα για το Κόμμα.

Είναι απόγευμα Σαββάτου και το καλοκαίρι κρατά καλά ακόμη. Είναι μια από τις τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη και κατηφορίζω την οδό Βερανζέρου, λίγα στενά μακριά από την πλατεία Ομονοίας. Στα χέρια μου κρατάω τον Οδηγητή της ΚΝΕ και τον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη, που μόλις έχει βγει από το τυπογραφείο.

Και ο Κοσκωτάς μάζεψε 20.000 κόσμο, αλλά όταν εμφανίστηκε με χειροπέδες δεν βρέθηκαν ούτε 500 να τον στηρίξουν

[Ο άνθρωπος είναι φαφλατάς και παρότι έχει φάει φάπες με τον ΠΑΟΚ δεν βάζει εύκολα μυαλό]

Του Σάκη Μουμτζή

Προφανώς ο Ιβάν Σαββίδης έχει λανθασμένη αντίληψη για το πολίτευμα της χώρας μας. Ίσως, δεν είναι καλά πληροφορημένος. Επειδή έχει διαπαιδαγωγηθεί με άλλα πολιτικά πρότυπα, αδυνατεί να καταλάβει πώς λειτουργεί το πολίτευμα της φιλελεύθερης δημοκρατίας, που ευτυχώς ακόμα υπάρχει στην Ελλάδα. Με τις ιδιαιτερότητες του, βέβαια.


ΦΩΤΟ-Κρεβάτια «μασάζ» για βουλευτές έκανε δωρεά ο Ιβάν Σαββίδης στο Μαξίμου

Στην αυξημένη ανάγκη της κυβέρνησης να «χαλαρώσει» τις αντιδράσεις των βουλευτών της που διστάζουν να ψηφίσουν τα μέτρα, έσπευσε να ανταποκριθεί ο ομογενής επιχειρηματίας και fan του πρωθυπουργού

Γιατί ο Καραμανλής "ψάρωσε" τον Άδωνη;

Στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιου Δημοσχάκη πήγε ο Κώστας Καραμανλής και είχε ένα απρόοπτο με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

AtoZGreek: Γιος της οικογένειας Βαρβιτσιώτη φτιάχνει τσάντες και εσπαντρίγιες που... μυρίζουν ελληνικό καλοκαίρι [εικόνες]

Ανανεωμένα, για να γεμίσουν το καλοκαίρι μας με περισσότερο χρώμα και παιχνιδιάρικη διάθεση επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι τα summer accessories AtoZGreek με την υπογραφή του designer Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη.

Γκάφα της «Sun»: Έγραψε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος... πέθανε

Fake news από την σκανδαλοθηρική εφημερίδα - Το άρθρο διαγράφηκε μετά από λίγα λεπτά - Στο ίδιο λάθος φαίνεται πως υπέπεσαν και γαλλικές εφημερίδες
Η εφημερίδα «The Sun» έκανε την γκάφα της ημέρας, καθώς δημοσίευσε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε.

Η Google πληρώνει 306 εκατ. ευρώ στην Ιταλία για φορολογικές εκκρεμότητες

Το ποσό των 306 εκατομμυρίων ευρώ δέχτηκε να καταβάλει η Google στις ιταλικές Αρχές, προκειμένου να τακτοποιήσει τις φορολογικές εκκρεμότητές της στην τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης.


KLAMA! «tα 30 λεπτά που διαθέτουν [οι Βρυξέλλες] για το Brexit αυτή την εβδομάδα έχουν εξαντληθεί»

Κομισιόν: Είμαστε πολύ απασχολημένοι για να απαντάμε σε καταγγελίες της Μέι

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει κάποιο σχόλιο για τις καταγγελίες της βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι πως ευρωπαίοι αξιωματούχοι επιχειρούν να επηρεάσουν τις πρόωρες βρετανικές εκλογές της 8ης Ιουνίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς.


Πέταξαν αυγά στη Λεπέν μετά το ντιμπέιτ με τον Μακρόν [βίντεο]

Δεκτή με αυγά, αποδοκιμασίες και αντιφασιστικά συνθήματα έγινε η επικεφαλής της ακροδεξιάς στη Γαλλία Μαρίν Λεπέν κατά την επίσκεψή της στη Βρετάνη.

Ο Άδωνις γελάει με τον Πολάκη-ΦΩΤΟ

Τη φωτογραφία που ανέβασε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στον λογαριασμό του στο Facebook μέσα από το χειρουργείο του Νοσοκομείου Ζακύνθου σχολίασε μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΕΛ.ΑΣ και Πυροσβεστική απέκτησαν drones -Για έρευνα, διάσωση, ασφάλεια και παρατήρηση [εικόνες]

Παρουσιάστηκαν σήμερα τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.