05 Μαΐου 2017

Γεωργιάδης: Δυστυχώς το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα έχει μείνει πάρα πολύ πίσω

Την άποψη πως «το κράτος δεν έχει» τις απαραίτητες δομές που θα υποστηρίξουν τα άτομα που βγαίνουν από ένα κέντρο αποκατάστασης, καθώς «το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα σε πάρα πολλά σημεία και μέσα στη κρίση που διανύουμε έχει μείνει πάρα πολύ πίσω», εξέφρασε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ κ. ‘Αδωνις Γεωργιάδης από τη Λάρισα.


Με μαντινάδες απάντησε ο μπεκρής στις καταγγελίες για τους περιφερόμενους ασθενείς

Τρεις ημέρες μετά την πρωτοφανή, πέρα από κάθε δεοντολογία και ηθική, συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε χειρουργικές επεμβάσεις στο δημόσιο νοσοκομείο Ζακύνθου – συμμετοχή που έσπευσε να αναρτήσει αμέσως και στον λογαριασμό του στο facebοοκ- ο κ. Παύλος Πολάκης συνεχίζει σταθερά, μέσω facebook, την προσφιλή του τακτική, εκείνη του αντιπερισπασμού.

Μίκης: Ο Τσίπρας είναι ο εγκέφαλος του Μαδουρισμού στην Ελλάδα -Τι είπε για την επίθεση Σαββίδη κατά Μητσοτάκη

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης γράφει για την επίθεση Ιβάν Σαββίδη κατά Μητσοτάκη και την επιχείρηση του ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξει και να διαμορφώσει την κοινή γνώμη

Για επιβολή του «Μαδουρισμού» στην χώρα μας εγκαλεί ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, τον Αλέξη Τσίπρα, με άρθρο στην προσωπική του ιστοσελίδα, στην οποία καταγράφει και παραθέτει τις σκέψεις του.


ΒΙΝΤΕΟ-Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια..

Τώρα δεν βλέπουμε τέτοια αφού οι υποκινητές κατάφεραν τελικά να μπουν στην Βουλή και να γίνουν κυβέρνηση... τα γίδια που τους ψήφισαν να 'ναι καλά:


ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΊΣΑΙ ΡΕ! Σώτη Τριανταφύλλου: «Με εμπλέκουν σε περιπέτειες χωρίς λόγο»

Τη δική της προσέγγιση μεταφέρει μέσω του liberal.gr η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου με αφορμή τη μήνυση που υπεβλήθη εναντίον της, για την αναφορά σε άρθρο της, σχετικά με τους μουσουλμάνους.


Ε ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ! Δύσκολες ώρες για τους εργαζόμενους στον "Πήγασο"

Δύσκολες ώρες για τους εργαζόμενους στον "Πήγασο"

Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζομένοι στην "Πήγασος Εκδοτική" του Μπόμπολα ενώ απειλούν με απεργιακές κινητοποιήσεις.


Χίος: 10 χρόνια φυλάκιση σε λάθρο για την απόπειρα βιασμού φοιτήτριας

Με δεκαετή φυλάκιση τιμωρήθηκε από το Πρωτοδικείο Χίου, ο Αλγερινός παραλίγο βιαστής της 22χρόνης φοιτήτριας στην Μυτιλήνη στις αρχές Δεκεμβρίου.


Πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα -Χάλκινο η Μαυρίκου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach [εικόνες]

Η Χριστίνα Μαυρίκου ανέβασε την Ελλάδα στο βάθρο του 1ου WTF Παγκοσμίου πρωταθλήματος Taekwondo Beach Ρόδος 2017.

Τσοχατζόπουλος: Θα βγει η αλήθεια για να σταματήσει το καλαμπούρι με τους εξοπλισμούς - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά την αποφυλάκισή του, σε δήλωση του είπε μεταξύ άλλων ότι «το βασικότερο όλων είναι πως μπήκε πέντε χρόνια στη φυλακή και υπάρχουν ένοχοι, οι οποίοι θα πληρώσουν».

Δάφνη: Ο βιαστής θα σκότωνε την 20χρονη-Τι κατέθεσε η κοπέλα-Βρισιές, κατάρες και... ευχές στο προφίλ του δράστη στο Facebook!

- Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τον βιαστή της Δάφνης
- Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι αν αργούσαν λίγο ο αδίστακτος δράστης θα σκότωνε την 20χρονη κοπέλα μιας και είχε δει το πρόσωπο του βασανιστή της
- Σοκ προκαλεί το βίντεο της κακοποίησης της νεαρής που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του "εργοδότη" της
- Ο βιαστής δεν σταμάτησε να την κακοποιεί ούτε για ένα λεπτό
- Οι Αρχές πιστεύουν πως λέει ψέματα για το ποσοστό της αναπηρίας του

ΨΙΛΟΠΡΑΜΑΤΑ! ΜΟΝΟ ΚΑΜΙΑ 60ΑΡΙΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ! FT: Πιέσεις από τις Βρυξέλλες για την άμεση νομοθέτηση των μέτρων

Πιέσεις στην Ελλάδα ώστε να νομοθετήσει εντός των επόμενων ημερών πολυνομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει όλα τα συμφωνηθέντα μέτρα της δεύτερης αξιολόγησης ασκούν οι Βρυξέλλες, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Financial Times».


Τουριστικές ξεναγήσεις στο εξωτικό Αιγάλεω για στελέχη, οργανώνει ο Τζανακόπουλος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει σκληραγωγηθεί ζώντας για δύο ολόκληρα χρόνια στην πόλη που μόνο οι αποφασισμένοι να φτάσουν άκρα μπορούν να επιβιώσουν. Και θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία που τον σημάδεψε για πάντα, με τους συντρόφους του

Δάφνη: Φωτογραφία ντοκουμέντο του 52χρονου στο σπίτι! Ημίγυμνος, με χειροπέδες

Προφίλ στο Facebook με 1.196 φίλους είχε ο 52χρονος "τυφλός" που προχωρούσε σε διαδικτυακή κακοποίηση μιας 22χρονης την οποία κρατούσε όμηρο σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στην Δάφνη.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ! Πάτρα: Πορεία των οπαδών του Σώρρα -Επιμένουν ότι ο αρχηγός τους μπορεί να σβήσει το χρέος της χώρας

Πορεία και διανομή φυλλαδίων πραγματοποίησαν οπαδοί του Σώρρα και του Ελλήνων Συνέλευσις στην Πάτρα.

Λαζόπουλος για αποφυλάκιση Άκη: Τον απογοήτευσε το ΠΑΣΟΚ τον απογοήτευσε κι ο ΣΥΡΙΖΑ

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσω του blog του την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Αλγερία: 55 χρόνια Πρόεδρος ο Αμπντελαζίζ Μπουτεφλίκα – Κέρδισε πάλι στις εκλογές

Την απόλυτη κυριαρχία του επιβεβαίωσε το Μέτωπο Εθνικής Απελευθέρωσης (FLN) και ο Πρόεδρός του Αμπντελαζίζ Μπουτεφλίκα, ο οποίος διατηρεί την κεντρική θέση την οποία κατέχει από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Αλγερίας πριν από 55 χρόνια.


Γκιουλέκας: Ο Μπουτάρης ξεπέρασε όλα τα όρια

Επίθεση στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας, με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο δήμαρχος την παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στο δημαρχείο μαθητές, δάσκαλοι και γονείς του 12ου δημοτικού σχολείου.


Βίντεο: Με οθωμανικά εμβατήρια απαντά στις κυπριακές αρχές το πλήρωμα του Μπαρμπαρός!

Το βίντεο δημοσίευσε το πρακτορείο Anadolu

Οι λιμενικές αρχές της Κύπρου επικοινωνούν μέσω ασυρμάτου με το Τουρκικό ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός και ενημερώνουν ότι βρίσκεται παρανόμως σε χωρικά ύδατα της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Μαθητές καταγγέλλουν: Οδηγός ΚΤΕΛ πάτησε επίτηδες και σκότωσε σκύλο

Μια απίστευτη βαρβαρότητα καταγγέλλουν μαθητές από την Κρήτη, οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ που τους μετέφερε πάτησε και σκότωσε επίτηδες σκύλο που βρισκόταν στον δρόμο.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΑΦΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΝΣ! Λέρος: Ξυλοκόπησαν δύο τρανς λάθρο -Νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Ρατσιστική τρανσφοβική επίθεση δέχθηκαν δύο τρανς πρόσφυγες στη Λέρο, αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ).


Η Ευρώπη ετοιμάζει το δικό της «τείχος» στους Αφρικανούς μετανάστες

Μια συμφωνία που υπογράφηκε στην Ιταλία με τις φυλές που δρούν στο νότιο μέρος της Λιβύης, πιθανώς να αποτελέσει το τελευταίο και πιο ηχηρό μέτρο που ετοιμάζει η ΕΕ για να σταματήσει τις ροές μεταναστών που φτάνουν στην Ευρώπη από την Αφρική.

ΠΑΡΩΝ ΚΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Συγκίνηση για την Μυρτώ που παίρνει εξιτήριο μετά από 40 μήνες νοσηλείας (φωτο)

Μετά από 40 μήνες νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας της Λάρισας, η Μυρτώ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασής της και αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να λάβει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι της.

ΝΔ: Δεν θα ανεχθούμε καμία χαριστική εξαγορά στα ΜΜΕ-ΣΥΡΙΖΑ: Δώσατε 1 δις θαλασσοδάνεια και φωνάζετε από πάνω;

[Τρελό γέλιο το "οικοδομείτε το δικό σας σύστημα διαπλοκής" της ΝΔ προς τον ΣΥΡΙΖΑ... λες και το υπάρχον σύστημα Μπόμπολα δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ ή λες και ο Ψυχάρης στον οποίο έτρεξαν να συναντήσουν στον ΔΟΛ όλοι οι αρχηγοί της ΝΔ δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ ή δεν συναντιόταν μυστικά με τον Τσίπρα συζητώντας πως θα φάνε τον Σαμαρά... Τα παμε αυτά: Καλά κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ... κάνει αυτό που ήταν ανίκανη η ΝΔ να κάνει...

Χειροπέδες σε 19 μέλη της «συμμορίας των χρηματοκιβωτίων» - Διέφυγαν 4 αρχηγικά στελέχη

Μία πρωτοφανής στα ελληνικά χρονικά επιχείρηση εντοπισμού της συμμορίας των «ληστών των χρηματοκιβωτίων» πραγματοποίησε η Ελληνική αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης.


ΑΠΑΠΑ! ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ! Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε σωφρονιστικός υπάλληλος για χρηματισμό από κρατούμενους

Την προφυλάκιση του 39χρονου σωφρονιστικού υπάλληλου των φυλακών του νησιού, διέταξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.


Βίντεο: Η συγκλονιστική στιγμή της μαζικής απόδρασης 200 κρατουμένων από φυλακή

Σκηνές από τη δημοφιλή σειρά Prison Break μεταφέρθηκαν στην πραγματικότητα, όταν σε φυλακή της Ινδονησίας απέδρασαν μαζικά τουλάχιστον 200 κρατούμενοι, προκαλώντας χάος και πανικό στην ευρύτερη περιοχή.

«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Πλακώθηκαν» Φίλης - Τσακαλώτος για την υπεραπόδοση του πλεονάσματος

Ο πρώην υπουργός Παιδείας επιτέθηκε προσωπικά στον υπουργό Οικονομικών - Σφοδρή κριτική για την πολιτική που ακολουθείται - Ερωτηματικά και για τις υποθέσεις Σαββίδη και Καλογρίτσα


Βενεζουέλα: Στους 36 ανέρχονται οι νεκροί- Τελευταίο θύμα ένας 22χρονος [εικόνα]

Ένας 22χρονος νεαρός κατέληξε στη Βενεζουέλα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο βράδυ της Πέμπτης, ανεβάζοντας τον απολογισμό των νεκρών σε 36.


ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"! "ΝέαΚρήτη: Κόβουν το ρεύμα σε φτωχή εξαμελή οικογένεια

Η οικογένεια πλήρωνε κανονικά τις δόσεις της ρύθμισης που είχε κάνει, μέχρι που η επιχείρηση ακύρωσε την ρύθμιση.


ΠΑΟΚτΣής ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΟΚτΖής! Τσακαλώτος: Με μεγαλύτερο πλεόνασμα θα δώσουμε 1.000 ευρώ σε κάθε... ΠΑΟΚτζή


[Ο ελληνικός χαβαλές που εξηγεί γιατί είμαστε οι μόνοι με μνημόνια για τα επόμενα χρόνια]

Τα γέλια των κυβερνητικών βουλευτών προκάλεσε η απάντηση του υπουργού Οικονομικών στην ερώτηση πως θα διανεμηθεί πιθανό επιπλέον πρωτογενές πλεόνασμα το 2019


«Είχα σχέσεις με την κοπέλα» είπε ο 52χρονος που βίαζε την 22χρονη-ΒΙΝΤΕΟ που είχε ανεβάσει ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ στο FB

«Είμαι ΑΜΕΑ ρε παιδιά, είμαι 95% τυφλός» είπε ο άνθρωπος που κατηγορείται για ανείπωτες και αρρωστημένες πράξεις σε βάρος της κοπέλας - Η εισαγγελία του άσκησε δίωξη για βαριές κακουργηματικές πράξεις - Πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα και έως τότε θα παραμείνει κρατούμενος

ΦΩΤΟ-Κοπέλα ΓΑΤΑ προειδοποιούσε στο Facebook για επίδοξο βιαστή στη Δάφνη!

Γιατί οι Αρχές ερευνούν μια δημοσίευση που είχε κάνει μια κοπέλα στο Facebook πριν από έξι μήνες, περιγράφοντας την περιπέτειά της - Διαβάστε τι έλεγε
Ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα που ερευνά η Αστυνομία για τη δράση του βιαστή στη Δάφνη και αν τυχόν υπάρχουν και άλλα θύματα των ανώμαλων ορέξεών του, στο μικροσκόπιο έχει μπει και ανάρτηση μιας κοπέλας στο Facebook που περιέγραφε την περιπέτειά της όταν αναζητούσε δουλειά και προειδοποιούσε για «επίδοξο βιαστή» πίσω από μια αγγελία.

Πιτσιρικάς κλαίει... για την αποχώρηση του Τσανγκ από το Survivor - ΒΙΝΤΕΟ

Σε viral έχει εξελιχθεί το βίντεο που δημοσιεύει το κυπριακό κανάλι Sigma και δείχνει ένα μικρό παιδί να κλαίει για την αποχώρηση του Ορέστη Τσανγκ από το Survivor.

Βίντεο: Στρουθοκάμηλος-τραμπούκος επιτίθεται σε τουρίστα

Να γιατί οι στρουθοκάμηλοι είναι τα πιο τρομακτικά πουλιά

Την άγρια επίθεση μιας τεράστιας στρουθοκαμήλου εναντίον ενός τουρίστα σε ένα πάρκο άγριας ζωής στη Νότια Αφρική κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας με την κάμερά του, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.


Πανικός στη Ν.Σμύρνη: Άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του και άρχισε να πυροβολεί


Πανικός επικράτησε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, όταν ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί μαθητές από το μπαλκόνι του σπιτιού του.


ΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΟΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ; Μεγάλη αύξηση κερδών για τη Volkswagen

Ο γερμανικός όμιλος παρουσίασε αύξηση στα κέρδη του α’ 3μηνου 2017 κατά 40% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.


ΝΔ: «Τσίπρας είναι και τσίπα δεν έχει πάνω του...»

Για «πλεόνασμα θράσους και ψέματος» κατηγορεί τον πρωθυπουργό η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζοντας ότι «αγαπά τους φτωχούς. γι' αυτό φροντίζει να γίνονται διαρκώς περισσότεροι»


Η ΟΝΝΕΔ Δεν Ξεχνά Τους Νεκρούς Της Marfin

Σε μια κοινωνία που έχει συνηθίσει να τιμά τους νεκρούς, ανάλογα με το ιδεολογικό πρόσημο των θυτών, η ΟΝΝΕΔ επιλέγει να τιμήσει την μνήμη 4 ανθρώπων, την ημέρα μιας «ξεχασμένης» επετείου. Της Παρασκευής, του Επαμεινώνδα, της Αγγελικής και του αγέννητου παιδιού της.

Έγκυος η Σία Κοσιώνη - Δείτε τι έγραψε στο Facebook

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνεται η ευτυχία του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη, καθώς θα γίνουν γονείς. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook.

Survivor: Οργισμένος ο Αγγελόπουλος με Σπαλιάρα, Μάριο και Βασάλο!

Ποιος είδε τον Ντάνο και δεν τον φοβήθηκε! Μεγάλη αναταραχή στη συμβίωση των δύο ομάδων! Κακός χαμός στο πιο απρόσμενο επεισόδιο του Survivor!

Αυγά και γιούχα στη Λε Πεν! Τη φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα! [pics, vids]

Ακόμα μια… δύσκολη μέρα για τη Μαρίν Λε Πεν! Μόλις δυο 24ωρα πριν από τον β’ γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, αποφάσισε να κάνει αιφνιδιαστική επίσκεψη στον καθεδρικό Ναό της Ρενς, ένα ιστορικό μνημείο όπου γινόταν η στέψη των Γάλλων βασιλιάδων.


ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ Ο ΑΚΗΣ! ΔΕΗ: Πάνω από 250 εκ. ευρώ ετησίως κλέβουν τα λαμόγια με ρευματοκλοπές

Ξεπερνά τα 250 εκατ. ευρώ ετησίως το κόστος των ρευματοκλοπών, επισημαίνει η ΔΕΗ, σε σημερινή ανακοίνωση, με την οποία ζητά τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του φαινομένου.


META ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!Σε επίπεδα του 2014 οι αποδόσεις των κρατικών ομολόγων

Οι αποδόσεις των ελληνικών κρατικών ομολόγων υποχώρησαν σήμερα στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δυόμισι και πλέον ετών, μετά τη συμφωνία.


«Αυτοί είναι κομμουνιστές» διαπίστωσε ο Μ.Βέμπερ

Του Σάκη Μουμτζή

Με καθυστέρηση δύο ετών, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΕΛΚ και στενός συνεργάτης της Α. Μέρκελ, Μ.Βέμπερ, έκανε αυτήν την «βαθυστόχαστη» διαπίστωση. Πάλι καλά, γιατί στην χώρα μας υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν πως οι Συριζαίοι είναι σοσιαλδημοκράτες. Διατείνονται, πως σιγά-σιγά ωριμάζουν.


Η έννοια των «αντιμέτρων»

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος χρωστά στην τράπεζα 100.000 ευρώ. Κάνει μια ρύθμιση του δανείου του έτσι ώστε από τα 1.500 ευρώ που κερδίζει μηνιαίως να δίνει στην τράπεζα τα πεντακόσια. Κάποια στιγμή πιάνει δεύτερη δουλειά και τα εισοδήματά του διπλασιάζονται. Βγάζει λοιπόν τους φίλους του για φαγητό και τους ανακοινώνει ότι θα διαθέσει τα επιπλέον χρήματα σε ταξίδια κι αυτό είναι αποτέλεσμα της «αντιδόσης» στην τράπεζα, μια συμφωνία που επιτεύχθηκε έπειτα από σκληρή διαπραγμάτευση.


Ζουν ανάμεσα μας... οι εγκληματίες

[Σωστό το άρθρο αλλά για άλλες χώρες γιατί στην Ελλάδα αν πεις "ο πολίτης οφείλει να συνδράμει στο έργο των Αρχών" θα ακούσεις "τι λε ρε φασίστα νουμε; Σιγά μη γίνουμε ρουφιάνοι των μπάτσων!"]

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΟΥΒΛΗ

Σοκαρισμένη για μια ακόμα φορά η κοινωνία παρακολούθησε την κινηματογραφικού τύπου μαφιόζικη εκτέλεση χθες στα Γλυκά Νερά.


ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝ ΡΕ ΑΛΕΞΗ; "Υπάρχει μια παραπληροφόρηση ότι θα βάλουμε φόρους ενώ εμείς θα τα εισπράξουμε από τις λίστες".

Τελικά εισέπραξε... 80 εκ και μας έχει τσακίσει στους φόρους:


Μητσοτάκης για δολοφονίες στη Marfin: Να βρεθούν και να λογοδοτήσουν οι ένοχοι

Επτά χρόνια μετά το τραγικό συμβάν της Marfin (όταν οι ΣΥΡΙΖΑίοι έξω απ' την Τράπεζα ούρλιαζαν "ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ!"), ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θυμάται τους τρεις νεκρούς, ζητώντας την απόδοση δικαιοσύνης για τον άδικο χαμό τους.



Καταρρέουν οι «σταθερές» της εξωτερικής πολιτικής μας

Του Κωνσταντίνου Χολέβα*

Επί 20 περίπου χρόνια η εξωτερική πολιτική μας βασίσθηκε σε ορισμένες παραδοχές, οι οποίες τελικά αποδείχθηκαν αναποτελεσματικές. Πρέπει το συντομότερο να συνειδητοποιήσουμε τις αλλαγές στη γειτονιά μας και να αναπροσαρμόσουμε την τακτική μας.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΜΙΚΟΥ! ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΓΕΛΙΟ! Η ερώτηση Τσίπρα που προκάλεσε τα γέλια των βουλευτών!

Γέλια επικράτησαν στην αίθουσα της Βουλής όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρετεντέρης: Ο λαϊκισμός πρέπει να αντιμετωπιστεί επιθετικά

 Ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσεις τους ΣΥΡΙΖΑίους και τους ψεκασμένους με όρους πολιτικού πολιτισμού  γράφει στα ΝΕΑ ο Γ. Πρετεντέρης με αφορμή τον επιθετικό τόνο του Μακρόν στο ντιμπέιτ με τη Λεπέν:

ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ! Καμμένος ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ: Ο Κοντονής να φέρει λίστα με αυτούς που έδωσαν λεφτά για την αποφυλάκιση του Ακη

[Δηλ. πιστεύει ότι πέρναγαν από τον Κορυδαλλό άτομα και έλεγαν "που μπορώ να πληρώσω 5.000€ για την εγγύηση του Άκη" και τους απαντούσαν "δώστε ποσό και τα στοιχεία σας στο γραφείο 3"; ΕΛΕΟΣ!]

Να προσκομιστεί στη Βουλή η λίστα όλων εκείνων που πλήρωσαν προκειμένου να αποφυλακιστεί ο Ακης Τσοχατζόπουλος, αιτείται από το υπουργείο Δικαιοσύνης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.