06 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ-Πολύ καλύτερος της ΑΕΚ-ΚΛΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Για 5η φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, καθώς στον τελικό που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο και σημαδεύθηκε από σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξη, νίκησε 2-1 την ΑΕΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» που ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε στο 24' με τον Μπίσεβαρ, η Ένωση...

Ομαλά διεξήχθη η σύγκρουση οπαδών πριν τον τελικό Κυπέλλου


Σύμφωνα με το πρόγραμμα εξελίχθηκε η μάχη ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών εορταστικών εκδηλώσεων πριν τον αγώνα για την ανάδειξη του κυπελλούχου Ελλάδος


Θρίλερ με την εξαφάνιση ζευγαριού Τούρκων διπλωματών στην Ελλάδα

Αναζητούνται από τις τουρκικές αρχές ένα ζευγάρι Τούρκων που δουλεύουν το προξενείο της Θεσσαλονίκης.

ΑΣΕ ΡΕ! ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Καμμένος ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ για την «προσβολή» στους ευέλπιδες: Κομματικά κόμπλεξ δεν είναι ανεκτά

Την παραδειγματική τιμωρία ελεγκτών της εταιρείας Μέτρο ΑΕ που απαίτησαν με ιταμό ύφος εξακρίβωση στοιχείων από ομάδα ευελπίδων ζητά ο κ Δημήτρης Καμμένος απο την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «προσωπικά, κομματικά ή άλλου είδους κόμπλεξ δεν θα γίνουν αποδεκτά».


Η Ρωσία πίσω από την επίθεση χάκερς κατά του Μακρόν;

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στις 23:40 τοπική ώρα, πρώτος ο Φλοριάν Φιλιπό, αντιπρόεδρος του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν, διάδωσε μέσω twitter την είδηση για τα χιλιάδες mail της αλληλογραφίας της ομάδας Μακρόν, που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο. Η φράση του ήταν: «Μαθαίνουμε πράγματα για τα οποία οι δημοσιογράφοι συνειδητά σιωπούν;».


Διευθύντρια ΕΚΑΒ Θεσσαλίας: «Μαχαιρώθηκε οπαδός»

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Βασιλική Αυγέρη σε δηλώσεις της τόνισε πως στα επεισόδια του Πανθεσσαλικού σταδίου μαχαιρώθηκε ένας οπαδός, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες.


ΦΩΤΟ-Τελικός του κ@λου: Ξεβράκωσαν οπαδό της ΑΕΚ-Φοβισμένοι έφυγαν πολλοί φίλοι της ΑΕΚ

Τα όσα έγιναν πριν τη σέντρα του τελικού κυπέλλου φαίνεται πως έκαναν πολλούς κατόχους διαρκείας της ΑΕΚ να αποχωρήσουν από το Στάδιο.


ΦΩΤΟ-Στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΟΝΝΕΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την ανάγκη να αντιστραφεί άμεσα η αρνητική εικόνα της μετανάστευσης των χιλιάδων νέων της Πατρίδας μας στο εξωτερικό τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

1-1 στο ημίχρονο ο τελικός-Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, τυχερή η ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Μπίσεσβαρ στο 24'.


ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΥΡΕΑΛ ΧΩΡΑ! Μετά το ξύλο ξεκίνησε ο τελικός με 1 λεπτού σιγή για τον νεκρό οπαδό του ΠΑΟΚ!

Μετά τα όσα απίστευτα συνέβησαν από τις 18:00 και μετά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ξεκίνησε πριν ααπό λίγο (με την ελπίδα να… ολοκληρωθεί) στις 9.


ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Μήνυμα... ειρήνης από τους παίκτες των δυο ομάδων

Προσπάθεια να κρατηθούν ήρεμα τα πνεύματα και να μην υπάρξουν νέα επεισόδια στις εξέδρες έκαναν οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

Πολλοί τραυματίες ΚΑΦΡΟΙ στο νοσοκομείο Βόλου-Λιποθύμησε κάφρος της ΑΕΚ από το ξύλο κάφων του ΠΑΟΚ

Τα μεγάλα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό νωρίς το απόγευμα είχαν ως αποτέλεσμα δεκάδες τραυματίες οπαδούς και των δύο ομάδων.


Ο εύζωνας που συγκλόνισε, αποκαλύπτεται: Γιατί δάκρυσα [pics]

Η φωτογραφία του 25χρονου εύζωνα με τα δάκρυα στα μάτια είχε γίνει viral πριν από μερικές μέρες και είχε συγκλονίσει τον απανταχού ελληνισμό. Ο ίδιος μιλά για το παιδικό του όνειρο να γίνει μέλος της Προεδρικής Φρουράς και δεν διστάζει να ομολογήσει πως «δάκρυσα για τους ομογενείς και τους Έλληνες».

Ο Τούρκος καναλάρχης του Survivor πετά πάνω από την Αττική και ποστάρει φωτογραφία [εικόνα]

Στην Τουρκία φαίνεται ότι βρέθηκε ή θα βρεθεί ο Τούρκος καναλάρχης του Survivor καθώς πόσταρε μια φωτογραφία από την... Αττική!

45χρονος πέθανε σε καφετέρια περιμένοντας το ασθενοφόρο

Ένας 45χρονος πολίτης εξέπνευσε στα χέρια φίλων του σε καφετέρια του Κιλκίς, το βράδυ της Τετάρτης 3 Μαΐου, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο κι αφού οι αγωνιώδεις κλήσεις θαμώνων της καφετέριας προς το ΕΚΑΒ δεν είχαν ανταπόκριση.

Σοκαριστικό βίντεο! Πάτησε κοριτσάκι 2 φορές με το αυτοκίνητο

Από θαύμα επέζησε ένα κοριτσάκι ενός έτους που πέρασε δύο φορές από πάνω του με το αυτοκινήτο οικογενειακός φίλος.

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Πεδίο μάχης κάφρων» το Πανθεσσαλικό - Ο Τόσκας αποφασίζει αν θα γίνει ο τελικός

Μάχες οπαδών των δύο ομάδων και των αστυνομικών εκτός γηπέδου πριν την έναρξη της αναμέτρησης - Συγκρούσεις σώμα με σώμα εντός αγωνιστικού χώρου, στην αερογέφυρα που ενώνει δύο κερκίδες, αλλά και στη θύρα των επισήμων! - Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενημέρωσε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, που θα αποφασίσει για την τύχη του ματς

Τα βίντεο της βουλευτίνας που… ξαφνιάζουν

Βουλευτίνα έχει επιλέξει το τελευταίο διάστημα να στέλνει τις ευχές της μέσω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει προφίλ.

Αθηναΐδα - Μητσοτάκης: Νέοι, χαμόγελα, selfies και εντυπωσιακές παρουσίες [pics]

Νέοι και νέες έδωσαν το "παρών" στον Πολυχώρο Αθηναΐδα σε συνάντηση γνωριμίας του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολίτες που έκαναν αίτηση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ. Φυσικά, δεν έλειψαν τα χαμόγελα, τα χειροκροτήματα, οι selfies, αλλά και οι εντυπωσιακές παρουσίες.

ΝΔ σε Μαξίμου: Σας πιάνει πανικός όταν μιλάει ο Μητσοτάκης

Απάντηση στο σχόλιο του Μαξίμου για την τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη , έδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Αλβανοί έκαψαν την ελληνική σημαία [pics]

Άγνωστοι έκαψαν την ελληνική σημαία στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης ΔΕΕΕΜ ( Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας). Ο πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Λεωνίδας Παππάς καταγγέλλει ότι για ακόμη μια φορά η Ελληνική Σημαία στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης στους Αγίους Σαράντα βρέθηκε στο στόχαστρο ακραίων Αλβανών.

Κικίλιας: Η τσάμπα επανάσταση της κυβέρνησης

«Μαύρα μαντάτα για τον ελληνικό λαό και κυρίως για τα λαϊκά στρώματα» χαρακτηρίζει τη συμφωνία με τους δανειστές ο Βασίλης Κικίλιας.

Βίντεο: Live s@x show από ζευγάρι σε εν κινήσει tuk tuk στα νησιά Πουκέ

Εντοπίστηκαν από τις αρχές και κινδυνεύουν να περάσουν από δικαστήριο

Η μεταφορά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου καθυστερούσε, η «δίψα» ήταν μεγάλη και... ενέδωσαν! Ζευγάρι τουριστών δεν μπορούσε να περιμένει, κάνοντας σ@ξ στο πίσω μέρος ενός tuk tuk (χρωματιστά ταξί της Ταϊλάνδης), το οποίο τους μετέφερε σε πολυσύχναστο δρόμο.


ΒΙΝΤΕΟ της 36χρονης Γεωργιανής-"Ούτε λεπτό δεν πίστεψα ότι είχε παράνομο δεσμό. Αγαπούσε τον άντρα της"

Διαφορετική εκδοχή για τη σχέση της δολοφονημένης μεσίτριας με τον αγγειοχειρουργό δίνει η επιστήθια φίλη της - «Ο γιατρός της έκανε κοπλιμέντα στο facebook- εκείνη αγαπούσε τον άνδρα της και τα παιδιά της», λέει

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠ' ΕΞΩ! Μητσοτάκης στους πολίτες που έκαναν αίτηση για το Μητρώο Στελεχών: Θα προχωράνε οι καλύτεροι [εικόνες]

Συνάντηση γνωριμίας με τους πολίτες που έκαναν αίτηση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών του κόμματος, είχε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΜΑΚΡΑΝ Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Δημοσκόπηση Die Zeit: Μακρόν 73%-Λεπέν 19% στη Γερμανία

Εάν οι Γερμανοί ψηφοφόροι έπρεπε να επιλέξουν μεταξύ του Εμανουέλ Μακρόν και της Μαρίν Λεπέν, πρόεδρος θα εκλεγόταν ο πρώτος με το θριαμβευτικό ποσοστό 73%, ενώ η ακροδεξιά υποψήφια του Εθνικού Μετώπου θα ελάμβανε μόλις 19,5%.


Στην Αθήνα το λαμόγιο η τέως προέδρος της Αργεντινής Κριστίνα Κίρχνερ

Στην Αθήνα αναμένεται να φτάσει σε λίγη ώρα η τέως Προέδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ.


Τρέλανε τα social media το τσιφτετέλι της Ειρήνης Παπαδοπούλου [βίντεο]

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μετά την αποχώρηση της από το Survivor έχει γυρίσε ξανά στην... καθημερινότητα της.

Η τραγουδίστρια μάλιστα ταξίδεψε μέχρι την Τουρκία για την εκπομπή  του ΣΚΑΙ, Celebrity Travel.

Εκεί, ντύθηκε ανάλογα, και χόρεψε έναν σέξι χορό της κοιλιάς και τρέλανε τα... social media.


Πηγή βίντεο: faysbook

Καταπληκτική φωτογραφία: Ο πλανήτης Δίας από απόσταση «αναπνοής»

Στην ελληνική μυθολογία ήταν ο βασιλιάς των Θεών του Ολύμπου. Δικαιωματικά, λοιπόν, πρόσφεραν το όνομά του στον μεγαλύτερο και επιβλητικότερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος. Ο Δίας στέκει αγέρωχος ανάμεσα στους υπόλοιπους πλανήτες, αποτελώντας μία φυσική ασπίδα -σύμφωνα με τους αστρονόμους- για τη Γη.

Πέθανε ο οικονομολόγος και πανεπιστημιακός Αδαμάντιος Πεπελάσης

O Aδαμάντιος Πεπελάσης, οικονομολόγος και πανεπιστημιακός, είχε γεννηθεί στη Γαστούνη το 1922.

Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ), στη νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο London School of Εconomics και στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, του οποίου αναγορεύτηκε και διδάκτορας.


Πανικός στα τσιπουράδικα του Βόλου! Πλάι πλάι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ-ΒΙΝΤΕΟ

- Ημέρα “στέψης” στο κύπελλο Ελλάδος και η πόλη του Βόλου έχει “ζωντανέψει” για τα καλά
- Φανταστική και πάνω απ' όλα ήρεμη ατμόσφαιρα έχει στηθεί από τους φίλους της ΑΕΚ
- Υπάρχουν και κάποιοι μεμονωμένοι του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν δίπλα στους σημερινούς τους αντιπάλους
- Τραγούδια, συνθήματα και πολύ τσίπουρο λίγη ώρα πριν τον “μεγάλο” αγώνα
- Παρά το πολιτισμένο κλίμα, τα ξημερώματα του Σαββάτου είχαμε αιματηρά επεισόδια

Αξιωματικός του Ναυτικού πρωταθλητής του...ράγκμπι - ΒΙΝΤΕΟ

Το ράγκμπι είναι ένα ελάχιστα διαδεδομένο άθλημα στην Ελλάδα. Ωστόσο, τελευταία όλοι μιλούν για αυτό, λόγω της συμμετοχής του μάνατζερ ράγκμπι Πάνου Αργιανίδη στο Survivor.

Τα συγκινητικά λόγια του Κυριάκου για τη μητέρα του και η ανάρτηση της Ντόρας - ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τον θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε συγκινημένος για όσα έμαθε από τη μητέρα του, στη συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΪ.

Νέο θρίλερ: Εξαφάνιση 18χρονης στο Αττικό νοσοκομείο -«Πήγα το παιδί μου στο νοσοκομείο και χάθηκε…» [εικόνες]

Ενα νέο θρίλερ εξαφάνισης νεαρής κοπέλας έχει να αντιμετωπίσει η Αστυνομίας, καθώς αναζητείται μια 18χρονη που χάθηκε από το Αττικό νοσοκομείο.

ΒΙΝΤΕΟ-Η κότα ο Πολάκης μπήκε από την πίσω πόρτα στο νοσοκομείο Τρικάλων για να γλιτώσει τη γιούχα-ΣΥΡΙΖΑίος μπήκε από μπροστά και τα άκουσε

Περιοδεία στο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας των Τρικάλων πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο υπουργός βρίσκεται από χθες στην πόλη καθώς ήταν ο ομιλητής κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σοκ στις γαλλικές εκλογές: Βουλευτής του Μακρόν πέθανε κατά τη διάρκεια ομιλίας της [εικόνα & βίντεο]

Μία ασύλληπτη τραγωδία συνέβη σε ανοιχτή ομιλία υποστηρικτών του Εμάνουελ Μακρόν, όταν η υποψήφια βουλευτής του κόμματος του, η 50χρονη Κορίν Ερέλ άφησε την τελευταία της πνοή πάνω στην εξέδρα.


Ο Κώστας Καραμανλής τη Δευτέρα στο Βελλίδειο!

Ο κ. Καραμανλής θα παραστεί σε ακόμη μια εκδήλωση,που διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, για το χρέος και συγκεκριμένα στην παρουσίαση της

Πώς έπεσε στην παγίδα του 52χρονου η φοιτήτρια -Το ανατριχιαστικό χρονικό στη Δάφνη

Σοκαρισμένοι είναι και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί από την πρωτοφανή για τα ελληνικά χρονικά υπόθεση ομηρείας και βιασμού της 20χρονης από τον 52χρονο, κατά δήλωσή του τυφλού, στη Δάφνη και προσπαθούν τώρα να διαπιστώσουν αν και άλλες κοπέλες είχαν πέσει στην παγίδα που είχε στήσει.

Μετανάστης προσπάθησε να φύγει από τη Χίο μέσα σε... βαλίτσα - ΒΙΝΤΕΟ

Κρυμμένος μέσα σε μία βαλίτσα που είχε μαζί του ένας 34χρονος Ιρακινός προσπάθησε να διαφύγει για τον Πειραιά, νεαρός Αλγερινός μετανάστης που διαμένει στη Σούδα.

Βίντεο: Ρώμη-Βατικανό μέσα σε 3 λεπτά

Μπορεί να χρειάζονται μέρες για να εξερευνήσει κανείς την υπέροχη Ρώμη, ωστόσο ένα βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου μας βοηθά να κάνουμε το γύρο της Αιώνιας Πόλης σε μόλις λίγα λεπτά.


ΒΙΝΤΕΟ-Πέφτουν και μερικές ψιλές στο Βόλο! Συμπλοκές αστυνομικών με «τσαμπατζήδες»

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του τελικού στο Βόλο σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα στην αστυνομία και οπαδούς της ΑΕΚ.

ΦΩΤΟ-Δηλώσεις ΣΟΚ από Σαββίδη για Τσίπρα! Ποιον του θυμίζει;

Με αντικειμενική κρίση και χωρίς ίχνος υπερβολής, αφού πάντα μετράει τα λόγια του, δείτε τι είπε ο Ιβάν Σαββίδης μόλις είδε τις παρακάτω φώτο του Τσίπρα:

ΦΩΤΟ-Αυτά είναι τα γίδια που πείθει ο Τσίπρας

Ευτυχώς είναι τόσο ηλίθιοι που καθίστανται ανίκανοι να προκαλέσουν μόνιμη ζημιά, απλά με την ψήφο τους μας πάνε μερικά χρόνια πίσω... Θαυμάστε έναν παντελώς ηλίθιο στο Twitter (@Souidos):

Η Σώτη Τριανταφύλλου και η αστυνομία του λόγου

Του Γιάννη Σιδέρη

Η Σώτη Τριανταφύλλου θα δικαστεί για δημόσια υποκίνηση μίσους, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, γιατί ανέφερε μια ρήση του Μάρκο Πόλο περί των μουσουλμάνων, ότι φανατικός μουσουλμάνος είναι αυτός που σου κόβει το κεφάλι και μετριοπαθής αυτός που σου κρατάει για να το κόψουν.


Μοτοσικλετιστής πηδά πάνω σε αυτοκίνητο και ξεγελά το θάνατο! [video]

Άγιο είχε ένας μοτοσικλετιστής στην Πορτογαλία που μετά την σύγκρουσή του με αυτοκίνητο κατάφερε να πηδήξει σ’ αυτό και να γλιτώσει τα χειρότερα.


ΦΩΤΟ-O ζωγράφος Καρανίκας απαντά: ∆εν είναι χόµπι, είναι δηµιουργία ρε άσχετοι

Το σκίτσο ενός γυναικείου προσώπου που «ανέβασε» ο Νίκος Καρανίκας στο Facebook, έφερε πολλά σχόλια.


Κύπρος: Νεκρός και ο δεύτερος εκτελεστής της Αγίας Νάπας

Τον Ιούνιο του 2016, ένα τετραπλό φονικό συγκλόνισε τόσο την Κύπρο όσο και την Ελλάδα. Οι φόνοι έγιναν στην Αγία Νάπα της Κύπρου, με θύματα τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, τον αστυνομικό Ηλία Χατζηευθυμίου την σύζυγο του Σκεύη Χατζηευθυμίου και τον Αλβανό πληρωμένο εκτελεστή Yianni Vogli, φαίνεται πως έχει ακόμα ένα θύμα. Πρόκειται για τον δεύτερο Αλβανό εκτελεστή Aleks Burrelli ο οποίος μετά τις δολοφονίες διέφυγε τη σύλληψη και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.


Κύπρος: Ροζ σκάνδαλο με άτακτο ιερέα που τον «τσάκωσε» ο Μητροπολίτης σε γκαρσονιέρα

Σε μπελάδες μπήκε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου με... άτακτο ιερέα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου, ο ιερέας ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών διατηρεί εξωσυζυγική με αρραβωνιασμένη 32χρονη στην Πάφο με αποτέλεσμα ο Μητροπολίτης στον οποίο υπάγεται να τον θέσει σε τρίμηνη αργία μέχρι να εξετάσει την υπόθεση η Ιερά Σύνοδος.


ΕΛΛΑΔΑΡΑ! Μέχρι και υπογραφή γυναικολόγου χρειάστηκε για να γίνει ο αποψινός τελικός ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πάντα ξέρει καλά να πρωτοπορεί.

Μετά την έκδοση εισιτηρίων για τον τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ από την ΕΠΟ δίχως θύρες και αρίθμηση καθισμάτων, τώρα ήρθε η άδεια του Πανθεσσαλικού Σταδίου στο Βόλο από μία γυναικολόγο-μαιευτήρα! Ναι, καλά διαβάσατε...

Σταμάτης: Ο Τσίπρας είχε χαρακτηρίσει το τίμημα της ΣΕΚΑΠ ως χαριστικό

«Ο κ. Σαββίδης είχε τη δυνατότητα προσφυγής στη δικαιοσύνη για την αποκατάσταση της ζημιάς που, κατά την άποψή του, έχει υποστεί» λόγω του προστίμου που επιβλήθηκε στη ΣΕΚΑΠ για τη λαθρεμπορία, υποστηρίζει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης.