10 Μαΐου 2017

ΝΔ: Αλλα είπε ο Τσίπρας, άλλα ο Γαβρόγλου για τις Πανελλήνιες

Σκληρή είναι η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή της Πανελλαδικές εξετάσεις.


O Mπογδάνος... υποψήφιος για το Survivor 2 - ΦΩΤΟ

To Survivor έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα του Έλληνα. Εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολουθούν, τις μονομαχίες και τις ίντριγκες μεταξύ των "Διασήμων" και των "Μαχητών" στο ριάλιτι επιβίωσης. Με δεδομένο ότι θα ακολουθήσει το Survivor 2 οι αιτήσεις για συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ! Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για κακούργημα σε 6 εφοριακούς -Υπόθεση με πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ

Ποινική δίωξη εις βάρος 6 εφοριακών, μεταξύ των οποίων ελεγκτές και προϋστάμενοι της υπηρεσίας, άσκησε ο εισαγγελέας Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, Αχιλλέας Ζήσης.


ΜΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ; ΑΦΟΥ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΕΞΑΛΕΙΨΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ! Κρήτη: 51χρονη απείλησε να πέσει στο κενό -«Δεν έχω λεφτά για νερό, ΔΕΗ, ενοίκιο, τίποτα»

Σε απόγνωση βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης μία 51χρονη γυναίκα στην Κρήτη.

Η γυναίκα ανέβηκε στην ταράτσα μονοκατοικίας στην οδό Γορτυνίας στα Καμίανια και απείλησε να πέσει στο κενό.


Στην αντεπίθεση ο Γιάννης Σμπώκος: «Χείμαρρος» κατά του Τσοχατζόπουλου και της συζύγου του

Λίγες ημέρες πριν από την πρόταση του εισαγγελέα ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τις «χρυσές» μίζες των εξοπλιστικών στην υπόθεση του Ακη Τσοχατζόπουλου, ο Γιάννης Σμπώκος παίρνει... το όπλο του και τα βάζει με τον πρώην υπουργό και συνεργάτη του αλλά και με την Βίκυ Σταμάτη, εξαιτίας όσων είπε η τελευταία σε βάρος του στην απολογία της, αλλά και στην τηλεοπτική εκπομπή «Αυτοψία».


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την κοπέλα του στο κλειστό του ΣΕΦ [βίντεο]

Ο Ελληνας σούπερ σταρ του NBA στο ΣΕΦ για να δει το Ολυμπιακός-Αρης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε θέση στις μπροστινές θέσεις του ΣΕΦ, για το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη (πρώτος ημιτελικός Basket League), συνοδευόμενος από την κοπέλα του και τον αδερφό του, Κώστα.

Παραπομπή της Σαββαΐδου σε δίκη ζητά η εισαγγελέας Εφετών -Για απόπειρα απιστίας

Εδώλιο για την πρώην Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου, δείχνει με πρόταση της η εισαγγελέας Eφετών Μαρία Γκανέ.


ΒΙΝΤΕΟ-Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ο τελευταίος αποκαλυπτικός διάλογος γιατρού - 36χρονης πριν το έγκλημα

- Ερωτήματα προκαλούν τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξαν στον Facebook ο γιατρός με την 36χρονη
- Ο ίδιος επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της μητέρας τριών παιδιών
- Ωστόσο μετά την απολογία του για την υπόθεση κρίθηκε προφυλακιστέος
- "Έχω παγιδευτεί... Κάποιος ζήλεψε..." φέρεται να είπε ο ίδιος
- Όλα όσα υποστηρίζει

Τα Εμιράτα κατακτούν τον «κόκκινο πλανήτη»: Κτίζουν πόλη στον Άρη το 2117

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν η NASA και η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία - Ενδιαφέρον από 138 κυβερνήσεις - Η προετοιμασία και οι επανδρωμένες αποστολές που θα ξεκινήσουν σε λίγα χρόνια

Δεν θα διωχθεί τελικά ο διάσημος φιλέλληνας που αποκάλεσε τον Θεό «μανιακό» και «ηλίθιο»

[Προσέξτε να δείτε πόσο ανώμαλοι είναι οι Άγγλοι: Ρωτάει ο δημοσιογράφος "βρίσκεσαι απέναντι στο Θεό, τι θα έλεγες σε αυτόν, αυτή ή αυτό" Όχι μόνο γένος θηλυκό αλλά και ουδέτερο!!! Και μετά έχεις κάτι γελοίους Κορτώ και σου λένε ότι καταπιέζονται!!]

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα αφότου έγινε γνωστό ότι η ιρλανδική αστυνομία διεξάγει έρευνα σχετικά με τα «βλάσφημα» σχόλια που είχε κάνει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο διάσημος ηθοποιός Στίβεν Φράι, οι Αρχές εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση ότι τελικά δεν πρόκειται να ασκηθεί δίωξη εις βάρος του Βρετανού και ότι η υπόθεση έχει κλείσει.

ΒΙΝΤΕΟ-Κικίλιας: Η κυβέρνηση φορτώνει τα βάρη στους αδύναμους, τσακίζει τη μεσαία τάξη

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημορατίας, Βασίλης Κικίλιας στον Αλέξη Τσίπρα.

Με ανακοίνωσή του ο Κικίλιας κατηγορεί την κυβέρνηση Τσίπρα ότι «φορτώνει τα βάρη στους αδύναμους, τσακίζει τη μεσαία τάξη και περιφρονεί το Σύνταγμα».


"Ο πρωθυπουργός ανακάλυψε σήμερα τη δυτική Θεσσαλονίκη"

"Ο πρωθυπουργός... ανακάλυψε σήμερα στη δυτική Θεσσαλονίκη προβλήματα που γνωρίζει η κυβέρνηση από πέρσι, πράττοντας τα αντίθετα από τα αναγκαία για την αντιμετώπισή τους, ενώ άλλα δεν τα αγγίζει καν, όπως την υπολειτουργία ολόκληρων νοσοκομείων", δηλώνει ο...

Eurovision: Άφησε την Κύπρο εκτός τελικού η εκφωνήτρια της Ελλάδας – Τι λέει ο Hovig [vid]

Περήφανη είναι όλη η Κύπρος με τη πρόκριση του Hovig στον τελικό της Eurovision.

Η Κύπρος, με τον Hovig και το τραγούδι "Gravity" σε στίχους του Σουηδού Thomas G:son, προκρίθηκε στον τελικό του 62ου διαγωνισμού της Eurovision που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 13 Μαϊου, στο Κίεβο.

Τι απαντά το "Χυτήριο" για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή

Ο Πολυχώρος "Χυτήριο" εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή από τη Θεσσαλονίκη σε φεστιβάλ μουσικής που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του.

Ποιου κορυφαίου υπουργού είναι γραμματέας η μάνα του συλληφθέντα σήμερα ληστή της Γεωπονικής!

Ο 25χρονος που συνελήφθη κατά την διάρκεια της (πρωινής) ληστείας της Γεωπονικής, είναι γιος στενής συνεργάτιδας κορυφαίου υπουργού της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! Δείτε ποιος είναι!

Πρόκειται όπως είναι γνωστό από το πρωί, για τον αδερφό του προφυλακισμένου μέλους από την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», Φοίβου Χαρίση-Πούλου, η δημοσιοποίηση του ταυτότητας του οποίου πριν από μερικά χρόνια είχε προκαλέσει σάλο, αφού ο πατέρας του ήταν συνδικαλΗστής του ΣΥΡΙΖΑ και η μητέρα του υπάλληλος του γραφείου του...

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις με αναβολικά στεροειδή

Αυτοτρολάρεται ο Άδωνις αναδημοσιεύοντας στο Twitter βιντεάκια από εκπομπές του "Ότι να ΄ναι" και του "Ράδιο Αρβύλα". Δείτε τα:

Eurovision 2017 – Τελικός: Σε ποια θέση θα διαγωνιστεί η Ελλάδα με τη Demy και το This Is Love

Τι λένε τα στατιστικά για τις θέσεις εμφάνισης στον τελικό;

Ο Α΄ημιτελικός της Eurovision 2017 είχε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Ελλάδα. Η Demy με το This Is Love πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, καταχειροκροτήθηκε και πέρασε στις 10 χώρες που πήραν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, το ερχόμενο Σάββατο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΦΕΣΑΤΖΗΔΕΣ! Ακύρωσαν πλειστηριασμό μεγάλης εταιρείας ρούχων εναντίον λαμόγιου

[800.000 € εμπόρευμα σημαίνει ότι το λαμόγιο πούλησε τα ρούχα τουλάχιστον 1,5 εκ € και φέσωσε την εταιρία όπως σίγουρα θα έχει φεσώσει εφορία ΙΚΑ κ.λπ και τα λαμόγια του Λαφαζάνη κάνουν τζερτζελέ για να μην πληρώσει ο ψηφοφόρος τους -γιατί δεν πιστεύει κανείς ότι πάνε σε τυχαίους πλειστηριασμούς...]

 Μικροενταση προκλήθηκε για ακόμη μια Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών , καθώς μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, της ΛΑΕ, του ΕΠΑΜ και ενώσεων ενάντια στους πλειστηριασμούς ακύρωσαν πλειστηριασμό δυο ακινήτων απο μεγάλη εταιρεία ρούχων.

Ολοκληρώνεται η νέα έδρα της Ατλέτικο [vids]

Αντίστροφα μετρούν οι φίλοι της Ατλέτικο Μαδρίτης. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το νέο γήπεδο της ομάδας θα είναι έτοιμο.

ΣΩΣΤΟΣ! Καράογλου: Να πέσουν οι τόνοι στην αντιπαράθεση Μητσοτάκη-Σαββίδη

Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτηρίζει «λανθασμένες» τις δηλώσεις του κ. Σαββίδη για τον κ. Μητσοτάκη, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζει πως ο επιχειρηματίας έχει επενδύσει πολλά χρήματα στη χώρα μας


Εκοψαν τη Μενεγάκη νωρίτερα -Το έμαθε on air, η έκπληξή της [βίντεο]

Nωρίτερα έκλεισε την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη σήμερα και δεν έκρυψε την απορία της στον αέρα.

Η παρουσιάστρια την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι η εκπομπή της θα τελειώνει 15 λεπτά νωρίτερα λόγω της νέας εκπομπής μαγειρικής του Άκη Πετρετζίκη.


Συνελήφθη ο αδερφός γνωστής τηλεπερσόνας για ληστείες και εκβιασμούς

H ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε έναν 37χρονο άνδρα για ληστείες, απάτες κατ’ εξακολούθηση και εκβιασμούς.

Εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης και επιπλέον είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.


ΒΙΝΤΕΟ-Ξεβράκωμα Καμμένου από Άδωνι: Πάλι ψέμματα ρε ψεύτη;

[ΟΚ στα πρώτα 35 δευτερόλεπτα του βίντεο κλείνουμε τα αυτιά μας για να μην εκνευριστούμε...]

Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο για όσα υποστήριξε στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου σχετικά με τη μη καταβολή των χρωστούμενων αναδρομικών στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.


Σοκαριστικό βίντεο: Γυναίκα αλεξιπτωτιστής έπεσε σε καλώδια υψηλής τάσης και πήρε φωτιά

Ενα σοκαριστικό βίντεο αποτυπώνει την περιπέτεια που έζησε γυναίκα αλεξιπτωτιστής του στρατού της Σρι Λάνκα και παραλίγο να της στοιχίσει την ίδια τη ζωή της.

Η αλεξιπτωτίστρια, συμμετείχε σε άσκηση αλλά από λάθος υπολογισμό, έπεσε πάνω σε καλώδια υψηλής τάσης.

Μητσοτάκης: «Όπως θα έσκιζε ο Τσίπρας τα μνημόνια… έτσι θα καταργήσει και τις πανελλαδικές!»

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περί κατάργησης των πανελλαδικών εξετάσεων.

Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό εξαυλώνει Σομαλούς Πειρατές - ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο βίντεο δείχνει το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό να ανταλάσσει πυρά με Σομαλούς Πειρατές. Παρόλο που η ποιότητα του βίντεο δεν είναι και η καλύτερη διακρίνεται ένας πειρατής που προσπάθει να σωθεί. Το σκάφος του έγινε παρανάλωμα του πυρός.


Κυνική ομολογία του δημιουργού της «Μπλε φάλαινας»: Βιολογικά σκουπίδια τα θύματα -Καθαρίζω την κοινωνία [εικόνες]

Με προκλητικές δηλώσεις μέσα από τη φυλακή, όπου κρατείται ο Φιλι Μπουντέικιν, ο 21χρονος εμπνευστής και δημιουργός του ηλεκτρονίου παιχνιδιού Μπλε Φάλαινα, που έχει οδηγήσει ήδη 16 μαθήτριες γυμνασίου σε αυτοκτονία, δηλώνει αμετανόητος.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 24χρονος Κρητικός που βίασε 78χρονη

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 24χρονος Κρητικός που βίασε 78χρονη
Σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης επτά ετών, με αναστέλλουσα όμως δύναμη


Οι καλλονές στρατιωτίνες του Πούτιν -Εντυπωσίασαν στην παρέλαση [εικόνες] Φωτογραφία: AP Φωτογραφία: AP ΚΟΣΜΟΣ 10|05|2017 16:34 -A+A Την Τρίτη 9 Μαΐου, οι Ρώσοι γιόρτασαν επισήμως την Ημέρα της Νίκης, με χιλιάδες γυναίκες μέλη του Ρώσικου στρατού να παρελαύνουν στην Κόκκινη Πλατεία και να κλέβουν την παράσταση. Η Ημέρα της Νίκης σηματοδοτεί την νίκη της Ρωσίας επί των Γερμανών κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Χθες ήταν η 72η επέτειος της εν λόγω εθνικής γιορτής και οι Ρώσοι τίμησαν για ακόμη μια φορά τις σκληρές μάχες τεσσάρων ετών που πραγματοποίησαν οι πρόγονοι τους ενάντια στην Ναζιστική Γερμανία. Η γιορτή αυτή καθιερώθηκε από τον Στάλιν και κάθε χρόνο αποτελεί μια ευκαιρία για τους Ρώσους να τιμήσουν την ιστορία και την παράδοση τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι χιλιάδες άνθρωποι παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τις στρατιωτικές δυνάμεις του Βλάντιμιρ Πούτιν να παρελαύνουν στην Κόκκινη Πλατεία. Πηγή Φωτογραφιών: AP Πηγή: Οι καλλονές στρατιωτίνες του Πούτιν -Εντυπωσίασαν στην παρέλαση [εικόνες] | iefimerida.gr

Την Τρίτη 9 Μαΐου, οι Ρώσοι γιόρτασαν επισήμως την Ημέρα της Νίκης, με χιλιάδες γυναίκες μέλη του Ρώσικου στρατού να παρελαύνουν στην Κόκκινη Πλατεία και να κλέβουν την παράσταση.

Η Ημέρα της Νίκης σηματοδοτεί την νίκη της Ρωσίας επί των Γερμανών κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΒΙΝΤΕΟ-Αντί για τη Eurovision, η Ρωσίδα υποψήφια τραγούδησε τελικά στην... Κριμαία

Μετά το μπλόκο της Ουκρανίας, η Σαμοΐλοβα ερμήνευσε το "Flame is burning" στο πλαίσιο των εορτασμών για τη «Μέρα της Νίκης» των Σοβιετικών κατά του Ναζισμού

Ο Μέσι και οι... φανέλες του - Ποια λείπει από τη συλλογή του

Ο Λιονέλ Μέσι διαθέτει στο σπίτι του ειδικό δωμάτιο με (κάποιες από) τις φανέλες που έχει ανταλλάξει με συναδέλφους του, μετά από αγώνες της Μπαρτσελόνα. Σήμερα ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου φωτογραφήθηκε μαζί με το γιο του μέσα στο δωμάτιο αυτό, στο οποίο υπάρχουν τέσσερις φανέλες παικτών που έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Survivor: Θρίλερ με την αποχώρηση! Μεγάλη ανατροπή την τελευταία στιγμή!

Τι συμβαίνει με τους υποψήφιους προς αποχώρηση; Ποιος φεύγει τελικά;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η σημερινή αποχώρηση από το Survivor. Υποψήφιοι για να φύγουν από το νησί είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Λάουρα Νάργες, ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης.


Οι κάτοικοι της πόλης που κορόιδεψαν τον ίδιο τον Εωσφόρο!

Μια ιστορία αιώνων υπάρχει σε μια πόλη της Γερμανίας σαν αυτές που διαβάζουμε στα παραμύθια. Και μάλλον παραμύθι είναι αλλά είναι ωραίο και έχει μετατρέψει ένα σημείο της πόλης Λίμπεκ σε αξιοθέατο.


ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ! Εντόπισαν το τέρας του Λοχ Νες! Ο μύθος της Νέσι ζει! [vid]

Είχαν περάσει 8 μήνες από τότε που κάποιος είδε το τέρας του Λοχ Νες, με ορισμένους να πιστεύουν ότι ήταν ένα ακόμα διάσημο θύμα του 2016.


«Κατάληψη» των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή από σύλλογο παραπληγικών

Τα μέλη του συλλόγου διαμαρτυρήθηκαν για την περικοπή των επιδομάτων τους ζητώντας ακρόαση από την αρμόδια αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας

Τις έντονες διαμαρτυρίες εκπροσώπων του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών για τις προωθούμενες περικοπές των επιδομάτων τους δέχθηκαν βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.

«Με παγίδευσαν» λέει ο προφυλακιστέος αγγειοχειρουργός που κατηγορείται για τον φόνο της μεσίτριας

Υποστήριξε ότι είναι αθώος και πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης από κάποιους ή κάποιον που ζήλευε για τον ενδιαφέρον που έδειχνε η άτυχη 36χρονη για εκείνον - Κρίθηκε προφυλακιστέος - Τι αναφέρει το ένταλμα προσωρινής κράτησης

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την τρίωρη απολογία του, ο 38χρονος αγγειοχειρουργός που κατηγορείται για την δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας.

Το «βγες μπροστά!» στον Καραμανλή

Του Σάκη Μουμτζή

Με αυτήν την παρότρυνση υποδέχτηκαν τον Κώστα Καραμανλή στο Βελλίδειο οι φίλοι του. Δεν μπόρεσα να αντιληφθώ το βαθύτερο νόημα της επιθυμίας τους. Άλλωστε, το «βγες μπροστά» είναι ιδιαίτερα ασαφές σύνθημα, καθώς δεν διευκρινίζει το μπροστά από πού και, κυρίως, με ποιον τρόπο.


ΦΩΤΟ-Τι έγινε Νικολάκη; Βλέπεις μπροστά σου ή σε θαμπώνει η σκόνη του Αντώνη;

Ότι ο Σρόιτερ είναι, με μεγάλη διαφορά, μπροστά από τον Χατζηνικολάου, στην τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό, είναι γνωστό εδώ και καιρό. Τι γίνεται όμως στο γενικό σύνολο που περιλαμβάνει και τους παππούδες;


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΛΕΝΕ! Ρουσόπουλος για Καραμανλή: Πολλοί στη ΝΔ μιλούν... εις το όνομα του πατρός!

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στον realfm 97.8 και στον Νίκο Στραβελάκη ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.


Ελληνίδα μετανάστρια ψήφισε Τραμπ και απέλασαν τον άντρα της από τη χώρα [εικόνες]

Η ιστορία μίας Ελληνίδας μετανάστριας απασχολεί τον τελευταίο καιρό τα διεθνή Μέσα, καθώς η ίδια δεν φανταζόταν την ώρα που ψήφιζε τον Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές πως μετά από λίγο καιρό θα απέλαυναν τον σύζυγό της.

Το εξωφρενικό κόστος του γάμου της Πίπα Μίντλετον -Αναλυτικό... κοστολόγιο

H αδελφή μιας μελλοντικής βασίλισσας δεν μπορεί να κάνει ένα γάμο της σειράς... Και δεν θα κάνει. Η Πίπα Μίντλετον ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το μεθεπόμενο Σάββατο και φυσικά έχει ρυθμίσει τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Επιλέγοντας πάντα το καλύτερο.

Δικηγόροι της 20χρονης: Υπάρχει οπτικό υλικό-Δεν έχει αποδείξει ακόμα ότι είναι τυφλός ο βιαστής της Δάφνης

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη», λένε οι δικηγόροι της φοιτήτριας

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προσήλθαν σήμερα οι δικηγόροι της  20χρονης φοιτήτριας θύματος του βιαστή της Δάφνης,  δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής.


Προκαλεί ξανά το Charlie Hebdo: Έγκυος η Μπριζίτ του Μακρόν στο εξώφυλλό του

«Μπορεί να κάνει θαύματα» το καυστικό σχόλιο του περιοδικού για την εκλογή του νέου προέδρου της Γαλλίας

Σάλο προκαλεί για άλλη μια φορά το περιοδικό Charlie Hebdo με το εξώφυλλό του που στόχο έχει την εκλογή του νέου προέδρου της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου συνάντησε την Ασπασία που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της - ΦΩΤΟ

«Απλά υποκλίνεσαι στο μεγαλείο της ψυχής του... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!». Με αυτά τα λόγια θέλησε να ευχαριστήσει η μητέρα της Ασπασίας η οποία είχε πυροβοληθεί από τον πατέρα της στο Άργος, τον Υπάτιο Πατμάνογλου που επισκέφθηκε την κόρη της.

Deutsche Welle: Αναβιώνει η ιδέα περί «Μεγάλης Αλβανίας»;

Η ιδέα της ένωσης όλων των Αλβανών σε ένα κράτος είναι ξανά θέμα συζήτησης στα Βαλκάνια. Αναλυτές εκτιμούν ότι πρόκειται για πάγια πολιτική τακτική με στόχο την ψηφοθηρία.


Τους ξεβρακώνει ο Μοσκοβισί: Οι ελληνικές αρχές «πούλησαν» τα «κόκκινα» δάνεια στα funds

Οι ελληνικές αρχές είχαν την πρωτοβουλία για τη σύνταξη τόσο του αρχικού όσο και του αναθεωρημένου κειμένου των νόμων για την πώληση και διαχείριση των κόκκινων δανείων και σε αυτές επαφίεται η επιλογή των μέτρων και των μεθόδων εφαρμογής.


O Τσίπρας μοιράζει χρήμα: 100.000 ευρώ επιχορήγηση στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Την επιχορήγηση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) με το ποσό των 100.000 ευρώ ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΥΡΙΖΑ! Το νέο μνημόνιο Τσίπρα φέρνει αυτόματες κατασχέσεις

Σχεδόν ολόκληρο κεφάλαιο του νέου επικαιροποιημένου μνημονίου έχουν αφιερώσει κυβέρνηση και θεσμοί για τη βελτίωση της εισπραξιμότητας των φόρων.


Ιράν: Οχημα της Αστυνομίας Ηθών πατάει γυναίκα επειδή δεν φορούσε σωστά τη χιτζάμπ! [βίντεο]

Ένα βίντεο που σοκάρει αποτυπώνει με τον πιο δραματικό τρόπο τον τρόμο που σπέρνει στις γυναίκες η Αστυνομία Ηθών στην ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν.

Πρετεντέρης: Βάρος

Η αξιολόγηση έχει εξελιχθεί σε ένα "4ο Μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ: