12 Μαΐου 2017

Η αδελφή του Ορέστη Τσανγκ "ρίχνει" το Instagram με τις πόζες της - ΦΩΤΟ

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Ορέστης Τσανγκ, έχει μία εντυπωσιακή αδελφή, η οποία μάλιστα έχει τοποθετηθεί πολλές φορές δημόσια για τον αδελφό της, απαντώντας στα αρνητικά σχόλια για εκείνον.

ΒΙΝΤΕΟ-Είπαμε: Θαυμασμός για τον πο@στη που έχει κάνει δηλώσεις για τα πάντα!

"Φέρνετε προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο γνωρίζοντας εκ των προτέρων την αρνητική γνωμοδότηση του Ελεγκτικού συνεδρίου. Αλλά όσο πιο πολλές αρνητικές γνωμοδοτήσεις αντισυνταγματικότητας έχετε, τόσο το χειρότερο για το Σύνταγμα....

Στο πλευρόΠετρούνια-Μιλλούση ο Κυριάκος (φωτορεπορτάζ)

Το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ομάδας ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής στον Άγιο Κοσμά επισκέφθηκε, σήμερα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! 24ωρη απεργία για τα φέσια στον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο»

Την κήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, οι οποίοι εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», από τις 6 π.μ. της Δευτέρας, 15 Μαΐου έως τις 6 π.μ. της Τρίτης, 16 Μαΐου 2017 αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ.


Γελάει ο κόσμος με την απάντηση Καμμένου για το κ@λοδάχτυλο-Πιο παντελονάτη η αδερφή του

Σάλος έχει προκληθεί από τις άσεμνες χειρονομίες του Πάνου Καμμένου στο κολυμβητήριο του Λαιμού το απόγευμα της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού για το πόλο γυναικών ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό.

Κυρανάκης (ΝΔ): Πώς νιώθουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν παιδιά; [εικόνα]

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης υπογραμμίζοντας πως ο πρωθυπουργός «έχει απογοητεύσει τη νέα γενιά όσο κανείς».

ΝΔ: «Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ασφάλεια των πολιτών είναι δύο αντίθετες έννοιες»

«Όποιος θέλει, εισβάλλει όπου θέλει και κάνει ό, τι θέλει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το Πρωτοδικείο.


ΝΔ κατά Παππά: Ο αποτυχημένος υπουργός-καναλάρχης των βοσκοτοπιών της Ιθάκης

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς απαντά η Νέα Δημοκρατία στον Νίκο Παππά γα το ζήτημα του Ε.Σ.Ρ.

Έπειτα από την ανάρτηση του υπουργού περί ποινικών ευθυνών του Ε.Σ.Ρ στην περίπτωση που δεν εφαρμόσει το Σύνταγμα από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


Νέο βίντεο από τη «μονταζιέρα» της Άγκυρας για διέλευση τουρκικού πλοίου κοντά στα Ίμια - ΒΙΝΤΕΟ

Κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους τα “γεράκια” της Άγκυρας, ανεβάζοντας την ένταση στο Αιγαίο.

Παράλληλα με τη δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς στη Σινώπη, η Τουρκία έστειλε πολεμικό πλοίο κοντά στα Ίμια.

Βρούτσης: «Επέτειος 1 έτους από το Ασφαλιστικό Μόρφωμα “Κατρούγκαλου” – ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!»

Ένα χρόνο μετά το νόμο “Κατρούγκαλου” (Ν.4387/2016) και μετά από 2,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες μειώσεις από ποτέ!

KI EKEI EXOYN TΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΗ ΦΑΠΑ! ΟΛΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ! Οι Άγγλοι... πήραν φόρα! Θέλουν Brexit και από τη Eurovision!

Αφού ψήφισαν το προηγούμενο χρόνο υπέρ της εξόδου της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Βρετανοί δηλώνουν πλέον έτοιμοι να αποχωρήσουν και από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Συνεκπαίδευση Ελλήνων και Αμερικανών κομμάντος στην Κρήτη - ΦΩΤΟ

Από τις 3 έως τις 12 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής, στην Κρήτη, υπό τον συντονισμό της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, συνεκπαίδευση μεταξύ Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΥΚ, Ζ’ ΜΑΚ) με την US Naval Special Warfare Unit 2 των ΗΠΑ.


ΣΟΚ από την αποκάλυψη Μαξίμου ότι ο Μητσοτάκης δεν θα διορίσει... άλλες καθαρίστριες

Επίθεση στον Πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με αφορμή αναφορά που έκανε σήμερα σε ομιλία του υπέρ της εκχώρησης δημόσιων υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα.


ΒΙΝΤΕΟ-Ευτυχώς που οι ξένοι ακούνε Άδωνι και όχι Τζανακοπουλο ή Ζαχαριάδη

Όταν ο Άδωνις σε συνέντευξή του στο CNBC έλεγε "αν θέλετε να αγοράσετε Ελλάδα (ομόλογα) αγοράστε τώρα γιατί είναι φτηνά" έπεσαν να τον φάνε... σήμερα που οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων φτάνουν στην καλύτερη απόδοση της 5ετίας πανηγυρίζουν για το πόσο καλά πάει η οικονομία και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι ξένοι στην κυβέρνηση


Καλείται σε απολογία νοσηλεύτρια του νοσ. Ζακύνθου... κατηγόρησε την πολιτική Πολάκη

Κλήση σε απολογία  από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ζακύνθου, κ. Τσαρίδου,  έλαβε η Νοσηλεύτρια- Συνδικαλίστρια, κ. Κατερίνα Καμπιώτη, με αφορμή  πρόσφατες  αναρτήσεις της, όπως επισημαίνει η ίδια, εναντίον της Κυβερνητικής Πολιτικής, της Διοίκησης του ΓΝΖ και του Υπουργείου στο facebook…

Σάλος με στενή συνεργάτιδα του Ρέτζι: «Μισητός ο βιασμός ειδικά αν τον διαπράττει πρόσφυγας!»

Σάλο έχει προκαλέσει στη Ιταλία μια δήλωση της Ντέμπορα Σερακιάνι, πρώην αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος και νυν περιφερειάρχης της περιοχής Φριούλι Βενέτσια Τζούλια.

Κεφαλογιάνννη για Κονιόρδου: Σοβαρότης μηδέν

Η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με τις αντικρουόμενες δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού για την Αμφίπολη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


Survivor: Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο ξάδερφος του Γιάννη Σπαλιάρα! ΒΙΝΤΕΟ

«Ναι, είμαστε πρώτα ξαδέρφια… Ο Γιάννης σαν παιδί είναι ακριβώς όπως είναι και τώρα. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά…».

Για το Survivor και τον Γιάννη Σπαλιάρα μίλησε ο...

ΞΥΔΑΚΙ ΓΙΔΙΑ! ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! Συνεχίζονται οι απεργίες στον “Πήγασο” - “Καταπατά τις δεσμεύσεις η εργοδοσία”

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στον όμιλο των εκδοτικών επιχειρήσεων Μπόμπολα, αποφάσισαν οι ενώσεις του Τύπου, απαιτώντας την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους, καταγγέλοντας παράλληλα την “συστηματική καταπάτηση των δεσμεύσεων της εργοδοσίας”.


Γερμανίδα δημοσιογράφος κρατείται στην Τουρκία

Μια γερμανίδα δημοσιογράφος, η Μεσάλε Τόλου, έχει φυλακιστεί από τα τέλη Απριλίου στην Τουρκία και οι γερμανικές αρχές δεν έχουν μπορέσει να επικοινωνήσουν μαζί της, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών.


Συναγερμός στη Βρετανία: Κυβερνοεπίθεση παραλύει τα νοσοκομεία

Πολλά νοσοκομεία αναγκάζονται να διώξουν ασθενείς ακόμα από τα επείγοντα - Για εκβιαστικά μηνύματα που ζητούν χρήματα κάνουν λόγο οι γιατροί
Μια μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεση απειλεί να παραλύσει το σύστημα υγείας της Βρετανίας, επηρεάζοντας τα συστήματα νοσοκομείων σε κάθε γωνιά της χώρας.

ΒΙΝΤΕΟ-Τζήμερος: Οι χθεσινές γροθιές, έγιναν χαστούκια κι αύριο θα γίνουν αγριοκοίταγμα-Ο δικηγόρος μου ζητάει το βίντεο της συνεδρίασης

Με αναρτήσεις του στο Facebook δίνει συνέχεια στο επεισόδιο με την Αλεξάνδρα Μπαλού - Ο δικηγόρος μου ζητάει εισαγγελική παρέμβαση για να δοθεί στη δημοσιότητα το ΠΛΗΡΕΣ βίντεο των επεισοδίων, οπότε θα δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα, αναφέρει σε ανάρτησή του


ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο -Ποδοσφαιρική ομάδα κοριτσιών πήρε το πρωτάθλημα σε όμιλο αγοριών

Στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας βρέθηκε γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα στην Ισπανία, κλέβοντας κυριολεκτικά τον τίτλο (με το σπαθί της) μέσα από τα χέρια όλων των ανδρικών ομάδων που συμμετείχαν.


ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΜΩΣ! Ζαγοράκης: «Ο Ιβάν Σαββίδης είναι... θείο δώρο»

[Λογικό ο Ζαγοράκης να αποθεώνει το Σαββίδη αφού τον γλίτωσε από τη φυλακή στην οποία θα οδηγούνταν λόγω των χρεών του ΠΑΟΚ]

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρέθηκε σήμερα σε ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, την θητεία του ως πρόεδρος της ομάδας, τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ αναφέρθηκε ακόμα και στους Φερνάντο Σάντος, αλλά και τον... Ηλία Σπάθα.


Σφοδρή επίθεση του Βαρουφάκη κατά της ΝΔ - Αιχμές και κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει ο επικεφαλής του DiEM25, Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ αφήνει και αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

"Η συνέπεια εξοργίζει τους ασυνεπείς", αναφέρει η ανακοίνωση του DiEM25 που συνεχίζει ως εξής.


«Ο Μπο ήταν γκομενάκι και πριν το Survivor»!

"Δεν μπορώ να σου μιλήσω για το παρελθόν, μόνο για το μέλλον..."

Η Χριστίνα Σάλτη μίλησε στο Πρωινό για τον φίλο της Μπο, ο οποίος τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στον ¨Αγιο Δομίνικο για το Survivor: «Περιμένω να βγει να τον πάρω μια τεράστια αγκαλιά, πριν ήταν λίγο δύσκολο».


Ακόμα πιο χαμηλά ο πήχης για το φετινό ΑΕΠ: Το ΥΠΟΙΚ προβλέπει 1,8% -Καμπανάκι για πρόσθετα μέτρα

Τελικά ούτε στο 2,1% θα μείνει ο πήχης των προβλέψεων για τη φετινή αύξηση του ΑΕΠ, καθώς όπως προκύπτει από το βασικό Πίνακα που συνοδεύει το Μεσοπρόθεσμο, το υπουργείο Οικονομικών έχει «χτίσει» το σχεδιασμό των επόμενων ετών, πάνω στην παραδοχή ότι το ΑΕΠ δεν θα «τρέξει» πάνω από 1,8%.


Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Αντωνόπουλος-Συλλυπητήρια Κυριάκου

Σε ηλικία 87 ετών πέθανε την Παρασκευή ο πρώην βουλευτής Μαγνησίας Γιάννης Αντωνόπουλος.

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο του Βόλου, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Σαμοθράκη: Κρεμάστηκε στην αυλή του και εντοπίστηκε μετά από 24 ώρες

Ο 45χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Σαμοθράκης αλλά και η ευρύτερη περιοχή με την είδηση της αυτοκτονίας ενός 45χρονου άντρα.


Τελεσίγραφο Τραμπ σε πρώην διευθυντή του FBI: Μην κάνεις διαρροές στα Μέσα Ενημέρωσης...

Να κρατήσει κλειστό το στόμα του ζητά ο πρόεδρος των ΗΠΑ από τον αποπεμφθέντα Τζέιμς Κόμεϊ - Δείτε το τουίτ που θυμίζει... House of Cards και παραπέμπει στο σκάνδαλο του Ρίτσαρντ Νίξον
Απροκάλυπτη ήταν η απειλή που διατύπωσε σήμερα μέσω Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, προς τον άρτι απολυθέντα Διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ.

Διοικητικοί Δικαστές: Δεν θα δεχθούμε νέες περικοπές στους μισθούς

«Κόκκινο πανί» είναι για τους δικαστές το ενδεχόμενο περικοπών στα ειδικά μισθολόγια με την Ένωση Διοικητικών Δικαστών να ξεκαθαρίζει, με ανακοίνωσή της, ότι  δεν πρόκειται να δεχθεί νέες μειώσεις αποδοχών.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μέχρι κι η αδερφή του, αδειάζει τον κάφρο Καμμένο για το κ@λοδάχτυλο

Τι απαντάει η αδελφή του Πάνου Καμμένου για το επεισόδιο στον αγώνα πόλο... [σημειώστε ότι την γκαντέμιασε και έχασε ενώ είχε κερδίσει τους προηγούμενους 2 αγώνες]

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου μίλησε στον Sport24 Radio για τον επεισοδιακό τέταρτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό και τις χειρονομίες του αδελφού της, υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου προς τους οπαδούς των "ερυθρόλευκων".


Ο Μακρόν φοράει δυο βέρες και οι φήμες οργιάζουν [pics]

Στο μικροσκόπιο των γαλλικών ΜΜΕ έχει μπει ο νέος Πρόεδρος της χώρας Εμανουέλ Μακρόν. Έτσι, τις τελευταίες ώρες επικρατεί φρενίτιδα με τα... χέρια του. Και αυτό γιατι ο Μακρόν φοράει δυο βέρες και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το γιατί...

Κυριάκος: Υπέρ της εκχώρησης δημοσίων υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα-Αιχμές για το έργο του Νίκου Παππά

[Τα ακούμε συνέχεια όταν η ΝΔ είναι αντιπολίτευση... μόλις γίνουν κυβέρνηση οι υπουργοί αρχίζουν την κλάψα: "δεν μπορούμε, δεν θέλουν οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου" και πο@τσες μπλε!! Μακάρι αυτή τη φορά να γίνει!]

«Δεν φαίνεται να έχουμε πλήρη αίσθηση των πραγματικών ψηφιακών μας δυνατοτήτων» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Μέγαρο Μουσικής, στη διάρκεια του συνεδρίου του ΣΕΒ με θέμα: «Ψηφιακή Στρατηγική της Ελλάδας - Ο Δρόμος για την Ανάπτυξη».

“Σουρωτήρι” το Εφετείο της Αθήνας! Τι κατέθεσε ο πιστολέρο

- Ξάδερφος της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου ο άνδρας που πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα!
- Είχε προηγηθεί η νέα αναβολή της δίκης για τις 19 Μαρτίου 2018
- "Ήθελα να φοβίσω αυτούς που δολοφόνησαν", φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς
- Άγνωστο αν και πώς κατάφερε να μπει στο Εφετείο οπλισμένος – Επιχείρησε να φύγει σαν… κύριος
- Video ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών και της σύλληψης
- Τι λέει στο NewsIt.gr ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσσόπουλος
- Όλο το χρονικό της υπόθεσης απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ➤Παραιτήθηκε μετά την αποτυχία του στον τελικό ο επόπτης Καλφόγλου

Ο Γιώργος Καλφόγλου πλέον αποτελεί παρελθόν για τη διαιτησία. Ο επόπτης που έδειξε σέντρα σε γκολ-οφσάιντ γκολ του Ενρίκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ).

ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ➤Έρχεται δίωξη για το Ολυμπιακός – Πλατανιάς

Εξελίξεις αναμένεται να έχουμε -άμεσα- μετά τα όσα καταγγέλθηκαν από την πλευρά του Πλατανιά, για όσα έγιναν στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, στο “Γ. Καραϊσκάκης”.


Χωρίς απόφαση για την ελάφρυνση του χρέους ολοκληρώθηκε το Washington group στο Μπάρι

Χωρίς απόφαση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους κατέληξε η συνάντηση του Washington group που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί της Παρασκευής στο Μπάρι της Ιταλίας, στο πλαίσιο του G7 των υπουργών Οικονομικών, αλλά τουλάχιστον έληξε με μία καλύτερη κατανόηση στο τι αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για κάθε εμπλεκόμενη μεριά.


Ο Μιχάλης Σάλλας πήρε την Παγκρήτια Τράπεζα

Οι αρμόδιες εποπτικές αρχές, δηλαδή η Τράπεζα της Ελλάδος και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, μέσω του SSM, έδωσαν το πράσινο φως στην είσοδο της Lyktos Participation με ποσοστό 21,49% ως Στρατηγικού Επενδυτή, στο Μετοχικό Κεφάλαιο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας.


ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! Αποκλεισμός των ελευθεροεπαγγελματιών ιατρών από τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων

Εκτός ρύθμισης των κόκκινων δανείων είναι οι ελευθεροεπαγγελματίες ιατροί, γιατί θεωρούνται από την Πολιτεία ότι δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα και θα ισχύει γι’ αυτούς μόνο η ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές στην εφορία και ασφαλιστικούς φορείς.

Βίντεο: Δείτε το αναπηρικό αμαξίδιο από το... μέλλον που δημιούργησαν Έλληνες

Στηρίξτε τo Ladd//roller, την πρώτη ελληνική συμμετοχή στο διεθνή διαγωνισμό ‘Chivas The Venture', όπου συμμετέχουν φιναλίστ από 30 χώρες

Το Ladd//roller, το πρωτοποριακό αναπηρικό αμαξίδιο-εξωσκελετός, που κατασκεύασαν οι αδελφοί Πετρωτού από τη Λάρισα, συνεχίζει τη διεθνή καριέρα του και, αυτή τη φορά, χρειάζεται τη...βοήθεια του κοινού.


Η ΦΑΜΑΡ της οικογένειας Μαρινόπουλου στον έλεγχο ξένου Fund

Στα χέρια της πανευρωπαϊκής πλατφόρμας για την υποστήριξη των τραπεζών στην διαχείριση των μη-εξυπηρετούμενων δανείων Pillarstone πέρασε η εταιρεία ΦΑΜΑΡ της οικογένειας Μαρινόπουλου.


Ο δικτάτορας της Ζιμπάμπουε δεν κοιμάται σε εκδηλώσεις... “απλά ξεκουράζει τα μάτια του” [pics]

Οι φήμες – αλλά και οι φωτογραφίες- θέλουν τον πρόεδρο της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, να βαριέται αφόρητα τις ομιλίες και τις εκδηλώσεις και να προτιμά να κοιμάται αντί να ακούει.

Μαξίμου: K@λόχαρτο η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου-Κανένας συμβασιούχος δεν θα χρειαστεί να επιστρέψει χρήματα

«Κρατάτε "μικρό καλάθι" σε σχέση με όσα ακούγονται για τη μη πληρωμή δεδουλευμένων», αναφέρουν με νόημα κύκλοι της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των συμβασιούχων των ΟΤΑ.


Μοναδικό: Μεταφράστρια στη νοηματική κλέβει την παράσταση σε συναυλία του Snoop Dogg [βίντεο]

Σε μια κίνηση που δεν συνηθίζεται προχώρησαν οι υπεύθυνοι ενός φεστιβάλ μουσικής, στο οποίο ξεχώρισε η παρουσία του Snoop Dogg.


Ν.Δ. για δηλώσεις Βαρουφάκη: «Η μέρα που θα λογοδοτήσουν πλησιάζει»

Για ομολογία του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη αναφορικά με τις βαρύτατες ευθύνες του Α. Τσίπρα, του τότε υπουργού Οικονομικών και της ηγετικής ομάδας της κυβέρνησης, κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία.

To success story του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει «αγοραστικό κοινό»

Του Σάκη Μουμτζή

Εδώ και πολλά χρόνια πολιτικοί και επικοινωνιολόγοι, πιστεύουν πως η επικοινωνία μπορεί να αντικαταστήσει ή να επικαλύψει την πολιτική. Είναι γνωστός ο ισχυρισμός: «χάσαμε, γιατί δεν προβάλαμε το έργο μας».


Έτσι εξολόθρευσε ο Κολοκοτρώνης του Μογγόλους στη μάχη του Βαλτετσίου

Η μάχη του Βαλτετσίου σημειώθηκε στις 12-13 Μαΐου 1821 και θεωρείται ως μία από τις πιο αποφασιστικές μάχες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, που οδήγησε στην Άλωση της Τριπολιτσάς. Πρωτοστάτης της μάχης αυτής ήταν ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Το σχέδιο του Κολοκοτρώνη

Πώς βρέθηκε στην Βενετία το σκήνωμα της Αγίας Ελένης – 1700 χρόνια μετά στην Ελλάδα

Το ιερό σκήνωμα της Αγίας Ελένης είναι τοποθετημένο εντός λάρνακας σε δύο λειψανοθήκες. Η μία λειψανοθήκη είναι ανθρωπόμορφη αργυρή κεφαλή με στέμμα, η οποία παρουσιάζει το πρόσωπο κεκοιμημένης γυναικός και εμπεριέχει εντός αυτής τμήμα της τιμίας κάρας. Η δεύτερη μεταλλική λειψανοθήκη έχει σχήμα ανθρώπινου σωματότυπου που εμπεριέχει στο εσωτερικό του τα λείψανα της Αγίας αριθμημένα και σφραγισμένα με ειδική σφραγίδα του Ρωμαιοκαθολικού Πατριαρχείου της Βενετίας.


ΒΙΝΤΕΟ-Βαρουφάκης: Ανοησία το πρόγραμμα Θεσ/κης-Τσίπρας: Μην ανησυχείς δεν θα το εφαρμόσουμε

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τον είχε πληροφορήσει πως το υπουργείο Οικονομικών δεν θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.


ΒΙΝΤΕΟ-ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΟΛΕΣ Ο ΝΤΑΝΟΣ :)) Απίστευτη αποκάλυψη για το Survivor: «Έχει γίνει σ@ξ και το ένα πρόσωπο είναι σταθερό»

Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό στο Πρωινό! Η Φαίη Σκορδά έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι αλλάζουν οι παρτενέρ..."

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξομολογήθηκε για το Survivor στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι τα καλύτερα δεν τα έχουμε δει στο reality και πως αν τα έπαιζε ο ΣΚΑΪ το πρόγραμμα θα έκανε 90% τηλεθέαση. Το απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό και η Σάσα Σταμάτη έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη περί σ@ξ…