16 Μαΐου 2017

Βίντεο: Παρουσιαστής του BBC απομακρύνει περίεργη περαστική πιάνοντας... το στήθος της!

H κυρία, που ένιωσε το χέρι του Μπεν Μπράουν στο στήθος της, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια

Η ατάκα «αυτά συμβαίνουν στις ζωντανές μεταδόσεις» έχει χιλιοειπωθεί, όμως σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει γάντι, αν δεχτούμε βέβαια, ότι ο... δράστης ενήργησε ακούσια.

Μπουκώρος: Τυχαία έβλεπα χθες βράδυ το βίντεο της ομιλίας μου στη Βουλή!

Πιθανότατα, ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ δεν έβλεπε... εντελώς τυχαία την  ομιλία του!

«Το τέταρτο Μνημόνιο είναι μία ακόμα αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μία από τις πολλές στα περίπου 2,5 χρόνια που κυβερνάει» ανέφερε κατά την έναρξη της ομιλίας του στη Βουλή ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος.


Ράκος ο Μπιλ Κόσμπι: «Δεν θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου», δήλωσε ο διάσημος κωμικός

Με ανθρώπινο ράκος μοιάζει ο διάσημος Αμερικανός κωμικός Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος δικάζεται για μία σειρά από καταγγελίες γυναικών, βάσει των οποίων εκμεταλλεύθηκε τη θέση ισχύος και εξουσίας που διέθετε, προκειμένου να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί τους, ενώ χρησιμοποίησε και φάρμακα, ώστε να τις παρασύρει.


Η ΝΔ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΚΑΠ ΑΚΟΥΕΙ; Η Ιταλία χαρίζει κάστρα, πύργους και άλλα ιστορικά ακίνητα -Με έναν όρο [βίντεο]

ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ) Ή ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

Οσοι ονειρεύονταν να αποκτήσουν κάποτε το δικό τους κάστρο, υπάρχει τρόπος να το κάνουν. Η ιταλική κυβέρνηση τα χαρίζει, αλλά με έναν όρο.


Βαρβιτσιώτης: Οι παράνομοι μετανάστες έρχονται, οι Γενικοί Γραμματείς φεύγουν

Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σχολιάσε την παραίτηση του τρίτου γενικού γραμματέα από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τάσου Σαλτερή.


Αγριογούρουνο πήρε στο κυνήγι Βρετανό πρέσβη -Tραυματίστηκε προσπαθώντας να γλιτώσει

[Αυτοί γιαυτό έφυγαν από την ΕΕ... για να μαλ@κίζονται χωρίς περιορισμούς...]

Ιχνος διπλωματίας δεν έδειξε ένα αγριογούρουνο στη Βιέννη, το οποίο πήρε στο κυνήγι τον Βρετανό πρέσβη στην Αυστρία, με αποτέλεσμα εκείνος να τραυματιστεί στην προσπάθειά του να γλιτώσει.


Αεροπλάνο με οικογένεια χάθηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων

Μία ακόμη υπόθεση-μυστήριο, η οποία συνδέεται με τα ανεξήγητα φαινόμενα στο Τρίγωνο των Βερμούδων, εξετάζουν οι διεθνείς αρχές, καθώς εξαφανίστηκε σε περιοχή κοντά στις Μπαχάμες ένα μικρό αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια με προορισμό τη Φλόριντα.


Ουάσινγκτον: Ένταση μεταξύ Κούρδων διαδηλωτών και Τούρκων αστυνομικών

Ένταση σημειώθηκε πριν λίγη ώρα (περίπου στις 19:00 ώρα Ελλάδος) έξω από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, όπου είχαν συγκεντρωθεί Κούρδοι διαδηλωτές προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις πολιτικές Ερντογάν, ενόψει της συνάντησης του Τραμπ με τον Τούρκο πρόεδρο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ελικόπτερο προσπερνάει τους πάντες σε αυτοκινητόδρομο!

Πόσο ύψος έχει η προστατευτική μπαριέρα σε έναν δρόμο; Όποιος το γνωρίζει, μπορεί να βρει πόσο χαμηλά πετούσε το ρωσικό ελικόπτερο που "έπιασε" η κάμερα από το ταμπλώ ενός αυτοκινήτου στον αυτοκινητόδρομο Ροστόφ-Μπακού, κοντά στο Γκουντερμες της Τσετσενίας. Η -πολύ- χαμηλή ναυτιλία σε "στυλ Τσετσένικο", εκτός από χειριστική δεινότητα δείχνει ότι ο χειριστής του Mi-8 δεν αποκλείεται να το έχει ξανακάνει υπό... επιχειρησιακές συνθήκες.


Βία: Γιατί... έτσι μας αρέσει!

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΟΥΒΛΗ

Καμία διάθεση δεν είχα να ασχοληθώ με το χθεσινό περιστατικό ντροπής στο Κοινοβούλιο. Έχω αρθρογραφήσει εκτενώς για την Βία στην Ελλάδα, για την κοινωνική αποδοχή που απολαμβάνει λόγω του ανομικού μας θυμικού.  Μέχρι και τον Durkheim- Θεός σχωρέστον-  είχα ανακατέψει σε μια προσπάθεια εξήγησης της ανομίας μας! Θεώρησα πως το καθήκον μου ως κοινωνικός επιστήμονας το έκανα…


ΒΙΝΤΕΟ-Μπγιάλας (ΣΥΡΙΖΑ): Εμείς χρεώσαμε 7.000 ευρώ κάθε οικογένεια, αλλά οι προηγούμενοι ξεπέρασαν τις 100.000

Ο κ. Μπγιάλας, έβαλε στη θέση τους, όσους μιλούν για τέσσερα διαφορετικά μνημόνια, τονίζοντας πως τα μνημόνια είναι... δύο: Ένα αυτό της συνθήκης του Μάαστριχτ και ένα αυτό που υπέγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου, με το πακέτο μέτρων


ΜΑΛ@ΚΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ! Μπουτάρης- Ζωζώ φωτογραφήθηκαν μαζί και δηλώνουν: Ωσπου να πεθάνουμε θα είμαστε νέοι

Καβάλα σε μία βέσπα και με «νεανικό αέρα» ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και η βασίλισσα της νύχτας έδωσαν μία απρόσμενη συνέντευξη από κοινού.


Σατιρικό βίντεο: Χούλιγκαν από τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό... σπάει την σιωπή του

Μια... διαφορετική εκδοχή για τα μεγάλα επεισόδια στο Βόλο στον τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό.

Ο Στέφανος είναι ένας από τους χούλιγκανς που «πρωταγωνίστησαν» στα επεισόδια του Πανθεσσαλικού και μίλησε στην χιουμοριστική εκπομπή «Οτινάναι» για την εμπειρία του.

Hürriyet: Έγιναν 141 παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά, αλλά δεν είναι ακριβώς... παραβιάσεις

Προκαλούν οι Τούρκοι: Ο ελληνικός εναέριος χώρος δεν είναι 10 ν.μ,  αλλά 6 ναυτικά μίλια και ισχυρίζονται ότι διεθνώς καμία χώρα δεν αναγνωρίζει το εύρος του ελληνικού εναέριου χώρου


ΒΙΝΤΕΟ-Αστειάκια Μανιού την ώρα της συζήτησης για τα σχολικά συσσίτια: «Παρακαλώ κύριοι, γιατί πεινάω κιόλας»

[Ναι είναι ο ίδιος τσόγλανος, υπερασπιστής της 17Ν, που λέει πολλοί βουλετές θα ψηφίσουν και για βιοποριστικούς λόγους... δηλ. για να μη χάσουν την καρέκλα και επιστρέψουν στην πείνα και την ανεργία]

Την ώρα που ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας, από το βήμα της Βουλής ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση, αντέδρασε με τον... δικό του τρόπο ο Νίκος Μανιός.


Φωτογραφίες: Οπαδός της Μπεσίκτας ζητά από την «καυτή» σύντροφο του Τόσιτς να του... κόψει το σ@ξ!

Για τρεις εβδομάδες... μόνο και προκειμένου η αγαπημένη του ομάδα να αναδειχθεί πρωταθλήτρια

Κάθε δυνατό και αδύνατο μέσο επιστρατεύουν οι φίλοι της Μπεσίκτας, ώστε να δουν και φέτος την ομάδα τους πρωταθλήτρια.


"Πέθαναν" στα social media την Βέφα Αλεξιάδου - Τι απαντά η ίδια - ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε χθες η είδηση του "θανάτου" της Βέφας Αλεξιάδου, καθώς δημοσιεύματα ιστοσελίδων τα οποία αναπαρήχθησαν στα social media, ανέφεραν ότι είχε φύγει από τη ζωή, προκαλώντας έτσι ανησυχία σε συγγενείς και φίλους της.


Αυτός ήταν ο πρώτος πελάτης της Amazon- Δείτε τι αγόρασε

Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που ξοδεύοντας μόλις 27,95 δολάρια καταφέρνουν να δώσουν το όνομά τους σε ένα κτίριο. Για την ακρίβεια, το κατάφερε μόνο ένας. Πρόκειται για τον Τζον Γουέινραϊτ, ο οποίος στις 3 Απριλίου του 1995 ήταν το πρώτο φυσικό πρόσωπο που έγινε πελάτης του σημερινού κολοσσού του ηλεκτρονικού λιανικού εμπορίου, της Amazon.

Ινδία: 10χρονη έγκυος κέρδισε το δικαίωμα να κάνει έκτρωση στο παιδί του πατριού της

Ιστορική απόφαση, που αφορά χιλιάδες ανήλικα κορίτσια και μία ολόκληρη κοινωνία, εξέδωσε το δικαστήριο στην Ινδία, εγκρίνοντας το αίτημα ενός 10χρονου κοριτσιού να υποβληθεί σε άμβλωση, ώστε να μην γεννήσει το παιδί του πατριού της, ο οποίος τη βίαζε κατ' εξακολούθηση, έως ότου έμεινε έγκυος πριν από 5 μήνες.


Η ατάκα της ημέρας από το βουλευτή Συρμαλένιο: Μπαίνουμε σε τροχιά... ανάπτυξης

Από ρεσιτάλ σε ρεσιτάλ το πάνε στην κυβέρνηση, καθώς μετά την οσκαρική ερμηνεία του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλου, τη σκυτάλη έλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος, ο οποίος φαίνεται πως ανέλαβε να χαλαρώσει λίγο την ατμόσφαιρα, στην αίθουσα της Βουλής, που ετοιμάζεται να εγκρίνει το δεύτερο μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.


ΠΕΡΙΕΡΓΟ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ! Ορεγκον: Μπήκε σε σούπερ μάρκετ κρατώντας το κεφάλι της μητέρας του -Μαχαίρωσε έναν υπάλληλο [εικόνες]

Eνα φρικτό θέαμα αντίκρισαν όσοι βρίσκονταν σε συνοικιακό σούπερ μάρκετ στην Εστακάντα, στο Ορεγκον των ΗΠΑ, όταν είδαν έναν άνδρα, που ήταν καλυμμένος με αίματα, να μπαίνει στο κατάστημα.


Σε μικρό ελληνικό νησί Οκτώβριο-Νοέμβριο το βελγικό... Survivor [εικόνες & βίντεο]

Ενα ριάλιτι επιβίωσης, τύπου Survivor, με το όνομα «The Island» που προβάλλεται διαδικτυακά, θα γυριστεί τον προσεχή Οκτώβριο και Νοέμβριο στην Αλιμιά, ένα ακατοίκητο νησάκι που ανήκει διοικητικά στον Δήμο Χάλκης.

Γιατί η Σαράποβα ρώτησε δημοσιογράφο αν είναι παντρεμένος -Η ερώτησή του που την ενόχλησε [βίντεο]

Τόσα χρόνια που πρωταγωνιστεί, εντός και εκτός κορτ, η Μαρία Σαράποβα έχει συνηθίσει να «βομβαρδίζεται» με ερωτήσεις. Ιδιαίτερα τώρα, που μόλις επέστρεψε στη δράση έπειτα από 15 μήνες, εξαιτίας του θετικού της δείγματος σε απαγορευμένη ουσία.

Ποινή φυλάκισης 3 ετών στον ΑΛΗΤΗ Κουρτάκη για συκοφαντική δυσφήμιση του Ν. Πατέρα

Ποινή φυλάκισης 3 ετών και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον εκδότη του ομίλου των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη.


Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Νταής χτύπησε οδηγό με...τρυπάνι επειδή τράκαραν!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα, όταν δύο Έλληνες οδηγοί, ένας 33χρονος και ένας 38χρονος, τράκαραν.


Μαυρωτάς προς κυβέρνηση: Είστε ικανοί να ανακαλύψετε ινδιάνικο νεκροταφείο στο Ελληνικό [βίντεο]

Η κυβέρνηση είναι ικανή να ανακαλύψει ακόμη και ινδιάνικο νεκροταφείο στο Ελληνικό, είπε ο Γιώργος Μαυρωτάς από το βήμα της Βουλής, σχολιάζοντας με αιχμηρό τρόπο τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων.


ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ; ΤΑΙΠΕΔ: Παρατείνεται η διαρκεία λειτουργίας του Ταμείου για άλλα τρία χρόνια

Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε ότι η Γενική Συνέλευσή του αποφάσισε την παράταση της διαρκείας λειτουργίας του Ταμείου για ακόμη τρία χρόνια, ήτοι μέχρι 1.7.2020.


Μητσοτάκης σε ένστολους: Θα καταθέσω νέο μισθολόγιο, θα σας επιστρέψω το 50% των αναδρομικών

Τα προβλήματα των ενστόλων, που εντείνονται με τα νέα μέτρα άκουσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.


Θεσσαλονίκη: Προσποιήθηκαν τους πελάτες και έκλεψαν κοσμήματα από κατάστημα [βίντεο]

Θύμα κλοπής έπεσε την περασμένη Πέμπτη ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ένα ζευγάρι μπήκε στο κατάστημα και με πρόσχημα την αγορά σταυρού και καδένας, αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Θεσσαλονίκη: Άπλυτοι έκαναν «ντου» σε γραφείο βουλευτή της ΝΔ [εικόνες]

Στο στόχαστρο δύο αντιεξουσιαστών βρέθηκε χθες το βράδυ το γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Σταύρου Καλαφάτη.

Διατροφή-μαμούθ 2 εκατ. ευρώ το μήνα, θα δίνει ο Μπερλουσκόνι στην πρώην σύζυγό του

Κατά 2 εκατομμύρια ευρώ το μήνα πλουσιότερη θα είναι στο εξής η πρώην κυρία Μπερλουσκόνι, Βερόνικα Λάρι.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας επικύρωσε το απίστευτο ποσό των 2 εκατ. ευρώ ως διατροφή, που πρέπει να πληρώνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην πρώην σύζυγό του.


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΟ! Χ.Καραγιαννίδης, εισηγητής του μνημονίου: «Δεν είμαι τελειόφοιτος Πανεπιστημίου, μέχρι το 2012 σε συνεργείο δούλευα»

[Οι άλλοι τον χειροκρόταγαν επειδή μέχρι το 2012 δούλευε σε συνεργείο και σήμερα αποφασίζει για την τύχη της χώρας]

Νέα δήλωση, σφαλιάρα στους ηλίθιους που τους ψηφίζουν να κυβερνάνε, μετά την χθεσινή του τοποθέτηση «Δεν γνωρίζω οικονομικά, μόνο μπακαλίστικα» έκανε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης.


ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο ξύλο σε Τσακαλώτο στη Βουλή: "Είπατε ότι θα παραιτηθείτε"

Σφοδρή σύγκρουση στη Βουλή μετά από την παρέμβαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου κατά την διάρκεια της συζήτησης του νέου Μνημονίου στις αρμόδιες επιτροπές.

Η συζήτηση... διανθίστηκε με αρκετούς χαρακτηρισμούς ενώ το αποκορύφωμα των ειρωνικών σχολίων έγινε όταν ο κ. Τσακαλώτος ισχυρίστηκε πως «αντί για μείωση αφορολόγητου εμείς φέραμε αντίμετρα»!


Αμοιβή 3,2 εκατ. ευρώ στην Rothschild για να βγάλει την Ελλάδα στις αγορές

Σε δόσεις η καταβολή του ποσού - Δείτε τους όρους, όπως περιλαμβάνονται στην απόφαση του αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ Χουλιαράκη

Τη συνεργασία του Ελληνικού Δημοσίου με την Rothschild, προκειμένου να προωθηθεί η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές, ενέκρινε, με σχετική απόφαση, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.


ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Σχεδιάζουν να βγουν στις αγορές με τις ... πλάτες του Σαμαρά

Την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει στην έκδοση 5ετούς ομολόγου τον Ιούλιο, προκειμένου να το ανταλλάξει με το αντίστοιχο που «λήγει» τον ίδιο μήνα, υπογραμμίζουν καλά πληροφορημένες πηγές στο Reuters, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του «Business Stories».


Πρόεδρος ΠΟΑΣΥ: ''Η κυβέρνηση πρόδωσε όσους την ψήφισαν και την εμπιστεύτηκαν'' [vid]

Αντιδράσεις προκάλεσε η παρέμβαση της ΠΟΑΣΥ στη βουλή σήμερα. Στην σύντομη ομιλία του ο Προέδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γρηγόρης Γερακαράκος τόνισε όσον αφορά τα Ειδικά Μισθολόγια η κυβέρνηση πρόδωσε όσους την ψήφισαν και την εμπιστεύτηκαν. Μεταξύ άλλων τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ότι η ΠΟΑΣΥ δεν πρόκειται να σταθεί στα όποια καλά μπορεί να περιέχει αυτός ο νόμος ούτε και επρόκειτο να πει κάτι το ‘’συμπαθητικό’’.


Βουλή: Με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πέρασε επί της αρχής το 4ο μνημόνιο (Live)

Εγκρίθηκε επί της αρχής το τέταρτο μνημόνιο από τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές με τις ψήφους των κυβερνητικών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Η Τουρκία “απαγορεύει” ελληνική άσκηση με πυρά στη Σαμοθράκη

Όπως αναφέρει η ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε η Άγκυρα, η Τουρκία "απαγορεύει" να κάνει η Ελλάδα άσκηση με πυρά στη Σαμοθράκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Survivor: Δικαίωση Σπαλιάρα! Η Νάργες αποκάλυψε ότι συνεννοήθηκε με τον Κοκκινάκη! [vids]

[Ο πο@στης ο κινέζος το είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή!]

Μετά τον απόλυτο χαμό που επικράτησε στο Survivor από την κατηγορία του Γιάννη Σπαλιάρα σε βάρος του Κώστα Κοκκινάκη για "μαγείρεμα" της ψηφοφορίας, την απάντηση έδωσε από την Ελλάδα η Λάουρα Νάργες.

Ακόμα ένας γραμματέας του υπουργείου Μετανάστευσης εγκατέλειψε τον Μουζάλα!

Παραιτήθηκε και ο Τάσος Σαλτερής – Πληροφορίες τον θέλουν να αναλαμβάνει σύμβουλος του Χριστόφορου Βερναρδάκη

Χωρίς κανένα γενικό γραμματέα, έχει μείνει εδώ και λίγες ημέρες το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς μετά τον Οδυσσέα Βουδούρη και ο Τάσος Σαλτερής, δήλωσε την παραίτησή του.


Βίντεο: Νταντά χαστουκίζει αγοράκι στην Τουρκία

Tη σοκαριστική στιγμή που μια νταντά ταρακουνάει με δύναμη και χαστουκίζει δυνατά στο πρόσωπο το αγοράκι που υποτίθεται ότι έπρεπε να φυλάει κατέγραψε η μυστική κάμερα που τοποθέτησαν οι γονείς του παιδιού στο σαλόνι του σπιτιού τους.


Και αν δεν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ;

Του Σάκη Μουμτζή

Αυτό το ερώτημα απασχολεί πολιτικούς, σχολιαστές και πολίτες. Κρύβει την αγωνία ενός κόσμου για το μέλλον αυτής της χώρας. Άλλοι επιθυμούν την σταθερότητα και άλλοι την αναταραχή, που θα τους βοηθήσει να επανέλθουν. Πάντα έτσι γίνεται.


αστεία μάχη ενός μεγάλου λευκού καρχαρία και ενός ψαρά για ένα δίχτυ που έχει τρελάνει το Ιnstagram [βίντεο]

Ενας μεγάλος λευκός καρχαρίας, που πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο Ιnstagram, έχει τρελάνει τους χρήστες του δικτύου, αφού η κάμερα τον κατέγραψε να τρολάρει έναν ψαρά.

Πιτσιρίκα τερματίζει πίστα του «Survivor» σε χρόνο ρεκόρ και γίνεται viral -Το βίντεο που είδαν 56 εκατ. άτομα

Με πάνω από 56 εκατ. views σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα viral βίντεο. Ο λόγος που ξετρέλανε το εν λόγω βίντεο; Η μικρή... Survivor.

Έστησε μέχρι και τον Πούτιν. Ο άνθρωπος κάνει μόνο για πρόεδρος 15μελούς

Ο άνθρωπος κάνει μόνο για πρόεδρος 15μελούς:

ΠΙΝΑΚΑΣ! Ρεκόρ δεκαετίας έκανε ο Τσίπρας!

Την ώρα που η Πορτογαλία έκανε θετικό ρεκόρ ανάπτυξης για την τελευταία δεκαετία "Το ΑΕΠ Α' τριμήνου 2017 είναι το μικρότερο του αντίστοιχου τριμήνου σε όλη την διάρκεια της κρίσης Και στα 9 χρόνια" έγραψε στο Twitter o γνωστός αρθρογράφος του capital.gr, Πέτρος Λάζος και δημοσίευσε τον παρακάτω πίνακα:

Ο «μαχαιροβγάλτης» χούλιγκαν του ΠΑΟΚ είναι ένας 20χρονος Αλβανός -Είχε κατηγορηθεί για ληστεία

Μετά την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του μαχαιροβγάλτη χούλιγκαν της ΑΕΚ, η αστυνομία φαίνεται πως γνωρίζει τα στοιχεία και του μαχαιροβγάλτη χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.


Προς αποβολή η ΧΑ από τη συζήτηση στην ολομέλεια: Τι θα γίνει με την ψηφοφορία

Δεκτή έκανε κατά πληροφορίες η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής την πρόταση του Νίκου Βούτση για την αντιμετώπιση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής στην προσεχή συζήτηση στην ολομέλεια του πολυνομοσχεδίου μετά την χειροδικία του Ηλία Κασιδιάρη κατά του Νίκου Δένδια τη Δευτέρα.


O Τραμπ παραδέχεται ότι αποκάλυψε πληροφορίες για τον ISIS στη Ρωσία

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις πηγών της Ουάσινγκτον σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε απόρρητες πληροφορίες σε Ρώσους αξιωματούχους, και παρά την επίσημη διάψευση από τον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος παραδέχτηκε πριν λίγη ώρα ότι τα σχετικά δημοσιεύματα ευσταθούν.

Αμετανόητος πέθανε ένας από τους πιο διαβόητους serial killer της Βρετανίας

Ο Ίαν Μπρέιντι πήρε μαζί του στον τάφο το μυστικό της τοποθεσίας όπου έθαψε το τελευταίο του θύμα, ένα 12χρονο αγόρι

Ο Ίαν Μπρέιντι, ένας από τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους της Βρετανίας, πέθανε εχθές το απόγευμα σε ηλικία 79 ετών.


Η τούμπα της Κένταλ Τζένερ με το ποδήλατο στα χώματα -Εφαγε τα μούτρα της [βίντεο]

Η Κένταλ Τζένερ φαίνεται ότι τα καταφέρνει καλύτερα στα κόκκινα χαλιά...

Η μικρή αδελφή των Καρντάσιαν η οποία είναι γνωστή για τις τολμηρές, σούπερ σέξι εμφανίσεις της φαίνεται ότι όσο άνετη είναι όταν περπατάει στην πασαρέλα με αποκαλυπτικά ρούχα, τόσο... αδέξια είναι όταν κληθεί να κάνει κάτι πιο δύσκολο. Οπως ποδήλατο σε χωματόδρομο.