17 Μαΐου 2017

BINTEO-Διεκόπη το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-Χτύπησαν τον Ίβιτς στο κεφάλι με κουτάκι μπύρας και τον έστειλαν στον Ευαγγελισμό

Ο αγώνας διεκόπη οριστικά με αποτέλεσμα: Ο Παναθηναϊκός να μηδενιστεί και να του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα (στα playoffs) και -2 από το επόμενο, ενώ ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0.

Ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για το χτύπημα στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς. Κινδυνεύει με βαριά "καμπάνα" το "τριφύλλι". Το χρονικό των γεγονότων.


Τρόμος στην ΕΡΤ: Τρύπησε την οροφή του κτιρίου το γράφημα με τα αντίμετρα της κυβέρνησης

Το γράφημα είναι ορατό από τα περισσότερα σημεία της Αθήνας

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν σήμερα δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στο κρατικό κανάλι όταν, από τεχνικό λάθος, το γράφημα με τα αντίμετρα της κυβέρνησης ξέφυγε από τον έλεγχο και διαπέρασε την οροφή του κτιρίου.

Οι εντυπωσιακές αστυνομικίνες στη διαδήλωση των ενστόλων! [pics]

Οι περικοπές στα ειδικά μισθολόγια των ενστόλων έβγαλαν στους δρόμους χιλιάδες λιμενικούς, πυροσβέστες και αστυνομικούς, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το νέο "μαχαίρι" στους μισθούς τους.

Το ψέμα με τις «χιλιάδες αυτοκτονίες»-ΠΙΝΑΚΑΣ!

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έλεγαν ψέματα όταν υποστήριζαν ότι στην Ελλάδα της κρίσης σημειώνονται «χιλιάδες αυτοκτονίες». Παρά την αύξηση των αυτοκτονιών το 2011, η Ελλάδα παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Οι «χιλιάδες θάνατοι» από αυτοκτονίες ήταν ένα από τα πιο αποτελεσματικά βέλη στη φαρέτρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ως αντιπολίτευση. Οι αυτοκτονίες και οι λιποθυμίες των παιδιών στα σχολεία.


Βίντεο από την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στα κεντρικά γραφεία αλυσίδας σούπερ μάρκετ

Δημοσιεύθηκε βίντεο από την εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» και δύο ακόμη συλλογικοτήτων στα κεντρικά γραφεία αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στη Μεταμόρφωση.


Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση σε βαν τηλεοπτικού σταθμού

Κατά τη διάρκεια της σημερινής 24ωρης απεργίας και των συλλαλητηρίων στο κέντρο της Αθήνας, ομάδες κουκουλοφόρων προκάλεσαν επεισόδια ενώ προσπάθησαν να κάψουν και ένα βαν εξωτερικών μεταδόσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από το υπουργείο Εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος.


Συνελήφθη πρώην συνεργάτης του Σώρρα

Χειροπέδες σε μια πρώην στενή συνεργάτη του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα πέρασε η αστυνομία στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας σε βάρος της γυναίκας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΣΟ! Σποτ ΣΥΡΙΖΑ για τα... μέτρα - Αυτοκριτική και "προχωράμε μαζί"

«Αταλάντευτος στόχος η έξοδος από την επιτροπεία και την κρίση», «προχωράμε μαζί» είναι το κεντρικό μήνυμα σε νέο βίντεο που δημοσιοποιεί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ στο «Youtube» και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ! Πως «προχωρά» η κατασκευή του ΤΑΡ ένα χρόνο μετά

Το 41% των εργασιών για την κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP) έχει ήδη ολοκληρωθεί και το έργο βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος προκειμένου οι πρώτες παραδόσεις αερίου να γίνουν το 2020, επισημαίνει η Κοινοπραξία κατασκευής του αγωγού με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών, αναφέρει το protothema.


Γνωστός τραγουδιστής διορίστηκε... στο Νοσοκομείο Αντικυθήρων

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι του ΑNT1 “Fame Story”.

Αυγενάκης: «Ξέφραγο αμπέλι» η κατάσταση στα νοσοκομεία

Στην ανεξέλεγκτη δράση των αποκλειστικών νοσοκόμων σε βάρος των ασθενών αναφέρεται ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ-Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό.


Η απάντηση του Σταύρου Καλαφάτη για την επίθεση στο γραφείο του

Στην επίθεση βανδάλων στο πολιτικό του γραφείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναφέρεται με δήλωση του ο βουλευτής της ΝΔ, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Εντάξει", Σταύρος Καλαφάτης, σημειώνοντας: "Κάθε είδους πολιτική ανοχή στη βία αποτελεί συνενοχή".

Ο Καραμανλής με φίλους σε ταβέρνα στα Δερβενοχώρια (φωτο)

Σε ταβέρνα στα Δερβενοχώρια βρέθηκε χθες βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής μαζί με το δήμαρχο Τανάγρας Βασίλη Περγαλιά, τον βουλευτή Βοιωτίας της ΝΔ Ανδρέα Κουτσούμπα και με άλλους φίλους του από την περιοχή της Τανάγρας και της Θήβας γευμάτισε και συνομίλησε μαζί τους.

Ένταση στη Βουλή - Ένστολοι εναντίον ενστόλων - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα έξω από τη Βουλή, καθώς συνδικαλιστές του σωματείου Ειδικών Φρουρών, από τη Γενική Αστυνομία Αττικής, προσπάθησαν να μπουν μέσα.


ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο ξύλο Άδωνι σε Πολάκη: Ανθρωπάκια, κότες, κόβατε συντάξεις και γιορτάζατε με τον Γονίδη


Βαριές καταγγελίες από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ: Το βράδυ της κατάθεσης του μνημονίου 4 στη Βουλή Παύλος Πολάκης και Πάνος Καμμένος γιόρταζαν τα γενέθλιά τους με τον Σταμάτη Γονίδη - Πολάκης: Μπούρδες κοπανιστές


ΒΙΝΤΕΟ-Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας κάνει πράξη άλλη μια δέσμευσή του

Αντί να βάλει αφορολόγητο 5.000€ βάζει 5.800€ και τα παίρνει απ΄τους έχοντες και κατέχοντες... συνταξιούχους:

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ! Πάτρα: Η ΣΥΡΙΖΑία Πρόεδρος του Ε.Κ. Παατρών πήγε να διαδηλώσει... γλίτωσε με βρισιές και σπρωξιές από συνδικαλιστή της ΛΑΕ

Λογομαχίες και εντάσεις με βρισιές και σπρωξιές σημειώθηκαν σήμερα έξω από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, μεταξύ της προέδρου του Ε.Κ. Πάτρας και ενός συνδικαλιστή της ΛΑΕ.


Τα γρήγορα αντανακλαστικά του, τον γλιτώνουν από ληστεία! [video]

Αυτός ο ιδιοκτήτης Porsche 911 στη Νότια Αφρική δεν είναι μόνο πολύ τυχερός αλλά έχει και εξαιρετικά αντανακλαστικά, αφού κατάφερε να αποφύγει τη ληστεία του αυτοκινήτου του υπό την απειλή όπλου.


Ε, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! Πολυνομοσχέδιο: Καταργείται η ειδική έκπτωση φόρου και για τους ανώτατους δικαστικούς

Μετά τους βουλευτές, την κατάργηση και για τους ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς της ειδικής έκπτωσης φόρου προβλέπει νομοτεχνική βελτίωση που κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.


Survivor 2017: Ελλάδα - Τουρκία! Αυτοί είναι οι αντίπαλοι [pics, vid]

Μετά από τρεις μήνες στο Survivor και αλεπάλληλες μάχες ανάμεσα σε διάσημους και μαχητές στα αγωνίσματα, οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους survivors από την Τουρκία.

Ταυτοποιήθηκαν και επιστρέφουν στη Λέσβο τα λείψανα αγνοούμενου της κυπριακής τραγωδίας

Επιστρέφουν στην πατρίδα του, τα Παράκοιλα της Λέσβου, τα λείψανα του μέχρι πρότινος αγνοούμενου στρατιώτη Γιώργου Ζερβομανώλη, ο οποίος θεωρείτο αγνοούμενος εδώ και 43 χρόνια, από τη μάχη στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, στις 16 Αυγούστου 1974.


Survivor: Αυτό θα είναι το έπαθλο του νικητή στον αγώνα μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας [εικόνα]

Οπως έχει γίνει γνωστό, τις επόμενες ημέρες στο Survivor δεν θα δούμε μόνο τους Μαχητές να μάχονται κατά των Διασήμων, αλλά και όλους τους παίκτες, και των δύο ομάδων, να αγωνίζονται με τους παίκτες του τουρκικού Survivor.

Δικηγόρος γρονθοκόπησε αστυνομικό στα δικαστήρια - ΦΩΤΟ

Σκηνές απείρου κάλλους σημειώθηκαν την Τρίτη το πρωί στα Διοικητικά Δικαστήρια της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δικηγόρος διαπληκτίστηκε σε έντονο ύφος με την γραμματεία των δικαστηρίων. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με αποτέλεσμα να χρειασθεί η επέμβαση αστυνομικών προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα. Η συνέχεια όμως ήταν ακόμη χειρότερη.

Βίντεο: Ακούστε τον βαρύτονο γάτο που έχει τρελάνει το Ίντερνετ

Σε σταρ του διαδικτύου έχει εξελιχθεί τις τελευταίες ώρες ένας συμπαθέστατος γατούλης ο οποίος, αν και εμφανισιακά δεν φαίνεται ιδιαίτερα ξεχωριστός, διαθέτει ένα νιαούρισμα μοναδικό στον κόσμο.

Κύπελλο Ελλάδας: Ζαϊρινός στα επεισόδια του τελικού!Κύπελλο Ελλάδας: Ζαϊρινός στα επεισόδια του τελικού!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την ταυτοποίηση των χούλιγκαν που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό.


Ο κομμουνιστικός παράδεισος της ΕΣΣΔ του '50 μέσα από τον φακό Αμερικανού κατασκόπου-Η κηδεία του Στάλιν, η καθημερινότητα [εικόνες]

Ενας Αμερικανός στρατιωτικός, που ζούσε στη Μόσχα και κατηγορήθηκε για κατασκοπεία, κατέγραψε σε κάμερα και φωτογραφικό φιλμ τη ζωή στη Ρωσία τη δεκαετία του ‘50.

ΝΔ σε Μαξίμου: Τζάμπα μάγκες είστε και φαίνεστε!

Ειρωνεία στην ειρωνεία και το πολιτικό θερμόμετρο, ενόψει της ψήφισης των μέτρων και των αντιμέτρων, χτυπάει… κόκκινο, με την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία να τσακώνονται μέσω ανακοινώσεων.


ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΑΙ ΒΛΑΒΕΡΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΙ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ! Τσίπρας: Τα νέα για το χρέος είναι τόσο καλά, που θα αναγκαστώ να φορέσω γραβάτα

[Εν τω μεταξύ δεν έχει κλείσει ούτε η αξιολόγηση αφού πριν λίγο η Μέρκελ διέψευσε πως όλα τελειώνουν στο Eurogroup σε λίγες μέρες... πόσο μάλλον να έχει γίνει και κουβέντα για το χρέος... Δείτε το  βίντεο στο τέλος να καταλάβετε γιατί τα λέει αυτά]

Αισιοδοξία ότι άμεσα θα δοθεί λύση στο θέμα του ελληνικού χρέους επικρατεί στην ελληνική κυβέρνηση. Σε τέτοιο βαθμό, που ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να υλοποιήσει τη δέσμευσή του περί γραβάτας.


ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ! Ο Λαφαζάνης ουρλιάζει ότι οι σύντροφοι του απαγόρευσαν την είσοδο στη Βουλή

Με έκπληξη ο πρώην υπουργός και νυν επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης είδε τους αστυνομικούς φρουρούς της Βουλής να του απαγορεύουν την είσοδο στο χώρο.


Απορία Μιχαλολιάκου για τον αποκλεισμό της ΧΑ: Γιατί να πληρώσω εγώ τη μαλ@κία του Κασιδιάρη;

[Αφού εγώ δεν ήμουν μέσα στη Βουλή, γιατί με αποκλείουν αναρωτήθηκε ουσιαστικά ο Μιχαλολιάκος αδειάζοντας τον Κασιδιάρη]

«Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον παράνομο – ενάντια στον ίδιο τον κανονισμό της Βουλής – αποκλεισμό ολόκληρης της Κοινοβουλευτικής Ομάδος από τις διαδικασίες, οι οποίες γίνονται για το 4ο Μνημόνιο της αριστεράς.


ΒΙΝΤΕΟ-ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ NA KOKKINIZOYN! Θελερίτη (ΣΥΡΙΖΑ): «Ναι, πράγματι, είμαστε λαϊκιστές»!

Η βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραδοχή της, έσπευσε να αναλύσει, πως ο λαϊκισμός γίνεται για... καλό, αφού έχει ως στόχο να αποκοπεί η άνοδος της ακροδεξιάς


Άπλυτοι κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

Μία ομάδα 15 περίπου αναρχικών, κατέλαβαν πριν από λίγη ώρα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα.

Τραγέλαφος! Πολάκης: "Οι νεκροί είναι 2, τέλος!".... και τελικά ήταν 3

Αυτά παθαίνεις άμα βάζεις έναν μεθύστακα να κυβερνάει...«Πολάκης "θεός", διαβάστε διάλογο Σάββατο το βράδυ για το δυστύχημα και την σιγουριά του για τον αριθμό των νεκρών» έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε την παρακάτω απάντηση Πολάκη στο Facebook όπου κ@λοβαράει τη νύχτα: 

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση Μακρόν με δεξιούς υπουργούς τους οποίους διέγραψε αμέσως το Ρεπουμπλικανικό κόμμα

- Άγγλος στο... ραντεβού του για την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης ο Εμανουέλ Μακρόν
- Υπουργοί του Ολάντ και του Σαρκοζί στο υπουργικό συμβούλιο του Μακρόν
- Ο σύμμαχος του νέου προέδρου, Φρανσουά Μπαϊρού, έγινε υπουργός Δικαιοσύνης
- Ο Μπρούνο λε Μερ (υπουργός και στην κυβέρνηση Σαρκοζί) αναλαμβάνει το υπουργείο Οικονομίας - Ο διορισμός του θεωρείται μήνυμα προς την Άνγκελα Μέρκελ
- Η Σιλβί Γκουλάρ αναλαμβάνει νέα υπουργός Άμυνας

Τα επεισόδια και η φωτιά στα Εξάρχεια - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος. Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν ξαφνικά σε αστυνομικούς των ΥΜΕΤ που βρίσκονταν παραταγμένοι έξω από τα κεντρικά ξενοδοχεία της πλατείας Συντάγματος.

Χαμός στο Συμβούλιο της Φλώρινας: Κομμούνι πετούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του

Χαμός στο Συμβούλιο της Φλώρινας: Μέλος του ΚΚΕ πετούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του
Βίντεο με τη στιγμή της έντασης - Η έκρηξη του Θεόδωρου Τορλαχίδη επήλθε όταν ο πρόεδρος δεν του επέτρεψε να μιλήσει


Mητσοτάκης: «Δεν ψηφίζουμε ούτε μέτρα, ούτε ψευτο - αντίμετρα»

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε το στίγμα της ΝΔ εν όψει της αυριανής ψηφοφορίας στη  Βουλή.


ΧΟΧΟΧΟ! Παπαρήγα: Η γκαρνταρόμπα του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές στολές παραλλαγής -Του Φιντέλ, του Μπελογιάννη, μπορεί και του Λένιν

Η γκαρνταρόμπα του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές στολές παραλλαγής, ανέφερε η Αλέκα Παπαρήγα, σχολιάζοντας τη στάση της κυβερνητικής πλειοψηφίας.


ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ 'ΧΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ! "Ντου" Ρουβίκωνα σε σούπερ μάρκετ για "απόλυση εγκύου"!`

Στα κεντρικά γραφεία γνωστού σούπερ μάρκετ εισέβαλαν μέλη της αναρχικής ομάδας "Ρουβίκωνας". Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, αφορμή ήταν η "απόλυση εγκύου εργαζόμενης".


Κατεδαφίστηκε το κτίριο στο Άδενδρο για να απομακρυνθεί η μηχανή της μοιραίας αμαξοστοιχίας - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ξεκίνησε σήμερα από τεχνικό συνεργείο του ΟΣΕ η διαδικασία κατεδάφισης του επάνω ορόφου του παλαιού κτιρίου, στο ισόγειο του οποίου έχει εγκλωβιστεί η πρόσθια μηχανή της μοιραίας αμαξοστοιχίας, στο Άδενδρο, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

ΠΟΣΟ ΓΕΛΙΟ Ν' ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ; Η καγκελαρία διαψεύδει ότι η Μέρκελ είπε στον Τσίπρα πως κλείνει η αξιολόγηση!

Η καγκελαρία δεν επιβεβαιώνει την ανακοίνωση του Μαξίμου ότι Α. Μέρκελ και Αλ. Τσίπρας συμφώνησαν πως η εξεύρεση λύσης στο Eurogroup της Δευτέρας είναι αναγκαία και εφικτή.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Σοκ στην Πάτρα: 23χρονη αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι της (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη είναι η τραγωδία που εκτυλίχτηκε στην Πάτρα. Στις 4 το απόγευμα βρέθηκε απαγχονισμένη από δικούς της ανθρώπους μια 23χρονη μέσα στο σπίτι της στην οδό Πανεπιστημίου 324, στην περιοχή των Μποζαϊτίκων.

Το αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη* για την επόμενη μέρα

Του Σάκη Μουμτζή

«Ο Πανελευσινιακός κέρδισε την Μπαρτσελόνα 7-5.» Σε αυτήν την μπούρδα κρύβεται όλο το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, τα μέτρα που ψηφίζονται είναι τα τελευταία, καθώς θα συνοδευτούν από κάποια αναφορά στην ρύθμιση του χρέους, που θα βοηθήσει να ενταχθεί η χώρα μας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, κάτι που με την σειρά του θα συντελέσει στην έξοδο στις αγορές.

ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ-Θυμάστε τον Τέρι, δεξί χέρι των Ρότσιλντ; Ε, ο Καμμένος δεν τον θυμάται πια!

Τραγική ειρωνεία  για την κυβέρνηση και τους πρωταγωνιστές της η υπόθεση με τη Rothschild (στην οποία ανέθεσαν την έξοδο στις αγορές), αφού οι ίδιοι που την κατήγγειλαν προεκλογικά τώρα, όπως αποδεικνύεται, συναντώνται επίσημα και συνεργάζονται μαζί τους!


Πάρτι Καμμένου-Πολάκη! Μέχρι και τον Γονίδη έφεραν ενώ έστελναν το νέο Μνημόνιο στη Βουλή

Παρασκήνιο από το κοινό πάρτι των επικεφαλής των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη μεταφέρει ο «Βηματοδότης».


ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΠΙΚΡΑ! Βουλγαράκης κατά Μητσοτάκη για το αίτημα των εκλογών

[Δηλ. ρε Γιώργο τι έπρεπε να πει ο Κυριάκος; "Μείνετε και μη φύγετε!";]

«Το αίτημα που τέθηκε εξαρχής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για εκλογές δεν εξυπηρετούσε τίποτα, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος» δήλωσε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βουλγαράκης, στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Focus 103,6 FM.


Μητσοτάκης για Αριστείδη Αλαφούζο: Παράδειγμα ανθρώπου που βάζει υψηλούς στόχους και τους πετυχαίνει

«Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του Αριστείδη Αλαφούζου. Υπήρξε, ως αυτοδημιούργητος, παράδειγμα ανθρώπου που βάζει υψηλούς στόχους και τους πετυχαίνει», ανέφερε σε δήλωση του ο πρόεδρος τη ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.


Πούτιν: Είμαι πρόθυμος να δώσω στη δημοσιότητα τις ηχογραφημένες συνομιλίες Τραμπ-Λαβρόφ

O ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε σήμερα ότι προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα τις ηχητικές συνομιλίες του Ντόναλντ Τραμπ, με υψηλόβαθμους Ρώσους αξιωματούχους, επιμένοντας ότι ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν μοιράστηκε με τη Μόσχα διαβαθμισμένες πληροφορίες.


Αποφυλακίστηκε η πληροφοριοδότρια του WikiLeaks Τσέλσι Μάνινγκ

Μέσα στη φυλακή άρχισε την διαδικασία επαναπροσδιορισμού φύλου - Το υλικό που έφερε στη δημοσιότητα ως Μπράντλεϊ Μάνινγκ  αποκάλυψε πόσο βρόμικος ήταν ο πόλεμος στο Ιράκ και το Αφγανιστάν

Απίστευτο: Αγέλη σκύλων «ξηλώνει» αυτοκίνητο για να βρει μια κρυμμένη γάτα

Τελικά, όμως, η γάτα δεν βρέθηκε πουθενά

Ότι τα σκυλιά έχουν αιώνια έχθρα με τις γάτες και ότι θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να τις εντοπίσουν είναι γνωστό.


Τροπολογία ΝΔ: Μειώστε από φέτος ΕΝΦΙΑ, ειδικό φόρο στο κρασί-Μαξίμου: Όχι δεν τον μειώνουμε

Τροπολογία κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο η ΝΔ με την οποία ζητάει την άμεση διάθεση του υπερ-πλεονάσματος που επιτέθηκε πέρυσι σε δαπάνες για βρεφονηπιακούς σταθμούς, στην μείωση από εφέτος του ΕΝΦΙΑ κατά 20%, στην κατάργηση του Εδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί, και στην επαναφορά του μειωμένου ΦΠΑ 13% αντί του 24% στα αγροτικά εφόδια.