19 Μαΐου 2017

BINTEO-Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη και Λεβέντη στον Ολυμπιακό-Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ

Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την πρόκρισή της στον τελικό του φαίναλ φορ έδωσε με ανάρτηση στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΒΙΝΤΕΟ-Μην τα ξεχνάμε αυτά...

Γιατί κάποιοι στη Β. Ελλάδα, κάνουν προπαγάνδα και εμφανίζουν σημαντικότερο ότι ο Κυριάκος είπε "πέτσινο" το γκολ του ΠΑΟΚ στον τελικό:

ΒΙΝΤΕΟ-Πώς έπαιξε στην τουρκική τηλεόραση το πλάνο που ο Ντάνος κάνει τον Σταυρό του μπροστά από τους Τούρκους του Survivor;

Πώς το έδειξε η τουρκική τηλεόραση στο τουρκικό τηλεοπτικό κοινό; Δείτε τις διαφορές...

Το Survivor Ελλάδα Τουρκία σάρωσε σε τηλεθέαση το βράδυ της Πέμπτης, καθώς μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Πολλές οι στιγμές έντασης και αγωνίας στο χθεσινό επεισόδιο.


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΪ-Σάλος με την ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού του Survivor για τον Κεμάλ Ατατούρκ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί στο Instagram, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με μία άκρως προκλητική λεζάντα.

ΩΡΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΑΓΓΕΛΗ! Βρετανία: Πρώην προπονητής της Newcastle United κατηγορείται για 29 σεξουαλικά αδικήματα

Ο 61χρονος Τζορτζ Ορμοντ, πρώην προπονητής ποδοσφαίρου στη Newcastel United κατηγορείται ότι διέπραξε 29 σεξουαλικά αδικήματα κατά 17 αγοριών.


ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ! Μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αττική ζητούν με ερώτηση 34 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ερώτηση με την οποία ζητούν να ενημερωθούν αν είναι στους σχεδιασμούς των συναρμόδιων υπουργείων η δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αττική ή εναλλακτικά η ίδρυση ειδικού μουσουλμανικού τομέα εντός των νεκροταφείων, κατέθεσαν 34 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.


ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΙΕΓΡΑΨΗ ΤΗΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! “Αντάρτικο” Παπακώστα στη ΝΔ! “Ο πρωθυπουργός υλοποιεί τα συμφωνημένα, που πρέπει να τηρούνται”

Η Κατερίνα Παπακώστα, που πρόσφατα καρατομήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από την θέση της ως αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας, για διαδικτυακή κριτική που άσκησε στον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, φαίνεται να κρατά διαφορετική στάση από την υπόλοιπη Νέα Δημοκρατία στο ζήτημα της ψήφισης του τέταρτου Μνημονίου.


ΗΠΑ: Τα αδέρφια του Prince οι μοναδικοί κληρονόμοι – Η μυθική περιουσία του σε νούμερα

Τέλος στη μακρά διαμάχη των κληρονόμων της μυθικής περιουσίας του Prince, έδωσε δικαστήριο της Μινεσότα.

Σύμφωνα με την απόφαση μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του αδικοχαμένου ποπ σταρ είναι τα έξι αδέλφια του.


Η δήλωση του Τανιμανίδη για το σημερινό επεισόδιο του Survivor που θα συζητηθεί

Ο Σάκης Τανιμανίδης, έχει καταγωγή από τον Πόντο, και δηλώνει υπερήφανος για αυτό. Έτσι, τίμησε τη σημερινή ημέρα, καθώς η 19η Μαϊου, είναι η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Στο… Survivor της Υγείας η Ελλάδα κερδίζει Τουρκία, Γερμανία και ΗΠΑ – Τι έδειξε μεγάλη έρευνα

Η ποιότητα και διαθεσιμότητα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης έχει βελτιωθεί στις περισσότερες χώρες του κόσμου μετά το 1990. Όμως, από την άλλη, έχουν αυξηθεί οι ανισότητες τόσο μεταξύ των χωρών, όσο και στο εσωτερικό τους.


ΗΠΑ: «Ένοχος» δήλωσε στο δικαστήριο ο πρώην γερουσιαστής που έκανε sexting με 15χρονη

«Είμαι άρρωστος, δεν έχω δικαιολογία», είπε στη δικαστή - O 52χρονος ζητούσε από την ανήλικη να χαϊδέψει τα γεννητικά της όργανα λέγοντάς το όνομά του και την προσκαλούσε να περάσουν μαζί μια βραδιά καυτού σ@ξ

ΚΛΑΜΑ! Οι 53 αφού ψήφισαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ: Χωρίς ουσιαστική λύση για το χρέος τα μέτρα δεν ισχύουν

Μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα ότι θα πρέπει να είναι δεσμευτική η δήλωσή του πως χωρίς ουσιαστική λύση για την απομείωση του χρέους τα μέτρα που ψηφίστηκαν δεν θα εφαρμοστούν, αποστέλλει σε νέα παρέμβασή της η ομάδα των «53+».


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ"! Σχεδόν οι μισοί Αμερικανοί (44%) δεν είναι σε θέση να καλύψουν μια έκτακτη δαπάνη ύψους 400 δολαρίων

Περίπου τρεις στους δέκα Αμερικανούς δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, παρά τη μικρή βελτίωση που καταγράφεται στη γενικότερη κατάσταση των νοικοκυριών στις ΗΠΑ, σύμφωνα με μια έκθεση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Fed) που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.


Αυγενάκης για ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ: Ψήφισαν 4ο μνημόνιο δίχως ίχνος ντροπής

Για «4ο, μνημόνιο, το βαρύτερο όλων, δίχως ίχνος ντροπής που χθες βράδυ, ψήφισαν οι 153 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» έκανε λόγο σήμερα από το Ηράκλειο, ο Γραμματέας της Περιφερειακής Ενότητας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, με δήλωση του.


Πρετεντέρης: Γραβάτα

Αν ο Πρωθυπουργός έψαχνε αφορμή να φορέσει γραβάτα, δεν χρειαζόταν να μας φορτώσει 5 δις μέτρα και 5 χρόνια Μνημόνιο, γράφει ο γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Βίντεο – ντοκουμέντο από το άγριο ξύλο που έφαγαν οι άπλυτοι στον Άγνωστο Στρατιώτη [vid]


[Απόλαυση στο 1:00... ο ΜΑΤατζής σε πρώτο πλάνο αποκρούει το λοστάρι του άπλυτου και αμέσως του ρίχνει μιά στα πλευρά του άπλυτου που τον κάνει να διπλωθεί και να υποχωρήσει]

Βίντεο – ντοκουμέντο από τα επεισόδια που επισκίασαν το μαζικό συλλαλητήριο ενάντια στην ψήφιση του τέταρτου μνημονίου, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.


ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛ@ΚΑΣ➤Οπαδός του Ολυμπιακού έδωσε την μπλούζα του σε Τούρκους για να γλυτώσει το ξύλο

[Βρε μαλ@κα που πας με τη φανέλα του Ολυμπιακού ΜΟΝΟΣ σου στην πλατεία Ταξίμ; Απίστευτη μαλ@κία]

Αρκετή ένταση υπάρχει στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης από το πρωί της Παρασκευής (19/5).

Φίλοι του Ολυμπιακού έχουν δεχθεί επιθέσεις από οπαδούς της Φενέρ με την κατάσταση μάλιστα να ξεφεύγει.


Μόναχο: 54χρονος αυτοπυρπολήθηκε έξω από το Δημαρχείο

Σε συναγερμό τέθηκαν οι γερμανικές αρχές στο Μόναχο το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε σε κεντρική πλατεία της πόλης.


Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΑΓΡΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ 5 εκ. ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ! Ενα εκ. Ρώσοι τουρίστες στην Ελλάδα φέτος- Μεγάλη αύξηση σε Χαλκιδική, Κέρκυρα

Παρόλο που το 2017 ανακηρύχθηκε στην Ρωσία ως «έτος Τουρκίας» η γεωπολιτική κατάσταση στην Τουρκία αποθαρρύνει τους Ρώσους τουρίστες να την επιλέξουν ως προορισμό.


Επικίνδυνα τα χημικά που έριξαν τα ΜΑΤ χθες εναντίον των συνταξιούχων, καταγγέλλει ο ΙΣΑ

Τη χρησιμοποίηση επικίνδυνων χημικών ουσιών από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη χθεσινή διαδήλωση εναντίον του μνημονίου, καταδικάζει με σημερινή του ανακοίνωση ο ΙΣΑ.


ΒΙΝΤΕΟ-Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτός είναι ο τελικός νικητής στον τρίτο αγώνα! Πόσο θα λήξει ο αποψινός αγώνας;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΣΑΜΕ 10-9 οπότε οι φήμες αποδείχθηκαν μούφα

Ποια ομάδα θα κερδίσει στον τρίτο αγώνα μικρότερης διάρκειας;

Με μόλις τρεις βαθμούς διαφορά κρίθηκε ο πρώτος αγώνας του Survivor ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες. Απόψε, στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα προβληθεί ο επαναληπτικός αγώνας. Νικήτρια ομάδα θα είναι εκείνη που θα έχει κερδίσει δύο αγώνες.


ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ➤Ψάχνεις γκ@μενα; Η κομμουνιστική νεολαία της Κίνας έχει τη λύση!

Η είδηση ότι η Κομμουνιστική Νεολαία της Κίνας (CYL) υπόσχεται να βοηθήσει τους εργένηδες να βρουν το άλλο τους μισό έγινε αμέσως viral αυτή την εβδομάδα. Στον επίσημο λογαριασμό της Λαϊκής Ημερησίας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, η είδηση συγκέντρωσε περισσότερα από 47.000 σχόλια ενώ διαμοιράστηκε πάνω από 50.000 φορές.


Πέθανε ο Σωκράτης Πετίδης -Είχε γίνει γνωστός από τη διαφήμιση του Jumbo [βίντεο]

Εφυγε από τη ζωή ο πρωταθλητή Χειροπάλης και Bodybuilding Σωκράτης Πετίδης.

Ο Πετίδης είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε διαφήμιση του Jumbo, με το σλόγκαν «κράζεις; Θαυμάζεις».


Ξεκίνησαν οι απολογίες για την οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα -21.000 σελίδες η δικογραφία

21.000 σελίδες (!) απαρτίζουν την δικογραφία του Αρτέμη Σώρρα και της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις, στελέχη της οποίας κλήθηκαν να απολογηθούν για μια σειρά κακουργηματικών πράξεων στον ανακριτή.


Βρήκαν το άτομο που πέταξε το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ίβιτς

[Σέρβος λένε... που καθόταν στα επίσημα με πρόσκληση ή πανάκριβο διαρκείας... πλάκα μας κάνουν οι βάζελοι....]

Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού, προκειμένου να εντοπίσει άμεσα τον ανόητο, που πέταξε το κουτάκι μπύρας στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς, έπιασαν τόπο.


ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΣΚΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΧΑΧΑΧΑ! Ρουβίκωνας: Ποτέ δεν θα κατέβουμε στις εκλογές, ποτέ δεν θα γίνουμε κόμμα

«Ήμασταν είμαστε και θα είμαστε εκτός αστικής δημοκρατίας. Είμαστε απέναντι στην αστική δημοκρατία», τονίζεται

Με ανακοίνωση που ανέβασε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ρουβίκωνας ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα.


Μετά από 43 χρόνια βρέθηκαν τα οστά αγνοούμενου φαντάρου της ΕΛΔΥΚ

Ένας αγρότης εντόπισε τα οστά του ήρωα σε χώρο όπου είχε τα ζώα του, κοντά στο στρατόπεδο που υπερασπίστηκε, που έδωσε μάχη κατά του «Αττίλα», η Ελληνική Δύναμη της Κύπρου, τον Αύγουστο του 1974


Ε ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ; Στα 326,5 δισ. ευρώ αυξήθηκε το δημόσιο χρέος της χώρας

Πρέπει να πληρωθούν εννέα δισ. φέτος σε δάνεια και ομόλογα - «Αφαίμαξη» και άλλων 2,3 δισ. ευρώ από φορείς του Δημοσίου με ρέπος σε τρεις μήνες - Στα 2,9 δισ. τα ταμειακά διαθέσιμα


«Μήνυμα» από Στοκχόλμη για επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Εκδήλωση για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα και σχετική συζήτηση που συνοδεύτηκε από προβολή δύο ταινιών μικρού μήκους για τη ζωφόρο του Παρθενώνα πραγματοποιήθηκε στο Μεσογειακό Μουσείο της Στοκχόλμης.


Γενοκτονία Ποντίων: Ημέρα μνήμης στην Ελλάδα, Εθνική γιορτή στην Τουρκία - ΒΙΝΤΕΟ

Η 19η Μαΐου είναι η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων ωστόσο για τους γείτονες η Ημέρα αυτή αποτελεί Εθνική γιορτή καθώς υποστηρίζουν πως τη συγκεκριμένη ημέρα ξεκίνησε ο απελευθερωτικός αγώνας των Τούρκων με την απόβαση του Κεμάλ στη Σαμψούντα.


90.000 οχήματα κυκλοφορούν χωρίς τέλη κυκλοφορίας!

Πάνω από 15 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα που καλούνται να πληρώσουν περίπου 40.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ., που δεν έχουν πλέον πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας.


ΤΟΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΚΙ Η Βούλτεψη: Χαμομηλάκι, κ. Καμμένε, χαμομηλάκι

Στη χθεσινοβραδινή τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου από το βήμα της Βουλής απάντησε με ανακοίνωση της η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.

Διευκρινίσεις Παπανάτσιου για τις κατασχέσεις που κάνει σε λογαριασμούς- Σε τι δεσμεύονται οι τράπεζες

«Οι τράπεζες δεσμεύονται από τον νόμο και οφείλουν να μην παρακρατούν, από τον ακατάσχετο λογαριασμό που ορίζει ο φορέας, χρήματα από επιδόματα ή ενισχύσεις και αποζημιώσεις».


Σοκάρει η φωτογραφία Τούρκων οπαδών - Απειλούν με νέα επεισόδια

Μπαρούτι μυρίζει το κλίμα στην Κωνσταντινούπολη μετά την επίθεση οπαδών της Φενέρμπαχτσε σε φίλους του Ολυμπιακού.

Άγριο κράξιμο στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία για την επέτειο Γενοκτονίας των Ποντίων!

Από το πρώτο επεισόδιο του Survivor Ελλάδα - Τουρκία έχει δοθεί εθνικό άρωμα στο ντέρμπι ανάμεσα στους survivors των δύο χωρών.

Πριν ακόμα τον πρώτο αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας στο Survivor και το φανατικό κοινό του ριάλιτι επιβίωσης από τις δύο χώρες είχε βαφτεί με χρώματα... πολέμου στα social media. Ήταν όλοι έτοιμοι για τη μάχη των εκπροσώπων τους στον Άγιο Δομίνικο, με την ελληνική dream team να χάνει τελικά με 10 - 7 από τους Τούρκους survivors.

Το νέο μήνυμα που στέλνουν στα θύματά τους οι δράστες της παγκόσμιας κυβερνοεπίθεσης

Μ' ένα νέο απειλητικό μήνυμα αιφνιδίασαν τα θύματά τους -τουλάχιστον εκείνα που έχουν ακόμη τον ιό “WannaCry” στους υπολογιστές τους- οι δράστες της κυβερνοεπίθεσης που έσπειρε την περασμένη εβδομάδα τον πανικό σ' ολόκληρο τον κόσμο.

Εκπληκτικές φωτογραφίες της NASA -Οι εμπόλεμες ζώνες από το διάστημα [εικόνες]

Μέσα από αυτές τις πανοραμικές αεροφωτογραφίες της NASA μπορεί κανείς να δει τις συνοριακές γραμμές από διαφορετική γωνία. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από ομάδες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού καθώς αυτός περιστρεφόταν γύρω από την Γη.

Τα νέα διαστημικά γραφεία της Apple -Απλά εντυπωσιακά

Τα νέα εταιρικά γραφεία της Apple, τα οποία πρόκειται να εγκαινιαστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, βρίσκονται στο Cupertino της Καλιφόρνιας και μοιάζουν με ένα γιγάντιο διαστημόπλοιο.

Κικίλιας: Η κυβέρνηση δεν προλαβαίνει να υπογράφει μνημόνια

«Οι Έλληνες έχουν καταλάβει το μέγεθος της καταστροφής που έφερε ο κ. Τσίπρας στη χώρα». Αυτό υποστήριξε ο Βασίλης Κικίλιας επισημαίνοντας πως οι κκ. Τσίπρας και Καμμένος έχουν υποθηκεύσει τη χώρα τουλάχιστον έως το 2021. Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «δεν προλαβαίνει να υπογράφει μνημόνια», λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας έβαλε θηλιά στο λαιμό της ελληνικής κοινωνίας.

ΒΙΝΤΕΟ από τις συλλήψεις μετά τα επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη

Σε τουλάχιστον τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η τουρκική αστυνομία μετά τα επεισόδια στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης σε οδό κοντά στην πλατεία Ταξίμ ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και Τούρκους που δεν είχαν διακριτικά, αλλά φέρονται να είναι φίλοι της Φενέρμπαχτσε.


Μετά τον Άδωνι και οι Ψαριανός-Αμυράς ρωτούν τον Καμμένο αν έβαλε την μπάντα του στρατού να παίξει στο πάρτι του

«Τι δουλειά είχε η μπάντα στου στρατού, σε ιδιωτικό πάρτι, στην οικία υπουργού της κυβέρνησης;» ερωτούν τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο δύο βουλευτές του Ποταμιού, οι κκ. Ψαριανός και Αμυράς, σε ερώτηση που κατέθεσαν στη βουλή.


Ημέρα γενοκτονίας των Ποντίων: ΠΑΟΚ: "Δεν ξεχνάμε"-Μηνύματα και από Σαββίδη-Μελισσανίδη και Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου με σχόλιο που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στα social media.


Οι αφελείς μετά από δυόμισι χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, δεν συγχωρούνται

Του Σάκη Μουμτζή

Με την κατάθεση του νομοσχεδίου με τα επώδυνα μέτρα, την έκταση των οποίων θα αργήσουμε να την μάθουμε, επανεμφανίστηκαν οι υποστηρικτές της άποψης πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταλλαχθεί. Έχει πάψει να είναι αυτός που ξέραμε, δηλαδή το κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς, και κινείται πλέον στα νερά της σοσιαλδημοκρατίας.


Αυτή είναι η πιο δημοφιλής λέξη για κάθε χώρα στη Wikipedia! Τι ψάχνουν οι Ελληνες

Έναν χάρτη με την πιο δημοφιλή λέξη που ψάχνει η κάθε χώρα στο Wikipedia δημοσίευσε ο ιστότοπος Reddit.

Σε γενικές γραμμές, οι λέξεις που «ψάχνει» η κάθε χώρα συνδέονται με την ιστορία της, την γεωγραφική της θέση και τις πόλεις της.

Επιστρέφει στους Λέικερς ο Κόμπε;

Ο πρόεδρος των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, θέλει να επανεντάξει στους «λιμνάνθρωπους» τον σπουδαίο Κόμπε Μπράιαντ, δίνοντας του ρόλο στη διοίκηση της ομάδας.

Η συνέχεια στο pickandroll.gr

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε τον Tom Cruise να «απογειώνει» μια BMW 5 στα γυρίσματα του Mission Impossible 6

O Tom Cruise δεν είναι άμοιρος γνώσης στα κασκαντεριλίκια και σε πολλές ταινίες δεν έχει αφήσει να τον ντουμπλάρουν stunt drivers είτε οδηγεί αυτοκίνητο είτε μοτοσικλέτα.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι είπε ζαλισμένος απ' τις κ@λοτούμπες ΣΥΡΙΖΑίο και τον χειροκρότησε όλη η ΚΟ της ΝΔ;

Προχθές κατά τη συζήτηση της ένστασης αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε η ΝΔ για το μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου, ο Βορίδης ρώτησε ρητορικά τους ΣΥΡΙΖΑίους στη Βουλή: "Πως νομοθετείτε για το 2019 χωρίς να ξέρετε τι δημοσιονομικές συνθήκες θα επικρατούν τότε στη χώρα; Τις ξέρετε τις δημοσιονομικές συνθήκες της 1.1.2019;" κι αφού είχε πει κανα 2-3 φορές "τις ξέρετε τις δημοσιονομικές συνθήκες της 1.1.2019;" ήρθε η επική απάντηση από τον, προφανώς ζαλισμένο από τις απανωτές κ@λοτούμπες, Παπαδόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-Έξαλλος ο πατέρας Τανιμανίδης για την προβολή Survivor τη μέρα τη Γενοκτονίας των Ποντίων: "Δεν ήξερε ο Σάκης αλλά δεν είναι εκτός κριτικής"!

"Θεωρώ ότι είναι λάθος που σήμερα παραγωγός και κανάλι παίζουν την εκπομπή! Ο Σάκης είναι δημόσιο πρόσωπο και πρέπει να δέχεται την κριτική. Δεν είναι εκτός κριτικής κανένας Θανάσης"!

ΜΑΖΕΥΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! Αγνώριστος ο Ακης στο σχολείο του γιου του [εικόνα]

Την ελευθερία του χαίρεται εδώ και περίπου 15 ημέρες ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος, αφού κατέβαλε 200.000 ευρώ, αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, ύστερα από πέντε χρόνια εγκλεισμού.