22 Μαΐου 2017

Xατζηδάκης: Θα τους κάνουν κάποια μικρή ελάφρυνση χρέους και θα μας τα κάνουν τσουρέκια...

«Κάθε θετική εξέλιξη είναι καλοδεχούμενη» υπογράμμισε μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών σχετικά με το αν μπορούμε να αναμένουμε ρύθμιση για το χρέος από το σημερινό Eurogroup ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Kωστής Χατζηδάκης.


Λος Άντζελες: Το βίντεο από τη σύγκρουση αεροπλάνου με λεωφορείο κατά την προσγείωση – 8 τραυματίες

Ένα αεροσκάφος επιβατών συγκρούστηκε με ένα φορτηγό στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να το αναποδογυρίσει και να τραυματίσει 8 επιβάτες του οχήματος.


Κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους: 5 χρόνια φυλακή για Τούρκο!

Ο τούρκος πολίτης Αλπαρσλάν Τσελίκ,που ειχε παραδεχθεί την ευθύνη του για τον θάνατο του πιλότου του ρωσικού μαχητικού βομβαριστικού S-24 Όλεγκ Πεσκόφ, το οποίο είχε καταρριφθεί τον Νoέμβριο του 2015 από τουρκικό μαχητικό στον εναέριο χώρο της Συρίας, καταδικάστηκε σήμερα σε πενταετή φυλάκιση για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, όπως δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti ο δικηγόρος Μουράτ Ουστιουντάγκ.


Aυτό είναι το πυροτέχνημα που πετούσαν αντιεξουσιαστές κατά ΜΑΤ -Κινεζικής προελεύσεως [εικόνα]

Μιας χρήσης φαίνεται πως είναι το πυροτέχνημα που χρησιμοποίησαν οι κουκουλοφόροι την ημέρα της γενικής απεργίας προκειμένου να επιτεθούν κατά των αστυνομικών.

Η Σάρα Νετανιάχου προσπαθούσε, μάταια, να συναγωνιστεί την Μελάνια Τραμπ -3 φορέματα άλλαξε [εικόνες]

Κάθε σύζυγος ηγέτη που έχει συναντήσει την Μελάνια Τραμπ, γρήγορα διαπιστώνει ότι είναι δύσκολο να προσπαθήσει να τη συναγωνιστεί σε στιλ. Η Σάρα Νετανιάχου πάντως φάνηκε να το προσπαθεί, αν και μάταια.

Η εκδίκηση του ελέφαντα: Καταπλάκωσε τον κυνηγό που τον πυροβόλησε

Ένα μέλος της κυνηγετικής ομάδας του Theunis Botha, πυροβόλησε έναν ελέφαντα, με αποτέλεσμα καθώς αυτός σωριάστηκε στο έδαφος να καταπλακώσει και να σκοτώσει τον γνωστό κυνηγό.


Θρήνος! Υπέκυψε στα τραύματά του ο 35χρονος πρωταθλητής ΜΟΤΟ GP, Χέιντεν

Ο Νίκι Χέιντεν, πρωταθλητής MotoGP του 2006 άφησε την τελευταία πνοή του στο νοσοκομείο “Μπουφαλίνι” της Τσεζένα. Εκεί νοσηλευόταν έπειτα από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, ενώ έκανε ποδήλατο στην παραλία του Ρίμινι.


Οργιάζουν οι φήμες για πρόβλημα υγείας του Ερντογάν - ΒΙΝΤΕΟ

Ερωτηματικά προκαλεί η απουσία του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από το επίσημο γεύμα που θα παρέθετε στους ηγέτες που συμμετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου. Στο γεύμα, αντί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παρακάθησαν ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ και ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ενώ όπως μετέδωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν επέστρεψε στο σπίτι του στο Κισικλί.


Το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώνει τη φρίκη! Βρέθηκε DNA της Ντιάνας στο πορτμπαγκάζ του γιατρού

- Ο γιατρός επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της άτυχης μητέρας τριών παιδιών
- Το πόρισμα της Αστυνομίας ωστόσο επιβεβαιώνει τη φρικτή αλήθεια
- Αύριο θα δοθεί στον ανακριτή
- Πληροφορίες λένε ότι το πόρισμα αναφέρει ότι βρέθηκε DNA της γυναίκας στο πορτμπαγκάζ του γιατρού
- Η μητέρα τριών παιδιών είχε εξαφανιστεί την ημέρα που θα έκανε μια μικροεπέμβαση με τον γιατρό του Ιπποκράτειου

ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ! Δεσμεύεται η περιουσία και του γιου Παπαντωνίου που η ΝΔ ενέταξε στο "Μητρώο Πολιτικών Στελεχών"

[Μάλλον πρέπει να γίνει κάτι γρήγορα... αλλά επειδή δεν θα γίνει η ΝΔ θα φορτωθεί ακόμα έναν Παπασταύρου... και το έχουμε πει 100 φορές: φταίνε δεν φταίνε οι εμπλεκόμενοι, πρέπει να παραιτούνται αντί να χρησιμοποιούν τη ΝΔ ή τον Σαμαρά ή τον Κυριάκο σαν ασπίδα... αλλά ποιος έχασε την ευαισθησία για να την βρει άτομο που ασχολείται με την πολιτική στην Ελλάδα; ]

Της Άννας Κανδύλη

Σύμφωνα με πληροφορίες βάσει του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων αφορά όχι μόνο σε αυτά του Γιάννου Παπαντωνίου αλλά και...

Νέα έρευνα: Ο πρώτος άνθρωπος εμφανίστηκε, πιθανώς, στην Ελλάδα [εικόνες]

Μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους ξεκίνησε στην Αφρική. Ωστόσο σύμφωνα με νέα γερμανική έρευνα ο πρώτος άνθρωπος μπορεί να είχε εμφανιστεί στα Βαλκάνια, ίσως στην Ελλάδα.

Ζαχαράκη (ΝΔ) για το άβατο των Εξαρχείων: Φορολογούν άγρια τους πολίτες και τους αφήνουν απροστάτευτους

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Nίκο Τόσκα για την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια εξαπέλυσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη.

Ολονυχτία στο Eurogroup: Πιέσεις για να γεφυρωθεί το χάσμα Σόιμπλε - ΔΝΤ

«Σβήνουν και γράφουν» προσχέδια κοινής ανακοίνωσης - Συνεχείς διακοπές και παράλληλες επαφές μεταξύ Ντάισελμπλουμ, Τόμσεν, Σόιμπλε, Λεμέρ και άλλων - Καμία απόφαση για το χρέος πριν το τέλος του προγράμματος, διεμήνυσε νωρίτερα ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ - Ποια τα δύο βασικά σημεία της διαφωνίας ανάμεσα σε Γερμανία και Ταμείο


Survivor: Το πλάνο Βασάλου – Sabriye που δεν έδειξε ποτέ ο ΣΚΑΙ! [vid]

Το φλερτ συνεχίστηκε μεταξύ τους και δεν έμεινε στο… τζατζίκι, το λουλούδι και το φιλί!
Το πάρτι που έγινε στο Survivor για την ελληνική και την τουρκική ομάδα είχε τα πάντα. Φαϊ, χορό, τραγούδια, γλέντι και φυσικά φλερτ. Η Sabriye Sengul ερωτεύτηκε παράφορα τον Κωνσταντίνο Βασάλο και μάλιστα το ανακοίνωσε μπροστά σε όλους τους παίκτες.


ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ! ΝΔ επιτίθεται με ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευσης κατά Σαββίδη – Μπόμπολα και ΣΥΡΙΖΑ απαντάει σα ΝΔ κυβέρνηση

[1. Η ανακοίνωση ΝΔ είναι ίδια με του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν αντιπολίτευση και έκραξε την κυβέρνηση ΝΔ όταν με τροπολογία αναλάμβανε το κράτος τα 100 εκ χρέη του που δημιούργησε ο Ψυχάρης στο Μέγαρο Μουσικής ή όταν με τροπολογία νομοθετούνταν το ακαταδίωκτο σε τραπεζίτες που έδωσαν τα θαλασσοδάνεια στα κόμματα ή όταν με τροπολογία που πέρασε κυριολεκτικά νύχτα μετά από 4 αποτυχημένες προσπάθειες διαγράφονταν (ορθώς ΠΑΡΑΛΟΓΑ) πρόστιμα ΓΑΠ, ύψους 800 εκ σε Βαρδινογιάννη-Λάτση...
2. Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια με της ΝΔ όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ούρλιαζε για τα παραπάνω... λείπει μόνο το...

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;


Μια νέα μεγάλη ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση ξεκινάει το logiastarata.gr σχετικά με την πρόθεση ψήφου των αναγνωστών και το ερώτημα είναι "Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε αν γίνουν σύντομα εκλογές;"

Ο Τραμπ πήγε να πιάσει το χέρι της Μελάνια και εκείνη τον χτύπησε! [βίντεο]

Το γύρο του κόσμου κάνει η σκηνή που αποτυπώθηκε στις κάμερες δείχνοντας την τεράστια απόσταση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της συζύγου του Μελάνιας.

Τρομακτικό τροχαίο στην Κρήτη - Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός - ΒΙΝΤΕΟ

Άγιο είχε ο οδηγός ενός αυτοκίνητου στην Κρήτη όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 15 μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στις δύο μετά τα μεσάνυχτα στη γέφυρα της Παντάνασσας στο Ηράκλειο σε μικρή απόσταση από τον Ά Λιμενικό Τμήμα Λινοπεραμμάτων

Ο Βρετανός Superman θα πηδήξει από 12.800 μέτρα για να σπάσει 4 ρεκόρ


Τον αποκαλούν «Superman της πραγματικής ζωής», είναι Βρετανός και... θεόμουρλος. Ο 42χρονος Φρέιζερ Κορσάν θα πηδήξει από ύψος 42.000 ποδιών ή 12.800 μέτρων, προκειμένου να σπάσει 4 παγκόσμια ρεκόρ και να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! "Βουτιά" θανάτου για άνδρα από γέφυρα στο Ρέθυμνο

«Βουτιά» θανάτου έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας, ένας άνδρας στο Ρέθυμνο, ο οποίος έπεσε στο κενό από γέφυρα του ΒΟΑΚ, ύψους περίπου 60 μέτρων, λίγο μετά το Ατσιπόπουλο στο Ρέθυμνο και πολύ κοντά στη γέφυρα του Γάλλου.


ΘΕΟΙ! Τραμπ: Ποιο είναι το πρωτόκολλο; -Νετανιάχου: Ποιος ξέρει; [βίντεο]

Για τα πράγματα που τις ενώνουν μίλησαν η Σάρα Νετανιάχου και η Μελάνια Τραμπ, έπειτα από την άφιξη του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ στο Ισραήλ: το μίσος των ΜΜΕ και την αγάπη του κόσμου, σύμφωνα με την πρώτη.


To μήνυμα του Kυριάκου Μητσοτάκη στους δανειστές

Μήνυμα στους δανειστές έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν αρχίσει το κρίσιμο Eurogroup, να μην εκλάβουν ως δικαιολογία την τάση της κυβέρνησης να καθυστερεί, ώστε να μεταθέσουν τις απαραίτητες αποφάσεις για το μέλλον.


Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Συστάσεις του βρετανικού ΥΠΕΞ προς τουρίστες την Ελλάδα -Συχνές απεργίες, δεν αποκλείονται οι τρομοκρατικές επιθέσεις

Για τακτικές απεργίες και διαδηλώσεις προειδοποιεί το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών όσους επισκέπτονται την Ελλάδα.


Survivor: Ποιος παίκτης είπε ψέματα για το επάγγελμά του; (ΦΩΤΟ)

Σάλος έχει προκληθεί για το γεγονός ότι ένας εκ των παικτών του Survivor έχει πει ψέματα για το επάγγελμά του.


Ανάρτηση με νόημα από Σαββίδη: "20% του Mega και συνεχίζουμε"!

Η είδηση ήταν ήδη γνωστή, ωστόσο ήρθε και μια... ακόμη επιβεβαίωση. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, "μιλά" μέσω Instagram για την εξαγορά του 20% του Mega Channel από τον πατέρα του.


Κρήτη: Με αψίδα η υποδοχή του ήρωα της Κύπρου - Το αντίο στον Μανούσο Τριανταφυλλίδη!

Με τιμές ήρωα θα γίνει η υποδοχή των οστών του Μανούσου Τριανταφυλλίδη, στη γενέτειρά του τις Ποταμιές του δήμου Χερσονήσου, την Κυριακή 29 Μαίου. Αγνοούμενος εδώ και 43 χρόνια...

Δείτε σε ένα «time-lapse» βίντεο και τις εφτά γενιές της Porsche 911.

Η Porsche γιόρτασε πριν μία εβδομάδα ένα νέο ορόσημο για την 911, αυτό της κατασκευής ενός εκατομμυρίου αυτοκινήτων στην 54χρονη ιστορία του μοντέλου.


ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ! Στο ΣτΕ κατά της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων συνδικαλιστικές οργανώσεις και υπάλληλοι

Την αντίρρηση τους στην σύσταση της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) εξέφρασαν δια της... δικαστικής οδού, 3 συνδικαλιστικές ενώσεις, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομος και αντισυνταγματικός ο νόμος για την εγκαθίδρυση της.


ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΠΣΟΦΟΣ! Σπίτι-τρώγλη στεγάζει οικογένεια στην Ανδραβίδα -Ζει στα όρια της φτώχειας [εικόνα]

Σε άθλιες συνθήκες ζει μια οικογένεια στην ευρύτερη περιοχή της Ανδραβίδας, με την οικονομική κρίση να δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Κουρκούλης γονυπετής τραγουδάει ποντιακά στην πίστα την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Ποντιακά τραγούδησε ο Νίκος Κορκούλης στο μαγαζί που εμφανίζεται, μιας και η πρεμιέρα του στην Θεσσαλονίκη συνέπεσε με την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.


Το συγκλονιστικό γράμμα του Χάκετ στον Ντατόμε

Ο Ντάνιελ Χάκετ, αν και απογοητευμένος από την ήττα του Ολυμπιακού στον τελικό της Euroleague από την Φενέρμπαχτσε, έστειλε μια συγκινητική επιστολή προς τον Λουίτζι Ντατόμε, όπου τον συνεχάρη για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του στην Εθνική Ιταλίας και τον ευχαρίστησε για την στήριξή του στις δύσκολες στιγμές.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την υπόθεση της δολοφονίας της 36χρονης μεσίτριας

Οι ύποπτες κινήσεις του αγγειοχειρουργού τη μοιραία νύχτα της εξαφάνισης της 36χρονης Γεωργιανής που βρέθηκε δολοφονημένη σε δάσος της Χαλκιδικής αποκαλύπτονται σε βίντεο που έχουν στις διάθεσή τους οι αστυνομικές και ανακριτικές αρχές, εικόνες από τα οποία έφερε στο «φως» η Realnews.

TUI: H Ελλάδα στον δρόμο για νέο ρεκόρ κρατήσεων – Αυξάνονται οι Γερμανοί τουρίστες

Κατά περίπου 23% περισσότερες κρατήσεις από τη Γερμανία για την Ελλάδα καταγράφει η TUI, ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός του κόσμου, σε σχέση με πέρυσι και βρίσκεται σε τροχιά νέου ρεκόρ, όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της.

Δασκάλα γιόγκα δείχνει το σημάδι από την περίοδό της και γίνεται viral -Την βρίζουν και την αποθεώνουν [βίντεο]

Η Στεφ Γκόνγκορα, γιόγκι, έχει γίνει μεγάλη σταρ στο Instagram, αποκτώντας πάνω από 339.000 φαν, κάνοντας γιόγκα σε εξωτικές τοποθεσίες.

Χάσμα ΕΣΡ - καναλαρχών για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών

Από 4 ως 6 ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας χωρούν στο, διαθέσιμο για τηλεοπτική εκπομπή, φάσμα, όπως προέκυψε από διάφορες τοποθετήσεις στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΕΣΡ, με την παρουσία εκπροσώπων της ΕΕΤΤ, της ΕΡΤ, της Digea και του καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), Χρήστου Καψάλη.


Πρετεντέρης: Σημειωτόν

"Κανείς ποτέ δεν κέρδισε μια μάχη με το χρόνο, κουβεντιάζοντας" γράφει στα ΝΕΑ ο Γ. Πρετεντέρης:

Ο Τσίπρας δεν είναι πορφυρογέννητος αλλά δεν έχει κολλήσει ούτε… ένσημο

Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να μην είναι πορφυρογέννητος αλλά για «παιδί του λαού» μια χαρά ψηφίζει Μνημόνια που κόβουν μισθούς και συντάξεις.


Κωνσταντινούπολη: Κατεδαφίστηκε το κλαμπ «Ρέινα» μέσα σε 45 λεπτά

Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο ένας εκσκαφέας και 45 λεπτά για να μετατραπεί σε ένα σωρό από ερείπια το διάσημο κλάμπ Ρέινα της Κωνσταντινούπολης, όπου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 39 άνθρωποι έπεσαν νεκροί, μετά από τρομοκρατική επίθεση του Ισλαμικού Κράτους.


Ο Ερντογάν ακύρωσε ξαφνικά όλες τις συναντήσεις με ξένους ηγέτες -Δεν είδε τον Παυλόπουλο

Μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής του του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ. Τ. Ερντογάν δεν προσήλθε στο επίσημο γεύμα με τους ξένους ηγέτες, στο παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ.



ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Λέσβος: Κρεμάστηκε έξω από το σπίτι τουΛέσβος: Κρεμάστηκε έξω από το σπίτι του

Τέλος στην ζωή του έβαλε ένας άνδρας χθες στην Ερεσο. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ηλικίας 51 ετών, ο οποίος απαγχονίστηκε εξω από το σπίτι του.


ΣΚΥΛΙΑΣΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ! Ιβάν Σαββίδης: Πήρε το 20% του Μπόμπολα στο MEGA- Ακολουθεί και ο ΔΟΛ

[Η πλάκα είναι πως κάτι αστείες σελίδες που ελέγχονται από τον Μαρινάκη έχουν σκυλιάσει με το "Ρώσο ολιγάρχη" δείχνοντας ποιος έχει τρομάξει περισσότερο απ΄ όλους και ποιος βρίσκεται απέναντι στον Σαββίδη]

- Σε εταιρεία συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη το 20% της “Τηλέτυπος”
- Με ιδιωτικό συμφωνητικό και τίμημα 5 εκατομμύρια ευρώ η συναλλαγή
- Αναμένονται εξελίξεις και στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη


Bloomberg: Τρία σενάρια για το χρέος! Ένα είναι... εφιαλτικό

Οι πιστωτές της Ελλάδας εξετάζουν τρία σενάρια για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, που μπορούν να οδηγήσουν σε ουσιαστικά και διαφορετικά επίπεδα χαλάρωσης, την ώρα που οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρώπης συνέρχονται στις Βρυξέλλες για να πετύχουν μια συμφωνία που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για ένα νέο πακέτο δανείων διάσωσης.


ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Πολάκης: Θέμα ημερών η εξιχνίαση των κλοπών στα νοσοκομεία

Σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας υποστηρίζει ότι έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας και ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τα ραντεβού στα νοσοκομεία που μπήκαν στο στόχαστρο των διαρρηκτών


Η Διεθνής Αμνηστία ζητά να κλείσει ο προσφυγικός καταυλισμός στο Ελληνικό

Ο Οργανισμός υποστηρίζει ότι ακόμη και αύριο ενδέχεται να ξεκινήσει η μεταφορά των προσφύγων - Διαψεύδουν του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής διαψεύδουν


Άγιαξ: Ο Ντόλμπεργκ στο ζέσταμα έσπασε το χέρι ενός φίλου της ομάδας!

Ένας οπαδός του Άγιαξ ταξίδεψε για το εκτός έδρας ματς με τη Βίλεμ, όμως επέστρεψε σπίτι του με κάταγμα ύστερα από σουτ του Ντόλμπεργκ


ΕΠΟΣ! Ο Φλαμπουράρης πανηγυρίζει: Με παρέμβασή μου μια ανασφάλιστη μητέρα συνεχίζει να πληρώνει τα χρέη της

Kathimerinotita.gov.gr: «...Η μητέρα να συνεχίσει να πληρώνει απρόσκοπτα τις 8 εναπομείνουσες δόσεις» -Διαβάστε την απίθανη ανακοίνωση του υπουργείου Επικρατείας

«Προ ημερών μια ανασφάλιστη μητέρα κινδύνευσε να χάσει την ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών προς το δημόσιο, χωρίς να ευθύνεται η ίδια. Εν αγνοία της ο συνδικαιούχος στον τραπεζικό λογαριασμό από τον οποίο πληρώνονταν οι δόσεις, πραγματοποίησε ανάληψη και...

ΟΛΟ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Ντάισελμπλουμ και Σόιμπλε βάζουν στον «πάγο» το θέμα του ελληνικούς χρέους

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Β. Σόιμπλε, κινήθηκε με τις δηλώσεις τους, προσερχόμενος στο Eurogroup ο Γερούν Ντάισελμπλουμ. Κι αυτό γιατί ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι τελική συμφωνία για το χρέος της Ελλάδας, θα έρθει στο τέλος του προγράμματος.

Παραίτηση βόμβα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά από την ψήφιση του 4ου μνημονίου

Την επιστολή παραίτησής του από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από μέλος του κόμματος, δημοσιοποίησε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για τον...

Ο Σταύρος Θεοδωράκης καλεσμένος σε δείπνο από τον εορτάζοντα Κώστα Μπακογιάννη [εικόνα]

Καλεσμένος του δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη και του περιφερειάρχη Κωστή Mπακογιάννη ήταν ο Σταύρος Θεοδωράκης το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ! Δύο Gay Pride θα πραγματοποιηθούν φέτος στη Θεσσαλονίκη

Δύο Gay Pride θα πραγματοποιηθούν φέτος στη Θεσσαλονίκη

Η διαφωνία ορισμένων εκ των ατόμων που συμμετείχαν μέχρι πέρυσι στο Thessaloniki Pride με την ύπαρξη χορηγών στη διοργάνωση, τους έκανε να λάβουν απόφαση να διοργανώσουν ένα ξεχωριστό Thessaloniki Pride, το RADical Pride


Δημοτικός σύμβουλος Αθήνας: Ούτε η αστυνομία δεν πλησιάζει πλέον στα Εξάρχεια

Με χύτρα έτοιμη να «εκραγεί» παρομοίασε τα Εξάρχεια ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος.