23 Μαΐου 2017

Eurogroup: Το ομαδικό ξύλο στον Τσακαλώτο για την απειλή ότι δεν θα εφαρμόσουν τα μέτρα και το τηλεφώνημα Τσίπρα-ΒΙΝΤΕΟ

Εντονο παρασκήνιο έκρυβε το μαραθώνιο Eurogroup της Δευτέρας που κατέληξε σε νέο ναυάγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ η πολύωρη συνεδρίαση, ήταν επεισοδιακή με επιθέσεις, εκρήξεις και αλληλοκατηγορίες.


Στα Χανιά το αεροσκάφος του Τραμπ - ΦΩΤΟ

Τι κάνει το προεδρικό αεροσκάφος στη Σούδα και συγκεκριμένα στην 115 ΠΜ; Δεν πρόκειται για κάποια ιγκόγνιτο επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στα Χανιά. Ούτε καν πρόκειται για το ίδιο το προεδρικό αεροσκάφος αλλά για το «δίδυμο αδελφάκι» του που επίσης ονομάζεται «Air Force 1» και που πράγματι βρίσκεται σταθμευμένο εδώ και μερικές ώρες στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Τρόμος σε σπίτι στη Λάρισα: Πέταξαν χειροβομβίδα στην αυλή –Επιχείρηση του στρατού [εικόνες]

Στιγμές τρόμου έζησαν οι ένοικοι ενός σπιτιού στη συνοικία των Αμπελοκήπων στη Λάρισα, όταν διαπίστωσαν ότι στην αυλή του σπιτιού τους που βρίσκεται δίπλα στο ανάχωμα, υπήρχε μία χειροβομβίδα.

Ο Κώστας Καραμανλής τίμησε το Γουέμπλεϊ (ΦΩΤΟ)

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με…συνωμοτική διακριτικότητα βρέθηκε στο γήπεδο της Ραφήνας σε απόσταση 2 μέτρων από τον «Στρατηγό» του Γούεμπλεϊ Μίμη Δομάζο, ο οποίος στα 75 του χρόνια ήταν απλά…μαγικός στον αγωνιστικό χώρο…

Τι αποκαλύπτει η Μίνα Αρναούτη για το μοιραίο βράδυ και τον Παντελίδη;

Η Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει τι έγινε τη μοιραία νύχτα με τον Παντελίδη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Τον Παντελή τον ξέρω πριν από τη Φρόσω. Γνώρισα τον Παντελή από κοινό μας φίλο που ήταν μαζί στο Ναυτικό, με τον οποίο έχω πολύ καλές σχέσεις μέχρι σήμερα. Μετά...

Ομιλία Μητσοτάκη-Μαξίμου επί Τσίπρα θύμιζε η περιοχή υπό τον φόβο των ΠΑΟΚτζήδων-

[Πως τα κατάφεραν τα σαΐνια να είναι αντιπολίτευση και να χρειάζονται κλούβες των ΜΑΤ για να κάνουν ομιλία και ο Τσίπρας που μας έχει ξεσκίσει να πηγαίνει άνετος κάθε τρεις και λίγο Θεσσαλονίκη να μοιράζει σανό... μυστήριο... μόνο ο Θεός ξέρει]

Σε φρούριο έχει μετατραπεί η γύρω περιοχή από το ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο λόγος είναι η συγκέντρωση που πραγματοποίησαν μερικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ από τις 6 και μισή το απόγευμα έξω...

ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ! Reuters: Η PIMCO μειώνει την έκθεση της στο ελληνικό χρέος-Απίθανο να ενδιαφερθεί για νέο ομόλογο

Ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές σε ομόλογα στον κόσμο, η PIMCO, μειώνει την έκθεση του στο ελληνικό χρέος, ενώ είναι απίθανο να ενδιαφερθεί σε νέες εκδόσεις από τη χώρα, όπως αναφέρει ο επικεφαλής διαχείρισης χαρτοφυλακίου στη Γερμανία, μεταδίδει το Reuters.

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας δέσμευσε την χώρα με 2 νέα μνημόνια, εμείς θα την βγάλουμε από την κρίση

Σε εκδήλωση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

"ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ" ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ! Οι παίκτες του Πλατανιά περιγράφουν το ξύλο που έφαγαν στο Γ. Καραϊσκάκης

Μπουνιές, κλωτσιές, απειλές, ύβρεις και πολλές άλλου είδους επιθέσεις καταγγέλλουν πως δέχτηκαν μέλη της αποστολής του Πλατανιά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την 1η Απριλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μάλιστα στις καταθέσεις αυτές αναφέρεται πως αυτές οι επιθέσεις έγιναν από άτομα που ήταν διαπιστευμένα και όχι απλούς οπαδούς.


«Το επόμενο έπαθλο στο Survivor αν δεν είναι προφυλακτικά θα είναι σίγουρα…»

Το σχόλιο γνωστού Έλληνα για το παιχνίδι επιβίωσης!

Το δικό του σχόλιο για το Survivor έκανε ο Διονύσης Αλέρτας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Χίος: Λάθρο προσπάθησε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει!

Τέρμα στην ζωή του αποπειράθηκε να θέσει πρόσφυγας, στις 22:00 το βράδυ της Τρίτης,στην περιοχή του κάστρου της Χίου, κοντά στην προκυμαία.


Επική γκάφα Τραμπ! Δεν ξέρει που είναι η Μέση Ανατολή [vid]

Μια ακόμα γκάφα έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ, στην επίσκεψή του στο Ισραήλ, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους... άναυδους.

Ανατροπή στην υπόθεση της ληστείας της Γεωπονικής – Τρεις και όχι δυο οι δράστες!

Οι δράστες της περίεργης ληστείας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ήταν τελικά τρεις και κατά συνέπεια, έπειτα από την σύλληψη του 25χρονου φοιτητή του Πολυτεχνείου και αδελφού κατηγορούμενου για την σχέση του με την ένοπλη οργάνωση “Πυρήνες της Φωτιάς”, οι καταζητούμενοι είναι δυο.


ΔΕΣ ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ ΣΑΒΒΙΔΗ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ! Φιάσκο! Ακυρώνονται οι συνομιλίες του Koriopolis

Σε φιάσκο οδεύει το σκάνδαλο "Koriopolis"! Τo A’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων -ύστερα από αίτημα που κατέθεσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Βασίλη Καρακούλια, Γιάγκος Λαμπίρης- έκρινε ότι δεν πρέπει να ληφθούν υπόψιν σχεδόν όλες οι συνομιλίες που καταγράφηκαν από τον υπερκοριό της ΕΥΠ για την υπόθεση και να κηρυχτούν άκυρες!


Μάντσεστερ: 22χρονος Λύβιος-Βρετανός ο βομβιστής- Το σχεδιάγραμμα του Μάντσεστερ Αρένα -Πού έγινε η έκρηξη [εικόνες]

Ο 22χρονος Βρετανός πολίτης, λιβυκής καταγωγής, Σαλμάν Αμπέντι αναγνωρίστηκε πριν από λίγο από τις βρετανικές αρχές ως ο βομβιστής που σκόρπισε το θάνατο και τον τρόμο, χθες το βράδυ στο Μάντσεστερ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε μεγαλώσει στην περιοχή, μαζί με τα τρία αδέλφια του.


Πρέπει να νικήσουμε στον πόλεμο με το Ισλάμ!

Όταν πνίγεσαι στα νερά της πλημμύρας, πρώτα κοιτάζεις να κρατήσεις το κεφάλι έξω και να σωθείς, και μετά αναλογίζεσαι τις ευθύνες σου για την καταστροφή του περιβάλλοντος που μαζί με άλλες αιτίες έφεραν την πλημμύρα...


ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ Η Κύπρος: Ρώσοι εκατομμυριούχοι κατέθεσαν αίτηση για να κάνουν Ρωσικό κόμμα

Αίτηση για εγγραφή κόμματος που θα εκπροσωπεί τους Ρώσους που ζουν στη Κύπρο, κατατέθηκε προσφάτως στο κυπριακό υπουργείο εσωτερικών και τυγχάνει εξέτασης.


Η ΑΛΛΗ ΕΠΕΣΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Κραυγή αγωνίας από Βρετανίδα αρθρογράφο: Οι τρομοκράτες μας θέλουν νεκρούς -Την επόμενη φορά μπορεί να είναι το δικό μου παιδί

Ενα άρθρο-κραυγή αγωνίας έγραψε η Κέιτι Χόπκινς στην Daily Mail, για τη φρικτή τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ.

«Οι τρομοκράτες μας θέλουν νεκρούς. Θέλουν να σφαγιαστούν οι άπιστοι. Και διαδίδουν το μήνυμά τους πιο αποτελεσματικά στοχεύοντας τα παιδιά μας, τα μικρά κορίτσια μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η Βρετανίδα αρθρογράφος.


Βενιζέλος: Τώρα όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει καμιά συμφωνία

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος λίγο πριν από την εκδήλωση με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του “Μύθοι και Αλήθειες για το Δημόσιο Χρέος. 2012-2017” (εκδ. Επίκεντρο) με τον Γιώργο Προβόπουλο και τον Γκίκα Χαρδούβελη, επέκρινε την κυβέρνηση ότι “το κόστος που πληρώνει η χώρα γι' αυτά τα δυόμιση χρόνια, για τις ιδεοληψίες, τα λάθη, τις εμμονές και τους τυχοδιωκτισμούς, είναι πάρα πολύ μεγάλο. Και τώρα όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει καμιά συμφωνία”.


Η Μελάνια το ξανάκανε -Δεν άφησε τον Τραμπ να της πιάσει το χέρι [βίντεο]

Ισως να το έκανε χωρίς πρόθεση, αλλά το γεγονός παραμένει ίδιο. Η Μελάνια Τραμπ δεν άφησε τον Ντόναλντ Τραμπ να της πιάσει το χέρι, για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες.


ΗΠΑ: Νεοναζί ασπάστηκε το Ισλάμ και σκότωσε τους δύο συγκατοίκους του

Άγριο έγκλημα με προεκτάσεις στη διεθνή τρομοκρατία σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα στην περιοχή της Βόρειας Τάμπα, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένας 18χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία των δύο συγκατοίκων του και οδηγήθηκε αρχικά στο αστυνομικό τμήμα και ακολούθως στην αντιτρομοκρατική.


Τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ: Η αστυνομία ζητάει την βοήθεια του κόσμου

Συγκλονισμένη και η αστυνομία του Μάντσεστερ μετά από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ Αρένα, που είχε ως αποτέλεσμα 22 άνθρωποι να βρουν τραγικό θάνατο και ακόμη 59 να τραυματιστούν. Η αστυνομία μάλιστα με ανάρτηση της στο Twitter ζητάει την βοήθεια των πολιτών.


Νέο "χτύπημα" Γιαννακόπουλου για Ομπράντοβιτς: "Εφυγε όταν μειώθηκε το μπάτζετ!"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Ζελικό Ομπράντοβιτς ως απάντηση στη δήλωσή του πως δεν έφυγε από τον Παναθηναϊκό επειδή συρρικνώθηκε το μπάτζετ.

“Μασάζ” Ζαγοράκη στους οργανωμένους του ΠΑΟΚ για την κόντρα ΝΔ - Σαββίδη

Τον άλλοτε αγαπημένο της “ασπρόμαυρης” κερκίδας, κατόπιν πρόεδρο της ΠΑΕ και σήμερα ευρωβουλευτή, Θοδωρή Ζαγοράκη, επιστράτευσε η Νέα Δημοκρατία για να κατευνάσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που πνέουν τα μένεα για την αξιωματική αντιπολίτευση εξαιτίας της αντιπαράθεσής της με τον Ιβάν Σαββίδη.


Επίθεση στο Μάντσεστερ: Η στιγμή που η αστυνομία εισβάλει στο σπίτι του τζιχαντιστή (βίντεο)

Τη στιγμή που οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας εισβάλουν στο σπίτι του 22χρονου Σαλμάν Αμπεντί, ο οποίος ανατινάχθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ, κατέγραψε ο φακός ερασιτέχνη, αποτυπώνοντας βήμα προς βήμα τις κινήσεις της ομάδας που επιχειρεί.

Αμετανόητος ο ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΣ Παπαχριστόπουλος: Αν το έγκλημα είναι η καθυστέρηση τριών εβδομάδων, καταδικάστε μας

Το Σάββατο δήλωνε ότι «είναι θέμα ημερών, ίσως μιας εβδομάδας, να βγει η χώρα απ' το τούνελ»

Αμετανόητος για τη δήλωσή του ότι «είναι θέμα ημερών, ίσως μιας εβδομάδας, να βγει η χώρα απ' το τούνελ» εμφανίστηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος δηλώνοντας την Τρίτη ότι «η συμφωνία έχει λήξει, αυτή είναι η γνώμη μου και η αίσθησή μου, με κάποια παράταση».


ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΤΟΥ 'ΧΕ ΚΑΝΕΙ! Καθηγητής βουτάει μαθητή από το λαιμό! (vid)

Ο Τζόζεφ Γκόλντεν, 50 ετών, είναι ειδικός ψυχολόγος, ειδικευμένος στη μελέτη και καθοδήγηση της συμπεριφοράς ανήλικων και εφήβων με προβλήματα κοινωνικοποίησης, επιτέθηκε σε 13χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γουντλαντς Χιλ, στην Πενσυλβανία των ΗΠΑ.


Άνδρας με μαχαίρι και ρόπαλο του μπέιζμπολ «ματαίωσε» την ολονυχτία στο Μπέρμιγχαμ

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές του Μπέρμιγχαμ, όταν ένας άνδρας με μαχαίρι και ρόπαλο του μπέιζμπολ εμφανίστηκε στον κεντρικό δρόμο όπου ήταν προγραμματισμένη η ολονυχτία των Βρετανών για τα θύματα της επίθεσης στο Μάντσεστερ Αρίνα.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Η Κουντουρά πίσω από το πραξικόπημα και τις βόμβες στην Τουρκία!

Όπως αποκάλυψε στο Twitter το γνωστό φωτομοντέλο, το πραξικόπημα εναντίον του Ερντογάν, οι αναταραχές και οι βομβιστικές επιθέσεις στην Τουρκία δεν είναι συγκυριακές αλλά αποτέλεσμα...

Κατηγορίες και αποκαλύψεις κατά του Παύλου Πολάκη από την πρώην γενική επιθεωρήτρια της ΥΠΕΔΦΚΑ

Σοβαρές αιχμές κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΄Ολγας Γεροβασίλη, αφήνει με επιστολή της – απάντηση η πρώην γενική επιθεωρήτρια της Υπηρεσίας Ελέγχου Δαπανών Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΥΠΕΔΦΚΑ) κα Γεωργία Γεωργιάδου λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνσή της από τη θέση της γενικής επιθεωρήτριας.

Τηλεοπτικές άδειες: Οι προτάσειςς της Digea στο ΕΣΡ

Συνάντηση με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πραγματοποίησε η Digea προκειμένου ο πάροχος δικτύου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης για τα ιδιωτικά κανάλια της χώρας μας να παρουσιάσει τις θέσεις του στα μέλη της ανεξάρτητης Αρχής για το τηλεοπτικό τοπίο και τις άδειες.


ΝΔ: Με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ακριβός και λιγότερο ανταγωνιστικός ο ελληνικός τουρισμός

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, για τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, που καταδεικνύουν μείωση των εσόδων από τον τουρισμό το μήνα Μάρτιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλα: Πυρπόλησαν το πατρικό σπίτι του Ούγο Τσάβες

"Διαδηλωτές πυρπόλησαν το πατρικό σπίτι του Ούγο #Τσάβες στην Σαμπανέτα στη #Βενεζουέλα - Προηγήθηκαν 2 ακόμη δολοφονίες διαδηλωτών." έγραψε ο δημοσιογράφος Ιάσων Πιπίνης στο Twitter και δημοσίευσε τις παρακάτω φώτο ενώ σε επόμενο tweet έγραψε πως...

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ΄ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Νέες παραβιάσεις από τους Τούρκους - Δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη του σμηναγού Ηλιάκη

[Μαγαρισαν την εκδήλωση ο σαλτιμπάγκος Καμμένος και ο Κνίτης Πολάκης]

«Η Τουρκία έδειξε τον πραγματικό της εαυτό, παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο μη σεβόμενη ακόμα και αυτό που σέβονται ακόμη και οι πιο βάρβαροι στρατοί του κόσμου: τη μνήμη ενός ήρωα, ενός πολεμιστή που έπεσε μαχόμενος» δήλωσε από την Κάρπαθο ο Πάνος Καμμένος

Σάμος: Πυροβόλησαν και σκότωσαν φώκια- Είναι η «Αργυρώ»;

Μία νεκρή μεσογειακή φώκια, με εμφανή σημάδια δολοφονίας από κυνηγετικό όπλο, εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή το πρωί από ερευνητές του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος».


Επίθεση στο Μάντσεστερ: Γυναίκα-άγγελος συγκέντρωσε τα πανικόβλητα κορίτσια

Πανικός και χάος επικράτησαν αμέσως μετά την επίθεση του τζιχαντιστή «καμικάζι» αυτοκτονίας στο Μάντσεστερ Αρίνα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδινε η νεαρή τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε.

Γερμανοί βουλευτές ακύρωσαν προγραμματισμένη επίσκεψή τους στην Τουρκία

Οι τέσσερις κοινοβουλευτικοί σχεδίαζαν να ταξιδέψουν από την Πέμπτη ως την Κυριακή στην Άγκυρα, στην Κωνσταντινούπολη και το Ντιγιάρμπακιρ, την «πρωτεύουσα» της νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου οι περισσότεροι κάτοικοι ανήκουν στην κουρδική μειονότητα


Τα δύο ονόματα «έκπληξη» που ακούγονται ότι θα «πολεμήσουν» για τον δήμο Αθηναίων

Σκληρή αναμένεται να είναι η μάχη για τον δήμο Αθηναίων, όπου τα δύο μεγάλα κόμματα θα ρίξουν στη μάχη της διεκδίκησης τα ισχυρά τους όπλα ώστε να αντιπαρατεθούν με τον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο οποίος έχει κερδίσει τον δήμο σε δύο διαδοχικές αναμετρήσεις.

Η Καρλσρούη «παγώνει» απέλαση πρόσφυγα στην Ελλάδα

Το Συνταγματικό Δικαστήριο σε απόφασή του λέει «όχι» στην απέλαση Σύρου αιτούντα άσυλο στην Ελλάδα, ζητώντας από κατώτερο αρμόδιο δικαστήριο να επανεξετάσει τους όρους κοινωνικής πρόνοιας για πρόσφυγες στην Ελλάδα.


Στις κάλπες αύριο οι φοιτητές - Πολύ υποτονικό το κλίμα

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μεταξύ 07:00 και 19:00, ενώ τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά το μεσημέρι της Πέμπτης

Στις κάλπες προσέρχονται αύριο Τετάρτη οι φοιτητές καθώς θα πραγματοποιηθούν οι φετινές φοιτητικές εκλογές στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ για να εκλεγούν εκπρόσωποι για τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων σε όλες τις σχολές

Θάνος Ασκητής: Ομοφυλόφιλος γεννιέσαι ή γίνεσαι;

Ως ομοφυλοφιλία ορίζεται η σεξουαλική έλξη προς τα άτομα του ίδιου φύλου. Το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας έχει συζητηθεί ίσως όσο κανένα άλλο. Ομοφυλόφιλος γεννιέσαι ή γίνεσαι; Υπάρχουν γονίδια που ευθύνονται για την ομοφυλοφιλία; Eχει κληρονομική βάση; Πολλά ερωτήματα, στα περισσότερα από τα οποία δεν έχουν δοθεί ακόμη ξεκάθαρες απαντήσεις.

Bloomberg: Οι Ευρωπαίοι έδωσαν επιμήκυνση δανείων 15 χρόνια και το ΔΝΤ είπε «όχι»

Καθώς το Ταμείο εκτιμά ότι ούτε με αυτόν τον τρόπο δύναται να καταστεί το χρέος βιώσιμο

Μεταξύ των προσφορών προς το ΔΝΤ προκειμένου να καμφθούν οι αντιστάσεις του και να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα, οι Ευρωπαίοι φέρονται να πρότειναν και την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής ορισμένων ελληνικών ομολόγων κατά 15 χρόνια.


ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΡΑ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΘΛΟ ΝΔ! Οπαδός του ΠΑΟΚ επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη!

[Μόνο σαν άθλος μπορεί να χαρακτηριστεί το ότι η ΝΔ με τις παπαριές (ειδικά το "πέτσινο γκολ" που η προπαγάνδα κράτησε αντί του "ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο") κατάφερε να στρέψει μια ομάδα εναντίον της... πέρα από το οπαδικό καφριλίκι η συγκεκριμένη υπόθεση μόνο ζημιά κάνει χωρίς κανένα κέρδος αφού όλοι οι Έλληνες ξέρουν ότι οι επιχειρηματίες πάνε με την εκάστοτε κυβέρνηση ενώ είναι αφελείς όσοι νομίζουν ότι ο κάθε Σαββίδης δεν θα έχει σουξου μουξου με κυβέρνηση ΝΔ...]

Ένταση προκλήθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ, κατά την άφιξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στον χώρο όπου γίνεται κομματική εκδήλωση, οπαδός του ΠΑΟΚ που βρισκόταν ανάμεσα στα κομματικά στελέχη, φώναξε προς τον κ. Μητσοτάκη:


Τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ: Αυτός είναι ο μακελάρης - Μόλις 22 χρονών και διψούσε για αίμα [vid]

- Ο 22χρονος Σαλμάν Αμπεντί (Salman Abedi) φαίνεται πως είναι ο μακελάρης του Μάντσεστερ - Η αδελφή του έχει την ίδια ηλικία με το πρώτο του θύμα, μόλις 18 χρονών
- Ο αδίστακτος τρομοκράτης ανατινάχτηκε μέσα στο Μάντσεστερ Arena σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε
- Τουλάχιστον 22 άνθρωποι ξεψύχησαν ενώ 59 έχουν τραυματιστεί - Ανάμεσα τους και ένα 8χρονο αγγελούδι που είχε πάει να δει την αγαπημένη του τραγουδίστρια από κοντά

Σκληρή “κόντρα” Δήμου Αθήνας και ΕΒΕΑ για το κτίριο της οδού Αμερικής

Νέα τροπή λαμβάνει η αντιπαράθεση ΕΒΕΑ και Δήμου Αθηναίων για το κτίριο, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αμερικής 8, στο κέντρο της πρωτεύουσας.


Γυναίκα 35 ετών κατηγορείται για την δολοφονία δεκανέα - Τι συνέβη

Γυναίκα 35 ετών κατηγορείται για την δολοφονία δεκανέα. Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα αναβιώσει στις αρχές του επόμενου μήνα η δολοφονία – πριν από τρία χρόνια- του 30χρονου στρατιωτικού Αδάμ Βεσσάλα στην Κάρπαθο.


Αγριος καβγάς Τζαβάρα-Σπίρτζη για Καλογρίτσα -«Είσαι αγενέστατος, όχι σε μένα "ρε"!»

Εντονη αντιπαράθεση επικράτησε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής μεταξύ του Κώστα Τζαβάρα και του Χρήστου Σπίρτζη με αιχμή το έργο Πατρών – Πύργου και τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης περί σκόπιμης κατάτμησης εκ μέρους του υπουργού.



Απεργούν διανομείς, delivery και courier την Πέμπτη

Εταιρικό μηχανάκι, μέσα ατομικής προστασίας, ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά και ενιαία ειδικότητα διεκδικούν οι διανομείς/delivery, οι εξωτερικοί και οι courier, που προχωρούν σε απεργία την Πέμπτη 25 Μαΐου.

ZEWASOFT ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους! Μάρτιν Σουλτς: Οι γκάφες και οι πονηριές που τον κάνουν να καταρρέει στις μετρήσεις

[Σύμφωνα με σημερινή δημοσκόπηση CDU 39% (+1%) - SPD 25% (-1%)]

Μπορεί η άνοιξη να ήταν μαύρη, αλλά το φθινόπωρο ίσως είναι υπέροχο. Αυτό επαναλαμβάνει, επί της ουσίας, ο Μάρτιν Σουλτς, μετά την ήττα του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) σε δύο επαναληπτικές εκλογές.

Ερωτικό «τρίγωνο» Νέας Μάκρης: Η Φαίη δεν χτύπησε στον προφυλακτήρα, λέει η ιατροδικαστής

Καταρρίπτει η ιατροδικαστής Χριστίνα Σπηλιοπούλου, τον βασικό ισχυρισμό του κατηγορουμένου Βαγγέλη Στεφανάκη, ο οποίος πρωτόδικα είχε υποστηρίξει ότι χαστούκισε μόνο τη Φαίη 

Μόλις τρία 24ωρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον ερωτικό της σύντροφο Βαγγέλη Στεφανάκη, η 23χρονη Φαίη Μπλάχα είχε χάσει τη «μάχη» για τη ζωή, καθώς «το στέλεχος του εγκεφάλου της ήταν εντελώς κατεστραμμένο».

Oι «υπεράνθρωποι των Ιμαλαΐων: Βρήκαν τα βιολογικά μυστικά του ορεινού λαού των Σέρπα [vid]

Οι Σέρπα των Ιμαλαΐων έχουν εξελιχθεί σταδιακά σε υπεράνθρωπους ορειβάτες, επειδή το σώμα τους έχει αποκτήσει την ικανότητα να παράγει ενέργεια με τρομερά αποδοτικό τρόπο, ακόμη κι αν το οξυγόνο είναι ελάχιστο, όπως στην κορυφή του Έβερεστ.