26 Μαΐου 2017

«Κόλαση» η Heidi Klum – Γυμνή για πρώτη φορά! (ΦΩΤΟ)

Η καλλονή Heidi Klum συνθέτει ένα ιδιαίτερα «καυτό» φωτογραφικό άλμπουμ ποζάροντας γυμνή λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 44 της χρόνια.

ΣΚΙΤΣΟ-Ποιοι σέρνουν το άρμα του Σόιμπλε;

Δείτε το σκίτσομ του Δ. Χατζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

ΦΩΤΟ-Η τραγωδία που ζει η οικογένεια Καμμένου

ΟΚ το ξέρουμε ότι ο Πανάρας τώρα στα γεράματα ανακάλυψε το στρατό που δεν βίωσε, αφού όταν ήταν πιτσιρικάς έκανε θητεία σαν βύσμα σε κανα γραφείο.

Αλλά ότι αναγκάζει και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του να κυκλοφορούν...

ΠΣΟΨΑ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ! Το video - ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης από τον πατέρα της!

Εικόνες που σοκάρουν στο video ντοκουμέντο της εκπομπής Tatiana Live για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 14χρονου κοριτσιού από τον πατέρα της. Ο 55χρονος δράστης για 18 χρόνια κακοποιούσε την σύντροφό του και τα τέσσερα παιδιά του. Αποκορύφωμα το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής που έστειλε το 14χρονο κορίτσι στο νοσοκομείο.


ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΜΥΘΟΣ! Αυτοκτονίες στην Ελλάδα. Η αλήθεια σε απόλυτους αριθμούς

10.000 αυτόχειρες την περίοδο της κρίσης; Αυτό το νούμερο το έχουμε ακούσει σε τηλεοπτικές εκπομπές και το έχουμε διαβάσει σε πολλές ιστοσελίδες. Πόσο ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα και το κυριότερο, πόσο αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες στα χρόνια της οικονομικής κρίσης;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η έκπληξη που του έκαναν σήμερα τα παιδιά του!

Εδώ και καιρό τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο είναι ανακαινισμένα και ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται καθημερινά στη θέση του! Σήμερα μάλιστα, είχε μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη. Τον επισκέφτηκαν τα μεγάλα του παιδιά, Σοφία και Κωνσταντίνο και γέμισε με χαμόγελα το γραφείο του.

Η Μπέρμιγχαμ του προσφέρει συμβόλαιο κι αυτός σκέφτεται να γίνει… πορνοστάρ!

Ο προπονητής της Μπέρμιγχαμ Χάρι Ρέντναπ αποκάλυψε ότι θέλει να συνεργαστεί με τον πρώην παίκτη του Μπενουά Ασού Εκοτό, αλλά ο Καμερουνέζος θέλει να αναπτύξει τα άλλα… ταλέντα του


Χειρουργός Παπαδήμου: Ρωτούσε «πώς συνέβη, αφού είχε ελεγχθεί ο φάκελος» [βίντεο]

Τις πρώτες στιγμές που έφτασε στον Ευαγγελισμό ο τραυματισμένος από την έκρηξη του παγιδευμένου φακέλου, Λουκάς Παπαδήμος, περιγράφει ο γιατρός που τον χειρούργησε.


Συγκίνηση στην υποδοχή των λειψάνων των ηρώων που θυσιάστηκαν στην Κύπρο [pics]

Τα λείψανα 17 Ελλήνων αξιωματικών και υπαξιωματικών που έπεσαν κατά την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο το 1974 και στα γεγονότα του 1964 με την ακταιωρό ΦΑΕΘΩΝ, υποδέχθηκε το απόγευμα η ελληνική γη.

Δύο ωραίες μαζί -Ιβάνκα Τραμπ εναντίον Μαρία-Ελενα Μπόσι [εικόνες]

Στο επίσημο ταξίδι του Ντόναλντ Τραμπ στην Ιταλία τα φώτα έπεσαν κυρίως πάνω στη σύζυγό του Μελάνια Τραμπ η οποία με τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις και το αυτοκρατορικό ύφος έκλεψε τα φλας των φωτογράφων.

ΘΑ ΓΛΥΣΤΗΣΕ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ-Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στη Λάρισα

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Αγιάς, στο άκουσμα του θανάτου του 48χρονου άντρα.
Σύμφωνα με το onlarissa, ο άνδρας βρέθηκε στο σπίτι του απαγχονισμένος.

Μητσοτάκης: Δεν έχω εμπιστοσύνη ότι αυτή η κυβέρνηση έχει την βούληση να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία

«Το τέρας της τρομοκρατίας δυστυχώς δυναμώνει ξανά - Νέα αυγά του φιδιού επωάζονται» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου του Θοδωρή Πελαγίδη «Η Μέση Γη»


Πάτρα: Βαρβαρότητα σε βάρος παιδιού με αυτισμό και των γονιών του στο νοσοκομείο του Ρίου

Το παιδί μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις αίματος- Η υπόθεση εξελίχθηκε σε αδιανόητη ταλαιπωρία εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφοράς που υπέστησαν παιδί και γονείς


Χαμός με τη δήλωση περιπτερά που αθωώνει τους τρομοκράτες για την επίθεση στον Παπαδήμο

[Ναι ρε πέφτουμε απ΄τα σύννεφα με τη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑίου λαϊκιστή... αλλά θα μου πεις: "εδώ ρε δεν καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση ο Καμμένος, θα την καταδικάσει ο περιπτεράς"]

Μια τοποθέτηση του δημοσιογράφου/ παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη, μιλώντας για την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο έχει προκαλέσει οργισμένα σχόλια στα social media.


Από το τζαμί του Πορθητή στο τέμενος του Βοτανικού


[Στην παλαιά Κοκκινιά υπάρχει χώρος 3 στρ. τον οποίο διαχειρίζεται η Τουρκία και τον έχει χαρακτηρίσει στρατιωτικό νεκροταφείο!!!]

Την Πέμπτη 25 Μαΐου συζητήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής το ζήτημα της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό. Έχουν περάσει πάνω από 560 χρόνια από την πρώτη φορά που δημιουργήθηκε τέμενος στην Αθήνα. Ήταν αμέσως μετά την οθωμανική κατάκτηση. Επρόκειτο για το Φετιχιέ Τζαμί (Τζαμί του Πορθητή) που κτίσθηκε στην Παλαιά Αγορά επί των ερειπίων της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων.


ΦΩΤΟ-Ο Τσίπρας είδε Μέρκελ-Τράμπ να μιλάνε και κι εκανε photobombing

Την ευκαιρία για περαιτέρω συνομιλίες είχαν οι ηγέτες στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, όπως αποτυπώνεται στο πηγαδάκι που σχημάτισαν ο Πρωθυπουργός με την καγκελάριο Μέρκελ και τον Αμερικανό πρόεδρο Τραμπ.

Ρωσικές ειδικές δυνάμεις Spetsnaz στη Κριμαία - Εντυπωσιακό βιντεο

Η Ρωσία έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο από άσκηση προσομοίωσης διάσωσης σε σταθμό γεώτρησης των ρωσικών δυνάμεων SPETSNAZ στην Κριμαία - την περιοχή της Ουκρανίας που η Μόσχα παρανόμως προσαρτήσε το 2014.


Η κατάθεση του συνοδού ασφαλείας του Λουκά Παπαδήμου-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ➤Ακόμα δεν ξέρουν που έγινε ο έλεγχος της αλληλογραφίας

Συγκλονιστική είναι η κατάθεση του συνοδού ασφαλείας του Λουκά Παπαδήμου.

Ο αστυνομικός που ήταν επιφορτισμένος με τον έλεγχο της αλληλογραφίας που έφθανε στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού εξηγεί τις κινήσεις που έκανε το πρωινό της Πέμπτης. Λίγες ώρες αργότερα η έκρηξη στο παγιδευμένο δέμα θα έστελνε στο νοσοκομείο τον Λουκά Παπαδήμου και τους δύο συνοδούς του.


Τουρκία: Δηλητηριάστηκαν πάνω από 1.000 στρατιώτες - Ενας νεκρός

Θύματα δηλητηρίασης έπεσαν συνολικά 1046 στρατιώτες του τούρκικου στρατού. Ενας εξ αυτών άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ 211 νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.


ΟΚ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΥΦΤΟΙ➤Μάστιγα οι κλοπές στα δημόσια νοσοκομεία -Δείτε την ταμπέλα στον Ευαγγελισμό [εικόνα]

Σε μάστιγα εξελίσσονται οι κλοπές στα δημόσια νοσοκομεία. Τα κρούσματα είναι καθημερινά και οι καταγγελίες συγγενών και ασθενών αμέτρητες.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονος Ελληνας για απάτες ύψους 2,2 εκατ. ευρώ στη Γερμανία

Για απάτες ύψους 2,2 εκατ. ευρώ που φέρεται ότι τέλεσε στη Γερμανία συνελήφθη 54χρονος Έλληνας.

Αστυνομικοί του τμήματος αναζητήσεων προσώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον εντόπισαν σε περιοχή του Λαγκαδά και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.


ΨΙΧΟΥΛΑΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ CL-Euroleague: Αυτά είναι τα έσοδα των ομάδων τη σεζόν 2016-17!

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Μάρκο Παλιαρίτσιο της Corriere Adriatico δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο twitter τα έσοδα που είχαν οι 16 ομάδες της Euroleague από τη φετινή συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.


Να γιατί επιμένει το ΔΝΤ σε δυσοίωνες εκτιμήσεις για την Ελλάδα [πίνακας]

Στα δύο βασικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας «πατάει» ο Π. Τόμσεν και η ομάδα του, προκειμένου να αποκρούσει τα σενάρια των Ευρωπαίων για τις μακροπρόθεσμες δημοσιονομικές δυνατότητες της Ελλάδας: στην παρατεταμένη ύφεση και στα διψήφια ποσοστά ανεργίας, που έχει αποκτήσει δομικά χαρακτηριστικά.

Εφυγε από τη ζωή το νεραϊδοκόριτσο από την Κρήτη -Είχε «μαγέψει» Ιταλό ανθρωπολόγο

Την ονόμασαν «νεραϊδοκόριτσο» και «Μούσα» του Ιταλού ανθρωπολόγου Lidio Cipriani.

Η Δέσποινα Ζερβάκη από το Ψυχρό, όπως έγινε μόλις σήμερα γνωστό έφυγε από τη ζωή στις 2 Μαίου, σε ηλικία 85 ετών.

Σκίτσαρε τη σχέση με την γυναίκα του και έγινε viral -Ετσι είναι ο γάμος πραγματικά [εικόνες]

Θραύση κάνουν στο Instagram τα σκίτσα ενός καλλιτέχνη απο το Τελ Αβίβ ο οποίος δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να... σκιτσάρει την καθημερινότητά του με την σύζυγό του. 

Τσουνάμι αποκαλύψεων από τα Malta files: Ο Γιλντιρίμ, ο γαμπρός του Ερντογάν και τα... όργια με τις offshore!

Πώς ο γαμπρός του Ερντογάν δημιούργησε δεκάδες offshore για να μην πληρώνει φόρους - Ο στενός του συνεργάτης και ο νόμος για επαναπατρισμό πλούτου - Ο Γιλντιρίμ και οι offshore σε Κουρακάο και Νησιά Μάρσαλ - Τα 11 πλοία της οικογένειας του Γιλντιρίμ

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Σούλης Μαρκόπουλος

Ο Σούλης Μαρκόπουλος και ο ΠΑΟΚ αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους και ύστερα από 8 χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:


Απίστευτος Ερντογάν: Λέει «ναι» στη θανατική ποινή αλλά τον ενοχλεί η λέξη «Αρένα» στα γήπεδα

Τον κατηγορούν ότι παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, ότι κλείνει ανθρώπους στις φυλακές χωρίς τεκμηριωμένες κατηγορίες. Τον καταγγέλλουν για βασανιστήρια, για συλλήψεις δημοσιογράφων και για κλείσιμο εφημερίδων και σταθμών.


ΚΑΙ; ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΑΝ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛ@ΚΑ; Επιδειξίας χαϊδευόταν μπροστά σε γυναίκες στην Ξάνθη

Οργή και αηδία προκάλεσε στις διερχόμενες γυναίκες σε μια περιοχή της Ξάνθης ένας σάτυρος που δεν δίστασε να αυνανίζεται επιδεικτικά μπροστά τους χαϊδεύοντας το γεννητικό του όργανο στη μέση του δρόμου και ενώ ακόμη ήταν νωρίς το απόγευμα!


ΠΟΕΔΗΝ: Η Χρυσή Αυγή ευθύνεται για το αλαλούμ σε Ευαγγελισμό και Αττικό -Οχι ο Παπαδήμος

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, αποκαθιστά την αλήθεια, έπειτα από την έντονη φημολογία ότι ο Ευαγγελισμός έκλεισε νωρίτερα την εφημερία του την Πέμπτη λόγω της διακομιδής εκεί του Λουκά Παπαδήμου.


ΒΙΝΤΕΟ-Συνελήφθησαν 10 βλαμμένες στις Κάννες -Ηθελαν να κολυμπήσουν με μπουρκίνι

Δέκα γυναίκες συνελήφθησαν στις Κάννες, επειδή σκόπευαν να κάνουν μπάνιο στην παραλία φορώντας μπουρκίνι, το μαγιό που καλύπτει όλο το σώμα.

Οι γυναίκες συνελήφθησαν από αστυνομικούς έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο Martinez, σύμφωνα με έναν δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ! Διαψεύδει τον ξυλοδαρμό ο Καρυοφύλλης... ενω τον επιβεβαιώνουν ΕΛΑΣ και νοσοκομείο

Ο διαιτητής Κώστας Καρυοφύλλης διέψευσε όσους έγραψαν ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 30 άτομα με μηχανάκια στο κατάστημα που διατηρεί στην Οδό Θηβών, στο Περιστέρι.


Ήθελαν να πουλήσουν κούρο του 6 αιώνα π.Χ για 200 χιλιάδες ευρώ! (pics)

Δύο Έλληνες ηλικίας 36 και 63 ετών, συνελήφθησαν μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, στην Κόρινθο για παράνομη κατοχή και μεταφορά ενός κούρου της αρχαϊκής περιόδου (550 π.Χ.) ιδιαίτερης αρχαιολογικής αξίας.

Αιφνιδιαστικό φορολογικό πολυνομοσχέδιο στη Βουλή -Τι προβλέπει

Μεσημέρι Παρασκευής, στον έντονο απόηχο του Eurogroup όπου ο υπουργός Οικονομικών δεσμεύθηκε να τακτοποιήσει και τα τελευταία 25 προαπαιτούμενα της αξιολόγησης, έφτασε στη Βουλή νομοσχέδιο- σκούπα, με φορολογικές και τελωνειακές διατάξεις επί παντός επιστητού.

ΠΣΟΦΟ! Κάτι τρέχει με τον Ερντογάν; Χρειάστηκε βοήθεια να βγει από το αυτοκίνητο [vid]

Οι φήμες για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν "φούντωσαν" την περασμένη εβδομάδα όταν ξαφνικά ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις του στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου. Ένα video έρχεται να βάλει μεγαλύτερη… φωτιά!


Ο Παναθηναϊκός ζήτησε το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε επισήμως από την Πολιτεία την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια. Το αίτημα κατέθεσε ο διευθύνων σύμβουλος του «τριφυλλιού», Παναγιώτης Τριαντόπουλος, στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, σε σημερινή συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές.

Το Βερολίνο για την επίθεση στον Παπαδήμο: Πρέπει να εντοπιστούν οι δράστες


Τον αποτροπιασμό της για την τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας Λουκά Παπαδήμου εξέφρασε σήμερα στο Βερολίνο η γερμανική κυβέρνηση.

Ο... μοναχικός σύζυγος της Μέρκελ ανάμεσα σε τέσσερις Πρώτες Κυρίες και το πανωφόρι των 46.000 € της Μελάνια

Ένας με... τέσσερις! Αυτό συνέβη για τον σύζυγο της Άνγκελα Μέρκελ, Γιόακιμ Σάουερ, ο οποίος ήταν ο μοναδικός άντρας μεταξύ των Πρώτων Κυριών τεσσάρων χωρών, στο δημαρχείο της Κατάνια.

ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ! Aπαλλαγή του Ανδρέα Γεωργίου για δεύτερη φορά από το Συμβούλιο Εφετών

Την απαλλαγή, για δεύτερη φορά, του πρώην Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου  από την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης σε βαθμό κακουργήματος, αποφάσισε με βούλευμα το Συμβούλιο Εφετών για την υπόθεση των καταγγελιών περί διογκώσεως του ελλείμματος το 2009, προκειμένου να διευκολυνθεί η ένταξη της χώρα μας στα προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής (μνημόνια).


Φωτογραφίες: Επιστρέφουν στην Ελλάδα τα οστά 17 ηρώων που «έπεσαν» στην Κύπρο

Πρόκειται για νεκρούς της τορπιλακάτου "Φαέθων" που βυθίστηκε από τουρκικά αεροσκάφη το 1964, για νεκρούς του αεροσκάφους "Νοράτλας" που καταρρίφθηκε το 1974 στη Λευκωσία και άλλους νεκρούς από μάχες με τους Τούρκους

Βίντεο - ντοκουμέντο από την τρομοκρατική επίθεση κατά του Παπαδήμου

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στο οποίο φαίνεται ο πρώην πρωθυπουργός λίγα λεπτά μετά την επίθεση, να μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.


ΤΩΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ! Μνημόνιο μεταξύ ΠΑΟ-Υπ. Ενέργειας για το Γουδί

Μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Παναθηναϊκού για το νέο γήπεδο που θα στεγάσει το "τριφύλλι" στου Γουδή.

Το μνημόνιο, στο πλαίσιο του Σχεδίου Τετραπλής Ανάπλασης της Αθήνας υπέγραψαν σήμερα ο Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος και o πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Δημήτρης Μπαλτάκος.


Σαμαρά και Βενιζέλο λέμε και κλαίμε!

Του Σάκη Μουμτζή

Όταν την αποφράδα ημέρα της 25ης Ιανουαρίου 2015, ο λαός έδινε την πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ, ελάχιστοι τότε υποψιαζόμασταν το έργο που θα δούμε προσεχώς. Οι περισσότεροι νομίζοντας πως έχουμε να κάνουμε με ένα νέο ΠΑΣΟΚ, αφέθηκαν στη μακαριότητά τους. Δεν έκαναν ούτε την στοιχειώδη σκέψη να συγκρίνουν την προσωπικότητα του Α. Τσίπρα με αυτήν του Α. Παπανδρέου.


Υπόδειγμα εκστρατείας: Το Βυζάντιο αφανίζει τους Αβάρους

Το Βυζάντιο αποτέλεσε τον κυματοθραύστη των βαρβαρικών επιδρομών. Μια από τις μεγαλύτερες νίκες της επετεύχθη από τον στρατηγό Πρίσκο.

Στα τέλη του 6ου και στις αρχές του 7ου αι. μ.Χ. στον Δούναβη εμφανίστηκε μια νέα απειλή για τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, αυτή των Αβάρων.


ΦΩΤΟ-Ο Μήτσος ρε φίλε... ο καλύτερος πελάτης του Άδωνι-Πάλι τον καρπαζώνει στο Twitter

Την απορία του, η οποία θα μείνει αναπάντητη όπως και άλλες, εξέφρασε ο Άδωνις στον γνωστό κ@λοτούμπα (σε σχέση με τι έλεγε για Καμμένο και μετά κατάπιε) Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη. Ο Άδωνις αφού δημοσίευσε, στο Twitter, μια φώτο από την χθεσινή ξεπέτα του Τραμπ στον Τσίπρα, ρώτησε τον γνωστό φαφλατά Παπαδημούλη αν ισχύουν...

Πρετεντέρης: Χούι

Γεια σου υπουργέ μου χιουμορίστα. Φιλιά στην Φλωρεντία γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Πολεμικά καταφύγια το... αξιοθέατο της Αλβανίας -Είχε φτιάξει 750.000 ο Χότζα, τα μετατρέπουν σε ατραξιόν [εικόνες]Φωτογραφία: AP

«Τα πολεμικά καταφύγια είναι ο ναός και η ουλή μας. Είναι κομμάτι του προσώπου μας», λέει πολίτης της σύγχρονης Αλβανίας.

Ο πρώην πολιτικός αρχηγός της Αλβανίας, Ενβέρ Χότζα, ο οποίος ηγήθηκε της χώρας από το 1944 μέχρι και τον θάνατό του το 1985, άφησε πίσω του μια κληρονομιά εκβιομηχάνισης, απομονωτισμού, παράνοιας και οικονομικής στασιμότητας.


Πώς η ζήλια του Τζόνι Ντεπ θα κοστίσει στην Αμπερ Χερντ 10 εκατ. δολάρια

Μηνύσεις, κατηγορίες και χορός εκατομμυρίων συνεχίζουν να απασχολούν το πολύκροτο διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ.

Τώρα, ακόμα μία ιστορία έρχεται να προστεθεί στις πολλές.


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: "Χτύπημα" Γιαννακόπουλου για το ΣΕΦ [pic]

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός... ξαναχτύπησε μέσω Instagram και δείχνει έτοιμος για τους τελικούς των “πρασίνων” με τον Ολυμπιακό για την Stoiximan.gr Basket League.

Ανακοίνωσε το «αντίο» ο Φραντσέσκο Τότι - Το δώρο που έκανε στον Μανωλά [εικόνα]

Ο Φραντσέσκο Τότι θα φορέσει την Κυριακή για τελευταία φορά την εμφάνιση της Ρόμα. Ο ίδιος ανακοίνωσε το ποδοσφαιρικό «αντίο» μέσω επίσημου λογαριασμού του στα social media και στο παιχνίδι με την Τζένοα το «Ολύμπικο» θα ζήσει στιγμές έντονης συγκίνησης.