27 Μαΐου 2017

ΣΚΙΤΣΟ-Αρκάς: Γιατί δε διάλεγαν μια χώρα με λιγότερα προβλήματα;

Την ανικανότητα (λέμε τώρα) των κυβερνώντων Τσίπρα-Καμμένου σχολιάζει με σκίτσο του ο Αρκάς. Δείτε το σκίτσο του:  

«Πονοκέφαλος» για τον υπουργό που τα «τσούζει» από το μεσημέρι!

Είναι υπουργός από τους πιο γνωστούς και οι σχέσεις του με το Μαξίμου δεν βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο.

Ο λόγος δεν είναι μόνο η απόδοση του, αλλά και η αδυναμία του στο ουίσκι!

Αποκάλυψη: Ο ποδότης Παπαδήμος αρνήθηκε το Υπερταμείο... το ενέκρινε ο ευπατρίδης Τσίπρας

Σε μια αποκαλυπτική ανάρτηση προχώρησε ο Δημήτρης Τσιόδρας για το Λουκά Παπαδήμο όταν εκείνος ήταν στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας.

Τότε, ο κ. Παπαδήμος απέτρεψε το σχέδιο του Σόιμπλε για έξοδο της Ελλάδας από τα ευρώ, μην κάνοντας ταυτόχρονα αποδεκτή τη μεταφορά της κρατικής περιουσίας σε ταμείο υπό ξένη εποπτεία όπως έκανε δεκτό το 2015 ο Αλέξης Τσίρπας.

Έως και φυλάκιση για όσους δηλώσουν ψευδή στοιχεία για το Κοινωνικό Εισόδημα

Τις περιπτώσεις εκείνες που διακόπτεται η καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)- όροι και προϋποθέσεις -και προβλέπεται η διαδικασία επιστροφής των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών στο Δημόσιο, καθώς και τις επιπτώσεις και τις συνέπειες για όσους δηλώνουν ψευδή ή ανακριβή στοιχεία ή προσκομίζουν πλαστά δικαιολογητικά, καθορίζει το υπουργείο Εργασίας με σχετικό έγγραφό του. Παράλληλα, παρέχονται επιπλέον κατευθύνσεις και διευκρινίσεις για τη διαδικασία ανάκλησης αίτησης και αναδρομικής καταβολής της εισοδηματικής ενίσχυσης.


Τρόμος στο Βερολίνο! Αυτοκίνητο μπήκε σε σταθμό του μετρό – Παρέσυρε 6 άτομα

Σοκ ανάλογο με εκείνο της επίθεσης στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, τον περασμένο Δεκέμβρη, προκάλεσε ένα αμάξι που εισήλθε ανεξέλεγκτο στη στάση Bernauer Strasse στο Μετρό του Βερολίνου, παρασύροντας στην πορεία του 6 άτομα.

Επίθεση στο Μετρό του Πόρτλαντ: Ακροδεξιός σκότωσε δύο μουσουλμάνους

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από τη σύλληψη του δράστη - Αφού έβγαλε λόγο μίσους, επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις ανθρώπους - Σε βαριά κατάσταση ο τραυματίας, ο οποίος φέρει μαχαιριά στον λαιμό

Κατήγγειλαν 63χρονο ότι ασέλγησε σε ανήλικη στο Ρέθυμνο

Όλα άρχισαν όταν, μετά από αρκετές φορές, η 11χρονη αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της και εκείνη κατέφυγε στην Αστυνομία την περασμένη εβδομάδα.


Ένταση στην γελοία παρέλαση Gay Pride στη Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Ένας νεαρός την ώρα που περνούσε η πορεία από τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, έβρισε τους διαδηλωτές και εκείνοι με τη σειρά τους αντέδρασαν

Ένταση επικράτησε νωρίς το μεσημέρι στην πορεία του 1ου Αυτο-Οργανωμένου Gay Pride στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσκόπηση Marc: Κοντά στην αυτοδυναμία η ΝΔ-74% θεωρούν ασήμαντα τα "αντίμετρα"-ΚΑΡΤΕΣ

Με 16,6 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για το Κυριακάτικο «Πρώτο Θέμα».


Απίστευτες αναρτήσεις από πασίγνωστο δημοσιογράφο: Δεν με νοιάζει να σκάσει βόμβα στον Στουρνάρα-Έρχεται η σειρά και άλλων

Σοκ έχει προκαλέσει ο τρόπος που σχολίασε την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου ο δημοσιογράφος, Ειδικός Γραμματέας και συνδικαλιστής της ΕΣΗΕΑ Γιώργος Φιλιππάκης.


Σε βιβλίο για τη σφαγή του Διστόμου μπήκε ο εκρηκτικός μηχανισμός

Σοκαρισμένη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί όσα αφορούν την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

Ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει νοσηλευόμενος στον «Ευαγγελισμό», με την υγεία του να παρουσιάζει βελτίωση, ενώ οι δύο συνοδοί του που επίσης τραυματίστηκαν από τον φάκελο που εξερράγη στα χέρια του κ.Παπαδήμου το απόγευμα της Πέμπτης, έχουν πάρει εξιτήριο


Αλβανοί εθνικιστές κατέβασαν σημαίες σε χωριά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας

Με το μήνυμα "Η σημαία μας θα κυματίζει πάντα, εκεί που το επιτρέπει ο νόμος και οι καρδιές μας", απαντά η Δημοκρατική Ενωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στις συνεχείς προκλήσεις των Αλβανών Εθνικιστών.


Βίντεο: SUV γκρεμίζει σπίτι στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οδηγός και ιδιοκτήτης σπιτιού, μετά το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στο Μιλγουόκι των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν το suv του πρώτου «εκτοξεύθηκε» από τον δρόμο και προσγειώθηκε μέσα στο οίκημα, γκρεμίζοντας σχεδόν το μισό.


Βίντεο-σοκ: Οδηγός «δολοφόνος» καβαλάει πεζοδρόμιο και πετάει στον αέρα 17χρονο

Το περιστατικό κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στις 15 Μαΐου στο Έσεξ

Μόνο ως δολοφονική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κίνηση του οοδηγού μιας λευκού χρώματος Vauxhall Insignia να καβαλήσει ένα πεζοδρόμιο, να κυνηγήσει μια ομάδα νεαρών που βρίσκονταν πάνω σε αυτό και τελικά να πετάξει στον αέρα ένα εξ αυτών.


Ανεμοστρόβιλος σάρωσε τη Σητεία [εικόνες & βίντεο]

Σημαντικά προβλήματα στη Σητεία από κακοκαιρία.

Λίγο μετά το Σάββατο το μεσημέρι ισχυροί άνεμοι δημιούργησαν ανεμοστρόβιλο στη Σητεία και ειδικότερα στην περιοχή του Πετρά και των Λιβαδίων.

Λυκούδης: Η κυβέρνηση θα λογοδοτήσει για την απίστευτη καταστροφή που επιφέρει

Με παράλληλες συγκεντρώσεις αλλά χωρίς προοπτική συνάντησης για την ώρα, συνεχίζονται οι διεργασίες στον χώρο της κεντροαριστεράς με τους ΜΕΤΑρρυθμιστές του Σπύρου Λυκούδη να πραγματοποιούν αυτό το Σαββατοκύριακο την Β' Πανελλαδική Συνδιάσκεψη.


Οργισμένη ανάρτηση της Μαρίας Χούκλη για την τραγική κατάσταση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης

Την απελπιστική κατάσταση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης περιέγραψε γλαφυρά η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη.

Η γνωστή παρουσιάστρια επισκέφθηκε το αεροδρόμιο και είδε από... πρώτο χέρι την τραγική κατάσταση στο αεροδρόμιο και εν συνεχεία μέσω του λογαριασμού της στα social media ανέφερε

Κικίλιας: Κάποιοι καταδικάζουν την τρομοκρατία με αστερίσκους

Στις επανειλημμένες δηλώσεις του Γιάννη Πανούση παρέπεμψε ο Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας την απάντηση που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στα όσα ο ίδιος είχε πει για ανοχή της κυβέρνησης στην ανομία.


Τηλεοπτικό σίριαλ για τις αγριότητες του ISIS - ΒΙΝΤΕΟ

Σκλάβες που κακοποιούνται σεξουαλικά, πλύση εγκεφάλου σε παιδιά και γυναίκες, επιθέσεις αυτοκτονίας: αυτά και πολλά άλλα συμβαίνουν τα τελευταία τρία χρόνια σε χώρες και περιοχές υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) και σοκάρουν τον αραβικό, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Ερχονται 5.000 πλειστηριασμοί ΔΩΡΟ ΤΣΙΠΡΑ για εξαφανισμένους, «κόκκινους» οφειλέτες: Ποιες οι διαδικασίες, ποιους αφορούν

Τους εξαφανισμένους οφειλέτες «κόκκινων» δάνειων ύψους 4 δισ. ευρώ αναζητούν οι τράπεζες, παρ’ ότι τρεις στους δέκα έχουν λάβει τις προειδοποιητικές επιστολές.


Μητσοτάκης στη Β΄σύνοδο των ΝΟΔΕ: «Ο Τσίπρας τιμωρεί τους πιο αδύνατους»

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για πλήρη οργανωτική ετοιμότητα, αλλά και χαμηλούς τόνους, έστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα στη Β’ Σύνοδο των προέδρων των ΝΟΔΕ (Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών). Παράλληλα συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή στο δημόσιο λόγο κυρίως μέσω των κοινωνικών δικτύων.


Συγκλονίζει ο γιος του ήρωα Λοχία Ίτσιου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο λοχίας Δημήτριος Ίτσιος ήταν έφεδρος υπαξιωματικός του Ελληνικού στρατού κατά τη διάρκεια της γερμανικής εισβολής στην Ελλάδα. Επικεφαλής ολιγάριθμων ανδρών αντιστάθηκε μέχρις εσχάτων και με το πολυβολείο του προκάλεσε μεγάλες απώλειες στον εχθρό.

ΣΑΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΣΙΠΡΑ! «Πανηγυρίζει» στο Twitter ο Τραμπ: Τους έπεισα να βάλουν λεφτά στο ΝΑΤΟ

Πανηγυρίζει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ότι έπεισε τους συμμάχους του στο ΝΑΤΟ να επιταχύνουν «σημαντικά» την καταβολή των οικονομικών υποχρεώσεών τους.

Όταν ο Τσίπρας αποκαλούσε τον Παπαδήμο προδότη...

 Να εδώ το παλικάρι στις 20.02.2012 μας ενημέρωνε: «Μπορεί οι Ευρωπαίοι να λένε ότι είμαστε όλοι Ελληνες, αλλά μάλλον κάποιοι Ελληνες...

Θαυμαστοί θρύλοι για την Άλωση της Πόλης

Παραδοσιακοί και θαυμαστοί θρύλοι, αναπτύχθηκαν γύρω από την άλωση της Πόλης, για να θρέψουν τις ελπίδες και το θάρρος του έθνους επί αιώνες.


«Ο Παπαδήμος σαν τον… κρεμασμένο Μουσολίνι»

Του Γιάννη Σιδέρη

- «Που θα ήθελες να ζεις αν γίνει πυρηνικός πόλεμος;» ρωτούσε το παλιό ανέκδοτο

- «Στην Ελλάδα, γιατί όλα έρχονται με 40 χρόνια καθυστέρηση».


Τόπλες η Νάντια Μπουλέ στο Instagram

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Εβίτα» στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, στην πιο σέξι εκδοχή της

Τόπλες ποζάρει η Νάντια Μπουλέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Εβίτα» στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, κρύβει το μπούστο της με τη στάση του σώματος της, ενώ επάνω της ρέει άφθονο μέλι.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Ο Τσακαλώτος πληρώνει κομματόσκυλα εφοριακούς για υπερωρίες στο... σπίτι και μάλιστα αναδρομικά

Επτά «ημέτεροι» υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα μπορούν να δηλώνουν 40 ώρες υπερωριακής απασχόλησης, κατ' οίκον, χωρίς άμεσο έλεγχο από καμία προϊστάμενη αρχή

Το...μήνα που θρέφει τους έντεκα, έχουν βρει οι επιτήδειοι κομματικοί στην κυβέρνηση. Με διάφορα προκλητικά τερτίπια και απίθανες εφευρέσεις ρεσάλτων στο δημόσιο χρήμα, βολεύουν φίλους και ημετέρους, εφαρμόζοντας τη συνταγή “follow the money”.

Λουκάς Παπαδήμος: Βρήκαν DNA σε φάκελο - βόμβα! Ο φοιτητής που "στρατολογεί" τρομοκράτες

- To DNA σε τρομοπακέτα που δεν ανατινάχτηκαν θα δείξει τον αποστολέα της βόμβας στον Λουκά Παπαδήμο
- Η Αντιτρομοκρατική πιστεύει ότι η εντολή έχει δοθεί μέσα από τις φυλακές
- Συναγερμός για νέους τρομοκράτες στην ΕΛ.ΑΣ.
- Η Αντιτρομοκρατική, με απόρρητο έγγραφο πριν περίπου 10 ημέρες έκανε λόγο για πιθανό χτύπημα σε πρόσωπα "πολιτικού ενδιαφέροντος", μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός
- Το όνομά του είχε... κυκλωθεί μετά τις αναφορές τόσο των Πυρήνων της Φωτιάς, όσο και της Πόλας Ρούπα, στις σημειώσεις της που κατασχέθηκαν στην Ηλιούπολη όταν συνελήφθη

ΣΩΣΤΟΣ! Ο Τίλερσον σπάει την παράδοση: Αρνήθηκε να είναι οικοδεσπότης εκδήλωσης για το Ραμαζάνι στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Ο Ρεξ Τίλερσον αρνήθηκε να είναι ο οικοδεσπότης εκδήλωσης για την έναρξη του Ραμαζανίου στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σύμφωνα με δύο Αμερικανούς αξιωματούχους που μίλησαν στο Reuters.

Με την απόφασή του αυτή, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών σπάει παράδοση που υπάρχει εδώ και 20 χρόνια, με ελάχιστες εξαιρέσεις.


Εντυπωσιακές εικόνες από το ναυάγιο στη μέση του Ευβοϊκού - ΒΙΝΤΕΟ

Την 1η Σεπτεμβρίου 2000 στην περιοχή Λευκαντί της Χαλκίδας κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη με το φορτηγό πλοίο Eurobulker X. Κατά τη διάρκεια φόρτωσης φορτίου τσιμέντων το πλοίο κόπηκε στα δύο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας Ουκρανός ναυτικός και να τραυματιστούν άλλα τέσσερα μέλη του πληρώματος.

ΜΠΑ; ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΣΚΑ ΜΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ! Λάρισα: Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κατάληψης αντιεξουσιαστών [εικόνες]

Επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το πρωί στη Λάρισα ώστε να εκκενωθεί οίκημα το οποίο το τελευταίο διάστημα τελούσε υπό κατάληψη από ομάδα αντιεξουσιαστών.

Λαφαζάνης: Η στάση των «53» είναι μεγάλη ξεφτίλα

Με σκληρή γλώσσα για τους πρώην συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας σημείωσε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον τόση σχέση με την Αριστερά όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο».


Οι διαπραγματευτές της μεγάλης ήττας

Υστερα από 15 μήνες μιας υποτιθέμενης σκληρής διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές, οδεύουμε προς το χειρότερο σενάριο για την Ελλάδα. Το είπε μόνος του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην επεισοδιακή συνεδρίαση του Eurogroup, μόλις άκουσε τη συμβιβαστική πρόταση που διατυπώθηκε από πλευράς του Β. Σόιμπλε και την οποία η κυβέρνηση απέρριψε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, αλλά δέχθηκε να αρχίσει να συζητά αμέσως μετά, όπως αποκάλυψε ο πρωθυπουργός.


Φάπες Μέρκελ σε Τραμπ: Οι γερμανικές επενδύσεις στις ΗΠΑ δημιουργούν χιλιάδες θέσεις εργασίας


[Εν τω μεταξύ είναι και μαλ@κας αφού οι πωλήσεις γερμανικών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ δεν ξεπέρασαν το 1 εκ και αντιπροσωπεύουν μόλις το 4,8%, ενώ όλα φτιάχνονται στις ΗΠΑ]

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ απέκρουσε χθες τις νέες επικρίσεις για το γερμανικό εμπορικό πλεόνασμα από μέρους του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.


ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Κ ΤΟ ΧΡΕΟΣ! Σε ρυθμούς... τζαζ o Ευκλείδης Τσακαλώτος - ΦΩΤΟ

Το παρών στην έναρξη του 15ου Preveza Jazz Festival έδωσε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος βρίσκεται στην Πρέβεζα από το πρωί της Παρασκευής.

Μια απάντηση στην Έλενα Ακρίτα (και σε άλλους "κοψοχέρηδες" του ΣΥΡΙΖΑ)

Του Μανόλη Καψή

Δεν θυμάμαι αν ήταν η τελευταία. Νομίζω, τελευταίος ήταν ο ηθοποιός Καταλειφός, που μας εξήγησε ότι "δεν είναι αυτή η Αριστερά" (γιατί, ως γνωστόν, υπάρχει η πραγματική Αριστερά και η εξιδανικευμένη Αριστερά, στο μυαλό ορισμένων Ελλήνων διανοουμένων). Είχε προηγηθεί η Έλενα Ακρίτα, ο συνθέτης Μαχαιρίτσας, ο Θανάσης Βαλτινός και η λίστα οσο πάει και μεγαλώνει, και μεγαλώνει και μεγαλώνει...

SZ για πρακτικά Eurogroup: «Τα καλύτερα φυλασσόμενα μυστικά στις Βρυξέλλες»

Παρά τα καλά λόγια στο Eurogroup – ειδικά από Πιερ Μοσκοβισί και Μάριο Ντράγκι – σχετικά με τη λιτότητα που έχει υιοθετήσει η Ελλάδα, η δόση δεν αποδεσμεύτηκε.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ! Η Βουλή συνεχίζει να αρνείται ότι έλεγξε το τρομοδέμα του Παπαδήμου ενω υπάρχει βίντεο

Δύο ημέρες μετά την επίθεση σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου, παραμένει η σύγχυση για τη διαδρομή που ακολούθησε το τρομοδέμα και αν και πού ελέγχθηκε ο φάκελος που τραυμάτισε τον πρώην πρωθυπουργό και τους δύο συνοδούς ασφαλείας του.


«Κράζουν» τον Τριντό για τα photobomb του: Στημένα, επικοινωνιακά τεχνάσματα [εικόνες]

«Σταμάτα να τρέχεις μακριά από την αλήθεια», λέει σε άρθρο του ο Guardian απευθυνόμενος στον Τζάστιν Τριντό μετά και το τελευταίο του photobombing σε φωτογραφία Καναδών εφήβων που κατευθύνονταν στην τελετή αποφοίτησής τους.

ΩΡΑΙΟΣ! ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ! Γ. Μουζάλας: Οι δήμοι υπό κρατική εποπτεία να αναλάβουν τους πρόσφυγες που θα μείνουν στην Ελλάδα

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, δήλωσε ότι προσανατολισμός της κυβέρνησης είναι οι δήμοι να αναλάβουν, υπό κρατική εποπτεία, την υποδοχή και την ένταξη όσων μεταναστών και προσφύγων παραμείνουν στη χώρα μας.

Η δήλωση του Σλούκα για την περίπτωση... του Παναθηναϊκού που θα συζητηθεί-Γιατί δεν πανηγύρισε με την ελληνική σημαία

Μία πρόταση του Παναθηναϊκού θα έβαζε σε αρκετή σκέψη τον Κώστα Σλούκα, όπως παραδέχθηκε ο διεθνής γκαρντ και δήλωσε πληγωμένος από την αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Η ΑΓΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ! Νέα επίθεση σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια -Με βόμβες μολότοφ και πέτρες

Το «έθιμο» των επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων, στα Εξάρχεια, συνεχίστηκε για ένα ακόμη βράδυ.


ΦΩΤΟ-ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Ο καφετζής που πληρώνει μόνος του τη μαλ@κία του να ψηφίσει Τσίπρα

«Θραύση» κάνει τις τελευταίες ώρες στα social media μια φωτογραφία από κάποιο καφενείο(;), όπου υπάρχει μια ανακοίνωση σχετική με την τιμή του καφέ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση ο ιδιοκτήτης του καφέ:

ΣΩΣΤΟΣ! ΦΤΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ! Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Συγκυβερνάμε με την τρόικα -Οι θεσμοί γράφουν τα νομοσχέδια


[Το θράσος με το οποίο παραδέχονται πως κάνουν χειρότερα απ' όσα κατηγορούσαν τους Σαμαροβενιζέλους δείχνει μόνο ένα πράγμα: ΠΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ!]

Στην παραδοχή ότι πολλά από τα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση στο πολυνομοσχέδιο «είναι άδικα» και πως ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνάει με την τρόικα, προχώρησε ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, κάνοντας αυτοκριτική για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης.


Εννοείται πως η ψυχασθενής που ο Τσίπρας έκανε Πρόεδρο Βουλής δεν καταδικάζει την τρομ. επίθεση σε Παπαδήμο

"Στον τραυματισθέντα δοτό Μνημονιακό Πρωθυπουργό, που κατέλαβε το αξίωμα με πραξικόπημα και υπηρέτησε πιστά την Μνημονιακή τυραννία, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία και λειτουργήσει η Δικαιοσύνη στη χώρα, θα κριθεί." γράφει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απειλώντας τον Παπαδήμο με φυλακή ή ενδεχομένως κρεμάλα στο Σύνταγμα, όπως γίνεται στα αιμοσταγή καθεστώτα που θαυμάζει...

«Καλό Ραμαζάνι» από τον Τραμπ «σε όλους τους μουσουλμάνους»

«Το πνεύμα του Ραμαζανιού ενισχύει τη συνειδητοποίηση της κοινής υποχρέωσής μας να αποκρούσουμε τη βία, να εργαστούμε για την ειρήνη και να προσφέρουμε σε εκείνους που έχουν ανάγκη και υποφέρουν από τη φτώχεια ή εξαιτίας μιας σύρραξης» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος


Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ; Ηράκλειο: Επέστρεψε στη δουλειά μετά από εργατικό ατύχημα και καταπλακώθηκε από τοίχο

Ο άνδρας κατάφερε να συνέλθει από ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα για να βρεθεί αμέσως να παλεύει ξανά για τη ζωή του!

Είναι φορές που η πραγματικότητα ξεπερνά και τον πλέον ευφάνταστο σεναριογράφο.


Η πρώτη δήλωση Σαββίδη για Mega

Κύριο καθήκον μας είναι η αποπληρωμή των χρωστούμενων στους εργαζομένους, δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το MEGA.


Σοκ: 9χρονη παρακολουθούσε π@ρνό στο σχολείο «για να μάθει τι της έκανε ο μπαμπάς το βράδυ»

Συνελήφθη ο 31χρονος πατέρας - «Δεν με άφησε να κοιμηθώ όλο το βράδυ», δήλωσε το μικρό παιδί - Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Αντιμέτωποι με μία άνευ προηγουμένου κατάσταση βρέθηκαν οι αστυνομικοί στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ενημερώθηκαν από Δημοτικό Σχολείο για ένα κορίτσι 9 ετών, το οποίο εντοπίστηκε να παρακολουθεί πορνό, «για να δει τι της έκανε ο μπαμπάς της το προηγούμενο βράδυ», όπως αποκάλυψε η ίδια.