28 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ακριβώς αυτό... Αλέξη

WTF! «Η ελληνική κυβέρνηση παριστάνει ότι κυβερνά. Ακολουθεί πιστά τη γραμμή "ό,τι πουν οι δανειστές μας"»...

Διχασμένο το Μαξίμου: Ποιοι επιθυμούν εκλογές και ποιοι την εξάντληση της τετραετίας

Απόδραση μέσω εκλογών και τεχνητής σύγκρουσης με τους δανειστές, ή διαχείριση μιας πολυεπίπεδης κρίσης που οδηγεί σε αποσύνθεση και αποδόμηση της κυβέρνησης με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη;


ΜΠΑ; ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ; Κυπριακό - Guardian: Ρωσικός «δάκτυλος» για μη λύση

- Παρασκηνιακές ενέργειες της Ρωσίας προκειμένου να αποφευχθεί μια λύση στο Κυπριακό βλέπει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας
- Κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς τον ρωσικό παράγοντα για συμβολή στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων
- «Η λύση θα έφερνε τη συμφιλίωση ανάμεσα στους συμμάχους του ΝΑΤΟ, σε μια εποχή παγκόσμιας αβεβαιότητας και αυξανόμενων εντάσεων στην περιοχή»

Στην Κρήτη ο βασιλιάς της Ολλανδίας

Στον Αρχαιολογικό Χώρο της Κνωσού ξεναγήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής ο Bασιλιάς Γουλιέλμος - Αλέξανδρος της Ολλανδίας, ο οποίος έφτασε στην Κρήτη στις 24 Μαΐου στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης.

Ξεπέρασαν και τον… Γεωργαλά

Τη δόξα του προπαγανδιστή της χούντας Γεωργαλά ζήλεψαν κάποιοι στο Μαξίμου.

Διαφορετικά δεν εξηγείται το καταγέλαστο περιεχόμενο που περιλαμβάνει το NonPaper, με το οποίο παραδίδονται μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας στις εφημερίδες.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Κρήτη: 79 άνθρωποι αυτοκτόνησαν μέσα σε 2,5 χρόνια

79 άνθρωποι αποφάσισαν να κόψουν οι ίδιοι βίαια το νήμα της ζωής τους μέσα σε 2,5 χρόνια και συγκεκριμένα το 2015, το 2016 και το 2017 (έως τον Μάιο).


Στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα ξανά οι «Παραιτηθείτε»

Ξανά στο Σύνταγμα δίνει ραντεβού το κίνημα των «Παραιτηθείτε» μετά ακριβώς από ένα χρόνο.

Καλεί τους πολίτες να συγκεντρωθούν στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 20:00, σε μια νέα μεγάλη αντικυβερνητική Συγκέντρωση.

Η συγκλονιστική μαρτυρία της συζύγου του Λουκά Παπαδήμου - ΒΙΝΤΕΟ

H σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου, Σάνα Ίνγκραμ, μιλώντας πριν από λίγο στους δημοσιογράφους, έξω από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ανέφερε μεταξύ άλλων πως αίσθηση της προκαλεί το γεγονός, ότι ενώ είχε ελεγχθεί ο φάκελος, δεν εντοπίστηκαν τα εκρηκτικά.

Μακρόν για Τραμπ: Του έσφιξα έτσι το χέρι για να ξέρει ότι δεν θα κάνουμε παραχωρήσεις

Αυτή η χειραψία Μακρόν-Τραμπ αναλύθηκε, σχολιάστηκε, μπήκε στο μικροσκόπιο των διεθνών ΜΜΕ. Ο Εμανουέλ Μακρόν επανήλθε σε συνέντευξή του, την Κυριακή 28 Μαίου, και είπε ότι η χειραψία του με τον Ντόναλντ Τραμπ «δεν ήταν αθώα».

Νέα διαρροή: Ποιοι κερδίζουν και τί στο αποψινό Survivor!

Ποιος κερδίζει το αποψινό αγώνισμα και το έπαθλο;

Οι φήμες οργιάζουν για μια ακόμη φορά…Πρόκειται για άλλο ένα «τυράκι» της παραγωγής προς τους «υπόπτους» για τις μέχρι τώρα διαρροές;

Κηδεύτηκε με τιμές ήρωα ο ΕΛΔΥΚάριος Βασίλης Τριάντης

Στιγμές συγκίνησης, 43 χρόνια μετά τη θυσία του για την πατρίδα και την Κύπρο - Η επιστροφή των λειψάνων του 21 ετών τότε Ανθυπασπιστή Πεζικού στη γη που γεννήθηκε, στο Καναλλάκι Πρεβέζης


Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής στον Ευαγγελισμό – Επιθεωρούν τον θάλαμο που θα μεταφερθεί ο Λουκάς Παπαδήμος

- Εξετάζουν τον θάλαμο στον οποίο αναμένεται να μεταφερθεί ο πρώην πρωθυπουργός
- Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής στον Ευαγγελισμό για την μεταφορά του Λουκά Παπαδήμου
- Σε δεύτερο χειρουργικό καθαρισμό των τραυμάτων του πρώην πρωθυπουργού προχώρησαν οι γιατροί


Απογοητευμένη από τον Τραμπ η Μέρκελ: Οι Ευρωπαίοι πρέπει να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας

H Σύνοδος των G7 και η συνομιλία της με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ήταν καταλύτης, όπως όλα δείχνουν, για τις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ευρώπη.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ! Αλλαγή τακτικής ζητά από τη Νέα Δημοκρατία ο Τζιτζικώστας

Αλλαγή τακτικής της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για εποικοδομητική αντιπολίτευση, ζήτησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Κάννες: Χρυσός Φοίνικας στο «The Square», βραβείο σεναρίου για το Ελάφι του Λάνθιμου!

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ και τα άλλα μέλη της κριτικής επιτροπής στο 70ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες απένειμαν τον επετειακό Χρυσό Φοίνικα στην ταινία The Square του Σουηδού σκηνοθέτη Ρούμπεν Όστλουντ.


Πράσινο φως για τη δημιουργία black list κακοπληρωτών συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας

Το πράσινο φως άναψε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την δημιουργία black list κακοπληρωτών των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας.


Αιφνιδιάστηκαν από τον Κυριάκο

Στο Μαξίμου δεν μπορούν με τίποτα να κατανοήσουν την υπεύθυνη όπως αναγκαστικά τη χαρακτηρίζουν στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αντί να σφυροκοπήσει την κυβέρνηση για την επικίνδυνη ανικανότητα που έδειξε, σε μια χρονοβόρα διαπραγμάτευση που οδηγήθηκε τελικά σε ναυάγιο, βάζει πλάτη για την επίτευξη του εθνικού στόχου που είναι η απομείωση του δημόσιου χρέους.


Γράμμα σε έναν ηλίθιο

“...η αναφορά σου για τον Παπαδήμο, τουλάχιστον άστοχη. Ο Άνθρωπος διετέλεσε πρωθυπουργός χωρίς να ψηφιστεί απο κανέναν, έκλεισε την μεγαλύτερη χρηματοοικονομική απάτη στην ιστορία της ΟΝΕ (το PSI), πτώχευσαν Έλληνες κάτοχοι ομολόγων και ελληνικά ταμεία, πλούτισαν απο το εξωτερικό και ούτε γατα ούτε ζημιά... Job done και κανένα κόμα δεν έφταιξε ε; Δεν είπα ότι πανηγύρισα, αλλά μην ανάγουμε και τον Παπαδήμο σε κάτι που δεν είναι. Με την υπογραφή του ξεπουληθήκαμε για 50 χρόνια τουλάχιστον....”

Εσύ που έγραψες τα πιο πάνω λόγια, στα σχόλια μίας αθλητικής ιστοσελίδας, δεν είσαι ο μοναδικός ηλίθιος που πιστεύει και υποστηρίζει κάτι παρόμοιο.

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει όσους παροτρύνουν σε βία, αλλά ούτε κουβέντα για τον Φιλιππάκη

Την καταδίκη της απέναντι σε κάθε ενέργεια βίας ή παρότρυνσης βίας εναντίον φυσικών προσώπων εξέφρασε η Ένωση Συντακτών (ΕΣΗΕΑ) σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την ανάρτηση του Ειδικού Γραμματέα της Ένωσης, Γιώργου Φιλιππάκη στον λογαριασμό του στο Facebook, σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Η επιτομή της ανοησίας: Φοιτητές χορεύουν με νεκρό δελφίνι

Δείτε φωτογραφίες - Αφού έκαναν το... κομμάτι τους, πέταξαν το άτυχο θηλαστικό έξω από το παράθυρο, στο γρασίδι - Ανέβασαν το... κατόρθωμά τους στο snapchat και εντοπίστηκαν αμέσως από τις αρχές

Κατηγορία σοκ για Ρέστη! Πρώην συνεργάτης του καταγγέλλει τον εφοπλιστή για… σεξουαλική κακοποίηση!

Είδε και…κυρίως έπαθε,θύμα σεξουαλικής κακοποίησης–γένους αρσενικού– να αποδείξει ότι οι ορθοσκοπήσεις του ιδιωτικού νοσοκομείου δεν απεικόνιζαν τη βλάβη που πραγματικά υπέστη, από ξύλινο όργανο,γιατί ο ηθικός αυτουργός και αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης–όπως φέρεται σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα–,Βίκτωρ Ρέστης, είχε φροντίσει να…εξαφανίσει τα αποδεικτικά στοιχεία, φροντίζοντας οι εξετάσεις που εμφάνιζαν παραβιάσεις του ορθού να αντικατασταθούν με τις ορθοσκοπήσεις ανέπαφων ασθενών.

Ο σύμβουλος που χρυσοπληρώνεται για να… «διαδρομίζεται»

Ποια είναι η χρησιμότητα της παρουσίας του στα Eurogroup;

Ο «Βηματοδότης» μεταφέρει την απορία αυτή όσων βρίσκονται στις Βρυξέλλες σημειώνοντας πως ο καλοπληρωμένος σύμβουλος του Ευκλείδη Τσακαλώτου είναι άγνωστο τι πράττει εκτός από το να…

ΕΝΦΙΑ: Μηνιαία πληγή για 7.000.000 ιδιοκτήτες μέχρι το ’18

του Κωστή Πλάντζου

Φορολογικές καραμπόλες και νέες ανατροπές στον ΕΝΦΙΑ κρύβουν οι αλλαγές που δεσμεύτηκε να προωθήσει άμεσα η κυβέρνηση, με βάση τη νέα συμφωνία με τους δανειστές. Το σχέδιο προβλέπει ότι ο ΕΝΦΙΑ του 2018 θα εκδοθεί μισό χρόνο νωρίτερα από το σύνηθες και οι ιδιοκτήτες θα αρχίσουν να τον πληρώνουν αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή του φετινού φόρου.


Μία Ελληνίδα ομογενής στην λίστα με τους υποψήφιους διευθυντές του FBI

Η ελληνικής καταγωγής Φράνσις Τάουνσεντ Φράγκου, την οποία οι φίλοι της αποκαλούν «Ο τυφώνας» βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει τη θέση του διευθυντή του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών.


Το συγκινητικό video της Ρόμα για τον Τότι! "Θα έχει δάκρυα"

Ο Φραντσέσκο Τότι, ο “αυτοκράτορας” της Ρώμης, αποχαιρετά απόψε το βράδυ την αγαπημένη του Ρόμα, στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Τζένοα, για την τελευταία αναμέτρηση της φετινής Serie A. Οι “τζιαλορίσι” ετοιμάζονται για συγκινητικές στιγμές...

Κρητικιά αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017 σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Αμερική! [pics]

Μια 24χρονη κούκλα Κρητικιά αναδείχθηκε η Μις Υφήλιος 2017 σε διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε στην Ατλάντα στην Αμερική. Η Κωνσταντίνα Παγάνη, από το Ηράκλειο, συμμετείχε το βράδυ του Σαββάτου στα Παγκόσμια Καλλίστεία Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017!

Πρετεντέρης: Το ναυάγιο μιας (αυτ)απάτης

Το παραμύθι Τσίπρα κατέρρευσε στο Eurogroup γιατί ο Σόιμπλε δεν γουστάρει παραμύθια, γράφει ο Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:


Πολάκης υπέρ Φιλιππάκη για... «βόμβα στον Στουρνάρα»

«Γεια σου ανεξάρτητη δικαιοσύνη με τα αντανακλαστικά σου», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας -Υπερασπίστηκε την ανάρτηση Φιλιππάκη και εξαπέλυσε επίθεση στη Δικαιοσύνη για το γεγονός ότι παρενέβη με αφορμή τη δήλωση: «Δεν θα με ενοχλούσε αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα»

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! «Με κακοποιούσε αλλά εγώ τον συγχωρούσα» λέει η 48χρονη που βρέθηκε στα Σεπόλια

Σκηνές μιας άλλης εποχής που παραπέμπουν στο «10» του Μ. Καραγάτση, το οποίο περιγράφει την Ελλάδα της δεκαετίας του '50 με τις ζωές και τους νοσηρούς έρωτες φτωχών εργατών μέσα σε ένα παλιό εγκαταλειμμένο εργοστάσιο στο Πειραιά, αναδύονται από τη δικογραφία για την υπόθεση της 48χρονης Τερέζας Ζοζεφίνας Σόιμπερ, που απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα.

NASA: Θα "αγγίξουμε" τον Ήλιο για πρώτη φορά

Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) σχεδιάζει την ιστορική αποστολή του διαστημικού σκάφους Solar Probe Plus, το οποίο για πρώτη φορά θα εισέλθει στο εσωτερικό της ατμόσφαιρας του Ήλιου. Κανένα άλλο ανθρώπινο κατασκεύασμα δεν έχει φθάσει ποτέ στο σημείο να «αγγίξει» το άστρο μας.

Βενεζουέλα: Στους δρόμους οι πολίτες - 58 νεκροί από τις αρχές Απριλίου

Πυροβολισμοί, ηλεκτροπληξία, πνιγμός, τροχαία, δακρυγόνα και ένα παγωμένο μπουκάλι νερό στο κεφάλι, είναι οι αιτίες θανάτου όπως αναφέρει ο απολογισμός του γραφείου της Γενικής Εισαγγελέως


Ρεκόρ αναμένεται στον τουρισμό για φέτος στην Ελλάδα, η οποία προσελκύει ιδίως τους Γερμανούς αλλά τώρα έρχονται και οι Κινέζοι, ο οποίοι θέλουν να μετατρέψουν μάλιστα την Αθήνα σε αεροπορικό κόμβο προς τις χώρες της Ευρώπης, γράφει σε εκτεταμένο άρθρο της η έγκυρη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelblatt.

Πάτρα: Η Χρυσή Αυγή πέταξε φέιγ βολάν με τον Παπαφλέσσα! [pics]

Μέλη της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα, πέταξαν φέιγ βολάν στο μνημείο της πλατείας Παπαφλέσσα μετά τις εκδηλώσεις για την ιστορική επέτειο της Μάχης του Μανιακίου.

Παραιτήθηκε η οικιακή βοηθός του Γουίλιαμ και της Κέιτ -Επαιρνε 40.000 ευρώ αλλά την... έσκασαν

Σκασμένη, όπως φαίνεται, από τις πολλές ευθύνες και τις απαιτήσεις, η οικιακή βοηθός του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, παραιτήθηκε από τη δουλειά της, παρά το μισθό των 40.000 ευρώ το χρόνο, που λάμβανε.

ΝΔ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: Ο διχαστικός λόγος, η χυδαιότητα και η προτροπή στη βία έφεραν τη χώρα εδώ

Ο διχαστικός λόγος, η χυδαιότητα και η προτροπή στη βία και την τρομοκρατία έφεραν τη χώρα μέχρι εδώ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ, καλώντας την κυβέρνηση «πέρα από τις αυτονόητες δηλώσεις, να δράσει αποφασιστικά για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου».

Τρόμος για οικογένεια στην Πάτρα: Χτύπησε το σπίτι τους κεραυνός, άνοιξε τρύπα στο ταβάνι, έγινε έκρηξη [βίντεο]

Τρόμος για μια οικογένεια στην Πάτρα, το σπίτι της οποία κεραυνοβολήθηκε κατά τη διάρκεια έντονης καταιγίδας.


ΜΠΟΥΦΟΣ φαντάρος πήρε για «σουβενίρ» πυροκροτητή χειροβομβίδας και του έσκασε στα χέρια!

Στην Β’ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου νοσηλεύεται από το βράδυ της Πέμπτης, ένας 23χρονος Ροδίτης, που τραυματίστηκε στο δεξί χέρι από έκρηξη πυροκροτητή χειροβομβίδας.


Θεσσαλονίκη: Χρειάζεσαι ομπρέλα και μέσα στο λεωφορείο!

Το λεωφορείο στάζει και οι επιβάτες προσπαθούν να προφυλαχθούν
Οι τελευταίες βροχερές ημέρες στη Θεσσαλονίκη η μετακίνηση έχει εξελιχθεί σε οδύσσεια με τα νερά να σχηματίζουν λίμνες σε πολλά σημεία των δρόμων.

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΓΛΥΦΤΗ ΣΥΡΙΖΑ! Ιερώνυμος: Συζητήσιμος ο Γαβρόγλου, όλα καλά με θρησκευτικά

Την ανάγκη η Εκκλησία να είναι ελεύθερη και οικονομικώς ανεξάρτητη υπογράμμισε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ενώ αναφερόμενος στις σχέσεις του με τον υπουργό Παιδείας σχολίασε ότι «είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να συζητήσεις».

Μέχρι κι ο Χατζηνικολάου κράζει τον Φιλιππάκη: Αυτό είναι εγκληματική ασυνειδησία!

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook , ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν συγκράτησε την οργή του για την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη περί Παπαδήμου και Στουρνάρα, που έχει προκαλέσει σάλο.

Έτσι πυρπόλησε ο Παπανικολής τους Τούρκους στην Ναυμαχία της Ερεσσού - ΦΩΤΟ

Ο ψαριανός πυρπολητής Δημήτριος Παπανικολής πυρπολεί τουρκικό δίκροτο με 74 πυροβόλα και 1000 άνδρες στο λιμάνι της Ερεσσού στη Λέσβο σαν σήμερα 27 Μαΐου 1821. Οι Έλληνες, που ως εκείνη την ημέρα αναλογίζονταν με φόβο την άνιση αναμέτρηση με τον τουρκικό στόλο, αναθαρρούν και συνειδητοποιούν τη δύναμή τους.

Συγκινεί στο «αντίο» του από τον ΠΑΟΚ ο Σούλης Μαρκόπουλος: «Αν πεθάνει η αγάπη…»

Με ξεχωριστό τρόπο ο Σούλης Μαρκόπουλος αποχαιρέτησε την οικογένεια του ΠΑΟΚ, την οποία υπηρέτησε για οκτώ χρόνια.

Το μήνυμα του στο σάιτ της ΚΑΕ είναι συγκλονιστικό.


Αγρια δολοφονία 25χρονου, τα ξημερώματα, στην Κυψέλη

Νεαρός άνδρας, περίπου 25 ετών, σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος, τα ξημερώματα στην Κυψέλη, ενώ εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.


Σάλος με τον Λευκό Οίκο -Λογόκρινε τον Πρώτο Κύριο του Λουξεμβούργου

Η παρουσία ενός Πρώτου Κυρίου ανάμεσα στην οικογενειακή φωτογραφία με τις Πρώτες Κυρίες στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ φαίνεται ότι δεν άρεσε ιδιαίτερα στο Λευκό Οίκο.

Το τηλεφώνημα που τράβηξε το χαλί από τα πόδια του Τσίπρα

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο που μίλησε στην «Καθημερινή», η Κριστίν Λαγκάρντ ζήτησε να μιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα.

Έφοδος σε σπίτι στο Μάντσεστερ – Ελεγχόμενη έκρηξη και συλλήψεις

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε διαμέρισμα στο Μάντσεστερ.

Η έκρηξη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε ενώ κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής με ένοπλους άνδρες της αστυνομίας πραγματοποιούσε έλεγχο, στο πλαίσιο ερευνών για την τρομοκρατική επίθεση με τους 22 νεκρούς, στην περιοχή Moss Side, στην οδό Selworthy Road.


Στην Ελλάδα εξουδετερώθηκε το τρομοδέμα που προοριζόταν για το Μιλάνο-Έτσι ήταν - ΦΩΤΟ

Ένας από τους οκτώ παγιδευμένους με εκρηκτικά φακέλους, που είχαν εντοπιστεί από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, είναι αυτός στον οποίο αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera.

Φωτογραφία: Στο νοσοκομείο η Έφη Σαρρή

Η τραγουδίστρια, φωτογραφήθηκε στο κρεβάτι του νοσοκομείου με ορό στο χέρι 

Η Έφη Σαρρή με μια φωτογραφία της και ένα λιτό μήνυμα γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της «φίλους» της, το Σάββατο το βράδυ, πως περνάει «δύσκολα».

Μισισίπι: Αγρια δολοφονία 8 ατόμων, σε τρία κοντινά σπίτια

Ένας ύποπτος συνελήφθη σήμερα το πρωί για την δολοφονία οκτώ ανθρώπων σε τρία διαφορετικά σπίτια, στην ορεινή κομητεία Λίνκολν στο Μισισίπι, σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.


Νοσοκόμα έχασε τη δουλειά της γιατί "ανέβαζε" σ@ξι φωτογραφίες! [pics]

Οι αναρτήσεις της στα social media της, της... κόστισαν τη δουλειά της.

Η 26χρονη Parichat ‘Pang’ Chatsri, η οποία εργαζόταν ως νοσοκόμα, ισχυρίζεται πως οι εργοδότες της σε ιδιωτική κλινική της Ταϊλάνδης, την ανάγκασαν να παραιτηθεί γιατί η στολή της της ήταν πολύ σ@ξι.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι έφαγε τις φάπες του ο καρπαζοεισπράκτορας του Άδωνι: Σύνελθε! Έχετε φάει 2 μνημόνια στη μάπα κι ακόμα λες τα ίδια!

Άδωνις: "Εγώ τον συμπαθώ τον κ. Ζαχαριάδη"... ε, πως να μην τον συμπαθεί; Είναι ο καλύτερος πελάτης του αφού!

Κόντρα μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, και του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, ξέσπασε το πρωί της Κυριακής κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής τους συνέντευξης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Θεωρώ ότι οι ευθύνες βαραίνουν τις ηγεσίες των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα για δεκαετίες και τη διέλυσαν.