29 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΑΤΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ! Καραμέρος: Μιλούσα για τον πολιτικό Μητσοτάκη - Γεωργιάδης: Θα αρκούσε ένα συγγνώμη

Με διάθεση αυτοκριτικής και αναδίπλωσης για την πρωινή του ανάρτηση στο twitter για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που προκάλεσε σάλο εμφανίσθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος.

ΒΙΝΤΕΟ-Πρόκληση από τουρκική κατασκευαστική εταιρεία: Έκανε παρέλαση με 1453 φορτηγά!

Με παρέλαση 1453 φορτηγών και αφορμή την 564η επέτειο της άλωσης της Πόλης (29 Μαΐου 1453), η İGA, εταιρεία που έχει αναλάβει να χτίσει το τρίτο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, προσπάθησε όχι μόνο να κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες αλλά και να προκαλέσει.

Του Πολάκη του έγραψαν ανακοίνωση με Βολταίρο για να απαντήσει και καλά σε Δένδια και Κικίλια

Άλλοι του τη γράψανε αφού αυτό ξέρει να απαντά με "μουρμού και άχνα"

Με τη διάσημη φράση που αποδίδεται στον διάσημο Γάλλο φιλόσοφο Βολταίρο «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες», απάντησε ο Παύλος Πολάκης στους Νίκο Δένδια και Βασίλη Κικίλια

Απόπειρα βιασμού συγκλονίζει τη Μεσσηνία - Σοκάρει η περιγραφή του θύματος

Θύμα άγριας επίθεσης από έναν άγνωστο άνδρα έπεσε μια 43χρονη στη Μικρομάνη Μεσσηνίας. Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ένας 42χρονος.

Politico: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ετοιμάζει «κοκτέιλ κλαμπ» με κόστος 1,9 εκατ. ευρώ

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχεδιάζει να δημιουργήσει έναν «Οίκο των Πολιτών», κόστους 1,9 εκατ. ευρώ, αλλά οι επικριτές σχολιάζουν ότι θα είναι «κοκτέιλ κλαμπ», όπου θα συναντιούνται οι ευρωβουλευτές με ΜΚΟ, ψηφοφόρους, λομπίστες και άλλους, γράφει το Politico.


ΒΙΝΤΕΟ-Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της κόρης του 55χρονου: "Εύχομαι να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο"

Εικόνες που σοκάρουν παρουσίασε η Tatiana Live από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 14χρονου κοριτσιού από τον πατέρα της. Ο 55χρονος δράστης για 18 χρόνια κακοποιούσε την σύντροφό του και τα τέσσερα παιδιά του. Αποκορύφωμα ο ξυλοδαρμός που έστειλε το 14χρονο κορίτσι στο νοσοκομείο.


H πρώτη φωτογραφία του Κ. Μητσοτάκη -Το 1922 σε ηλικία 4 ετών, στην αγκαλιά του πατέρα του [εικόνα]

Γνωστές αλλά και άγνωστες στιγμές του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη γίνονται γνωστές μετά την ανακοίνωση του θανάτου του τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε ηλικία 99 ετών.

Ανακοίνωση της Εισαγγελίας Ηρακλείου για την "μπλε φάλαινα"

Το νέο διαδικτυακό φαινόμενο της "μπλε φάλαινας" που θέτει σε κίνδυνο παιδιά από όλη την Ευρώπη, κινητοποίησε και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου. Σε ανακοίνωσή της η Εισαγγελία Πρωτοδικών εφιστά την προσοχή σε όλους, ειδικά στους εφήβους, σχετικά με την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου "παιχνιδιού".


Βγάζει τ' απωθημένα του με τον Μητσοτάκη ο Λαζόπουλος: "Όταν ο νεκρός δεν δεδικαίωται"

Διαβάστε το άρθρο που δημοσιεύθηκε στη σελίδα του Λαζόπουλου για να καταλάβετε το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς:

Νίκος Μωραΐτης: Όταν ο νεκρός δεν δεδικαίωται

Να γίνουμε υποκριτές; Να τιμήσουμε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μόνο και μόνο επειδή πέθανε ή να μείνουμε στην ιστορική αλήθεια ενός από τα πιο σκοτεινά πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής σκηνής;


Ντόρα Μπακογιάννη: Με ριζίτικο της Κρήτης αποχαιρετά τον πατέρα της [vid]

Με το ριζίτικο "σε ψηλό βουνό", ενός από τους πλέον αντιπροσωπευτικούς λυράρηδες της Κρήτης, του Κώστα Μουντάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη λέει το δικό της αντίο στον πατέρα της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μέσω Facebook.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ! Πολυτεχνείο: Ακύρωση μαθήματος μετά μουσικής και κόντρας στον «μαυροπίνακα»

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ! 

Αντιδρώντας σε διάλεξη της καθηγήτριας Εγκληματολογίας Χριστίνας Ζαραφωνίτου νεαροί ΑΛΗΤΕΣ ακύρωσαν μαθήματα στην Αρχιτεκτονική βάζοντας μουσική στη διαπασών

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: 1% το κέρδος Τσίπρα απ' το περήφανο κλείσιμο της αξιλόγησης

Επιβεβαιώνει το ισχυρό προβάδισμά της η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει από νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ,

Άγριο κράξιμο στον Σταθάκη στην Πτολεμαΐδα: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι» [βίντεο]

Με αποδοκιμασίες και φραστικές επιθέσεις «υποδέχθηκαν» στην Πτολεμαΐδα, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη.


Στη χώρα όπου το λούμπεν έγινε mainstream και ο «ελληνάρας» πρότυπο συμπεριφοράς

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Οι περισσότεροι θεωρούσαμε όλα αυτά χρόνια ότι το πρόβλημα που προκάλεσαν στην κοινωνία όλοι οι τάχα ηρωικοί αντιμνημονιακοί αγώνες ήταν οικονομικό. Ότι καθυστέρησαν τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που θα έβγαζαν από το τέλμα την οικονομία, ότι κράτησαν στο απυρόβλητο συντεχνίες και ομάδες που είχαν προνομιακό διάλογο με την εκάστοτε εξουσία, ότι οδήγησαν την χώρα που ήταν βυθισμένη στην ύφεση να δίνει μάχες οπισθοφυλακής.


“Ντροπή σας προδότες”! Χαμός στη δίκη για λαμογιά του Ανδρέα Γεωργίου

Άρχισε σε δεύτερο βαθμό σήμερα η δίκη του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, λίγα μόλις 24ώρα μετά την απαλλαγή από το Συμβούλιο Εφετών για την κακουργηματική κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης. Πρωτόδικα ο κ. Γεωργίου αθωώθηκε, αλλά ασκήθηκε έφεση από την εισαγγελία πρωτοδικών.


Φάκελος αποκρατικοποιήσεις: Τι πούλησε ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιες… μπίζνες γίνονται

Με εικονική πραγματικότητα προσιδιάζουν τα έσοδα του ΤΑΙΠΕΔ τους 30 μήνες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί ήδη ανέρχεται στα 2,114 δισ. ευρώ. Πρόκειται για κονδύλι που θα μπορούσε να συρρεύσει στο Ταμείο πολύ νωρίτερα, αν κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος δεν έπαιζαν το παιχνίδι της διελκυστίνδας έχοντας από τη μία πλευρά κλασικού τύπου ιδεοληπτικές συμπεριφορές και από την άλλη την ομηρία των προεκλογικών τους υποσχέσεων.

Ντράγκι: Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για να μπει η Ελλάδα στο QE

Αυστηρός ήταν ο επικεφαλής της Ευρωπαικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι ως προς τις προυποθέσεις για την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα Ποσοτικής Χαλάρωσης (QE).


Σύγκρουση γιγάντων για το MEGA(λο) deal: Εκατομμύρια ευρώ από Σαββίδη, Μαρινάκη για κυριαρχία στα ΜΜΕ

Ένα σκληρό «μπρα ντε φερ» μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και πολλά ερωτήματα, καθώς και ζωηρές συζητήσεις στο οικονομικό, τραπεζικό και επιχειρηματικό πεδίο, προκαλεί η απόκτηση του 19,63% της Πήγασος Εκδοτική, συμφερόντων Φώτη Μπόμπολα, από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Άτακτη υποχώρηση Τσίπρα-Τσακαλώτου: Ούτε στις 15 Ιουνίου αναμένεται λύση για το χρέος-«Αναζητούμε μια καλή λύση, όχι μια τέλεια λύση»

Πολύ μικρό καλάθι για τη λύση στο ζήτημα του ελληνικού χρέους φαίνεται να κρατάει η κυβέρνηση, ακόμη και για το Eurogroup της 15ης Ιουνίου!


ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο ΠΑΣΟκος Κανελλάκης υπερ του Φιλιππάκη: "Και δύο και τρεις βόμβες"

[Δείτε τον καραγκιόζη στο τέλος να τρέχει πανηγυρίζοντας πίσω απ΄τον Γιωργάκη]
Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης τάχθηκε υπέρ της άποψης που διατύπωσε ο συνάδελφος του Γιώργος Φιλιππάκης τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Ο δικηγόρος (ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ) Φιλιππάκη ψέγει τον Στουρνάρα επειδή τους τσάκωσε να τον απειλούν στο Facebook

«Εγώ, ο απλός δικηγόρος δεν ασχολούμαι με οποιοδήποτε μέσω κοινωνικής δικτύωσης», τόνισε ο ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΣ!

Ο Γιάγκος Λαμπίρης δικηγόρος του ειδικού  γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη σε δήλωσή του σήμερα το απόγευμ...

Η Όλγα μαζεύει κεράσια στο Ρέθυμνο

Η ξεχωριστή ανάρτηση της βουλευτού της ΝΔ στο Instagram
Μία διαφορετική, ξεχωριστή φωτογραφία «ανέβασε» στο προφίλ της στο Instagram η πρώην υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Αλβανία: Πρωτοφανείς προκλήσεις σε βάρος της Ελληνικής μειονότητας και του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου

Ο γνωστός, ακραίος εθνικιστής Ταχίρ Βέλιου... στοχοποιεί για πρώτη φορά και τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο και αξιώνει από τις επίσημες αρχές να τον εκδιώξουν από την Αλβανική επικράτεια ως ανεπιθύμητο πρόσωπο!


Η Αριζόνα της Κρήτης βρίσκεται στα Χανιά: Οι εντυπωσιακοί πυραμιδωτοί κομόλιθοι από ψηλά (Vid)

Είναι οι Κομόλιθοι, οι ιδιόμορφοι όσο και εντυπωσιακοί πυραμιδοειδείς σχηματισμοί, στο  χωριό Ποταμίδα του Κισσάμου στην κοιλάδα του Τυφλού ποταμού. Αποτελούνται σχεδόν εξολοκλήρου από μαλακό άργιλο που o χρόνος οι δυνάμεις της φύσης "σμίλεψαν" και τους χάρισαν την σημερινή τους μορφή.


Ισόβια στον 57χρονο που σκότωσε με 16 μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του έξω από το «Αττικό»

Ένοχος χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, κρίθηκε ο Αργύρης Δημητρίου κατηγορουμενος για την άγρια δολοφονία της  εν διαστάσει συζύγου του, Σοφίας Ανθοπούλου πέρυσι τον Απρίλιο. Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε 16 μαχαιριές από το χέρι του συζύγου της έξω από το Αττικό νοσοκομείο, μπροστά στα μάτια δεκάδων έντρομων περαστικών.


Νέα φωτογραφία από τον «καμικάζι» στο Μάντσεστερ: Ο Σαλμάν Αμπέντι με μπλε βαλίτσα

Μία ακόμη φωτογραφία του 22χρονου τζιχαντιστή Σαλμάν Αμπέντι, ο οποίος σκόρπισε τον θάνατο την περασμένη Δευτέρα στο Μάντσεστερ Αρίνα, έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική μητροπολιτική αστυνομία.


Σεξουαλική εκμετάλλευση και οικονομική αφαίμαξη μεταναστών για τις ΜΚΟ

Ο Μουζάλας επισκέφθηκε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου - Κατά την  εν λόγω συνάντηση ήταν παρόντες και δυο αλλοδαποί εκπρόσωποι της εμπλεκόμενης ΜΚΟ, οι οποίοι δήλωσαν ότι οποία στοιχεία έχουν στην κατοχή τους θα τα παραδώσουν στις ελληνικές εισαγγελικές αρχές


Μπάγερν Μονάχου: Στην Ακρόπολη ο Χάβι Μαρτίνεθ

Η σεζόν για τους Βαυαρούς τελείωσε και ο Ισπανός αμυντικός είπε να επισκεφθεί την Αθήνα και την Ακρόπολη

Οι διακοπές των παικτών της Μπάγερν ξεκίνησαν και ο Χάβι Μαρτίνεθ επέλεξε τη χώρα μας ως έναν από τους πρώτους προορισμούς του.


ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ! Κοινή υπουργική απόφαση για να εκδοθούν οι... 250.000 συντάξεις που περιμένουν στην ουρά

Στελέχη του υπουργείου εργασίας τονίζουν ότι πρέπει να δοθεί τέλος στις καθυστερήσεις προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές , δηλαδή να έχουν εκδοθεί 90.000 κύριες συντάξεις έως το Δεκέμβριο του 2017


Ο Μακρόν κατηγορεί το Sputnik και το RT για «δόλια προπαγάνδα»

Η χειραψία με τον Ντόναλντ Τραμπ άφησε τα... σημάδια της στον νέο πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον ρωσικών ΜΜΕ, και συγκεκριμένα του Sputnik και του Russia Today (RT), τα οποία κατηγόρησε για «δόλια προπαγάνδα» εναντίον του.


Γκολφ: Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος ο Τάιγκερ Γουντς!

Ο άλλοτε Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη του γκολφ βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ - Αφέθηκε ελεύθερος αλλά σύντομα θα περάσει από δίκη


Επιστολή Σαββίδη προς Alpha Bank: Αυτά θέλω να κάνω για το MEGA...

Έγγραφο, με το οποίο δεσμεύεται προς τη διαχειρίστρια τράπεζα Alpha για τις επόμενες ενέργειες, καθώς και για τα χρήματα που προτίθεται να τοποθετήσει, απέστειλε προ ημερών ο Ιβάν Σαββίδης.

Διαρροή στο Survivor - Ποια ομάδα χάνει την ασυλία και ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι

Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της ασυλίας. Ένας αγώνας που αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει συμπαίκτη της προς αποχώρηση.

Οι πλουσιότεροι Έλληνες της Αυστραλίας για το 2017

Επτά Έλληνες ομογενείς συμπεριλαμβάνονται στο φετινό κατάλογο με τους 200 πλουσιότερους Αυστραλούς που δημοσιεύει κάθε χρόνο το οικονομικό περιοδικό BRW (BRW Rich 200 list). Ο Άνθονι Πρατ είναι ο πλουσιότερος Αυστραλός με μια περιουσία $12.6 δις και ο Κώστας Μακρής ο πλουσιότερος ομογενής με περιουσία ύψους $1.17 δις.

«Ντου» της ΕΛ.ΑΣ. σε club ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων

Βρήκαν οκτώ δωμάτια όπου γίνονταν οι... ερωτικές συναντήσεις - 26 μανδύες και 191 μάσκες βρήκαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που έκαναν έφοδο τα ξημερώματα του Σαββάτου

Τέρατα και σημεία εντόπισαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και του Τμήματος Ασφάλειας Καμινίων, οι οποίοι τα ξημερώματα του Σαββάτου έκαναν έφοδο σε κλαμπ στον Πειραιά το οποίο λειτουργούσε σαν... swingers club.


Βίντεο: Μεθυσμένος οδηγός «κυνηγά» και χτυπά πεζούς με το αυτοκίνητό του!

Η τρομακτική στιγμή που ένας οδηγός παρασύρει με απίστευτη ταχύτητα πεζούς καταγράφηκε σε βίντεο από αυτόπτη μάρτυρα. Το περιστατικό, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άτομα και ένα βρέφος μόλις επτά εβδομάδων, συνέβη στο Πουέρτο Μπάνους στην Μαρμπέλα της Ισπανίας, ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα για τους Βρετανούς.

Ο ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! Οι Αγγλοι είχαν αργία και τους μάζευα μεθυσμένους στους δρόμους-ΦΩΤΟ

Ημέρα άτυπης αργίας ήταν η περασμένη Παρασκευή στην Αγγλία, με τους Βρετανους να γιορτάζουν την Bank Holiday. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν λίγο, μιας και οι δρόμοι του Newcastle γέμισαν με... μεθυσμένους.

Ποιο είναι το Mirage 2000 που έπεσε σήμερα στις Σποράδες - BINTEO

Dassault-Breguet Mirage 2000. To δελταπτέρυγο Mirage 2000 (ελλ: οφθαλμαπάτη) είναι το βασικό μαχητικό αεροσκάφος της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας που χρησιμοποιείται για αναχαίτιση και αποστολές κρούσης. Τα πρώτα αεροσκάφη παραδόθηκαν το Μάρτιο του 1976 και ενώ το σχήμα τους μοιάζει εξωτερικά με τα Mirage III/5 και 50, πρόκειται για ένα εντελώς νέο αεροσκάφος με εξελιγμένα συστήματα αναχαιτίσεως. Τα φτερά έχουν το σχήμα χαμηλά τοποθετημένων Δέλτα με κομμένες άκρες και η άτρακτος έχει το σχήμα σωλήνα με οξεία μύτη και καλύπτρα θέσεως πιλότου σε μορφή φυσαλίδας.

Ιστορική η φράση Μέρκελ: Εμείς, οι Ευρωπαίοι, πρέπει να πάρουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας [εικόνες]

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται και σήμερα τα δημοσιεύματα στον παγκόσμιο Τύπο για την παταγώδη αποτυχία των συνομιλιών των 7 ισχυροτέρων ηγετών στη Σύνοδο της Σικελίας.

Άρπαξε το όπλο αστυνομικού μέσα στο τμήμα και αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη

Το όπλο ενός αστυνομικού άρπαξε ένας κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα Ευόσμου, και αφού πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα τράπηκε σε φυγή με αυτοκίνητο. Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη από την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα, φέρεται πως ο δραπέτης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.


Απίστευτο: 52χρονος άνοιξε μια μπύρα και ανατινάχτηκε το σπίτι του! [εικόνες]

Που να το φανταζόταν ο δύσμοιρος 52χρονος απ’ το Σένεμπεκ της βόρειας Γερμανίας ότι όταν θα άνοιγε μια μπύρα το σπίτι του θα τιναζόταν στον αέρα!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Βόλος: 46χρονος κρεμάστηκε από το σωλήνα του καλοριφέρ

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του σήμερα ένας 46χρονος άνδρας που απαγχονίστηκε στο σπίτι που έμενε και τον βρήκε η σύντροφός του στις 11.30 το πρωί.


Απίστευτο βίντεο: Νεογέννητο περπατά λίγα μόλις λεπτά μετά τη γέννησή του!

Πόσος χρόνος απαιτείται για να περπατήσει ένα μωρό; Ενα ανεπανάληπτο βίντεο από τη Βραζιλία γκρεμίζει όλα όσα θεωρούσατε δεδομένα αφού καταγράφει ένα νεογέννητο μωρό που καταφέρνει να περπατήσει λίγα λεπτά μόλις, μετά τη γέννηση του!

Ηθοποιός του «Μπρούσκο» χορεύει oriental στο bachelor του σκηνοθέτη της σειράς! [vids]

Τα έδωσε όλα στην πίστα ο τηλεοπτικός «Ματθαίος».

Το «Μπρούσκο» σε λίγες ημέρες ρίχνει αυλαία, αφού τα τελευταία γυρίσματα της σειράς ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στα Χανιά.

ΠΣΟΦΟ! Ο Ερντογάν για την άλωση της Κωνσταντινούπολης: Είναι μία νίκη-παράδειγμα για όλη την ανθρωπότητα

«Η άλωση της Κωνσταντινούπολης είναι μία νίκη - παράδειγμα για όλη την ανθρωπότητα», είπε στην ομιλία του ο Ταγίπ Ερντογάν για την 564η επέτειο της άλωσης της Πόλης.

Πρετεντέρης:Μπλοκ!

«Στη βία δεν υπάρχει "όχι μεν, αλλά.."Υπάρχει ένα καθαρό Όχι.Το οποίο η Αριστερά οφείλει να φωνάζει πιο βροντερά απ´όλους» γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ για τα "ναι μεν αλλά" του ΣΥΡΙΖΑ όταν πρόκειται να καταδικάσει τρομοκρατικό χτύπημα που το λένε "επίθεση (από τσαντάκια; χούλιγκαν;)":

Αμετανόητοι, συνεχίζουν τους ψευτοπαλικαρισμούς

Του Σάκη Μουμτζή

«Ή παίρνω το χρέος ή φεύγω» γράφει η μια φιλοκυβερνητική εφημερίδα για τον Α. Τσίπρα. Η άλλη εφημερίδα έχει ως πρωτοσέλιδο «καθαρή λύση ή κρίση». Ενώ η κομματική εφημερίδα γράφει με πηχυαίους τίτλους «σπασμένη λύση; Όχι ευχαριστώ».


«Εάλω η Πόλις»: Άγνωστα περιστατικά από την πολιορκία της Βασιλεύουσας

Κωνσταντίνος ΙΑ’ Παλαιολόγος και Μωαμέθ - Οι προετοιμασίες των δύο πλευρών για τη μεγάλη σύγκρουση - Η άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους
Στις 31 Οκτωβρίου 1448, ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ιωάννης Η’ πέθανε. Καθώς δεν είχε παιδιά, τον διαδέχτηκε ο αδελφός του Κωνσταντίνος ΙΑ’ Παλαιολόγος ο Δραγάτζης (αυτό ήταν το οικογενειακό επώνυμο της μητέρας του).

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ-Σαουδάραβας "αλεξιπτωτιστής"

Έτοιμος κομμάντο:

Έντονες αντιδράσεις στο twitter για τον τίτλο μιας είδησης της ΕΡΤ για τα εμβόλια

Μια ανάρτηση της ΕΡΤ έγινε η αφορμή για τις έντονες αντιδράσεις των χρηστών του twitter.
Συγκεκριμένα, η είδηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στη Γερμανία και την Ιταλία παρουσιάστηκε στο site και τα social media της ΕΡΤ με τον τίτλο "Εμβολιασμός με το στανιό σε Γερμανία και Ιταλία"

ΒΙΝΤΕΟ-Τρελό ξύλο με δασκάλα σε σχολική τάξη!

Μία δασκάλα και η βοηθός της έπαιξαν απίστευτο ξύλο! Δεν είναι να πλησιάζεις σε τέτοιες στιγμές.

Η τάξη έγινε... WWE! Μία δασκάλα και η βοηθός της πιάστηκαν στα χέρια σε σχολείο της Ατλάντα, των Ηνωμένων Πολιτειών μπροστά στους μαθητές.

"ΜΟΥ ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ" ΠΕΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ! Καραμέρος: Παρερμηνεύτηκε χυδαία το tweet μου για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Με νέα ανάρτησή του στο twitter ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος επισημαίνει ότι "παρερμηνεύτηκε χυδαία" το tweet που έκανε νωρίτερα για την απώλεια του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.