30 Μαΐου 2017

ΦΩΤΟ-Πάλι ρόμπα ο Βαξεβάνης...

Δείτε τι αναδημοσίευσε χθες ο Βαξεβάνης στο Twitter και σήμερα έφαγε τη φάπα του από την οικογένεια Μητσοτάκη:

Πρωτοφανής πρόκληση: Αλβανά κ@λοπαιδαράκια τραγούδησαν για τη «Μεγάλη Αλβανία» σε εκδρομή στην Κέρκυρα - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια πρωτοφανής πρόκληση επιδόθηκαν μαθητές λυκείου από την Αλβανία που ήρθαν εκδρομή στην Κέρκυρα και τραγούδησαν εθνικιστικό τραγούδι που μιλά για τη «Μεγάλη Αλβανία» και διεκδικεί το νησί του Ιονίου .

Νέα εποχή: Η Μέρκελ κατσαδιάζει τον Τραμπ, ο Μακρόν τον Πούτιν

Επιστρέφοντας στη «βάση» τους, μετά τη Σύνοδο των G7 στη Σικελία, η Ανγκελα Μέρκελ αμφισβήτησε ανοιχτά το πόσο αξιόπιστος σύμμαχος είναι οι ΗΠΑ, ενώ ο Εμανουέλ Μακρόν επέκρινε τη Ρωσία, μπροστά στον Βλαντιμίρ Πούτιν.


Ουρές απλών πολιτών για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη -Υπογράφουν στο βιβλίο συλλυπητηρίων [εικόνες]

Βιβλίο συλλυπητηρίων έχει ανοίξει από χτες, Δευτέρα 29 Μαΐου, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο, για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

ΜΠΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ! Παράταση μέχρι το φθινόπωρο δίνει η κυβέρνηση για τα αδήλωτα

Παράταση στην οικειοθελή αποκάλυψη για τα αδήλωτα εισοδήματα που, σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr μπορεί τελικά να φτάνει έως και το φθινόπωρο - και όχι μόνον έως τις 30 Ιουνίου - σκοπεύει να δώσει η κυβέρνηση.


Κρατούσαν κρυφή, επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη... τους ξεβράκωσαν οι άπλυτοι και τώρα λένε ότι η ανακοίνωσή τους θυμίζει διαπλοκή

Επίθεση σε βάρος της φρουράς του σπιτιού του Αλέκου Φλαμπουράρη, στις 19 Μαΐου, που δεν είχε ανακοινώσει η Ελληνική Αστυνομία, αποκάλυψε σήμερα η ίδια η ομάδα αναρχικών που ανέλαβε την ευθύνη.


Βίντεο: Super Puma διασώζει τον πιλότο του Mirage 2000

Δύο διασώστες κατεβαίνουν από το ελικόπτερο και περισυλλέγουν τον υποσμηναγό - Το Mirage βρίσκεται σε βάθος 120-238 μέτρων, περίπου 1,5 μίλι από τις ακτές της Εύβοιας - Θα επιχειρηθεί ανέλκυσή του από τον βυθό

Ψαριανός: Είμαι περήφανος που υπήρξα φίλος του Μητσοτάκη -Είχε δίκιο σχεδόν σε όλα

Με πολύ θερμά λόγια μίλησε για τον εκλιπόντα πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Μητσοτάκη, ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, δηλώνει υπερήφανος που του ζήτησε συγνώμη που τον αδίκησε και που υπήρξε φίλος του.

Μητσοτάκης σε Γουάτσα: Χρειάζεται άλλο μίγμα δημοσιονομικής πολιτικής

Στην ανάγκη ενός άλλου μίγματος δημοσιονομικής πολιτικής στάθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του με τον ιδρυτή και πρόεδρο της Fairfax Financial Holdings Πρεμ Γουάτσα, την Τρίτη.


Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor 1

Πίσω από τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα η «Ζούγκλα» υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό.

ΠΟΕΔΗΝ: Η πάταξη της διαφθοράς του κ. Πολάκη προσωποποιημένη στον Διοικητή του «Αττικόν»

Η έλλειψη κεντρικών διαγωνισμών για την προμήθεια των δημόσιων νοσοκομείων έχει οδηγήσει στο φαινόμενο των εξωσυμβατικών, μονομερών προμηθειών που κάνει ο κάθε διοικητής για το ίδρυμα το οποίο διευθύνει. Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει σήμερα την κατάσταση που επικρατεί σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας που είναι και πανεπιστημιακό, το "Αττικόν".


Γιαννακόπουλος για ξενύχτια παικτών του ΠΑΟ: «Όταν ήθελα να τους διώξω πέσατε να με φάτε»

Μεγάλη ένταση για ακόμη μια φορά στον Παναθηναϊκό δύο ημέρες πριν τον 2ο τελικό της Stoiximan Basket League στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Απομακρύνεται η λύση για το χρέος στο Eurogroup – Εκλιπαρεί Μέρκελ και Μακρόν τώρα ο Τσίπρας

Στον απόηχο των αλλεπάλληλων μηνυμάτων που φτάνουν από ευρωπαϊκές πηγές και τα οποία δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για το επερχόμενο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, ο Αλέξης Τσίπρας, συνομίλησε τηλεφωνικά χθες με την An. Merkel και τον Em. Macron ενώ πριν λίγη ώρα είχε τηλεφωνική συνομιλία και με τον D. Tusk.


Μαρινάκης, Σαββίδης και μια κυπριακή εταιρεία εξέδωσαν ήδη εγγυητικές για τον ΔΟΛ

Τρεις ενδιαφερόμενοι φέρονται να έχουν εκδώσει  μέχρι στιγμής εγγυητικές επιστολές για συμμετοχή στο διαγωνισμό για την απόκτηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, με βάση τις μέχρι τώρα εκδοθείσες εγγυητικές στον διαγωνισμό θα συμμετάσχουν εκτός απροόπτου, οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης και μια τρίτη εταιρεία Κυπριακών συμφερόντων αγνώστων λοιπών στοιχείων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ! To ζεϊμπέκικο του Νικόλαου Γλύξμπουργκ σε πάρτι που κόστισε 1,5 εκατ. ευρώ

Η εικόνα ενός γαλαζοαίματου να χορεύει ζεϊμπέκικο δεν είναι και συνηθισμένη.Τουλάχιστον δεν βλέπει εύκολα το φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο που αποκαλύπτει σήμερα το protothema, βλέπουμε μια άλλη πλευρά του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.


Νέα «ύποπτη» ρύθμιση για αναδρομική διαγραφή φόρου υπεραξίας ακινήτων σε επιχειρήσεις

Διάταξη, που εγείρει υποψίες για νέα χαριστική ρύθμιση «φωτογραφικού» τύπου, περιλαμβάνει νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, με τίτλο «Προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας ΕΕ 2015/2376 και άλλες διατάξεις».


Ασύλληπτο ατύχημα για τον Βέλγο Πρωθυπουργό - Δείτε τι του συνέβη

Σοβαρά προβλήματα ακοής αντιμετωπίζει ο Βέλγος Πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ λόγω της εκπυρσοκρότησης του αφέτη, που δεν ήταν άλλος από την Πριγκίπισσα Aστρίντ του Βελγίου, κατά την έναρξη του προχθεσινού Μαραθωνίου των Βρυξελλών.

Ο Ερντογάν τηλεφώνησε στη Ντόρα -Τη συλλυπήθηκε για το θάνατο του Μητσοτάκη

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη εξέφρασε στη Ντόρα Μπακογιάννη ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Πρωτοφανές! Βάζουν εισφορά αλληλεγγύης και στα εισοδήματα του εξωτερικού

Δεν υπάρχει σωτηρία για τους Έλληνες φορολογούμενους ακόμα και αν ανοίξουν τα «φτερά» για να ενισχύσουν το εισόδημα τους στο εξωτερικό. Πάντα δίπλα τους θα βρίσκεται η ελληνική εφορία να υφαρπάζει ότι μπορεί περισσότερο. Για παράδειγμα, κάποιος που παρέχει υπηρεσίες σε μία επιχείρηση στο εξωτερικό έλαβε το ποσό των 20.000 ευρώ.


ΠΑΟΚ: "Φωτιά" το ποστάρισμα Κυριάκου! "Παρανοϊκή η στάση του Παναθηναϊκού"

Μετά το “σκληρό” σχόλιο του Γιωργου Σαββίδη, ήρθε και το ποστάρισμα του Κυριάκου Κυριάκου, ο οποίος επιτίθεται στον ΣΚΑΪ και στα Μέσα ιδιοκτησιας Αλαφούζου, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Formula 1: Ο Χάμιλτον σε υπερπολυτελές γιοτ απολαμβάνει την παρέα της Μπέλα Χαντίντ [εικόνες]

Αστραψαν τα φλας φωτογράφων και παπαράτσι, όταν ο Λιούις Χάμιλτον εμφανίστηκε στο υπερπολυτελές γιοτ, λίγο μετά την ολοκλήρωση του έβδομου Grand Prix στο Μονακό.

Δίπλα του η πρόσφατα εργένισσα Μπέλα Χαντίντ. Εκείνη σαγηνευτική με το αποκαλυπτικό μαγιό της, που αναδείκνυαν την μαγική της σιλουέτα.

Survivor: Σάλος από τo στιγμιότυπο στο οποίο ο Ντάνος ειρωνεύεται την Σάρα [βίντεο]

To μένος του Twitter κατάφερε να στρέψει πάνω του στο χθεσινό επεοσόδιο του Survivor, ο Ντάνος.

Ο παίκτης των Διασήμων, αν και προσέχει σχεδόν πάντα πώς μιλάει, τι λέει και σε ποιον, αυτή τη φορά, την πάτησε.


ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας φοβόταν πραξικόπημα μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος!

Πραξικόπημα φοβόταν ο  Αλέξης Τσίπρας, μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και το «Όχι», τον Ιούλιο του 2015, όπως ισχυρίζεται ο πρώην  υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ότι  του εκμυστηρεύθηκε ο πρωθυπουργός, λίγες ώρες αφού έκλεισαν οι κάλπες, σε αποσπάσματα του βιβλίου του «Adults in the room», που δημοσιεύει η Daily Telegraph.


Το Twitter αποθεώνει την Μέρκελ για την πονηρή γκριμάτσα -Μετά τα όσα είπε για τις ΗΠΑ

Η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ δήλωσε την Κυριακή πως η Γερμανία και η Ευρώπη δεν μπορούν πλέον να βασίζονται στις ΗΠΑ και τη Βρετανία, λόγω του Ντόναλντ Τραμπ και του Brexit.



Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Όταν εγκαινίαζε πριν από 24 χρόνια την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας [vid]

Πριν από 24 χρόνια έγιναν τα εγκαίνια της Υψηλής Γέφυρας της Χαλκίδας, στις 9 Ιουλίου του 1993. Την κορδέλα έκοψε ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος την Δευτέρα 29 Μαϊου του 2017 έφυγε από τη ζωή...


Φωνάζοντας «ήρωας» οδήγησαν τον ΕΛΔΥκάριο Αθανάσιο Καραγεώργο στην τελευταία του κατοικία

Στιγμές απόλυτης συγκίνησης στο Μεγ. Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, 43 χρόνια μετά τον χαμό του 21χρονου τότε στην Κύπρο - Από τις 16 Αυγούστου 1974 είχε δηλωθεί αγνοούμενος

Συγκινητικές στιγμές στο Κοιμητήριο του Μεγ. Κεφαλόβρυσου Τρικάλων.

Επιμένει η Τουρκία: Σε ισχύ το απαγορευτικό σε Γερμανούς βουλευτές να επισκεφθούν το Ιντσιρλίκ

Η Άγκυρα μπορεί να επανεξετάσει την στάση της, στην περίπτωση που δει κάποια «θετικά βήματα» από το Βερολίνο, δηλώνει ο Τούρκος ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου


ΞΥΔΑΚΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ! ο Γαβρόγλου καταγγέλλει δικαστές που τιμώρησαν τρεις καταληψίες

Ο Γαβρόγλου χαρακτηρίζει απαράδεκτη την επιβολή κοινωνικής εργασίας σε μαθητές Γυμνασίου, παρεμβαίνει προς τον υπουργό Δικαιοσύνης και ζητά την επανεξέταση του Ποινικού Κώδικα για τις μαθητικές καταλήψεις


ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ! Άρης Σπηλιωτόπουλος - Φοίβη Γραμματικού: Νέα κοσμική έξοδος με καφεκόκκινο μαλλί

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν σταματά τις κοινές εξόδους με την αγαπημένη του Φοίβη Γραμματικού και πλέον αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο πρώην υπουργός και η 21χρονη σύντροφός του μετρούν, πια, αρκετούς μήνες σχέσης και έχουν δημιουργήσει τη δική τους κοινή καθημερινότητα.

Φωτογραφία: Δείτε τον βάτραχο «γκοτζίλα» που έχει προκαλέσει διαμάχη στο Ίντερνετ

Ο αμερικανικός βουβαλοβάτραχος είναι ένα από τα πιο ογκώδη είδη βατράχων, που χαρακτηρίζεται από αρκετά επιθετική συμπεριφορά και δυνατό κόασμα. Αυτές οι ιδιότητες μπορεί να μοιάζουν ακίνδυνες στα μικρότερα δείγματα του είδους, τι γίνεται όμως όταν έχουμε να κάνουμε με έναν βάτραχο... «γκοτζίλα»;

Συνελήφθη 17χρονος Σύρος που σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας στο Βερολίνο - ΤΩΡΑ

H γερμανική αστυνομία συνέλαβε έναν 17χρονο Σύρο που σύμφωνα με πληροφορίες σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας στο Βερολίνο, έγινε γνωστό από έναν εκπρόσωπο Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών του γειτονικού κρατιδίου του Βραδεμβούργου.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΑ ΚΙΟΛΑΣ! Σαββίδης κατά ΣΚΑΪ: "Προκαλούν οι αηδίες που προβάλουν"

[Προφανώς αναφέρεται στις αποκαλύψεις της πλάκας από τον Αλαφούζο ότι ένας σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (από το 2015 δεν έχει πλέον σχέση με την ΠΑΕ) είχε σουξου μουξου με φυλακισμένο αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης και ένας από τους 100 σεκιουριτάδες που δούλεψε κάτι Κυριακές σε αγώνες στην Τούμπα ήταν μέλος της εν λόγω οργάνωσης, ενώ υπάρχουν και 1-2 τιμολόγια πληρωμής προς τον εν λόγω που δεν πληρώθηκαν ποτέ... όσο αστείες κι αν είναι οι κατηγορίες για να συμπεράνεις όπως ο Αλαφούζος ότι ο ΠΑΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση, πρέπει οι μπούφοι Σαββίδηδες αντί να γράφουν παπαριές στο instagram να απαντήσουν και να του πουν λές αηδίες γιατί πρώτον, δεύτερο, τρίτο τέταρτο...]

Ο Γιώργος Σαββίδης, γιος του ισχυρού άντρα του ΠΑΟΚ, θεωρεί προκλητική τη "συμπεριφορά" του ΣΚΑΪ σε κάποια ρεπορτάζ του για τους Θεσσαλονικείς και... σχολιάζει!

Τα μέλη της «Καμόρα» των Ανω Λιοσίων πάρκαραν τα αυτοκίνητα στα σαλόνια τους [εικόνες]

Σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται, σύμφωνα με την εκτίμηση της αστυνομίας, τα παράνομα κέρδη της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης Ρομά, που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Γάμος Βρετανών στη Σαντορίνη κατέληξε σε περιπέτεια

Σχεδίαζαν για δύο χρόνια τον γάμο τους στη Σαντορίνη. Αλλά ξαφνικά, η τελετή βρέθηκε στον... αέρα, εξαιτίας της British Airways.

Ο γάμος δύο Βρετανών εξελίχθηκε σε περιπέτεια, μετά τη βλάβη στο σύστημα πληροφορικής της αεροπορικής εταιρείας, εξαιτίας της οποίας χιλιάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν στα βρετανικά αεροδρόμια το σαββατοκύριακο που πέρασε.


Κάθειρξη 6 ετών στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Γ. Γούμενο, για υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΠΑΕ

Σε κάθειρξη έξι ετών καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννης Γούμενος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση από τα «ασπρόμαυρα» ταμεία, το ύψος της οποίας ανέρχεται συνολικά σε 892.000 ευρώ.


Η οργάνωση ΟΛΑ ανέλαβε την ευθύνη για τις βόμβες στη Eurobank και το υπουργείο Εργασίας

Με αναφορές στα κόκκινα δάνεια, τη διαπραγμάτευση και την οικονομική και κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης - Καλούν «σε ένοπλη ταξική πάλη» επικαλούμενοι τον Μπέρτολντ Μπρεχτ - Καμία αναφορά στην επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου

Οι τελευταίες στιγμές του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη -Τον αποχαιρέτισαν ένα-ένα παιδιά και εγγόνια [εικόνα]

Τις τελευταίες στιγμές του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη περιγράφει στο σημερινό του σημείωμα ο ΒΗΜΑτοδότης.

Όπως αναφέρει, τις τελευταίες 15 ημέρες και μετά από μια αναπνευστική κρίση ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε καθηλωθεί στο κρεβάτι. Όλη η οικογένεια είχε καταλάβει ότι το τέλος ήταν κοντά.

Συγκλονιστικό σποτ κατά της τρομοκρατίας: Τα θύματα «καταδιώκουν» τον βομβιστή

Πάνω από 2,5 εκατομμύρια views έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής ένα συγκλονιστικό σποτ κατά της τρομοκρατίας, το οποίο δημιούργησε μια εταιρεία από το Κουβέιτ προκειμένου να προβληθεί κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.


Οδηγός πάτησε εν ψυχρώ αστυνομικό για να αποφύγει την κλήση! [vid]

Αστυνομικός προσπαθεί να μην αφήσει οδηγό να φύγει από το χώρο της παράβασης, ξαπλώνοντας εμπρός στο αυτοκίνητο κι αυτό τον πατάει.


«Βόμβα» στο Survivor! Ποιος αποχωρεί οικειοθελώς; (ΦΩΤΟ)

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι παίκτης από το Survivor αποχωρεί οικειοθελώς από το τηλεπαιχνίδι.

Ο λόγος για....

Φέιγ βολάν με υβριστικά μηνύματα κατά του Παπαδήμου από άπλυτους του Ρουβίκωνα

Μέλη του Ρουβίκωνα στις 17:45 έκαναν παρέμβαση με φέιγ βολάν έξω από τον Ευαγγελισμό, υβρίζοντας τον πρώην πρωθυπουργό και απειλώντας ότι «όσοι γίνουν πρωθυπουργοί, όλοι τους θα πεθάνουν».

Νέα επικίνδυνη «τρέλα»: Έφηβοι καίνε το δέρμα τους με αποσμητικό!

Μια νέα επικίνδυνη πρόκληση έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες αυτοκαταστροφικές «μόδες» που βρίσκονται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα και ωθούν έφηβους από κάθε γωνιά του κόσμου να προκαλέσουν κακό στον εαυτό τους, προκειμένου να γίνουν δημοφιλείς και τα ταιριάξουν με τα άλλα παιδιά. 

Ιούλιος 1965. Ο Κ. Μητσοτάκης ανάμεσα στις συμπληγάδες

Του Σάκη Μουμτζή

Η Ένωση Κέντρου δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1961 από την συνένωση οκτώ μικρών κομμάτων, γιατί έπρεπε απέναντι στην εθνικόφρονα κυβέρνηση να υπάρχει και η εθνικόφρων αντιπολίτευση. Η ανάδειξη στις εκλογές του Μαΐου 1958 της Αριστεράς στην αξιωματική αντιπολίτευση, κατέστησε επιβεβλημένη αυτήν την συγκόλληση.


29 Μαίου 1453 οι τελευταίες ώρες της Βασιλεύουσας - Μια ιστορία θάρρους και προδοσίας

Του Βενιζέλου Λεβεντογιάννη

Θεοδοσιανά τείχη. Μέγα τείχος. Βράδυ Δευτέρας.28 Μαΐου.

Ο Ιωάννης Ιουστινιάνης άφησε το βλέμμα του να πλανηθεί στην γεμάτη άταφα πτώματα, πεδιάδα του Λύκου. Σε λίγη ώρα θα ξημέρωνε. Η Πόλη των πόλεων, θα ζούσε άλλη μια ημέρα σκληρής πολιορκίας. Ο καιρός δεν ήταν πολύ κρύος, είχε όμως μια υγρασία που τρυπούσε τα κόκαλα. Τύλιξε τον βαρύ μαύρο μανδύα του πάνω από την πανοπλία του. Ήταν κουρασμένος. Όλα τα μέλη του πονούσαν φρικτά. Στην σκουρόχρωμη μεταλλική του πανοπλία, η υγρασία σχημάτιζε μικρά αυλάκια νερού που έπεφταν στο έδαφος. Στο βάθος, στο στρατόπεδο του Αμιρά, η νύχτα είχε γίνει μέρα από τις εκατοντάδες φωτιές που είχαν ανάψει. Τα τύμπανα δεν σταματούσαν λεπτό να χτυπούν.

Τα θανάσιμα μυστικά όπλα των Ναζί που έκλεψαν οι αμερικάνοι

Όλοι ξέρουμε πώς τελείωσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, όμως αυτό που πολλοί δεν ξέρουν είναι ότι οι Ναζί, παρότι έχασαν, κατάφεραν να αναπτύξουν μερικά από τα πιο προηγμένα όπλα εκείνης της εποχής.


Διεθνή ΜΜΕ αποθεώνουν ονειρική βίλα στην Πελοπόννησο -Μοναδικό ντιζάιν, καμουφλαρισμένη, σαν να είναι κάτω από τη γη [εικόνες]

Μία βίλα στην Πελοπόννησο έχει κλέψει το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου, με τους λάτρεις της αρχιτεκτονικής να κάνουν διθυραμβικά σχόλια για την κατασκευή του και τις πολυτελείς παροχές του.

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΧΩΡΑ! Επανέρχεται η «British Airways»: 61 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις επιβατών

[Το χω ξαναγράψει και γελάτε: Υποδομές του κ@λου... αεροδρόμια, λιμάνια, τηλεπικοινωνίες, μεταφορές υπό κατάρρευση σε σχέση με τη βόρεια Ευρώπη]

Επιστρέφει στην ομαλότητα το πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας British Airways στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, μετά από την κατάρρευση του ηλεκτρονικού συστήματος της εταιρείας που δεν επέτρεψε σε 75.000 επιβάτες να μεταβούν στον προορισμό τους το περασμένο τριήμερο


ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι κερδάμε... μας ενημερώνει η "αντικειμενική" ΕΡΤ

Ακριβοπούλου: "Το Eurogroup δεν ήταν ναυάγιο αλλά τακτικισμός της ελληνικής πλευράς για να συγκροτηθεί το μέτωπο του Νότου και να δοθεί χρόνος στο Μακρόν"...Γελάστε:

Μια απίστευτη ιστορία… ψυχραιμίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Ένα χαρακτηριστικό για την ψυχραιμία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη περιστατικό που θυμούνται οι παλιοί δημοσιογράφοι μας μεταφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία».

ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛ@ΣΕΙΣ; Ο Τραμπ περνάει στην αντεπίθεση και απαντάει στην Μέρκελ: Η Γερμανία θα πληρώσει

Η Άνγκελα Μέρκελ επανέλαβε την περίφημη πια ατάκα της «εμείς στην Ευρώπη πρέπει να πάρουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας» και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο στη διεθνή σκηνή.

ΝΔ: Ο κ. Παπαδημούλης ξεπερνάει κάθε όριο αυτογελοιοποίησης

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που κάλεσε τον Κυρ. Μητσοτάκη να στηρίξει την κυβέρνηση, και όχι τον Schaeuble, στο θέμα του χρέους, κατηγόρησαν τον ευρωβουλευτή, πως «ξεπερνάει κάθε όριο αυτογελοιοποίησης».


Η BMW “τρολάρει” την Mercedes-Benz! (vid)

Περίπου πριν από ένα χρόνο, η Mercedes-Benz κυκλοφόρησε ένα πικάντικο κλιπ στο Instagram για να συγχαρεί τη BMW για την επέτειο που γιόρτασε την προηγούμενη χρονιά. Το σχετικό video περιελάμβανε στο τέλος του το μήνυμα: “Τα προηγούμενα 30 χρόνια ήταν πραγματικά λίγο βαρετά”.