04 Ιουνίου 2017

ΦΩΤΟ-Και φυσικά η αριστερή πχιότητα Αφροδίτη Μάνου έκραζε-θαύμαζε Άδωνι

Την αγάπη που έχουν όλοι οι αριστεροί στον Άδωνι Γεωργιάδη, εξεδήλωνε σε κάθε ευκαιρία η αριστερή πχιοτική τραγουδίστρια (εγώ πάντως αυτήν χθες την έμαθα αφού προτιμάω να ακουω 1000 χρόνια ΠΑΟΛΑ παρά τους ανώμαλους) που το Facebook της έσβησε το παραλήρημα εναντίον του Σόιμπλε. Δείτε τι έγραφε συχνά πυκνά για τον Άδωνι ειδικά το 2015 όταν...

Πόλεμος Δύσης – Ισλαμισμού

Ανδρέας Σταλίδης

11 Σεπτεμβρίου 1683, η Μάχη της Βιέννης. Λίγοι αναγνωρίζουν την χρονολογία, όλοι αναγνωρίζουμε την ημερομηνία. Στη μάχη αυτή ηττήθηκε ο στρατός των Οθωμανών από μία συμμαχία Δυτικών δυνάμεων. Για να αντιληφθεί κανείς σφαιρικά τα γεγονότα πρέπει να τα προσεγγίζει από όσο μπορεί περισσότερες πλευρές. Δεν όσο εύκολο φαίνεται εκ πρώτης όψεως.
Στο θέμα μας: o Ισλαμισμός δεν είναι θρησκεία, είναι πολιτική ιδεολογία. Αποσκοπεί στην εγκαθίδρυση του Ισλαμικού Νόμου της Σαρίας σε όλον τον κόσμο. Αυτό πρεσβεύει το λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος» (ISIS).


Σύμβουλος Σόιμπλε: Αν δεν κλείσει η 2η αξιολόγηση, θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα

Κάθε άλλο παρά βέβαιος για το αν θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και «θεσμών» για το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης του προγράμματος, εμφανίζεται ο επικεφαλής των εμπειρογνωμόνων του Γερμανού ΥΠΟΙΚ, κ. Τις Μπίτνερ, λίγες μέρες πριν από το κρίσιμο Eurogroup της 15ης Ιουνίου.


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΧΙΟΤΗΤΑ! Η κ@λοτούμπα της Αφροδίτης Μάνου μετά το παραλήρημα για τον Σόιμπλε

«Τιμώ και σέβομαι τους ΑMEΑ, ίσως είμαι η μόνη που έγραψα στο ΦΒ για τις προ ολίγων μηνών κινητοποιήσεις τους για τα επιδόματά τους», γράφει μεταξύ άλλων
Στην κριτική που δέχτηκε για τις χυδαίες εκφράσεις κατά του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφανγκ Σόιμπλε, απάντησε με νέα ανάρτησή της στο Facebook, η Αφροδίτη Μάνου.

Πυροβολισμοί στον Κορυδαλλό: «Ήμουν για καφέ και δέχτηκα μια σφαίρα ουρανοκατέβατα»

Τον τρόμο έζησε μια γυναίκα η οποία πήγε για καφέ και βρέθηκε πυροβολημένη από πιστόλι 9 χιλιοστών.

ΒΙΝΤΕΟ-Χανιά: Συνεχίζει τις απειλές μέσα από τη φυλακή το ΚΑΘΙΚΙ που χτυπούσε την κόρη του

Η 33χρονη μητέρα καταγγέλλει ότι ακόμα βιώνει τρομοκρατία από τον σύζυγό της

Αν ο αποτρόπαιος ξυλοδαρμός του πατέρα προς την κόρη του, είχε σοκάρει το πανελλήνιο πριν από περίπου δύο εβδομάδες, τα όσα θα ακουστούν στο δικαστήριο με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης θα ανατριχιάσουν τον οποιοδήποτε.

ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ! «Ούτε καν του μίλησα», δηλώνει ο Πούτιν για το δείπνο του με τον Μάικλ Φλιν

Οι σχέσεις του Μάικλ Φλιν με τη Μόσχα βρίσκονται στο μικροσκόπιο στις ΗΠΑ με φόντο τις καταγγελίες περί ανάμειξης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016


Έγκλημα στο Σοφικό: Οι αντιφάσεις που πρόδωσαν τον δολοφόνο

Εβδομηντάχρονος συνταξιούχος οδηγός ταξί σκότωσε και έθαψε τη γυναίκα του και στη συνέχεια δήλωσε ότι εξαφανίσθηκε για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες - Τι λένε οι γείτονες του ζευγαριού στον οικισμό Ντάρδιζας του Σοφικού


Ο πόλεμος των έξι ημερών μεταξύ Εβραίων και Αράβων

Ο πόλεμος των έξι ημερών αποτελεί την κορύφωση της έντασης που υπήρχε μεταξύ Εβραίων και Αράβων ήδη από τα τέλη του 19ου αιώνα. Η διακήρυξη του Σιωνιστικού Συμβουλίου το 1896, που αναφέρεται για πρώτη φορά στο «…δικαίωμα του εβραϊκού λαού στην εθνική αναγέννηση σε δική του χώρα», αποτελεί την απαρχή μιας μεθοδικής προσπάθειας της διασκορπισμένης σε όλο τον κόσμο εβραϊκής κοινότητας να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη όπου πλέον κατοικούν επί πολλές γενιές αραβικοί πληθυσμοί.

Οι «πόλεμοι» του ΣΥΡΙΖΑ και ο Sun Zu

Το άρθρο θα μπορούσε κάλλιστα να έχει την εξής επικεφαλίδα: «πως ένας σωστός στόχος  δεν επιτυγχάνεται και  αντιθέτως μετατρέπεται σε οδυνηρή ήττα, λόγω της απουσίας  συνολικής στρατηγικής».


Αγγλία: Ακριβαίνει η εισαγόμενη μπύρα λόγω Brexit

H έξοδος της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ επηρεάζει μεταξύ άλλων την τιμή της μπύρας. Πολλές εισαγόμενες μπύρες έχουν ακριβύνει ενώ μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ αποσύρουν ευρωπαϊκές μάρκες από τα ράφια τους.


ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Άλλοι τις έρευνες, άλλοι τα γεωτρύπανα;

Άλλοι θα κάνουν τις έρευνες για την ύπαρξη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, ήτοι οι πολυεθνικοί όμιλοι Exxon Mobil,Total, και άλλοι ενδεχομένως θα εξασφαλίσουν τα σημεία που θα πέσουν τα γεωτρύπανα;

ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ! ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΚ! 10.300 € για ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑ κ.λπ. τον Απρίλιο

Ένα απίστευτο έγγραφο δείχνει για άλλη μια φορά το πόσο δουλεύουν τα γίδια που τους πίστεψαν οι της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Ενώ κατηγορούσαν τόσα χρόνια (και ορθώς) τα κόμματα που είχαν κυβερνήσει για τον πελατειακό τρόπο με τον οποίο λειτουργούσαν, όχι μόνο έχουν «βολέψει» όπου βρουν τους μισούς τους ψηφοφόρους, αλλά όπως φαίνεται και στο παρακάτω έγγραφο μοιράζουν υπερωρίες στα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Μα για ποιον τα έλεγε ο πο@στης! Για τον μελλοντικό του εαυτό;

"Ακολουθείτε τη στρατηγική του «καλού μαθητή». Δεν πέρασαν όμως λίγες ώρες από την υπερψήφιση του πιο σκληρού πακέτου στην ιστορία κι ο «καλός μαθητής» δεν παίρνει τη βάση! Μετεξεταστέος για το Δεκέμβρη και βλέπουμε! Ψηφίσατε μέτρα και με το παραπάνω... τη δόση όμως δεν την πήρατε" έλεγε ο άνθρωπος που τώρα...

ΕΠΟΣ! Ο ΛΗΣΤΗΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ ΒΛΕΠΕΙ SURVIVOR! Κάτι παίρνει και το αυτί του Βούτση από Survivor

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση από τον Αλέξη Τσίπρα, όταν μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής, πριν την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου τον Μάιο, δήλωσε ο Νίκος Βούτσης.


ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΡΕ! ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ! «Μύθος» η κλιματική αλλαγή για την ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ

Το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων της ΔΕΗ χαρακτηρίζει την κλιματική αλλαγή «συνωμοσία» κινεζικών πολυεθνικών που ξεσκέπασε ο Τραμπ


Συγκλονίζει Έλληνας μέσα από παμπ στο Λονδίνο: "Έχω ματώσει..." - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψαν οι θαμώνες μίας παμπ στο Λονδίνο, την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 7 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 48.

Τα 194 καρφώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσα στη σεζόν! (vid)

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στο στάδιο της... ξεκούρασης μετά από μία κουραστική και εντυπωσιακή σεζόν, η οποία ήταν γεμάτη σπουδαία επιτεύγματα και πολύ θέαμα!

Καλαμαριά: Αυτός είναι ο 85χρονος Κ@ΛΟΓΕΡΟΣ που ασελγούσε σε 14χρονο γυφτάκι

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Η αστυνομία δίνει τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 85χρονου κατηγορούμενου για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κι αποπλάνηση παιδιών κατ' εξακολούθηση

Η συγκλονιστική ιστορία του χωρίς χέρια βιβλιοπώλη της Πάτρας

Βάρδα, Μεγάλο Σάββατο, 13 Απριλίου 1963. Μια παρέα φίλων βρίσκεται σε ένα μικρό δωματιάκι σε κάποιο σπίτι και ετοιμάζουν με εκρηκτικά τα βεγγαλικά για την Ανάσταση. Κάποια στιγμή, ένα βεγγαλικό εκρήγνυται στα χέρια ενός από την παρέα. Είναι ο 18χρονος Μανώλης Ανδρέου, μαθητής της τελευταίας τάξης του οκτατάξιου της Βάρδας.

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ! ΚΑΤ@ΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ! Ο Τραμπ κράζει τον δήμαρχο του Λονδίνου αλλά αυτός δεν έχει χρόνο να του απαντήσει

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε μεν την αλληλεγγύη του στην Τερέζα Μέι, για τη νέα τρομοκρατική επίθεση στη Βρετανία, αλλά δεν ξέχασε τις συνήθειές του. Ετσι, επιτέθηκε μέσω Twitter στον δήμαρχο του Λονδίνου.

Φωτογραφίες: «Έρημη» Ερμού με κλειστά καταστήματα - Φυλλάδια υπέρ της κυριακάτικης αργίας

Λιγοστός κόσμος και κλειστά μαγαζιά ήταν η εικόνα στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή, με την καταρρακτώδη βροχή να αποτρέπει πολλούς από το να κάνουν την καθιερωμένη τους βόλτα.

Kατ' αρχήν ή Κατ' αρχάς; Λέξεις και φράσεις που κάνουμε λάθος πολύ συχνά

Η ελληνική γλώσσα είναι ένας τεράστιος θησαυρός, με λέξεις και φράσεις που έχουν δανειστεί χώρες σε όλο τον πλανήτη.

Δεν είναι λίγες όμως οι φορές, που ορισμένες από όλες αυτές τις φράσεις τις χρησιμοποιούμε τελείως λανθασμένα.


ΦΩΤΟ-ΕΙΣΙΑ ΘΕΟΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ! Ασυγκράτητος στα μπουζούκια ο Άρης με το γκ@μενάκι του

Ο πρώην υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος ζει όπως όλα δείχνουν ένα φλογερό έρωτα με τη Φοίβη Γραμματικού.

Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός τους έχει απαθανατίσει σε βραδινές εξόδους να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλο.

Θρίλερ στο Ίλιον: 18χρονος έπεσε από μπαλκόνι με καρφωμένο μαχαίρι στο λαιμό

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Τριπόλεως 45 στον Ίλιον, όταν αντίκρισαν στην πυλωτή της πίσω μεριάς της πολυκατοικίας έναν 18χρονο νέο, μέσα στα αίματα, και με ένα μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό του.

ΒΙΝ ΤΕΟ Ντοκουμέντο: Οι τρομοκράτες κινούνται ήρεμοι πριν αρχίσουν τη σφαγή

Βίντεο δείχνει τους δράστες του διπλού τρομοκρατικού χτυπήματος στη βρετανική πρωτεύουσα να περπατούν ψύχραιμοι στην αγορά του Μπόροου λίγο πριν αρχίσουν να μαχαιρώνουν πολίτες στο όνομα του Αλλάχ

Η μαμά Ρονάλντο και τα τέσσερα δάχτυλα-τρόπαια!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγύρισε το τέταρτο Champions League στην καριέρα του και μετά τον τελικό το πανηγύρισε αναλόγως με τη μητέρα του

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! Νέα καρφιά για την Χριστίνα Ψάλτη: «Ο Στάθης φώναζε από τους πόνους και την ζητούσε» – Τι απαντάει η ίδια

Ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή στην εφημερίδα Star Press Weekend, κατακεραύνωσε την χήρα του αδερφού του Χριστίνα Ψάλτη.


Οι άρρωστοι πανηγυρισμοί των τζιχαντιστών στο Λονδίνο

Με άρρωστο τρόπο πανηγυρίζουν τζιχαντιστές τις δολοφονικές επιθέσεις στο Λονδίνο. Χρησιμοποιώντας ανώνυμους λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρικτές του τζιχάντ δημοσιεύουν διεστραμμένες φωτογραφίες που εξυμνούν τους φονιάδες.

Αναζητείται 26χρονος Ρουμάνος: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για βιασμό 6χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, κρύβεται στην πατρίδα του, ωστόσο έχει ζητηθεί δικαστική συνδρομή για την σύλληψή του και την έκδοσή του στην Ελλάδα


Λονδίνο: Nέες φωτογραφίες των μακελάρηδων -Ο ένας φορούσε μπλουζάκι της Αρσεναλ

Οκτώ λεπτά μετά το πρώτο τηλεφώνημα στις αρχές η βρετανική αστυνομία κατάφερε να εξουδετερώσει τους τρεις τζιχαντιστές με τα «βορειοαφρικανικά χαρακτηριστικά» και τις ψεύτικες ζώνες με εκρηκτικά που έσπειραν τον τρόμο στο Λονδίνο.

Η βασίλισσα Σοφία στο Αιγάλεω -Προσκύνησε το λείψανο της Αγίας Ελένης [εικόνες]

Την επιθυμία να προσκυνήσει το ιερό λείψανο της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης και τον Τίμιο Σταυρό εξέφρασε η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, η οποία το μεσημέρι πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας του ομώνυμου Δήμου Αττικής.

Γεωργίου σε Τόμσεν: Να περάσει η προτεινόμενη τροπολογία «ως έχει»

[Θυμίζω ότι στο τελευταίο Eurogroup -σύμφωνα με τα πρακτικά που διέρρευσαν- ο Τσακαλώτος υποσχέθηκε πως θα τακτοποιήσει αίτημα του Τόμσεν να πληρώσει το κράτος τα δικαστικά έξοδα για τα δικαστήρια που έχει στην πλάτη του ο Γεωργίου!!]

Μια επιστολή-κόλαφο για τις προθέσεις και τις μεθόδους του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος δικάζεται αυτές τις ημέρες για παράβαση καθήκοντος, φέρνει στο φως η εφημερίδα κυριακάτικη Δημοκρατία.

ΒΙΝΤΕΟ-Πες τα Αλέξη: Παριστάνουν τους λέοντες ενώ είναι όρνιθες

Μιλάμε για απίστευτα deja vu ο πο@στης: "Αυτοί που μας κυβερνάνε δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να δέχονται εντολές. Παριστάνουν τους λέοντες ότι...

BINTEO-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ-Δείτε πως μπαίνει στην εθνική η αυτοκινητοπομπή του Ιάπωνα Πρωθυπουργού

Με καμικάζι κρεμασμένους έξω απ τα παράθυρα:

Το καμποτάζ, ο Άδωνις, και τα μεγάλα σχέδια της Cosco για τα ελληνικά λιμάνια

Του Απόστολου Σκουμπούρη

Μπορεί η κρουαζιέρα και τα έσοδα από αυτή τη δραστηριότητα να μην είναι (ακόμα) τόσα που θα έκαναν τη διαφορά στον τουρισμό της χώρας μας, μπορεί αρκετοί να παπαγαλίζουν ότι... «αγοράζουν μόνο ένα μπουκαλάκι νερό οι τουρίστες», όμως τα 3,4 εκατ. τουρίστες κρουαζιέρας που ήρθαν το 2016 στη χώρα, είναι από μόνο του, ένα... κερδοφόρο γεγονός.

Χαμός… με το περιστέρι που «χαιρετάει» τον Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάρπαστο έχει γίνει το βίντεο – τρολ που θέλει ένα περιστέρι να «χαιρετάει» τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο μεγάλος πολιτικός περπάτησε στους δρόμους του Rogozhskaya Zastava Spiritual Centre στη Μόσχα.

Σ. Κασιμάτης: Οι ψήφοι των νέων

[ΦΩΤΟ-Γκαζώνει η χελώνα για να προλάβει την ποσοτική χαλάρωση. (Πέραν του ότι από τον δρόμο μπορεί να περνάει η ανάπτυξη, που έρχεται με ταχύτητα...)]

Είναι φανερό πια ότι οι υπουργοί Κ. Γαβρόγλου και Ν. Τόσκας είναι εκείνοι που έχουν αναλάβει την υψηλή αποστολή να κρατήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ τις ψήφους των «νέων». Το θέτω σε εισαγωγικά, επειδή η γενίκευση σίγουρα θα αδικούσε το σύνολο των νέων. Αλλά και για τον λόγο ότι οι νέοι στους οποίους στοχεύουν οι προσπάθειες των δύο καλών υπουργών δεν είναι στην πραγματικότητα και τόσο νέοι.

Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ από το Λονδίνο: Μαχαιρωμένος δημοσιογράφος μεταφέρεται στο ασθενοφόρο

Ένας δημοσιογράφος είναι μεταξύ των τραυματιών από την επίθεση με μαχαίρια στη γειτονιά του Μπόροου Μάρκετ, που συνέβη λίγο μετά την επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου, όπου οι δράστες παρέσυραν πεζούς με ένα λευκό βαν.

Γιατί το αστέρι του Μοχάμεντ Αλι στο Walk of Fame είναι στον τοίχο και όχι στον δρόμο [εικόνα]

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του μοναδικού Μοχάμεντ Άλι, κι όμως ο μύθος γύρω από το όνομά του παραμένει.


Συνελήφθη 50χρονος ΑΝΩΜΑΛΟΣ για αποπλάνηση 10χρονης στον Λαγκαδά

Ένα 10χρονο κορίτσι κατηγορείται ότι αποπλάνησε 50χρονος σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Επίθεση στο Λονδίνο: Έσφαξαν κοπέλα με 15 μαχαιριές φωνάζοντας «αυτό είναι για τον Αλλάχ»

Στιγμές τρόμου ζει για άλλη μια φορά το Λονδίνο μετά τη διπλή τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα του Λονδίνου και την αγορά του Μπόροου που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε μόλις λίγες ημέρες μετά τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ με τους δεκάδες νεκρούς στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Λονδίνο: Οδηγός ταξί προσπάθησε να σταματήσει μόνος του τους τρομοκράτες [εικόνες & βίντεο]

Ένας οδηγός ταξί, που τα βρετανικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν «ήρωα»,  αποκάλυψε ότι προσπάθησε να πατήσει με το αυτοκίνητό του τους τρεις οπλισμένους με κυνηγετικά μαχαίρα μήκους 30 εκ. τζιχαντιστές, που έσπειραν τον τρόμο στη Γέφυρα του Λονδίνου.


La Repubblica: 1.400 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν στο Τορίνο - 8 σε σοβαρή κατάσταση - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Συνολικά 1.400 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ποδοπατήθηκαν στην κεντρική πλατεία Σαν Κάρλο του Τορίνο, όπου παρακολουθούσαν τον τελικό του Champions League, Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης, σε γιγαντοοθόνη, ενώ 8 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με την La Repubblica.

Αριστερό success story δεν υπάρχει

Του Σάκη Μουμτζή

Ο Ε. Τσακαλώτος δήλωσε, νομίζοντας πως χαριτολογεί, ότι οι εταίροι μας «συνεχώς μετακινούν το γκολπόστ, ώστε να μην μπορεί να σκοράρει η Ελληνική κυβέρνηση».


Tα κάλπικα ρεκόρ που έκαναν οι κλέφτες της Μαδρίτης κι ο Ρονάλντο

– Η Γιουβέντους έχει χάσει στους περισσότερους τελικούς Champions League (7 τον αριθμό) από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, συμπεριλαμβάνουν των τελευταίων πέντε.

– Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Champions League που σκοράρει σε τρεις διαφορετικούς τελικούς.

«Ανένδοτος» από την ΝΔ: Οποιαδήποτε σοβαρή κυβέρνηση θα είχε παραιτηθεί

Το πένθος στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λόγω της απώλειας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, δεν άφησε κανένα περιθώριο για πολιτικές αντιπαραθέσεις, καθώς έχει ανασταλεί κάθε κομματική δραστηριότητα ως την Κυριακή 4 Ιουνίου.


Σοκ στην Κορινθία: Σκότωσε τη γυναίκα του, την έθαψε και δήλωσε εξαφάνιση!

Παραδέχθηκε ότι είχε σκοτώσει την άτυχη γυναίκας χτυπώντας την με ένα σφυρί στο κεφάλι, κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην εξοχική κατοικία που διατηρούν στο Σοφικό


"ΜΑΓΚΕΣ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ! Μπάιντεν: Είχαμε εμπλακεί στη ελληνική κρίση για να αποτρέψουμε την κατάρρευση

Τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν για Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και την περιφερειακή σταθερότητα, από την ανακάλυψη μεγάλων ποσοτήτων αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, επισημαίνει ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή».


Το σχέδιο διάλυσης των δήμων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Του Ανδρέα Ζαμπούκα

Ας συμφωνήσουμε σε μια τραγική διαπίστωση. Ωστόσο, πολύ χρήσιμη για να κατανοήσουμε το αδιέξοδο της χώρας.

Η Αριστερά έπρεπε να είχε κερδίσει τον Εμφύλιο! Θα είχαμε ξεμπλέξει για πάντα. Η χώρα θα είχε απαλλαγεί από τη σοσιαλιστική φαντασίωση  οριστικά. Θα μου πεις,  μπορεί να μην είχαμε τώρα τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά…


Νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια: 16 προσαγωγές από την ΕΛΑΣ

Οι τρεις επιθέσεις έγιναν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα - Η τέταρτη κατά των ανδρών των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη


Γ. Βρούτσης: Ανικανότητα, σκοπιμότητα και τραγικά λάθη με τον ΕΦΚΑ

Την ανικανότητα, τη σκοπιμότητα και τα τραγικά λάθη της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τον ΕΦΚΑ καυτηριάζει σε άρθρο του στην "Καθημερινή της Κυριακής" ο κ. Γιάννης Βρούτσης, Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Κυκλάδων.