08 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο άλλος παραδέχεται ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι είναι "οι καλοί μαθητές" του Σόιμπλε

"Δεν θα κάνουμε άλλο τους καλούς μαθητές" λέει ο Σταύρος Αραχωβίτης (ποιος είναι πάλι αυτός;;;;) ενώ οι ίδιοι....

Βίντεο: Τρομερό ατύχημα αναβάτη σε πίστα της Αγγλίας

Μια σπάνια εικόνα καταγράφηκε από την κάμερα αναβάτη σε track day στην πίστα Snetterton της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία εξελίχτηκε σε ένα τρομακτικό ατύχημα, ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες για τον οδηγό που ενεπλάκη σε αυτό.


Μητσοτάκης: Μείωση φορολογίας, προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων για νέες θέσεις εργασίας

Την διαβεβαίωση ότι οι προγραμματικές θέσεις και οι δεσμεύσεις που θα αναλάβει ως επόμενη κυβέρνηση της χώρας η Νέα Δημοκρατία, θα διαμορφωθούν μετά από συζήτηση και συνεννόηση με την κοινωνία, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνομιλία που είχε σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου, με εργαζόμενους στο χώρο της διανομής φαγητού, σε σούπερ – μάρκετ και εταιρίες φύλαξης.


Η Εθνική Τράπεζα κατήγγειλε ομολογιακό δάνειο 80 εκατ. της «Πήγασος»

Η καταγγελία έγινε γνωστή μέσα από ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας

Σε καταγγελία ομολογιακού δανείου της Πήγασος, ύψους 80 εκατ. ευρώ προχώρησε η Εθνική Τράπεζα καλώντας την εταιρεία να καταβάλλει το σύνολο του δανείου, ύψους 77 εκατ. ευρώ.


Τι λέει ο δικηγόρος που προκάλεσε σάλο με τα σχόλια του για τις γυναικείες ατέλειες (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλο έχει προκαλέσει μια ανάρτηση με καυστικά σχόλια για τις γυναίκες που έκανε πριν από λίγες μέρες ο δικηγόρος της Θεσσαλονίκης, Θάνος Καρατσιώλης στο Facebook.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! «Alexis & Yanis»: Θεατρική παράσταση στις Βρυξέλλες και το Παρίσι

Μόνο για ενήλικες - Η παράσταση θα δοθεί στα ελληνικά αλλά το διεθνές κοινό θα έχει τη δυνατότητα να διαβάζει ελληνικούς υποτίτλους - Αφορά τη hardcore διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος το 2015

Η θεία της Μενεγάκη είναι καθηγήτρια παν/μίου στο εξωτερικό -Η ομοιότητά τους

Είναι ένα πρόσωπο στο οποίο η Ελένη Μενεγάκη τρέφει μεγάλη αδυναμία.

Στην εκπομπή της το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Ιουνίου μίλησε στον αέρα της εκπομπής για την θεία της, Μαρία Μενεγάκη η οποία κάνει ακαδημαική καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το Ελεγκτικό βάζει μπουρλότο στην τροπολογία για το πάγωμα των συντάξεων

Φαρμάκι στάζει η Έκθεση του Ε.Σ. που συνοδεύει την τροπολογία, με την οποία η κυβέρνηση επεκτείνει ως το 2023 το «πάγωμα» των συντάξεων, με προσδοκώμενο όφελος όχι 90 εκατ. ευρώ όπως διέρρεαν χθες κυβερνητικές πηγές, αλλά 250 εκατ. ευρώ!


ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑ! Αντιδρούν οι δικηγόροι στο ν/σ Κοντονή για τα συναινετικά διαζύγια-εξπρές

Την έντονη αντίδρασή τους στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης, που αφορά μεταξύ άλλων στα συναινετικά διαζύγια, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.


ΒΙΝΤΕΟ - ντοκουμέντο δείχνει τη συνάντηση των 3 δραστών πριν από το μακελειό στο Λονδίνο

Φως στις έρευνες για το μακελειό του Λονδίνου αναμένεται να ρίξει ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο. Σε αυτό εμφανίζονται οι τρεις δράστες πέντε μέρες πριν εκτελέσουν το μακάβριο σχέδιό τους, να συνομιλούν έξω από ένα γυμναστήριο.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ-Ο Θεοδωράκης στον Άρειο Πάγο για την επαναπροώθηση Τούρκων που ζητούν άσυλο

Τη διερεύνηση των καταγγελιών που αφορούν στις άτυπες επαναπροωθήσεις Τούρκων πολιτών που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα ζήτησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, από την Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, κυρία Ξένη Δημητρίου, με την οποία συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Πρετεντέρης: Επιτήδειοι

"Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ΣΥΡΙΖΑ. Και με σαδιστική ικανοποίηση διαψεύδει όσους πασχίζουν να τον παρουσιάσουν για κάτι που δεν είναι" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Οι Βρετανοί αυτομαστιγώνονται: Ακόμη και η Ελλάδα μας ξεπέρασε σε ρυθμούς ανάπτυξης

Ανήμερα των βρετανικών εκλογών ο βρετανικός Independent παρουσιάζει σε γράφημα τις οικονομικές επιδόσεις των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαπιστώνει ότι η Βρετανία βρέθηκε στον πάτο, πιο χαμηλά κι από την Ελλάδα, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Νέα πρόκληση: Αλβανικά ΜΜΕ αμφισβητούν την ελληνική κυριότητα θαλάσσιου οικοπέδου [εικόνες&βίντεο]

Νέα πρόκληση από την Αλβανία, καθώς τοπικά ΜΜΕ όχι μόνο αμφισβητούν την ελληνική κυριότητα του θαλάσσιου οικοπέδου «Ιόνιο 2» – το οποίο μόλις παραχωρήθηκε για έρευνες στις TOTAL, ΕΛΠΕ, EDISON – αλλά θεωρούν ότι βρίσκεται στην ΑΟΖ της Αλβανίας.

Το Charlie Hebdo ξαναχτυπά -Εξώφυλλο με αποκεφαλισμένη την Τερέζα Μέι! [εικόνες]

Την ώρα που η Βρετανία βρίσκεται σε τρομοκρατικό και προεκλογικό πυρετό, το περιοδικό Charlie Hebdo με νέο προκλητικό εξώφυλλο, βάζει στο στόχαστρό του την Τερέζα Μέι.

Τα άκουσαν Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου-Σε απόγνωση οι ΣΥΡΙΖΑίοι με τα απανωτά μνημόνια που ψηφίζουν


Ενόψει της αυριανής ψήφισης άγνωστου αριθμού τροπολογιών τον ρώτησαν: «Γιατί δεν κλείσατε την ιστορία με τα μέτρα και αφήσατε ουρές;»

Τα «έψαλαν» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ασκώντας έντονη κριτική για την επικοινωνιακή στρατηγική να ανεβάσει η κυβέρνηση ψηλά τον πήχη για το θέμα του χρέους, χωρίς καν να έχει κλείσει την β' αξιολόγηση.


Τουρκία: Ελεύθερος ο πατέρας του Ενές Καντέρ

Ελεύθερος, αλλά υπό δικαστική επιτήρηση, αφέθηκε την Τετάρτη με απόφαση του δικαστηρίου της πόλης Τεκιρντάγ (Ραιδεστός) στην βορειοδυτική Τουρκία, ο Μεχμέτ Καντέρ, πατέρας του παίκτη της Οκλαχόμα, Ενές Καντέρ.

ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ! Αίτηση αναίρεσης του Γ. Σμπώκου κατά βουλεύματος για μίζες -«Είναι copy paste με εκείνο των TOR M1» λέει

Την αναίρεση του παραπεμπτικού βουλεύματος με το οποίο κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για μίζες από την σύμβαση των αντιαεροπορικών συστημάτων OSA ζητούν ο Γιάννης Σμπώκος και 4 συγκατηγορούμενοί του.


ΒΙΝΤΕΟ-Ιρακινοί κομάντος εκτελούν εν ψυχρώ άμαχο που υποπτεύονται ως συνεργάτη του ISIS

ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ, ΩΣ "ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ" ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΤΕΙΟ....

Τις λεπτομέρειες μιας εν ψυχρώ εκτέλεσης ενός υπαλλήλου νοσοκομείου στο Ιράκ από Ιρακινούς κομάντος που τον υποπτεύονταν ως συνεργάτη των τζιχαντιστών έδωσε στη δημοσιότητα ο ιρακινός φωτορεπόρτερ Άλι Αρκάντι.

Μπλόκο Καμίνη στην παραχώρηση του πάρκου Γουδή για εκδήλωση της Χρυσής Αυγής

Μπλόκο ύψωσε στη Χρυσή Αυγή, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Οπως ξεκαθάρισε, δεν πρόκειται να παραχωρήσει στο κόμμα Μιχαλολιάκου το Πάρκο Σχολής Χωροφυλακής για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων της.


Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε δύο Κινέζους πολίτες τους οποίους είχε απαγάγει στο νοτιοδυτικό Πακιστάν τον Μάιο.


ΒΙΝΤΕΟ-Αρνήθηκαν να τηρήσουνενός λεπτού σιγή τα ζώα της εθνικής Σαουδικής Αραβίας παρότι το γνώριζαν

Διεθνή κατακραυγή δέχθηκε η στάση των παικτών της Σαουδικής Αραβίας να μην συμμετέχουν στην τήρηση ενός λεπτού σιγής στην αναμέτρηση με την Αυστραλία, στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο.

Ο αλβανός κατσαπλιάς αφέθηκε ελεύθερος και προκαλεί ξανά

«Σύλληψη για τα μάτια του κόσμου» χαρακτηρίζουν οι Βορειοηπειρώτες αυτή του ακραίου εθνικιστή Ταχίρ Βέλιου με καταγωγή από το Κόσσοβο, από τις Αλβανικές αρχές.


Το χρέος και πόσο μεγάλη σημασία δεν έχει

Πολύ φασαρία γίνεται επί των ημερών μας για την ρύθμιση του χρέους.

Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί μάλλον είναι το τελευταίο επικοινωνιακό οχυρό για να υποστηρίξουμε ότι κάτι καταφέραμε τελικά.


ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΜΗΠΩΣ; Γιατί οι Βρετανοί ψηφίζουν πάντα Πέμπτη -Παράδοση 100 χρόνων

Κάθε κράτος έχει τις δικές του παραδόσεις για τις εκλογές. Για παράδειγμα, στην Ελλάδα ψηφίζουμε πάντα Κυριακή, όπως στην Γαλλία ενώ στις ΗΠΑ, οι προεδρικές εκλογές έχουν σταθερή ημερομηνία: κάθε 1η Κυριακή του Νοέμβρη.


ΕΤΣΙ! Σχηματίστηκε δικογραφία κατά των κομμουνιστών που εμποδίζουν πλειστηριασμούς

Με αφορμή τη ένταση που επικράτησε στις αίθουσες του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μελών συλλογικοτήτων που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς ακινήτων.


ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ ΖΕΙΤΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑίοι! Ιρλανδία: Αυξήσεις ως 7,4% στους δημοσίους υπαλλήλους

Σε συμφωνία για την αποκατάσταση των αμοιβών στα προ κρίσης επίπεδα κατέληξαν η κυβέρνηση της Ιρλανδίας με τα εργατικά συνδικάτα του δημοσίου.


Κικίλιας ρωτά Τόσκα: Ποια η ετοιμότητα των εναέριων μέσων δασοπυρόσβεσης;

Το ζήτημα της ετοιμότητας των εναέριων μέσων δασοπυρόσβεσης και του επιχειρησιακού σχεδιασμού των αρμόδιων αρχών ενόψει της θερινής περιόδου φέρνει στην Βουλή ο Βασίλης Κικίλιας με ερώτηση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.


Σε διαθεσιμότητα η μηχανοδηγός που έβαλε στο τιμόνι του ηλεκτρικού τον Ορέστη Τσανγκ - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Ορέστης Τσανγκ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο οδηγούσε τον συρμό του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.

Αθώωσε χωρίς να το καταλάβει Άδωνι και Σαμαρά το λαμόγιο ο Μαρτίνης στην Εξεταστική για την Υγεία

Για τον Σαμαρά είπε πως μόλις ανέλαβε Πρωθυπουργός σταμάτησε να μιλάει μαζί του και τον παρέπεμψε στον Μπούρα, ο οποίος όταν (μέσω Κεδίκογλου) του ζήτησε να κάνουν μπουγάδα το απέκλεισε λέγοντας "Να με παρατήσετε με τον κλέφτη, τον αλήτη"
Για τον Άδωνι είπε πως αρχικά τον διαβεβαίωσε ότι θα το κανονίσουν, μέχρι που ο Μαρτίνης του είπε τι θέλει...

Mυτιλήνη: Σε λειτουργία ο θεσμός του τοπικού αστυνόμου σε Μόρια και Ερεσό

Ο θεσμός του Τοπικού Αστυνόμου εντάσσεται στο περιφερειακό σύστημα αστυνόμευσης και αποτελεί ουσιαστικά τον βασικό συνδετικό κρίκο της Αστυνομικής Υπηρεσίας, όπου υπάγεται διοικητικά και ανήκει οργανικά, με την τοπική κοινωνία.


Πάλι στο «σφυρί» η βίλα της Δήμητρας Λιάνη

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου, έχει προγραμματιστεί να πλειστηριαστεί η βίλα της οδού Αγράμπελης 3 στην Εκάλη, όπου στο παρελθόν διέμενε η Δήμητρα Λιάνη.

Η μεζονέτα, που καταλαμβάνει τέσσερις ορόφους, με συνολική επιφάνεια 467 τ.μ., εκπλειστηριάζεται έναντι τιμήματος 450.000 ευρώ.

Νέο βίντεο-σοκ από το μακελειό στη Βουλή του Ιράν -Τζιχαντιστές πυροβολούν εξ επαφής [βίντεο]

Νέο βίντεο, αποκαλυπτικό της αγριότητας των τζιχαντιστών που αιματοκύλισαν τη Βουλή του Ιράν ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ξυπνήστε! Το Ισλάμ έχει ριζοσπαστικοποιηθεί λέει ο Σαλμάν Ρούσντι

«Πρέπει να σταματήσει η ανόητη τύφλωση» απέναντι στον τζιχαντισμό που συνίσταται στο να λέμε «αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ισλάμ», υποστηρίζει ο βρετανός συγγραφέας Σαλμάν Ρούσντι σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στο περιοδικό Nouvel Observateur.

Βρετανία: Καταρρέουν οι ψεκασμένοι του Ukip, ένα χρόνο μετά το Brexit [εικόνες]

Το ευρωφοβικό κόμμα του Νάιτζελ Φάρατζ αναμένεται να συγκεντρώσει μόνο 5% των ψήφων στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που γίνονται σήμερα στη Μεγάλη Βρετανία.

"ΔΕ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ" ΑΧΑΧΑΧΑ! Οριστικά αύριο τα προαπαιτούμενα-Τι προβλέπουν οι 5 τροπολογίες

«Κλείδωσε» οριστικά για αύριο Παρασκευή τελικά η ψήφιση των εκκρεμών προαπαιτούμενων για τη δεύτερη αξιολόγηση με fast track διαδικασίες και υπό τη μορφή τροπολογιών. Καμία τροποποίηση στο χρονοδιάγραμμα από την κυβέρνηση παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.


Μνημόνιο για τα επόμενα… 45 χρόνια προαναγγέλλει ο Βίζερ!

Το παρασκήνιο του περασμένου Eurogroup φέρνει στο φως ο πρόεδρος του Euro Working Group Τόμας Βίζερ με κοινή συνέντευξή του στις αυστριακές εφημερίδες Salzburger Nachrichten και Ober Nachrichten.


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ... ΟΥΠΣ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ! Κουρουμπλής: Να ζητήσουμε συγγνώμη για το «γερμανοτσολιάδες»

«Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη, αν κάποιοι κατηγόρησαν και ονόμασαν κάποιους γερμανοτσολιάδες», είπε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.


Το μαγικό γκολ του Νεϊμάρ από ταράτσα σε... ταράτσα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, Τζίμι Κίμελ, προκάλεσε τον Νεϊμάρ να σκοράρει από τη μία ταράτσα στην άλλη πάνω από τη λεωφόρο Χόλιγουντ και ο Βραζιλιάνος σταρ της Μπαρτσελόνα όχι μόνο την αποδέχθηκε, αλλά και την έφερε εις πέρας.

O Μπρέιβικ διαμαρτύρεται για την απομόνωση, τη θερμοκρασία του κελιού, το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και... τη θέα

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα προσφύγει ο Άντερς Μπρέιβικ, διαμαρτυρόμενος για τις συνθήκες κράτησης του που χαρακτηρίζει «απάνθρωπη».

AKOMA KI AYTOΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ! Χωρίς τον Κοντονή η εκδήλωση της Θάνου για τα 182 χρόνια του Αρείου Πάγου -Δεν θα πάει ο υπουργός

Δεν θα παραστεί στην εκδήλωση της Βασιλής Θάνου ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα ύστερα από τη σχετική ανακοίνωση -εναντίον της- της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ετοιμάζει εκδήλωση στο Χίλτον για τα 182 χρόνια από την ίδρυση του Αρείου Πάγου.


Θύμωσε ο αγάς κι έκοψε τα... πόδια του (λαϊκή παροιμία)

Του Σάκη Μουμτζή

Αυτή η παροιμία μου ήρθε στο νου καθώς διάβαζα τις παρακάτω γραμμές: « ...το ΔΝΤ ...εν τέλει δεν αποφασίσει την συμμετοχή του, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα εφαρμόσει το μείγμα της πολιτικής που το Ταμείο απαίτησε κατά την τελευταία διαπραγμάτευση».


Πώς τρώει κάθε λαός - Δείτε τι δείχνει για την Ελλάδα [vid]

Ένα χιουμοριστικό βιντεάκι για το πώς τρώει κάθε λαός. Η Ελλάδα και η Ολλανδία είναι τα καλύτερα! Δείτε τα!


Αυτοί είναι οι αθλητές με τα περισσότερα έσοδα στον κόσμο

Η Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε τον ιδανικό επίλογο στη σεζόν με την κατάκτηση του Champions League στον τελικό με τη Γιουβέντους, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει να... περηφανεύεται για το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας του περιοδικού Forbes ανάμεσα στους αθλητές με τα περισσότερα έσοδα ετησίως!


ΦΩΤΟ-Αυτοί οι ηλίθιοι γιατί πανηγυρίζουν; Επειδή είναι ακόμα κάτω απ' τον Σαμαρά;

Ας πει κάποιος στους ηλίθιους Παππά, Ζαχαριάδη, Τζανακόπουλο που πανηγυρίζουν για "ανάπτυξη"...

Survivor: Μυστήριο με το κορίτσι του Βασάλου- Τι λέει ο πατέρας του «Μαχητή»

[Τα πράματα είναι απλά: Ο Βασάλος έχει 2-3 γκ@μενες ταυτόχρονα και υπάρχει πρόβλημα... :)))]

«Την επόμενη φορά που θα μιλήσει για λογαριασμό της οικογένειας του Κωνσταντίνου ή για τον Κωνσταντίνο, εγώ θα απευθυνθώ σε δικηγόρο», είπε ο πατέρας του Κωνσταντίνου


Βίντεο-Κόρινθος: Κινηματογραφική διάσωση αλόγου που έπεσε σε πηγάδι 20 μέτρων

Τέλος καλό, όλα καλά για ένα άλογο το οποίο έπεσε μέσα σε πηγάδι βάθους 20 μέτρων σε αγροτική περιοχή στα Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου.

Βίντεο: Μάνα αφήνει φίδι να τσιμπήσει την κόρη της για να της διδάξει ένα μάθημα ζωής

Ηθελε να γνωρίσει στο παιδί της την τοπική άγρια ​​φύση! Σοκ έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στο Διαδίκτυο και απαθανατίζει τη στιγμή που μία μητέρα φέρνει στην κόρη της ένα φίδι και το αφήνει να τη δαγκώσει προκειμένου να της δώσει ένα... μάθημα ζωής.

ΒΙΝΤΕΟ-H στιγμή που αυτοκίνητο βυθίζεται σε λακούβα

Το βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνει ένα μεγάλο τζιπ να βυθίζεται σε μία λακούβα σε δευτερόλεπτα.