09 Ιουνίου 2017

Συνάντηση Μητσοτάκη-Πρυτάνεων: «Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια» [εικόνες]

Με το προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων συναντήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε με τους πρυτάνεις τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το κυβερνητικό νομοσχέδιο που δόθηκε για διαβούλευση.

Άγριο ξύλο στον ΣΥΡΙΖαίο στο EWG για τις διώξεις εναντίον Τροϊκανών λόγω ΤΑΙΠΕΔ

«Επίθεση» από Ισπανία, Ιταλία και Σλοβενία για δίωξη εκπροσώπων τους στο ΤΑΙΠΕΔ - «Αλαλούμ» με τη νομοθεσία για τα συγκεκριμένα στελέχη - Λεκτική «συμπάθεια» για χρέος και εκταμίευση


Καταγγελία μητέρας από το Μενίδι: Είχε δεχθεί και το παιδί μου σφαίρα - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τον άδικο χαμό του 10χρονου μαθητή το βράδυ της Πέμπτης, ενώ βρισκόταν σε γιορτή στο προαύλιο του σχολείου του.

Βίντεο: Ακόμα ένα αποτυχημένο «κόλλα το» για τον Κόρμπιν μέσα στην ίδια μέρα!

Μπορεί ο επικεφαλής των Εργατικών να πλέει σε πελάγη ευτυχίας τις τελευταίες ώρες, χάρη στα ενισχυμένα ποσοστά που έλαβε στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές στη Βρετανία, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει ένα πετυχημένο «high five» (το γνωστό... «κόλλα το») για να επισφραγίσει τον αναπάντεχο θρίαμβό του που διέψευσε τα προγνωστικά.


ΒΙΝΤΕΟ-Πες τα Αλέξη: "Δε θα φέρνουμε νυχτερινές τροπολογίες"

Και τις έφερε και τις ψήφισε ο ξεφτίλας:


250 αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει τον καταυλισμό γύφτων, Αυλίζα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι για τον εντοπισμό του ατόμου που πυροβόλησε στον αέρα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 11χρονος μαθητής από αδέσποτη σφαίρα.

Το πραγματικό πρόσωπο του δολοφόνου της Κέρκυρας: Έδινε όπλο για... παιγνίδι στο μωρό του!

Οικογενειακές, όμορφες και ήρεμες στιγμές φαίνεται πως περνούσε ο 30χρονος δράστης που δολοφόνησε με μαχαίρι τον 52χρονο ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στην Κέρκυρα. Ο Αλβανός δράστης μετά το φριχτό έγκλημα πήγε και παραδόθηκε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος είπε στους αστυνομικούς πως η σύζυγός του είχε συνάψει ερωτική σχέση με το θύμα, γεγονός που τον οδήγησε στο έγκλημα.

Ο Δραγασάκης αφησε τα υπουργικά έδρανα και κάθισε δίπλα στη Ντόρα [εικόνα]

Ενα τετ-α-τετ έκπληξη είχαμε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα νέα μέτρα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης εγκατέλειψε τα υπουργικά έδρανα και πήγε να καθίσει κάτω, δίπλα στη Ντόρα Μπακογιάννη, στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Βουλή: Ψηφίστηκαν με 153 «ναι» από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα νέα μέτρα

Πέρασαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Ολομέλεια της Βουλής οι τροπολογίες με τα εναπομείναντα προαπαιτούμενα μέτρα για το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Τα μέτρα πέρασαν τελικά με 153 «ναι», 84 «όχι» και συνολικά ψήφισαν 237 βουλευτές.


Μαρτυρίες-σοκ για τον τραγικό θάνατο του μαθητή στο Μενίδι - Τι λέει ο Μπατίστα; ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του τραγικού χαμού του 11χρονου αγοριού στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! «Ρουφάμε ο ένας το αίμα του άλλου κι είναι καλύτερο από σεξ» ισχυρίζεται ζευγάρι... βαμπίρ

«Καλύτερο από το σεξ» ισχυρίζεται ένα ζευγάρι από το Όστιν του Τέξας ότι είναι το αλλόκοτο σεξουαλικό φετίχ που αποτελεί τη βάση της παθιασμένης - και άκρως πρωτότυπης - ερωτικής σχέσης τους.

Αποκλειστικό: Βούλευμα-καταπέλτης για τον αγγειοχειρουργό που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας

Της Δήμητρας Πανανού

Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης σε βάρος του 38χρονου αγγειοχειρουργού που κατηγορείται για την δολοφονία 36χρονης μεσίτριας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε απόκρημνη περιοχή, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Αυτεπάγγελτη έρευνα του Συνηγόρου του Πολίτη για τις παράτυπες επαναπροωθήσεις Τούρκων

Θα ερευνήσει εάν συνέβησαν τα περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας και εάν υπήρξε εμπλοκή των ελληνικών αρχών - Θα εξετάσει και την φερόμενη άρνηση αναισθησιολόγων του Νοσοκομείου Σάμου να συμμετέχουν σε επεμβάσεις τεχνητής διακοπής κύησης


Πρετεντέρης: Κουράγιο σύντροφοι

"Όταν παρακαλάς να δεχτείς στις 15/06 την πρόταση που απέρριψες στις 22/05 θέλει πολύ κουράγιο" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Επίθεση από τον Μπαρμπαρούση στη Δούρου κι απάντηση Βούτση - ΒΙΝΤΕΟ

Χυδαία επίθεση στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου για το προ πέντε ετών επεισόδιο στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση των τροπολογιών για τα προαπαιτούμενα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.


ΠΣΟΦΑ ΜΩΡΗ ΚΛΑΨΟΜΟ@ΝΑ! Πόλα Ρούπα: Να σταματήσουν να προκαλούν με το πρόβλημα υγείας του συντρόφου Νίκου Μαζιώτη

[Το λες και τρολιά: Η επαναστάτρια που θέλει να καταλύσει τη Δημοκρατία σκοτώνοντας να κλαψουρίζει επειδή η Δημοκρατία δεν περιθάλπει τον γκ@μενό της...]

Η Πόλα Ρούπα, με κείμενο που υπογράφει, ζητεί να σταματήσουν τα πειθαρχικά και η επιβολή ποινών στον σύντροφό της Νίκο Μαζιώτη, καθώς και να σταματήσουν να προκαλούν με το πρόβλημα υγείας του.


Ελληνική Μαθηματική Εταιρία: Δεν επαρκούσε ο χρόνος για τα θέματα των Μαθηματικών

Ο διατιθέμενος χρόνος δεν επαρκούσε για την πλήρη και επιτυχή διαπραγμάτευση των θεμάτων, παρότι σε κάποια ερωτήματα είχαν δοθεί τα ενδιάμεσα αποτελέσματα ενώ οι υποψήφιοι έπρεπε να έχουν πολύ καλή γνώση της ύλης των Μαθηματικών των προηγούμενων τάξεων. Στις διαπιστώσεις αυτές προχώρησε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, για τα θέματα των Μαθηματικών που επέλεξε η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων για τις σημερινές Εξετάσεις.


Γιατί ο μακελάρης της Νορβηγίας άλλαξε το όνομά του

Ο Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, ο ακροδεξιός εξτρεμιστής που σκότωσε 77 ανθρώπους στο Όσλο και το νησάκι Ουτόγια το 2011, άλλαξε το όνομά του και πλέον θέλει να αποκαλείται Φιότολφ Χάνσεν, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του σήμερα.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης: Παίρνετε ό,τι σας δίνουν και κάνετε ό,τι σας ζητούν

«Αφού έχετε ηττηθεί, κάντε εκλογές», προέτρεψε την κυβέρνηση σε έκτακτη παρέμβασή του στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ, που σημείωσε ότι ξεπερνά το γελοίο να έρχονται διατάξεις δημοσιονομικές και ασφαλιστικές σε νομοσχέδιο για τα ψάρια


ΒΙΝΤΕΟ-Με ...σαρδέλες στη Βουλή διαμαρτύρεται το ΠΑΜΕ για τα μέτρα που «τυλίχθηκαν» σε νομοσχέδιο για την αλιεία

Όπως καταγγέλλουν οι διαδηλωτές, η κυβέρνηση με τον πιο απαράδεκτο τρόπο έφερε σήμερα τροπολογία μέτρων 2,7 δισ. ευρώ μέσα σε μια διεθνή σύμβαση της αλιείας προκειμένου με αυτόν τον σκανδαλώδη τρόπο να μην καταλάβει ο λαός τις νέες μειώσεις που έρχονται

Συνομιλία νονού «καίει» τον Μπερλουσκόνι: Αυτός έδινε τις εντολές για τις επιθέσεις της μαφίας

Ο πρώην πρωθυπουργός και μεγιστάνας των ιταλικών μίντια υπονοείται ως ο εντολέας των επιθέσεων της μαφίας, την περίοδο 1992-1993.


ΒΙΝΤΕΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕ! Tσακαλώτος: Δεν είναι όλα στη ζωή μνημόνιο -Εξίσου σημαντικό και το Gay Pride

Την επόμενη μέρα της Ελλάδας μετά την έξοδο από το πρόγραμμα περιέγραψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην ομιλία του στη βουλή για τα νέα μέτρα.


Σύζυγος υπουργού του ΠΑΣΟΚ στις λίστες μισθοδοσίας του ΔΟΛ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Η σύζυγος πρώην – κορυφαίου, υπουργού του ΠΑΣΟΚ που συχνά πυκνά απασχολεί ακόμη και σήμερα με τις αντιδραστικές δηλώσεις του τα ΜΜΕ και εγκαλεί τον ελληνικό λαό για τη χρεοκοπία της χώρας απολαμβάνει μια από τις δεκάδες αργομισθίες του ΔΟΛ που αποκαλύφθηκαν με τη μεταβίβαση του οργανισμού!

ΒΙΝΤΕΟ-Ενταση στο δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών -Ετοιμάζονται να αποκλείσουν δρόμους οι κάτοικοι

Μεγάλη ένταση υπήρξε στο δημοτικό συμβούλιο του Μενιδίου, με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου από «αδέσποτη» σφαίρα.

Φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή σε Περέιρα-Κασάμι μετά από μήνυση οπαδού της ΑΕΚ-ΒΙΝΤΕΟ-


[Ο ξεφτίλας δικηγόρος του Ολυμπιακού ζήτησε να αθωωθούν επειδή η μήνυση (προσέξτε! η μύνηση όχι η δικογραφία όπως στη Siemens) δεν ήταν γραμμένη στα πορτογαλικά!!! και το δικαστήριο αντί να γελάσει αποσύρθηκε να αποφασίσει επί του αιτήματος! ευτυχώς αποφάσισαν ότι ο δικηγόρος του Ολυμπιακού έλεγε μαλ@κίες]

Σε απόφαση η οποία δεν έχει προηγούμενο μέχρι τώρα και δίνει το στίγμα με τον οποίο θα αντιμετωπίζονται παρόμοιες συμπεριφορές αθλητών προχώρησε σήμερα η Δικαιοσύνη.


Ο Μπραντ Πιτ παρουσιάζει το... δελτίο καιρού και τρολάρει τον Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

Και ενώ ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Μπραντ Πιτ είχε παραμείνει μακριά από τα φώτα δημοσιότητας μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Αντζελίνα Τζολί, φαίνεται τελικά ότι αποφάσισε να επιστρέψει!

Διαρροή στο Survivor! Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή;

Νέα διαρροή στο Survivor αποκαλύπτει ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού την Κυριακή

Ο κλοιός έχει στενέψει επικίνδυνα για τους «Διάσημους», καθώς στην ομάδα έχουν μείνει πλέον μόλις τρεις.

Το κλείσιμο της υπόθεσης θα ζητήσει από το δικαστήριο το θύμα του Πολάνσκι

Σαράντα χρόνια μετά τον βιασμό της σε ηλικία 13 χρόνων, από τον σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, η Σαμάνθα Γκέιμερ θα παρουσιασθεί σήμερα Παρασκευή σε δικαστήριο του Λος Άντζελες προκειμένου να ζητήσει από την αμερικανική Δικαιοσύνη να μπει ένα τέλος στην υπόθεση και να κλείσει ο φάκελος.

Ποια μέτρα και ποιο κόψιμο συντάξεων; Στη Βουλή οι ΣΥΡΙΖΑίοι ασχολούνται με την αποστασία και τον... Θρύλο

Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει μοναδικές στιγμές από τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τα νέα επώδυνα μέτρα που αναμένεται να «καταπιεί» ο λαός, κάτι που δεν φαίνεται να πτοεί το ίδιο και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τι λέει το Παίδων για το ξεφτιλίκι να μη βρουν ότι ο 10χρονος έχει σφαίρα στο κεφάλι


[Δηλ. ρε παλικάρια αν σας έρθει κάποιος με σφαίρα στην κοιλιά θα περιμένετε να πεθάνει για να βρει ο ιατροδικαστής από τι πέθανε; Όχι ότι θα σώζονταν το παιδάκι αλλά ρε μπούφοι δεν είδατε τα αίματα στο κεφάλι;]

Λέγοντας ότι ασχολήθηκαν αποκλειστικά με την προσπάθεια ανάνηψης του 11χρονου παιδιού δικαιολογούν στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία το γεγονός ότι δεν είδαν ότι το παιδί είχε σφαίρα στο κεφάλι.


Αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις και προσαγωγές στον καταυλισμό της Σούδας

Από σκηνή σε σκηνή ερεύνησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί και λιμενικοί, τον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών της Σούδας, σε μια κοινή επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και του Κεντρικού Λιμεναρχείου του νησιού.


ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΛ@ΣΙΜΟ! Ο εκπρόσωπος του Σόιμπλε για τη συνέντευξη του Παυλόπουλου στη Die Welt

Η παρέμβαση που έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μέσω συνέντευξής του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt προς τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, να τηρήσει τις υποσχέσεις του και να δώσει "πράσινο φως" στο επόμενο Eurogroup στην ελάφρυνση του χρέους, έγινε αντικείμενο ερώτησης κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής ενημέρωσης σήμερα στο Βερολίνο.

ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΟΤΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΕ ΚΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΗΡΘΕ 2ος! Πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κόρμπιν: Ανοίγει δρόμο για την Ευρώπη πέραν της λιτότητας

Εξαιρετική επιτυχία για το Εργατικό Κόμμα χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το εκλογικό αποτέλεσμα στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς κατάφερε να αυξήσει το ποσοστό του κατά 10 μονάδες, προσεγγίζοντας το 40%.


Συνελήφθη πλήρωμα φορτηγού πλοίου με την κατηγορία ότι... προσέβαλε τον Ερντογάν!

Μέχρι σήμερα έχουμε διαβάσει για συλλήψεις δημοσιογράφων στη γειτονική χώρα, που με τα δημοσιεύματά τους «προσβάλλουν» τον Τούρκο πρόεδρο ή ακόμα για συλλήψεις χρηστών στα social media για τον ίδιο λόγο.


Νέα πρόκληση: Ο γαμπρός του Ερντογάν ανακοίνωσε από την κατεχόμενη Κύπρο γεωτρήσεις στη Μεσόγειο

Προκαλούν οι Τούρκοι μέσω του γαμπρού του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε δηλώσεις του από το ερευνητικό πλοίο "Μπαρμπαρός" ανακοίνωσε ότι στα τέλη φθινοπώρου ή το χειμώνα η Τουρκία θα κάνει γεώτρηση στη Μεσόγειο.

Βίντεο: Δείτε το όχημα της NASA για τον Άρη που είναι σαν... εξελιγμένο Batmobile!

Η αποκάλυψη έγινε στο διαστημικό κέντρο Κέννεντυ και ο στόχος του εντυπωσιακού σχεδίου είναι να εμπνεύσει μία νέα γενιά ερευνητών καθώς η NASA συνεχίζει να ετοιμάζει την αποστολή στον Άρη με στόχο να πραγματοποιηθεί μέχρι το 2020

Στη Μύκονο ο Γουέιν Ρούνεϊ - Μέρα και νύχτα διασκέδαση στο Solymar [εικόνες]

Ένας ακόμη σπουδαίος ποδοσφαιριστής της Premier League προτίμησε το νησί της Μυκόνου, για να περάσει μέρος των διακοπών του, μαζί με την οικογένειά του.

«Παραιτηθείτε»: Η συγκέντρωση στις 20 Ιουνίου και ο ψεύτικος λογαριασμός

Ένα χρόνο μετά την πρωτοεμφάνισή της, η ομάδα των «Παραιτηθείτε» επιστρέφει, ζητώντας αυτό που λέει το όνομά της, την παραίτηση δηλαδή του «εθνικολαϊκιστικού μορφώματος της αριστερο-δεξιάς συγκυβέρνησης», όπως χαρακτηρίζει τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ


Πρωθυπουργός Σκωτίας: Η Μέι ας εγκαταλείψει το σκληρό Brexit- Εχασε κάθε αξιοπιστία

Δικαιωμένη απέναντι στην Τερέζα Μέι εμφανίζεται η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον, η οποία καλεί την βρετανίδα πρωθυπουργό να απομακρυνθεί από την προοπτική του σκληρού «Brexit».


Η Ισπανική κυβέρνηση απαντά στην Καταλονία: Το δημοψήφισμα δεν θα γίνει

«Αυτό το δημοψήφισμα δεν πρόκειται να διεξαχθεί γιατί είναι παράνομο» ήταν η απάντηση της ισπανικής κυβέρνησης στην ανακοίνωση του προέδρου της Καταλονίας για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία την 1η Οκτωβρίου.


ΒΙΝΤΕΟ-Σοκ στο Μενίδι: Μετά την τραγωδία με τον 11χρονο, η ΕΛΑΣ «σπεύδει» στο γκέτο

Στην περιοχή που οι δείκτες της εγκληματικότητας εδώ και χρόνια χτυπούν κόκκινο η αστυνομία δηλώνει παρούσα όταν συμβαίνει μια τραγωδία - Τι λέει ο ιατροδικαστής για το θάνατο του αγοριού -Σε εξέλιξη έκτακτο δημοτικό συμβούλιο

Εισαγγελική παραγγελία για άσκηση διώξεων σε τραπεζικά στελέχη για τα δάνεια της «Πήγασος»

Ζημία 80 εκατ. ευρώ υπέστησαν Εθνική, Alpha και Πειραιώς - Ποινική δίωξη σε βάρος Γ.Μπόμπολα και στελεχών των τριών τραπεζών σε βαθμό κακουργήματος


ΚΑΤΑΝΤΙΑ! «Ουρές»… εκλεγμένων δημάρχων στο τσόκαρο του Πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης

«Παρέλαση» κάνουν οι δήμαρχοι της Βόρειας Ελλάδας στο Μαξίμου Θεσσαλονίκης.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις συχνές συναντήσεις των «τοπικών αρχόντων» της περιοχής με την διευθύντρια του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.


Τα συλλυπητήρια του Μητσοτάκη για τον τραγικό χαμό του μαθητή στο Μενίδι - ΒΙΝΤΕΟ

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του μαθητή που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι, εξέφρασε πριν από την έναρξη της ομιλίας του στη Βουλή για τις τροπολογίες με τα προαπαιτούμενα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βρετανία: Μια 15χρονη και ο φίλος της δολοφόνησαν την μητέρα και την αδερφή της

Η Κιμ Έντουαρντς και το αγόρι της Λούκας Μάρκχαμ οργάνωσαν και εκτέλεσαν την δολοφονία της μητέρας και της αδερφής της κοπέλας, τον περασμένο Απρίλιο του 2016 στην περιοχή Spalding του νομού Lincolnshire.


Θέλουν να σώσουν τον Τσίπρα

Του Σάκη Μουμτζή

Οι προτροπές σήμερα για εθνική ομοψυχία και για αγαπησιάρικα «όλοι μαζί», έχουν δύο σκοπούς. Ο πρώτος είναι να διασώσουν τον Α. Τσίπρα και τους συνομήλικους του από τον πολιτικό αφανισμό. Λίγους μήνες πριν, οι εθνικοενωτικές προτάσεις απέβλεπαν στην διάσωση του ΣΥΡΙΖΑ.


Μια ελληνική παραλία στις 12 καλύτερες στον κόσμο

Για κάποιους ταξιδιώτες το τέλειο ταξίδι περιλαμβάνει παραλίες με λευκή άμμο και γαλάζια νερά. Για άλλους η φιλική ατμόσφαιρα αρκεί, ενώ άλλοι προτιμούν την εντυπωσιακή θέα. Το U.S. News δημοσίευσε τη λίστα με τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο για το 2017.

Ιδού η… επιτυχημένη διαπραγμάτευση Τσίπρα – Καμμένου για το Χρέος (εικόνα)

Με αιχμηρό και καυστικό τρόπο, μέσα από ένα απλό γράφημα, σχολιάζει Το Παρατηρητήριο την πορεία της «περήφανης» διαπραγμάτευσης των Τσίπρα-Καμμένου για το χρέος που με απίθανες μεγαλοστομίες και υποσχέσεις έταζαν στον ελληνικό λαό.

Δείτε το γράφημα:

Όλη η κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ με τα διόδια σε ένα βίντεο.

Τώρα βάζουν μόνο στην Εγνατία 38 σταθμούς διοδίων:

Νέα στοιχεία από τις έρευνες για την τραγωδία με τον νεκρό μαθητή – Βρήκαν κάλυκες σε σπίτια

Η αστυνομία πραγματοποιεί εδώ και λίγη ώρα έρευνες σε σπίτια που βρίσκονται κοντά στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών, όπου σημειώθηκε η τραγωδία με τον 11χρονο μαθητή, ο οποίος έχασε τη ζωή του από «αδέσποτη» σφαίρα.

Ο Τσακαλώτος παρακαλά τους βουλευτές: Ψηφίστε τα μέτρα, υπάρχει κίνδυνος

Παράλληλα απειλεί τους Θεσμούς με προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Πιθανότητες εκπλήρωσης του χειρότερου σεναρίου για την Ελλάδα που θέλει να μην κλείνει η αξιολόγηση ούτε στο ερχόμενο Eurogroup και άρα να μην εκταμιεύεται η δόση του δανείου παραδέχθηκε ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος στην προσπάθειά του να πείσει την Βουλή για την ανάγκη ψήφισης του τελευταίου πακέτου μέτρων με διαδικασίες εξπρές.