10 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Κουκουλοφόροι πετάνε μολότοφ στο σπίτι του γύφτου που πυροβολούσε στο αέρα

Ενταση επικράτησε στην πορεία διαμαρτυρίας των κατοίκων του Μενιδίου όταν περίπου 20 κουκουλοφόροι πλησίασαν και στη συνέχεια πέταξαν βόμβες μολότοφ σε σπίτια που μένουν Ρομά γύφτοι, ενώ προκάλεσαν ζημιές και σε καταστήματα.

Σφαγή στη Δικαιοσύνη για την εκπροσώπηση στην OLAF

Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στα κορυφαία κλιμάκια της Δικαιοσύνης, για το πρόσωπο που θα επιλεγεί να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Νομική Υπηρεσία, που περιλαμβάνει και την OLAF.

Koρυφαίος παράγοντας στο χώρο της Δικαιοσύνης προωθεί για τη νευραλγική αυτή θέση τον Π.Α. που είναι στέλεχος του ΣΔΟΕ.


Βίντεο: Είπε ότι «θα έτρωγε το βιβλίο του» εάν οι Εργατικοί έπαιρναν πάνω από 38% και... το έκανε

[Σαν τον Σταθάκη δηλ... τον Απρίλιο του 2014 έλεγε στον Βολουδάκη θα σκίσει τα πτυχία του αν μειωθεί το επιτόκιο των εντόκων γραμματίων μετά την έξοδο στις αγορές και μετά από μερικές μέρες που μειώθηκε... δεν τα έσκισε]

Μπορεί οι εξελίξεις να «τρέχουν» στη Βρετανία μετά την πύρρειο νίκη των Τόρις και την είδηση για σχηματισμό κυβέρνησης μειοψηφίας, όμως ένας πολιτικός συντάκτης κατάφερε να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας με έναν αρκετά σουρεαλιστικό τρόπο: τρώγοντας κατά τη διάρκεια live εκπομπής το βιβλίο του, ως... αυτοτιμωρία για τη λάθος πρόβλεψή του σχετικά με τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης.

Οργή των κατοίκων στο Μενίδι μετά τον θάνατο του 11χρονου - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του πιστολέρο που αφαίρεσε τη ζωή του 11χρονου Μάριου.

KETΡIKH AΣIA KAI BAΛE! Κριάρι προκάλεσε... κομφούζιο στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης [εικόνα]

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα νεαρό κριάρι, για άγνωστο λόγο, βρέθηκε να περπατά στις λωρίδες της Περιφερειακής οδού, στο ύψος του ζωολογικού κήπου με κατεύθυνση δυτικά.

Η ανέραστη προσπάθησε να εμποδίσει την κατάθεση στεφάνου του Γερμανού πρέσβη στο Δίστομο-Τον πήρε απ' το χέρι ο Γλέζος και την παρέκαμψε!

Αλλά τον πήρε από το χέρι ο Γλέζος για να την παρακάμψει, υποστηρίζει ο βουλευτής του Ποταμιού Γ. Μαυρωτάς

«Επεισόδιο» με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του πρέσβη της Γερμανίας καταγγέλλει ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς.

Μητσοτάκης: Για πάντα στη μνήμη μας τα θύματα της χιτλερικής σφαγής του Διστόμου

Το μήνυμα ότι «τα θύματα της χιτλερικής σφαγής του Διστόμου» θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μας, έστειλε με ανάρτησή του στο Twitter o Κυριάκος Μητσοτάκης.


Τατσόπουλος εναντίον λεβεντομαλ@κα Πολάκη που ρίχνει αδέσποτες

Με μια φωτογραφία που απεικονίζει τον αναπληρωτή υπουργό υγείας να ρίχνει μπαλωθιές στον αέρα, ο Πέτρος Τατσόπουλος ξεσπαθώνει σε βάρος του Παύλου Πολάκη με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από το Μενίδι.

Έξω απ΄τη Βουλή το τσίρκο Gay Pride με Ζωή (ενεργητική) και Καρανίκα (παθητικός)-Μήνυμα από κρυφοΤζανακόπουλο

Για μια ακόμα χρονιά, τη δωδέκατη συνεχόμενη, η πολύχρωμη γιορτή του Athens Pride, πραγματοποιείται στην Αθήνα, για πρώτη φορά, όμως, στην «καρδιά της πόλης», στην πλατεία Συντάγματος.

ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟ ΓΙΟ ΣΑΒΒΙΔΗ! Το «αντίο» του Ίβιτς στον ΠΑΟΚ: Τιμή μου που κατακτήσαμε μαζί έναν τίτλο

Με μια δήλωση αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς. Σε αυτή ευχαριστεί τους οπαδούς της ομάδας, τον Ιβάν Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ για τη στήριξή τους και δηλώνει ότι είναι τιμή του που κατέκτησε μαζί με όλους αυτούς έναν τίτλο.


Στο δόκανο της εφορίας ο διάσημος τραγουδιστής που… ξέχασε 650.000 ευρώ!

Στο δόκανο της εφορίας ο διάσημος τραγουδιστής που… ξέχασε 650.000 ευρώ!

O τραγουδιστής δεν είχε υποβάλει φορολογική δήλωση για το 2015, για εισοδήματα 650 χιλιάδων ευρώ, στα οποία αντιστοιχούσε φόρος περίπου 200.000 ευρώ.

Ο 11χρονος μαθητής που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα Κ@ΛΟΓΥΦΤΟΥ-Θλίψη και οργή στο πανελλήνιο [εικόνες]

Απέραντη θλίψη, αλλά και οργή και αγανάκτηση επικρατεί στο Μενίδι αλλά και σε ολόκληρο το πανελλήνιο που πάγωσε από την είδηση, για τον τόσο άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου, από αδέσποτη σφαίρα, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, στο προαύλιο του σχολείου του, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ; Πρέβεζα - 20χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος

Απαγχονισμένος βρέθηκε ένας 20χρονος άνδρας, το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Λυγιά της Πρέβεζας.

Όταν το drift καταλήγει σε… τραγωδία (vid)

Η τέχνη του drift και από που ξεκίνησε αναζητείται εδώ και πολλά χρόνια πίσω. Κυρίως έχει να κάνει με την ικανότητα του οδηγού να μπορεί να ελέγχει τις κινήσεις του αμαξώματος ενός αυτοκινήτου που συνήθως καταλήγει υπερβολική ροπή στους πίσω τροχούς του. Πάντα όμως θα πρέπει να το κάνει με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στους νόμους της Φυσικής, γιατί το τροχαίο καραδοκεί…


Γκάλης: “Καταλαβαίνω τον Αντετοκούνμπο που θέλει μετάλλιο με την Εθνική!”

Ο Νίκος Γκάλης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Τα Νέα” δηλώνοντας πως ουδέποτε στεναχωρήθηκε που δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο ΝΒΑ (σε μία δύσκολη και απρόσιτη για τους Ευρωπαίους εποχή και ας μεγάλωσε σε εκείνα τα μέρη) και τόνισε πως καταλαβαίνει απόλυτα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που προτιμάει μία επιτυχία με την Εθνική παρά ένα πρωτάθλημα στο ΝΒΑ:


Σοβαρά τραυματισμένος ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear, Ρίτσαρντ Χάμοντ

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε σήμερα σε νοσοκομείο στην Ελβετία ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής Ρίτσαρντ Χάμοντ, μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια αγώνα αυτοκινήτων σε ορεινή περιοχή της χώρας.


Η Βενεζουέλα δεν πλήρωσε δάνειο ενός δισ. δολαρίων στη Ρωσία

Το Reuters μεταδίδει πως η κυβέρνηση της Ρωσίας έχει μειώσει τα προβλεπόμενα έσοδα κατά 1 δισ. δολάριο, καθώς αναμένει ότι η Βενεζουέλα μπορεί να μην προχωρήσει σε έγκαιρη πληρωμή δόσεων σε διμερή δάνεια


Διαβάστε για ποιο λόγο έστησαν το μοιραίο γλέντι οι Κ@ΛΟΓΥΦΤΟΙ!

Η δυσλειτουργία του δημοσίου τομέα προκαλεί καθημερινά χιλιάδες προβλήματα στους Έλληνες πολίτες, πολλά εκ των οποίων μάλιστα είναι μη αναστρέψιμα.

1,8 εκ. από τις τσέπες των συνταξιούχων στους συνδικαλιστές μοίρασε το γκ@μενάκι-Βρούτσης: Θα τους τα πάρουμε και θα τα επιστρεψουμε στους συνταξιούχους

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος έκανε νόμο του κράτους την εισφορά υπέρ συνταξιουχικών οργανώσεων, η Έφη Αχτσιόγλου μοίρασε τα λεφτά - Αδιατάρακτο το τρίγωνο κράτος- κόμμα- συνδικάτα και στην εποχή των μνημονίων-Βρούτσης: "Ας γνωρίζουν απο τωρα όλοι οι συνδικαλιστές!Ο νόμος απατη ΣΥΡΙΖΑ καταργείται κ τα 1,8εκ€ επιστρέφουν σ συνταξιούχους"


Η Μέι «θυσίασε» τους 2 ηλίθιους που την πήραν στο λαιμό τους

Ο Τίμοθι και η Χιλ ήταν υπεύθυνοι για το «καταστροφικό» πολιτικό πρόγραμμα των Τόρις - Στελέχη του κόμματος τους κατηγορούν για ανικανότητα και εριστική συμπεριφορά

Οι δύο κορυφαίοι σύμβουλοι της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι παραιτήθηκαν, μετά την αποτυχία των Συντηρητικών να εξασφαλίσουν αυτοδυναμία στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές της Πέμπτης.


Οταν η Νταϊάνα ανακάλυψε τη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα -Δικές της εξομολογήσεις σε βιβλίο «φωτιά»

«Νταϊάνα, η αληθινή της ιστορία». Το βιβλίο που ξεπούλησε κυκλοφορεί ξανά, 20 χρόνια μετά το θάνατο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, σε νέα έκδοση, με περισσότερες αποκαλύψεις.

Ομολογία ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Τόσκα: Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τα άβατα

«Η Δυτική Αττική είναι μια εγκαταλειμμένη για χρόνια περιοχή με τεράστια προβλήματα όπου κανένας δεν είχε τολμήσει να πει καν τα προβλήματα, όχι να τολμήσει να λύσει προβλήματα».


ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ; Πάτρα: Ιρακινός λάθρο απειλούσε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι

Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Καρόλου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εντοπίστηκε αλλοδαπός να κρατά μαχαίρι στο λαιμό του και να απειλεί να αυτοκτονήσει.

Βίντεο: Δείτε τι έκανε ΠΣΕΚΑΖΜΕΝΟΣ πολιτικός πίσω από την πλάτη του Κόρμπιν ενώ εκείνος εκφωνούσε ομιλία

Τα τελευταία δύο 24ωρα σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για το Ukip, το ευρωσκεπτικιστικό και ακροδεξιό ΠΣΕΚΑΖΜΕΝΟ κόμμα της Βρετανίας, το οποίο δεν κατάφερε να πάρει ούτε μία έδρα στις εκλογές της Πέμπτης.

ΞΥΔΑΚΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΒΙΤΣ! Προκλητικές δηλώσεις του προπονητή της Βοσνίας

Απίστευτες δηλώσεις από τον Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς για τα όσα τραγικά συνέβησαν χθες βράδυ στη Ζένιτσα, καθώς αυτοάμυνα χαρακτήρισε τη γροθιά στον Γιαννιώτα, λέγοντας πως οι Έλληνες επιτέθηκαν στον βοηθό του!


Μία ανάσα από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιστιοπλοΐας Μάντης και Καγιαλής

Τίποτα δεν φαίνεται ικανό να ανακόψει την ρότα νίκης που έχουν χαράξει και ακολουθούν πιστά οι Έλληνες Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την κλάση 470 που διεξάγεται στο Σανταντέρ.

Η Ελληνίδα και οι Βόσνιες αντίζηλές της στη Ζένιτσα - ΦΩΤΟ


Όποιος πει πως είχε το βλέμμα του μόνο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ζένιτσας, όπου έπαιζαν η Βοσνία και η Ελλάδα, λέει ψέματα! Το «Bilino Polje» κατακλύστηκε από όμορφες παρουσίες που μαγνήτιζαν τα ανδρικά βλέμματα.


ΠΣΟΦΑ Κ@ΛΟΓΥΦΤΕ! 23χρονος γύφτος ομολόγησε ότι πυροβόλησε την Πέμπτη, που σκοτώθηκε ο 11χρονος

Συνελήφθη το πρωί 23χρονος Ρομά, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε με καραμπίνα, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, που έχασε τη ζωή του, από αδέσποτη σφαίρα, ο 11χρονος μαθητής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών.


ΒΙΝΤΕΟ-Απίθανη απόδραση... από κούνια

Η απόδραση από την κούνια που θα σας τρελάνει:

Λεμπρόν - Έκανε άλει-ουπ στον εαυτό του! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν ο ηγέτης των Καβαλίερς στη νίκη των Κλίβελαντ επί των Γουόριορς με σκορ 137-116.

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕ! «Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ έπρεπε να έχει παραιτηθεί για τον 11χρονο»

Για το χάος στην περιοχή του Μενιδίου ευθύνεται ο δήμαρχος Αχαρνών, αλλά και η Ελληνική Αστυνομία, τόνισε ο συνδικαλιστής και αντιπρόσωπος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δ. Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος.


ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΟΜΩΣ! Κάσελ: Υποδέχθηκαν τον Πάκη με πλακάτ που έγραφαν «Ποτέ ξανά Δίστομο»

Κάτοικοι του Κάσελ υποδέχθηκαν τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Γερμανό ομόλογό του κρατώντας πλακάτ για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων της σφαγής του Διστόμου.


Αμύνταιο: Τεράστια κατολίσθηση στο ορυχείο -Εκκενώθηκαν σπίτια για λόγους ασφαλείας [βίντεο]

Τεράστιες μάζες εδάφους αποκολλήθηκαν και μετακινήθηκαν σε απόσταση τουλάχιστον 40 μ., στη μεγάλη κατολίσθηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο ορυχείο Αμυνταίου του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας.


Οι διεθνείς φώναζαν στην Αστυνομία της Βοσνίας να σταματήσει το ξύλο στους Ελληνες οπαδούς [εικόνες]

[Ο Ζέκα ήταν ο πρώτος που έτρεξε και διαμαρτύρονταν... πολύ πόρωση με την Ελλάδα το άτομο αν κρίνω κι απ' τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα "θέλαμε να κάνουμε περήφανους όλους τους Έλληνες"]
Για χρόνια θα θυμούνται οι Έλληνες διεθνείς το ταξίδι τους στη Ζένιτσα και κυρίως για όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα.

Πατέρας σώζει το γιο του από ξηρό πνιγμό αφού είχε δει στις ειδήσεις τα συμπτώματα

Ενα τραγικό περιστατικό, με θύμα τον Φράνκι Ντελγκάντο, από το Χιούστον του Τέξας, έγινε η αφορμή για να έρθει ξανά στην επιφάνεια το φαινόμενο του δευτερεύοντος ή ξηρού πνιγμού, εξαιτίας του οποίου το τετράχρονο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή, μια εβδομάδα σχεδόν αφότου πήγε μαζί με την οικογένεια του για μπάνιο στο φράγμα του Τέξας Σίτι.

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! Πάτρα: Βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί του Σώρρα με σημαίες και συνθήματα [εικόνες & βίντεο]

Κυκλοφοριακό χάος προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Πάτρα από τους «πιστούς» οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα.

Οι θερμοί υποστηρικτές του πραγματοποίησαν αυτοκινητοπορεία στο κέντρο της Πάτρας φορώντας...

Το μήνυμα του Παπασταθόπουλου στο facebook

Το δικό του μήνυμα για το θετικό αποτέλεσμα της εθνικής ομάδας στη Βοσνία και τα όσα ακολούθησαν έγραψε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ! ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙ Ο ΤΥΦΛΟΣ! Κουρουμπλής: Η κυβέρνηση έσπασε τα μούτρα της αλλά δεν δραπετεύσαμε

«Στην Ελλάδα η ζωή δεν ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015, βλέπετε τι μπόχα βγαίνει από την εξεταστική στην Υγεία. Και αυτοί που μας οδήγησαν εκεί, κουνάνε και το δάχτυλο σε εμάς», τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στη συχνότητα του Flash 96,0 F.M.


Σαμ Πανόπουλος: Ο Ελληνας μετανάστης στον Καναδά που είχε την έμπνευση για τη «χαβανέζικη» πίτσα

Ηταν Ελληνας. Ζούσε στον Καναδά. Και είχε την «έμπνευση» για την «χαβανέζικη» πίτσα, που πριν από λίγο καιρό δίχασε αρκετούς.

«Ταΐζουν» κι άλλο τη γραφειοκρατική τρέλα: Έως και 23 έγγραφα για πώληση ακινήτου

Νέα γραφειοκρατία αναμένεται να προστεθεί στην αγορά ακινήτων, όπου ήδη απαιτούνται κατά μέσο όρο 10 έγγραφα, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις για κάθε συναλλαγή, είτε πρόκειται για αγοραπωλησία είτε για ενοικίαση.


Έντονη λογομαχία Ντουράντ-ΛεΜπρόν! (vid)

Oι Κέβιν Ντουράντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς αντάλλαξαν κάποια... γαλλικά κατά τη διάρκεια του Game 4 και η κατάσταση πήγε να ξεφύγει
Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν οι Κέβιν Ντουράντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς στον τέταρτο τελικό του NBA.

Η κυβέρνηση-τροχονόμος και ο Τσίπρας… Πολέτι (απολαυστικό Video)

Με ένα σπαρταριστό video του 2016 και κληθείς να σχολιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, ο γνωστός Πειραιώτης συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος, που πάντα παραμένει αριστερός εκτός κομματικής γραμμής, αναφέρθηκε στην «μεταγραφή-εξαφάνιση» του περιβόητου Αργεντίνου τερματοφύλακα Πολέτι στον Ολυμπιακό που είχε γίνει το 1972, επί προεδρίας Νίκου Γουλανδρή.


Ποιους πολιτικούς αρχηγούς κατηγόρησαν για ασέβεια «γαλάζιοι» βουλευτές

Πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασαν πρόσφατα την οργή τους για τις ομιλίες του Πάνου Καμμένου των ΑΝΕΛ και του Βασίλη Λεβέντη της Ένωσης Κεντρώων στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή στη μνήμη του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Ροναλντίνιο: H Ελλάδα είναι μια χώρα που με γοητεύει

Μετά τις διακοπές στην Μύκονο, ο σούπερ σταρ των γηπέδων απαντά στο ερώτημα «Μέσι ή Ρονάλντο», εξηγεί ποια είναι τα επόμενα σχέδιά του και αποκαλύπτει αν δέχτηκε ποτέ πρόταση να αγωνιστεί σε ελληνική ομάδα


Βίντεο: Εκατοντάδες γυμνά μοντέλα στην Τάιμς Σκουέρ «γιορτάζουν» το ανθρώπινο σώμα και τη διαφορετικότητα

Οι τουρίστες της Νέας Υόρκης έμειναν με ανοιχτό το στόμα αντικρίζοντας σήμερα στο κέντρο της πόλης πάνω από 200 γυμνά μοντέλα κάθε μεγέθους, σχήματος και... χρώματος


Εντυπωσιάζει το εκκλησάκι που χτίστηκε μέσα σε δέντρο 300 ετών!

Εντυπωσιάζει το εκκλησάκι που χτίστηκε προς τιμήν του Αγίου Παΐσιου, στο εσωτερικό ενός δέντρου- 300 ετών. Το πανέμορφο εκκλησάκι βρίσκεται 22 χιλιόμετρα βόρεια της Κόνιτσας στο χωριό Αγία Βαρβάρα, εκεί όπου στα νεανικά του χρόνια περνούσε ο Άγιος πηγαίνοντας στο κοντινό χωριό Αμάραντος, για να εκτελέσει ξυλουργικές εργασίες και επισκευές σε ντόπιες οικίες.

Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Λαρισαίος πήγε για one night stand και «έχασε» λεφτά και αυτοκίνητο

O 44χρονος δέχθηκε το χτύπημα που του άνοιξε το κεφάλι και ένας άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά άρπαξε από τις τσέπες του 3.100 ευρώ και το κλειδί του οχήματός του


Καβγάς στον «αέρα»- Γρηγοράκος: Στρατιωτάκια οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, τα ψηφίζουν όλα -Ζαχαριάδης: Μην κάνετε bullying

Κατακόρυφα ανέβηκε το «θερμόμετρο» της έντασης, ανάμεσα στον Λεωνίδα Γρηγοράκο και τον Κώστα Ζαχαριάδη, σε τηλεοπτική εκπομπή.


Ρέγκλινγκ: Η Ελλάδα θα στεκόταν ήδη στα πόδια της, αν Τσίπρας-Βαρουφάκης δεν είχαν πάρει λάθος πορεία το 2015

Για πρόοδο στο «μέτωπο» της διάσωσης της Ελλάδας κάνει λόγο ο Κλάους Ρέγκλινγκ, ο οποίος επισημαίνει όμως ότι αν η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε κάνει τα λάθη του 2015, τότε η χώρα μας θα στεκόταν ήδη στα πόδια της.


ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ... ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! Βαρεμένος: Άγνωστο αν θα ληφθούν νέα μέτρα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος παραδέχτηκε σήμερα ότι «κανονικά» η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ δεν έπρεπε να δεχθεί τη νομοθέτηση κι άλλων μέτρων για «πάγωμα» συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου ορίου. Παράλληλα μιλώντας στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ ομολόγησε πως δεν μπορεί να βεβαιώσει ότι τους επόμενους μήνες δεν θα ληφθούν κι άλλα μέτρα!