12 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ! Γύφτοι του Μενιδίου: Αν προκληθούμε θα απαντήσουμε και με όπλα-αντιπρόσωπος της πανελλήνιας ομοσπονδίας ΓΥΦΤΩΝ: Κάποιοι ανέχονται την κατάσταση στο Μενίδι

Εκτός ορίων φαίνεται να είναι η κατάσταση στο Μενίδι μετά τον θάνατο του 11χρονου μαθητή από αδέσποτη σφαίρα.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου υπήρξαν ενέργειες αντεκδίκησης με ρίψη μολότοφ σε σπίτια των Ρομά με τους τσιγγάνους στο Μενίδι να ζητούν δίκαιη αντιμετώπιση από τους κατοίκους και την αστυνομία, διότι διαφορετικά θα βγάλουν τα όπλα.


ΒΙΝΤΕΟ-Μενίδι-Πετροπόλεμος σε νέα πορεία κατοίκων-Πολίτες εγκλώβισαν ομάδα αστυνομικών -Τραυματίες άνδρες των ΜΑΤ [εικόνες]

Ξεφεύγει η κατάσταση στο Μενίδι μετά τα νέα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν και σήμερα το απόγευμα. Αυτή την ώρα έχει εγκλωβιστεί μια ομάδα αστυνομικών από αγανακτισμένους κατοίκους και υπάρχουν τραυματίες άνδρες των ΜΑΤ.

ΠΑΛΙ ΠΟΥΛΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ! Reuters: Στο Eurogroup θα περάσει η πρόταση Λαγκάρντ -Με ΔΝΤ, χωρίς λεφτά, αργότερα το χρέος

Η πρόταση της Κριστίν Λαγκάρντ, προκειμένου να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο, θα εγκρίνει πιθανότατα το Eurogroup την Πέμπτη, σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους που μίλησαν στο Reuters.


Εως 760.000 νέες θέσεις εργασίας φέτος στη Γερμανία -Σε ποιους κλάδους υπάρχουν ανάγκες

Το κλίμα στη γερμανική αγορά εργασίας είναι εξαιρετικό. Σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις, έως το τέλος του έτους αναμένεται να δημιουργηθούν έως και 760.000 νέες θέσεις εργασίας. Αισθητή άνοδος στον κλάδο της υγείας.


Πακιστάν: Τον καταδίκασαν σε θάνατο για «βλάσφημα» σχόλια στο Facebook

Με τη ζωή του θα πληρώσει ένας Πακιστάν τα σχόλια που έκανε στο Facebook, καθώς αυτά κρίθηκαν βλάσφημα.

Δικαστήριο στο Πακιστάν επέβαλε στον Ταϊμούρ Ράζα τη θανατική ποινή, για τα σχόλια που είχε δημοσιεύσει για τον Μωάμεθ και τις συζύγους του.

ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΕΙ! Τζέκο για την επίθεση στον Μανωλά: «Αυτά συμβαίνουν στο γήπεδο»

Να βάλει τέλος στο επεισόδιο που είχε με τον Κώστα Μανωλά προσπάθησε ο Έντιν Τζέκο με δηλώσεις του σε ιταλικό ΜΜΕ.


H απεικόνιση της περιοχής του ρήγματος του σεισμού στη Λέσβο [εικόνα]

Απεικόνιση του ρήγματος του σεισμού, με επίκεντρο την θαλάσσια περιοχή νότια από το Πλωμάρι της Μυτιλήνης, όπως προσδιορίστηκε από το μέλος της Ερευνητικής Ομάδας Γεωλογίας των Σεισμών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Σωτήρη Βαλκανιώτη, δημοσιεύει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗ.ΣΥ. και ΝΔ παρόντες στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Πάνου Σόμπολου [εικόνες]

Παρουσία δημοσιογράφων, πολιτικών από τη Ν.Δ., από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και από τον ΣΥΡΙΖΑ, αστυνομικών και απλών πολιτών ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος παρουσίασε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Οι αστέρες του εγκληματικού πανθέου όπως τους έζησα».

Μητσοτάκης: Είμαστε κοντά στους κατοίκους της Λέσβου – Στο νησί κλιμάκιο της ΝΔ

«Είμαστε κοντά» στους κατοίκους της Λέσβου​, ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter για τον σεισμό που έπληξε το νησί.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Ο Ιατρικός Σύλλογος καλύπτει τους τσαπατσούληδες: Από πότε η ΕΛ.ΑΣ. ασχολείται με διαρροές και όχι με τον φόνο του 11χρονου;

Δριμύ κατηγορών από τον γ.γ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Δημήτρη Βαρνάβα κατά κύκλων της ΕΛ.ΑΣ.

«Διαβάζουμε σε σημερινό ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου πως «κύκλοι της ΕΛΑΣ» επικρίνουν τους γιατρούς του Αγ. Σοφία ότι...

Πρετεντέρης: Ποτάμι

"Όποιος κόβει τις γέφυρες είναι τελικά ο πρώτος που πέφτει στο ποτάμι" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Η απίστευτη αμορφωσιά των κομματόσκυλων της ΕΡΤ-Τι έγραψαν για τον σεισμό στη Λέσβο! (ΦΩΤΟ)

Είναι κάποιες στιγμές που τα λόγια είναι περιττά, αλλά με αυτό που αντικρίσαμε θα ήταν πολύ δύσκολο να το αφήσουμε ασχολίαστο.

Forbes: Αυτοί είναι οι διάσημοι που πλούτισαν τον τελευταίο χρόνο -Ποιος ξεπέρασε την Beyonce [λίστα]

Δεν είναι μυστικό ότι η Beyonce είναι από τις σταρ που κερδίζουν τα περισσότερα κάθε χρόνο. Κι όμως, δεν είναι στην κορυφή της λίστας του Forbes με τους διάσημους που έβγαλαν τα πιο πολλά χρήματα το τελευταίο έτος.


Νέα ανακοίνωση της ΣΕΚΑΠ: Δεν μας έχει ζητηθεί αρμοδίως να δώσουμε πληροφορίες για το πλοίο στα Χανιά

Η εταιρία μας δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Ανακοίνωση σχετικά με το... στοιχειωμένο πλοίο στην Παλαιοχώρα Χανίων εξέδωσε η ΣΕΚΑΠ, δηλώνοντας έκπληξη, καθώς και ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.


Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα στο χωριό Βρίσα

Νεκρή ανασύρθηκε πριν από λίγα λεπτά (στις 8:20 το βράδυ) η εγκλωβισμένη στα ερείπια 45χρονη γυναίκα.


Μενίδι: Εκαψαν και τα 2 σπίτια του 23χρονου ΓΥΦΤΟΥ -Τι υποστηρίζει η οικογένειά του

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής (12/6) στο Μενίδι, με τους κατοίκους να καίνε και τα δύο σπίτια της οικογένειας Καλαμιώτη, ο γιος της οποίας πυροβόλησε το βράδυ της Πέμπτης και κατηγορείται για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου.

Αναζητεί τον Γιαννιώτα για να ζητήσει… συγνώμη ο βοηθός προπονητή της Βοσνίας


[Κι ο Γιαννιώτας ρε φίλε τι φάση! Πάει στη μανούρα με την πετσέτα γύρω απ' το λαιμό λες και πάει στη σάουνα ή στην Ψαρρού της Μυκόνου και μόλις τις τρώει γυρνάει και κλαψουρίζει στον Έλληνα φροντιστή!! Να τα λέμε κι αυτά...]

Ο Στεφάν Ζιλί μετά την απαράδεκτη ενέργεια του να γρονθοκοπήσει τον Γιάννη Γιαννιώτα προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του για να του ζητήσει συγνώμη!


Απίστευτη δήλωση! Ποιος δήμαρχος είπε ότι ο σεισμός στη Λέσβο είναι… τεχνητός

Λίγες ώρες μετά από το σεισμό των 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στο Αιγαίο, που άφησε πίσω του τουλάχιστον δέκα τραυματίες και πολλά σπίτια με μεγάλες ζημιές, ο δήμαρχος της Άγκυρας Μελίχ Γκοτσέκ είπε πως ο σεισμός θα μπορούσε να είναι τεχνητός.

Πανικόβλητος Τσίπρας συγκαλεί έκτακτο υπουργικό συμβούλιο-Eurogroup: Προς μετάθεση των αποφάσεων για το χρέος

Το υπουργικό συμβούλιο συγκαλεί εκτάκτως αύριο στη 1 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, με στόχο να ενημερώσει τους υπουργούς για όλες τις τελευταίες εξελίξεις ενόψει και του κρίσιμου Eurogroup.


Ασίγαστη η οργή στο Μενίδι: Νέα πορεία για τον Μάριο

Δεν κοπάζει η οργή των κατοίκων του Μενιδίου μετά την ανείπωτη τραγωδία που στοίχισε τη ζωή του 11χρονου Μάριου. Αυτή την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη άλλη μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας με βασικό σύνθημα «έξω η πρέζα απ΄το Μενίδι».

Αγωνία στη Βρίσα της Λέσβου για την εγκλωβισμένη γυναίκα-10 τραυματίες και μεγάλες καταστροφές σε Πλωμάρι-Βρίσα-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Τα σωστικά επικοινωνία δεν έχουν επικοινωνία με τη γυναίκα - Απεγκλωβίστηκε άλλο ζευγάρι ηλικιωμένων από τη Βρίσα - Εικόνες μεγάλης καταστροφής στη Βρίσα που σχεδόν ισοπεδώθηκε και σε πολλά χωριά σε μια περιοχή 40 χλμ από το αεροδρόμιο Μυτιλήνης μέχρι το Πλωμάρι

Μενίδι: Βρέθηκε και 2ος κάλυκας στην ταράτσα του σχολείου που έχασε την ζωή του ο 11χρονος

Νέα δεδομένα προστίθενται στην τραγωδία στο Μενίδι, όπου ένας 11χρονος έχασε την ζωή του στο 6ο Δημοτικό σχολείου όταν τον βρήκε αδέσποτη σφαίρα.


ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Ανεστάλη η ποινή για τον 23χρονο Ρομά -Μένει ελεύθερος

Νέα απόφαση εξέδωσε η Δικαιοσύνη για τον 23χρονο Ρομά, ο οποίος πλέον μένει ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, ανέστειλε τελικά την εκτέλεση της ποινής του 23χρονου Ρομά το Αυτόφωρο Μονομελές αποτρέποντας έτσι το ενδεχόμενο να οδηγηθεί στη φυλακή για την κατηγορία των άσκοπων πυροβολισμών στο Μενίδι, 500 μέτρα μακριά από το σχολείο, όπου έχασε τη ζωή του ο 11χρονος Μάριος.


Ο Πέτρος Κόκκαλης παρέα με την Δήμητρα Ματσούκα στο γάμο του γιου του κυρ Σάββα με τη Δούκισσας Νομικού [βίντεο]


[Ακόμα γελάω που ο Σωκράτης έφαγε τη γυναίκα του κυρ Σάββα και μετά από οίκτο τον πήρε υπο την προστασία του]

Εκτός από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον γάμο της Δούκισσας Νομικού έδωσε το παρόν και ο μεγάλος του γιος Πέτρος. 

ΔΕΗ για Αμύνταιο: Υπερβολές το 1 δισ. ευρώ για τη ζημιά, την υπολογίζουμε στα 200 εκατ. ευρώ

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης, επισήμανε ότι υπάρχει κοίτασμα λιγνίτη μέγεθους 4,5 εκατομμυρίων τόνων, το οποίο είναι ανέπαφο και μπορεί να τροφοδοτεί τις μονάδες του σταθμού Αμυνταίου


Η στιγμή της τραγωδίας: Δείτε βίντεο ντοκουμέντο λίγο αφότου κατέρρευσε στο σχολείο ο Μάριος

Τραγική ειρωνεία: Την ώρα που τον παραλαμβάνει το ασθενοφόρο οι συμμαθητές του τραγουδούν: Τραγούδι λέω δυνατά, ν' ακούσουν όλα τα παιδιά, ν΄ακούσει η Πολιτεία....


ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΓΚΟΜ@ΝΑΚΙ! Εντοκο δάνειο 10 εκατ. ευρώ από τον ΕΦΚΑ στον ΕΔΟΕΑΠ

[ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΦΟΥ Ο ΕΔΟΕΑΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΡΟΥΣ! Ο Οργανισμός επικούρησης και περίθαλψης βρίσκεται υπό κατάρρευση μετά την κατάργηση του αγγελιόσημου  που τον «αιμοδοτούσε» και η λύση για την εξεύρεση νέου πόρου δεν έχει ακόμα δρομολογηθεί]

Εντοκο δάνειο ύψους 10 εκατ. ευρώ από τον ΕΦΚΑ θα πάρει ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Ασφάλισης και Επικούρησης (ΕΔΟΕΑΠ).


ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Ρωσία: Συνελήφθη ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι

Πριν από την έναρξη ενός συλλαλητηρίου χωρίς άδεια, ωστόσο η διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ανέφερε η σύζυγός του στο Twitter


Γλέζος κατά Ζωής: Θέλεις αυτοπροβολή, άλλα έκανες όταν ήσουν πρόεδρος της Βουλής

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς απαντά στις αιτιάσεις της δικηγόρου και εξηγεί γιατί πήρε από το χέρι τον πρεσβευτή της Γερμανίας - Υπενθυμίζονται οι περιπτώσεις στις οποίες η Κωνσταντοπούλου δέχθηκε την παρουσία του Γερμανού πρέσβη - Κατηγορείται για κίνητρα αυτοπροβολής και πικρία για την απομόνωση που ένιωσε το Σάββατο

Απαγορεύει το νικάμπ και τη μπούρκα η Νορβηγία -Αποβολές και απολύσεις σε όσες δεν υπακούσουν


Η Νορβηγία σχεδιάζει να απαγορεύσει το νικάμπ και την μπούρκα που φορούν οι μουσουλμάνες σε νηπιαγωγεία, σχολεία και πανεπιστήμια, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.


Ο Λαιμός θα γίνει νησί, ο Ορνός στη Μύκονο θα χαθεί -Τι θα συμβεί στην Ελλάδα λόγω κλιματικής αλλαγής

Ποιο θα είναι το μέγεθος της κλιματικής αλλαγής στη χώρα μας και ποιες οι επιπτώσεις;

Μέχρι το 2065 τα Δέλτα μεγάλων ποταμών της Ελλάδας, όπως του Αξιού, ενδεχομένως να μετατραπούν σε θαλάσσιους κόλπους.

Βιώνουμε την ανατροπή των αξιών

Του Σάκη Μουμτζή

Προχθές στην Βουλή, ο Ε.Τσακαλώτος εξίσωσε το δικαίωμα στην εργασία με τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και των κοινωνικών κινημάτων. Ως γνωστόν η ριζοσπαστική Αριστερά, είναι  εχθρός του αποστεωμένου δογματικού μαρξισμού. Ετσι, έχει αποβάλλει την παραδοσιακή «εργατίτιδα» – δηλαδή τον πρωτοποριακό ρόλο του προλεταριάτου – και έχει αναδείξει τα διάφορα κινήματα κοινωνικής κριτικής (μετανάστες, οικολόγοι, ομοφυλόφιλοι,αντιρρησίες συνείδησης, κλπ), σε πρωταγωνιστές των αγώνων της ριζικής ανατροπής.


Στάση του Νίκα: Η επανάσταση που κλόνισε το Βυζάντιο

Η Στάση του Νίκα υπήρξε η μεγαλύτερη εξέγερση που έλαβε χώρα στην ιστορία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η αντιμετώπισή της από αποδείχθηκε δύσκολη.


BINTEO-Πολύ ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ με επίκεντρο ανάμεσα σε Χίο και Λέσβο

Η πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε αντιληπτή μέχρι την Αθήνα - Νέα σεισμική δόνηση 4,6 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:35 - Λέκκας: Δεν περιμέναμε τον σεισμό - Ζημιές και στην Τουρκία

Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:28 το μεσημέρι της Δευτέρας μεταξύ Λέσβου και του ακρωτηρίου της Χίου.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΥΡΙΖΑίος ψήφισε τα μέτρα γιατί έχει... στεγαστικό δάνειο

Είχαμε ακούσει για τις αντιδράσεις των βουλευτών στα νέα μέτρα που καλούνταν να ψηφίσουν και το επιχείρημα ότι θα τους στριμώξουν οι ψηφοφόροι τους.

Ε, λοιπόν ακούσαμε πως κάποιοι είχαν και άλλα… ζητήματα για να ζυγίσουν την ψήφο τους.

Χαμός στο ρινγκ - Ορμησαν σε αθλητή kick boxing μετά από νοκ άουτ χτύπημα [βίντεο]

Η μονομαχία του Harut Grigorian με τον Murthel Groenhart στο Παρίσι συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, ωστόσο η εξέλιξη της μονομαχίας στο ρινγκ ήταν απροσδόκητη.


40 μήνες φυλάκιση στον ΓΥΦΤΟ που πυροβολούσε όταν σκοτώθηκε ο 11χρονος

Σε 40 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο 23χρονος Ρομά που συνελήφθη καθώς είχε ομολογήσει ότι το βράδυ της Πέμπτης, όταν και έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα ο 11χρονος Μάριος, στο Μενίδι, είχε πυροβολήσει στον αέρα.


ΑΨΟΓΟΙ! Αποκάλυψη: Oι Γάλλοι δολοφονούν τζιχαντιστές για να μην επιστρέψουν στη Γαλλία

Η αμερικανική καθημερινή εφημερίδα The Wall Street Journal αποκάλυψε ότι οι γαλλικές ειδικές δυνάμεις προσλαμβάνουν ιρακινούς στρατιώτες προκειμένου να δολοφονήσουν γάλλους υπηκόους του ισλαμικού κράτους στη Μοσούλη. Στόχος είναι να αποτρέψουν, με κάθε μέσο, την επιστροφή αυτών των τζιχαντιστών στη Γαλλία.

Observer: Ο Γιούνκερ έπεισε την Μέι να πάει σε εκλογές!

Τον Μπόρις Τζόνσον προκρίνουν για αντικαταστάτη της στελέχη των Συντηρητικών - Αύριο η κρίσιμη συνάντηση με την επικεφαλής του βορειοϊρλανδικού DUP


Βίντεο: Έκαναν τατουάζ στο μέτωπο τρομοκρατημένου έφηβου «κλέφτη» για να τον τιμωρήσουν

«Είμαι κλέφτης και αποτυχημένος». Με αυτή τη φράση θέλησαν να σημαδέψουν για πάντα δύο άνδρες έναν έφηβο από τη Βραζιλία, επειδή σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους προσπάθησε να κλέψει ένα ποδήλατο σε μια μικρή πόλη του Σάο Πάολο.

Χρηματιστήριο Αθήνας: Σε κατάρρευση η μετοχή της ΔΕΗ λόγω Αμύνταιου

Η κατολίσθηση του ορυχείου στο Αμύνταιο οδηγεί σε κατάρρευση την μετοχή της ΔΕΗ, ωστόσο η αγορά διατηρείται πέριξ των 780 μονάδων έχοντας τις τραπεζικές μετοχές σε θετικό momentum. Θετικά κινούνται και οι μετοχές του ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΕΛΠΕ, τίτλοι που στηρίζουν τον Γενικό Δείκτη.


Πάτρα: Αντιμέτωπη με πρόστιμο 60.000 ευρώ γυναίκα που πέταξε γατάκια σε κάδο!

Σοκ προκάλεσε στην περιοχή του Κάστρου στην Πάτρα η απόπειρα μιας γυναίκα να θανατώσει δυο μικρά γατάκια κλείνοντάς τα μέσα σε μια νάιλον σακούλα από σούπερ μάρκετ και να πετάει σε έναν κάδο απορριμμάτων για να τα «αλέσει» η μηχανή του απορριμματοφόρου!


Γεωργιάδης για Μενίδι: Η Πολιτεία πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει

Στην τραγωδία στο Μενίδι, στην καταστροφή στο Αμύνταιο, αλλά και στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, σε σημερινή συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Alpha 989.


Χάρακας, η γέφυρα-θαύμα της μηχανικής στην Κεφαλονιά -Πάνω στο ενεργό σεισμικό ρήγμα [εικόνες & βίντεο]

H γέφυρα του Χάρακα, το έργο που αποτελεί ένα μικρό θαύμα της μηχανικής, μοναδικό στην Ευρώπη, με πολλές ιδιομορφίες και πρωτιές, παραδίδεται αυτή την εβδομάδα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κεφαλονιάς.

Περιβαλλοντικό πάρκο στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Την προοπτική δημιουργίας περιβαλλοντικού πάρκου σε ορεινό σημείο των Χανίων, που θα φέρει το όνομα

«Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», συζήτησαν σήμερα σε συνάντησή τους, η κόρη του εκλιπόντα πρώην Πρωθυπουργού, Κατερίνα Μητσοτάκη, με τον αντιπεριριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη.

Σοκαριστικό: Άφησε τα δυο κοριτσάκια της να πεθάνουν στο αυτοκίνητο, ενώ εκείνη διασκέδαζε!

Η 19χρονη άφησε τις κόρες της, ενός και δύο ετών, επί 15 ώρες μέσα στο καυτό αμάξι χωρίς νερό ή τροφή

Μια σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στο Τέξας, όπου μια έφηβη μητέρα άφησε τις δύο τις κόρες, ηλικίας ενός και δύο ετών, να πεθάνουν από την ζέστη, ενώ εκείνη διασκέδαζε με τους φίλους της.

Αντί για το Μενίδι ο Τόσκας απαντά… στον Χρυσόγονο να πάει στο Δενδροπόταμο!

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στην πρώτη του δήλωση για το θάνατο του 11χρονου Μάριου, προτίμησε να ανταποδώσει τα εσωκομματικά πυρά που δέχτηκε από τον Κώστα Χρυσόγονο, παρά να προτείνει μία λύση για να μην συμβεί ποτέ ξανά κάποιο παρόμοιο περιστατικό.

Σύσκεψη στη ΝΔ υπό τον Μητσοτάκη για την κατάσταση στο Μενίδι-"Ο Τσίπρας μας έλεγε ότι «το θέμα δεν είναι επίκαιρο»"

Σύσκεψη για την έξαρση της εγκληματικότητας και την κατάσταση που επικρατεί στο Μενίδι, συγκαλεί το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι 9 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα [λίστα]

Τρεις ελληνικές εταιρείες και έξι πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας περιλαμβάνονται στην ετήσια λίστα Great Place to Work με τις καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης για το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η αδελφή της Κέιτ Μος «συνελήφθη» να ουρεί δημοσίως, μέσα στη μέση του δρόμου [εικόνες]

Νύχτα έντασης πέρασε στην Ιμπιζα η αδελφή της Κέιτ Μος, Λότι.

Η 19χρονη πέρασε απίστευτη νύχτα με τους φίλους της και όχι μόνο τσακώθηκε με το αγόρι της αλλά «πιάστηκε» από τις κάμερες να ουρεί μες στη μέση του δρόμου.

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟ@ΣΤΑΡΙΑ! Νικολόπουλος: Οι ομοφυλόφιλοι «κουρέλιασαν» τη σημαία και ο ΣΥΡΙΖΑ κρατούσε... φανάρι!

Ο Μητσοτάκης του φταίει του ΝικόλαΧΑΧΑΧΑΧΑ

Οι ομοφυλόφιλοι βεβήλωσαν την ελληνική σημαία στην πλατεία Συντάγματος, δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή το Athens Pride που διοργανώθηκε το Σάββατο.