14 Ιουνίου 2017

Πρετεντέρης: Έσφιξαν οι ζέστες

"Ο ψηφοφόρος προεξοφλεί την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ επειδή θέλει να τον τιμωρήσει για ό,τι του έκανε ή δεν του έκανε" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-Άλλος μπετόστοκος με "Μυτιλήνη και Λέσβο"

Καλά ρε μπετόστοκε δεν έμαθες τίποτα για την ξεφτίλα του αρχηγού σου; Μετά τον Τσίπρα και ο Σπίρτης μιλάει για Μυτιλήνη και Λέσβο:

Επεισόδια μεταξύ ΓΥΦΤΩΝ και πολιτών -Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Ένταση επικρατεί το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Μυρτιάς Αιγιαλείας, καθώς πολίτες ενεπλάκησαν με Ρομά ΓΥΦΤΟΥΣ.

Εργαζόμενοι στον Πήγασο: Ο κ. Μπόμπολας δεν επιθυμεί την επανακυκλοφορία των εντύπων

Οι εργαζόμενοι στον Πήγασο εξέδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης ενημερωτική ανακοίνωση, τονίζοντας ότι ο εκδότης κ. Φώτης Μπόμπολας «δεν παρείχε καμία δέσμευση για την καταβολή των δεδουλευμένων».


ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΣ! Δικαιολογίες Πολάκη για την φυλάκα: Έκανα την προβλήτα με φυσικά υλικά και 4Χ τον τουρισμό

[Παυλή και που να δεις που θα πάει ο τουρισμός αν μπετονάρουμε λίγο ακόμα τη Μύκονο ή αν φτιάξουμε κανα σουβλατζίδικο με τα μάρμαρα που είναι πεταμένα πάνω στην Ακρόπολη]
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σχολίασε μέσω Facebook την ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή που του επεβλήθη, καθώς χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής (κτηματική υπηρεσία) κατασκεύασε το 2011 όταν ήταν δήμαρχος Σφακίων, αυθαίρετη προβλήτα από μπετόν και πέτρα μήκους 30 μέτρων, πλάτους 1 μέτρου και ύψους 2 μέτρων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Νέα έκρηξη οργής στο Μενίδι - Κάτοικοι έκλεισαν την Αττική Οδό

Σε αποκλεισμό της Αττικής Οδού προχώρησαν πριν λίγο κάτοικοι του Μενιδίου που για ακόμη μια μέρα διαμαρτύρονται για την ανομία και την εγκληματικότητα στην περιοχή τους.

Λονδίνο: Τρομακτικό βίντεο, μέσα στον φλεγόμενο πύργο -Είμαστε εγκλωβισμένοι στον 23ο όροφο, ελάτε!

Ενα τρομακτικό βίντεο, από το εσωτερικό του φλεγόμενου πύργου στο Λονδίνο, αποκαλύπτει τις φρικτές στιγμές και τον πανικό που έζησαν οι κάτοικοι, ενώ οι φλόγες εξαπλώνονταν.

ΣΚΑΣΤΕ! ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Δεν πάει άλλο, η αντοχή μας εξαντλήθηκε!

Δεν πάει άλλο, λένε οι έμποροι της Αθήνας, για την αυξημένη παραβατικότητα στο κέντρο της πόλης!

Όπως τονίστηκε και στην χθεσινή συνάντηση στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Δημοσίας Τάξης κου Δημήτρη Αναγνωστάκη παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος και μελών της διοίκησης του Συλλόγου, κάτι πρέπει να γίνει με την έξαρση της παραβατικότητας, καθώς μπαίνουμε στην τουριστική περίοδο.


ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ! ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ! Το Ισραήλ κατεδάφισε χωριό Βεδουίνων για 114η φορά!

Η έκπληξη των Βεδουίνων ήταν ακόμα μεγαλύτερη, καθώς με κρατική εντολή, καλούνται να πληρώσουν 541.000 ευρώ, για να αποζημιώσουν το κράτος του Ισραήλ, για τις συνεχόμενες κατεδαφίσεις του χωριού τους, με τις οποίες το ζημιώνουν


ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ! Politico: Γιατί η Ελλάδα είναι «de facto αποικία» της Γερμανίας -Χλευάζουν τον Τσίπρα για τις επαφές για το χρέος

«Καημένε Αλέξη Τσίπρα. Για μέρες, ο Ελληνας ηγέτης είναι στα τηλέφωνα, προσπαθώντας να εξασφαλίσει τους καλύτερους πιθανούς όρους για τη χώρα του. Μέχρι τώρα, με τις προσπάθειές του έχει κερδίσει περισσότερο τον χλευασμό, παρά τον σεβασμό, ιδιαίτερα στη Γερμανία».


Βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε ο Νετανιάχου

Βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να γνωρίσει την πόλη, έκανε το απόγευμα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο οποίος...

Για τα... ρουσφέτια του Ανδρέα Μαρτίνη εγκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη Ν.Δ.!

Χωρίς καν... υπόνοιες για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, για την "βέβαιη" αποκάλυψη των οποίων έχει χυθεί πολύ μελάνι, ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου με ανακοίνωσή του τη Ν.Δ. αποκλειστικά και μόνον για τα... ρουσφέτια τα οποία πραγματοποίησε ο πρώην πρόεδρος του θεραπευτηρίου της Αθήνας "Ερρίκος Ντυνάν" Ανδρέας Μαρτίνης, χωρίς ο ίδιος να έχει εξηγήσει μέχρι σήμερα γιατί υπήρξε τόσο ευεπίφορος στην ικανοποίηση των αιτημάτων για χαριστικούς διορισμούς υμετέρων στο "Ερρίκος Ντυνάν"...

Τουρκοκύπριοι δάσκαλοι καταγγέλλουν: Έχουμε 190 τζαμιά και 160 σχολεία!

«Άρωμα» σκανδάλου μυρίζει στα Κατεχόμενα, με την ένωση Τουρκοκύπριων δασκάλων να καταγγέλλει ότι «υπουργός» απαλλοτριώνει σχολεία για να τα μοιράσει σε οικείους του


Ο Αλ-Σίσι καλεί τα αραβικά κράτη σε συστράτευση εναντίον του Ερντογάν: Χρηματοδοτεί τρομοκράτες!


Πίεσε για την κλιμάκωση της Αραβικής εκστρατείας και κατηγόρησε την Τουρκία για χρηματοδότηση αλλά και φιλοξενία, ομάδων που έχουν χαρακτηριστεί ως «τρομοκρατικές»


«Μάτζικ» Σταυρόπουλος: Λάθος των Γκάλη, Γιαννάκη αν λείψουν από την αποψινή γιορτή

Αντιδράσεις προκαλεί η διαφαινόμενη απουσία του Νίκου Γκάλη και του  Παναγιώτη Γιαννάκη από την αποψινή εκδήλωση της ΕΟΚ για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ


ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Οι δύο παντρεμένοι επιχειρηματίες που έχουν… κάτι παραπάνω από στενή σχέση!

[Το ξανάπαμε για άλλες τέτοιες ειδήσεις: Στην Πάτρα ή περισσεύει η ανωμαλία ή οι εφημερίδες έχουν πολλή φαντασία]

Είναι και οι δύο επιχειρηματίες αλλά κάνουν διπλή ζωή… Και οι δύο παντρεμένοι, φίλοι από παλιά, αλλά η σχέση τους είναι περισσότερο «φιλική» από όσο ο καθένας φαντάζεται!

ΚΛΑΜΑ! Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΤΣΙΠΡΑ-Το Βερολίνο ξεκαθαρίζει: Αρμόδιος θεσμός είναι το Eurogroup

Το Βερολίνο έβαλε «φρένο» στις ελληνικές προσδοκίες για τη συνεδρίαση των ΥΠΟΙΚ της ευρωζώνης την Πέμπτη, τονίζοντας ότι τα μέτρα για το χρέος, αν είναι αναγκαία, θα αποφασιστούν το 2018, ενώ ξεκαθάρισε ότι αρμόδιος θεσμός είναι το Eurogroup.


«Αστακός» η Θεσσαλονίκη -Λόγω τριμερούς Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ

Εκτακτα μέτρα με αυξημένες περιπολίες αστυνομικών και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει λάβει η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει της τριμερούς συνάντησης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, σε επίπεδο αρχηγών-κρατών που θα γίνει την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.


Σε αμερικανικό όμιλο το ξενοδοχείο Athens Ledra-Δείτε πόσα πρόσφεραν

Του Απόστολου Σκουμπούρη

Μετά από ένα σίριαλ που κράτησε πάρα πολύ καιρό, με διαρκείς άγονους πλειστηριασμούς, τελικώς σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου το ξενοδοχείο Athens Ledra της Λεωφόρου Συγγρού (πρώην Ledra Marriott) περνά στον αμερικανικό όμιλο Hines, έναντι τιμήματος...

Μητσοτάκης για Αμύνταιο: Θέλουμε μετεγκατάσταση του χωριού και επαναλειτουργία του ορυχείου

To μέγεθος των καταστροφών που προκάλεσε η κατολίσθηση στο ορυχείο της ΔΕΗ είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το Αμύνταιο.


Bloomberg: ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ο Τσίπρας χωρίς ρύθμιση χρέους και ποσοτική χαλάρωση

Το Eurogroup της Πέμπτης εκτιμάται ότι θα παραπέμψει για αργότερα το ζήτημα της ελάφρυνσης του χρέους, ενώ είναι απίθανο να ενταχθούν τα ελληνικά ομόλογα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, γράφει το Bloomberg.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! Καταδίκη Τσοχατζόπουλου, της συζύγου και της κόρης του πρότεινε η εισαγγελέας -Στην υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών

Την καταδίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και 11 ακόμη συγκατηγορουμένων του ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου δικάζεται η υπόθεση με τις χρυσές μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Πυρ και μανία με τον Κοτζιά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσαν ερώτηση

Αποφασισμένοι να ζητήσουν την κλήση του υπουργού Εξωτερικών στο προεδρείο της Κ.Ο. για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την απαντητική του επιστολή για ερώτηση που του κατατέθηκε εμφανίζονται οι περισσότεροι από τους 25 βουλευτές που την υπέγραψαν.


Λονδίνο: 12 νεκροί στον φλεγόμενο πύργο -Πολλοί οι αγνοούμενοι

Δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στον πύργο Grenfell, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της μητροπολιτικής αστυνομίας.

ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ 10% ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑΧΑΧΑ! Πρωτογενές πλεόνασμα 1,842 δισ. στο πεντάμηνο

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1,842 δισ. ευρώ παρουσίασε ο προϋπολογισμός το πεντάμηνο Ιανουάριος - Μάιος 2017 έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 1,456 δισ. ευρώ την ίδια περίοδο το 2016 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 1,050 δισ. ευρώ.


ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΒΥΖ@Α ΤΟΥ΅ΣΤΗΝ ΕΡΤ! Αθώος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το «πόθεν έσχες» χωρίς την Μαρέβα

Κοινοβουλευτικές πηγές πάντως θέλουν την Επιτροπή να επιθυμεί να εξετάσει περαιτέρω το ακριβές χρονικό διάστημα πριν και μετά τη διάσταση

Σύννομη αναμένεται πως θα κριθεί η κίνηση του πρόεδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, να μην συμπεριλάβει στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που κατέθεσε, τις οικονομικές δραστηριότητες της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, για την περίοδο που τελούσαν σε διάσταση.


BINTEO-Η εμφάνιση- έκπληξη της Mενεγάκη στο «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα»- Τι υποδύθηκε

Εμφάνιση- έκπληξη έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην σειρά «Μην Αρχίζεις Την Μουρμούρα, κλέβοντας για ακόμη μία φορά την παράσταση.


Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας: Απαγορεύεται η κίνηση στη Βρίσα


[Οι πρωινές εικόνες του Μητσοτάκη και της συνοδέιας να περπατάνε ανάμεσα σε χαλάσματα και να περνάνε δίπλα από ερείπια που αναπάσα στιγμή μπορεί να καταρρεύσουν, κάνει κατανοητή την απόφαση που έπρεπε να είχε παρθεί από χθες]

Η πρόσβαση των κατοίκων στον οικισμό θα είναι ελεγχόμενη και θα επιτρέπεται μόνο για τις ιδιαίτερες ανάγκες τους με τη συνοδεία των αρμοδίων οργάνων, με καταγραφή του ονόματος κατά τις ώρες εισόδου και εξόδου


Εξελέγη ο πρώτος ομοφυλόφιλος πρωθυπουργός στην Ιρλανδία

Ο Λίο Βαράντκαρ εξελέγη σήμερα πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, με αποτέλεσμα ο 38χρονος γιος ενός ινδού μετανάστη να γίνει ο πρώτος ομοφυλόφιλος πρωθυπουργός σε μια κάποτε αυστηρών ηθών καθολική χώρα και το νεότερο πρόσωπο που αναλαμβάνει αυτό το αξίωμα.


Καταγγελίες από ΝΔ για διορισμούς κομματόσκυλων από τον Κουρουμπλή

Με πληθώρα καταγγελιών από τα κόμματα της αντιπολίτευσης εγκρίθηκαν τα μέλη της διοίκησης της ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων, με δεδομένο ότι δεν απαιτείται πλειοψηφία τριών πέμπτων από τη Διάσκεψη των Προέδρων αλλά απλή. Πρώτος τον χορό έσυρε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος κατήγγειλε ότι ο προτεινόμενος για Πρόεδρος, Παναγιώτης Ιάσων Αγγελόπουλος παραμένει μέχρι και σήμερα επιστημονικός συνεργάτης του αρμόδιου Υπουργού, Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.


Στελέχη της ΝΔ ζητούν να δοθεί το όνομα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου

Μέλη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ κατέθεσαν αίτημα προς τον δήμαρχο της πόλης προκειμένου να δοθεί το όνομα του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, σε δρόμο της πόλης.


ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! Politico: Μπορεί να ανατραπεί το Brexit; -Τι θα γίνει αν οι Βρετανοί αλλάξουν γνώμη

Το πολιτικό χάος που ξέσπασε στη Βρετανία, έπειτα από το αποτέλεσμα των πρόωρων βουλευτικών εκλογών, έκανε κάποιους να σκεφτούν την πιθανότητα να αλλάξει γνώμη η χώρα για το Brexit, επιθυμώντας τελικά την παραμονή της στην ΕΕ.


ΜΑΥΡΙ ΔΑΚΡΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ! Κόλαση κατασχέσεων τον Απρίλιο – 1600 την ημέρα!

Έσπασε τα κοντέρ των κατασχέσεων ο εισπρακτικός μηχανισμός της ΑΑΔΕ τον Απρίλιο, με τους οφειλέτες υπό αναγκαστικά μέτρα είσπραξης να ξεπερνούν για πρώτη φορά τις 900.000.


Ραγδαίες εξελίξεις στο MEGA – Ελπίδες για επαναλειτουργία

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, συγκεκριμένα από τα Χριστούγεννα του 2016 οι εργαζόμενοι του Mega έλαβαν έναν μισθό.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον μισθό που αφορά τον...

Nέα πορεία διαμαρτυρίας στο Μενίδι -Αποδοκίμασαν τον δήμαρχο

Νέα συγκέντρωση πραγματοποιούν οι κάτοικοι στο Μενίδι διαμαρτυρόμενοι για όσα συμβαίνουν στην περιοχή.


Η πρώτη σέλφι του κόσμου θα πουληθεί σε δημοπρασία για 7 εκατ. λίρες [εικόνα]

Ο Άντι Ουόρχολ ήταν ο άνθρωπος που προήγαγε την κουλτούρα της σέλφι μισό αιώνα πριν γίνει μόδα σε όλον τον κόσμο. Η αυτοπροσωπογραφία που εξασφάλισε στον Ουόρχολ τόνους διασημότητας, ή αλλιώς η εναρκτήρια του «σέλφι», αναμένεται να πουληθεί σε δημοπρασία για πρώτη φορά.

Ζήλια χωρίς όρια -Νεαρή πλακώνει στο ξύλο 12χρονη επειδή μιλάει με τον φίλο της [βίντεο]

Απίθανες σκηνές κατέγραψε η κάμερα έξω από ένα κατάστημα τροφίμων στην Πενσυλβάνια.

Ένα 12χρονο κορίτσι στέκεται έξω από την πόρτα περιμένοντας τον πατέρα του, όταν το πλησιάζει ένας νεαρός και της ζητάει ένα γλυκό από αυτά που έτρωγε.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαν Φρανσίσκο-Πυροβολισμοί στα κεντρικά εταιρείας κούριερ- Τουλάχιστον 3 νεκροί, πολλοί τραυματίες

Περιστατικό με πυροβολισμούς εκτυλίσσεται αυτή την ώρα στο Σαν Φρανσίσκο.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 3 νεκρούς και πολλούς τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρονται στο νοσοκομείο, ενώ άγνωστο παραμένει το ευρος των τραυμάτων τους, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του νοσοκομείου Μπεντ Άντριου.


Άπλυτοι του Ρουβίκωνα κατέλαβαν τα γραφεία της συνομοσπονδίας ξενοδόχων [εικόνες]

Σε νέα παρέμβαση προχώρησαν μέλη του Ρουβίκωνα σήμερα κάνοντας κατάληψη στα γραφεία της πανελλήνιας ομοσπονδίας ξενοδόχων.

ΒΙΝΤΕΟ-Πήγαν στις Βρυξέλλες και άρχισαν να χορεύουν ηπειρώτικα στο κέντρο της πόλης

Ένα ελληνικό, παραδοσιακό, γιαννιώτικο γλέντι στήθηκε στην κεντρική πλατεία των Βρυξελλών με δεκάδες Έλληνες και ξένους να χορεύουν στους ρυθμούς του κλαρίνου.

ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΜΠΑΤΣΕΣ! Βρυξέλλες: Αν ο Τσίπρας επιμείνει, οι ηγέτες θα τον παραπέμψουν ξανά στο Eurogroup

Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ Αθήνας Βρυξελλών στον «πόλεμο» δηλώσεων που έχει ξεσπάσει ενόψει του αυριανού Eurogroup.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει προειδοποιήσει ότι αν δεν υπάρξει λύση όπως επιδιώκει η Αθήνα, θα προσφύγει στη Σύνοδο Κορυφής.


ΗΠΑ: Νεκρός ο δράστης της επίθεσης σε γήπεδο μπέιζμπολ -Εκτός κινδύνου ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής [εικόνα]


Νεκρός είναι ο 66χρονος από το Ιλινόις Τζέιμς Τ. Χόντγκινσον, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης είχε ανοίξει πυρ σε στάδιο μπέιζμπολ στην Αλεξάντρια.


Μίλος Τεόντοσιτς: “Θεότρελη” πρόταση παραμονής από την ΤΣΣΚΑ!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι αποφασισμένη να κρατήσει για πάντα τον Μίλος Τεόντοσιτς στο ρόστερ της και για αυτό το λόγο του κατέθεσε μία πρόταση που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, θέλοντας να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη όλων των εποχών!


Ε, ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΤΣΕΛΕΝΤΗ; Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου ζητεί ο Σπίρτζης για τις δηλώσεις περί νέων σεισμών στη Λέσβο

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ζητά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή «τον πανικό και την αναστάτωση» που προκαλούν ορισμένοι σεισμολόγοι στους κατοίκους της Λέσβου.

BINTEO-Απίστευτη αναλγησία: Με δανεικά ήρθε στο ΚΑΤ ο σύζυγος της νεκρής από το σεισμό της Λέσβου

«Με άφησαν μόνο μου», λέει ο άνθρωπος που βγήκε τραυματισμένος από τα συντρίμμια του σπιτιού του, εκεί όπου η γυναίκα του άφησε την τελευταία της πνοή μετά τα 6,1 Ρίχτερ


Με δάκρυα στα μάτια η διευθύντρια και η δασκάλα του σχολείου της Βρίσας περιγράφουν τις στιγμές που έζησαν - ΒΙΝΤΕΟ

Με δάκρυα στα μάτια οι δασκάλες του δημοτικού σχολείου της Βρίσας μίλησαν στην κάμερα του ΑΝΤ1 για τις στιγμές που έζησαν μαζί με δύο μαθητές την ώρα του μεγάλου σεισμού που χτύπησε τη Λέσβο.

Κομάντος μεταμφιεσμένοι σε ζητιάνους στους βρετανικούς δρόμους για τον φόβο νέων τρομοκρατικών επιθέσεων

Κομάντος του επίλεκτου σώματος SAS των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων εφοδιασμένοι με όπλα τύπου Heckler and Koch MP7 κυκλοφορούν μεταμφιεσμένοι σε ζητιάνους σε κεντρικά σημεία των βρετανικών μεγαλουπόλεων έτοιμοι να αναλάβουν δράση σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης.

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Κώστα Εφήμερου

Ένα συγκινητικό μήνυμα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook η σύζυγος του δημοσιογράφου και εκδότη του "ThePressProject" Κώστα Εφήμερου, o οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών.

Κικίλιας: Ο Τσίπρας αυτοεγκλωβίστηκε στο ζήτημα του χρέους

Με επίθεση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, άρχισε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, λέγοντας ότι από τη χθεσινή εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο «αποδεικνύεται ότι δεν είχε και δεν έχει ούτε στρατηγική, ούτε σχέδιο, αλλάζει θέσεις».

Σε κώμα κρατούσε η Βόρεια Κορέα αμερικανό φοιτητή για τουλάχιστον έναν χρόνο!

Έπεσε σε κώμα λίγο μετά την καταδίκη του, αλλά το μάθαμε μόλις την περασμένη εβδομάδα, είπαν οι γονείς του - Πληροφορίες ότι είχε ξυλοκοπηθεί επανειλημμένως είχαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες