15 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ρε Αλέξη αντί να παρακαλάς τη Μέρκελ στο τηλέφωνο γιατί δεν κάνεις αυτό;

"Σεισάχθεια! Να διαγράψουμε το χρέος μονομερώς! Ποτέ δεν θα πάρουν λεφτά οι Γερμανοί. Μονομερής διαγραφή" ούρλιαζε ο μπούλης... τώρα ο Αλέξης παρακαλάει κάθε μέρα τη Μέρκελ στο τηλέφωνο μπας και τους μειώσει λίγο το επιτόκιο:

BINTEO-Οργή των κατοίκων: Έξω η πρέζα απ' το Μενίδι

«Μάριος-Δημήτριος 11 χρόνων αυτός είναι ο ήρωας του δήμου Αχαρνών» φωνάζουν οι κάτοικοι που κάνουν πορεία προς τον σταθμό του ΟΣΕ Αχαρνών


ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΟ@ΤΣΑ ΣΤΟ EUROGROUP! Επίθεση Ν. Παππά σε ΜΜΕ: Τα πρωτοσέλιδα για το Eurogroup είναι ήδη έτοιμα

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το κρίσιμο Eurogroup, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Νίκος Παππάς έσπευσε να επικρίνει εγχώρια ΜΜΕ.


ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ Τόσκα: Ύποπτη η κίνηση των αστυνομικών-Ό Άδωνις του υποκινεί

Επιπόλαιη και εκ του πονηρού χαρακτήρισε την απόφαση της ΠΟΑΣΥ να διοργανώσει εκδήλωση στα τέλη του μήνα στην πλατεία Εξαρχείων ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ρασοφόρος αυνανίζεται και παρενοχλεί φοιτήτρια μέσα σε λεωφορείο!

Ανοίγουν στόματα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτηση μιας 22χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κατά την οποία  ένας ρασοφόρος εμφανίζεται εντός λεωφορείου του ΟΑΣΘ να την παρενοχλεί σεξουαλικά.


ΚΑΘΙΚΙ! Ξυλοκόπησε τη γυναίκα και τα παιδιά του δημοσίως στα Χανιά

Ενα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια περαστικών στα Χανιά, με άνδρα να φέρεται να χειροδικεί σε βάρος της γυναίκας και των παιδιών του.


Παζάρι στο Eurogroup: Ζητάνε μετρητά και (λέμε τώρα) χρέος

Σε άγριο παζάρι εξλίσσεται το Eurogroup στο οποίο ετέθη στις 20:00 ώρα Ελλάδος το ελληνικό θέμα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα:


Λονδίνο: Από το διαμέρισμα αυτού του ΗΛΙΘΙΟΥ Αιθίοπα ταξιτζή ξεκίνησε η πύρινη κόλαση -Πήρε φωτιά το ψυγείο του [εικόνες]

Από το διαμέρισμα ενός Αιθίοπα οδηγού ταξί, στον 4ο όροφο, ξέσπασε η πυρκαγιά στον 24όροφο πύργο Γκρένφελ του Λονδίνου, από την οποία έχουν ανασυρθεί ως τώρα 17 νεκροί.

ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ; Έξαλλος ο Σπανούλης με συγκεκριμένους παίκτες του ΠΑΟ – Δείτε γιατί

Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ» ο Βασίλης Σπανούλης ήταν φοβερά εκνευρισμένος, όταν έμαθε πληροφορίες από το πάρτι των παικτών του Παναθηναϊκού, στο οποίο φέρεται να τραγούδησαν υβριστικό σύνθημα για τη σύζυγό του!

Βρήκαν 10 κιλά κοκαΐνη σε σπίτι πρώην Προέδρου των Τρικάλων

Περισσότερα από 10 κιλά κοκαΐνης εντόπισαν οι αστυνομικοί σε σπίτι γνωστού Τρικαλινού.

Κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς από την Ασφάλεια Καρδίτσας αξιοποιώντας στοιχεία...

Φωτογραφία: Γαλλίδα πολιτικός αναίσθητη στο έδαφος μετά από επίθεση άγνωστου άνδρα

Εξαιρετικά δυσάρεστη ήταν η κατάληξη της διαμάχης που είχε σήμερα στο Παρίσι μια Γαλλίδα πολιτικός, υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές, με έναν άνδρα που την εξύβρισε και κινήθηκε επιθετικά εναντίον της, με την 44χρονη γυναίκα να σωριάζεται στο έδαφος και να χάνει τις αισθήσεις της για μερικά δευτερόλεπτα.


Εκεί θα καταφύγουν οι δισεκατομμυριούχοι εάν καταστραφεί ο κόσμος-FVTO

Το κεντρικό άρθρο του Forbes αναφέρει πως οι δισεκατομμυριούχοι που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ λαμβάνουν σε ανύποπτο χρόνο τα μέτρα τους, σε περίπτωση που ο κόσμος, όπως τον γνωρίζουμε, καταστραφεί.

Γκάλης για Βασιλακόπουλο: «Έχει το αλάθητο, όπως ο Πάπας...»

Ο Νίκος Γκάλης ήταν από τους μεγάλους απόντες στην τιμητική εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την «χρυσή» επιτυχία της Εθνικής '87, και έδωσε την αιχμηρή απάντησή του στα νέα λεγόμενα του Γιώργου Βασιλακόπουλου


Νύχτα τρόμου στο Μενίδι: Εκατοντάδες ριπές όπλων από τους καταυλισμούς-BINTEO

Ενώ η περιοχή βράζει μετά τον θάνατο του μικρού Μάριου - Άγνωστο αν προήλθαν από κάποιο πάρτι ή ήταν επίδειξη δύναμης των Ρομά - «Στα χαρτιά» από το 2014 «επείγουσα» εντολή για ελέγχους στην περιοχή


ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ-«Το μάτι της Αττικής» είναι στον Υμμητό κι οι συνωμοσιολόγοι οργιάζουν

Mια περίεργη κατασκευή βρίσκεται στην κορυφή του Υμηττού στο ύψος της Βουλιαγμένης στην περιοχή Βάρης – Κορωπίου και κατά καιρούς έχει τροφοδοτήσει ευφάνταστα σενάρια συνωμοσιολογίας.


Ποιο διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ κάνει διακοπές στη Σκιάθο; - ΦΩΤΟ

Αρχίζουν να καταφθάνουν στη Σκιάθο και τις υπόλοιπες Σποράδες, διάσημα και αναγνωρίσιμα πρόσωπα του παγκόσμιου διεθνούς jet set για να κάνουν τις διακοπές τους και να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού.

ΔΗΛ. Ο ΣΟΪΜΠΛΕ; Τσίπρας για το εν εξελίξει Eurogroup: Στο τέλος κερδίζουν οι καλοί

«Στο τέλος κερδίζουν οι καλοί» σχολίασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στο ελληνικό ζήτημα και τη συνεδρίαση του Eurogroup, σε σύντομη δήλωσή του ενώ αποχωρούσε από το συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκλήρωση της 3ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ.


Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της έκρηξης σε νηπιαγωγείο στην Κίνα


Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 59 τραυματίστηκαν κατά την έκρηξη έξω από νηπιαγωγείο της πόλης Φενγκσιάν στην ανατολική Κίνα, μετέδωσαν τα κινεζικά τηλεοπτικά δίκτυα.


Όλα όσα θα αλλάξουν στο Survivor μέχρι τον τελικό - ΒΙΝΤΕΟ

Τo Survivor φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του. Στην ομάδα των "Μαχητών" έχουν μείνει πέντε παίκτες, ενώ μετά την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη χθες, οι "Διάσημοι" έμειναν μόνο δύο.

Η Ευρωβουλή ήρε την ασυλία της Μαρίν Λεπέν και του πατέρα της– Ανοιχτό το ενδεχόμενο ποινικής δίωξης

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήρε την ασυλία της Μαρίν Λεπέν σε ψηφοφορία που διεξήχθη την Πέμπτη, ανοίγοντας τον δρόμο στη ενδεχόμενη άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της από Γάλλους εισαγγελείς, οι οποίοι χειρίζονται μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον της ο δήμαρχος Νίκαιας.


ΤΟ ΛΕΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ! Παπαδημητρίου: Μειώσαμε 25% τις συντάξεις όπως μας ζήτησαν αλλά δεν μας δίνουν τίποτα

Αίσθηση προκαλεί η παραδοχή του υπουργού Οικονομίας κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου ότι η κυβέρνηση αποφάσισε τη μείωση των συντάξεων κατά 25%. Στο πλαίσιο της επιχειρηματολογίας του ότι η Ελλάδα ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της ο υπουργός Οικονομίας φέρνει ως παράδειγμα και τη μείωση των συντάξεων λέγοντας:

ΝΙΚΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! «Βόμβα» Σόιμπλε: Εάν η ελάφρυνση του χρέους είναι περιττή, δεν θα την κάνουμε


Σταθερός, σαφής και σκληρός στις απόψεις του για το το ελληνικό χρέος παρουσιάστηκε και πριν την έναρξη του Eurogroup ο Γερμανός υπουργός οικονομικών.


Ο Τσίπρας έπαθε αγκύλωση να υπογράφει τα πάντα και του Λαζόπουλου του φταίει ο Κυριάκος: Θετός πατέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Σόιμπλε

Επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εξαπολύει με κείμενο του στο altsarntiri.gr, ο Λάκης Λαζόπουλος με αφορμή το σημερινό Eurogroup και τις απαιτήσεις που θέτουν διαρκώς οι δανειστές.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΚΟ! Ο Παππάς κατήργησε και τυπικά το άρθρο στο δικό του νόμο για τις 4 τηλεοπτικές άδειες

Στην τυπική κατάργηση του αντισυνταγματικού άρθρου 2Α για τις τηλεοπτικές άδειες προχώρησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

7.500€ για να μετράνε την… ανύπαρκτη τηλεθέαση του Καναλιού της Βουλής

Μετά τους ιδιωτικούς σταθμούς και την ΕΡΤ σε μέτρηση τηλεθέασης υπάγεται εφεξής και ο… τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής των Ελλήνων, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση, που αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια.


Συγγραφέας κατηγορεί τον Ντίλαν ότι «έκλεψε» δικό της κείμενο στην ομιλία του για το Νόμπελ

Μια συγγραφέας κατηγορεί τον θρύλο της ροκ Μπομπ Ντίλαν ότι αντέγραψε, στην ομιλία αποδοχής του Βραβείου Νόμπελ Λογοτεχνίας, αποσπάσματα μιας ανάλυσης του μυθιστορήματος «Moby Dick».


ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ-Από το 0% στο 40%: Στο όνομα του Μακρόν εκλέγονται οι πιο αποτυχημένοι πολιτευτές [εικόνες]

Πολλοί υποψήφιοι βουλευτές που πάσχιζαν επί χρόνια να εκλεγούν βλέπουν τώρα τις ελπίδες τους να αναπτερώνονται, γιατί το όνομα του Εμανουέλ Μακρόν τους δίνει ψήφους!

Άπλυτοι του Λαφαζάνη εισέβαλαν στην ΕΡΤ3 -«Ανταλλάσσουμε τον Τσίπρα με έναν Παλαιστίνιο»

Παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης μέλη της Νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης.


ΦΩΤΟ-ΤΙ ΑΛΛΟ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Αργεντινή: Παίκτης παραδέχτηκε ότι τσιμπούσε αντιπάλους με βελόνα!

Συγκεκριμένα, ο Φεντερίκο Αλέντε παραδέχτηκε ότι τσιμπούσε με βελόνα τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές για να τους εκνευρίσει και να τους βγάλει εκτός ρυθμού.


ΛΑΜΟΓΙΑ! ΔΕΗ: Διώχνουν τους αργόμισθους από τις κλειστές μονάδες και εκείνοι δε φεύγουν-Θέλουν να μείνουν στο Αμύνταιο χωρίς να δουλεύουν!

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στη ΔΕΗ, των τεράστιων προβλημάτων και αδυναμιών. Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο τομεάρχης ενέργειας της ΝΔ Κ. Σκρέκας για τους συνδικαλιστές και τους λοιπούς ευνοούμενους που υπηρετούν σε κλειστές μονάδες απολαμβάνοντας μια σειρά από ωφελήματα – μεταξύ άλλων και μισθολογικά αφού προβλέπονται επιδόματα βάρδιας και προστίθενται ανύπαρκτες υπερωρίες – σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν κινήσεις ώστε να μετατεθούν οι εργαζόμενοι και οι κλειστές μονάδες να αδειάσουν και από τους αργόμισθους υπαλλήλους.

Οι δύο εξευτιλιστικοί όροι των δανειστών που θα δεχθεί ο Τσίπρας για να πάρει τη δόση

Αίσθηση προκάλεσε η πληροφορία ότι στη συνεδρίαση του Euro Working Group, που προηγήθηκε του σημερινού Eurogroup στο Λουξεμβούργο, ζητήθηκε από την ελληνική πλευρά να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα του....

Το Μενίδι άγχωσε την κυβέρνηση -Πέντε υπουργοί και ένας υφυπουργός θα δώσουν συνέντευξη Τύπου

Η ανεξέλεγκτη κατάσταση στο Μενίδι μετά το θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα και οι έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας έκαναν την κυβέρνηση να τρέχει και μην φτάνει.


Τους ξεφτίλισε ο Σόιμπλε: Είχαν δεχθεί τα πάντα αλλά ζήτησαν 3 εβδομάδες για κοροϊδέψουν τα γίδια

Καρφώνει την ελληνική κυβέρνηση ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για άλλη μια φορά, υποστηρίζοντας ότι στο προηγούμενο Eurogroup είχε βρεθεί η ίδια λύση, αλλά η Αθήνα ζήτησε παράταση 3 εβδομάδων για να το «πουλήσει» στην εσωτερική πολιτική σκηνή.


Μητσοτάκης: Μεγάλο πισωγύρισμα για την Παιδεία το νομοσχέδιο Τσίπρα-Γαβρόγλου

Συνάντηση με τους προέδρους των ΤΕΙ είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ώστε να ακούσει τις απόψεις τους σχετικά με το νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο Παιδείας.


Στην εντατική ο δήμαρχος Αχαρνών

Στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» μεταφέρθηκε εσπευσμένα σήμερα ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός με συμπτώματα καρδιακού επεισοδίου.

Η θεωρία της «στραβής» ή το πέναλτυ του υφυπουργού

Του Σάκη Μουμτζή

Ο κ. Γιάννης Μπαλάφας είναι από τους σεσημασμένους μπαρουφολόγους του ΣΥΡΙΖΑ. Με σοβαροφανές ύφος και πομπώδη λόγο εκστομίζει ένα μείγμα κοινοτοπιών και α-νοησιών.


Τσαντιά από γυναίκα δίνει τέλος σε καταδίωξη μοτοσικλετιστή [video]

O κλέφτης ξέφευγε από την αστυνομία, αλλά τον γκρέμισε από το σκούτερ με την τσάντα της μια διερχόμενη γυναίκα-Ράμπο!

Οι καταδιώξεις κακοποιών από την αστυνομία συνήθως καταλήγουν σε κλείσιμο ή χτύπημα του οχήματός τους από περιπολικά.


ΦΩΤΟ-Τάπα του Άδωνι στους μαλ@κες ΣΥΡΙΖΑίους του left.gr

Βγήκαν οι παπάρες να ψέξουν τον Άδωνι ότι τώρα κατηγορεί τον Πολάκη που βαράει στο γάμο του καραγκιόζη με το περίστροφο, ενώ ο ίδιος λένε ότι υποστήριζε τους πυροβολισμούς των φραουλοπαραγωγών στον αέρα όταν οι Πακιστανοί κινήθηκαν εναντίον τους...

Έγραψαν οι μαλ@κες  του left.gr "Όταν ο Άδωνις «πυροβολούσε» στον αέρα"... οπότε τους απαντάει κι ο Άδωνις:


Ωραίο γκομ@νάκι η ΣΥΡΙΖΑία δικηγόρος των ΓΥΦΤΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ

Η εντυπωσιακή δικηγόρος έχει σπουδάσει Νομική, Ευρωπαϊκές Σπουδές Πολιτικής Ηθικής και Φιλοσοφίας και Πληροφορικής στο Λονδίνο, ενώ έχει διατελέσει Σύμβουλος της Commission σε ζητήματα φυλετικών διακρίσεων, μέλος ομάδας εμπειρογνωμόνων FERYP, Σύμβουλος της Γενικής Γραμματέως Κοινωνικής Αλληλεγγύης του υπουργείου Υγείας και Θεματική Υπεύθυνη προγραμμάτων της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων του υπουργείου Παιδείας.

Ο αγνοούμενος γιατρός που χάθηκε στην Πάτρα, εμφανίστηκε στην... Ομόνοια

Τα ίχνη του είχαν χαθεί τη Δευτέρα - Είχε πει στους συγγενείς του ότι θα πήγαινε στη Ρόδο αλλά το αυτοκίνητό του βρέθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, στο ύψος της Ακράτας


Bild: Με τις γνωστές… ηρωικές διαρροές η κυβέρνηση Τσίπρα θα «καταπιεί» ακόμα μια πικρή συφωνία

Λίγες ώρες πριν από τo κρίσιμο Eurogroup, η ελληνική κυβέρνηση απειλεί με νέα δραματική κλιμάκωση της κρίσης χρέους, όπως πριν από δύο χρόνια, υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα «Bild» επικαλούμενη πηγές της ελληνικής κυβέρνησης.


Βέμπερ: Έρχομαι να στηρίξω τον φίλο μου Κυριάκο Μητσοτάκη

Τη Δευτέρα έρχεται στην Αθήνα ο επικεφαλής της Κεντροδεξιάς στο Ευρωκοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ για ενημερωτικές συναντήσεις και επαφές με την ηγεσία της ΝΔ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ! ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ! "Νικάμε παντού"

Νίκες παντού! (Οι άνθρωποι συνεχίζουν να το λένε στα σοβαρά)... Μπάρκας:

Τρέμη: Πήρα σύνταξη για να μη μου τη... φάει ο Τσίπρας [βίντεο]

Για την «κόντρα» της με την Έλλη Στάη, τα πολυσυζητημένο κολιέ που φορούσε όταν παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, για τη σύνταξή της και για άλλα πολλά μίλησε η Όλγα Τρέμη στην εκπομπή Happy Day.


Τα 11 ακριβότερα γιοτ στον κόσμο [εικόνες]

Πολιτικοί, επιχειρηματίες και παντός φύσεως πλούσιοι άνθρωποι αρέσκονται να δαπανούν εκατομμύρια ή και σε ορισμένες περιπτώσεις δισεκατομμύρια προκειμένου να αποκτήσουν μεγάλα και υπερπολυτελή γιοτ.

ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Υπήρξε συμφωνία στο EuroWorking Group: «Ναι» στη δόση, λεκτική διατύπωση για το χρέος

Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το EWG και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η ελληνική πλευρά δεν θα πρέπει να περιμένει πολλά πράγματα πλην μιας «φουσκωμένης» δόσης.


Μυτιλήνη: Προκαταρκτική εξέταση για διασπορά ψευδών για επικείμενο σεισμό

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με το ερώτημα της παράβασης του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα περί διασποράς ψευδών ειδήσεων διέταξε σήμερα το μεσημέρι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.


Ο θεσσαλονικιός φαρμακοποιός που έκανε τη βιτρίνα του… Survivor! (ΦΩΤΟ)

Τα βλέμματα των περαστικών προσελκύει η βιτρίνα φαρμακείου στο Δρυμό Θεσσαλονίκης που… διαφέρει από τις συνηθισμένες. Ο θεσσαλονικιός φαρμακοποιός, φανατικός όπως λέει θεατής του συγκεκριμένου reality, επέλεξε να «ντύσει» την πρόσοψη της επιχείρησής του Survivor.

Πρετεντέρης: Στραβή

"Ο Τσίπρας είναι κι αυτός θύμα της αυταπάτης πως οι δανειστές τον θεωρούν χρήσιμο και θα τον στηρίξουν" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Lamda Development: Κατατέθηκε στο ΤΑΙΠΕΔ το master plan για το Ελληνικό

Κατατέθηκε σήμερα στο ΤΑΙΠΕΔ το σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης για την έκταση των 6.200 στρεμμάτων του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.


Η συγκλονιστική ιστορία του Ασιάτη στον φλεγόμενο πύργο, που κούναγε ένα σεντόνι στο παράθυρο για να τον σώσουν [εικόνες]

Οι φωτογραφίες του Ασιάτη στο παράθυρο του φλεγόμενου πύργου Grenfell που προσπαθούσε απεγνωσμένα να κάνει σινιάλο με ένα λευκό πανί, έκαναν το γύρο του κόσμου.