17 Ιουνίου 2017

Αδημοσίευτη φωτογραφία: Σχεδόν γυμνή στο Instagram η Irina Shayk!

Η Ρωσίδα καλλονή αποφάσισε να... παίξει και πάλι με τα social media, προκαλώντας «πανικό» στους αναρίθμητους θαυμαστές της

Μια αδημοσίευτη φωτογραφία από παλαιότερη δουλειά της αποφάσισε να μοιραστεί με τους «ακόλουθούς» της στο Instagram η καλλονή Irina Shayk.

ΦΩΤΟ-Απορεί ο Άδωνις αν ο χοιροβοσκός μιλάει με προφυλακισμένους

Την απορία του για ανάρτηση του Πολάκη εξέφρασε ο Άδωνις στο Twitter. "Πώς μπορεί να προαναγγέλει Τί θα πει ένας μάρτυρας στην Εξεταστική ο εν ενεργεία Υπουργός; μιλάει μαζί του; τότε..." αναρωτήθηκε και αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Πολάκη στο Facebook:

Eνεπλάκη σε τροχαίο η Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Πάτρας, όπου βρίσκεται προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.


ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια και δακρυγόνα στο τσίρκο Thessaloniki Pride-ΜΑΤ επιτέθηκαν σε μέλη του "Ιερού Λόχου"

Μέλη του Ιερού Λόχου επιχείρησαν να σταματήσουν τις εκδηλώσεις και συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς

Ένταση μεταξύ μελών του Ιερού Λόχου και δυνάμεων των ΜΑΤ σημειώθηκε πριν από λίγο στην συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αγίας Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Η γυμνή φωτογράφηση της κόρης του βασιλιά Κωνσταντίνου! (ΦΩΤΟ)

Ο διεθνούς φήμης καταξιωμένος φωτογράφος T.J. Scott επέλεξε τη νεότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της συζύγου του, Αννας-Μαρίας, Θεοδώρα, ως μία από τους 150 ανθρώπους που πρωταγωνιστούν σε φωτογραφικό άλμπουμ που δημιούργησε, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για να ενισχυθεί η έρευνα για τον καρκίνο του μαστού.

Ο Μέσι και η παρέα του ξόδεψαν 37.330 ευρώ σε έξοδο τους -Ανοιξαν 41 σαμπάνιες Dom Perignon [εικόνα]

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει τις διακοπές του στην Ίμπιζα παρέα με τους Λουίς Σουάρες, Σεσκ Φάμπρεγκας και τις οικογένειες τους.

Αυτό που για πρώτη φορά θα δούμε την Κυριακή στο Survivor! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη, τα αγωνίσματα στο Survivor θα συνεχίσουν ως εξής: Θα παραμείνουν δύο ομάδες και θα αγωνίζονται έτσι!

BINTEO-Χριστίνα Ψάλτη: «Η κόρη και η πρώην γυναίκα του Στάθη με έβριζαν- Χρωστάω 30.000 ευρώ για χάρη τους»

Σε μία εκ βαθέως συνέντευξη, η χήρα του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα λύνει τη σιωπή της και μιλά για το μίσος και το αδυσώπητο πόλεμο από την κόρη και την πρώην σύζυγο του γνωστού ηθοποιού.


ΒΙΝΤΕΟ-Ακριβοπούλου για μνημόνια πριν και μετά τον ΣΥΡΙΖΑ

Θεά η κουφάλα! Δεν παίζεται λέμε... Πριν φέρνανε αυτοκτονίες... τώρα φέρνουν το τέλος της λιτότητας:


ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Ο υπουργός που ξεκίνησε… παίζοντας ακορντεόν στα πανηγύρια!

Μια συνέντευξη που δεν περιορίστηκε στα της πολιτικής έδωσε σε εβδομαδιαία εφημερίδα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Θα πληρώσει πρόστιμο για το αυτοκίνητο που κατέθεσε τις πινακίδες το 1997! (ΦΩΤΟ)

Ειδοποιητήρια για την επιβολή προστίμου ύψους 250 ευρώ έλαβαν στα e-mail τους περισσότεροι από 1.150.000 φορολογούμενοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν με ανασφάλιστα αυτοκίνητα ή απλώς να κατέχουν ανασφάλιστα οχήματα, μετά από εκτεταμένη ηλεκτρονική διασταύρωση στοιχείων που πραγματοποίησαν στις 6 Ιουνίου οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Τι λέει η κόρη του Στάθη Ψάλτη για τη σύζυγο του ηθοποιού - ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρία Ψάλτη, η κόρη του Στάθη Ψάλτη, μιλάει για την κόντρα του Γιάννη Ρώτα, αδελφού του αείμνηστου ηθοποιού, με τη Χριστίνα Ψάλτη.

Σχολιάζοντας όσα έχει πει ο κ. Ρώτας εναντίον της συζύγου του ηθοποιού, η Μαρία Ψάλτη, ανέφερε σε εκπομπή του Ε:

Τα μυστικά ραντεβού του Γιαννακόπουλου, οι φουστίτσες και το… ξέσπασμα: « Είμαι μα…κας!»

Δεν άφησε να περάσει στο ντούκου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος η ανανέωση της συνεργασίας του Βασίλη Μάντζαρη με τον Ολυμπιακό.

ΣΙΓΟΥΡΑ; Ή ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ; SZ: «Η γραβάτα έμεινε στη ντουλάπα -Ο Τσίπρας δεν έφτασε στο στόχο του»

Με ένα κείμενο καταπέλτη η εφημερίδα του Μονάχου «Süddeutsche Zeitung» αναφέρει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν φόρεσε τελικά γραβάτα, καθώς δεν πέτυχε τον στόχο του αναφορικά με το ελληνικό χρέος.


ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΠΟ@ΤΣΕΣ ΤΙΑ ΦΑΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ! Ξυδάκης: «Αστοχία» το σόκιν tweet του Πάνου Καμμένου μετά το Eurogroup

«Αστοχία» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, το προκλητικό tweet του Πάνου Καμμένο, αμέσως μετά την απόφαση του Eurogroup.


Τα κομάντος του Λιμενικού σταμάτησαν με ρεσάλτο το τσιγαράδικο στα Σφακιά

Ρεσάλτο πραγματοποίησαν οι άντρες του Λιμενικού Σώματος στη θάλασσα νότια της Κρήτης, προκειμένου να εξουδετερώσουν το πλήρωμα του φορτηγού πλοίου “GOLENDRI” το οποίο ήταν φορτωμένο λαθραία τσιγάρα.

ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΡΕΚΛΑ! Λαπαβίτσας: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η πλέον υποτακτική»

Mε άρθρο του στο προσωπικό του blog ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας, επιτίθεται στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το αποτέλεσμα του πρόσφατου Eurogroup.


ΚΑΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ; Δημοσκόπηση της Bild: Το 82% ψηφίζει να μην δοθεί η δόση προς την Ελλάδα- BINTEO

Δημοσκόπηση στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της διενεργεί η γερμανική Bild σύμφωνα με την οποία το πλειοψηφικό ποσοστό των αναγνωστών που έχουν συμμετάσχει σε αυτήν, θεωρεί ότι δεν πρέπει να δοθεί η δόση προς την Ελλάδα.

Ετσι ήταν το εσωτερικό των σπιτιών στον Πύργο Γκρένφελ πριν την φονική κόλαση [εικόνες]

Η πύρινη κόλαση που ξέσπασε στον Πύργο Γκρέφελ στο Λονδίνο στοίχισε τη ζωή σε 30 άτομα ενώ σύμφωνα με τις αρχές 59 ακόμα αγνοούνται, με τις ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί να εξανεμίζονται.

Μηταράκης: Δεν υπάρχει παράβαση εργατικής νομοθεσίας στην υπόθεση με την εθελόντρια

Δεν υπάρχει παράβαση εργατικής νομοθεσίας στην υπόθεση με την εθελόντρια του γραφείου μου, τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης, απαντώντας σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που του ζητά εξηγήσεις για την «καταδίκη».


ΤΟΥΣ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! "Θα ήταν εξαιρετική εξέλιξη μία ανάκληση του Brexit- Αλλά είναι μάλλον απίθανη"

Η ανάκληση της απόφασης της Βρετανίας να αποχωρήσει από την ΕΕ θα ήταν μια εξαιρετική εξέλιξη παρότι φαντάζει απίθανη, δήλωσε στο Reuters η υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Μπριγκίτε Τσίπρις.


Γεωργιάδης: Η συμφωνία δεν επιτρέπει την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές

Το σχέδιο συμφωνίας δεν μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα να βγει από την επιτροπεία εκτιμά ο αντιπρόεδρος τηςη Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι απλώς εξασφαλίζει τη μη χρεοκοπία της χώρας τον Ιούλιο.


Σχολή Ικάρων: Εκεί που εκπαιδεύονται οι αετοί των αιθέρων - ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπορτάζ για την εκπαίδευση των αετών των αιθέρων στη σχολή Ικάρων θα παρουσιαστεί στην εκπομπή “Με Αρετή και Τόλμη” της ΕΡΤ1.

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΞΙ ΜΠΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Θύρα 7: «Αντίθετοι με την πρόσληψη Χάσι, αλλά στηρίζουμε τον Ολυμπιακό»

Την αντίθεσή τους με την πρόσληψη του Μπέσνικ Χάσι –του οποίου δεν αναφέρουν καν το όνομα- εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού της Θύρας 7.


ΝΔ: Οι πληγές του ΣΥΡΙΖΑ στην αγορά εργασίας είναι οι χειρότερες ιστορικά

«Οι σημερινές δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου αποδεικνύουν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου ζουν σε παράλληλο σύμπαν και έχουν ως κύρια φύση τους το ψέμα» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.


Tι πραγματικά έγινε στο Eurogroup σε 14 ερωτήσεις και απαντήσεις

Η διαπραγμάτευση που έκανε η κυβέρνηση με τους δανειστές για τη λεγόμενη δεύτερη αξιολόγηση και το ελληνικό χρέος τέλειωσε. Πιθανόν και εμείς, ως κοινωνία, να τελειώσαμε μαζί της.

Ακυρώθηκε η δίκη του Μπιλ Κόσμπι- Δεν υπάρχει ομόφωνη απόφαση από τους ενόρκους

Καμία ομόφωνη απόφαση δε μπόρεσε να πάρει το σώμα των ενόρκων, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η δίκη του διάσημου ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση.


Ο αναθεωρητής της Δεξιάς

Το «βαλς των χαμένων ονείρων» θα συνεχίσει να ακούγεται σε πείσμα του λαϊκισμού και του «τσιφτετελισμού» που έχει μετατρέψει την πολιτική και την πολιτιστική ζωή της χώρας σε «σκυλάδικο».


Μέχρι κι ο Ποντίφικας θεωρεί τελειωμένες τις εκλογές κι έσπασε το πρωτόκολλο για χάρη της Μέρκελ

Ο Πάπας Φραγκίσκος έσπασε το πρωτόκολλο! Δέχτηκε στο Βατικανό ηγέτη που βρίσκεται σε προεκλογική εκστρατεία.


Όχι Ρομά, όχι κανείς χωρίς εξετάσεις στα ΤΕΙ...

Γιάννης Αντύπας

Η κυβέρνηση διαλύει τη χώρα. Αργά, γιατί τόσο μπορούν (ευτυχώς), ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά κάθε εστία προόδου και δημιουργίας. Αφού έδιωξε από τα πανεπιστήμια τους άριστους που είχαν έρθει για να στελεχώσουν τα λεγόμενα Συμβούλια των Ιδρυμάτων, αφού υποσχέθηκε ψήφο στους 17άρηδες και εισαγωγή στα ΑΕΙ χωρίς πανελλαδικές, έχοντας προηγουμένως διαγράψει- όχι απλώς ξαναγράψει την ιστορία, έβαλε τώρα στο μάτι τα ΤΕΙ. Τα οποία θεώρησε ότι πρέπει για να κάνει πελατειακή πολιτική με τους Ρομά.


Επί περίπου 30 χρόνια μετά τον σεισμό του 1978, η γη στην Θεσσαλονίκη «αναμορφωνόταν»

Ήταν βράδυ του 1978, όταν η «επιδερμίδα» της Θεσσαλονίκης «έσπασε» για ακόμη μια φορά στην πολύχρονη ζωή της. Η «ρυτίδα» που εμφανίστηκε στο πρόσωπο της πόλης ξεκίνησε από το χωριό Στίβος, μεταξύ των λιμνών Κορώνειας και Βόλβης και έδειξε την ασχήμια της με την κατάρρευση μιας πολυκατοικίας στην πλατεία Ιπποδρομίου και τον θάνατο 49 ανθρώπων.


Ο Μάικλ Φελπς θα κολυμπήσει κόντρα σε λευκό καρχαρία

Αφού κατέκτησε τα πάντα στην πισίνα, ο Μάικλ Φελπς αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Ομως, ο θρύλος της κολύμβησης αναζητά νέες προκλήσεις. Ετσι, θα κοντραριστεί με λευκό καρχαρία.


Νεκροί θεωρούνται πλέον και οι 28 αγνοούμενοι της φωτιάς στο Λονδίνο-Στους 58 ανέβηκαν οι νεκροί-Φόβοι για κατάρρευση του πύργου

Στον αριθμό αυτό περιλαμβάνονται και οι 30 που έχουν αναγνωριστεί επισήμως, ενώ προστίθενται και 28 αγνοούμενοι, που θεωρούνται πλέον, από επίσημα χείλη, νεκροί - 16 σοροί έχουν μεταφερθεί στο νεκροτομείο - Και φόβοι για κατάρρευση του πύργου Γκρένφελ

Ομογενής ένας από τους πιο λαμπρούς νέους εφευρέτες στην Πολωνία

Ο Πέτρος Ψύλλος είναι εφευρέτης, σχεδιαστής και επιστήμονας υπολογιστών. Έχει αναγνωριστεί μεταξύ άλλων, από το Περιοδικό του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης ως ένας από τους πιο λαμπρούς νέους εφευρέτες στην Πολωνία. Το περιοδικό Forbes τον συμπεριέλαβε στη λίστα 30 Under 30 για την Ευρώπη για το 2017. Η λίστα αναδεικνύει τους νέους κάτω των 30 ετών που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν


Λιποθύμησαν 5 μέλη της βασιλικής φρουράς -Στην παρέλαση για τα γενέθλιά της Ελισάβετ [εικόνες & βίντεο]

Στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων αλλά και της πύρινης τραγωδίας στον Πύργο Γκρένφελ η Μεγάλη Βρετανία γιόρτασε με κατάνυξη τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ελληνο-αλβανικές μπίζνες για τον ανηψιό του υπουργού της ΝΔ: Κοκαΐνη στα μεγάλα σαλόνια Αθήνας και Μυκόνου

[Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ βέβαια ξεχνάει να αναφέρει ότι το λαμόγιο είναι ανηψιός γνωστού υπουργού Γεωργίας, της ΝΔ... Α! Ξεχνάει επίσης να βάλει και καμιά φώτο του απ' αυτές που είναι δίπλα στον Κόκκαλη ΧΟΧΟΧΟ]

Από τη μία, ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες και παράγοντες του ποδοσφαίρου με το όνομα του να έχει εμπλακεί σε υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων της ΣΕΚΑΠ και να βρίσκεται στη λίστα των μεγαλοφειλετών του ελληνικού Δημοσίου με χρέη κοντά στα 21.000.000 ευρώ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Κουρουμπλής: Δεν προκύπτει θέμα λαθρεμπορίου με το «τσιγαράδικο» της ΣΕΚΑΠ

Διευκρινήσεις για το «τσιγαράδικο» της ΣΕΚΑΠ έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.


Αμερικανικό αντιτορπιλικό συγκρούστηκε με φορτηγό πλοίο στην Ιαπωνία - Επτά ναύτες αγνοούνται

Επτά μέλη του πληρώματος του αμερικανικού αντιτορπιλικού USS Fitzgerald αγνοούνται μετά τη σύγκρουσή του κατά τη διάρκεια της νύχτας με ένα πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, το ACX Crystal, υπό σημαία Φιλιππίνων, στα ανοικτά της Γιοκοσούκα, στα ιαπωνικά χωρικά ύδατα.

ΚΕΔΕ κατά Σκουρλέτη: Δεν έχει ούτε τσίπα, ούτε φιλότιμο, ο αριστερός μόνο στα λόγια, «χορτάτος» υπουργός

Σε προσωπικό ζήτημα εξελίσσεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Κεντρικής ένωση Δήμων και του υπουργού εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη.


ΒΙΝΤΕΟ-ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΡΝ@ΓΕΡΟΣ! ΗΠΑ: Το φιλί του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν σε απόφοιτη που έγινε viral

Η Μπριάνα Κάρτερ έγινε διάσημη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα...
Έναν... ή μάλλον δύο λόγους παραπάνω έχει η απόφοιτη του Morgan State University, Μπριάνα Κάρτερ να θυμάται την ημέρα της ορκωμοσίας της.

ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ! Κινητή μονάδα του ΟΚΑΝΑ - που δεν υπάρχει - ανακοίνωσε ο Παύλος Πολάκης για τους ΓΥΦΤΟΥΣ

Μία... ανύπαρκτη "κινητή μονάδα" του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) πρόκειται να... εγκατασταθεί στους χώρους των Ρομά ΓΥΦΤΩΝ στο Μενίδι, μαζί με μία κινητή μονάδα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Έκπληκτη η αγορά! Γιατί πουλάει μετοχές ο ιδιοκτήτης της μεγάλης κερδοφόρας αλυσίδας;

Μεγάλη έκπληξη στην αγορά προκαλεί η είδηση πως ο Απόστολος Βακάκης, ο ιδιοκτήτης των Jumbo, αποφάσισε να πουλήσει μέρος των μετοχών του στην εταιρία.

10 στιγμές που εάν είχαν συμβεί επί ΝΔ- ΠΑΣΟΚ θα προκαλούσαν πολιτικό σεισμό... ενώ η σημερινή αντιπολίτευση παίζει τον ρόλο του σχολιστή

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες περιστατικών, δηλώσεων και στιγμών που υπό άλλες συνθήκες είτε θα αποτελούσαν αφορμή για να καεί η Αθήνα είτε στην καλύτερη περίπτωση θα αποτελούσαν πρώτο και μόνο θέμα συζήτησης για καιρό. Αντ’ αυτού, το πολιτικό σύστημα τα παρακολουθεί αμέτοχο σε ρόλο αρθρογράφου και αφ' υψηλού σχολιαστή, χάνοντας αργά και σταθερά έδαφος στο επικοινωνιακό bras de fer.

ΒΙΝΤΕΟ-Πες τα ρε Κατερίνα που θέλουν να σε φιμώσουν τα φασιστάκια της ΝΔ

Είναι γνωστό πως αν βάλεις 5 στόχους και δεν πετύχεις κανέναν, τότε έχεις δικαιωθεί... αρκεί να σε λένε Τσίπρα, το ρεπορτάζ να είναι της ΕΡΤ και να συμφωνήσουν Ακριβοπούλου-Γιάμαλη:

Η αναγέννηση του Φεστιβάλ Αθηνών

Σήμερα, επιτέλους, κατάλαβα τι συμβαίνει –τι πραγματικά συμβαίνει. Κατάλαβα γιατί η πολιτική ζωή με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει γίνει «τσίρκο», για να χρησιμοποιήσω μια ανακριβή λέξη που λέγεται από πολλούς. Για να φθάσω εκεί, όμως, πρέπει να ξεκινήσω με τα γεγονότα, κατά τη σειρά που συνέβησαν, από το πρωί προχθες μέχρι το απόγευμα.


Πρετεντέρης: Γραβάτες

"Το καλό σενάριο για την κυβέρνηση βούλιαξε και τυπικά. Θα μείνουν απλώς μέχρι να φύγουν" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Ο Γιακουμάτος πουλάει εδώ και χρόνια το σπίτι του στη Μύκονο-Δείτε πόσα ζητάει πλέον

Η κρίση «χτύπησε» ακόμα και το «νησί των ανέμων». Μπορεί η Μύκονος να παραμένει το πιο δημοφιλές νησί, όμως, όπως φαίνεται, όσοι έχουν σπίτια εκεί δύσκολα μπορούν να τα πουλήσουν. Ο λόγος μεταξύ άλλων και για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμο Γιακουμάτο, που εδώ και πολλά χρόνια έχει βάλει το σπίτι του στο κυκλαδίτικο νησί προς πώληση, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.


BINTEO-Λάθρο κλέβει τον κουμπαρά με τις δωρεές για του Χαμόγελου του Παιδιού!

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, το απόγευμα της Πέμπτης 39χρονος αλλοδαπός, ο οποίος νωρίτερα είχε κλέψει από κατάστημα της περιοχής ένα πλαστικό κουτί με δωρεές για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο είχε περίπου 93 ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Τελικά πήρε τον πο@λο!

Ο Τσίπρας υποσχόταν μέτρα ελάφρυνσης χρέους, για να δώσει το ΔΝΤ πιστοποιητικό βιωσιμότητας και να μπούμε στο QE. Δεν πήρε τίποτα από αυτά... αλλά πανηγυρίζουν:

Τι έκανε ο Ντένις Ρόντμαν πέντε μέρες στη Βόρεια Κορέα;

Ηταν ένα καλό ταξίδι, ένα πολύ καλό ταξίδι, δήλωσε ο 56χρονος πρώην σταρ του NBA και δεν αποκάλυψε εάν συνάντησε τον «φίλο του» Κιμ Γιονγκ Ουν


Πέθανε ο σκηνοθέτης του πρώτου «Ρόκι» και του «Καράτε Κιντ» Τζον 'Αβιλντσεν

Το 1976, η ταινία "Rocky", που αναφέρεται στην ιστορία του πυγμάχου Ρόκι Μπαλμπόα, τον οποίο υποδύθηκε ο Σιλβέστερ Σταλόνε, κέρδισε τρία Όσκαρ, μεταξύ τους αυτό της καλύτερης σκηνοθεσίας


Εκκαθαριστικά: Κατά μέσο όρο 903€ ο επιπλέον φόρος και 326€ οι επιστροφές φόρου

Στο τέλος του μήνα λήγει η προθεσμία… και έχουν υποβληθεί οι μισές φορολογικές δηλώσεις-Φόβοι για κατάρρευση του Taxis αφού σε 13 μέρες πρέπει να γίνουν 3 εκ δηλώσεις