18 Ιουνίου 2017

ΦΩΤΟ-Γελάει ο κόσμος με Καμμένο

Η καλύτερη τρολιά για τον γελοίο Καμμένο που φόρτωσε τα καραγκιοζιλίκια στο γιο του:

Νομοθετικό κ@λοχανείο η Βουλή

Πολλά είναι τα περιστατικά από εκπρόθεσμες και άσχετες τροπολογίες που κατατίθενται για να αποσυρθούν.

Από το εξόχως αρνητικό, σε επίπεδο τουλάχιστον πολιτικών εντυπώσεων, νομοθετικό «ξήλωμα» του γνωστού με το όρο «Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης», έως την ψήφιση και άλλων «προαπαιτούμενων» μνημονιακών μέτρων διά της μεθόδου των εκπρόθεσμων και άσχετων τροπολογιών, έχουν μεσολαβήσει τόσo πολλά περιστατικά στη Βουλή με ευθύνη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το περιεχόμενο βιβλίου υπό τον τίτλο «Τα άπαντα της κακής νομοθέτησης»:

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ-Βίντεο: Το κόμμα Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων υπάρχει και... διαμαρτύρεται στην ΤτΕ!

Περίπου 15 μέλη του κρατώντας ελληνικές σημαίες συγκεντρώθηκαν έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος... Κυριακή μέρα... οι καλύτεροι του χωριού

Μια ακόμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας.


Τα τελευταία δραματικά μηνύματα των απαγωγέων του επιχειρηματία Λεμπιδάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικές ώρες ζει η οικογένεια Λεμπιδάκη, καθώς συνεχίζεται η "σιγή ιχθύος" από τους απαγωγείς του 54χρονου επιχειρηματία. Για άγνωστο λόγο, εδώ και αρκετό καιρό, οι διαπραγματεύσεις με τους δράστες έχουν "παγώσει".

ΠΛΑΚΙΤΣΑ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ! Κώστας Ζαχαριάδης για το Survivor: Έχω ακούσει πως είναι κόλπο του ΣΥΡΙΖΑ!

«Είμαι με τους καλούς», είπε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ όταν ρωτήθηκε ποιους υποστηρίζει

Ακόμα και το Survivor σχολίασε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, αποκαλύπτοντας πως έχει ακούσει ακόμα και πως ήταν «κόλπο» της κυβέρνησης «για να ασχολείται ο κόσμος».


BINTEO-Αποθεώθηκαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και οι διεθνείς του 2005 στο Nick Galis Hall

Το Nick Galis Hall «έριξαν» τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και η Εθνική Ομάδα μπάσκετ του 2005, με το κοινό να τους αποθεώνει.

Εφετείο Αθηνών: Απαγορεύεται η απόλυση μητέρας, εγκύου ή λεχώνας

Απαγορεύεται η απόλυση μητέρας, εγκύου ή λεχώνας, ακόμη και αν απασχολείται με άκυρη σύμβαση εργασίας ή αν είναι συμβασιούχος, σύμφωνα με το Εφετείο Αθηνών το οποίο δικαίωσε μητέρα νεογέννητου τέκνου που απολύθηκε μετά από 5 χρόνια απασχόληση στον ίδιο εργοδότη.
         

Η ΟΝΝΕΔ κοντά στους σεισμόπληκτους (φωτο)

Μόλις 36 ώρες μετά την έναρξη της δράσης «Δεν είσαι μόνος», για τους πληγέντες από τον σεισμό της Μυτιλήνης, ομάδα από μέλη της ΟΝΝΕΔ, συνοδευόμενα από τον πρόεδρο της Κώστα Δέρβο αλλά και τους:

Κ@ΛΟΓΥΦΤΟΙ ΘΑ 'ΤΑΝ! Διέρρηξαν το σχολείο του αδικοχαμένου Μάριου στο Μενίδι - ΒΙΝΤΕΟ

Άγνωστοι διέρρηξαν το σχολείου του αδικοχαμένου Μάριου, τα ξημερώματα του Σαββάτου, περίπου μία εβδομάδα από τον τραγικό θάνατο του μαθητή από αδέσποτη σφαίρα. Για επίδειξη ισχύος της παραβατικότητας κάνουν λόγο οι κάτοικοι της περιοχής.

Τσουνάμι στην Γροιλανδία -Τέσσερις αγνοούμενοι [εικόνες & βίντεο]

Τέσσερις άνθρωποι αγνοούνται μετά από τσουνάμι που έπληξε την περιοχή της αυτόνομης δανέζικης επικράτειας στη Γροιλανδία.


Γαλλία: Νίκη με απόλυτη πλειοψηφία για τον αχταρμά Μακρόν στη «σκιά» της αποχής-ρεκόρ

[Ένας ιδεολογικός πολτός, από Μέρκελ μέχρι Βαρουφάκη, το άτομο... σε 1-1,5 χρόνο θα έχει την κατάληξη του ΓΑΠ...]

Το κίνημα του Γάλλου προέδρου, La Republique en Marche, εξασφαλίζει 355 έως 425 έδρες (επί συνόλου 577) σύμφωνα με το αποτέλεσμα του exit poll για τον β' γύρο των βουλευτικών εκλογών - Στο 57%-58% εκτιμάται ότι θα ανέλθει η αποχή

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Ντζιμάνης (ΣΥΡΙΖΑ) σε απόστρατους: «Mιά ζωή λιβανιστήρια της δεξιάς και μερικοί της ακροδεξιάς είσαστε»

Επίθεση σε απόστρατους, πρώην συναδέλφους του, εξαπέλυσε ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ Γιώργος Ντζιμάνης.

Πρετεντέρης: Too bad to be true!

Για το βατερλό της κυβέρνησης και των ...φίλων της γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Οι φονικότερες δασικές πυρκαγιές στον κόσμο από το 1871 - Η μία στην Ελλάδα

Στον κατάλογο με τις φονικότερες δασικές πυρκαγιές στον κόσμο κατατάσσεται πλέον η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το Σάββατο στην περιοχή Λεϊρία της κεντρικής Πορτογαλίας και εξακολουθεί να μαίνεται ανεξέλεγκτη.

ΓΙΑΥΤΟ Η ΠΟΛΗ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ! Η νέα γκ@μενα του δημάρχου και το απούλητο… νησί του!

Είναι ιδιόκτητης ενός νησιού 22 στεμμάτων με ελιές , νερό και ρεύμα από φωτοβολταϊκά, στη Χαλκιδική, απέναντι από τη Βουρβουρού.

Ωστόσο ο δήμαρχος αποφασίσει να βάλει πωλητήριο και μάλιστα δυσκολεύεται πολύ να βρει αγοραστή.

ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ! Μαζική τροφική δηλητηρίαση στον τουρκικό στρατό

Στην 1η εκπαιδευτική Ταξιαρχία Πεζικού στην Μάνισα, όπου υπηρετούν 6.000 νεοσύλλεκτοι παρουσιάστηκαν συμπτώματα δηλητηρίασης μετά το βραδινό φαγητό. Περίπου 3.000 φαντάροι οδηγήθηκαν στα Νοσοκομεία της περιοχής με συμπτώματα δηλητηρίασης, από τους οποίους παρέμειναν για νοσηλεία οι 731.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΦΟΣ! Το περίεργο tweet Καμμένου για την υπόθεση Γιαννουσάκη [εικόνα]

Ενα... αλαφρώς ακατανόητο tweet ανήρτησε πριν λίγη ώρα ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Σχέδιο ανατροπής της Μέι

H πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι θα βρεθεί αντιμέτωπη με σχέδιο ανατροπής της αν δεν τηρήσει την δέσμευσή της για σκληρό Brexit, προειδοποίησαν υψηλόβαθμα στελέχη του Συντηρητικού της κόμματος.


Ευκαιρία εργασίας: Προσφέρονται 64.000 ετησίως, αλλά ουδείς ενδιαφέρεται

Σε μια μικρή πόλη της Σκωτίας προσφέρεται μια πολύ ελκυστική θέση εργασίας. Μια οικογένεια είναι διατεθειμένη να πληρώσει 64.000 δολάρια, δηλαδή 50.000 στερλίνες, ετησίως, με 28 ημέρες διακοπών, επιπλέον ρεπό σε όλες τις αργίες, στο πρόσωπο που θα δεχθεί να ζήσει στο σπίτι και να εργαστεί ως νταντά των δύο παιδιών της οικογένειας, ηλικίας 5 και 7 ετών.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Ηράκλειο: Αυτοκτόνησε μέσα στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 59χρονος άνδρας μέσα στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.


Κοντονής σε ΝΔ: Περίεργη σπουδή να υιοθετήσετε το δημοσίευμα για να στηρίξετε Μαρινάκη

Απάντηση στις αιτιάσεις της ΝΔ με αφορμή δημοσίευμα που εμπλέκει Καμμένο-Κοντονή με πρόσωπο της υπόθεσης Noor1, ο οποίος έχει καταδικαστεί ισόβια έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.


Εκπληκτικές αεροφωτογραφίες: Η Ελλάδα από ψηλά

Το «TripInView» είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα που στόχο έχει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν τους προορισμούς τους για διακοπές. Η ιδέα του Tripinview είναι πρωτότυπη, καθώς για πρώτη φορά παγκοσμίως παρέχονται γεωδαιτημένα (geo-tagged) εναέρια videos και αεροφωτογραφίες από ελικόπτερο για τους προτεινόμενους προορισμούς.

Στουτγκάρδη: Εκλεισαν το αεροδρόμιο για έναν καβγά -Επιβάτης κατηγόρησε άλλον ότι σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση

Συναγερμός για βόμβα σήμανε το πρωί στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης στη Γερμανία, όταν επιβάτης πτήσης της Bulgaria Air που επρόκειτο να αναχωρήσει με 180 άτομα για τη Βάρνα κατηγόρησε έναν άλλο μετά από καυγά ότι σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στο αεροσκάφος.


ΝΔ: Μην εκτίθεται άλλο ο Κουρουμπλής για το «τσιγαράδικο» -Ξεπέρασε κάθε όριο

Η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι ξεπέρασε κάθε όριο με τις δηλώσεις του για το «τσιγαράδικο» της ΣΕΚΑΠ.


Τι απαντά ο Βενιζέλος στα «γαλάζια» σενάρια και τη… σαλιάρα του Τσίπρα!

«Η κυβέρνηση δέσμευσε τη χώρα σε διαρκές μνημόνιο έως το 2060» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στη συμφωνία του Eurogroup και μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο κ. Τσίπρας αντί για γραβάτα θα φορέσει τη δυτική σαλιάρα, αφού πρώτα έδεσε ένα φιόγκο γύρω από την χώρα».

ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Οι Βρετανοί άλλαξαν γνώμη για το Brexit -Θέλουν νέο δημοψήφισμα

Ένα δεύτερο δημοψήφισμα για την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση επιθυμούν πλέον οι Βρετανοί σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Mail on Sunday.


ΤΡΕΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Viral o Eλληνας ομοφυλόφιλος καθηγητής που πόζαρε δίπλα στον Τραμπ με τη βεντάλια του [εικόνες]

Για να κλέψει κανείς την παράσταση όταν ποζάρει δίπλα στον ισχυρότερο άνθρωπο του πλανήτη θα πρέπει να διαθέτει κάτι ιδιαίτερο.

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΔΙ! Γαβρόγλου: Οι θεσμοί πιέζουν για αλλαγές στο υπό κατάρτιση νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ

Πιέσεις από τους θεσμούς για να αλλάξουν διατάξεις του υπό κατάρτιση νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ αποκαλύπτει ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.


Με Ιερά αγρυπνία απαντά ο Μητροπολίτης Ανθιμος στο τσίρκο Gay Pride της Θεσσαλονίκης

«Να αντιμετωπιστεί ποιμαντικά και αποτρεπτικά, η δυσάρεστη, απαράδεκτη και αξιοκατάκριτη παρουσία των ομοφυλοφίλων».

Αυτό ζητά με ανακοίνωσή της η ιερά μητρόπολη Θεσσαλονίκης που απαντά με αγρυπνία στη διαεξαγωγή του Gay Pride στην πόλη.


"Θερμή" υποδοχή από αγρότες στον Βαγγέλη Αποστόλου - BINTEO

«Θερμή» ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι αγρότες της Ημαθίας στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, κατά την έλευσή του στη Βέροια το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Υπουργός βρέθηκε στην Εληά με αφορμή την ίδρυση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για το Ροδάκινο που υπεγράφη στη Βέροια.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Ο Καμμένος παραδέχεται ότι μίλησε με τον ισοβίτη του Μαρινάκη-Η απάντηση της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε απαντήσεις από τον Πάνο Καμμένο και τον Σταύρο Κοντονή, με αφορμή δημοσίευμα που κάνει λόγο για συνομιλίες του πρώτου με πρόσωπο της υπόθεσης του ναρκοπλοίου του Βαγγέλα, Noor1, ο οποίος έχει καταδικαστεί ισόβια.

Και η απάντηση ήρθε από τον Καμμένο που δεν διαψεύδει πως συνομίλησε με τον ισοβίτη!

Ο υπουργός Αμυνας απάντησε στη ΝΔ, εκδίδοντας ανακοίνωση.


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ➤Reuters: Η Ελλάδα μπλόκαρε δήλωση της ΕΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Κίνα -Ανέντιμο, λένε διπλωμάτες


Αυτός είναι ο ΑΝΘΡΩΜΠΙΖΜΟΣ της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ... άμα ο πελάτης πληρώνει καλά, ποιος τα γ@μεί τα ανθρώπινα δικαιώματα

Η Ελλάδα μπλόκαρε μία δήλωση της ΕΕ στα Ηνωμένη Εθνη που επέκρινε τις «επιδόσεις» της Κίνας στα ανθρώπινα δικαιώματα, γράφει το Reuters. Ευρωπαίοι διπλωμάτες σχολιάζουν ότι αυτή η απόφαση υπονομεύει τις προσπάθειες να αντιμετωπιστεί η καταστολή αντιφρονούντων και ακτιβιστών από το Πεκίνο.


ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Η απάντηση του Ευάγγελου Αντώναρου σε δημοσιεύματα για τον Προκόπη Παυλόπουλο

Το απόλυτο τρόλ! Λέει ότι "ο κόσμος έστειλε αυτούςς που τσιρίζουν στην πολιτική λήθη" ΧΑΧΑΧΑ! Ρε μπετόστοκε μιλάς για "πολιτική λήθη"; Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη....
Οργισμένη απάντηση σε δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι μόνη λύση είναι η παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, δίνει ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Πυρκαγιά κόλαση στην Πορτογαλία -Τουλάχιστον 62 νεκροί, πολλοί παγιδεύτηκαν σε ΙΧ [εικόνες & βίντεο]

Μια δασική πυρκαγιά στη Λεϊρία της κεντρικής Πορτογαλίας στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 62 ανθρώπους, ενώ εκφράζονται φόβοι για περισσότερους νεκρούς. Τουλάχιστον άλλοι 59 τραυματίστηκαν.

Η στιγμή που ανεμοστρόβιλος σαρώνει… τα Τρίκαλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του στο νομό των Τρικάλων, σαρώνοντας στο πέρασμά του δεκάδες χωριά του νομού.

ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ! Πάτρα: Ανήλικοι αφού ξυλοφόρτωσαν 49χρονο του έκλεψαν 1.240 ευρώ

Μια 35χρονη Ελληνίδα ήταν το «δόλωμα» για έναν 49χρονο Βούλγαρο τον οποίο πλησίασε δήθεν με ερωτική διάθεση ενώ βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο του στην Πάτρα, δίνοντας την ευκαιρία στους ανήλικους συνεργούς της να του επιτεθούν.


Φωτογραφία: Έκλεψαν τις ρόδες από το αυτοκίνητο του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

Πώς σχολίασε την θρασύτατη κλοπή ο Χανιώτης Παραολυμπιονίκης
Μια απίστευτη εικόνα αντίκρισε ο Χανιώτης Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Αντώνης Τσαπατάκης, σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Θεσσαλονίκη όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του.

ΒΙΝΤΕΟ-Τόσο απλά: Δεν συναινούμε σε επιμήκυνση του χρέους

Έπρεπε πρώτα να μας φεσώσει 100δις ο Τσίπρας..  και σήμερα να παρακαλάει για καμιά μικρή μείωση επιτοκίου ή επιμήκυνση αποπληρωμής:

Βίντεο: Αυτό είναι μεθύσι! Βρετανίδες επιστρέφουν... ολόγυμνες από νυχτερινή διασκέδαση!

Τα κορίτσια περπατούν στη μέση του δρόμου και δεν δείχνουν να ενοχλούνται ούτε στο ελάχιστο

Τα κορίτσια πήγαν διακοπές στη Μαγιόρκα της Ισπανίας για να περάσουν καλά, αλλά... κάπου τους ξέφυγε η κατάσταση, με αποτέλεσμα να γίνουν... παγκόσμιο θέμα στο διαδίκτυο και όχι μόνο.


Αυτά είναι τα 10 καλύτερα και τα 10 χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο

Εκπλήξεις αρνητικές και θετικές από την αξιολόγηση του AirHelp

Τα δέκα καλύτερα και τα δέκα χειρότερα διεθνή αεροδρόμια στον κόσμο έδωσε στη δημοσιότητα ο οργανισμός αξιολόγησης AirHelp, προκαλώντας έκπληξη με τα αποτελέσματα που παρουσίασε.


Μας έκαναν Ζάμπια και πανηγυρίζουν

Του Σάκη Μουμτζή

Δεν νομίζω να υπήρξε ποτέ Ελληνική κυβέρνηση που να απέτυχε παταγωδώς σε όλους τους στόχους που έθεσε.

Η σημερινή συγκυβέρνηση απέτυχε στην ρύθμιση του χρέους, απέτυχε στην ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ και απέτυχε στην προσπάθεια της να δεσμεύσει τους εταίρους μας για την συμμετοχή τους σε συγκεκριμένα αναπτυξιακά προγράμματα.


Θανάσιμος τραυματισμός ταυρομάχου στη νότια Γαλλία -Εχασε την ισορροπία του στην αρένα [βίντεο]

Θανάσιμος ήταν ο τραυματισμός ενός Ισπανού ταυρομάχου, που έχασε την ισορροπία του μέσα στην αρένα και τρυπήθηκε από τα κέρατα ενός ταύρου σε αγώνες στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Αυτά είναι τα 5 ακριβότερα αυτοκίνητα όλων των εποχών -Πουλήθηκαν σε δημοπρασίες [εικόνες]

Τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο δεν εξασφαλίζουν μόνο μεταφορά.

Αστραφτερά αντικείμενα τέχνης πάνω σε τέσσερις τροχούς συνδυάζουν εκκεντρικότητα και μεγαλοπρέπεια, οι οποίες υπερισχύουν έναντι της πρακτικότητας των εντυπωσιακών τους μηχανών.

Η Μάχη στο Μανιάκι: 20 Mαϊου 1825

Ο πολυτάραχος βίος του Παπαφλέσσα – Ο Ιμπραήμ προελαύνει στο Μοριά – Ο Κολοκοτρώνης και άλλοι οπλαρχηγοί φυλακισμένοι – Η παράτολμη απόφαση του Παπαφλέσσα για αντιμετώπιση του Ιμπραήμ στο Μανιάκι – Η γενναία αντίσταση μερικών εκατοντάδων Ελλήνων – Το ηρωικό τέλος του Παπαφλέσσα – Το περίφημο «φίλημα»

Δείτε το τσιφτετέλι «φωτιά» της Κολιδά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» βρέθηκε η Ειρήνη Κολιδά.

Η πρώην παίκτρια του Survivor σηκώθηκε και χόρεψε τσιφτετέλι τραβώντας όλα τα βλέμματα όχι μόνο του πλατό αλλά σίγουρα και των τηλεθεατών.

ΤΙ ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ; Σπίρτζης: Ανοίγει ο δρόμος για ένταξη ελληνικών ομολόγων στο QE


Γελάει ο κόσμος με τον καραγκιόζη...

«Μετά την απόφαση του Eurogroup ανοίγει ο δρόμος για την ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης από την ΕΚΤ. Πλέον υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις και είναι κατά την εκτίμηση μου θέμα χρόνου».


ΝΔ: Να απαντήσει ο Καμμένος αν μίλησε με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη

Εξηγήσεις και απαντήσεις από τους υπουργούς Πάνο Καμμένο και Σταύρο Κοντονή για τα όσα αναφέρονται στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΚΑΡΦΙ ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

O Κυριάκος για την άθλια εικόνα του Πολυτεχνείου (Photo)

Με μια ανάρτηση στο FB ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει το στίγμα του για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, επιμένοντας στην πάταξη της ανομίας εντός των ιδρυμάτων.

Έφαγε τα μούτρα του με τη μηχανή ο Χαϊκάλης - BINTEO

Ένα ατύχημα με τη μηχανή είχε πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός και πρώην υφυπουργός, Παύλος Χαϊκάλης.
Ο κ. Χαϊκάλης ήταν καλεσμένος το Σάββατο στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και αναφέρθηκε σε αυτό, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν φοράει πάντα κράνος όταν έχει πολλή ζέστη.


Τα επόμενα βήματα για το Ελληνικό -Τα σχέδια της Lamda, πού και πότε θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας

Ολοένα και πιο κοντά βρίσκονται οι μπουλντόζες από την έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Αυτό μετά και την κατάθεση, την περασμένη Πέμπτη, του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ), ώστε να ξεκινήσει το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης σε διεθνές επίπεδο.

ΒΙΝΤΕΟ-Μόνος του τα λέει ο μπαγάσας

"Μια παραδομένη κυβέρνηση, με απλωμένο χέρι στο Eurogroup, μιλά για εθνικό θρίαμβο"... λέει ο Αλέξης Τσίπρας