19 Ιουνίου 2017

Πέθανε ο τέως αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Νηστικάκης

Την τελευταία του πνοή άφησε τη Δευτέρα (19/6/2017) ο τέως αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχάλης Νηστικάκης.


Χανιά: 4 μήνες φυλακή σε νεαρό που έκανε γκράφιτι! Επίπληξη σε άλλους επτά

Ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή και με δικαίωμα έφεσης επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων σε νεαρό.


Βίντεο: Ο τουρκικός στρατός έφτασε στο Κατάρ

Τα τουρκικά στρατεύματα συμμετέχουν σε προγραμματισμένες εδώ και καιρό στρατιωτικές ασκήσεις στο Κατάρ - Oι στρατιώτες του Κατάρ που βρίσκονται στο Μπαχρέιν, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα μέσα στις επόμενες 48 ώρες

Mηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο από διάφορους άπλυτους και Πακιστανούς

Μηνυτήρια αναφορά για επαναλαμβανόμενες και οργανωμένες ρατσιστικές επιθέσεις κατά αλλοδαπών στην περιοχή Γκορυτσά Ασπροπύργου, κατατέθηκε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.


Η υποψήφια με τις μπριζόλες

Είναι γνωστή η ιστορία με την υποψήφια βουλευτή στη Β΄ Αθηνών, η οποία για να κερδίσει τη συμπάθεια, την καρδιά και κυρίως το… στομάχι των ψηφοφόρων της μοίραζε δωρεάν κιμά και μπριζόλες μοσχαρίσιες γάλακτος (χωρίς να είναι κρεοπώλης ή να είναι κρεοπώλης ο σύζυγός της).

Απίστευτο συμβάν στην Ιθάκη: ΙΧ μπήκε ολόκληρο μέσα σε κατάστημα γεμάτο κόσμο [εικόνες]

Ενα ατυχές περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στην Ιθάκη και μάλιστα σε ένα από τα κοσμικότερα σημεία του νησιού.

Η μαγική παραλία του Αιγαίου που χωρίζεται στα δύο από έναν βράχο

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι αναμφίβολα χαραγμένο στις μνήμες μας με τα χρώματα των νησιών, τα γραφικά τους σοκάκια, τις εκκλησιές, τα ολόλευκα σπίτια τους και τις χρυσές παραλίες με τα καταγάλανα νερά.

Ξανά στις αγορές με επταετές ομόλογο η Κύπρος

Η Κυπριακή Δημοκρατία, με βαθμό πιστοληπτικής ικανότητας BB+ (stable) από τον οίκο Standard and Poor's, B1 (positive) από τον οίκο Moody's, BB- (positive) από τον οίκο Fitch και BBL (stable) από τον οίκο DBRS έχει αναθέσει στις τράπεζες Citi, Goldman Sachs International Bank και HSBC να αναλάβουν ως ανάδοχοι για την έκδοση ενός νέου 7-ετούς ομολόγου εκφρασμένου σε ευρώ (Reg S benchmark (registered form).


Σε ποιες πόλεις του κόσμου οι γυναίκες κάνουν περισσότερο σ@ξ;

Αυτές είναι οι πόλεις που τα σ@ξουαλικά ένστικτα των γυναικών δύσκολα κρύβονται

Αν σας ρωτούσαν σε ποια πόλη του κόσμου πιστεύετε ότι οι γυναίκες κάνουν περισσότερο σ@ξ, τι θα απαντούσατε;


ΚΑΙ; Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ; Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Γιλντιρίμ ζήτησε την έκδοση των 8 στρατιωτικών - ΒΙΝΤΕΟ

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης στην προσπάθεια του Μπιναλί Γιλντιρίμ να πείσει όπως αναφέρουν την κυβέρνηση να παραδώσει τους Τούρκους αξιωματικούς στην Άγκυρα.

ΤΑ 'ΦΑΓΕ Ο ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ! Θεσσαλονίκη: Αθώοι 5 γιατροί και μία νοσοκόμα- Για υπεξαίρεση 650.000 ευρώ

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης πέντε γιατροί και μία νοσοκόμα του Νοσοκομείου ΙΚΑ «Παναγία» Θεσσαλονίκης.


Απίστευτο: 219 νέους «κόσμους» ανακάλυψε η Nasa- 10 σαν τη Γη [εικόνες & βίντεο]

Η Nasa ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε 219 νέους πλανήτες εκτός του ηλιακού μας συστήματος.

Η σπουδαία αυτή ανάκυψη περιλαμβάνει και 10 βραχώδεις πλανήτες σαν τη Γη που βρίσκονται εκτός του ηλιακού μας συστήματος στη ζώνη Γκόλντλοκς.


«Είναι ο τάφος του Αριστοτέλη. Δεν υπάρχει αμφιβολία»

Ο τάφος του Αριστοτέλη βρίσκεται στα αρχαία Στάγειρα, υποστηρίζει με βεβαιότητα ο Κώστας Σισμανίδης, αρχαιολόγος, διδάκτωρ κλασικής αρχαιολογίας και ανασκαφέας των αρχαίων Σταγείρων.

Καραμανλής: Γελάει με τις παπαριές Καμμένου και τη νοημοσύνη Τσίπρα

Εξαιρετικά προβληματισμένος είναι τις τελευταίες ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και το δείχνει (τουλάχιστον στους συνομιλητές του).

Ο προβληματισμός του διπλός:

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Ποινή-χάδι στον ΣΥΡΙΖΑίο Βουδούρη που σκότωσε 50χρονη... από αμέλεια

Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια μητέρας τριών παιδιών, που χειρούργησε για δαχτυλίδι στο στομάχι - Η δικαστική απόφαση ότι ο κ. Βουδούρης δεν κατέβαλε την απαιτούμενη προσοχή που όφειλε και μπορούσε να καταβάλει ένας «μετρίως συνετός και ευσυνείδητος γιατρός»

Αποκάλυψη ΑΝΤ1 για την απαγωγή Λεμπιδάκη: Η τελευταία “απόδειξη ζωής” του επιχειρηματία - ΒΙΝΤΕΟ

Μία νέα αποκάλυψη για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.


Θέμα Καμμένου έβαλε ο Θεοδωράκης σε Τσίπρα-Κοντονή: Δεν πάει άλλο με τις παρεμβάσεις υπουργών στη Δικαιοσύνη

Μια απρόσμενη συνάντηση έγινε στο μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκε μέσα στο μέγαρο Μαξίμου, λίγο πριν δει τον Πρωθυπουργό με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.


Προσφεύγει στο ΣτΕ οφθαλμίατρος που απολύθηκε για χορήγηση «πολλών» πιστοποιητικών τυφλότητας

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) προσέφυγε οφθαλμίατρος δημόσιου νοσοκομείου σε νησί του Αιγαίου ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση με την οποία παύθηκε οριστικά από τα καθήκοντά της.


ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Συνεδριάζει εκτάκτως η Διαρκής Ιερά Σύνοδος -Για τα Θρησκευτικά

Συνέρχεται αύριο εκτάκτως η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία.


Συνάντηση Τόσκα με ΓΥΦΤΟΥΣ... για να συνεργαστούν

Το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Ελληνικής Αστυνομίας και Ρομά, για τον έλεγχο της παραβατικότητας, συζήτησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά, με τους οποίους συναντήθηκε την Δευτέρα στο γραφείο του.


Οι άπλυτοι θα μαγαρίσουν και το Κολωνάκι -Καλούν σε εκδήλωση κατά της αστυνομικής βίας

Στην πλατεία Κολωνακίου θα βρεθούν οι αναρχικοί στις 29 Ιουνίου.

Εκεί θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με θέμα την αστυνομική βία και την κρατική αναστολή.


ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΕΡΤ! Μαξίμου: Ο Τσίπρας έθεσε ζήτημα τερματισμού των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο

[Φανταστείτε τι ζούσαν οι παλιότεροι όταν επί Αντρέα υπήρχε μόνο ΕΡΤ... δηλ. ρε απατεώνες τι θα μας λέγατε αν δεν είχαμε ακούσει τον Γιλντιρίμ να λέει ότι εμείς παραβιάζουμε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας;]

Παράλληλα, τόνισε στον Τούρκο ομόλογό του, Μπιναλί Γιλντιρίμ, την ανάγκη εξεύρεσης δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό


ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ! Πόσο μας κόστισε η δόση των 8,5 δισ. που ενέκρινε το Eurogroup

Την πληρώσαμε με 5 δισ. ευρώ το χρόνο νέα μέτρα, έξτρα ύφεση και περισσότερα κόκκινα δάνεια - Από τα 8,5 δισ. ευρώ, περίπου 6,9 δισ. -όπως θα 'ρθουν- θα πάνε κατευθείαν στους δανειστές τον Ιούλιο, για πληρωμές δόσεων δανείων που λήγουν προς την ΕΚΤ και το ΔΝΤ


Ηλύσια Πεδία: Αυτοκίνητο έπεσε σε βαν της αστυνομίας-Νεκρός ο δράστης-ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Άνδρας έπεσε με το όχημά του πάνω σε βανάκι της αστυνομίας στη πολύ δημοφιλή για τους τουρίστες λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων σήμερα, χωρίς να τραυματίσει κάποιον, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Λονδίνο: Αστυνομικοί ακινητοποίησαν άνδρα που κρατούσε μαχαίρι και φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» (βίντεο)

Δεν φαίνεται να συνδέεται με την τρομοκρατία το περιστατικό - Ωστόσο, επιβεβαιώνει ότι η βρετανική πρωτεύουσα βρίσκεται σε καθεστώς πανικού
Νέος «συναγερμός» σήμανε σήμερα το μεσημέρι στο Λονδίνο, έστω και αν, αυτή τη φορά, το περιστατικό δεν πρόλαβε να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

ΝΔ: Απαράδεκτες οι επιθέσεις στους διοργανωτές της συγκέντρωσης «Παραιτηθείτε»

Η ΝΔ ξεκαθάρισε ότι δεν μετέχει στη διοργάνωση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας «Παραιτηθείτε», αλλά τόνισε ότι είναι απαράδεκτες οι επιθέσεις που δέχονται όσοι πρωτοστατούν στην πρωτοβουλία.


Στη Μήλο η ηθοποιός Emma Thompson

Η Βρετανίδα ηθοποιός Emma Thompson, γνωστή για τα φιλικά της αισθήματα προς την Ελλάδα, βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές. Η ηθοποιός βρίσκεται στην όμορφη Μήλο και απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τις γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του νησιού.

Αυτοπροσκλήθηκε ο Ερντογάν να επισκεφθεί την Ελλάδα

Προϋπόθεση καλών σχέσεων ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου και του ευρωπαϊκού κεκτημένου τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον Τούρκο πρωθυπουργό


Βίντεο: Στους δρόμους ξανά οι κάτοικοι του Μενιδίου

Δεύτερη εβδομάδα κινητοποιήσεων για τους κατοίκους του Μενιδίου αντιδρώντας σε καθε μορφή εγκληματικότητας που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την περιοχή τους.

Κοκαΐνη, ηρωίνη και ecstasy είχε πάρει η «πριγκίπισσα Λέια» πριν από τον θάνατό της

Ίχνη από τρεις τουλάχιστον ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν σε δείγματα αίματος της Κάρι Φίσερ, τα οποία είχαν ληφθεί όταν η ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης τον περασμένο Δεκέμβριο.


Δείτε πως είναι σήμερα η «Μπρουκ» της σειράς «Τόλμη και Γοητεία» - Ο χορός της σε πάρτι στο Μόντε Κάρλο

Η Katherine Kelly Lang έχει... παγώσει το χρόνο Η Katherine Kelly Lang, η όμορφη ηθοποιός που ενσάρκωσε την Μπρουκ στη δημοφιλή σειρά «Τόλμη και Γοητεία» είναι σήμερα 55 ετών.

Ειδική... Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ για ΓΥΦΤΟΥΣ με 24 καλοπληρωμένα στελέχη και υποσχέσεις για λεφτά στους ΓΥΦΤΟΥΣ-ΒΙΝΤΕΟ

[Αντί για αστυνόμευση θα τους δώσουν ακόμα περισσότερα λεφτά... εκτός από τα επιδόματα για 5 και 10 ανύπαρκτα παιδιά θα δίνουν και κάρτα αλληλεγγύης στους ΓΥΦΤΟΥΣ... ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΤΟΝ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΣΑΙ ΜΕ 500€... αυτό ψήφισες: Να παίρνεις εσύ για δουλειά σκλάβου 500€ κι ο γύφτος να παίρνει επιδόματα 1000€ για να μην πυροβολάει στον αέρα και σε σκοτώσει]

Με μπάτζετ 662.000 ευρώ τον χρόνο για να μελετήσουν το «κοινωνικό φαινόμενο» - Και επιχείρηση ψηφοθηρίας η είσοδος στα ΤΕΙ χωρίς εξετάσεις για τα Τσιγγανόπουλα

Μετά την τουλάχιστον ατυχή δήλωση του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα, που χαρακτήρισε «στραβή» τον τραγικό θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι, η κυβέρνηση επανήλθε...

Ο Ελληνας που απείλησε το παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων στο μήκος

Στη διοργάνωση που έπεσε και τυπικά η αυλαία στην καριέρα του Λούη Τσάτουμα, ο Μίλτος Τεντόγλου φρόντισε να δείξει ότι μπορεί να γράψει τη δική του ιστορία στο μήκος.


ΠρετεντέρηςQ η κυβέρνηση συνομολόγησε μια καταστροφή

"Nα πούμε τα πράγματα με ονομα και αριθμούς: η κυβέρνηση συνομολογησε μια καταστροφή" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ για την τελευταία νίκη του Τσίπρα:

Οι εφοπλιστές συζητούν για την εθελοντική συνεισφορά τους προς το κράτος -Προς επέκταση ενός έτους

H εθελοντική συνεισφορά των Ελλήνων εφοπλιστών στα έσοδα του κράτους και η επέκτασή της για έναν ακόμη χρόνο αναμένεται να συζητηθεί στη συνεδρίαση του συμβουλίου της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, στις 26 Ιουνίου.


Με τον Τούρκο πρωθυπουργό συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης [εικόνες]

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ είχε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

BINTEO-Η απόλυτη καταστροφή -Τι άφησε πίσω η φωτιά στην Πορτογαλία

Η Πορτογαλία ήδη μετρά 62 θύματα από τις δασικές πυρκαγιές που έπληξαν το Σάββατο την Λεϊρία.

Πολλοί από τους νεκρούς παγιδεύτηκαν στα αυτοκίνητά τους και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, καθώς οι φλόγες «σάρωσαν» ακόμη και τους δρόμους.


Διευρύνονται οι κατηγορίες υποψήφιων επενδυτών για τον ΔΕΣΦΑ

Τις κατηγορίες των υποψήφιων επενδυτών για την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΣΦΑ διευρύνει τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή.

Ποδοσφαιριστής της Αρσεναλ παντρεύτηκε την όμορφη Κύπρια Ανδριανή Μιχαήλ

«Αυτό το Σαββατοκύριακο η πανέμορφη Ανδριανή με έκανε τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου και είπε ναι. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Σε αγαπάω κορίτσι μου» είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Άγγλος ποδοσφαιριστης της Αρσεναλ, Jack Wilshere, έναν χρόνο πριν, ανήμερα των 25ων γενεθλίων της συζύγου του, Ανδριανής Μιχαήλ.

Νάξος: Εκανε kite surf και ο αέρας την πέταξε σε τοίχο ξενοδοχείου -Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Στο νοσοκομείο της Νάξου μεταφέρθηκε, σοβαρά τραυματισμένη, μία 29χρονη αλλοδαπή.


Εθνική ομάδα μπάσκετ: «Δε μας πειράζει που δεν έχουμε προπονητή» [εικόνες]

Γιάννης Μπουρούσης και Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ανάμεσα στους διεθνείς που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων των εθνικών ομάδων, δηλώνοντας αμφότεροι πως δεν τους πειράζει που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της Εθνικής oμάδας μπάσκετ.

Aποκωδικοποιώντας τα αφηγήματα θριάμβου του Αλέξη: Ουδείς κατάλαβε τι απέφερε η διαπραγμάτευση

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ

Ομολογώ ότι εξάντλησα όλα τα χρονικά περιθώρια πριν αρχίσω να γράφω το σημερινό κομμάτι, μήπως και κάτι δεν κατάλαβα καλά. Με μπέρδεψε λίγο και το kinky tweet του Προέδρου Πάνου (Καμμένου) καθώς δυσκολεύτηκα να βρω τον αποδέκτη της γραβάτας με τα φαλλικά σύμβολα. Ο Αλέξης ή ο ελληνικός λαός; Μάλλον ήταν περασμένη η ώρα…

Οι χουλιγκάνοι της πολιτικής

Του Σάκη Μουμτζή

Δεν αρκέστηκαν στον εκτσογλανισμό και στον εκχυδαϊσμό της πολιτικής ζωής της χώρας, όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Συνεχίζουν και τώρα που είναι στην κυβέρνηση.


Τρομακτικό βίντεο: «Μπάλα» φωτιάς καταπίνει πυροσβέστη

Ευτυχώς ο πυροσβέστης δεν τραυματίστηκε θανάσιμα αλλά υπέστη μόνο σοβαρά εγκαύματα
Την τρομακτική στιγμή που μια «μπάλα» φωτιάς καταπίνει έναν πυροσβέστη κατέγραψε ο αρχηγός πυροσβεστικού σταθμού στο Μέιν των ΗΠΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Αλέξης εξηγεί πόσο σημαντικό είναι το QE... που δεν πήρε

Δείτε από πότε λέει ότι θα μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση & πόσο σημαντικό είναι. Τώρα ενώ απέτυχε, πανηγυρίζει:

Το λούμπεν ήρθε για να μείνει

Oταν ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος αποκαλούσε τους πολιτικούς του αντιπάλους τενεκέδες ξεγάνωτους, φρίτταμε για τον ευτελισμό του δημόσιου λόγου. Hταν η εποχή που η πολιτική μας ζωή διατηρούσε ακέραιο το υπόστρωμα της αστικής αγωγής στο οποίο κινείτο και μικρές παρεκκλίσεις αυτού του είδους ξάφνιαζαν. Τότε οι πολιτικοί έρχονταν στη Βουλή με κοστούμια και γραβάτες και συνομιλούσαν μεταξύ τους με οξύτητα ασφαλώς, αλλά με ευπρέπεια και σεβασμό στον χώρο. Πολιτικοί σαν το μακαρίτη Γιαννόπουλο ήσαν η εξαίρεση ενώ τηλεαστέρες σαν τον κ. Λεβέντη ανήκαν στο μεταμεσονύχτιο περιθώριο. Hταν τα χρόνια πριν από την εισβολή του λούμπεν.


ΒΙΝΤΕΟ-Λονδίνο: Μουσουλμάνοι ακινητοποιούν τον ΠΑΛΑΒΟ οδηγό του βαν και τον χτυπούν ανελέητα-«Σκοτώστε με, σκοτώστε με» του φώναζε αυτός

Δύο νέα βίντεο είδαν το φως της δημοσιότητας από το περιστατικό με το βαν στο Λονδίνο. Σε αυτά φαίνονται πολίτες που ήταν στο τέμενος να έχουν περικυκλώσει τον δράστη με τον βαν πριν έρθει η αστυνομία και να τον λιντσάρουν.

Η απόδειξη των 37.000 ευρώ που έκανε έξαλλο τον Μέσι - 41 μπουκάλια σαμπάνιας [εικόνες]

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει ο Λιονέλ Μέσι όμως ένα περιστατικό ήρθε να ταράξει τις ήρεμες μέρες του.

Μαζί με την σύζυγό του αλλά και τις οικογένειες των Λουίς Σουάρες και Σεσκ Φάμπρεγας, ο Μέσι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Ίμπιζα όπου δεν έχει σταματήσει να διασκεδάζει και να απολαμβάνει τον ήλιο.

ΤΑΙΠΕΔ: Προτιμώμενος επενδυτής στον ΟΛΘ η κοινοπραξία Deutsche Invest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αφού εξέτασε τα τυπικά δικαιολογητικά που προσκόμισε ο Πλειοδότης όπως προβλέπεται από τους όρους της πρόσκλησης υποβολής προσφορών, ανακήρυξε ομόφωνα την ένωση των εταιρειών «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», «Belterra Investments Ltd.» και «Terminal Link SAS» Προτιμώμενο Επενδυτή για την απόκτηση του 67% των μετοχών της εταιρείας Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ.


ΒΙΝΤΕΟ-«Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα την Τρίτη

Στα social media γίνεται το κάλεσμα για συμμετοχή σε συγκέντρωση με σύνθημα «Παραιτηθείτε», που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στις 20.00 στην πλατεία Συντάγματος.


ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ➤Παρασκευόπουλος: «Όχι» σε συζήτηση στη Βουλή για το θέμα Καμμένου

Τι υποστηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Την άποψη ότι δεν μπορεί να γίνει συζήτηση στη Βουλή για τις αποκαλύψεις που αφορούν τον Πάνο Καμμένο και την εμπλοκή του στην υπόθεση Noor 1 εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παρασκευόπουλος.

Επίδειξη ισχύος από Τουρκία στο Κατάρ

Σε επίδειξη ισχύος στο Κατάρ, το οποίο αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη συγκυρία, προχωρά η Τουρκία λίγο μετά την απόφαση της τουρκικής βουλής για ανάπτυξη τουρκικών στρατευμάτων στα εδάφη της χώρας.