22 Ιουνίου 2017

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΤΟ-ALERT! Διαψεύδει ο Καμμένος ότι πετούσε το ελικόπτερο

Μπορεί όλοι να είδαμε στο βίντεο τον Πάνο Καμμένο να μπαίνει στο πιλοτήριο του ελικοπτέρου αλλά ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος διαψεύδει πως πετούσε το ελικόπτερο! Μάλιστα δημοσιεύει και φώτο ντοκουμέντο όπου φαίνεται πως το ελικόπτερο το πιλοτάρει...

Το Μαξίμου καλύπτει Καμμένο και επιτίθεται σε ΝΔ-Τι απαντά η ΝΔ

Η κυβέρνηση καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας
Καλύπτει η κυβέρνηση τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Εικόνα διάλυσης στον ΕΦΚΑ: Ατιμώρητοι επίορκοι υπάλληλοι – Δεν λειτουργεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο

Ατιμώρητοι παραμένουν οι επίορκοι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ αφού δεν λειτουργεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο του, ενώ νέα υπόθεση διαφθοράς εντοπίστηκε στο Βόλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα» παράγοντες του Οργανισμού επισημαίνουν πως το γεγονός αυτό αποτελεί δείγμα διάλυσης του ΕΦΚΑ.


Συγκλονίζει η 39χρονη Εβίνα Μάλτση: «Οταν πεθάνω, θέλω να φοράω την εμφάνιση με το εθνόσημο» [βίντεο]

Είναι 39 ετών, πάει για τα 40, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Και όχι απλά παίζει, αλλά πρωταγωνιστεί. Αυτή είναι η ιστορία της έμπειρης αρχηγού της Εθνικής Εβίνας Μάλτση που κάνει πράγματα και θαύματα στο Eurobasket της Τσεχίας με την Εθνική Ελλάδας.


Εξευτελιστικές τιμές στα ακίνητα -Κατάρρευση δείχνει το νέο σύστημα αξιών

Λίγες αγοραπωλησίες και εξευτελιστικές τιμές, δείχνουν τα συμβόλαια που έχουν πέσει στο Μητρώο Αξιών Μεταβιβάσεων Ακινήτων, το οποίο τέθηκε σε λειτουργία, φιλοδοξώντας να αποτελέσει το πρώτο βήμα για την εξομοίωση αντικειμενικών- εμπορικών τιμών.


Γκάλης: Συγχαρητήρια στις κοριτσάρες

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Νίκος Γκάλης έδωσε συγχαρητήρια στα κορίτσια της εθνικής ομάδας μπάσκετ για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Eurobasket που διεξάγεται στην Τσεχία μετά τον θρίαμβο επί της Τουρκίας.

Τα Panama Leaks «καίνε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η γαλλική ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Mediapart» αντικρούει την υπερασπιστική γραμμή του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στο στόχαστρο του ισπανικού υπουργείου Οικονομικών κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή.


Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια που κέρδισαν την Τουρκία»

Τα δικά του συγχαρητήρια μέσω των social media έδωσε στην Εθνική ομάδα μπάσκετ των γυναικών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο μπούφος Ιωάννου παρακάλεσε την Σπανού να μην τον... δείρει - ΒΙΝΤΕΟ

Η εθνική ομάδα των γυναικών του μπάσκετ πέτυχε μια ιστορική πρόκριση στους "4" του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας.


Ερώτηση Άδωνι για τις ψευτομαγκιές Καμμένου


Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Άμυνας, βουλευτής Έβρου, κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσαν σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουνίου, ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, με αφορμή βίντεο που δείχνει τον κ. Καμμένο να επιβιβάζεται σε στρατιωτικό ελικόπτερο και να κάθεται στη θέση του συγκυβερνήτη.


Κυριάκος εναντίον Τσίπρα και συμβασιούχων

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το θέμα των συμβασιούχων.

Έπαθλο - έκπληξη για παίκτη του Survivor - ΒΙΝΤΕΟ

Το μεγαλύτερο έπαθλο που έχουμε δει έως τώρα στο Survivor κέρδισε σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους παίκτες.

Κόντρα Μητσοτάκη – Ούγγρου πρωθυπουργού στο ΕΛΚ για τους μετανάστες

Στο ίδιο τραπέζι με τους ισχυρούς παίχτες της Ευρώπης έκατσε για μία ακόμα φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων η Angela Merkel, ο Marianno Rajoy, ο Jean Claude Juncker και ο Donald Tusk.


Hürriyet: Γιατί η προσευχή στην Αγιά Σοφιά ενόχλησε τους Έλληνες;

Με δημοσίευμά της η τουρκική σελίδα σχολιάζει την αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ σχετικά με την προσευχή στην Αγιά Σοφιά - Η τελετή, μάλιστα, μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση της Τουρκίας

Η εκδίκηση της απατημένης που έγινε viral - ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που έχει καταγράψει τη στιγμή που μια απατημένη γυναίκα προκαλεί φθορές στο αυτοκίνητο του άπιστου συντρόφου της. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dailymail, το περιστατικό σημειώθηκε στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Εξωπραγματική πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς! Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει 200.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δίνει στον ίδιο λευκή επιταγή για να συμπληρώσει μόνος του τις προσωπικές του αποδοχές!

Κομμουνιστικό αληταριό εισέβαλε στο γραφείο του πρύτανη του ΠΑΜΑΚ... για να μάθουν την άποψη του για το ΝΑΤΟ

«Τη λύπη της για την επιπολαιότητα και τη βαναυσότητα» ομάδας φοιτητών, οι οποίοι εισέβαλαν στο γραφείο του πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Αχιλλέα Ζαπράνη, εκφράζει η πρυτανεία του ιδρύματος, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιου είδους ενέργειες υπονομεύουν το κύρος των πανεπιστημιακών θεσμών και αποβαίνουν σε βάρος των ίδιων των φοιτητών και των οικογενειών τους.

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΚΙ ΕΦΤΥΣΕ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΑ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ; Ο Μανωλάς στην ρωσική Ζενίτ με 30 εκατ.ευρώ

[Εδώ και 2 χρόνια μας πρήζαν για Τσέλσι, Μάντεστερ κ.λπ και κατάντησαν να λένε "μεγάλη μεταγραφή" το πισωγύρισμα στη Ζενίτ του Europa League παρέα με τον Μακ; Τι σχέση έχει το τσεκούρι που πήγε στο 7ο πρωτάθλημα της Ευρώπης με τον Παπασταθόπουλο που πάει κάθε χρόνο στους 8 ή τους 4 του CL ή το τρελοκομείο τον Μήτρογλου που είναι πρώτος σκόρερ της Μπενφίκα; Σοβαροί να 'μαστε! Από κει που μας λέγαν ότι θα τραγουδήσει στη σκάλα του Μιλάνο τον βλέπουμε σε σκυλάδικο της Εθνικής οδού... ]

Ετοιμο να ολοκληρωθεί είναι το μεγαλύτερο deal για Ελληνα ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τελευταία λεπτά τα ιταλικά ΜΜΕ υπάρχει πλήρης συμφωνία της Ρόμα με την ρωσική Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τη μετακίνηση του 26χρονου Κώστα Μανωλά.


Survivor: Γκάφα ολκής πρόδωσε τον παίκτη που αποχωρεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκάφα μεγατόνων έκανε η τουρκική παραγωγή του Survivor προδίδοντας την αποχώρηση του Έλληνα παίκτη!

Είχε κυκλοφορήσει σχετικό απόσπασμα που ο Τούρκος καναλάρχης, Ατσούν Ιλιτζαλ, μαρτυρούσε την αποχώρηση της Σάρας.


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟ@ΤΣΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ! ESM: Θα πάρετε τα 800 εκατ. ευρώ της δόσης αν πληρώσετε τους ιδιώτες

Σε δύο δόσεις θα εκταμιευτεί το ποσό των 8,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, που εγκρίθηκε από το Eurogroup της 15ης Ιουνίου, σύμφωνα με τον ESM.


Εγκληματική ενέργεια πίσω από το φρικτό τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε δύο παιδιά στη Μαλεσίνα;

Ξανανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης της 29ης Αυγούστου 2016 - Πώς έγινε η τραγωδία ενώ ο 23χρονος Δημήτρης Καραμέρης και ο 19χρονος Κωνσταντίνος Πέππας έκαναν μια διαδομή πέντε λεπτών από τον Θεολόγο πίσω στα σπίτια τους

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ, ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ; Μακρόν και καλά είπε σε Τσίπρα: Δεν τελειώσαμε ακόμη, αλλά άνοιξε ο δρόμος -Θέλω να έρθω στην Ελλάδα [εικόνες]

Γελάει ο κόσμος με τις γελοίες διαρροές....

Συνομιλία με τον Εμάνουελ Μακρόν είχε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής, με τον Γάλλο πρόεδρο να επισημαίνει μεταξύ άλλων με νόημα στον Αλέξη Τσίπρα, ότι «δεν τελειώσαμε ακόμη, αλλά άνοιξε ο δρόμος».


ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ@ΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ! Απαλλάχθηκε η Σαββαΐδου για τη λάσπη του ΣΥΡΙΖΑ ότι χάρισε πρόστιμο 78 εκ.

Την απαλλαγή της πρώην Γενικής Γραμματέως Εσόδων Αικατερίνης Σαββαΐδου από την κακουργηματική κατηγορία της απόπειρας απιστίας , σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, που τις είχε αποδοθεί, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμα του.


Οι άπλυτοι του Ρουβίκωνα έκαναν «παρέμβαση» σε 4 σούπερ μάρκετ για απόλυση εγκύου [βίντεο]

Παρέμβαση σε 4 καταστήματα της αλυσίδας supermarket έκανε η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας».

Αφορμή η απόλυση εγκύου από την συγκεκριμένη εταιρεία.


Επενδύει στα Γιάννινα 4εκατ. ευρώ ο τηλεοπτικός «Σουλεϊμάν»;

Ο Τούρκος ηθοποιός γοητεύτηκε από την ομορφιά της ελληνικής ενδοχώρας και προχώρησε στην αγορά στρεμμάτων, με σκοπό την κατασκευή ξενοδοχειακής επιχείρησης


H Αριάνα Σαβάλας χορεύει burlesque και αφιερώνει ένα τραγούδι στην μπαμπά της

Θα την απολαύσουμε στην Αθήνα, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 28 Ιουνίου και στη Θεσσαλονίκη στις 29, μαζί με τους Postmodern Jukebox, το συγκρότημα που έχει κάνει το όνομά του συνώνυμο του πάρτι με μεγάλες διαχρονικές και σύγχρονες επιτυχίες σε swing, jazz, fox-trot και soul εκδοχές. Η Αριάνα Σαβάλας, τζαζ τραγουδίστρια και αστέρι του burlesque, είναι μισή Ελληνίδα κι αυτό φαίνεται στο ταμπεραμέντο της.

ΓΙΑ ΛΥΣΣΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ! Ρόδος: Μεθυσμένος Σκοπιανός δάγκωσε τρεις αστυνομικούς

Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 20 μηνών, ο 30χρονος αλλοδαπός από τα Σκόπια ο οποίος μεθυσμένος δημιούργησε επεισόδιο στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί και να .. δαγκώσει (!) τρεις αστυνομικούς που πήγαν να τον ηρεμήσουν!


Ανατροπή για το μοιραίο ναυάγιο στο Φαρμακονήσι: Αφήνεται ελεύθερος ο Σύρος που είχε καταδικαστεί ως ένοχος

Οκτώ παιδιά και τρεις γυναίκες είχαν χάσει τη ζωή τους - Το δικαστήριο έκρινε ότι έφταιγε το Λιμενικό

Ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί σύντομα ένας νεαρός από τη Συρία, ο οποίος, πρωτόδικα, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 145 ετών και 3 μηνών, καθώς και σε πρόστιμο 570.500 ευρώ, ως υπεύθυνος για τον θάνατο οκτώ παιδιών και τριών γυναικών από το Αφγανιστάν που, στις 20 Ιανουαρίου 2014, πνίγηκαν ανοιχτά από το Φαρμακονήσι.


ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε πώς το ΝΑΤΟϊκό F-16 παρενοχλεί το αεροσκάφος του Ρώσου υπουργού Άμυνας

Το «εναέριο» περιστατικό έγινε πάνω από τα διεθνή ύδατα της θάλασσας της Βαλτικής - Το κατέγραψαν δημοσιογράφοι που επέβαιναν στο αεροσκάφος


Τελικά ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν υφίσταται θέμα αυτοφώρου για τη γυναίκα του Στουρνάρα

[Τη δίκη σε τσίρκο τη μετέτρεψε η ηλίθια κίνηση της "Στουρνάραινας"... ο Βαξεβάνης τη δουλειά του έκανε σαν γνωστό ρεμάλι που είναι]

Σε «τσίρκο» επιχείρησαν να μετατρέψουν το δικαστήριο ο κατηγορούμενος εκδότης Κ.Βαξεβάνης και οι συνήγοροι του σε μια ακόμη προσπάθεια να αποφύγουν να δικαστούν για τη συκοφαντική δυσφήμιση της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα.


ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΑΜ@ΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ! Η Ζωή καταθέτει μήνυση εναντίον Τσίπρα, Παυλόπουλου, Στουρνάρα και... Documenta 14

Στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και λοιπών πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων για τη μη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών αναμένεται να προχωρήσει σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Γελάει το σύμπαν με βουλευτή του καραγκιόζη Μακρόν: Δεν μπορώ να πάω στη Bουλή, παίζω τένις με τα παιδιά μου [εικόνες]

Δεν μπορεί να πάει στη βουλή, έχει τένις. Η νεοεκλεγείσα βουλευτής του Μακρόν προκάλεσε σάλο στο γαλλικό ίντερνετ με τις δηλώσεις της. Πρώτης τάξεως ευκαιρία για την αντιπολίτευση να χλευάσει την απειρία των βουλευτών του Μακρόν.

Παρέμβαση της UNESCO για την Αγία Σοφία ζήτησε ο Αμανατίδης

Τη στήριξη της UNESCO για την αλλοίωση της φυσιογνωμίας της Αγίας Σοφίας εκ μέρους της τουρκικής κυβέρνησης ζήτησε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.

Survivor - Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που πέρασαν στον ημιτελικό

Οι διαρροές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού και ειδικά τώρα που το reality επιβίωσης φτάνει στο τέλος του, ακούγονται πολλά και διάφορα.

Τροχαίο ατύχημα για τον Αλέξη Κούγια - Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με ασθενοφόρο - ΦΩΤΟ

Ένα σφοδρό τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγα λεπτά στην περιφερειακή οδό της Καλαμπάκας, την οδό Πίνδου, στο ύψος των Γυμνασίων.

ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ! Ο Γουίλ Σμιθ ήρθε διακοπές στους Αντίπαξους και κατάληξε να μαζεύει τα σκουπίδια από τις παραλίες! [εικόνες]

Στη χώρα μας βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός Γουίλ Σμιθ μαζί με την οικογένειά του, εξερευνώντας τα νησιά του Ιονίου με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του.

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ! Πολιτικός μιλούσε στη βουλή και θήλαζε την κόρη της - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΗΛ. ΑΝ ΜΙΛΑΓΕ 10 ΛΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ

Η πολιτικός Λαρίσα Γουότερς που έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που θήλασε το μωρό της στο κοινοβούλιο της Αυστραλίας, αυτή την φορά το έκανε ξανά, τη στιγμή που έβγαζε λόγο.

31 χρόνια από το "χέρι του Θεού" και το "γκολ του αιώνα" - ΒΙΝΤΕΟ

Όπως πήραν το Μουντιάλ του 66 έτσι τον ήπιαν το 86...

Σαν σήμερα στο Μουντιάλ του 1986 ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα γράφει ακόμη μία σελίδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο κάνοντας το «χέρι του Θεού» αλλά πετυχαίνοντας και το «γκολ του αιώνα».

Σαμαράς και Καραμανλής συναντήθηκαν μετά από καιρό, στο σκάφος του εφοπλιστή Προκοπίου

Για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες, οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής βρέθηκαν σε κοινό τραπέζι, μετά συζύγων και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επί μακρόν.


Η μητέρα του ομογενούς που δολοφονήθηκε μετά από όργιο αμφισβητεί τα αίτια του φονικού

Η μητέρα του Μάνου Οικονομίδη, Μαρία Μυτιληνιού, σε νέα επικοινωνία της με τον «Εθνικό Κήρυκα» αμφισβητεί Tα αίτια δολοφονίας του γιου της, Μάριου Οικονομίδη, αμφισβητεί η Μαρία Μυτιληνιού.

Τούρκος υπουργός στη Θράκη: Μητέρα πατρίδα σας η Τουρκία – Σας στηρίζει ένα έθνος 80 εκατομμυρίων

Δεν είχαν τέλος οι προκλήσεις από την τουρκική πλευρά κατά την επίσκεψη-υπερπαραγωγή Γιλντιρίμ στη Θράκη. Τον Τούρκο πρωθυπουργό συνόδευσε μεταξύ άλλων και ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ο οποίος σε ομιλία του προς τους συγκεντρωμένους κατοίκους αναφέρθηκε στην Τουρκία ως τη «Μητέρα Πατρίδα».


Η... διαφορετική και πρωτότυπη εκτέλεση του Εθνικού μας Yμνου -Στο Eurobasket γυναικών στην Τσεχία [βίντεο]

Η Εθνική Ελλάδος γυναικών στο μπάσκετ βρίσκεται στην Τσεχία για το Eurobasket.

Σήμερα πριν αρχίσει ο προημιτελικός με την Τουρκία, οι διοργανωτές έδωσαν μια... διαφορετική και πρωτότυπη εκτέλεση του Εθνικού μας ύμνου.


Εγινε viral: Πυροσβέστες κοιμούνται σαν άψυχες κούκλες, στην πυρκαγιά της Πορτογαλίας [εικόνες]

Στα social media όπου ο χρόνος προσοχής είναι περιορισμένος, η ουσία μιας μεγάλης είδησης συνοψίζεται συχνά σε μια πολύ δυνατή φωτογραφία.

Καρέ-καρέ οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στα τείχη του Παρθενώνα [εικόνες]

Ξεκινά νέος κύκλος εργασιών στο μνημείο της Ακρόπολης.

Σήμερα καταβιβάστηκε με επιτυχία ο κεντρικός ορθοστάτης του τυμπάνου του δυτικού αετώματος του Παρθενώνα παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Μαρίας Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, του προέδρου της Επιτροπής Συντηρήσεως Μνημείων Ακροπόλεως (ΕΣΜΑ) ακαδημαϊκού Μανόλη Κορρέ και της Προϊσταμένης της ΥΣΜΑ Βασιλικής Ελευθερίου.

Η Λαγκάρντ έρχεται στην Αθήνα -Αποδέχθηκε πρόσκληση Παυλόπουλου

Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ επιβεβαίωσε ότι η Κριστίν Λαγκάρντ δέχθηκε πρόσκληση από τον Προκόπη Παυλόπουλο, την οποία έκανε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά και μένει να κανονιστεί η ημερομηνία της επίσκεψης, με βάση το πρόγραμμα των δύο πλευρών.


Η Μαρία Ολυμπία ανέβασε φωτογραφία του πατέρα της να χορεύει ζεϊμπέκικο

«Ωπα», «δεν του ‘το χα», «Λεβέντες», «Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με ένα ζεϊμπέκικο» ήταν μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι της κόρης του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, Μαρίας Ολυμπίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην φωτογραφία που δημοσίευσε.

BINTEO-Eurobasket γυναικών: H Ελλάδα συνέτριψε την Τουρκία και πέρασε στα ημιτελικά

Με μια σπουδαία εμφάνιση τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας μπάσκετ συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στο Eurobasket γυναικών της Τσεχίας.

Οι «μενουμευρώπηδες» είναι απαιτητικοί και γκρινιάρηδες

Του Σάκη Μουμτζή

Η προχθεσινή συγκέντρωση των «παραιτηθείτε» μάζεψε τόσο κόσμο όσο σε γενικές γραμμές προβλεπόταν, καθώς η Νέα Δημοκρατία και τα άλλα κόμματα του δημοκρατικού τόξου δεν την στήριξαν οργανωτικά και οικονομικά. Είναι αυτονόητο, πως μια συγκέντρωση των πενήντα ή των εκατό χιλιάδων πολιτών προϋποθέτει κινητοποίηση και πολλά λεφτά. Σήμερα ευρώ δεν υπάρχουν και ούτε διάθεση για κινητοποίηση.


Η 42χρονη που μοιάζει με έφηβη έχει τρελάνει το Ιντερνετ -Τα μυστικά ομορφιάς της [εικόνες]

Με την πρώτη ματιά μοιάζει με μαθήτρια ή, το πολύ, με πρωτοετή φοιτήτρια. Ομως, η Λιουρ Χσου είναι 42 ετών.

Σ. Κασιμάτης: Ραντεβού τον Οκτώβριο και βλέπουμε

​​Προχθες η κυβέρνηση κατέκρινε τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέκλινγκ, με επιθετικότητα που καταπλήσσει και, φυσικά, με αστοχία που προδίδει την άγνοιά της για το ευρωπαϊκό σύστημα στο οποίο είναι εντεταγμένη η χώρα. Την ίδια ώρα, οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς απέτυχαν να παραγάγουν τις επιθυμητές από την κυβέρνηση εντυπώσεις:

ΒΙΝΤΕΟ-Ευτυχώς μας γλίτωσε ο Αλέξης και δε μας βρήκε τέτοιο κακό

Τσίπρας: Αντί για το mail Χαρδούβελη, αντί δηλ. για περικοπές σε συντάξεις, αυξήσεις του ΦΠΑ, θα...

Ποιος κακομοίρης πρώην υπουργός πήγε στην πορεία των συμβασιούχων για να τους συμπαρασταθεί;

Κατά τη διάρκεια της πορείας των συμβασιούχων της ΠΟΕ – ΟΤΑ στο κέντρο της Αθήνας σημειώθηκαν επεισόδια. Αρχικά έξω από το υπουργείο Εσωτερικών και έπειτα έξω από τη Βουλή.