27 Ιουνίου 2017

2 χρόνια capital controls

Δεν ξεχνάμε τους υπαίτιους της οικονομικής καταστροφής:

ΚΛΑΜΑ! Αποκάλυψη: Φίλος Καμμένου δάνεισε 500.000€ σε εμπλεκόμενο στο Noor1

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα είναι καυτό σε όλα τα επίπεδα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που σχετίζονται με την εμπλοκή του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στην υπόθεση του Noor1.

Ταφόπλακα βάζει το ΣτΕ στο παραμύθι ΣΥΡΙΖΑ με τις διαβόητες «λίστες φοροδιαφυγής» – Η απόφαση

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τοποθετεί η ελληνική Δικαιοσύνη, με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου Επικρατείας, όλες τις πομπώδεις εξαγγελίες περί αποκάλυψης τεράστιων πόρων μέσα από το κυνήγι των αποκαλούμενων φορολογικών λιστών (Λαγκάρντ κλπ).


DW: Η Αγιά Σοφιά επιστρέφει σιγά-σιγά στον προηγούμενο ρόλο της ως τζαμί

«Αγιά Σοφιά: Μουσείο ή τζαμί;». Αυτός είναι ο τίτλος σε ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της Deutsche Welle για όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη και προκάλεσαν τη δικαιολογημένη αντίδραση της Ελλάδας.

Η ΝΔ απαντά στην κυβέρνηση για τα σκουπίδια: Να σταματήσει τα παιχνίδια και να αναλάβει τις ευθύνες της

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Β. Κικίλιας απάντησε στις αιτιάσεις της κυβέρνησης για την συνέχιση της απεργίας των συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων.


Ηράκλειο: Εισαγγελική παρέμβαση για αποκομιδή σκουπιδιών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Ηράκλειο μετά την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ να συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη την απεργία, με συνέπεια τόνοι σκουπιδιών να παραμείνουν στους δρόμους.


ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ! Παρέμβαση Σαββίδη κατά Μαρινάκη για τον ΔΟΛ

της Νένας Μαλλιάρα

Σε παρέμβαση κατά της ανακήρυξης ως πλειοδότη για την απόκτηση του ΔΟΛ της εταιρείας συμφερόντων Μαρινάκη Αlter Εgo, προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, η εταιρία Dimera, συμφερόντων Σαββίδη. Η παρέμβαση κοινοποιήθηκε ενόψει της εκδίκασης της ανακήρυξης ως πλειοδότη της περιουσίας του ΔΟΛ της εταιρείας συμφερόντων Μαρινάκη Alter Ego, την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017.


ΨΕΥΤΗΣ! Σκουρλέτης: Με εντολή Μητσοτάκη η ΔΑΚΕ υποστήριξε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ-ΔΑΚΕ: Είναι ψεύτης-Ψηφίσαμε αναστολή

Η κυβέρνηση εκτιμά ότι το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα υπάρξει αποκλιμάκωση με την απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Πρετεντέρης: Χρήσιμοι ηλίθιοι που αποδείχθηκεαν άχρηστοι ηλίθιοι

Για τα ανύπαρκτα περιθώρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ γράφει ο Γιάννης Πρετεντέρης στα ΝΕΑ, απευθυνόμενος σε ΠΑΣΟΚους που σαλιαρίζουν:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ! Όλες οι φορές που ο Σταθάκης είχε προβλέψει ότι τελειώνουν τα capital controls

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του κλεισίματος των τραπεζών με την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος του 2015, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεπαν ότι είναι θέμα ημερών ή μηνών να αρθούν τα capital controls.

Πρωταθλητής των αποτυχημένων προβλέψεων ο Γιώργος Σταθάκης.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάγκαλος! «Όλοι οι βλάκες και ψυχοπαθείς της χώρας έγιναν υπουργοί- Γελοίος τύπος ο Καμμένος»

[Που καταντήσαμε με τους καραγκιόζηδες κομμουνιστές που μας κυβερνάνε! Να προβάλλουμε τον Πάγκαλο του "άσε τη σημαία να την πάρει ο αέρας"... Αλλά όλοι οι ψεκασμένοι που μας κατηγορούν γι'αυτό μακάρι να μην τύχει σε κανα μπουχέσα Καμμένο τέτοια κρίση γιατί θα βάλει τα κλάμματα και θα τον ψάχνουν σε κανα υπόγειο... αν δεν την κοπανήσει απ' την Ελλάδα απ' τον τρόμο του

Πήρε φόρα και δεν σταμάτησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, που μίλησε, όπως κάθε εβδομάδα στην εκπομπή των Νότη Παπαδόπουλου και Μάκη Προβατά στο «Βήμα FM» και «βομβάρδισε» και πάλι κυβέρνηση και πρωθυπουργό.


«Αγριο» πάρτι αστυνομικών της ασφάλειας της G20 -Εκαναν σεξ δημόσια, κράδαιναν όπλα μεθυσμένοι

Πήγαν στο Αμβούργο για να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας, ενόψει της Συνόδου των G20 αλλά αυτοί απέδειξαν ότι είναι... γλεντζέδες.


ΝΔ: Πόντιος Πιλάτος ο Ζουράρις για το πρόβλημα με το λύκειο Μονάχου-Δεν έχει ανανεώσει το μισθωτήριο για το κτήριο ο γελοίος

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, για τη στέγαση του ελληνικού λυκείου Μονάχου και τις σχετικές δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Ζουράρι, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
         

Ο Αντετοκούνμπο διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη «Μια τόσο μικρή χώρα, πως χωρά τόση ομορφιά;» [βίντεο]

Είναι ο απόλυτος πρεσβευτής της Ελλάδας σε όλο τον πλανήτη.

Ο άνθρωπος που αγαπά την χώρα του και τη διαφημίζει παντού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτός είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.


Στα χέρια του Γ. Μπουτάρη η υπογραφή της σύμβασης με ιδιώτη για τα απορρίμματα

Στα χέρια του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη περνάει η υπογραφή της σύμβασης με ιδιώτη για την αποκομιδή των απορριμμάτων, μετά τις σημερινές αλεπάλληλες διακοπές της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.


Ιατρικό εξοπλισμό παρέδωσε στο νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Χίου η πρέσβης του Ισραήλ

Υλοποιήθηκε σήμερα στη Χίο από την πρέσβη του Ισραήλ Ιρίτ Μπεν Άμπα η πρωτοβουλία του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών «Βοηθώντας τους φίλους που βοηθούν».


Ο Πανούτσος παραδέχεται ότι θα 'ναι υποψήφιος: Η ΝΔ θα ανακοινώσει τις λίστες της

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Αντώνης Πανούτσος σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να κατεβαίνει υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές. Ο γνωστός δημοσιογράφος διέψευσε ότι έχει κάνει δήλωση όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας που ανέδειξε το θέμα.

ΝΔ: Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αποφασίζει, συμφωνεί και εκτελεί τη χρεωκοπία της Δ.Ε.Η.

Επίκαιρη επερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσαν ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας και 38 βουλευτές του Κόμματος.


Φιάσκο στην προανακριτική για Παπαντωνίου: Δεν ζητείται άσκηση ποινικής δίωξης στο πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ

Έκθετος βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση των μελών της προανακριτικής επιτροπής να σταλεί πόρισμα στην Ολομέλεια της Βουλής, στο οποίο δεν θα ζητείται η άσκηση ποινικής δίωξης στον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Γιάννο Παπαντωνίου. Αντιθέτως, όπως αποφασίστηκε για το μεν αδίκημα της απιστίας έχει υπάρξει παραγραφή για το δε ξέπλυμα μαύρου χρήματος αρμόδια είναι η τακτική δικαιοσύνη και όχι η Βουλή. Με άλλα λόγια, ακόμα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κυριολεκτικά υιοθέτησαν όλα όσα υποστήριξε από την αρχή η Νέα Δημοκρατία για την απόφαση.

Συγκλονιστική ανάρτηση Έλληνα νοσηλευτή: «Ναι, είμαι ένας βολεμένος...»

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση ενός Έλληνα νοσηλευτή στο Facebook, η οποία έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερες από 4000 κοινοποιήσεις και πάνω από 12 χιλιάδες like, παρά το γεγονός ότι δημοσιεύθηκε μόλις εχθές.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Καλλιτεχνικούς διευθυντές χωρίς απολυτήριο Λυκείου νομοθετεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Καλλιτεχνικούς διευθυντές δίχως να έχουν ολοκληρώσει το Λύκειο πρότεινε μέσω τροπολογίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Σκουρολιάκος, ρύθμιση την οποία έκανε δεκτή ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.


Θεσσαλονίκη: Κομμούνια εργαζόμενοι στην καθαριότητα διέκοψαν τη συνεδρίαση επιτροπής του Δήμου - ΒΙΝΤΕΟ

Την πρόθεση τους να μην επιτρέψουν την συμμετοχή ιδιώτη στην αποκομιδή των σκουπιδιών στη Θεσσαλονίκη εξέφρασαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του κεντρικού δήμου.

Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον Alpha -Ποιος ο αντικαταστάτης της, το παρασκήνιο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την περασμένη Κυριακή αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό οριστικά από το σπίτι του Alpha, καθώς, όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχει εκπομπή στο κανάλι από τη νέα σεζόν.


Μπουτάρης: Τα απορριμματοφόρα του ιδιώτη θα βγουν στους δρόμους ακόμη και αν λήξει η απεργία - ΒΙΝΤΕΟ

Αμετακίνητος στην απόφαση του να συμμετέχει ιδιώτης στην αποκομιδή των σκουπιδιών στη Θεσσαλονίκη για τρεις μέρες, είναι ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Επίθεση του Βορίδη στην κυβέρνηση για το θέμα των συμβασιούχων - ΒΙΝΤΕΟ

Την πρόβλεψη ότι και η νέα διάταξη που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση για τους συμβασιούχους θα καταπέσει για λόγους ισότητας έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

Η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη αποχωρεί από το Δ.Σ. της ActionAid Ελλάς

Η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Eλλάς «παραδίδει τη σκυτάλη» της οργάνωσης στον Ηλία Γαληνό (στη φώτο ο αριστερά).


Η πριγκίπισσα Νταϊάνα απειλούσε την Καμίλα: Έχω στείλει κάποιους να σε σκοτώσουν

Μέχρι σήμερα για ολόκληρη σχεδόν την υφήλιο στην σχέση «Κάρολος - Νταϊάνα - Καμίλα», η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν το θύμα - Τι υποστηρίζει η συγγραφέας Πένι Τζούνορ στη βιογραφία της Δούκισσας της Κορνουάλης, που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στη Βρετανία

Βρούτσης: Μαϊμού το πλεόνασμα του ΕΦΚΑ, εκκρεμούν εκατοντάδες χιλιάδες συντάξεις!

Κάνει λόγο για στάση πληρωμών και αναφέρει ότι: Οι ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις ξεπερνούν τις 139.000, με οφειλές που αγγίζουν τα 1,4 δισ. ευρώ, ενώ το πλήθος των ληξιπρόθεσμων επικουρικών συντάξεων ξεπερνά τις 127.000, με οφειλές κοντά στα 650.000.000 ευρώ


Μόνο οι κατασχέσεις και οι ρυθμίσεις για χρέη διασώζουν τον προϋπολογισμό

Τα στοιχεία εκτέλεσης δείχνουν ότι ακόμα και οι νεώτερες προβλέψεις του αποδείχθηκαν υπεραισιόδοξες - Πήγαν... περίπατο οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου - Γρίφος τα έσοδα του ΕΦΚΑ


Σκωτία: Αναβλήθηκε η απόφαση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία

Η απόφαση θα ληφθεί το φθινόπωρο του 2018, εξαιτίας των διαπραγματεύσεων για την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση — το λεγόμενο Brexit — που βρίσκεται σε εξέλιξη


Απαγωγή Λεμπιδάκη: Αμφιβολίες για τη γνησιότητα του SMS των απαγωγέων

Το γεγονός ότι η οικογένεια έχει λάβει μηνύματα και τηλεφωνήματα από άσχετους στους 3 μήνες που διαρκεί η ομηρεία σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το μήνυμα δεν συνοδεύεται από απόδειξη ζωής κάνει την ΕΛΑΣ να αμφιβάλει


ΣτΕ: Αντισυνταγματική η συνεχής παράταση παραγραφής των φορολογικών αξιώσεων

Oλοι οι φορολογικοί έλεγχοι που έγιναν πλέον της πενταετίας τινάζονται στον αέρα, ενώ την ίδια στιγμή τα έσοδα που προσδοκούσε η κυβέρνηση από τους ελέγχους αυτούς πέφτουν στο κενό


Δίμηνη φυλάκιση σε υπαλλήλους της ΔΕΗ που έπαιρναν άδειες ως δήθεν αιμοδότες

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης τους επέβαλε δύο μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για το αδίκημα της χρήσης πλαστού εγγράφου - Με τη χρήση πλαστών εγγράφων αιμοδοσίας λάμβαναν αιμοδοτικές άδειες από την υπηρεσία τους


Βουλή: Στην τακτική Δικαιοσύνη επιστρέφει η δικογραφία για τον Γιάννο Παπαντωνίου

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να παραπεμφθεί να δικαστεί για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από την τακτική Δικαιοσύνη και όχι με τις διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών


Σε εξέλιξη παγκόσμια κυβερνοεπίθεση - Φόβοι για επανάληψη του Wannacry

Εχουν διαπιστωθεί επιθέσεις στην Ουκρανία, τη Ρωσία, τη Δανία, τη Μ.Βρετανία - Εκτιμάται ότι μπορεί να εξελίσσεται μαζική επίθεση όπως είχε συμβεί με τον ιό wannacry


Έτοιμος για εκτόξευση ο δορυφόρος Hellas-Sat 3

Έτοιμος για το ταξίδι του στο διάστημα είναι ο νέος τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος Hellas-Sat 3, ο οποίος προγραμματίζεται να εκτοξευθεί τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης 28 Ιουνίου από το ευρωπαϊκό διαστημοδρόμιο Κουρού της Γαλλικής Γουιάνας.

Αρτεμις Σπανού: «Μείναμε τόσο στην Πράγα που ψάχναμε να αγοράσουμε εσώρουχα»

H Eλλάδα έκανε στο Eurobasket της Τσεχίας μια σπουδαία πορεία και έφτασε μέχρι την 4η θέση.
Την καλύτερη στην ιστορία του γυναικείου μπασκετ.


Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Μενίδι: Από δοκιμή όπλου η νέα «αδέσποτη» σφαίρα;

Από θαύμα γλίτωσε ένα δεκατετράχρονο κορίτσι το απόγευμα της Κυριακής όταν «αδέσποτη» σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι του - Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η σφαίρα δεν προέρχεται από άσκοπο πυροβολισμό αλλά ότι πρόκειται για περίπτωση ευθείας βολής

Νεκρή βρέθηκε η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη-Ποια ήταν-BINTEO

Nεκρή βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, σε διαμέρισμα της οδού Θήρας στο κέντρο της Αθήνας η Νανά Καραγιάννη.

Η τηλεπαρουσιάστρια που «έφυγε» 38 ετών έδινε πολύχρονη μάχη με την ανορεξία.


Εκτακτο: Συνεχίζεται η απεργία -Τα σκουπίδια μένουν στους δρόμους

Συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στους δήμους, όπως αποφάσισε ομόφωνα η ΠΟΕ-ΟΤΑ.


ΦΩΤΟ-Μην τρομάζετε! Ένα φιλμάκι είναι! Ο ΔΣΕ πραγματικά έχασε!

Του Σάκη Μουμτζή

Ο Εμφύλιος πόλεμος τελείωσε το 1949 και σαράντα χρόνια αργότερα η εθνική συμφιλίωση, ήταν γεγονός. Σημαντικό μερίδιο σε αυτήν την θετική κατάληξη είχε η μετριοπαθής και προσεκτικά ζυγισμένα στάση της ιστορικής ηγεσίας του ΚΚΕ, δηλαδή του Φλωράκη, του Καλούδη, του Λουλέ κ.ά. που έζησαν στο πετσί τους τις συνέπειες του Εμφυλίου. Ήξεραν τι σήμαινε, και γι΄αυτό ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκρατημένοι όταν αναφερόταν σε αυτόν.


«Τρελό» ΙΧ πέφτει πάνω σε εκατοντάδες skateboarders [βίντεο]

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στους δρόμους του Σάο Πάολο, όταν ο οδηγός ενός ΙΧ έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε εκατοντάδες άτομα που μετείχαν σε εκδήλωση για skateboarders στη βραζιλιάνικη μεγαλούπολη.


Αυτός είναι ο λόγος που μισούμε τον ήχο της ηχογραφημένης φωνής μας

Δυστυχώς για όλους, η πραγματική μας φωνή ακούγεται όπως στις ηχογραφήσεις και όχι όπως την ακούμε όταν μιλάμε

Την απάντηση στο ερώτημα του γιατί μισούμε τον ήχο της φωνής μας, όταν την ακούμε ηχογραφημένη, απάντησε το Πανεπιστημιακό Κολέγιο του Λονδίνου με μια νέα έρευνα.


ΒΙΝΤΕΟ-Να τον πιστεύετε το Βούτση

Τον πιστεύουμε!
Βούτσης σήμερα: Δεν θα φέρουμε άλλα μέτρα
Βούτσης πριν 4 μήνες:

Γιατί ο καύσωνας του 1987 έμεινε στην ιστορία;

Ο επερχόμενος καύσωνας, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων πάντα, θα είναι παρατεταμένος και οι θερμοκρασίες που θα σημειωθούν αυτή τη βδομάδα, ίσως ξεπεράσουν και τους 43ο Κελσίου. Φυσικά οι καύσωνες στη διάρκεια του καλοκαιριού στη χώρα μας, είναι ένα μάλλον συνηθισμένο φαινόμενο. Ένας από αυτούς όμως, έμεινε στην μετεωρολογική, και όχι μόνο, ιστορία…

ΜΑΚΑΡΙ! Στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια ο γνωστός αθλητικογράφος

Ο γνωστός αθλητικογράφος πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ένταξη του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.


ΑΓΓΛΟΙ, ΖΩΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! Βίντεο: Άντρας παρασύρεται από λεωφορείο... και λίγο μετά σηκώνεται και μπαίνει σε μία παμπ

Η συγκλονιστική στιγμή που ξέφρενο λεωφορείο χτυπά έναν άντρα σε δρόμο της πόλης Reading, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και το βίντεο θα σας κόψει την ανάσα.

Ν.Δ.: Η κυβέρνηση δεν λέει την αλήθεια, κρατά αιχμάλωτους τους συμβασιούχους

Βολές κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο ζήτημα που έχει ανακύψει με τους συμβασιούχους στην καθαριότητα των δήμων εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τη ότι δεν νοιάζεται για την κοινωνία, αλλά για την εκλογική της πελατεία.


Μάρδας: «Έχω κι εγώ απορίες για την υπόθεση Καμμένου»

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 αφήνοντας σαφείς αιχμές εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας

Αυτός είναι ο λόγος που ήρθε ο Francesco Totti στην Ελλάδα! Ο 14χρονος άγνωστος τερματοφύλακας!

Εκτός απο διακοπές στο νησί των ανέμων ο γνωστός ποδοσφαιριστής ήρθε στην χώρα μας και για…ειδική αποστολή. Ενώ οι ελληνικές ομάδες κοιμούνται, ο βασιλιάς της Ρώμης, έκανε ένα ταξίδι αστραπή στην Αθήνα προκειμένου να γνωρίσει τον 14 χρόνο τερματοφύλακα και τους γονείς του που θεωρήται απο πολλούς ανερχόμενο αστέρι στο ποδόσφαιρο.


Δεν πίστευε στα μάτια του με το ειδοποιητήριο της Εφορίας

Ειδοποιητήριο κατάσχεσης του σπιτιού του, για ένα χρέος της τάξης των 2.383,61 ευρώ έλαβε από την Εφορία , ένας γιατρός από το Ηράκλειο Κρήτης.