28 Ιουνίου 2017

ΘΕΟΣ! Τον σταμάτησαν για να τον συλλάβουν και τους έδωσε κάρτα «Βγες από τη φυλακή» της Monopoly [εικόνα]

Ενας άνδρας στη Μινεσότα επιστράτευσε το χιούμορ για να γλιτώσει τη σύλληψη. Αν και διασκέδασε τους αστυνομικούς, τελικά το κόλπο του δεν έπιασε όμως.

ΒΙΝΤΕΟ-Άγρια κόντρα στη βουλή και ξεβράκωμα για τα 270.000€ που δίνουν στην υπόδικη κόρη της ΣΥΡΙΖΑίας

Ένταση υπήρξε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής για τις ιδιωτικοποιήσεις, αλλά και τις αμοιβές των μελών του Υπερταμείο.

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε κόντρα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη για τις ιδιωτικοποιήσεις.

Βίντεο: Ο Άσαντ «τεστάρει» το σούπερ μαχητικό Su-35 σε ρωσική βάση

Στο «σούπερ» μαχητικό αεροσκάφος Su-35 μπήκε ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Ασαντ, κατά την επίσημη επίσκεψή του στην ρωσική βάση στην Λατάκια.

Υπόθεση «Noor 1»: Πάνω από τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια Πειραιά ο Γιαννουσάκης

Ο καταδικασθείς σε ισόβια Μάκης Γιαννουσάκης μεταφέρθηκε στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από τις φυλακές Κορυδαλλού - Η κατάθεση του θα συνεχιστεί και αύριο, Πέμπτη


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να βάλουν κακομοίρηδες φαντάρους να μαζέψουν τα σκουπίδια

Αν και από την κυβέρνηση εκτιμούν πως μετά την αυριανή κινητοποίηση θα ολοκληρωθεί ο απεργιακός κύκλος στο τομέα της καθαριότητας των δήμων, φαίνεται πως ήδη στο Μαξίμου έχουν επεξεργαστεί το plan B.


ΣΩΣΤΟΣ! Εξομολόγηση Μπεργκ: «Τα λεφτά γίνονται όλο και πιο σημαντικά όσο μεγαλώνεις»

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της Αλ Αΐν έδωσε ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του αναφέρθηκε στην μεταγραφή του, ενώ δεν έκρυψε πως έπαιξαν μεγάλο ρόλο τα χρήματα που θα πάρει. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει τι αισθάνεται για την ομάδα.


Επιστολή - ύμνος για την Ελλάδα από τον Πρόεδρο της Φιλελληνικής Εταιρείας Ιταλίας

Μία επιστολή – πραγματικό ύμνο για την Ελλάδα έλαβαν τα μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς από τον Ιταλό συνταγματολόγο Marco Galdi, ο οποίος ως δήμαρχος της πόλης Cava de Tirreni είχε προσφέρει τους μισθούς του 12 μηνών για να στηρίξει την Ελλάδα.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο: Κινέζος βάζει την ετοιμοθάνατη 2χρονη κόρη του να παίζει στο... μελλοντικό της τάφο!

Η δύο ετών Zhang Xin Lei απο την Κίνα διαγνώστηκε με μια πάθηση στο αίμα όταν ήταν μόλις δύο μηνών - Η οικογένεια έχει δαπανήσει πάνω από 11.000 ευρώ στην ιατρική περίθαλψη αλλά τα χρήματα έχουν πλέον εξαντληθεί


ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΓΑΜ@ΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ! Τουρκική τράπεζα βγάζει στο "σφυρί" το κτήμα Έλληνα επιχειρηματία - ΒΙΝΤΕΟ

Σε πλειστηριασμό στο ειρηνοδικείο Ρόδου βγήκε σήμερα ένα κτήμα τεσσάρων στρεμμάτων στην θέση Αγγελή στην περιοχή Κοσκινού στην Ρόδο από τουρκική τράπεζα.

ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! Βέμπερ: Η Γερμανία θα δώσει ελάφρυνση χρέους στην Ελλάδα, αλλά όχι σε αυτή την κυβέρνηση- ΒΙΝΤΕΟ

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μάνφρεντ Βέμπερ σχετικά με τη στάση της Γερμανίας έναντι της Ελλάδας ειδικά όσον αφορά στο θέμα ελάφρυνσης του χρέους.

Ετοιμάζουν πορεία στα Ελληνοαλβανικά σύνορα οι Τσάμηδες για να τιμήσουν την… γενοκτονία!

Ο γνωστός πλέον ακραίος Ταχίρ Βέλιου, στρέφεται εναντίον του προέδρου του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε, χαρακτηρίζοντας ντροπή για την Αλβανία την επανεκλογή του


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Κρήτη: 85χρονος κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος ήταν πατέρας τριών παιδιών και ζούσε μόνος του τα τελευταία χρόνια

Τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού έβαλε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ένας 85χρονος στην περιοχή των Ανωγείων.


ΒΙΝΤΕΟ-Ω τον πο@στη τον Άδωνι! Έγιναν ακριβώς όπως τα είπε πριν 5 μήνες!

Όταν δεις το παρακάτω βίντεο σε πιάνει μια ανησυχία. Εντάξει ο Σκουρλέτης κι οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα πουν ότι ελέγχει τη δικαιοσύνη και κάνει μπουγάδες για να τα φέρνει όπως τον βολεύουν... αλλά αν είσαι κανονικός Έλληνας αρχίζεις και αναρωτιέσαι αν ο Άδωνις είναι μέντιουμ ή ακόμα χειρότερα εξωγήινη σαύρα με μορφή ανθρώπου!!!

Και εντάξει κάποιοι θα μας πούνε ότι όσα λέει είναι βάσει της απλής λογικής αλλά στην Ελλάδα δεν μπορεί να σταθεί μια τέτοια εξήγηση... Μετά που θα δείτε το παρακάτω βλιντεο μην εκπλαγείτε άν καμιά μέρα δείτε τον Άδωνι να σκίζεται κι από μέσα του να βγαίνει καμιά εξωγήινη σαύρα που διαβάζει τις σκέψεις των ανθρώπων!

Ρε φίλε δεν μπορεί να γίνονται ακριβώς όπως τα είπε!!


ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Τζανακόπουλος τα χώνει στην κυβέρνηση... της ΝΔ

Τα έχουν διαλύσει όλα και το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν στους άλλους την ευθύνη... μα για τα πάντα όμως! Προσέξτε ότι του τα έχουν δώσει όλα γραμμένα:

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε τι ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ήθελαν να βάλουν στα Θρησκευτικά και έκοψε η Εκκλησία

Παρέμβαση στο μάθημα τον Θρησκευτικών στα σχολεία πραγματοποίησε η Ιερά Σύνοδος, κόβοντας από τη διδασκαλία τραγούδια του Άσιμου, της... Ριάνα, ένα παραμύθι και μια γελοιογραφία του Economist.

«Όχι» από Φίλη στην κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή

Συνέχεια στο εσωκομματικό αντάρτικο έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του έβαλε το ζήτημα της ανέγερσης του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή, εκφράζοντας ενστάσεις.


Τσακαλώτος: Αυτές είναι οι διαφορές του ΤΑΙΠΕΔ και του νέου Υπερταμείου- ΒΙΝΤΕΟ

Τις διαφορές ανάμεσα στο ΤΑΙΠΕΔ και το νέο Υπερταμείο παρουσίασε στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Αισιοδοξία για έναρξη εργασιών στο Ελληνικό μέσα το α’ τρίμηνο του 2018

Πιο αισιόδοξος από κάθε άλλη φορά εμφανίστηκε από το βήμα του συνεδρίου του Economist o διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development κ. Οδυσσέας Αθανασίου ως προς την από εδώ και πέρα πορεία της επένδυσης του Ελληνικού, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι αν υπάρξει έγκριση του master plan εντός του επόμενου διμήνου και έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος μέχρι το Νοέμβριο, στο πρώτο μισό του 2018 θα είναι δυνατή η έναρξη των εργασιών για τα πρώτα έργα αποψιλώσεων.


Καλαμάτα: Aυτός είναι ο 83χρονος Κ@ΛΟΓΕΡΟΣ που κατηγορείται για αποπλάνηση 12χρονου - Φωτογραφίες

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας, δόθηκαν στη δημοσιότητα ,τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 83χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 24.06.2017, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας για αποπλάνηση ανηλίκου κατ΄εξακολούθηση.

Αλεξιπτωτιστής σώθηκε από θαύμα - Κατέγραψε την ανεξέλεγκτη πτώση του - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα και δείχνει την ανεξέλεγκτη πτώση ενός αλεξιπτωτιστή κάνει το γύρο του διαδικτύου.

ΔΕ ΘΑ'ΤΑΝ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ! Θεσσαλονίκη: 17 χρόνια φυλάκιση σε «αρχηγούς» δικτύου λαθρεμπορίας τσιγάρων- Κατηγορήθηκαν 57 άτομα

Με ποινές κάθειρξης 17 ετών τιμωρήθηκαν οι κατηγορούμενοι ως «αρχηγοί» δικτύου λαθρεμπορίας τσιγάρων με απολαβές εκατομμυρίων.


Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Ντέιβιντ Κάμερον μπλεγμένοι στο σκάνδαλο με τη διεκδίκηση των Μουντιάλ

Τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, εμπλέκει έκθεση της FIFA για το σκάνδαλο διεκδίκησης των Μουντιάλ.


Σάλος με πράκτορα της Mi5! «Εγώ σκότωσα τη Νταϊάνα» (ΦΩΤΟ)

Ετοιμοθάνατος πράκτορας της Mi5 υποστηρίζει πως εκείνος σκότωσε την Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο John Hopkins εξομολογήθηκε ότι συμμετείχε στο σχέδιο δολοφονίας της όμορφης Πριγκίπισσας.

Στους 80 ανήλθε ο αριθμός των θυμάτων της πυρκαγιάς στον Πύργο του Λονδίνου

Τουλάχιστον 120 κτίρια απέτυχαν στους ελέγχους ασφαλείας που πραγματοποίησαν οι αρχές έπειτα από την πυρκαγιά που κατέστρεψε μια πολυκατοικία στο δυτικό Λονδίνο και στοίχισε την ζωή τουλάχιστον 80 ανθρώπων νωρίτερα αυτόν τον μήνα, δήλωσε σήμερα η Πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

Πάτρα: Λάθρο έκανε τον πεθαμένο για να μην συλληφθεί!

Απίστευτες εικόνες στο λιμάνι της Πάτρας - Εντοπίστηκε από λιμενικούς σε τριαξονικό φορτηγό που προοριζόταν να ταξιδέψει για Ιταλία - Αρχικά κάλεσαν το ΕΚΑΒ

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε λίγα λεπτά πριν τις έξι το απόγευμα σήμερα Τετάρτη στο νέο λιμάνι της Πάτρας , με πρωταγωνιστή έναν νεαρό μετανάστη και άντρες του λιμενικού.


Ε, ΤΙ; ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ; Μαντάς: Θα ήταν ύποπτο, αν λέγαμε ότι η διάρκεια του Υπερταμείου θα ήταν τρία ή πέντε χρόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Υπερασπίστηκε το Υπερταμείο , με διάρκεια ζωής 99 έτη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς στην παρέμβαση του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου διεξαγόταν η ενημέρωση μελών του Υπερταμείου για την πορεία των αποκρατικοποιήσεων.


Νέα συγκέντρωση στο Μενίδι-Στην πρώτη γραμμή οι γονείς του 11χρονου: «Βρείτε τους δολοφόνους του Μάριου»

Μπροστάρηδες στη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων η μάνα και ο πατέρας του αδικοχαμένου 11χρονου- Αποφασισμένοι να μη σταματήσουν τις κινητοποιήσεις έως ότου νιώσουν ασφαλείς οι κάτοικοι της περιοχής

ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ! Ο Μητροπολίτης Πειραιώς απoλύει τον οδηγό του επειδή... χώρισε

Η υπόθεση αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο δευτεροβάθμιο εκκλησιαστικό συμβούλιο, το οποίο και θα λάβει την τελική απόφαση

Πειθαρχική δίωξη με σκοπό την απόλυση του οδηγού του στην Ι. Μητρόπολη Πειραιώς, κίνησε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, επειδή εκείνος ήρθε σε διάσταση με τη γυναίκα του!

Survivor: Η Ευριδίκη Βαλαβάνη κάνει διακοπές στον Άγιο Δομίνικο! Φωτογραφίες

Εδώ και λίγα 24ωρα, η Ευριδίκη Βαλαβάνη,η τελευταία γυναίκα που έμεινε στο survivor, απολαμβάνει την ελευθερία της μετά την αποχώρησή της από το δημοφικές ριάλιτυ του ΣΚΑΪ!

Σόιμπλε: Ελπίζω να ευημερήσει η ΕΕ, για να καταλάβουν οι Βρετανοί το λάθος τους

«Ελπίζω η υπόλοιπη Ευρώπη να ευημερήσει τόσο, ώστε οι Βρετανοί να συνειδητοποιήσουν κάποια στιγμή ότι έκαναν λάθος» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.


Ο νέος σύντροφος της Ριάνα είναι Σαουδάραβας επιχειρηματίας -Τα καυτά φιλιά τους [εικόνες]

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τη Ριάνα σε πολύ προσωπικές στιγμές, ενώ απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ισπανία.

20 ΜΑΛ@ΚΕΣ ΤΗΣ ΚΩ/ΛΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ! ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση στο Ειρηνοδικείο: Παραλίγο ξύλο ανάμεσα σε «Δεν πληρώνω» και συμβολαιογράφο

Μέλη του κινήματος κατηγόρησαν τον ταμία του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών για μεθοδευμένη ακύρωση πλειστηριασμού, ώστε να πέσει η τιμή ακινήτου - Δεν έγιναν πλειστηριασμοί στη Θεσσαλονίκη

ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Ο Τόσκας απαγόρευσε τη συγκέντρωση των αστυνομικών στα Εξάρχεια-ΝΔ: Παραιτήσου

Η συγκέντρωση των αστυνομικών θα διατάρασσε την ομαλή κοινωνικοοικονομική ζωή της περιοχής... αναφέρει ο ξεφτίλας

Η απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια επικαλείται λόγους δημόσιας ασφάλειας - ΠΟΑΣΥ: Δεν θα πάμε κόντρα στο νόμο - ΝΔ: Και επισήμως άβατο τα Εξάρχεια, αν είχε ευθιξία ο Τόσκας σήμερα έπρεπε να παραιτηθεί 

Μετά την προαναγγελία του Νίκου Τόσκα για απαγόρευση της συγκέντρωσης των συνδικαλιστών αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων και επισήμως ο Αττικάρχης υποστράτηγος Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος απαγόρευσε την εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ με απόφαση που ανέβηκε στις 18:43 στη “Διαύγεια”. 

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φόρεσε μπλούζα με την πειρατική σημαία μέσα στη Βουλή (ΦΩΤΟ)

Το πρωτόκολλο της Βουλής φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρει καθόλου τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επέλεξε να φορέσει κοντομάνικο μπλουζάκι με το σήμα της πειρατικής σημαίας.

Κόντρα Τσακαλώτου - Βλάχου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται το θέμα για την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, την ώρα που πήρε τον λόγο ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.


ΝΔ: Το μόνο που δεν είπε ο Τζανακόπουλος είναι ότι ευθυνόμαστε για τον καύσωνα

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο που στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών υποστήριξε ότι για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα ευθύνεται η Νέα Δημοκρατία, έδωσε η Πειραιώς.


«Λιώνει» η άσφαλτος απο τον καύσωνα στα Τρίκαλα [Βίντεο]

Η υπερβολική ζέστη που «χτυπά» τα Τρίκαλα «λιώνει» ακόμη και την άσφαλτο.

Στις εργατικές κατοικίες στην Λεπτοκαρυά, η άσφαλτος έχει ανοίξει τρύπα βάθους 50 εκατοστών.


Σοκάρει ο αγγειοχειρουργός: Έκανα μαλάξεις στη Ντιάνα, είδα ότι ήταν νεκρή, πανικοβλήθηκα

Ο γιατρός με κυνισμό επιχειρεί να στηρίξει την εκδοχή του ιατρικού λάθους, ωστόσο, δεν απαντά επί της ουσίας σε κρίσιμα ερωτήματα της ανάκρισης με πρωταρχικό γιατί ανέμιξε και χορήγησε τις ουσίες προποφόλη και φαιντανύλη στο θύμα


Δεν θα περιλαμβάνονται τελικά οι ΣΥΡΙΖΑίικες ΜΑΛ@ΚΙΕΣ Σαββόπουλου, Άσιμου και Ριάνα απο το μάθημα των θρησκευτικών

Καταργήθηκαν τελικά τα τραγούδια της Ριάνα, του Διονύση Σαββόπουλου και του Νικόλα Άσιμου από το πρόγραμμα του μαθήματος των θρησκευτικών, όπως εισηγήθηκε ο Μητροπολίτης Ύδρας Εφραίμ στην έκτακτη συνεδρίαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Θεσσαλονίκη: Εφοδος στο Δικαστικό Μέγαρο για τους πλειστηριασμούς- Φυγαδεύτηκε η συμβολαιογράφος [εικόνες & βίντεο]

Κλιμακώθηκε η ένταση στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όταν μέλη των Συλλογικοτήτων κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα των πλειστηριασμών, όπου είχαν κλειδωθεί οι συμβολαιογράφοι για να πραγματοποιήσουν πλειστηριασμούς κατοικιών.


Διευθύνουσα σύμβουλος στο Υπερταμείο η ΥΠΟΔΙΚΗ κόρη της Ξηροτύρη με ετήσιες απολαβές 270.000 ευρώ


[Η υπόθεση για την οποία είναι κατηγορούμενη,  αφορά  παράνομη δανειοδότηση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ από τη ΔΕΗ όταν η κ. Αικατερινάρη ήταν Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας, ενώ παράλληλα, έχει ασκηθεί δίωξη κατά της Αικατερινάρη και κατά άλλων πέντε πρώην στελεχών της ΔΕΗ σε βαθμό κακουργήματος για απιστία από κοινού για ζημία που, σύμφωνα με την δικογραφία ανέρχεται σε 74,435 εκατ ευρώ.]



Τις 20 ΔΕΚΟ, μεταξύ των οποίων το 34% της ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ, το Μετρό και οι αστικές συγκοινωνίες, που θα μπουν στον προθάλαμο της αποκρατικοποίησης, παρουσίασε η διευθύνουσα σύμβουλος του Υπερταμείου, Ουρανία Αικατερινάρη, στα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.


Ο Νίκος Καζαντζάκης έγινε σύνθημα στο μετρό του Λονδίνου - ΦΩΤΟ

Μία από τις πλέον γνωστές ρήσεις της ελληνικής συγγραφικής πραγματείας έγινε σύνθημα στο μετρό του Λονδίνου.

Όλοι μαζί και δεν χωρούμε και δεν μπορούμε!

Του Σάκη Μουμτζή

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί ένας διάλογος για το εύρος της συμμαχίας που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της ανόρθωσης της χώρας, μετά την λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ.


ΦΩΤΟ-Έλληνας σκουπιδιάρης...

Δύο τινά συμβαίνουν: Ή ο έλληνας σκουπιδιάρης Νίκος Τράκας (Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ) παίρνει τόσα πολλά φράγκα ή πρόκειται περί κλασικού ψωνισμένου Έλλληνα που το πήρε απ' τη λαϊκή...

Ο γιος του ιδρυτής της Τρ Εργασίας κράζει τους Financial Times: Σταματήστε να προωθείτε τον Βαρουφάκη

​Επιστολή στους Financial Times προκειμένου να σταματήσουν να προωθούν τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη απέστειλε ένας Έλληνας.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ! «Δεν πήγε στις ιατρικές εξετάσεις ο Μανωλάς, δεν θέλει να πληρωθεί σε ρούβλια»!

Ένα ασυνήθιστο εμπόδιο φέρεται να υπάρχει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στη Ζενίτ.


ΣΚΕΪ ΑΓΓΛΟΙ! Την απέλυσαν επειδή δεν φορούσε... σουτιέν - ΦΩΤΟ

Μια σερβιτόρα από την Αγγλία ισχυρίζεται ότι την απέλυσαν από τη δουλειά της, επειδή δεν φορούσε... σουτιέν.

«Αγάπη μου, έκλεισα τις τράπεζες!» -Το Twitter «τα σπάει» με τα 2 χρόνια capitol controls [εικόνες]

Πέρασαν δύο χρόνια με κλειστές τις τράπεζες, μετά την επιβολή capital controls από τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και τα «γενέθλια» έχουν γίνει viral στο Twitter.

Θεοδωράκης για τα capital controls: «Και τι σε νοιάζει εσένα, ρε;» μου έλεγαν

​Με μία ανάρτηση στο Facebook και με αφορμή τα δύο χρόνια από την επιβολή των capital controls, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης αποκαλύπτει πως αντιμετώπισαν υπουργοί της κυβέρνησης το κλείσιμο των τραπεζών.


Βρετανία: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την τραγωδία στο γήπεδο Χίλσμπoρο 28 χρόνια μετά

Η βρετανική εισαγγελία ανακοίνωσε σήμερα ότι απήγγειλε κατηγορίες εναντίον έξι ανθρώπων που φέρονται να ευθύνονται εν μέρει για την τραγωδία στο γήπεδο Χίλσμπoρο, όπου το 1989 σκοτώθηκαν 96 θεατές.


ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Τζανακόπουλος: Για όλα φταίει η ΝΔ... για τα σκουπίδια, για το Noor1, για την ΠΟΑΣΥ, για τον καύσωνα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος υποστήριξε πως για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα ευθύνεται η Νέα Δημοκρατία.