03 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-πορώ γιατί φωνάζει η ΝΔ, αφού ο Αλέξης κερδάει συνεχώς

Ίσως η ΝΔ δεν έχει καταλάβει πόσες νίκες έχει κάνει ο Αλέξης, επειδή δεν τις πανηγυρίζει, γιατί θέλει να είναι "υπεύθυνοι και συγκρατημένοι"...

Τρελό γέλιο ο τύπος:

Ερωμένη πέθανε από ηλεκτροπληξία - Κρεμάστηκε από καλώδια για να γλιτώσει από την απατημένη σύζυγο [βίντεο]

Σε τραγωδία μετατράπηκε η παράνομη σχέση ενός ζευγαριού στην Κίνα.

Η σύζυγος του άπιστου συζύγου επέστερεψε νωρίτερα από το αναμενόμενο στο σπίτι. Μέσα στον πανικό, η ερωμένη του παντρεμένου άνδρα βγήκε στο μπαλκόνι. Ομως αντί να πηδήξει, προτίμησε να κρεμαστεί από τα καλώδια που ήταν έξω.

Ο ΑΝΤ1 επανέφερε το πρώτο του ιστορικό σήμα για να τιμήσει την μνήμη του Μίνωα Κυριακού [εικόνες]

Ο όμιλος ANTENNA θέλοντας να τιμήσει τον Μίνω Κυριακού άλλαξε από σήμερα το λογότυπο του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 από λευκό σε κίτρινο χρώμα, όπως ακριβώς ήταν και όταν συστήθηκε το κανάλι στο τηλεοπτικό κοινό στα τέλη του 1989.

Πάλι αδιάβαστος ο Τσίπρας στη Βουλή

Άστοχα τα επιχειρήματα του πρωθυπουργού για την απόρριψη του αιτήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη για εξεταστική επιτροπή για τον φάκελο Καμμένου.


Εκπληκτική η Σάκκαρη - Προκρίθηκε στον β' γύρο του Γουίμπλεντον

Πολύ μεγάλη πρόκριση, ύστερα από εκπληκτική εμφάνιση, πήρε η Μαρία Σάκκαρη για το β΄ γύρο του Wimbledon, νικώντας την Τσέχα Κατερίνα Σινιάκοβα (νούμερο 39 στον κόσμο) με 2-0 (6-3, 6-4). Επόμενος αντίπαλός της θα είναι η (δίδυμη) αδελφή τής διάσημης Καρολίνα Πλίσκοβα, Κριστίνα (Νο 44), η οποία επίσης με 2-0 (7-6, 6-2) άφησε εκτός συνέχειας την Ιταλίδα Ρομπέρτα Βίντσι.

Διαρροή στο Survivor: Βασάλος ή Μισθοφόρος; – Ποιος αποχωρεί και ποιος πηγαίνει στον ημιτελικό

Σαν βόμβα έσκασε η διαρροή που αφορά στο σημερινό αγώνισμα του Survivor το οποίο θα κρίνει τον τρίτο παίκτη που θα «συνοδεύσει» τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αναιρέθηκε η απόφαση για τα 600 δισ. του Σώρρα

Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου αναίρεσε υπέρ του νόμου την αθώωση του για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με τη διαχείριση αμερικανικών γραμματίων


Η πρώτη φωτογραφία της νύφης Κάτιας Ζυγούλη με νυφικό ενώ ο Ρουβάς ακόμα πίνει σφηνάκια! [εικόνα]

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνουν σε λίγη ώρα ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην έπαυλη του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι είναι και οι κουμπάροι!

ΒΙΝΤΕΟ-Κλιμακώνει η Αγκυρα: «Απερίσκεπτη η ενέργεια της Αθήνας» -Στέλνει τρία τουρκικά πλοία στο νότιο Αιγαίο

Τρία τουρκικά πλοία κατευθύνονται σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu στο νότιο Αιγαίο.


Οπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο, η Τουρκία κλιμακώνει το «θερμό» επεισόδιο που σημειώθηκε νωρίτερα κοντά στη Ρόδο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Anadolu, η Τουρκία στέλνει 3 πλοία στον Νότιο Αιγαίο μετά το περιστατικό που συνέβη νωρίτερα, όταν...

Πώς πέρασαν το πρώτο βράδυ στην Ελλάδα οι φιναλίστ του Survivor - Ποια πληροφορία αναστάτωσε την παραγωγή

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προετοιμασίες της παραγωγής του Survivor ώστε όλα να είναι έτοιμα για τον ημιτελικό του ριάλιτι που έχει σαρώσει την τηλεθέαση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Συριζαίος πανηγυρίζει τις επενδύσεις της "Ντόιτς Τέλεκομ"

Ο ΣΥΡΙΖΑίος Καραναστάσης πανηγυρίζει για τις επενδύσεις της Deutsche Telekom και για το Καστέλλι.

Είναι οι ίδιοι που...

Οι καλλιτέχνες που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ και το μετάνιωσαν πικρά

Ηθοποιοί και τραγουδιστές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και την... πήραν πίσω

Κατά την προεκλογική περίοδο του 2015, αρκετοί καλλιτέχνες και, γενικά, εκπρόσωποι της τέχνης και του θεάματος τοποθετήθηκαν πολιτικά, εκφράζοντας δημοσίως τη στήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς, όπως τόνιζαν τότε, «θα έφερναν την αλλαγή».

Κ@λοτούμπα Πολάκη για Σοβιετία μετά το κράξιμο στα social media: Χιούμορ έκανα!

Φυσικά πάλι επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη: "Να ακολουθούν το περί δικαίου αίσθημα οι δικαστές"... και όχι τους νόμους... δηλ. να γίνουμε Σοβιετία

Το λόγο επί προσωπικού για το χαρακτηρισμό «θεσμική παράκρουση και παρακμή» που χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον ίδιο, πήρε ο Παύλος Πολάκης πριν τις δευτερολογίες των πολιτικών αρχηγών.


Η αποτίμηση της ΝΔ για τη συζήτηση στη Βουλή

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Σε αποτίμηση της σημερινής συζήτησης που διεξήχθη στη Βουλή μεταξύ των πολιτικών αρχηγών σχετικά με τη συμφωνία στο Eurogroup προχώρησε η Πειραιώς.


ΒΙΝΤΕΟ-Ούρλιαζαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι όταν ο Μητσοτάκης τους είπε "Η τρομοκρατία είναι ακροαριστερής προέλευσης"

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε για αρκετά λεπτά στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.


ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ-Ο Μητσοτάκης ζήτησε εξεταστική για τον Καμμένο -«Οχι» από Τσίπρα

Προ ημερησίας συζήτηση στη βουλή για την συμφωνία στο Eurogroup και την οικονομία προκάλεσε η ΝΔ, η οποία γρήγορα μετατράπηκε σε πεδίο έντονης αντιπαράθεσης Τσίπρα-Μητσοτάκη.

Λίντα Ζερβάκη: Το ... τζατζίκι που κέρδισε το στοίχημα της ενημέρωσης στη Γερμανία

Καθημερινά φοράει το καλύτερό της χαμόγελο και λέει τα "νέα" στο κεντρικό δελτίο των 8, «Tagesschau» του γερμανικού δικτύου ARD

Στο σχολείο οι συμμαθητές της την φώναζαν "τζατζίκι" ενώ, όπως η ίδια αναφέρει στην εφημερίδα "Suddeutsche Zeitung", είχε δεχτεί από ορισμένους ένα είδος bullying λόγω της ελληνικής καταγωγής της.

ΤΙ ΑΛΛΟ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Με τη θέλησή τους μένουν στο δρόμο σεισμόπληκτοι της Λέσβου, λέει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδονται από αυτοδιοικητικούς και άλλους πολιτικούς παράγοντες του νησιού, δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με τα οποία σεισμόπληκτοι της Βρίσας ζουν στους δρόμους.

Wimbledon: Πώς το σουτιέν της Βένους Γουίλιαμς μπορεί να τη βάλει σε μπελάδες [εικόνα]

Η Βένους Γουίλιαμς μπορεί να τα... ακούσει από τους ανθρώπους του Wimbledon, εξαιτίας μίας λεπτομέρειας στην εμφάνισή της στον πρώτο γύρο του τουρνουά.

Μπλόκο από την Τρόικα στην εκταμίευση των 7,7 δισ.: Ζητούν εξηγήσεις για τις προσλήψεις συμβασιούχων ΟΤΑ

Τετραήμερο «φωτιά” (17/18/20 Ιουλίου) με πληρωμές 6,37 δισ. ευρώ σε ΕΚΤ, ομολογιούχους και ΔΝΤ «φορτώνει” με ανησυχία το επιτελείο του ΥΠΟΙΚ.


Ως ένα από τα καλύτερα μπαρ στην Ευρώπη βραβεύτηκε το μαγαζί Baiser στην Ξάνθη, εκπλήσσοντας τους πάντες με την ιδιαίτερη αισθητική του.

ΦΩΤΟ-Σαπίζουν στις διακοπές στην Κρήτη Γιάνης με ένα νι και Δανάη

Το προηγούμενο διάστημα απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη, αλλά ακόμα και τώρα οι τοποθετήσεις του αποτελούν αγκάθι για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Άγριο ξύλο Βορίδη σε Καμμένο στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

[Καταθέστε πρόταση μομφής και εξεταστικής ούρλιαζε ο Πανάρας για να κρυφτεί πίσω από τους ΣΥΡΙΖΑίους... και κατέθεσαν κι ο Τσίπρας την απέρριψε

«Οτιδήποτε συμβεί σε εμένα και στην οικογένειά μου, θα είστε ηθικοί αυτουργοί» είπε η κότα... μην ανησυχείς ρε και δεν πειράζει κανείς τα μοσχάρια]
Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.


Γκρέμισαν το άγαλμα του Λουίς Σουάρες στην Ουρουγουάη!

Η πόλη Σάλτο της Ουρουγουάης δεν είναι γνωστή για πολλά πράγματα. Για την ακρίβεια ίσως και να μην την ήξερε κανείς αν δεν ήταν η γενέτειρα του Λουίς Σουάρες, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.


Η Μαρία Μενούνος αφαίρεσε όγκο από τον εγκέφαλο- Αναρρώνει μαζί με τη μητέρα της

Την ώρα που η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος συμπαραστεκόταν στη μητέρα της Λίτσα Μενούνος, η οποία βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου στον εγκέφαλο, η ίδια διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο, επίσης στον εγκέφαλο, σε μέγεθος μπάλας του γκολφ.

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Οι απαγωγείς του απέδειξαν ότι είναι ζωντανός

Τρεις μήνες μετά την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη οι απαγωγείς απέδειξαν ότι ο επιχειρηματίας είναι ζωντανός.


Βίντεο: Δηλητηριάστηκε σε live streaming νομίζοντας ότι τρώει... αλόη βέρα

Τους κινδύνους των πειραματισμών με εξωτικά φυτά, στους οποίους επιδίδονται με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα τελευταία χρόνια οι ανά τον κόσμο health bloggers αναδεικνύει ένα viral βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Δεσμεύει λογαριασμούς το ΚΕΦΟΜΕΠ για την υπόθεση Novartis

Στη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών προσώπων που έχουν σχέση με την υπόθεση NOVARTIS, προχωρεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το ΚΕΦΟΜΕΠ που διενεργεί έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις φορολογικές δηλώσεις των επικεφαλής του φαρμακευτικού κολοσσού σε βάθος δεκαετίας.


Έστειλε τον διαρρήκτη πατέρα της στη φυλακή αφού τον αναγνώρισε σε βίντεο στο Facebook!

Έστειλε τον διαρρήκτη πατέρα της στη φυλακή αφού τον αναγνώρισε σε βίντεο στο Facebook!
«Το να καταγγείλω τον πατέρα μου ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου», λέει σήμερα η 19χρονη


Τουρκικά ΜΜΕ: Σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής άνοιξε πυρ εναντίον τουρκικού φορτηγού πλοίου [εικόνες]

Ενα τουρκικό εμπορικό πλοίο, το οποίο έπλεε 3 ν.μ από την Ρόδο αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές της ελληνικής ακτοφυλακής για έλεγχο και σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ το σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής, άνοιξε πυρ εναντίον φορτηγού πλοίου.

Η γιαγιά Νίτσα που έγινε viral βλέποντας Survivor - Γέλιο μέχρι δακρύων [βίντεο]

Τις αντιδράσεις μιας ηλικιωμένης κυρίας, η οποία ζει στο εξωτερικό και ξυπνά τα ξημερώματα για να παρακολουθεί το Survivor απολαμβάνουν από νωρίς το πρωί, οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου.


Ο δορυφόρος και το βλήμα

Του Σάκη Μουμτζή

Με έκσταση η παγκόσμια κοινή γνώμη είδε την Ελλάδα να επανέρχεται δυναμικά στο κλαμπ των διαστημικών δυνάμεων, με την εκτόξευση του Hellas-Sat-3 από την Γαλλική Γουιάνα.


Οδοιπορικό στο χωριό όπου δεν πατάει ο… βρυκόλακας: Σκόρδο Νέας Βύσσας Εβρου [εικόνες]

Οδοιπορικό στο χωριό όπου δεν πατάει ο… βρυκόλακας, τη Νέα Βύσσα Έβρου, έκανε το iefimerida. Στην ακριτική αυτή περιοχή παράγεται περίπου το 70% της παραγωγής σκόρδου στην Ελλάδα.

Ποσό-μαμούθ 1,3 εκατ. ευρώ για στέγαστρο στη Βουλή

Πρόκειται για επεµβάσεις βελτίωσης και ενίσχυσης της κατασκευής κάλυψης της αίθουσας της Ολοµέλειας

Ενα πολύ µεγάλο έργο ξεκινά το επόµενο διάστηµα στη Βουλή, η οποία θα εκταµιεύσει για τις ανάγκες του 1.355.000 ευρώ!


Νέα προκλητική ανάρτηση Πολάκη: γυμνός με όπλα, απειλεί ξανά τους «φιλελέδες»

Έγραψε ότι τους περιμένει στο νοσοκομείο για να τους περιποιηθεί κατάλληλα...

Φαίνεται ότι η ανάρτηση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, όπου υπόσχεται να κάνει τη χώρα «Σοβιετία» και η απήχηση που αυτή είχε στα social media – όπου προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στους φίλους του για τον τρόπο που «τάπωσε» τους πολιτικούς του αντιπάλους – του έδωσε ώθηση να κάνει το επόμενο βήμα και να «σοκάρει» ακόμα περισσότερο τους φλώρους «μενουμευρώπηδες» που δεν αντέχουν το μαχητικό του πνεύμα.


ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: Πανηγύρισε σήμερα επειδή έχασε η χώρα... 3 χρόνια

Πανηγύριζε σήμερα γιατί το ελληνικό 10ετές ομόλογο έφτασε εκεί που ήταν το 2014 επί Σαμαρά...

ΟΛΑ ΚΛΑ! Πάνος Καμμένος: Ναι, μίλησα επί 21 λεπτά με τον ισοβίτη

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι διαθέτει καταγραφές συνομιλιών από τον υπερκοριό της ΕΥΠ όπου βουλευτές της ΝΔ συνομιλούν με εμπλεκόμενους - «Κάντε μου πρόταση μομφής ή προανακριτική» προκάλεσε τον Μάκη Βορίδη ο Πάνος Καμμένος


Βενιάμης: Δεν αποτελεί πια υποθετικό σενάριο η «φυγή» της ελληνικής ναυτιλίας εκτός Ευρώπης

«Η ναυτιλία των Ελλήνων πρέπει να παραμείνει διεθνώς ανταγωνιστική για να μπορέσει να μεγιστοποιήσει τα συνακόλουθα οφέλη», υπογραμμίζει ο πρόεδρος, Θεόδωρος Βενιάμης


Δεν θέλει να δώσει διατροφή στην πρώην και το παιδί τους το κυβερνητικό στέλεχος!

Λίγο καθυστερημένο, αλλά ακόμα… ζουμερό: Κυβερνητικό στέλεχος, συνεργάτης υπουργού, είχε εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη αναφορικά με τη διατροφή που θα έπρεπε να καταβάλλει στη σύντροφό του για το παιδί τους.

Φήμη ότι η κόρη της Αντζελίνα Τζολί αλλάζει φύλο, τρελαίνει το ίντερνετ [εικόνες]

Μια ψεύτικη είδηση που αφορούσε τη μικρή κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί προκαλεί ένα κύμα «τρανσφοβίας» εναντίον του 11χρονου κοριτσιού.

Χειροκρότησαν τον Μητσοτάκη στη Βουλή Καραμανλής και Σαμαράς

Στα «ορεινά» έδρανα οι δύο πρώην πρωθυπουργοί

Στα πίσω ορεινα έδρανα της ολομέλειας της Βουλής κάθονταν, όπως το συνηθίζουν, οι πρωην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαρας κατά την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη σημερινή προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τη συμφωνία στο Eurogroup.

Πλήρης κάλυψη Τσίπρα σε Καμμένο για τις συνομιλίες με τον ισοβίτη

Σε πλήρη κάλυψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικού του εταίρου Πάνου Καμμένου προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την πρωτολογία του κατά την συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την πορεία της οικονομίας.


Γελάει ο Άδωνις με τη μείωση της ανεργίας που πανηγυρίζει ο Τσίπρας

"Επειδή μιλάει συνεχώς ο @atsipras για την μείωση της ανεργίας κλπ ας δούμε τα στοιχεία" έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε τον παρακάτω πίνακα:

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΡΙΚΑΡΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΞΕΒΡΚΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ! "Δε χρειαζόταν το παραμύθι για το χρέος, αφού οι βουλευτές σου θα ψήφιζαν τα πάντα κι άλλα τόσο"

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία.


Υπόθεση Λεμπιδάκη: Οι απαγωγείς επανεμφανίστηκαν και στέλνουν μηνύματα με κωδικούς

Του Θάνου Σωτήρη

«Η επικοινωνία με τους απαγωγείς παραμένει ζωντανή και, παρά τις δυσκολίες και τις καθυστερήσεις, πιστεύουμε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο για την απελευθέρωση του ομήρου».


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Αίτηση του Μάκη Γιαννουσάκη για αναστολή εκτέλεσης των ισοβείων

[Γιαυτό γίνεται όλος ο ντόρος... ώστε τώρα ή στο μέλλον να βγεί ο ναρκέμπορος]

Ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών Πειραιά εκδικάζεται σήμερα η αίτηση του Μάκη Γιαννουσάκη για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της ισόβιας κάθειρξης που του έχει επιβληθεί σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση NOOR 1.

18 νεκροί στο φοβερό τροχαίο με λεωφορείο και φορτηγό στη Βαυαρία [εικόνες & βίντεο]

Νεκροί είναι και οι 18 αγνοούμενοι του τουριστικού λεωφορείου που κάηκε ολοσχερώς το πρωί στη Βαυαρία μετά τη σύγκρουσή του με φορτηγό, όπως εκτιμούν οι αρχές, ενώ άλλοι 30 επιβαίνοντες τραυματίστηκαν, ορισμένοι εκ των οποίων πολύ σοβαρά.

ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Η ΠΑΣΟΚίλα➤Κουρουμπλής: Εγώ έχτισα το ΠΑΣΟΚ

«Θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου...» ήταν η απάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή, μέσω του Αlpha 989, στις αναφορές σε βάρος του στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ότι «βρήκε στασίδι εξουσίας στον ΣΥΡΙΖΑ».


ΦΩΤΟ-ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ➤Το πρωινό του Πούτιν... το μεσημέρι που ξυπνάει

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένας από τους πιο ισχυρούς ηγέτες του κόσμου και για πολλούς ένας όχι και τόσο συνηθισμένος άνθρωπος.

ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ➤Πάτρα: Παραμένουν τα «βουνά» σκουπιδιών σε συνοικίες γύρω από το κέντρο της πόλης [εικόνες]

Τέσσερις ημέρες μετά την αναστολή της απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ έπειτα από απόφαση που έλαβε την περασμένη Πέμπτη, σε πολλές συνοικίες της Πάτρας, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο και όχι μόνο, η εικόνα με τα σκουπίδια παραμένει ως έχει, αφού δεν έχει περάσει ούτε ένα απορριμματοφόρο.