04 Ιουλίου 2017

ΦΩΤΟ-Στην Ελλάδα για διακοπές είναι η Βαλεντίνα Βιάλι! Δείτε ποια είναι!

Η 26χρονη μπασκετμπολίστρια της Μούρθια, η οποία έχει πάνω από 1 εκατομμύριο followers στο Instagram και πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει ως την πιο «καυτή» μπασκετμπολίστρια του κόσμου, γεμίζει τις μπαταρίες της στη Ζάκυνθο παρέα με τον καλό της.


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΙΣΧΟΣ! Έναν υπουργό Ράμπο έχουμε κι ο Άδωνις τον ακυρώνει!

Χθες στη Βουλή ο Πανάρας "Ράμπο" Καμμένος απέκρουσε τη σκευωρία Άδωνι που τον κατηγορεί ότι πετά παράνομα στρατιωτικό ελικόπτερο

«Καταθέτω το μόνο κανονισμό που υπάρχει και ισχύει για τις πτήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων που αναφέρει στο 5.4 ως ελάχιστο απαιτούμενο πλήρωμα έναν χειριστή. Αυτός είναι ο Κανονισμός που σέβομαι και πετώ στην θέση του συγκυβερνήτη. Είμαι ο μόνος μετά τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο που κατέχω δίπλωμα χειριστή με πολλές ώρες πτήσεις. Με αυτό τον Κανονισμό πέταξαν όλοι οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας» είπε ο πρώτος υπουργός Άμυνας που μπορεί να πετάξει μόνος του ελικόπτερο σαν τον Ράμπο στην ομώνυμη ταινία.

ΟΚ μετά βγήκε ο Άδωνις στο Twitter και ξεβράκωσε τον "Ράμπο":


Ο Μπογδάνος "εισέβαλε" στο στούντιο και αποθέωσε τον "μισθοφόρο" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος «εισέβαλε» για ακόμη μια φορά στο στούντιο του «Survivor Πανόραμα» μετά το τέλος της εκπομπής του και αποθέωσε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος ήταν ο καλεσμένος της ειδικής εκπομπής του καναλιού για το reality.

ΚΛΑΜΑ! Εύη Καρακώστα: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που «γιόρτασε» την 4η Ιουλίου αγκαλιά με τον Πρέσβη

Περιχαρής και αγκαλιά με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ

Δεν κρύβουν την… αγάπη τους για τη μοναδική υπερδύναμη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που κάποτε διαδήλωναν, φωνάζοντας «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι».

ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΜΑΚΗ ΠΩΣ ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΕΤΣΙ; Αποκάλυψη: Tα SMS του Τριανταφυλλόπουλου στον Γιαννουσάκη (εικόνα)

Σε μια ακόμη σοβαρή αποκάλυψη προχωρά σήμερα το περιοδικό Unfollow, αφού δημοσιοποιεί τα SMS που αντάλλαξε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, λίγο πριν την επίσκεψη της εισαγγελέως Τζίβα στις φυλακές του Αυλώνα.

Μοναχός θέλει να δικηγορεί αλλά οι δικηγόροι δεν τον αφήνουν- Στη Δικαιοσύνη η υπόθεση

Μοναχός θέλει να δικηγορεί αλλά οι δικηγόροι δεν τον αφήνουν- Στη Δικαιοσύνη η υπόθεση
Ερώτημα από το ΣτΕ στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης


Την επιβολή της άποψής του στο ΕΣΡ για το μικρό χρόνο προβολής της εξεταστικής μεθόδευε ο ΣΥΡΙΖΑ

Να επιβάλλουν την άποψή τους στο ΕΣΡ για την –κατά τους ίδιους- μικρή προβολή από τα ΜΜΕ των εργασιών της εξεταστικής Επιτροπής επιχείρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρόεδρο της Επιτροπής, Αντώνη Μπαλωμενάκη να εισηγείται να «νουθετήσει» η επιτροπή την ανεξάρτητη επιτροπή.


ΣΟΚ! 311 συλλήψεις στο γκέτο του Μενιδίου – Κατασχέσεις ναρκωτικών, πιστολιών και λαθραίων τσιγάρων

Σε 311 συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα και σε κατασχέσεις, μεταξύ άλλων, ναρκωτικών, πιστολιών, φυσιγγίων και λαθραίων τσιγάρων, προχώρησε η αστυνομία στο χρονικό διάστημα από 15 Ιουνίου 2017 έως και χθες Δευτέρα, 3 Ιουλίου, στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων προγραμμάτων αστυνόμευσης και των ειδικών αστυνομικών δράσεων που εφαρμόζονται στις Αχαρνές και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

ΒΙΝΤΕΟ-Φρίκαραν τα κομμούνια ΣΥΡΙΖΑ με Μπογδάνο: «Πρώην σύντροφοι του Τσίπρα χτύπησαν τον Παπαδήμο» είπε -O ΣΚΑΪ ζήτησε συγγνώμη-Ανακοίνωση Μαξίμου

Σε μια δήλωση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων προχώρησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής άφησε να εννοηθεί πως πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στον Λουκά Παπαδήμο κρύβονται πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα.

Ανδρέας Βασιλόγιαννης: Από την Λαμία στην Κωνσταντινούπολη με σούπερ συμβόλαιο!

Μπορεί ο Μπάμπης Τεννές να θεωρούσε πολλά τα 80.000 ευρώ ετησίως που ζητούσε ο MVP της Λαμίας την περασμένη σεζόν, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να οδηγηθούν σε «διαζύγιο», αλλά αυτή η ιστορία βγήκε σε (πολύ) καλό στον 26χρονο μεσοεπιθετικό.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ NOOR1 ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ; Μητσοτάκης: Ζητώ εξεταστική επιτροπή για Καμμένο και Noor1 - Ολα στο φως

[Το Νoor1 γιατί το εμπλέκει ο Κυριάκος και δεν επικεντρώνεται στο ότι ο Καμμένος είχε σούξου μούξου με ισοβίτη κανονίζοντας εισαγγελείς και καταθέσεις; Δηλ. Θα γίνει εξεταστική για το αν ο Μαρινάκης εμλπέκεται η όχι με ναρκωτικά; Και θα αποφασίσει η Βουλή τι; Τελείως λάθος η εμπλοκή και η αναφορά του Noor1 γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους βαράει σα χταπόδι "είστε υπερασπιστές συμφερόντων" και δηλώσεις του στυλ "δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με Μαρινάκη" θα πάνε άπατες]

Πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των συνομιλιών Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη αλλά και συνολικά για την υπόθεση Noor1 θα καταθέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ-Ρούπα & Μαζιώτης vs Indymedia: "Παραπληροφορεί και λασπολογεί"-Επίθεση και σε συγκατηγορούμενό τους

Εσωτερικές έριδες στον Επαναστατικό Αγώνα και την έντονη αντίδραση της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη προκάλεσε η κατάθεση συγκατηγορουμένου τους κατά τη διάρκεια της δίκης στις 30 Ιουνίου στο Εφετείο.


Δικαστές και εισαγγελείς προς Τσίπρα: «Μάζεψε» τον Πολάκη!

Έντονη είναι η δυσφορία του δικαστικού και εισαγγελικού κόσμου για τις συνεχείς προσκλήσεις και επιθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, οι οποίες, όπως έλεγαν, έχουν δυστυχώς την πλήρη κάλυψη του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.


ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟ@ΣΤΑΡΙΑ; Δεν φαντάζεστε ποιος έπιασε την ανθοδέσμη της Κάτιας Ζυγούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκαν ύστερα από 13 χρόνια κοινής πορείας και τεσσάρων παιδιών.

Wimbledon: Τενίστας έδωσε την πιο απίστευτη εξήγηση για την ήττα του -«Βαριόμουν»

Κάποτε ο Μπέρναρντ Τόμιτς είχε φτάσει μέχρι και στο νο17 της παγκόσμιας κατάταξης. Τώρα, αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο στο Wimbledon. Ο λόγος; Βαριόταν.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Αυτοκτόνησε γνωστή ηθοποιός - ΦΩΤΟ

[ΟΚ αυτή ήταν ξένη αλλά πρέπει να τη βάλει κι αυτή στη λίστα του ο Καμμένοςαφού για να ούρλιαζε για 6.000 αυτοκτονίες επί Σαμαρά πρέπει να υπολόγιζε τις αυτοκτονίες που γίνονταν σε όλο τον πλανήτη]

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού, Stevie Ryan.

ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ! Αυτή η γάμπα στη Βουλή, σκανδάλισε όλο το ελληνικό Internet -Σε ποια ανήκει

Σε έναν παροξυσμό βρίσκεται από την Τρίτη το ελληνικό διαδίκτυο, καθότι ως γνωστόν δεν του ξεφεύγει τίποτα.

Αφορμή στάθηκε μια γάμπα. Γυμνασμένη, εντυπωσιακή, γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Survivor: Αυτό είναι το πλατό για τον αποψινό ημιτελικό [βίντεο]

Όλα είναι έτοιμα για τον αποψινό ημιτελικό του Survivor.

Το Άλσος Βεΐκου το Γαλάτσι είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους τρεις φιναλίστ.


ΣΚΙΤΣΟ-«CCCYRIZA»

Ενα σκίτσο, χίλιες λέξεις. Ο Δημήτρης Χατζόπουλος της «Καθημερινής» σχολιάζει όλη την επικαιρότητα σε μια εικόνα.

Στην παγκόσμια ελίτ το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Στις κορυφαίες θέσεις των πανεπιστημίων διεθνώς κατατάσσεται το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) σύμφωνα με τη διεθνή λίστα κατάταξης πανεπιστημίων Shanghai (Academic Ranking of World Universities).


Καβάλα: 15 χρόνια κάθειρξη σε νοσηλευτή- Νάρκωσε και ασέλγησε σε 22χρονη ασθενή

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 15 ετών καταδικάστηκε νοσηλευτής, ο οποίος κατηγορείται ότι νάρκωσε και ασέλγησε εις βάρος νεαρής ασθενούς που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.


O δορυφόρος Hellas Sat 3 μπήκε σε γεωστατική τροχιά

Μετά την επιτυχημένη εκτόξευση του Hellas Sat 3 τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης προς Πέμπτη, ξεκίνησαν οι ελιγμοί για να τοποθετηθεί ο δορυφόρος σε γεωστατική τροχιά. Οι ελιγμοί αυτοί ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σήμερα.


Σε άλλο επίπεδο οι υπηρεσίες από τον Δήμο Τρικκαίων -Κάνει... «ντελίβερι» τα πιστοποιητικά

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε το ντιλίβερι φαγητών, από πιτσαρίες, σουβλατζίδικα και καφετέριες. Όμως, στο δήμο Τρικκαίων από σήμερα ξεκίνησε και το ντιλίβερι ... πιστοποιητικών με παράδοση των εγγράφων στα σπίτια, ή στο χώρο εργασίας των κατοίκων από τη δημοτική αρχή!

Θρήνος στην κηδεία της 62χρονης που πέθανε ενώ έκανε διπλή βάρδια μαζεύοντας σκουπίδια-Παρών για εκμετάλλευση Λαφαζάνης και άπλυτοι

Ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, ένα εκ των οποίων ΑΜΕΑ

Στην τελευταία της κατοικία οδήγησαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, την 62χρονη Ντανιέλα Πρελορέντζου, την υπάλληλο καθαριότητας στο Δήμο Ζωγράφου, η οποία έχασε την ζωή της εν ώρα εργασίας.

Βίντεο σοκ: Έφηβη Ουκρανή καλλονή μετέδωσε live το τροχαίο που τη σκότωσε

Με τη ζωή τους πλήρωσαν δύο νεαρά κορίτσια από την Ουκρανία το λάθος να οδηγούν μεθυσμένες, με τη μία μάλιστα από αυτές, μια 16χρονη εστεμμένη καλλιστείων, να μεταδίδει σε livestream το τραγικό τροχαίο που τις σκότωσε.

Μεστά, το χωριό στη Χίο που μοιάζει με.... λαβύρινθο! Βγαλμένο από άλλο αιώνα [εικόνες]

Mακριά από το κέντρο της Χίου, μαζί με τον Κάμπο ίσως τα δυο πιο όμορφα στολίδια της. Και με το Πυργί να ανταγωνίζεται από την καλλιτεχνική του οπτική.


Survivor: Ντάνος – Μάριος δείχνουν πώς γίνεται το… ελληνικό καμάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

O Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ταξίδεψαν μέχρι την Κούβα για να δείξουν πως γίνεται το ελληνικό καμάκι και φλέρταραν με τουρίστριες!

Tα… φανερά προσόντα της πιο “καυτής” Ελληνίδας δημοσιογράφου (photos)

Η Εύα Μπάση είναι ό,τι πιο σέξι έχουμε δει στον χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς τα σωματικά της προσόντα είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Κικίλιας: Άργησαν στις πυρκαγιές – Ένα & το αυτό Τσίπρας, Καμμένος, Πολάκης

To ερώτημα γιατί δεν ολοκληρωθεί ακόμη ο διαγωνισμός για την ενοικίαση επτά ελικοπτέρων με κάδο που ενισχύουν το σύστημα πυρόσβεσης έθεσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Βασίλης Κικίλιας με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα όπου έχουν έδρα τα Καναντέρ. «Θα φτάσουμε αρχές Αύγουστου και τα ελικόπτερα δεν θα έχουν ακόμη πιάσει δουλειά» σημείωσε ο κ. Κικίλιας, προειδοποιώντας ότι υπάρχει κίνδυνος να πληγεί ο τουρισμός.


Ο Μαραντόνα κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση δημοσιογράφου

Αντιμέτωπος με κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Πρόκειται για ένα περιστατικό , που φέρεται να συνέβη στην Αγία Πετρούπολη, με μία δημοσιογράφο στη Ρωσία, στην διάρκεια της παραμονής του για τον τελικό του Κύπελλο Συνομοσπονδιών.


ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΕΚΡΑΓΕΙ ΚΑΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Φωτο από την Πομπηία έγινε viral -Γιατί οι άνθρωποι έχουν πονηρό μυαλό [εικόνα]

Τον Αύγουστο του 79 μ.Χ., η γεμάτη ζωντάνια πόλη της Πομπηίας καταστράφηκε, σχεδόν σε μια στιγμή, από την έκρηξη του Βεζούβιου.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών ποτέ δεν διευκρινίστηκε.


Politico: «Η φτωχή Ελλάδα κατασπαταλά χρήματα σε ακριβά φάρμακα, προς ενόχληση των Βρυξελλών»

Η προβληματική οικονομική περίπτωση της ΕΕ σνομπάρει τα φθηνότερα γενόσημα, εν μέρει για να μην κλείσουν τα πανταχού παρόντα φαρμακεία. Αυτό αλλάζει υπερβολικά αργά κατά την άποψη των πιστωτών της Ελλάδας, όπως δημοσιεύει το Politico.


Το τραγούδι - παρωδία για τον τελικό του Survivor που έγινε viral - ΒΙΝΤΕΟ

Θραύση κάνει στο διαδίκτυο το τραγούδι - παρωδία για τον τελικό του Survivor. Οι στίχοι αναφέρονται στους τέσσερις διεκδικητές του βραβείου των 100.000 ευρώ.

Ο Ανδρέας Ρούσσος, πατέρας της 8χρονης που σκοτώθηκε στο Μάντσεστερ, περιγράφει τα όσα συνέβησαν και συγκλονίζει

Ο πατέρας της Σάφι Ρούσσου, της οκτάχρονης που έχασε τη ζωή της στην τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, αποκαλύπτει στο BBC τα πρώτα λόγια της τραγικής μητέρας της όταν ξύπνησε από το τεχνητό κώμα που βρισκόταν.

Το ύστατο χαίρε στον Μίνωα Κυριακού! Ποιοι γνωστοί πήγαν στην κηδεία του

Με θλίψη συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες είπαν σήμερα Τρίτη το ύστατο χαίρε στον Μίνωα Κυριακού, ο οποίος έφυγε την περασμένη Κυριακή από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς.

Ποιοι φιναλίστ του Survivor απείλησαν να φύγουν - Γιατί μετέφεραν τους παίκτες σε ξενοδοχείο

Στον αέρα κινδύνευσε να τιναχτεί η τελική φάση του Survivor,καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, δύο φιναλίστ του ριάλιτι απείλησαν την παραγωγή ότι θα αποχωρήσουν.

Σαρκοζί -Οταν έσκασε η Lehman Brothers είχα πει στην Μέρκελ: «Τώρα θα λατρέψεις την Ελλάδα»

Στη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 αλλά και τις σχέσεις του με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, αναφέρεται σε συνέντευξή του στη Le Monde, ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.


ΠΓΔΜ: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον τέως πρωθυπουργό Νίκολα Γκρουέφσκι

Την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για των τέως πρωθυπουργό Νίκολα Γκρουέφσκι, αποφάσισε, σήμερα δικαστήριο των Σκοπίων, στο πλαίσιο της εναντίον του δίωξης, για υποθέσεις που σχετίζονται με τις τηλεφωνικές υποκλοπές.


Ποια η σχέση του Ερντογάν με το ναρκοπλοίο που προκάλεσε την ένταση στο Αιγαίο

Ο καπετάνιος είχε συλληφθεί το 2010 στη Γάζα - Η εταιρεία που έχει το πλοίο ανήκει σε συγγενή στελέχους του κόμματος του Τούρκου προέδρου - Πλοίο της εταιρείας μετέφερε πυρομαχικά από την Ουκρανία - Το πλοίο Baris που μετέφερε παράνομα μετανάστες το 2014 ανήκει στην ίδια εταιρεία

Φαίνεται πως η φράση «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» είναι ό,τι πρέπει και για την περίπτωση του πλοίου, υπό τουρκική σημαία, ονόματι ACT, για το οποίο από χτες έχει στηθεί σκηνικό έντασης στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Σάλος με ανάρτηση ΗΛΙΘΙΑΣ που «τρύπησε το μάγουλο το μωρού της» για να του φορέσει... στρας

Η σαρκαστική ανάρτηση μιας Βρετανίδας είχε ως αποτέλεσμα να δέχεται απειλές για τη ζωή της μέσω διαδικτύου
Το τρισχαριτωμένο μωράκι που χαμογελά πλατιά στην κάμερα εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να διαφέρει από τα άλλα βρέφη της ηλικίας του.

ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ! Τα απωθημένα του Γιώργου για τον Κώστα

Του Σάκη Μουμτζή

Όταν έχεις διατελέσει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός, και ομιλείς ως εκπρόσωπος κάποιου ΚΙΔΗΣΟ, έχεις σοβαρό πρόβλημα.

Η ομιλία του Γ.Α.Παπανδρέου στο συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ. ήταν αποκαλυπτική όχι μόνον του πολιτικού αδιεξόδου στο οποίο βρίσκεται, αλλά και ενός προσωπικού δράματος που βιώνει. Δεν μπορεί να αποδεχθεί, πώς αυτός που σήκωσε τον «Σταυρόν του μαρτυρίου», είναι ο αποσυνάγωγος της πολιτικής ζωής του τόπου και ο Κώστας Καραμανλής να αποτελεί εθνική εφεδρεία. Αυτό τον πληγώνει και επηρεάζει την κρίση του.


Πέρα από το άβατο: Η παρακμή της ΕΛ.ΑΣ ως καθρέφτης της παρακμάζουσας κοινωνίας

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΟΥΒΛΗ

Ανακαταλάβετε τις πόλεις μας! Αυτό είχα στείλει ως κεντρικό μήνυμα στις αρχές του τόπου σε πρόσφατο άρθρο μου.

Ήταν μια- απέλπιδα όπως αποδείχθηκε- προσπάθειά μου να κεντρίσω λίγο τον πληγωμένο εγωισμό της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας των Σωμάτων ασφαλείας της χώρας.


Ασέβεια! Παράτησαν τους φραπέδες πάνω στο Μνημείο Πεσόντων της ΕΡΤ!


Κανείς δεν μάζεψε τα άδεια πλαστικά ποτήρια μετά την τελετή. Προσλήψεις φυλάκων ζητά η ΠΟΣΠΕΡΤ

Εικόνα εγκατάλειψης άρχισε να παρουσιάζει ήδη το πολυσυζητημένο τάμα της ΠΟΣΠΕΡΤ στο προαύλιο του ραδιομεγάρου, μια μόλις ημέρα μετά τα θριαμβευτικά αποκαλυπτήριά του.

Survivor - Αυτόν τον παίκτη ψηφίζει ο κόσμος για τελικό νικητή - Ποιος προηγείται με διαφορά;

Η αγωνία για την μεγάλη ανάδειξη του νικητή του Survivor είναι στο κατακόρυφο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μάριος Πρίαμος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος διεκδικούν τη νίκη, έπειτα από τις τιτάνιες προσπάθειες που κατέβαλαν για να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

Η ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΜΥΘΟΥ! Τίγκα σστις γιαγιάδες "η κρουαζιέρα των οργίων"-Έφτασε στα Χανιά -Η βόλτα των παππούδων swingers στο Ενετικό Λιμάνι [εικόνες & βίντεο]

Αγκυροβολημένο έξω από το Ενετικό Λιμάνι στα Χανιά είναι από τις πρωινές ώρες το κρουαζιερόπλοιο Azamara Quest, που μεταφέρει τους 700 swingers για τις διακοπές ανταλλαγής συντρόφων.

Πρετεντέρης: Κολομβία

"Πώς βρίσκεις το τηλέφωνο ενός ισοβίτη; Υπάρχει ειδική υπηρεσία του ΟΤΕ ή τηλεφωνείς στη φυλακή;" αναρωτιέται ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΗΛΙΘΙΑ «Αστειάκια» Τσίπρα στους πυροσβέστες: Δουλεύετε μέσα στον τσίγκο... [εικόνες]

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην αεροπορική βάση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε υπόστεγο όπου εργάζονται οι τεχνικοί των καναντέρ.

Εκπληκτικό! Το απίστευτο που έκανε ο Ρουβάς junior ενώ οι νιόπαντροι γονείς του ήταν επί σκηνής [βίντεο]

Τα παιδιά του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη ήταν οι μικροί πρωταγωνιστές του γάμου των γονιών τους.

Η χήρα Σελίν Ντιόν, στα 49 της, φωτογραφίζεται γυμνή [εικόνα]

Είναι μία από τις πιο διάσημες και ταλαντούχες τραγουδίστριες στον πλανήτη, με τις φωνητικές της ικανότητες να προκαλούν ρίγη συγκίνησης και να ενθουσιάζουν.