07 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Αμβούργο: ΗΡΩΣΑΣ Ντελιβεράς «έσπασε» την πορεία των άπλυτων για να παραδώσει πίτσα... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

Ο ντελιβεράς «έσπασε» τη διαδήλωση κατά της G20 στο Αμβούργο.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, δηλαδή το πρώτο βράδυ των εντάσεων στους δρόμους.


Survivor - Τι απάντησε ο Μάριος Ιωαννίδης για την ανάρτησή του εναντίον των λάθρο στο Facebook- ΒΙΝΤΕΟ

Μετανιωμένος για την ανάρτηση που είχε κάνει τον Ιανουάριο του 2011 στο προφίλ του στο Facebook κατά των μεταναστών, παρουσιάστηκε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απαντά ο ΟΑΣΘ στα σχέδια του Σπίρτζη!

Στην Δικαιοσύνη θα προσφύγει ο ΟΑΣΘ μετά την ανακοίνωση του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη πως κατατέθηκε το σχέδιο νόμου για τον φορέα των νέων αστικών συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ.


Η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης…

Η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης είναι η Ελλάδα! Δεν το πιστεύετε; Ρίξτε μια ματιά στους πίνακες που ακολουθούν και θα το ξανασκεφθείτε. Αλλωστε το ένα τρίτο ενός δείγματος φοιτητών θεωρεί ότι ο ελληνικός Εμφύλιος έληξε με νίκη των κομμουνιστών!

Η Αγκυρα «κατέλαβε» 965 εταιρείες -Για έλεγχο, μετά το πραξικόπημα

Οι τουρκικές αρχές κατέσχεσαν ή όρισαν διαχειριστή σε 965 εταιρείες, των οποίων ο ετήσιος κύκλος εργασιών ανέρχεται σε 21,9 δισεκατομμύρια λίρες, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016, όπως ανακοίνωσεο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Νουρετίν Τζανικλί.


Ξανά Πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ η μαϊμού ΝΔίτισσα που γλύφει τους αριστερούς

Ο Σταύρος Καπάκος θα είναι ο νέος γενικός γραμματέας της Ένωσης.

Ένα βήμα προς την επίλυση του ζητήματος σύστασης του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ ξεπεράστηκε μετά την συνεδρίαση της Παρασκευής.


Παντρεμένη δασκάλα «υιοθέτησε» 15χρονο μαθητή για να κάνει σεξ μαζί του ανενόχλητη

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η τελευταία υπόθεση κακοποίησης ανήλικου μαθητή από καθηγήτρια, αφού υπάρχει μια πραγματικά αρρωστημένη λεπτομέρεια που την κάνει να ξεχωρίζει: η διεστραμμένη γυναίκα είχε υιοθετήσει το θύμα της για να το κακοποιεί ανενόχλητη.


Wimbledon: Τέλος το όνειρο για τη Σάκκαρη που έφυγε με το κεφάλι ψηλά

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδωσε σπουδαία μάχη, αλλά η Τζοάνα Κόντα, Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη, ήταν καλύτερη και εξασφάλισε δίκαια τη νίκη και την πρόκριση στον 4o γύρο


ΔΥΣΠΕΠΤΟΣ Ο ΠΟΥΛΟΣ! Μάριος: Γι' αυτό διώξαμε τον Αγγελόπουλο από τους Μαχητές

Για τον λόγο που οι «Μαχητές» ψήφισαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να φύγει από την ομάδα τους μίλησε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Ο Κύπριος παίκτης μίλησε στη εκπομπή Survivor Πανόραμα και αναφέρθηκε στις αρχηγικές τάσεις που είδαν οι «Μαχητές» στον Ντάνο και τους έκανε να τον ψηφίσουν για να πάει στους «Διάσημους».


Κύπρο: Άραβας πατριός προσπάθησε να στραγγαλίσει τον 15χρονο θετό γιο του με σχοινί

Το δικαστήριο διέταξε την προφυλάκιση του αραβικής καταγωγής άνδρα - Στο νοσοκομείο ο νεαρός που υπέστη τη βία τη βίαιη συμπεριφορά του 40χρονου πατριού του


ΠΑΥΛΟ ΤΙΣ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ; Τι είπε ο Πολάκης για την πορεία της υγείας του Πρωθυπουργού - ΒΙΝΤΕΟ

Σε προγραμματισμένη επέμβαση για την αφαίρεση κήλης, υποβλήθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως ανέφερε πριν από λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος βρίσκεται στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο μαζί με τον Πρωθυπουργό, η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ: ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΟΡΑΣ ΜΠΕΪΜΠΙ ΝΤΟΛ; Αχτσιόγλου: Η καλύτερη επίδοση από το 2001 στην αύξηση της απασχόλησης με βάση τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ

Πώς σχολίασε τα μαϊμού στοιχεία για την ανεργία

Ως την καλύτερη επίδοση στην αύξηση της απασχόλησης από το 2001 μέχρι σήμερα χαρακτήρισε τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ για τον Ιούνιο, η υπουργός Εργασίας  Έφη  Αχτσιόγλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» , επισημαίνοντας ότι το ισοζύγιο είναι θετικό κατά 40.599 θέσεις εργασίας.


ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΟΟΥ! Βίντεο: 20 ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ οι μουσουλμάνοι που προσευχήθηκαν δημόσια στη Θεσσαλονίκη και ζητούν και χώρο προσευχής

Η πλατεία Τυρολόης λειτουργεί τον τελευταίο καιρό ως χώρος προσευχής για τους Μουσουλμάνους, καθώς δεν υπάρχει για αυτούς χώρος θρησκευτικής λατρείαςΤα θρησκευτικά τους καθήκοντα, άσκησαν σήμερα Μουσουλμάνοι που ζουν στη Θεσσαλονίκη.

Εκεχειρία στη Συρία αποφάσισαν Πούτιν-Τραμπ

Οι ΗΠΑ και η Ρωσία συμφώνησαν από κοινού να ισχύσει κατάπαυση του πυρός στη νοτιοδυτική Συρία από την ερχόμενη Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι (ώρα Δαμασκού, ανακοίνωσε μετά το πέρας της μαραθώνιας συνάντησης Τραμπ-Πούτιν ο Ρώσος ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ.

ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΕΣΥ; Νεαρός αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικα παιδιά στην παραλία της Αμφιλοχίας

Η 33χρονη μητέρα και η 16χρονη κόρη της έβαλαν οργισμένες τις φωνές προκαλώντας την αντίδραση και άλλων λουόμενων, που δεν είχαν αντιληφθεί ως εκείνη τη στιγμή τι συνέβαινε


Νέα βίντεο από την άγρια δολοφονία του Αμερικανού φοιτητή στη Ζάκυνθο αποκαλύπτουν τη φρίκη!

- Ο 22χρονος φοιτητής από την Αμερική είχε πάει για διακοπές στη Ζάκυνθο και πέθανε μετά από καβγά σε μπαρ
- Τον χτυπούσαν αλύπητα έξω από το μπαρ μέχρι να ξεψυχήσει
- Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας πορτιέρης και ένας μπάρμαν ενώ έγιναν και άλλες 6 προσαγωγές
- Στη Ζάκυνθο βρίσκεται ήδη άνθρωπος της αμερικανικής πρεσβείας και ενημερώνεται για τα γεγονότα
- Νέα βίντεο έφτασαν στα χέρια της αστυνομίας για τη φονική συμπλοκή η οποία έχει καταγραφεί μέσα και έξω από το μπαρ

Ρέθυμνο: Προπηλάκισαν και απείλησαν επιθεωρητές εργασίας που πήγαν για ελέγχους

Απειλές για την σωματική τους ακεραιότητα δέχθηκαν ειδικοί επιθεωρητές του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας από την Αθήνα, που διενήργησαν ελέγχους σε επιχειρήσεις του Ρεθύμνου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, Γιώργο Λιολάκη.


Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο όριο της αυτοδυναμίας η ΝΔ

Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Αρνητικά αξιολογεί τη συμφωνία του Eurogroup η πλειοψηφία

Σε ποσοστά πιθανής κοινοβουλευτικής αυτοδυναμίας κινείται η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μέτρησης της Metron Analysis, που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα «Παραπολιτικά» με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταγράφει στην εκτίμηση ψήφου διαφορά 14,8% από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Φωτιά» στο twitter για τον Άκη που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συνέντευξη μετά από πέντε χρόνια στη φυλακή, έδωσε χθες ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην Υπουργός ισχυρίστηκε ότι δεν πήρε ποτέ μίζες, αποδίδει την καταδίκη του σε συνωμοσία, επιτίθεται στους κ.κ. Σημίτη και Παπανδρέου και αποκάλυψε τι θα ψήφιζε σήμερα.

Η 52χρονη Λιζ Χάρλεϊ ποζάρει με μπικίνι και κάνει τις 20χρονες να σκάσουν από τη ζήλια τους - ΦΩΤΟ

Πριν από ένα μήνα έγινε 52 ετών. Όπως θα διαπιστώσετε, όμως, το κορμί της θα το ζήλευαν ακόμη και 20αρες. Ο λόγος για την Λιζ Χάρλεϊ, η οποία προκάλεσε... εγκεφαλικά στο Instagram με τη φωτογραφία που ανέβασε. Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο πόζαρε με ένα κόκκινο μπικίνι, που αναδείκνυε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Εξαγωγή... μπαχαλάκηδων: Και αναρχικοί των Εξαρχείων στο Αμβούργο

Πολεμικό κλίμα στο Αμβούργο για δεύτερη μέρα. Όπως μπορούμε να δούμε στα βίντεο και στα φωτορεπορτάζ οι συγκρούσεις των δυνάμεων της αστυνομίας με την πιο σκληρή ομάδα των διαδηλωτών, το «black block» είναι σε εξέλιξη.


O Nτάνος άνοιξε ξανά το Instagram και έγινε... πανικός – Χιλιάδες followers σε λίγα λεπτά [εικόνες]

Ανοιξε ξανά τον προσωπικό του λογαριασμό στo Ιnstagram, που μέχρι πριν από λίγο ήταν ιδιωτικός, ο μεγάλος νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος.

ΠΣΟΦΗΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ! Αυτοί είναι ο πορτιέρης και ο μπάρμαν που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 22χρονου τουρίστα [εικόνες]

Συγκλονίζει από το πρωί η υπόθεση δολοφονίας ενός 22χρονου τουρίστα στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Θρήνος στην Αίγινα: Ντροπή να λένε ότι ο άντρας μου δεν ήξερε κολύμπι, λέει η σύζυγος του αδικοχαμένου ψαρά

Θρήνος στην Αίγινα που αποχαιρετά αυτήν την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας τα δύο αδέλφια, τους δύο επαγγελματίες ψαράδες που έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα όταν το πλοίο-υδροφόρα «Αίγινα» συγκρούστηκε με το αλιευτικό τους σκάφος.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Βύρωνα: 37χρονη μητέρα βούτηξε στο κενό -Είχε κρεμάσει μαύρο φουστάνι στο μπαλκόνι [εικόνες]

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Βύρωνα μετά την αυτοκτονία μίας 37χρονης μητέρας τριών παιδιών.

Διαδηλωτές εγκλώβισαν τη Μελάνια Τραμπ στο ξενοδοχείο της

Σκούρα τα βρήκαν οι ηγέτες των χωρών μελών της G-20 στην προσπάθειά τους να φθάσουν εγκαίρως στο κτίριο της συνόδου καθώς ομάδες διαδηλωτών μπλόκαραν τους κεντρικούς δρόμους και τις διασταυρώσεις στην καρδιά του Αμβούργου.

Απίστευτο: Εντόπισαν πιλότο μετά τη συντριβή τη στιγμή που τον κατασπάραζε αλιγάτορας [βίντεο]

Ένα σοκαριστικό θέαμα είδε μία ομάδα δημοσιογράφων, όταν πέταξαν πάνω από το σημείο που είχε συντριβεί ένα ελικόπτερο για να δουν τον νεκρό πιλότο να κατασπαράζεται από έναν αλιγάτορα.

Πρώην ποδοσφαιριστής δήλωσε συμμετοχή στο Survivor 2 - Συμπαίκτης του Αγγελόπουλου

Υπήρξαν συμπαίκτες αλλά και αντίπαλοι. Ο Γιώργος Σαϊτιώτης είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής που δήλωσε συμμετοχή για το Survivor 2 και θέλει να ακολουθήσει το δρόμο του άλλοτε συμπαίκτη και αντιπάλου του, Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ένωση Δικαστών-Εισαγγελέων: Όποιος θεωρεί τη Δικαιοσύνη θεσμικό εμπόδιο αμφισβητεί το κράτος Δικαίου

«Ανεπίτρεπτη η εκ των προτέρων έκδοση αποφάσεων από οποιονδήποτε» - «Αστήρικτες και συκοφαντικές επιθέσεις στη Δικαιοσύνη δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται ούτε ως απόδειξη «εντιμότητας» και «διαφάνειας» του πολιτικού προσωπικού, ούτε ως μαρτυρία φιλολαϊκού και φιλεργατικού προσανατολισμού μιας κυβέρνησης»


Ρεκόρ αιτήσεων για το Survivor 2 - Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

Δείτε το διαφημιστικό σποτ

Αιτήσεις συμμετοχής για ον δεύτερο κύκλο του Survivor έχουν ήδη ξεκινήσει, όπου σύμφωνα με την διευθύντρια προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού, Α. Μαραγκουδάκη, οι ενδιαφερόμενοι έχουν ξεπεράσει τους...

ΒΙΝΤΕΟ-Survivor-Όσα είπε η Τουρκάλα Sabriye για τον Βασάλο αλλά δεν προβλήθηκαν στην Ελλάδα: "Δέχθηκα πολλές αρνητικές αντιδράσεις"

Στον τελικό του ελληνικού Survivor μεταδόθηκε την Τετάρτη ο διάλογος ανάμεσα στον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί και τη Sabriye κατά τη διάρκεια του τουρκικού Survivor για το ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ωστόσο δεν προβλήθηκαν όλα όσα είπε η παίκτρια από την Τουρκία για αυτό το "φλερτ".

Αυτό είναι το κασέ των παικτών του Survivor για να πάνε σε ένα event!

Το Survivor για 5  μήνες μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Οι παίκτες φαίνεται όπως εξαργυρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία του.


Η πρό(σ)κληση των Τούρκων Anonymous! «Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. Να μας περιμένετε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Τούρκοι Anonymous ανήρτησαν ένα ιδιαίτερα προκλητικό βίντεο προ(σ)καλώντας τους Έλληνες Anonymous ύστερα από την κυβερνοεπίθεση στο δίκτυο του χρηματιστηρίου της χώρας τους.

Επιστολή – φωτιά της Μαρί για τον θάνατο του Κυριακού – Τι αποκαλύπτει

Η πρώην σύζυγός του εκλιπόντα Μίνωα Κυριακού, Μαρί Κωνσταντάτου, απαντά για πρώτη φορά με μια επιστολή – βόμβα που αφορά στον θάνατο του αλλά και στην πληθώρα δημοσιευμάτων για τον χωρισμό τους.

Μαγική «ντρίπλα» του Μέσι και εκτός... γηπέδου: Με 252.000 ευρώ «καθάρισε» για τα φορολογικά αδικήματα

Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης συμφώνησε να αντικαταστήσει την ποινή των 21 μηνών φυλάκισης που επιβλήθηκε στον Μέσι με πρόστιμο 252.000 ευρώ.


ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΙ! Οι παίκτες του Survivor που... έμειναν από βενζίνη [Βίντεο]

Πηγαίνοντας στο πάρτι που οργανώθηκε για τους παίκτες στο Λαγονήσι

Ένα αναπάντεχο περιστατικό είχαν παίκτες του Survivor πηγαίνοντας στο πάρτι που οργανώθηκε στο Λαγονήσι.


ΑΙΣΧΟΣ! ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Ρέθυμνο: Συνελήφθησαν 15 άτομα για... παράνομο κάμπινγκ -Ο ένας είχε μαζί κάνναβη

Για παράνομη κατασκήνωση συνελήφθησαν σήμερα στο Ρέθυμνο, δεκαπέντε άτομα, ενώ σε βάρος ενός από τους συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Χαλκίδα: Προφυλακιστέα 42χρονη τραπεζική υπάλληλος –Κατηγορείται για υπεξαίρεση 5,5 εκατ. ευρώ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα μία 42χρονη τραπεζική υπάλληλος, η οποία κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε 5,5 εκατ. ευρώ.


ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Σε ποιες περιοχές θα ανοιγουν τα καταστήματα τις Κυριακές με υπογραφή Παπαδημητρίου

Η απόφαση που αφορά την προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές υπεγράφη από τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου.


ESM: Εγκρίθηκε η δόση - Εκταμιεύονται άμεσα τα 7,7 - Υπό όρους τα υπόλοιπα 800 εκατ.

Την έγκριση της τρίτης δόσης του προγράμματος, ύψους 8,5 δισ. ευρώ, από το Διοικητικό του Συμβούλιο, ανακοίνωσε ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας, μέσω Twitter, ενώ ανάλογη ανακοίνωσε έκανε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


Εκπληκτικές φωτογραφίες: Καλλιτέχνης έφτιαξε «Παρθενώνα» με 100.000 απαγορευμένα βιβλία

Ένα πραγματικά εκπληκτικό έργο που συμβολίζει την ανάγκη αντίστασης στην πολιτική καταπίεση δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης σύγχρονης τέχνης Documenta 14, η οποία για πρώτη φορά στην 60χρονη ιστορία της φιλοξενείται και σε δεύτερη πόλη, στην Αθήνα.

Στην αντεπίθεση η ΝΔ: Τα σχέδια για διπλό νόμισμα κι έξοδο από την Ευρωζώνη, προφανώς δεν είναι ανοησίες

Αμεση ήταν η αντίδραση του γραφείου Τύπου της ΝΔ απαντώντας στις Κυβερνητικές που προηγήθηκαν ως απάντηση σε προγενέστερη ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ; ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ; Σε επέμβαση κήλης υποβλήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Στο «Ευγενίδειο» θεραπευτήριο εισήχθη ο πρωθυπουργός, ο οποίος φέρεται να ένιωθε έντονους πόνους από χθες - Στο νοσοκομείο μετέβη και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης


Σοκ στην Τουρκία: Βίασαν και σκότωσαν έγκυο πρόσφυγα από τη Συρία

Μια πρόσφυγας από τη Συρία που ήταν έγκυος εννέα μηνών βιάσθηκε και στη συνέχεια σκοτώθηκε μαζί με τον ηλικίας 10 μηνών γιο της στη βόρεια Τουρκία, μετέδωσαν χθες τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης με φόντο την άνοδο των αντισυριακών αισθημάτων στη χώρα.

Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε 52χρονη που κατηγορούνταν επί 5 χρόνια για φόνο

Το δικαστήριο ομόφωνα αποφάσισε να την αθωώσει για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που της είχε αποδοθεί, κρίνοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της από την επίθεση που δέχθηκε


Κάστρο Κυλλήνης: Καντίνα μισθώθηκε έναντι 127.000 ευρώ!

Πρόκειται για καντίνα που βρίσκεται στη θέση «Καλαμιάς» της παραλίας του Κάστρου Κυλλήνης - Στη γειτονική θέση «Πετρέλαια», η καντίνα έφθασε μόλις τα 35.000 ευρώ


Η θεωρία «του ηττημένου ΣΥΡΙΖΑ»

Του Σάκη Μουμτζή

Πάγια θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι η πρόσκληση στον ηττημένο, μετά τις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ, να συμμετάσχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα, χωρίς όμως να μπορεί να επηρεάσει την συγκρότηση του και τις πολιτικές του.


ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ! Αιγαίο: Βατραχάνθρωποι σε δράση! – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Του Ισίδωρου Γεωργίου

Ηχηρό μήνυμα στέλνουν οι βατραχάνθρωποι από τα Ειδικά Τάγματα Εθνοφυλακής (ΕΤΕΘ) στο Β/Α Αιγαίο.

Οι ασκήσεις στο κατεξοχήν στοιχείο τους που είναι το νερό είναι συνεχείς.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάνος Καμμένος ρε φίλε! Πιο κότα πεθαίνεις...

"Καταθέστε πρόταση για προανακριτική" ούρλιαζε... και μόλις κατέθεσαν κρύφτηκε κι έβαλε τους ΣΥΡΙΖΑίους να λένε ότι δεν χρειάζεται εξεταστική:

Ο υπουργός με τα ακριβά γούστα

Ποιος κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα δείπνησε χθες σε ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της Ευρώπης, στα νότια προάστια της Αθήνας (Nobu) και σήμερα το πρωί...

Οι Τούρκοι έφτιαξαν άγαλμα του Αναξαγόρα με το πρόσωπο Τούρκου ποιητή στη Σμύρνη!

Την ιδέα για την ανέγερση του αγάλματος είχε ο Μαχμούτ Τόλον ο οποίος φαίνεται ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τονίζει πως σκόπιμα επελέγη ένα πρόσωπο πιο οικείο προς τους κατοίκους της περιοχής