08 Ιουλίου 2017

Δημοσιογράφοι ΕΡΤ γελάνε με το "μνημείο": Το γέλιο κι η απόγνωση κάνουν παρέα στην ΕΡΤ

Έχουν φρικάρει οι σοβαροί που απέμειναν στην ΕΡΤ με τα καραγκιοζιλίκια και τα μνημεία για τους δήθεν νεκρούς της ΕΡΤ. Δείτε τι γράφουν στο Facebook η δημοσιογράφος της ΕΡΑ, Μαρία Γεωργίου και ο γνωστός Λεωνίδας Αντωνόπουλος, επικεφαλής του Kosmos:

ΒΙΝΤΕΟ-"Τις Κυριακές τα μαγαζιά θα είναι κλειστά" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μάλλον τον παρεξηγήσαμε τον Σταθάκη όταν έλεγε "για να το ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα: τις Κυριακές τα μαγαζιά θα είναι κλειστά"... δεν εννοούσε τα εμπορικά καταστήματα, αλλά....

Οινόφυτα: Σε... μοιραίο λάθος υπέπεσε ο ληστής που αφόπλισαν οι πελάτες

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι στην τράπεζα Πειραιώς στα Οινόφυτα Βοιωτίας, όταν ένας άνδρας φορώντας γυαλιά ηλίου και καπέλο τύπου τζόκεϊ, μπήκε στην τράπεζα με σκοπό να την ληστέψει, μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε σχεδιάσει.


Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος που προκάλεσε η Βένους Γουίλιαμς

Αν και οι αστυνομικοί λένε ότι είχε δικαίωμα να μπει στη διασταύρωση, συμπληρώνουν ότι η υπόθεση για τον θάνατο της 67χρονης μετά την πρόσκρουση των δύο οχημάτων παραμένει υπό έρευνα


ΒΙΝΤΕΟ-Σοκαριστικές αποκαλύψεις στην Ζάκυνθο: Για μία σέλφι σκότωσαν ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ τον Αμερικανό!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από το εν ψυχρώ έγκλημα στην Ζάκυνθο, όπου έχασε την ζωή του ένας 22χρονος Αμερικανός, χτυπημένος από μπράβους στη μέση του δρόμου, έξω από το μπαρ που διασκέδαζε με την παρέα του. Όλα έγιναν για μία σέλφι, όπως δείχνουν οι έρευνες των αστυνομικών:

Τα «γαλάζια» χρίσματα στους Δήμους

«Δεν θα κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος θα δώσουμε ξεκάθαρη στήριξη σε υποψήφιους στις αυτοδιοικητικές εκλογές» διεμήνυε σε «γαλάζιο» πηγαδάκι ο...

Ρόδος: Ζευγάρι έκανε δημόσια σ@ξ πάνω σε... τραμπολίνο [εικόνα]

Το πιο απίθανο μέρος, επέλεξε για να κάνει δημόσια σ@ξ ένα νεαρό ζευγάρι χθες τα ξημερώματα στο νησί της Ρόδου.

Κολύμπησαν από την παραλία του Έλλη και αφού έφθασαν στο τσιμεντένιο τραμπολίνο που υπάρχει εντός της θάλασσας σε απόσταση 30 περίπου μέτρων από την ακτή...

Μοντέλο-παρουσιαστής κατεβαίνει στη μάχη των δημοτικών εκλογών!

Αν και είναι ακόμη νωρίς κόμματα και τοπικές κοινωνίες καταστρώνουν τα σχέδια τους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές προκειμένου να έχουν τους υποψήφιους που θα τους δώσουν τη νίκη.

Σοκ: 20χρονος ποδοσφαιριστής του Αγιαξ κατέρρευσε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα [βίντεο]

Σοκαριστικές είναι οι σκηνές από το Λιντένσταντιον, όπου ο Άγιαξ έπαιξε φιλικό αγώνα με την Βέρντερ Βρέμης.

Στο 81ο λεπτό του φιλικού αγώνα, ο 20χρονος μέσος του Άγιαξ Αμπντελχάκ Νουρί κατέρρευσε ξαφνικά.


Το κόμμα κόμμα αλλά και το… γυμναστήριο γυμναστήριο!

Μπορεί οι υποχρεώσεις του να μην του αφήνουν ελεύθερο χρόνο, ωστόσο επειδή πάνω από όλα θέλει να δείξει ένα σύγχρονο προφίλ πολιτικού πηγαίνει τακτικά στο γυμναστήριο.

Πρύτανης Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου: Ο Γαβρόγλου με έπαυσε και με διώκει πολιτικά

Σε αποχή από τα καθήκοντά του έθεσε τον πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ο υπουργός Παιδείας, όπως τουλάχιστον αναφέρει ο ίδιος ο Αθανάσιος Καραμπίνης σε δήλωση του.


«Το πήρα το κορίτσι» έγραψε στη σέλφι ο Κωστής Χατζηδάκης για την Ποπάρα του

«Το πήρα το κορίτσι!». Ετσι ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, το γάμο του, στο Facebook!

Ο κ. Χατζηδάκης παντρεύτηκε χθες την επί χρόνια σύντροφό του Πόπη, πλαστικό γιατρό στο επάγγελμα, στην Τζια.

Να σταματήσει να αυτοαποδυναμώνεται η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία

Οι εθνικές μειονότητες των κρατών της Βαλκανικής, από τη φύση τους, αλλά  και την κοινωνική τους δομή, μπορούν να αποτελέσουν γέφυρα φιλίας και συνεργασίας όμορων κρατών ή και να έχουν ανασχετικό ρόλο  σε εθνικιστικές και αναθεωρητικές συμπεριφορές αυταρχικών κυβερνήσεων.


ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ... ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ! Αν και δεν είναι κεντροδεξιά η γνωστή δημοσιογράφος «παίζει» στις «γαλάζιες» λίστες!

Αν και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών απομακρύνεται συνεχώς αυτό δεν ρίχνει το θερμόμετρο των επαφών για την κατάρτιση ψηφοδελτίων.


Το «πηγαδάκι» των γνωστών αστείων ΠΣεκαΖμένων

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής ζητούσε εξηγήσεις από τον Πάνο Καμμένο, στο περιστύλιο της Ολομέλειας υπήρξε ένα ενδιαφέρον «πηγαδάκι».

Η κόρη γνωστού ζευγαριού… σωσίας της Αντζελίνα Τζολί! (ΦΩΤΟ)

Θα μπορούσε να είναι η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, λόγω μεγάλης ομοιότητας.

Είναι όμως η κόρη της Εύης Αδάμ, στην οποία, επίσης, μοιάζει πολύ και του Λάμπη Λιβιεράτου!

ΠΑΡΤΙ! ΓΙΑΥΤΟ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ! ΔΕΗ – Μισθώνει ταξί για μετακινήσεις υπαλλήλων! 08/07/2017

Δεδομένα που φανερώνουν οικονομική σπατάλη αναδύονται εκ νέου από τη ΔΕΗ την ώρα που τόσο η χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας αλλά όσο και η πιστοληπτική της ικανότητα βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Το γκ@μενάκι για κρασάκι στο Θησείο...ΕΙΚΟΝΕΣ

Ήταν λίγο μετά τις 20:30 το απόγευμα της Τρίτης όταν η υπουργός Εργασδίας, μαζί με μια φίλη της, μπήκε σε γνωστό μαγαζί στο Θησείο.

Βρήκε τα μέτρα που ψήφισε μπροστά του στο… διαζύγιο!

Κυβερνητικό στέλεχος επέλεξε να χωρίσει φθάνοντας μέχρι τις δικαστικές αίθουσες.

Αντικείμενο διαμάχης στο διαζύγιο το ύψος της διατροφής, καθώς εκείνος υποστήριζε ότι δεν τα βγάζει πέρα με τα τόσα χαράτσια που έχει να πληρώσει.

Αποκαλύψεις Ριμπολόβλεφ: Πώς έβαλε στο μάτι το Σκορπιό και πώς έγινε το ντιλ με την Αθηνά Ωνάση

Για το πώς έγινε το ντιλ της πώλησης του θρυλικού Σκορπιού του Αριστοτέλη Ωνάση αλλά και για το πώς περνά τα καλοκαίρια της εκεί η οικογένεια του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ δίνει ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Ο Ρώσος Ωνάσης του Σκορπιού».

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΠΧΙΟΤΙΚΗ Στανίση στο πλευρό της Βιτάλη για Πάολα – Ρέμο: «Για ποια ’’φαινόμενα’’ μιλάμε;»

Το δικό της σχόλιο πάνω στην κριτική που είχε κάνει η Ελένη Βιτάλη στον Αντώνη Ρέμο και στην Πάολα έκανε η Κατερίνα Στανίση. αναφέρθηκε στην κριτική που είχε ασκήσει η Ελένη Βιτάλη


ΠΡΟΣΟΧΗ στα ζευγαράκια σε τουριστικές περιοχές-Είναι εφοριακοί και βάζουν λουκέτα

Υποδυόμενοι άλλοτε τους πελάτες και άλλοτε τους τουρίστες οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, κυκλοφορώντας σε ζευγαράκια, εντόπισαν τρεις επιχειρήσεις όπου η απόδειξη ήταν άγνωστη λέξη


Στο νεοκλασικό του Άκη στην Αρεοπαγίτου μεταφέρονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ


«Το κτίριο είναι κομμάτι της ελληνικής πολιτικής ιστορίας» δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας

Οι υπογραφές έπεσαν. Και ο πρώην υπουργός Άμυνας, συνδέεται πλέον όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και πρακτικά με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού στο εξής το περιβόητο κτίριο επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα φιλοξενεί το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.


«Οι τρομοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ» που κατονόμαζε ο Καμμένος στο βιβλίο του

Ενώ το θέμα της εμπλοκής του Πάνου Καμμένου στην υπόθεση του Noor 1 βρίσκεται πολύ ψηλά στην πολιτική ατζέντα, σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», αποκαλύπτεται πως το 1992 ο σημερινός υπουργός Άμυνας είχε χαρακτηρίσει τη «Νέα Αριστερά» µήτρα του εξτρεµισµού.


ΒΙΝΤΕΟ-Η δήλωση της αδελφής του αδικοχαμένου οδηγού ταξί στη ληστεία της Πάρου για την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου

Η δήλωση της αδελφής του αδικοχαμένου οδηγού ταξί στη ληστεία της Πάρου για την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου

Ιατροδικαστής για 22χρονο: Πολλές κακώσεις στο κεφάλι - Τον χτύπησαν μέχρι θανάτου

Σοκ προκαλούν τα αποτελέσματα της νεκροψίας που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής στον 22χρονο Αμερικανό στον Λαγανά αλλά και το υλικό από τα βίντεο που έχει στην κατοχή της η αστυνομία.

ΚΛΑΜΑ! Η Κύπρια σκύλα που διεκδικούσε τον Βασάλο πόσταρε τις ιδιωτικές συνομιλίες του

Σε εφιάλτη εξελίσσεται το φλερτ που φέρεται να είχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Kύπρια γυμνάστρια, Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor». Είναι η γυναίκα που του έστειλε ένα βίντεο, όταν οι «Μαχητές» είχαν κερδίσει ένα έπαθλο επικοινωνίας.

Εννιακόσιοι οπαδοί του Σώρρα μηνύουν τον Προκόπη Παυλόπουλο!

Δεν τους πτοεί η καταδίκη του προέδρου τους - Θεωρούν υπεύθυνο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το νόμο που θέσπισε την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων


Ιταλία: Νεκροί εντοπίστηκαν και οι 8 αγνοούμενοι μετά την κατάρρευση κτιρίου

Οι διασώστες που αναζητούσαν επιζώντες στα συντρίμμια ενός κτιρίου που κατέρρευσε χθες Παρασκευή στην πόλη Τόρε Ανουντσιάτα κοντά στη Νάπολη ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί ότι εντόπισαν τα πτώματα και των οκτώ ενοίκων που αγνοούνταν, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά.


Πολύτεκνος ταξιτζής βρήκε, θησαυρό και τον παρέδωσε χωρίς άλλη σκέψη

Σκληρό το μεροκάματο στο τιμόνι αλλά ο οδηγός  Μανώλης Καντεράκης δεν σκέφτηκε στιγμή να κρατήσει τις 5.000 λίρες που βρήκε στο ταξί του


Πάλι φάπες έριξε ο Άδωνις στον Παπαδημούλη

Ακόμη μια διαδικτυακή κόντρα είχαν μέσω του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αναφορικά με τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο.

Τους κράζει μέχρι και η Κω/λου: Πολλοί βάλλουν κατά της δικαιοσύνης

Τα θέματα γύρω από τη δικαιοσύνη σχολίασε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στη συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, ενώ όσον αφορά την κυβέρνηση, τη χαρακτήρισε καθεστωτική και πραξικοπηματική. Επίσης, μέμφθηκε για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση για το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, το οποίο έγινε ΝΑΙ, ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού.


Τεθωρακισμένο της αστυνομίας διαλύει οδοφράγματα διαδηλωτών στο Αμβούργο (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που οι ηγέτες των 20 οικονομικά ισχυρότερων κρατών καθόριζαν το μέλλον του κόσμου μέσα σε ένα «αποστειρωμένο» περιβάλλον, οι δρόμοι του Αμβούργου είχαν μετατραπεί σε πεδίο μάχης με χιλιάδες διαδηλωτές να συγκρούονται με την αστυνομία.

ΠΑΛΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ; Νέα επίθεση Πολάκη στους δικαστές: Προσπαθείτε να μας απαγορεύσετε να κυβερνήσουμε

«Δεν θέλετε να καταθέσετε πόθεν έσχες, εμείς καταθέσαμε» γράφει ο υπουργόςΝέα επίθεση κατά της δικαιοσύνης εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στα social media.

Φρίκη στην Καλλιθέα: 72χρονος ΑΝΩΜΑΛΟΣ ασέλγησε σε βάρος αυτιστικού νεαρού

Μία φρικτή ιστορία αποκαλύφθηκε στην Καλλιθέα, έπειτα από καταγγελία μητέρας, η οποία ανέφερε σε αστυνομικούς ότι 72χρονος ασέλγησε σε βάρους του αυτιστικού γιου της.


ΝΔ: Να τελειώνουμε με τη βία που βρίσκει άσυλο στα πανεπιστήμια

«Η στοχοποίηση του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου από τους γνωστούς αγνώστους, με τη ρίψη βομβών μολότοφ από την Πανεπιστημιούπολη, αναδεικνύει εκ νέου τη στρεβλή λειτουργία του λεγόμενου ασύλου».


Πανηγυρίζει ο Ζαχαριάδης γιατί μαζεύτηκαν 100 άτομα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ!

Μετρήστε καρέκλες στην εκδήλωση προβλήθηκε η ταινία του Κούλογλου "Πεθαίνοντας στο γέλιο"

Δεν ξέρουμε πόσο ενδιαφέρουσα είναι η ταινία του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κούλογλου με τίτλο "Πεθαίνοντας στο γέλιο", ξέρουμε όμως πώς πεθάναμε στο γέλιο με την ανάρτηση του Κώστα Ζαχαριάδη:

Ποιος ήταν ο Γεώργιος Γεμιστός- Πλήθων, ο τελευταίος σοφός του Βυζαντίου

Από την Κωνσταντινούπολη στον Μυστρά – Το φιλοσοφικό του σύστημα – Η διαμάχη του με τον Σχολάριο – Το συγγραφικό του έργο – Η νέα (;) θρησκεία του Πλήθωνα

Στο σημερινό μας άρθρο, θα ασχοληθούμε με τον τελευταίο και σπουδαιότερο Βυζαντινό σοφό και ταυτόχρονα "πρώτο Νεοέλληνα", τον Γεώργιο Γεμιστό - Πλήθωνα.

Ετσι είναι ο πάτος

Τόσο καιρό πέφτουμε, καταρρέουμε, καταβαραθρωνόμαστε κι αναρωτιόμαστε στις κουβέντες, στο ίντερνετ, στις σελίδες τούτες: Μα πού είναι ο πάτος; Πώς μοιάζει; Ε νάτος. Φρονώ πως επιτέλους τον είδαμε. Η ιστορία με το “μνημείο για τους νεκρούς της ΕΡΤ”. Αυτός είναι ο πάτος.


ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ! Τσακαλώτος και Μιχόπουλος μαζί διακοπές στην παραλία του Αγ. Ανδρέα

Λίγες ώρες μετά το «πράσινο φως» για την εκταμίευση των 7,7 δις ευρώ από το Μηχανισμό Στήριξης προς τη χώρα μας, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος εθεάθη το απόγευμα της Παρασκευής χαλαρός και ευδιάθετος σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγίου Ανδρέα να απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά του Ιονίου.


Βίντεο: Γυμνή Βραζιλιάνα διαδηλώτρια γκρεμίζει... μάντρες για ένα αυτοκίνητο!

Πώς θα σας φαινόταν μία καλλίγραμμη 29χρονη Βραζιλιάνα διαδηλώτρια να γκρεμίζει ολόγυμνη μάντρες; Δεν πρόκειται για σενάριο, αλλά για ένα πραγματικό γεγονός; Η αιτία του ξεσπάσματος της ξανθιάς Βραζιλιάνας; Ένα... αυτοκίνητο!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΛΕΜΕ! O... αγώνας του Μακρόν για να φωτογραφηθεί δίπλα στον Τραμπ (vid)

[Οι Έλληνες νεοφιλελέδες, ποταμίσιοι, απολιτίκ, αχταρμάδες κ.λπ επειδή στην Ελλάδα δεν έχουν τύχη βγήκαν να πανηγυρίζουν έναν ηλίθιο σαλτιμπάγκο σοσιαλΗστή όπως έκαναν οι αριστεριστές της Ευρώπης που ξέροντας πως στις χώρες τους δεν έχουν τύχη, παρηγορήθηκαν και πανηγύριζαν με την εκλογή Τσίπρα]

Προσπερνάει «γλιστρώντας» ανάμεσα στους άλλους ηγέτες. Χτυπά φιλικά τις πλάτες τους, αγκαλιάζει και φιλά με έναν και μοναδικό σκοπό:

«Τρόλαρε» FIBA και Euroleague ο Πρίντεζης με το Aegeanball

Ο Γιώργος Πρίντεζης καυτηρίασε τις ταυτόχρονες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας σκεπτόμενος το Aegeanball.Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ θέλει να παίζει πάντα στην εθνική ομάδα, αλλά το χειμώνα με τις ταυτόχρονες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην Euroleague αυτό δε θα μπορεί να συμβεί.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Οι ΣΥΡΙΖΑίοι καταψήφισαν στο ΕΚ τροπολογίες Κεφαλογιάννη υπέρ των Ελληνικών θέσεων

Χρυσόγονος: Απείχαμε από την ψηφοφορία γιατί το μήνυμα για την Τουρκία «είναι αυστηρό, αλλά θα θέλαμε να είναι αυστηρότερο»

Η ετήσια Έκθεση για την Τουρκία που ψηφίστηκε αυτή την εβδομάδα από την Ευρωβουλή καταγράφει τη σημαντικά αρνητική πορεία της Τουρκίας προς την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό όμως που δεν έγινε γνωστό είναι ότι στην Έκθεση περιλαμβάνονται ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μια σειρά τροπολογιών (αιτημάτων του ΕΚ προς την Τουρκία) υπέρ των ελληνικών θέσεων, τις οποίες εισηγήθηκε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας.


ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ! Νέος ξένος του ΠΑΟ τραγουδά Βέρτη... με το φραπέ στο χέρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο αυτοκίνητο του Κάρλος Ζέκα τα «σπάνε» με φραπέ στο χέρι τραγουδώντας το «Αν είσαι ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη.

Ο λόγος για το νέο απόκτημα των «πράσινων», τον Όμρι Άλτμαν.

To τρόπαιο του Survivor ανέβασε ο Αγγελόπουλος στο Instagram!

Το τρόπαιο του Survivor ανέβασε στο Instagram o μεγάλος νικητής του τηλεοπτικού παιχνιδιού Γιώργος Αγγελόπουλος, γράφοντας παράλληλα στα αγγλικά "επιτέλους, σας ευχαριστώ όλους"!

Επίθεση αγνώστων με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου

Επίθεση με μολότοφ από ομάδα αγνώστων στις 4.30 τα ξημερώματα στο αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.


Τραγωδία στη Ζάκυνθο: «Τον χτύπαγαν 10 άτομα μέχρι θανάτου!» – Τέσσερις οι συλλήψεις (Video)

Θέμα στα ξένα ΜΜΕ έχει γίνει η άγρια δολοφονία Αμερικανού στον Λαγανά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από δημοσιογράφους στις ΗΠΑ που καλούν τις ελληνικές αρχές για να μάθουν για τις συνθήκες του φονικού.

Το καψόνι που έκαναν οι Γερμανοί στον Ερντογάν - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Γερμανοί δεν ξέχασαν τις πρόσφατες εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου Πρόεδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και φρόντισαν κατά την άφιξη του για τη σύνοδο των G20 να του επιφυλάξουν ένα ωραίο... καψόνι.

Νέα κόντρα κυβέρνησης - αντιπολίτευσης για το διαστημικό «θαύμα» Π

Αντιπαράθεση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής με την αξιωματική αντιπολίτευση μέσω ανακοινώσεων για τον Hellas Sat 3.

Πρώην υπουργός σε… πρώην υπουργό: «Δεν πας καλά…»

«Βροχή» πέφτουν τα σχόλια σε ανάρτηση του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης Μάρκου Μπόλαρη [που έγινε άνθρωπος με το ΠΑΣΟΚ και τώρα το βρίζει].

Αμβούργο -Αστυνομικός έριξε «προειδοποιητική βολή» για να ξεφύγει από διαδηλωτές

Αστυνομικός στον οποίο επιτέθηκε σήμερα πλήθος ανθρώπων κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης στο περιθώριο της Συνόδου της G20 στο Αμβούργο έριξε «μια προειδοποιητική βολή» προκειμένου να μπορέσει να ξεφύγει, έγινε γνωστό από την αστυνομία.