09 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Φρίκη στη συναυλία των Green Day: Ακροβάτης σκοτώθηκε μπροστά σε 35.000 θεατές

Κανείς από όσους έλαβαν μέρος την Παρασκευή στο Mad Cool Festival στη Μαδρίτη δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έβλεπε μπροστά του τον θάνατο ενός ανθρώπου! Και όμως ήταν η βραδιά που ένας ακροβάτης, ενώ παρουσίαζε το πρόγραμμά του, βυθίστηκε στο κενό και σκοτώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια χιλιάδων ανθρώπων.

Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! Έλληνας ηθοποιός ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και κατακεραυνώνει το Survivor: Ένας λαός που πεινά, αποθεώνει την αηδία


[Ο λαός δεν πεινάει βρε παπάρα! Ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ και κατάργησε μνημόνια ΕΝΦΙΑ, φόρους, δάνεια, χαράτσια και τρώμε με χρυσά κουτάλια!]

Ήταν το τηλεοπτικό φαινόμενο της χρονιάς και έκανε όλους όχι μόνο να το βλέπουν, αλλά και να μιλούν για αυτό.

Έτσι, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Real ο Γρηγόρης Βαλτινός ρωτήθηκε σχετικά με το Survivor. Ωστόσο, όπως φάνηκε από τα λεγόμενά του, ήταν κάτι που δεν του άρεσε, μιας και το αποκάλεσε «αηδία».


Ντάνος: Νέα φωτογραφία στο Instagram μέσα από το ξενοδοχείο όπου μένει

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος χαρακτηρίστηκε ως το απόλυτο φαβορί, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Survivor. Τελικά, δεν ήταν καθόλου τυχαίο αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ντάνος κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι επιβίωσης και να αποσπάσει το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Επιβάτης έκανε «τσακωτό» ασυγκράτητο ζευγάρι σε πτήση της Virgin

Δεν άντεξαν μακριά ο ένας από τον άλλο στην πτήση από το Λονδίνο στο Μαϊάμι
Αβάσταχτα πολλές αποδείχθηκαν για ένα ασυγκράτητο ζευγάρι οι ώρες της πτήσης από το Λονδίνο στο Μαϊάμι στις 4 Ιουλίου.

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΧΕΣ ΑΒΑΒΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-Έξαλλος με Τσίπρα ο Θέμος-Απειλεί με "σφαγή"

Ενώ πέρσι κάθε Κυριακή τους είχε και μια αποκάλυψη τους τελευταίους μήνες ο Θέμος είχε χαλαρώσει και χάιδευε τον ΣΥΡΙΖΑ... Διαβάστε το άρθρο του για να καταλάβετε ότι περίμενε κάποια εξυπηρέτηση με πρόστιμο (από τα μαύρα 5 εκ ) που έχει (και μην τσιμπάτε στην παπαριά του τίτλου "ΠΑΡΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ" αφού στο άρθρο δεν λέει πουθενά ότι έχει πληρώσει αλλά λέει, έστω και καμουφλαρισμένα, ότι έχει προσφύγει στα δικαστήρια για τον καταλογισμό του προστίμου) και αντ' αυτού οι ΣΥΡΙΖΑίοι έστειλαν το πρόστιμο στην εφορία και άμεσα εισπρακτέο, με συνοπτικές διαδικασίες... Άλλος ένας μπούφος που...

ΉΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΕΣΠΑ 99.500 ευρώ παίρνει το διαγνωστικό Αλεξίου - Γεροβασίλη

Ευτυχώς με τον ΣΥΡΙΖΑ πέφτει χρήμα στην αγορά

Στον προσωρινό Κατάλογο Δυνητικών Δικαιούχων επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» που δημοσιεύτηκε στις 7/7/2017 βρίσκεται και το ακτινοδιαγνωστικό κέντρο "Αλεξίου Κωνσταντίνος - Γεροβασίλη Όλγα Ο.Ε."

Πρετεντέρης: Για ποιον χτυπάει ο... τοίχος;

Κάποιος χτυπάει κάθε βράδυ το κεφάλι του στον τοίχο του Μαξίμου γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ αλλά λέει και τη μαλ@κία του για το Βατοπέδι... Γιάννη καλά όσα λες για ΣΥΡΙΖΑ αλλά σου έχουμε νέα: Το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν υπήρξε σκάνδαλο Βατοπεδίου... αθώος ο Εφραίμ... γκέκε; Εκτός αν σαν τον Πολάκη πιστεύεις ότι το δικαστήριο αποφασίζει ότι να 'ναι και οι σωστές δικαστικές αποφάσεις καταδίκης βγήκαν στη Βατοπεδιάδα που έστησες με την Τρέμη και τον Καψή για να φέρετε το Γιωργάκη στην εξουσία... για να θυμόμαστε και τις ευθύνες όσων σήμερα είναι στα κάγκελα εναντίον Τσίπρα αλλά εξέθρεψαν το λαϊκισμό του όλοι φάγανε και όλοι ίδιοι είναι

κλικ στη φώτο για μεγέθυνση


18χρον Miss Eurasia η με καυτό σορτς «παίζει» με τον φακό και αναστατώνει τη Μύκονο [βίντεο]


[Όλα τα λεφτά το καμάκι με το σχόλιο του τύπου με την κάμερα που κυνηγάει όλη μέρα τις γκ@μενες στη Μύκονο :))) Αλήθεια πως τις βρίσκει όλες αυτές; Είναι δυνατόν τώρα ο τύπος να ήξερε ότι αυτή είναι Miss Eurasia και πρέπει να την τραβήξει βίντεο; Μπααα! Μάλλον αυτές ενημερώνουν "θα είμαι εκεί έλα να με τραβήξεις"... Απορίες που έχω, ε; ΟΚ Κυριακή βράδυ είναι, με ζέστη... τι περιμένατε; Ανάλυση για το νέο βαρύ σωματίδιο που βρήκαν στο CERN;]

Είναι 18 ετών, κατέχει τίτλους ομορφιάς και αποφάσισε να κάνει κι εκείνη το πέρασμά της από την κοσμοπολίτικη Μύκονο.


Υμηττός: Βρήκαν νεκρό τον αστυνομικό που είχε εξαφανιστεί από τις 25 Απριλίου

Περιπατητές ανακάλυψαν το πτώμα άνδρα σε προχωρημένη αποσύνθεση - Δίπλα στον νεκρό βρέθηκε το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού και άλλα προσωπικά αντικείμενα του ανθρώπου που δεν είχε δώσει σημεία ζωής τους τελευταίους δυόμιση μήνες

Aρχισε η αποχώρηση των γερμανικών στρατιωτικών δυνάμεων από την αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ

Η Γερμανία άρχισε σήμερα την αποχώρηση των στρατιωτικών δυνάμεών της από την τουρκική αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ, από την οποία και υποστήριζαν την διεξαγωγή των πολεμικών επιχειρήσεων της διεθνούς συμμαχίας -υπό τις ΗΠΑ- κατά του Ισλαμικού Κράτους.


Ρόαλντ Νταλ, ο διάσημος συγγραφέας παιδικών βιβλίων ήταν πράκτορας [εικόνες]

Ο Ρόαλντ Νταλ (1916 –1990) ήταν Βρετανός συγγραφέας νορβηγικής καταγωγής, διάσημος για τα βιβλία του για παιδιά.

Σπάνιο βίντεο: Κοπάδι όρκες κατασπαράσσουν φάλαινα!

Ένα σπάνιο βίντεο κατέγραψαν με την βοήθεια drone ρώσοι επιστήμονες στην χερσόνησο Καμτσάτκα, στην Ρωσική Άπω Ανατολή: Ένα κοπάδι από όρκες φαίνεται να καταδιώκει και τελικά να κατασπαράζει μια μήκους 12 μέτρων βόρεια ρυγχοφάλαινα.


Εικόνες ντροπής στον Λαγανά: Καυγάδες, ξυλοδαρμοί, μεθυσμένοι τουρίστες (φωτο)

Το τραγικό περιστατικό με τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 22χρονου Αμερικανούς τουρίστα από μπράβο και τον μπάρμαν στο Λαγανά της Ζακύνθου ανέδειξε την κατάσταση που επικρατεί στο τουριστικό σημείο του νησιού, το οποίο κάθε καλοκαίρι κατακλύζεται από χιλιάδες τουρίστες κατά βάση Βρετανούς.

Κενυάτης δρομέας ξέφυγε από 2 αρκούδες που τον κυνήγησαν ενώ έκανε προπόνηση στο δάσος

Πόσο γρήγορα μπορεί να τρέξει ένας μαραθωνοδρόμος; Οσο χρειάζεται για να σωθεί, όταν τον κυνηγούν δύο αρκούδες.


Λουκάκου: Η 5η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Ο Ρομέλου Λουκάκου θα φορά από τη νέα σεζόν τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία συμφώνησε με τη διοίκηση της Έβερτον στην οποία ανήκει ο Βέλγος επιθετικός για την μεταγραφή του, έναντι 85 εκατομμυρίων ευρώ.


Εύζωνες: Αγέρωχοι ακόμα και στους 42 βαθμούς Κελσίου

Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε και δεν μας επηρεάζει τίποτα, λένε οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς που υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες στέκουν αγέρωχοι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.


Τρελό πάρτι στην Ψαρού με πόλεμο σαμπάνιας και διασημότητες [βίντεο]

Χορός μέχρι τελικής πτώσης, άφθονος καμπανίτης και διάπλατα χαμόγελα στο νησί των ανέμων και των διασήμων, τη Μύκονο

Ένα τεράστιο stage με γιγαντοοθόνη είχε στηθεί δίπλα στο κύμα όπου γνωστοί dj's ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις μουσικές τους επιλογές.

ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους ΤΟ 'ΠΕΣ ΡΕ ΠΑΣΟΚε; Τόσκας: Oι καταλήψεις είναι λάθος τρόπος έκφρασης

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής».

Ο υπουργός υποστήριξε ότι δεν θα γίνει «πολιτικάντης ή πολιτικός καριέρας» ενώ δεν σκοπεύει να μείνει για πολλά χρόνια στη θέση του βουλευτή ή του υπουργού.


Θεσσαλονίκη: Μπήκε για να την ληστέψει και εκείνη του έψησε καφέ!

Τον ρώτησε γιατί χρειάζεται τα χρήματα και εκείνος απάντησε ότι έχει άρρωστο παιδί - Τελικά της πήρε 220 ευρώ και της άφησε μόνο πέντε

Στο στόχαστρο ενός ληστή βρέθηκε ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία διαμένει σε πολυκατοικία της οδού Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.


ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΟΥ! Στον Πύργο για μπάνιο και κρασί ο Τσακαλώτος: Εδωσα άδεια 48 ωρών στον εαυτό μου [εικόνα]

Στην Ηλία βρίσκεται για το Σαββατοκύριακο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο υπουργός Οικονομικών, απέφυγε τα φώτα της δημοσιότητας και προτίμησε να περάσει λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης με την οικογένεια του.


Δε φαντάζεστε τι έφερε από τον Άγιο Δομίνικο ο Μισθοφόρος! Άνοιξε το σακίδιο κι έγινε χαμός

Δείτε τις αποκαλύψεις που έκανε στο Instagram

Μπορεί το Survivor
να ολοκληρώθηκε, αλλά πάντα θα μείνει στις καρδιές των παικτών, οι οποίοι φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο έπαιρναν και το κατιτίς τους για ενθύμιο.


Η Χατζηβασιλείου κάνει κατακόρυφο και τρελαίνει το Instagram-ΦΩΤΟ

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και ποστάρει στα σόσιαλ μίντια.

Η παρουσιάστρια μοιράζεται τις χαλαρές της στιγμές, με τους διαδικτυακούς της φίλους και σήμερα βρήκε έναν ...ανορθόδοξο τρόπο για να ευχηθεί Καλημέρα.

Μοσούλη: Τζιχαντιστές πέφτουν στον ποταμό Τίγρη για να γλιτώσουν από τις ειδικές δυνάμεις του Ιράκ

Τζιχαντιστές, οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στη Μοσούλη, έπεσαν στον ποταμό Τίγρη, προκειμένου να γλιτώσουν από τις ειδικές δυνάμεις του Ιράκ, που τους καταδιώκουν, στην προσπάθεια ανακατάληψης του τελευταίου θύλακα του Ισλαμικού Κράτους στην παλιά πόλη.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! "Απαγορευτικό" για τους Έλληνες στα νησιά: Απρόσιτα, πλέον, για διακοπές!

Σε λίγα χρόνια στα νησιά του Αιγαίου μπορεί να κάνουν διακοπές μόνον οι ξένοι. Υπερβολή; Ίσως, αλλά καταδεικνύει ένα ακραίο αλλά όχι απίθανο σενάριο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Καθημερινή".

ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ TWITTER! Έκλεισαν την ιστοσελίδα του Ευγενίδειου που έκανε την επέμβαση ο Τσίπρας για να μη βλέπει ο κόσμος ότι είναι ιδιωτικό

Πολλά ερωτηματικά από τη σύμπτωση - Σάλος στο twitter - Πολλά σχόλια και ειρωνείες από τους χρήστες
Πολλά ερωτηματικά έχουν προκληθεί μετά την «πτώση» της ιστοσελίδας του Ευγενίδειου Θεραπευτηρίου, το οποίο επέλεξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση κήλης την εβδομάδα που πέρασε.

Αρειος Πάγος: Νόμιμη η χρήση των τηλεφωνικών συνομιλιών που προέρχονται από άρση του απορρήτου

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης σε γνωμοδότησή του, υπογραμμίζει ότι οι τηλεφωνικές συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από νόμιμη άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πειθαρχική διαδικασία κατά υπαλλήλων.


Ζάκυνθος: Έκρυψαν τα πρόσωπά τους οι 8 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στους οκτώ - Ο Bakari Henderson δεχόταν γροθιές και κλωτσιές ακόμα και όταν είχε πέσει αναίσθητος - Μια selfie προκάλεσε τη δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού!

Παρέμβαση Καμίνη-Μπουτάρη για το πανεπιστημιακό άσυλο

«Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα του ευνομούμενου και δημοκρατικού κόσμου στην οποία δεν τηρείται το πανεπιστημιακό άσυλο».


Οργισμένοι οι Γερμανοί για τα επεισόδια στο Αμβούργο

Την οργή τους εκφράζουν σήμερα οι Γερμανοί για την βία των επεισοδίων που έγιναν στην διάρκεια της διάσκεψης των χωρών-μελών της ομάδας G20 στο Αμβούργο.


Άρθρο Άδωνι: «Η φορολογική παραγραφή και τα κροκοδείλια δάκρυα…»

Του Άδωνι Γεωργιάδη*

Τις τελευταίες ηµέρες, γίνεται µεγάλη κουβέντα σχετικά µε την πρόσφατη απόφαση του Συµβουλίου της Επικρατείας για την παραγραφή των φορολογικών υποθέσεων. Τι λέει πρακτικά η απόφαση αυτή; Ότι οι νόµοι στη χώρα µας και το Σύνταγµα πρέπει να τηρούνται. Ο νόµος προβλέπει ότι το κράτος έχει 5 χρόνια να ελέγξει κάποιον φορολογούµενο, που επεκτείνονται σε 10 χρόνια, αν προκύψουν νέα στοιχεία.

Σε ορθόδοξη εκκλησία ξανά η Αντριάνα Λίμα

Δεν έχουν περάσει παρά μερικοί μήνες, οπότε και η Αντριάνα Λίμα είχε βρεθεί και φωτογραφηθεί μέσα σε ορθόδοξη.

Και την Κυριακή, η καλλονή από τη Βραζιλία έκανε ακόμα μια «στάση» μέσα σε εκκλησία.

Πρώτη στο Diamond League του Λονδίνου η Στεφανίδη με άλμα στα 4,81 μ.

Ανίκητη η Ελληνίδα χρυσή ολυμπιονίκης

Πρώτη στο άλμα επί κοντώ με άλμα στα 4,81 μέτρα βγήκε η Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League του Λονδίνου.


Βίντεο και Φωτό: Youtubers «εισέβαλαν» κρυφά στο ρωσικό κοσμοδρόμιο του Καζακστάν

Εκπληκτικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του ρωσικού κοσμοδρομίου στο Καζακστάν, όπου εντοπίστηκε «παρκαρισμένο» σε ένα υπόστεγο ένα διαστημόπλοιο, έδωσαν στη δημοσιότητα Youtubers, οι οποίοι κατάφεραν να «εισβάλουν» στις εγκαταστάσεις και να τραβήξουν ανέκδοτα πλάνα και εντυπωσιακές εικόνες, που προκαλούν δέος.

Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Ηράκλειο - ΒΙΝΤΕΟ

Τεράστια κινητοποίηση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα, καθώς μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην Τύλισο του νομού Ηρακλείου.

ΒΙΝΤΕΟ-Καλά ρε πο@στη έχεις πει ποτέ την αλήθεια;

"Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές βαίνουν μειούμενες" λέει ο ψευταράς και μετά από μερικές μέρες σκάει η είδηση ότι...

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη στην αντιπολίτευση

Του Σάκη Μουμτζή

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προπονούνται από τώρα για τα νέα τους καθήκοντα. Αντιπολιτεύονται την Νέα Δημοκρατία, την Φώφη και τον Σημίτη, την ίδια την κυβέρνηση τους. Βρίσκονται σε αντιπολιτευτικό οργασμό συνεπικουρούμενα από τον Ακη και τον Φώτη.


«Τσάμηδες»: Η δράση και τα εγκλήματά τους στη διάρκεια της Κατοχής

Οι ωμότητές τους στην περιοχή της Θεσπρωτίας (1940-1944) - Αποκαλυπτικά στοιχεία για τις αποτρόπαιες πράξεις τους - Η εκούσια φυγή τους στην Αλβανία μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας

Τον τελευταίο καιρό ο αλβανικός αλυτρωτισμός βρίσκεται ξανά σε έξαρση.

Βίντεο: Επική μάχη σε αγώνα πινγκ πονγκ μεταξύ μαθητών Δημοτικού

Στην Ιαπωνία επιτραπέζια αντισφαίριση είναι σε άλλο επίπεδο και αυτό φρόντισαν να μας το υπενθυμίσουν δύο μαθητές της 1ης Δημοτικού σε ένα συγκλονιστικό αγώνα που θα μπορούσε να είναι ματς μεταλλίου σε μεγάλη διοργάνωση

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Το εξοχικό του θα γίνει… Μαξίμου

Μετά τη δημόσια προτροπή του Αλέξη Τσίπρα για πολύ δουλειά και λίγες διακοπές οι υπουργοί καταστρώνουν τα σχέδια των αποδράσεων τους με τρόπο που να μην τους εκθέσουν.

ΒΙΝΤΕΟ-Τουρνουά ρακέτας στην Ανάβυσσο! Παγκόσμιοι Πρωταθλητές 2 Έλληνες

Το «τσάκα τσούκα» απο τις ρακέτες των παικτών ασταμάτητο. Τα κίτρινα μπαλάκια ταξιδεύουν με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα. Καλογυμνασμένα κορμιά δίνουν μάχη στον καυτό ήλιο. Στην Ανάβυσσο, στην παραλία «Μαύρο Λιθάρι» διεξάγεται ο προκριματικός γύρος του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ρακέτας.


Ποιος ήταν ο «Σαλονικιός» που τραγούδησε ο Διονυσίου

Στα μέσα της δεκαετίας του 1970 η πόρτα ενός νυχτερινού κέντρου κάπου στη Θεσσαλονίκη ανοίγει διάπλατα. Παρά το γεγονός πως ήδη οι πρώτες ακτίνες του ήλιου έχουν κάνει την εμφάνισή τους και οι θαμώνες του κέντρου είναι ζαλισμένοι και στο… τσακίρ κέφι από το αλκοόλ, η ψιλόλιγνη ανδρική φιγούρα που μπήκε μέσα στο μαγαζί μόνο αδιάφορους δεν τους αφήνει.

Αδωνις και υιός... ασορτί -Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ευγενία Μανωλίδου

Μια μικρή ανάπαυλα από το απαιτητικό καθημερινό της πρόγραμμα έκανε η οικογένεια Γεωργιάδη με απόδραση στην Ερέτρια.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! 2 αυτοκτονίες σε Κόρινθο και Λέσβο

Νεκρή ανασύρθηκε μια γυναίκα λίγο πριν τις 09:00 το πρωί της - παρασύρθηκε από τρένο του σιδηροδρόμου, σε κοντινή απόσταση από τον Ισθμό.


Η πρώτη Σύνοδος G20 με τον Τραμπ -Πώς ο Αμερικανός εκνεύρισε τον Μακρόν και άλλους ηγέτες

Στο Αμβούργο τις ημέρες της Συνόδου των G20, υπήρχαν και στιγμές ευχάριστης χαλάρωσης για τους ηγέτες. Αλλά αυτές ήταν η εξαίρεση.


Survivor: "Χρυσές" δουλειές θα κάνουν οι παίκτες! Οι προτάσεις που δέχθηκαν

Μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος να είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που αναμένεται να εκμεταλλευθεί τη δημοσιότητα. "Βροχή" είναι οι προτάσεις σε πολλούς παίκτες του ριάλιτι, για διαφημίσεις, εκπομπές και φωτογραφίσεις.  


Σώθηκε από τις φλόγες πηδώντας από τον 9ο όροφο [βίντεο σοκ]

Από τη φωτιά στο κτήριο του υπουργείου Οικονομικών στο Ελ Σαλβαδόρ έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι ενώ 22 τραυματίστηκαν

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Ο Φίλης χαίρεται με τα επεισόδια στη G20 στο Αμβούργο!

«Αυτό το οποίο επισημαίνω με σεβασμό στις συντεταγμένες εξουσίες, που δεν πρέπει να συγκρούονται - διότι η σύγκρουση της δικαστικής, της νομοθετικής και της εκτελεστικής εξουσίας δεν ωφελεί τη Δημοκρατία - όμως αυτό που βλέπω είναι ότι λαμβάνονται αποφάσεις οι οποίες, από Ανώτατα Δικαστήρια κιόλας, δεν νομολογούν, αλλά νομοθετούν. Έχει σημασία αυτό. Εν τοις πράγμασι νομοθετούν», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Φίλης, με αφορμή τις «βολές» κατά δικαστών του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.


Μεγάλη συμφωνία του Αντετοκούνμπο με πασίγνωστο αντρικό άρωμα

Για πέντε χρόνια θα είναι… συμπαίκτες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και γνωστό ανδρικό άρωμα θα είναι συμπαίκτες για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας θα φοράει πλέον το γνωστό άρωμα το οποίο λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 1998, όταν ο Γιάννης ήταν μόλις τεσσάρων ετών.


Κρήτη: Από δηλητηριώδη μανιτάρια ο θάνατος της Ρωσίδας

Μετά από αρκετές ημέρες λύθηκε τελικά το μυστήριο του θανάτου μιας Ρωσίδας τουρίστριας στην Κρήτη, αλλά και της κατάρρευσης του συζύγου της, σχεδόν ταυτόχρονα: Όπως αποδείχθηκε οι δύο τους είχαν καταναλώσει δηλητηριώδη μανιτάρια πριν ακόμα φύγουν από την πατρίδα τους για την Ελλάδα.