13 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Κομμούνια μπούκαραν στην ΕΡΤ3

Συνεχίζεται η ένταση μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών που πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενάντια στην αναγόρευση Γιούνκερ σε επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘ.

Γιούνκερ: Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα, αλλά μεγάλο έθνος και εγώ ερωτεύτηκα αυτό το έθνος [εικόνες]

«Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα, αλλά μεγάλο έθνος και εγώ ερωτεύτηκα αυτό το έθνος», είπε ο ο Πρόεδρος της Κομισιόν από το βήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάρτι στο Twitter για το «μηχανάκι και τους ευεργέτες» του Μπαλάφα-Οι επικές ατάκες του καραγκιόζη

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά… τέσσερις «επικές» ατάκες έχει πει ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας το τελευταίο εξάμηνο, αρχής γενομένης από την απορία του «τι είναι ο ΕΦΚΑ».

Ήταν Φεβρουάριος, όταν ο κ. Μπαλάφας βρισκόταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ και συζητούσε με τους δημοσιογράφους για το ύψος των φορολογικών και ασφαλιστικών επιβαρύνσεων σε χαμηλόμισθους.

Κάποια στιγμή ένας εκ των δημοσιογράφων έδωσε στον υπουργό ένα χαρτί από τον ΕΦΚΑ, με στόχο προφανώς να του δείξει το ύψος των επιβαρύνσεων.

«Κύριε υπουργέ, πάρτε αυτό εδώ. Είναι από τον ΕΦΚΑ…» του είπε ό δημοσιογράφος. «Τι είναι; ΕΝΦΙΑ;», ρώτησε αιφνιδιασμένος ο κ. Μπαλάφας. «ΕΦΚΑ, αφήστε τον ΕΝΦΙΑ», απάντησαν οι δύο δημοσιογράφοι. «Τι είναι αυτό;» ακούστηκε τότε να ρωτά ο υφυπουργός!


«Εγώ είμαι του γιαπιού. Τι είμαι καμιά λουλού;»

Το παζλ δηλώσεών του, ωστόσο, συνέχισε να συμπληρώνεται. Με το κορυφαίο που είπε τον περασμένο Μάιο: «Λες να είμαι καμία λουλού που ο πατέρας μου και η μάνα μου με έκαναν πολιτικό. Σκοτώθηκαν για να σπουδάσω. Ξέρω την πιάτσα, του γιαπιού είμαι εγώ. Καμία ωραιοποίηση, καμία καταστροφολογία, υπάρχει σχέδιο να βγούμε από την κρίση» είχε πει ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μιλώντας τότε, επίσης, στον ΣΚΑΪ.


Η σφαίρα στο Μενίδι ήταν «μια στραβή»

Καθόλου αστεία, και χωρίς ίχνος χιούμορ ήταν η δήλωσή του πριν ένα μήνα ότι ο θάνατος του 11χρονου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι ήταν «μία στραβή».

Ο κ. Μπαλάφας στην προσπάθειά του να καλύψει την ανεπάρκεια της αστυνόμευσης στη συγκεκριμένη περιοχή, χαρακτήρισε «μια στραβή» τον θάνατο του 11χρονου Μάριου.

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο» ήταν κατά λέξη οι δηλώσεις του Γιάννη Μπαλάφα. «Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι» ήταν αυτό που είχε να πει ο κ. Μπαλάφας.


Πάρτι στο twitter

«Ευχαριστούμε θερμά τον σύντροφο για τη δροσιστική κοτσάνα» - Viral το... «με σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο»

Βούτυρο στο ψωμί των χρηστών των social media έγινε η σημερινή δήλωση Γιάννη Μπαλάφα ότι τον σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο για να του πει ο αναβάτης ότι ο κόσμος θεωρεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ευεργέτες!

Ποιον παίκτη του Survivor "ψήνουν" στελέχη της ΝΔ Ηρακλείου να κατέβει στις εκλογές - ΦΩΤΟ

Οι προεκλογικές συζητήσεις για το πώς και με ποιους θα στελεχωθούν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στην Κρήτη έχουν ξεκινήσει.

Τα κομματικά και τοπικά στελέχη αναζητούν άτομα για τα ψηφοδέλτια, που πιστεύουν ότι θα έχουν απήχηση στο εκλογικό σώμα.

Ένταση στην πορεία κομμουνιών ενάντια στην αναγόρευση του Γιούνκερ σε επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘ - ΒΙΝΤΕΟ

Τον φραγμό των ΜΑΤ συνάντησαν διαδηλωτές που ξεκίνησαν νωρίτερα από τον Λευκό Πύργο, με στόχο να καταλήξουν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα από τώρα η αναγόρευση του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα.

«Έσπασε» το twitter η selfie του Ντάνου από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Ο νικητής του φετινού Survivor δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται με τους θεατές της συναυλίας για το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» καθώς ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς και ήταν καθισμένος ανάμεσα στους επίσημους.


«Αντάρτικο» ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ από Ξυδάκη και Φίλη στη Βουλή

Σοβαρές ενστάσεις σε  άρθρο του νομοσχεδίου για τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών που αφορά στα έργα σε αρχαιολογικούς χώρους, εξέφρασαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης και ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης.


Telegraph: Αυτά είναι τα 19 καλύτερα νησιά της Ελλάδας -Για κάθε γούστο [εικόνες]

Η χώρας μας αδιαμφισβήτητα είναι ένας από τους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς, και όχι άδικα.

Τα νησιά αλλά και η ηπειρωτική χώρα αποτελούν σημεία συνάντησης τουριστών, οι οποίοι θέλουν να εξερευνήσουν τους ελληνικούς τόπους.

Ο Γαβρόγλου καταργεί το επιστημονικό πεδίο των παιδαγωγικών τμημάτων

Αλλαγές από τη νέα χρονιά στη εισαγωγή φοιτητών στα παιδαγωγικά τμήματα, θα φέρει διάταξη που θα περιληφθεί στο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, που αναμένεται να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή πριν το κλείσιμό της τον Αύγουστο.


Το «καρφί» του Βασάλου για τις υποτιθέμενες συντρόφους του: «Φίλες ή γνωστές είναι...» [βίντεο]

Στον ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένος ο «μαχητής» του Survivor Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την παραμονή του και την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, ενώ πέταξε τα "καρφιά" του για τις γυναίκες που κατά καιρούς ισχυριζόταν στα social media ότι υπήρξαν σύντροφοί του.


Το «ευχαριστώ» Τσίπρα στους δανειστές -Για την έξοδο από το υπερβολικό έλλειμμα

«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ανάκαμψη, πλέον είμαστε αποφασισμένοι να ανακάμψουμε, αυτό είναι το μήνυμα», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ευχαριστώντας τον Πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την απόφαση τερματισμού της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος.

131% πάνω το κόστος της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού σε σύγκριση με το 2014

Λεφτά υπάρχουν για τις γενικές γραμματείες του Πρωθυπουργού!

Το κόστος της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού εκτινάχθηκε από τις 691.000 ευρώ το 2014 σε....

Όργια στην Αγία Νάπα: Ολόγυμνες τουρίστριες από μπαρ σε μπαρ [Εικόνες]

Δημοσιεύτηκαν σε βρετανική ιστοσελίδα

Για ακόμη ένα καλοκαίρι η Αγία Νάπα μετατράπηκε σε κέντρο ακολασίας βορειοευρωπαίων και δη Βρετανών τουριστών.

Πρετεντέρης: Παρατείνουν το ρόγχο και κάνουν την πτώση τους πιο επώδυνη

"Ακόμη και στην πτώση ανοίγουν καθημερινά μέτωπα και εγκαινιάζουν καινούργιους εχθρούς" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Βίντεο:ΜΑΛ@ΚΑΣ νταής χαστουκίζει τη γυναίκα του στη συναυλία στο Παναθηναϊκό Στάδιο -Τον πλάκωσαν στο ξύλο άλλοι θεατές

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν δύο βίντεο με έναν καβγά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, χθες το βράδυ, λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία του Ολοι Μαζί Μπορούμε.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Κ@ΛΟΦΑΡΔΙΑ ΠΑΟΚ! Τα ντέρμπι και οι αγώνες των μεγάλων χωρίς θεατές στο νέο πρωτάθλημα

Δείτε σε ποιες αγωνιστικές θα έχουμε τα μεγάλα ντέρμπι την επόμενη σεζόν, αλλά και κόντρα σε ποιες ομάδες θα εκτίσουν οι 4 μεγάλοι τις τιμωρίες (κεκλεισμένων των θυρών αγώνες) που κουβαλούν από το πρωτάθλημα που έληξε


Καθηγητής ΑΠΘ: Ο Ντάνος του Survivor έγινε ήρωας γιατί έκανε μια σχεδόν πορνογραφική προσευχή

Τον λόγο που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό ο μεγάλος νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος εξηγεί ο επίκουρος καθηγητής Κοινωνιολογίας της Επικοινωνίας στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο ΑΠΘ, Βασίλης Βαμβακάς.


Brexit: Το βρετανικό δίκαιο υπερισχύει πλέον έναντι του ευρωπαϊκού -Το σχέδιο νόμου

Στη δημοσιότητα έδωσε η βρετανική κυβέρνηση τονομοσχέδιο, που βάζει τέρμα στην υπεροχή του ευρωπαϊκού έναντι του βρετανικού δικαίου.


Facebook: «Λουκέτο» σε σελίδες που πωλούν ιατρική κάνναβη

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης

Στο κλείσιμο των σελίδων του που προσφέρουν μαριχουάνα προς πώληση στην Αλάσκα προχώρησε το Facebook, εξαγριώνοντας τις επιχειρήσεις που διατηρούν τους εν λόγω λογαριασμούς στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι έχουν τις απαιτούμενες άδειες για την πώληση της κάνναβης.

ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΑΒΒΙΔΗ Ε; ΕΠΟ: «Εξαφάνισε» την ποινή των 3 αγωνιστικών εις βάρος του Ολυμπιακού

Την απόφαση να «εξαφανίσει» την ποινή των τριών αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό για την υπόθεση με τον Πλατανιά έλαβε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.


Survivor: Ο Χρανιώτης αποκαλύπτει! Τι έκαναν οι παίκτες όταν είχαν… κάψες; (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην «Το πρωινό» ήταν σήμερα ο γνωστός ηθοποιός και παίκτης του Survivor, Γιώργος Χρανιώτης.

Κι εκεί απάντησε σε μια ιδιαίτερα «καυτή» ερώτηση που αφορά στις… κάψες των παικτών!

Hot video clip από την JLO! Ποζάρει γυμνή και αναστατώνει

Μεγάλη  επιτυχία σημειώνει το video clip για το νέο ισπανόφωνο single της Jennifer Lopez με τον τίτλο "Ni Tú Ni Yo" καθώς μέσα σε λίγες μόνο ώρες από την επίσημη κυκλοφορία του έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια views.


«Τις είχε και τις δύο για να παίζει-Διέλυσε δυο σπίτια»: Καταπέλτης η κατάθεση του πατέρα της φόνισσας του Κορωπίου

«Όλα ξεκίνησαν από τον Γιάννη. Και οι δύο κοπέλες ήταν θύματα του. Τις είχε και τις δύο για να παίζει. Μπλεκόντουσαν και χτυπιόντουσαν. Έμειναν τέσσερα παιδιά χωρίς οικογένεια. Διέλυσε δυο σπίτια. Στη κόρη μου είχε πεί ότι ήταν χωρισμένος» τόνισε ο πατέρας της 27χρονης κατηγορουμένης Νικολέτας Παπαϊωάννου, η οποία κάθεται στο εδώλιο για τη δολοφονία της 35χρονης εν διαστάσει συζύγου του συντρόφου της, πέρσι τον Αύγουστο στο Κορωπί.


ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ; Τραγωδία στον Καναδά: Τον σκότωσε η φάλαινα που μόλις είχε σώσει [βίντεο]

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ψαράς στον Καναδά, από το χτύπημα μιας φάλαινας, που είχε μόλις απεγκλωβίσει από δίχτυα ανοικτά του Νιου Μπρούνσβικ.

Συνελήφθη ο παραγωγός της ταινίας με θέμα τη ζωή του Ερντογάν

Ο παραγωγός μίας βιογραφικής ταινίας με θέμα τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο συνελήφθη σήμερα στην Κωνσταντινούπολη με την κατηγορία ότι ανήκει στο δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Γιατί η παρουσιάστρια αθλητικών του ΣΚΑΪ "άρπαξε" στο μαύρισμα;

Μέσα σε λίγες ώρες η μαυρισμένη εικόνα της έκανε το γύρο των social media Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ η οποία εμφανίστηκε πολύ μαυρισμένη σε δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Προφυλακίστηκε η μητέρα της 14χρονης που πήγε «διακοπές» με επιχειρηματία στον Βόλο

Προφυλακιστέα κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, η μητέρα της 14χρονης κοπέλας, η οποία βρέθηκε σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα με 55χρονο επιχειρηματία από το Βόλο, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος της.


Βίντεο: Αγέλη βουβαλιών σώζει το «φίλο» της από λιοντάρια

Ένα απίστευτο βίντεο ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα και δείχνει τη στιγμή που δύο λιοντάρια επιτίθενται σ' ένα βουβάλι, ενώ λίγο μετά το μετανιώνουν και φεύγουν κακήν - κακώς, καθώς μία αγέλη βουβαλιών καταφθάνει προκειμένου να προστατεύσει το «φίλο» της.

ΒΙΝΤΕΟ-Μύκονος: Επικός Πρόεδρος Δη. Συμβουλίου συνέλαβε "βαποράκια" εν μέσω μπαρότσαρκας

[Όλα τα λεφτά η ατάκα: "στις 4 τη νύχτα αποφασίσαμε να πάμε σε άλλο μπαρ να πιούμε ένα ποτά αλλά να μην αργήσουμε πολύ γιατί το πρωί έχουμε και δουλειές"]

Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν με τα κινητά τους το επεισόδιο

Στιγμές έντασης επικράτησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Μύκονο και συγκεκριμένα στη Μικρή Βενετία, η οποία είχε κατακλυστεί από τουρίστες που διασκέδαζαν.


Θεσσαλονίκη: 13 χρόνια κάθειρξη σε 29χρονο ΑΝΩΜΑΛΟ Αλβανό για το βιασμό της μητέρας του

Συνολική ποινή κάθειρξης 13 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, σε 29χρονο Αλβανό, που κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος ότι βίασε την μητέρα του.


ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ! Ο ΠΑΠΠΑΣ ΛΕΕΙ 4! Η τεχνολογία επιτρέπει να εκπέμπουν τουλάχιστον 12 κανάλια εθνικής εμβέλειας, λέει η ΕΙΤΗΣΕΕ

Πολυσέλιδη ανακοίνωση στην οποία καταγράφονται αναλυτικά πέντε βασικά σημεία - απόψεις για την διεξαγωγή του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΙΤΗΣΕΕ.


O εισαγγελέας του Παρισιού διέταξε απόσυρση του περιοδικού Paris Match

Δημοσίευσε φωτογραφίες από τους νεκρούς στη Νίκαια

Ο εισαγγελέας του Παρισιού διέταξε την Πέμπτη την απόσυρση του περιοδικού Paris Match από όλα τα σημεία πώλησης της γαλλικής πρωτεύουσας.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΙΚΙΑ! «Ξαναχτύπησε» η Θεανώ Φωτίου: Στηρίζει τα κινήματα που εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς κατοικιών!

«Είχαμε ένα κίνημα μεγάλο -και ελπίζω ότι έχουμε ακόμα- κατά των εξώσεων και των δανείων, δηλαδή, για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια και τις εξώσεις»


Νέα πρόστιμα και νέα λουκέτα για τους φοροφυγάδες -Τι θα ισχύει για γιατρούς και δικηγόρους

Πλήρες είναι πλέον το οπλοστάσιο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ στη μάχη των αποδείξεων, καθώς ενεργοποιήθηκαν όλα τα νέα πρόστιμα και τα νέα λουκέτα για τους καθ' έξιν φοροφυγάδες.


Παναγούλης: Είσαι εύελπις της χούντας-Τόσκας: "Έκανα αντίσταση επί χούντας" είπε ο γελοίος και γελάει και το παρδαλό κατσίκι

Που έκανες αντίσταση ρε καραγκιόζη; Μες στη Σχολή Ευελπίδων; ΧΑΧΑΧΑ

Με νέα, σκληρή δήλωση απαντά ο ανεξάρτητος βουλευτής, Στάθης Παναγούλης, στον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους.


Εστελναν κοκαΐνη στην Ελλάδα εμποτισμένη σε διαφημιστικά φυλλάδια και ημερολόγια -Τα παραλάμβανε ο «Μάγειρας-Χημικός»

Αστυνομική ταινία θυμίζει ο τρόπος που δρούσε το καρτέλ ναρκωτικών από τη Βολιβία που έστελνε κοκαΐνη στην Ελλάδα, αφού την εμπότιζαν σε χαρτόνια.


Και νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το ζεύγος Παπαντωνίου

Κακουργηματική ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση ασκήθηκε σε βάρος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου καθώς και για ηθική αυτουργία στο παραπάνω αδίκημα κατά δυο υπαλλήλων της ΔΟΥ Κηφησιάς.

Έκθεση σοκ για Μαξίμου: Μόνο το 13% των πολιτών εμπιστεύεται την κυβέρνηση!

Η Ελλάδα είναι μέσα στις τέσσερις χώρες όπου καταγράφηκε το ισχυρότερο πλήγμα στην εμπιστοσύνη των πολιτών προς την κυβέρνηση, σύμφωνα με την έκθεση του ΟΟΣΑ με τίτλο «Government at a Glance 2017» που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Εκτός από τη χώρα μας η μεγαλύτερη απώλεια εμπιστοσύνης καταγράφηκε στη Χιλή, την Φινλανδία και τη Σλοβενία.


Η Uber συγχωνεύθηκε με τη ρωσική μηχανή αναζήτησης Yandex Taxi

Η Yandex, η οποία έχει στην ουσία εκθρονίσει τη Google από τη ρωσική αγορά, σχεδιάζει συνδυάσει την Uber με τη δική της υπηρεσία, Yandex Taxi, στις αγορές της Ρωσίας, του Αζερμπαϊτζάν, της Αρμενίας, της Λευκορωσίας και του Καζακστάν


Πέθανε ο Κινέζος αντιφρονών και κάτοχος Νόμπελ Ειρήνης, Λιου Σιαομπό

Ο Λιου Σιαομπό απεβίωσε σε ηλικία 61 ετών, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της επαρχίας Λιαονίνγκ της Κίνας -εκεί, δηλαδή, που ο Κινέζος διαφωνών νομπελίστας της Ειρήνης νοσηλευόταν με καρκίνο στο ήπαρ, στο τελικό στάδιο.


Το πιο δημοφιλές έγκλημα του 20ού αιώνα: Η απαγωγή του μωρού Lindbergh [εικόνες]

Πολλές δεκαετίες πριν εμφανιστούν το Twitter και το Facebook υπήρξε μια ιστορία που προκάλεσε παγκόσμια έκρηξη πληροφοριών, χωρίς έλεγχο και χωρίς λογική, σε πλανητικό επίπεδο.


Η Μελάνια μιλά γαλλικά -Σε επίσκεψή της σε νοσοκομείο παίδων στο Παρίσι [βίντεο]

Η Μελάνια Τραμπ βρίσκεται στο Παρίσι μαζί με τον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ για την γαλλική εθνική επέτειο της 14ης Ιουλίου.

Η Πρώτη Κυρία, όπως ακριβώς και στην Ιταλία, επισκέφθηκε νοσοκομείο παίδων στη γαλλική πρωτεύουσα και πιο συγκεκριμένα το νοσοκομείο Necker.


Είναι, όντως, μια ωραία μέρα, Ανδρέα Πετρουλάκη!

Του Σάκη Μουμτζή

Όσοι εκτιθέμεθα καθημερινά με τον δημόσιο λόγο μας, πανηγυρίσαμε την αθώωση του Ανδρέα Πετρουλάκη. Αποδείχθηκε πως οι Ελληνες δικαστές, αγέρωχοι, μπορούν και διακρίνουν τα όρια της κριτικής και της σάτιρας, από αυτά της συκοφαντικής δυσφήμισης.


Η χώρα που πίστεψε τα ψέματά της

Άραγε οι πάλαι ποτέ αγανακτισμένοι βρήκαν τι έφταιξε, αγανάκτησαν μήπως και με τους εαυτούς τους ή μόνο με τους άλλους;

Σε μια κανονική χώρα η είδηση ότι 55χρονος συνταξιούχος συνελήφθη για τρομοφακέλους θα ήταν fakenews, γιατί κατά κανόνα δεν υπάρχουν 55χρονοι συνταξιούχοι. Στην Ελλαδάρα το «55χρονος συνταξιούχος» είναι συνήθεια.

Η οργή του ωκεανού: Κύμα 30 μέτρων καταπίνει πλοίο στη Βόρεια Θάλασσα [βίντεο]

Μέλος του πληρώματος πλοίου που έπλεε στη Βόρεια Θάλασσα κατέγραψε με κάμερα ένα τεράστιο κύμα που ξεπερνούσε σε ύψος τα 30 μέτρα να «καταπίνει» το πλοίο.


Μαντέψτε ποιος δουλεύει στην Ευρωβουλή... και πληρώνεται σε ευρώ

Την περίοδο του δημοψηφίσματος ούρλιαζε στις τηλεοράσεις "να προετοιμάσουμε τη χώρα για έξοδο από το ευρώ ακόμα κι αν έχουμε δυσκολίες με δραχμή"... τώρα είναι Υπάλληλος της Ευρωβουλής και πληρώνεται σε ευρώ...

ΒΙΝΤΕΟ-Τρέμουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι και δεν θέλουν να καταθέσει ο Άδωνις στην εξεταστική που μιλάνε συνέχεια γι αυτόν!!

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στη Βουλή, στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία.

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ζήτησαν να κληθεί για να καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν, αμέσως μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο, που καταθέτει σήμερα.

Νάξος: Ο τιμοκατάλογος της ταβέρνας που έγινε... viral


Το μήνυμα στο πίσω μέρος του καταλόγου κάνει το γύρο του Διαδικτύου

Πριν από μερικές ημέρες ο ερευνητής και αναλυτής στη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Λονδίνου, Κρίστιαν Χέντερσον, επισκέφτηκε τη Νάξο. Eκτός από τις όμορφες παραλίες και τα τοπικά εδέσματα, το ενδιαφέρον του «έκλεψε» ο κατάλογος μιας ταβέρνας στο Καστράκι.


Το ιστορικό ακίνητο «Ολυμπος Νάουσα» στη Θεσσαλονίκη αλλάζει χέρια -Το πήρε η Grivalia

Tο κοινό σχήμα της Grivalia Hospitality SA με την Μακεδονικά Ξενοδοχεία ΑΕ πλειοδότησε στον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε από την Τράπεζα Eurobank Ergasias ΑΕ και αφορούσε στην εξαγορά του ακινήτου «Όλυμπος Νάουσα» στην Θεσσαλονίκη με προσφέρομενο τίμημα 5.459.700 ευρώ.

Η θερινή σύναξις των δωδεκαθεϊστών: Δείτε τι έγινε στον Ολυμπο

Πριν λίγες ημέρες στο Λιτόχωρο Πιερίας, το χωριό που βρίσκεται στους πρόποδες του Ολύμπου, πραγματοποιήθηκε η πομπή όσων συμμετείχαν στα φετινά «Προμήθεια», τη μεγάλη συνάντηση των πολυθεϊστών και δωδεκαθεϊστών ή, πιο γενικά, των αρχαιολατρών, στη σκιά του βουνού των Θεών.