15 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Κατρούγκαλος παρηγορεί Φίλη-Ξυδάκη

Ο Κατρούγκαλος εξηγεί ότι όπως τους χειροκροτούσαν στην πλατεία έτσι θα πρέπει να απολαμβάνουν και την "καζούρα"...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Βαρεμένος χάνει τα λόγια του για την "κόκκινη γραμμή"

Ο Βαρεμένος δεν ξέρει τι να πει για την κόκκινη γραμμή στο συνδικαλΗστικό νομοσχέδιο που υποσχέθηκε ο Τσίπρας, στο ΔΝΤ, ότι θα αλλάξει (μόνο ΓΣ με 50%+1 των εργαζομένων μπορεί να κηρύσσει απεργία)...

ΒΙΝΤΕΟ-Τουλάχιστον έχει αυτογνωσία ο σύντροφος του Τσίπρα

Δείτε με ποιον παρομοίωσε τον εαυτόν του ο σύντροφος των ΣΥΡΙΖΑίων, Μαδούρο, φορώντας τη νέα στολή της αστυνομίας στη Βενεζουέλα! Σε απευθείας σύνδεση στην τηλεόραση δήλωσε περιχαρής:

Κρήτη «αουτοφόρντα»....Τα Αγγλικά σε νέο επίπεδο

Δείτε το απίστευτο σημείωμα σε ελληνικά και «αγγλικά» με το οποίο Κρητικός ενημέρωνε ότι το ασανσέρ ήταν χαλασμένοΜε μια εκπληκτική φωτογραφία αναγνώστης του cretalive παραδίδει μαθήματα αγγλικής γλώσσας

Κατηγορούμενοι για το φόνο του Αμερικανού τουρίστα περιγράφουν πώς τον κλωτσούσαν

Συγνώμη από την οικογένεια του θύματος, δηλώνοντας συντετριμμένοι, ζητούν δύο από τους δράστες της άγριας δολοφονίας, με μπουνιές και κλωτσιές του Αμερικανού τουρίστα Μπακάρι Χέντερσον, πριν μια εβδομάδα, στη Ζάκυνθο.


Kάρπαθος: Έδειραν αστυνομικούς που τους σταμάτησαν για παράβαση!

Οι δράστες τραυμάτισαν ελαφρά τους αστυνομικούς, αλλά δεν απέφυγαν τη σύλληψη και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου


«Τα έχω όλα νόμιμα, αλλά δεν θα μπείτε»: Καταστηματάρχης στη Μύκονο επιχείρησε να εμποδίσει φορολογικό έλεγχο

«Τα έχω όλα νόμιμα, αλλά δεν θα μπείτε»: Με αυτό το ... ακλόνητο επιχείρημα, ιδιοκτήτης μπαρ στην Άνω Μερά Μυκόνου επιχείρησε να εμποδίσει τον έλεγχο στο κατάστημά του από κλιμάκιο ελεγκτών της ΑΑΔΕ. Ωστόσο και ο έλεγχος έγινε - αποτελεί, άλλωστε, αυτόνομο αδίκημα η παρεμπόδισή του- και ο ισχυρισμός κατέρρευσε αφού όπως διαπιστώθηκε, ο ιδιοκτήτης δεν είχε κάνει δηλώσεις ΦΠΑ.


ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΜΜΕΝΕ! ΚΕΛΑΪΔΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ; Έρχονται αποκαλύψεις – φωτιά στο Καμμένος Gate : Γιατί ο Tσίπρας τρέμει το ηχητικό ντοκουμέντο

Παρά την εναγώνια προσπάθεια του Μαξίμου, του Τσίπρα και του συνοδοιπόρου του Πάνου Καμμένου να αλλάξει η ατζέντα, όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία αποκαλύψεων που θα προκαλέσουν πάταγο και πιθανώς πολιτικές εξελίξεις.

ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ! Θάνου: Θα συνεχίσω τη μάχη κατά της διαπλοκής

«Θα συνεχίσω μέχρι τέλους τη μάχη κατά της διαπλοκής» δήλωσε μεταξύ άλλων με συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαία εφημερίδα η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου.
Όταν ρωτήθηκε για τις ενστάσεις που εκφράζονται αναφορικά με τον διορισμό της στο γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα λίγες ημέρες μετά τη συνταξιοδότησή της η Β. Θάνου, απάντησε:

Πατέρας σκοτώνει εν ψυχρώ τον γιο του! (BINTEO)

Ένα άτομο δολοφονήθηκε εν ψυχρώ δολοφονήθηκε από τον πατέρα του.

Στο παρακάτω βίντεο, εμφανίζεται ο δράστης να διαπληκτίζεται με μια ομάδα γυναικών κι έναν άλλο άνδρα, όταν, ξαφνικά βγάζει ένα όπλο και τον πυροβολεί.

Ύμνοι της Die Welt για την Αστυπάλαια: Ένα άγνωστο, μικρό διαμάντι

Με τίτλο «Γνωρίζετε την Αστυπάλαια;» και υπότιτλο «Το ελληνικό νησί είναι σχεδόν άγνωστο. Πρόκειται για ένα μικρό διαμάντι. Η γοητεία του έγκειται στο ότι δεν είναι αξιοποιημένο» η σημερινή έντυπη έκδοση της εφημερίδας Die Welt φιλοξενεί ρεπορτάζ-αφιέρωμα στο νησί της Αστυπάλαιας.


Survivor: Ονόματα – έκπληξη για τους «Διάσημους»

Το Survivor μπορεί να τελείωσε με νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ωστόσο οι άνθρωποι της παραγωγής του επιτυχημένου ριάλιτι βρίσκονται επί ποδός, καθώς θέλουν να καταρτίσουν από τώρα την ομάδα των «Διάσημων» του Survivor 2.

Προκαλεί η Άγκυρα: Ρότα προς την Πάφο χάραξε η τουρκική φρεγάτα [Βίντεο]

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Άγκυρα. Η τουρκική φρεγάτα Gökçeada (Ίμβρος) πλέει προς την Πάφο, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επιπλέον αναφέρουν ότι η ελληνοκυπριακή ακτοφυλακή έστειλε μήνυμα μέσω ασυρμάτου καλώντας την να μην πλησιάσει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η φρεγάτα έχει πλησιάσει αρκετά την πλατφόρμα «West Capella», που βρίσκεται στο οικόπεδο 11 της κυπριακής ΑΟΖ.

Γεωργιάδης: Για τη ΝΔ το Σκοπιανό είναι θέμα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση -Δεν θα τους διευκολύνουμε

«Εάν υπάρξει συμφωνία για τα Σκόπια και έρθει στη Βουλή, δεν πρόκειται να διευκολύνουμε την κυβέρνηση σε περίπτωση που αυτή η συμφωνία δεν την εκφράζει συνολικά», τόνισε ο Αδωνις Γεωργιάδης.


Σούπερ παππούς στη Ναύπακτο, ξυλοφόρτωσε ληστή

Μεγάλο «κάζο» για τους επίδοξους ληστές που τράπηκαν σε φυγή μπροστά στον ψυχωμένο ηλικιωμένο

Το σκηνικό έλαβε χώρα στο σπίτι 85χρονου, στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου.

Τραμπ: Το τείχος με το Μεξικό να είναι σι-θρου για να μην πέφτουν σάκοι με ναρκωτικά σε κεφάλια ανθρώπων

Το προτεινόμενο τείχος κατά μήκος της μεθορίου των ΗΠΑ με το Μεξικό πρέπει να είναι “see-through” για να μην πέφτουν σάκοι με ναρκωτικά στα κεφάλια των ανθρώπων, είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.


Συγκλονιστική συγκέντρωση οπαδών του Αγιαξ έξω από το σπίτι του Νούρι

Χιλιάδες φίλοι και τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας, βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής έξω από το σπίτι του άτυχου Αμπντελάκ Νούρι - Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο παίκτης υπέστη μόνιμη εγκεφαλική βλάβη

Ζάκυνθος: Τι υποστηρίζει ένας από τους Σέρβους που συνελήφθησαν για την άγρια δολοφονία του Αμερικανού

«Βρέθηκα τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο», δήλωσε μετά την αποφυλάκισή του με εγγύηση ένας νεαρός Σέρβος που κατηγορείται ότι μετείχε στην άγρια δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα Μπακαρί Χέντερσον στο Λαγανά της Ζακύνθου.

«Χαστούκι» σε πρώην πρωθυπουργό από το Πρωτοδικείο Αθήνας

«Χαστούκι» στον Γιώργο Παπανδρέου έριξε το Πρωτοδικείο της Αθήνας που με την υπ’ αριθμ. 2588/2017 απόφασή του απέρριψε την αγωγή του πρώην πρωθυπουργού εις βάρος του πρώην υπαλλήλου της HSBC, Ερβέ Φαλτσιανί.

Παίκτες του Survivor και ο Σάκης Τανιμανίδης σε τρελό πάρτι σε πλοίο κρουαζιέρας στο Αιγαίο [βίντεο]

Κρουαζιέρα στο Αιγαίο, παρέα με τον Σάκη Τανιμανίδη, κάνουν πολλοί από τους συμμετέχοντες του Survivor.

Ο Μάριος Ιωαννίδης αποκαλύπτει ποιες παίκτριες του Survivor του αρέσουν ως γυναίκες - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Όλα για σένα" και έδωσε μια συνέντευξη που πρόκειται να συζητηθεί.

Ποιος γνωστός πολιτικός δήλωσε ότι τρελαίνεται για τον Νίκο Μακρόπουλο;

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο πρώην υπουργός και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

Μάντζουκιτς: «Αυτά έκαναν Μπονούτσι και Αλβες στον τελικό του Κάρντιφ»!

Ο Κροάτης επιθετικός της Γιουβέντους φέρεται να περιγράφει όσα έγιναν στο ημίχρονο του τελικού του Champions League, λέγοντας πως τώρα, που οι Μπονούτσι, Άλβες έφυγαν από τους μπιανκονέρι. επανήλθε η ηρεμία στην Ιταλική ομάδα


Πανικός στο Twitter για την επίθεση με καφέδες σε Φίλη–Ξυδάκη (Photos+Video)

Φωτιά έχει πάρει το Twitter αλλά και το Facebook με τη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από αργά χθες το βράδυ και η οποία δείχνει τον Νίκο Φίλη και τον Νίκο Ξυδάκη, τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, λουσμένους στην κυριολεξία με καφέδες και νερά μετά τις αποδοκιμασίες που δέχτηκαν στην πλατεία Συντάγματος, στη εκδήλωση συμπαράστασης προς την κρατούμενη Ηριάννα Β. Λ.

Πρώην βουλευτής της ΝΔ πανηγυρίζει για τους καφέδες σε Φίλη και Ξυδάκη

Ο Γιάννης Καράμπελας πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πανηγυρίζει για την επίθεη που δέχτηκαν Φίλης και Ξυδάκης.

Ο Σαββόπουλος με post στο διαδίκτυο για το "κόψιμο" του Ζουγανέλη στο Καλλιμάρμαρο

Ο Διονύσης Σαββόπουλος πήρε θέση για το σάλο που ξέσπασε στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με το «κόψιμιο» που έκανε στον Γιάννη Ζουγανέλη κατά τη διάρκεια της συναυλίας του την Τετάρτη 12 Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο -σταματώντας παράφραση τραγουδιού του με αντιμνημονιακά σχόλια - επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη στο TheTOC ότι όλα ήταν...

Ο Καμμένος δεν χώραγε λόγω πάχους σε θωρακισμένο Χιούι-Αυτή είναι η ΥΑ που απαγορεύει να πετάνε τα Χιούι ΑΣΧΕΤΟΙ

Από Σάββας Δ. Βλάσσης

Απαντώντας στις 11 Ιουλίου σε ερώτηση που είχε κατατεθεί στις 22 Ιουνίου από τους βουλευτές της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και Αναστάσιο Δημοσχάκη, αναφορικώς με την συμμετοχή του ΥΕΘΑ ως συγκυβερνήτη ελικοπτέρου Huey «κατά παράβαση των Κανόνων Ασφαλείας Πτήσεων και των Σχετικών Διαταγών», ο Π. Καμμένος κατέφυγε σε ισχυρισμούς που απευθύνονται σε αδαείς και πλήττουν την αξιοπιστία του [ΔΕ: Το "αξιοπιστία Καμμένου" μόνο τρολιά μπορεί να είναι].


ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ!! Οι αλλαγές στον ΕΦΚΑ καθυστερούν την καταβολή αγροτικών συντάξεων


Δε φταίει δηλ. ότι δεν πληρώνετε τίποτα για να βγάζετε πρωτογενή πλεονάσματα;

Την καθυστέρηση στην καταβολή των συντάξεων των αγροτών που γεννήθηκαν το έτος 1950 ανακοίνωσε η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) εξαιτίας των αναγκαίων υπολογισμών που πρέπει να γίνουν από τον φορέα.


Αίγυπτος: Γερμανίδες οι δύο νεκρές από την επίθεση με μαχαίρι

Σύμφωνα με τον υποστράτηγο Μοχάμεντ Ελ Χαμζάουι, τον υπεύθυνο για θέματα ασφαλείας στην περιοχή της Ερυθράς, μεταξύ των τραυματιών είναι και δύο Τσέχοι τουρίστες


ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙ; ΝΕΡΟ; Ψευδοκράτος: Θα κάνουμε γεώτρηση στη Μόρφου

Ο λεγόμενος «υπουργός ενέργειας» του ψευδοκράτους Σουνατ Ατούν, δήλωσε στην εφημερίδα «Μιλλιέτ» πως η Τουρκία θα ξεκινήσει έρευνες για ανεύρεση φυσικού αερίου


Έβαλαν φωτιά με ουίσκι σε πανήγυρι στην Αχαΐα - ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από πανηγύρι στο χωριό Σταροχώρι Αχαΐας.


ΠΣΟΦΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΦΡΟΙ! Εικόνες σοκ από την τελευταία ταυροδρομία της Παμπλόνα- 13 τραυματίες [εικόνες & βίντεο]

13 άνθρωποι, ανάμεσά τους Γάλλοι και Αμερικανοί τουρίστες,τραυματίστηκαν στην τελευταία ταυροδρομία της φημισμένης φιέστας της Παμπλόνα στην Ισπανία.

Απίστευτη εξήγηση Αμερικανού Ολυμπιονίκη: Ντοπέ εξαιτίας των παθιασμένων φιλιών με τη σύντροφό του

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αλήθεια. Αμερικανός Ολυμπιονίκης αθλητής του στίβου απαλλάχθηκε από την κατηγορία του ντόπινγκ επειδή έγινε δεκτό το επιχείρημά του ότι η απαγορευμένη ουσία βρέθηκε στον οργανισμό του μετά τα παθιασμένα φιλιά με τη σύντροφό του.


Ευγενία Μανωλίδου ανεβάζει τους θαυμαστές της στο Instagram

Τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από την Αθήνα απολαμβάνει αυτό το διάστημα η γοητευτική μαέστρος και σύζυγος του αντιπροέδρου της ΝΔ, Ευγενία Μανωλίδου.

Απίστευτο: Πέταξε την γυναίκα του από το μπαλκόνι [βίντεο]

Η σύζυγος αποδείχτηκε επτάψυχη καθώς σώθηκε με ελαφρά τραύματα

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο οξύθυμος σύζυγος άρπαξε το κινητό της γυναίκας του το πέταξε από το μπαλκόνι και την χτύπησε στο πρόσωπο.

Από τον Σαββόπουλο στον Παντελίδη: Το κλέψιμο της «Συννεφούλας» και άλλες ιστορίες... αντιγραφής

Η "Συννεφούλα" του 1965 σε σάουντρακ ιταλικής ταινίας του 1971! – Και δύο πρόσφατες μουσικές δικαστικές διαμάχες: Παναγόπουλος-Χατζηγιάννης και Μουκίδης-Παντελίδης


ΒΙΝΤΕΟ από το "κέρασμα" στους "ευεργέτες" Φίλη-Ξυδάκη-Μαζί με τον καφέ τους πρόσφεραν και νερό

Αποδοκιμάστηκαν σε συγκέντρωση όπου πήγαν να το παίξουν αντισυστημικοί οι υπηρέτες της Μέρκελ

«Κόκκινο πανί» για κάποιους από τους πολίτες που βρέθηκαν στο Σύνταγμα για την Ηριάννα Β.Λ. αποτέλεσαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης και Νίκος Ξυδάκης που συμμετείχαν στη διαδήλωση.


ΣΚΙΤΣΟ-Ροτβάιλερ του Τσίπρα η Δικαιοσύνη

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Γιατί συνιστά πρωτοφανή πρόκληση η τοποθέτηση της Θάνου στο Μαξίμου

Έκπληξη αλλά και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η τοποθέτηση της τέως προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου στην θέση του επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του Μεγάρου Μαξίμου.


Έλληνες ερευνητές ανατρέπουν όσα ξέραμε για το ηλιακό μας σύστημα

Μια ομάδα Ελλήνων ερευνητών της Ακαδημίας Αθηνών σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins των ΗΠΑ, ήρθε να ταράξει τα νερά στον τομέα της διαστημικής έρευνας και να προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, με τις μελέτες τους σε ό,τι αφορά το ηλιακό μας σύστημα.

Ακου να σου πω, Νίκο Καρανίκα

Νίκο Καρανίκα, άκου να σου πω, καλέ μου φίλε…

Οσο είσαι στην Αλεξάνδρεια, μιξάρεις ποτά και μουσικές στο μπαρ ή διατυπώνεις αποφθέγματα περί καριέρας, έχεις το δικαίωμα να γράφεις και να λες ό,τι σου γουστάρει στο facebook, στο twitter, ενίοτε και σε τοίχους. Αρκεί να είσαι προσεκτικός και να μην εκτίθεσαι από την ορθογραφία σου – παθαίνετε κάτι τέτοια εκεί στο Μαξίμου.


BINTEO-Έλα μωρέ! Πως κάνετε έτσι για ένα καφεδάκι

Με αφορμή το χθεσινό "κέρασμα" καφέ στους "ευεργέτες" του ελληνικού λαού να θυμίσουμε  αυτό ⇒ Τσίπρας:

Πρετεντέρης: Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;

"Η θεωρία του τυχοδιωκτισμού με ανθρώπινο πρόσωπο και (περίπου) happy end" απαντάει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Απίστευτο: Εγκλωβίστηκε μέσα σε ΑΤΜ -Εβγαζε σημειώματα, αντί για χαρτονομίσματα, ζητώντας βοήθεια

Ενα ΑΤΜ στο Τέξας άρχισε να βγάζει χειρόγραφα σημειώματα, αντί για χαρτονομίσματα. Δεν ήταν όμως φάρσα. Ηταν η... κραυγή για βοήθεια από κάποιον που είχε εγκλωβιστεί σε αυτό!

Χατζηδάκης για Θάνου: Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι μόνο τίμια, αλλά και να φαίνεται

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι μόνο τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται τίμια», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας την τοποθέτηση της Βασιλικής Θάνου στη θέση της προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης.


ΠΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ! Παπαγγελόπουλος κατά δικαστικών ενώσεων: Αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση από τη μέρα που εξελέγη ο ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στις αιχμές κατά της κυβέρνησης από τις δικαστικές ενώσεις δίνει με συνέντευξή του στην «Εφ.Συν.» ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.


Ντοκουμέντο-σοκ: Βίντεο με Έλληνες αιχμαλώτους στην Τουρκία

Βίντεο με τους αιχμαλώτους του Τούρκου κατακτητή το 1974, στα Άδανα, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του κ. Τάσου Δημητριάδη στο Facebook και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας καθότι μόλις πριν από μερικές μέρες το μετέδωσε τουρκικό κανάλι.

Επιθέσεις στα ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο και στη Χαριλάου Τρικούπη -Με βόμβες μολότοφ και πέτρες

Στο στόχαστρο ομάδων αγνώστων μπήκαν για μία ακόμη φορά οι αστυνομικές δυνάμεις στα Εξάρχεια, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.


Σε ρινγκ μετατράπηκε τηλεοπτικό στούντιο για έναν αποκεφαλισμό από το ΙΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριολεκτικά σε ρινγκ μετέτρεψαν δύο καλεσμένοι το στούντιο λιβανέζικου τηλεοπτικού σταθμού, στη διάρκεια μιας έντονης συζήτησης με αντικείμενο τον αποκεφαλισμό από τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, του ξαδέλφου ενός εξ αυτών. Η συμπλοκή των δύο ανδρών μεταδόθηκε ζωντανά.

Χονολουλού: Πυρκαγιά σε πολυκατοικία 36 ορόφων -Τουλάχιστον 3 νεκροί [Bίντεο]

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία 36 ορόφων στη Χονολουλού, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο τραγικός απολογισμός θα αυξηθεί, καθώς υπάρχουν αγνοούμενοι.

Λέσβος: Παροπλισμένα τα περιπολικά εξαιτίας έλλειψης... φρένων και καυσίμων - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια αποκάλυψη–σοκ προχώρησε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου Δημήτρης Αλεξίου.

Μιλώντας στο lesvosnews.gr, δήλωσε ότι τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, στην πλειοψηφία τους παραμένουν παροπλισμένα εξαιτίας έλλειψης τεχνικής συντήρησης αλλά και έλλειψης καυσίμων.

Πέταξαν καφέδες στους καραγκιόζηδες Φίλη και Ξυδάκη-Τους έδιωξαν απ' τη συγκέντρωση για την Ηριάννα Β.Λ.[εικόνα]

Μάλλον μετάνιωσαν την έμπνευσή τους να κατέβουν στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς την κρατούμενη Ηριάννα Β. Λ. στο Σύνταγμα, ο Νίκος Φίλης και ο Νίκος Ξυδάκης.