17 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Να εδώ ο Φλαμπουράρης εξηγεί γιατί ο Αλέξης δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο

Όταν ο Φλαμπουράρης παραδεχόταν ότι ο Τσίπρας δεν έχει κολλήσει ένσημα! Από αυτόν περιμένουμε να λύσει τα εργασιακά όταν όπως λέει ο Φλαμπουράρης δεν έχει κανένα ένσημο γιατί...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Κοντονής κατά δικαστών για την Ηριάννα

Χαρακτηρίζει «δυσάρεστη έκπληξη» την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο, με ψήφους 3-2, απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης της Ηριάννας - Στο σκεπτικό του, ο εισαγγελέας της έδρας ανέφερε ότι, εάν αφεθεί ελεύθερη, είναι πολύ πιθανό να τελέσει νέα, όμοια αδικήματα - Στο άκουσμα της απόφασης, ξέσπασαν επεισόδια από ομάδα αλληλέγγυων έξω από το Εφετείο


«Ασφυξία» στην αγορά: Πάνω από πέντε δισ. ληξιπρόθεσμα χρωστά το Δημόσιο

Πλήρη ασφυξία στην αγορά προκάλεσε η καθυστέρηση στην διαπραγμάτευση της κυβέρνησης για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Μέχρι τον Μάιο, που η κυβέρνηση έδινε την μάχη της διαπραγμάτευσης, είχε σταματήσει σχεδόν κάθε πληρωμή στο εσωτερικό, ενώ παράλληλα δημιουργούσε και νέα χρέη προς επιχειρήσεις και νοικοκυριά.


Σκύλος επιτέθηκε σε πρώην Σταρ Ελλάς! Την τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο!

Ένα σοκαριστικό ατύχημα είχε η Ισμήνη Νταφοπούλου λίγο καιρό μετά τον γάμο της. Η πρώην Σταρ Ελλάς βρισκόταν στα γυρίσματα μιας επαγγελματικής φωτογράφησης όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος της επιτέθηκε τραυματίζοντάς την στο πρόσωπο.

Μέρκελ: "Δεν πρόκειται να δεχτούμε εκβιασμούς από την Τουρκία"- Το μήνυμά της στον Ερντογάν

Λίγο πριν φύγει για τις διακοπές της, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ έδειξε τα…δόντια της στον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν. Παραχώρησε συνέντευξη χθες, Κυριακή, στην κρατική τηλεόραση ARD, δέκα, μόλις, εβδομάδες πριν τις ομοσπονδιακές εκλογές και μία μέρα πριν τα γενέθλιά της. «Εάν εκλεγώ καγκελάριος για τέταρτη φορά, θα εξαντλήσω την τετραετία» είπε χαρακτηριστικά, περνώντας το μήνυμά της στους αντιπάλους της.


Γαλλία: Δήμαρχος απαγόρευσε την κυκλοφορία ανηλίκων μετά τις 11 το βράδυ

Ενας δήμαρχος στη Γαλλία θεωρεί ότι βρήκε τη λύση για να μπει ένα τέλος στην πρόκληση φθορών και τα περιστατικά ηχορύπανσης: απαγόρευσε την κυκλοφορία ανηλίκων μετά τις 11 το βράδυ.


ΥΠΟΙΚ: Υπήρχαν τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ στο πλοίο -Δεν στοιχειοθετείται λαθρεμπορία [pdf]

Το υπουργείο Οικονομικών απαντώντας σε ερωτήσεις του Ανδρέα Λοβέρδου παραδέχεται ότι στο «τσιγαράδικο» που πιάστηκε στα ανοικτά της Παλαιόχωρας Χανίων υπήρχαν τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ αλλά επιφυλάσσεται να χαρακτηρίσει το φορτίο «λαθρεμπορικό» μέχρι να εκμηριωθεί.

ΝΔ προς Τσίπρα: Και η Θάνου έχει κρίνει υπέρ των εργοδοτών;

Ευθείες βολές από τη ΝΔ μετά τη πρωινή επίθεση Τσίπρα στη δικαιοσύνη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο υπουργείο Εργασίας.


Επίθεση με πέτρες στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων

Επίθεση με πέτρες σημειώθηκε εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων στην οδό Καλλιδρομίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ομάδα των αγνώστων προσέγγισε το κτίριο και πέταξε πέτρες χωρίς να προκληθούν φθορές.

ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Βάρκες τέλος για τη Λιβύη! Γιατί οι 28 υπουργοί Εξωτερικών της Ε.Ε αποφάσισαν το εμπάργκο

[Ημίμετρα που θα υποστούμε ακόμα μερικά χρόνια μέχρι να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο και να αρχίσουν να πέφτουν σφαίρες...]

Στόχος η διατάραξη της δραστηριότητας των λαθρεμπόρων και των διακινητών ανθρώπων

Οι 28 επιβάλουν στη Λιβυή εμπάργκο πώλησης φουσκωτών λέμβων ή άλλων προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από λαθροδιακινητές μεταναστών, αναφέρει κείμενο συμπερασμάτων για τη Λιβύη, που υιοθέτησαν σήμερα οι 28 Υπουργοί Εξωτερικών της Ε.Ε, οι οποίοι συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες.


ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΙΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ; Γιατί το Μαξίμου «μάζεψε» την έξοδο στις αγορές

Καθαρά επικοινωνιακό το παιχνίδι - Ήθελαν επιτόκιο κάτω του 4,95% που είχε πιάσει ο Σαμαράς - Πώς η συνεδρίαση του ΔΝΤ την Πέμπτη αναδεικνύεται καθοριστική για την τελική απόφαση της κυβέρνησης


ΞΕΚΑΒΑΛ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΑΛΙΝΑ! Κοτζιάς: Συνηθίζει να με ακολουθεί ο Τσαβούσογλου!

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς μεταβαίνει από τις Βρυξέλλες στη Λευκωσία από κοινού με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη και αύριο θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, όπως έγραψε ήδη το star.gr. Στη συνέχεια θα μετάσχει στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου της Κύπρου, για να συζητηθεί η συνέχεια της διάσκεψης που έγινε στην Ελβετία αλλά και ο τρόπος μεθόδευσης μιας καλύτερα προετοιμασμένης διαπραγμάτευσης.


Κονιόρδου μαινόμενη κατά Φίλη - Ξυδάκη

Αμετανόητη εμφανίζεται η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και τα βάζει με τον Νίκο Φίλη, τον Νίκο Ξυδάκη- ονομαστικά - και με την αντιπολίτευση για το άρθρο 67 του νομοσχεδίου για τα πνευματικά δικαιώματα. Αρθρο που αναγκάστηκε να αποσύρει, όταν από βήματος βουλής πολλοί βουλευτές επεσήμαναν πως είναι κατάφωρα αντισυνταγματικό, διότι χαλαρώνει την προστασία που οφείλει να παρέχει το κράτος στην πολιτιστική κληρονομιά μας. Για ποιο λόγο άραγε;

Ο ανακριτής καλεί 12 στελέχη της Attica Bank και της ΕΥΔΑΠ για τις διαφημίσεις στον Π. Μαυρίκο

Κλήσεις σε 11 μέλη των επιτροπών διαφήμισης της Attica Bank και σε ένα πρώην διευθυντικό στέλεχος της ΕΥΔΑΠ έστειλε ο ανακριτής Κ. Σαργιώτης ανοίγοντας την αυλαία των απολογιών στην υπόθεση των διαφημιστικών πακέτων που δίδονταν σε έντυπα του Π. Μαυρίκου, πρώην εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολις» και πλέον αποβιώσαντα.


Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν- Απομένουν 11 εβδομάδες για να τη βρουν!

H Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου έχει στη διάθεσή της 11 μόλις εβδομάδες για να βρει τη Μάντι ΜακΚαν, τη «μικρή Μαντλίν» όπως αναφέρεται συνήθως, πριν η χρηματοδότηση για την έρευνα λήξει. Συγκεκριμένα, η αστυνομία έχει 85.000 λίρες και προθεσμία μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, για να βρει το κοριτσάκι.

Γερμανία: Νέες σεξουαλικές επιθέσεις και συμπλοκές μεταναστών με αστυνομικούς

Συμπλοκές ξέσπασαν το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια ενός πανηγυριού κοντά στη Στουτγάρδη μεταξύ αστυνομικών και νεαρών, κυρίως μεταναστών, ορισμένοι από τους οποίους κατηγορούνται επίσης για σεξουαλικές επιθέσεις, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.


Ο ατζέντης του Ντόρσεϊ ζητάει εγγυήσεις από την Εθνική μπάσκετ

Ο εκπρόσωπος του ομογενή άσου έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ με την οποία ζητάει εγγυήσεις για την συμμετοχή του 21χρονου point-guard των Χοκς στο Eurobasket αλλά ρωτάει και για την χρηματική αποζημίωσή του!


Η Μελάνια έπιασε το μπούτι του Εμανουέλ Μακρόν; Ανω κάτω το γαλλικό ίντερνετ [εικόνες]

Μια φωτογραφία κυκλοφορεί επί μέρες στα social media, από τα προεδρικό δείπνο που διοργανώθηκε στον Πύργο του Αϊφελ.

«Δεν φοβάμαι να ρισκάρω τη ζωή μου για να σώσω κόσμο» έλεγε ο πυροσβέστης που «χάθηκε» στο Ζευγολατιό

Ποιος ήταν ο Αριστείδης Μουζακίτης - Τι λένε άνθρωποι από τον χώρο της δουλειάς του

Συντετριμμένοι οι άνθρωποι από τον χώρο της δουλειάς του μιλούν στο protothema.gr με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο Αριστείδη Μουζακίτη.


Χαμός στα social media με το... πατριωτικό ολόσωμο μαγιό που λάνσαρε η Ιβάνκα

Το ολόσωμο μαγιό φέρει την υπογραφή της «Πρώτης Κόρης» κι έχει το προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ: «Κάντε την Αμερική σπουδαία ξανά»

Με τα ρούχα της Ιβάνκα Tραμπ ποζάρουν στα social media οι γυναίκες που υποστηρίζουν με θέρμη την «Πρώτη Κόρη» και τον μπαμπά της.

Κρήτη: Μεταφέρεται στη χώρα της η Βρετανίδα που εισέπνευσε αέριο γέλιου

Mεταφέρθηκε στη χώρα της η 18χρονη από τη Μεγάλη Βρετανία που νοσηλευόταν εδώ και λίγες ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ έπειτα από εισπνοή αερίου γέλιου σε συνδυαμό με κατανάλωση αλκοόλ.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ! ARD: Εργαζόμενοι στον ελληνικό τουρισμό οι σύγχρονοι σκλάβοι

Ρεπορτάζ της γερμανικής τηλεόρασης για τις συνθήκες εργασίας στην Ελλάδα το καλοκαίρι

Τις συχνά κακοπληρωμένες θέσεις εργασίας υπό δύσκολες συνθήκες στον ελληνικό τουρισμό αναδεικνύει σε ρεπορτάζ της η τηλεοπτική εκπομπή Europa Magazin του πρώτου δημόσιου καναλιού της γερμανικής τηλεόρασης ARD.

Wimbledon: Ο "φωνακλάς" Ιρλανδός που έκλεψε την παράσταση κι η απίστευτη Κλαϊστερς (βίντεο)

Νόμιζε ότι τα ήξερε όλα και το... πλήρωσε - Ο 46χρονος Κρις Κουίν κέρδισε τα δικά του 15 λεπτά διασημότητας προσφέροντας ένα μοναδικό σόου μαζί με την Κιμ Κλάιστερς σε αγώνα επίδειξης στο WimbledonΉταν, μετά τους τελικούς, ίσως η κορυφαία στιγμή στο φετινό τουρνουά του Wimbledon, καθώς ένας θεότρελος Ιρλανδός κατάφερε να γίνει… viral!

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις Γεωργιάδης: “Βαρουφάκης με ένα «Ν»”

Το 5λεπτο αυτής της εβδομάδας από τον Άδωνι... φυσικά για τον τιτάνα "Γιάνη":

Η δήλωση μετανοίας ΣΥΡΙΖΑ για τον Γεωργίου

Πώς διέσυρε την κυβέρνηση η τρόικα για να μας δώσει τη δόση - Τους έβαλαν να ζητήσουν συγγνώμη και να αποζημιώσουν τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου με 100.000 € για τον δικηγόρο του και όλα τα προσωπικά του έξοδα 

Μύκονος: Λυσσάρες Νεοϋορκέζες με πλαστική κούκλα του σ@ξ [Βίντεο]

Οι νεαρές κοπέλες ταξίδεψαν από την Νέα Υόρκη στο νησί των Ανέμων για το bachelor party μιας φίλης τους

Κυριακή βράδυ και τα Ματογιάννια αναστατώθηκαν από τις φωνές και τα γέλια μιας παρέας κοριτσιών που περιδιάβαιναν τα γραφικά σοκάκια κουβαλώντας μαζί τους μια τεράστια πλαστική κούκλα.

Ετσι ταξιδεύει ένα πλοίο στα 12 Μποφόρ -Η απόλυτη μάχη με τα κύματα [βίντεο]

Καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους έφερε στη χώρα μας η «Μέδουσα» προκαλώντας πολλά προβλήματα, ωστόσο (για την ώρα τουλάχιστον) δεν εμπόδισε τα δρομολόγια των πλοίων.


Καφέδες-gate σε Φίλη-Ξυδάκη: Παρέμβαση Τατσόπουλου και «γλέντι» από σχόλια

«Πικρό καφέ» σερβίρουν σε Φίλη και Ξυδάκη τα social media μετά από τον δημόσιο προπηλακισμό τους στη διαδήλωση υπέρ της Ηριάννας - Ο Πέτρος Τατσόπουλος συγκρίνει το επεισόδιο με τη βία κατά του Κωστή Χατζιδάκη και επιτίθεται στους καφεδο-ρίπτες - Καυστικά σχόλια για διπροσωπία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Βαρουφάκης εκνευρίζει το Twitter -Ψάχνει να βρει γιατί «δίνει» τον Τσίπρα [εικόνες]

Οι συχνές εμφανίσεις του πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη στα ΜΜΕ, στις οποίες επαναλαμβάνει το σχέδιό του για παράλληλο σύστημα πληρωμών, προκαλούν θύελλα σχολίων στα social media.

«Βόμβα» στον ΑΝΤ1! Ποιους Διάσημους έκλεισε για τους «Νομάδες»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κανάλι του Αμαρουσίου μπαίνει- και αυτό- στη «μάχη» των ριάλιτι και ετοιμάζει να δώσει μια «γροθιά» στα τηλεοπτικά ριάλιτι συστήνοντας στο αχόρταγο και παμφάγο κοινό τους «Νομάδες».

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Πώς είδα εγώ τα «Ιουλιανά» του 1965

Εκ βαθέων εκμυστηρεύσεις του πρώην πρωθυπουργού στον Δημήτρη Στεργίου για ένα πολύ σημαντικό πολιτικό και οικονομικό γεγονός που συγκλόνισε τη χώρα μας πριν από 52 χρόνια.


ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! Επιστρέφει στη φυλακή η Ηριάννα: Απερρίφθη η αίτηση αποφυλάκισης -Πέτρες & μπουκάλια από άπλυτους

Μέσα σε κλίμα έντασης το δικαστήριο με 3 ψήφους έναντι δύο απέρριψε την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της Ηριάννας Β. Λ.

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Ούρλιαζε «Βγάλαμε την Ελλάδα απ' το Αγγλικό δίκαιο»... και τώρα βγάζει ομόλογο σε "αγγλικό δίκαιο"

Η νέα έκδοση των ελληνικών ομολόγων πενταετούς διάρκειας στην οποία θα προχωρήσει ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) θα τελεί υπό το αγγλικό δίκαιο, όπως ακριβώς και η αντίστοιχη του 2014.

ΝΔ: Πρέπει να συγκινήσει τους 190.000 ψηφοφόρους της που απείχαν

Του Σάκη Μουμτζή

Υποστηρίζεται πως η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας ακουμπά την οροφή της. Συνεπώς, από εδώ και εμπρός αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς τα ποσοστά της με αυτήν την υψηλή συσπείρωση παραμένουν ακόμα στο 30% plus.


Να εδώ τα κομμούνια παραδέχονται ότι ξεκίνησαν τον συμμοριτοπόλεμο έναν χρόνο πριν από τα Δεκεμβριανά

Διαβάστε τι γράφουν μόνα τους τα κομμούνια που κατά τ' άλλα μας παραμυθιάζουν ότι προκλήθηκαν στα Δεκεμβριανά και αναγκάστηκαν να ξεκινήσουν συμμοριτοπόλεμο επειδή η "αστική τάξη" ήθελε να τους εξοντώσει... παπάρια μάντολες δηλ. αφού έστησαν τα Δεκεμβριανά προκειμένου να έχουν άλλοθι ενώ ουσιαστικά είχαν αρχίσει την επανάστα πολύ πιο πριν... και η πλάκα είναι πως κατηγορούν σαν φασίστες όσους τους λένε ότι από το 1941 ο μόνος σκοπός για τον οποίο "αγωνιζόντουσαν" ήταν να κάνουν την Ελλάδα προτεκτοράτο του Στάλιν

Οι σημειώσεις στο ημερολόγιο του Μιχάλη Πανά, διοικητή συγκροτήματος λόχου πολυβόλων του ΕΛΑΣ, 1943, που το πρώτο μέρος του δημοσιεύτηκε στις Νησίδες του προηγούμενου φύλλου της «Εφημερίδας των Συντακτών», μας ταξιδεύουν στο παρελθόν και αποκαλύπτουν λεπτομέρειες από τη ζωή των ανταρτών, τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους στο βουνό, αλλά και τις μάχες με τους δύο εχθρούς: πότε τους ξένους Γερμανούς στρατιώτες, πότε τους αδελφούς Ελληνες αντάρτες του ΕΔΕΣ.

Η γαλλική Vogue βρήκε τα 6 πιο χλιδάτα ξενοδοχεία στην Ελλάδα -Πολυτέλεια, θέα και design σε άλλο επίπεδο [εικόνες]

Τα 6 πιο φινετσάτα, χλιδάτα, ιδιαίτερα και μοντέρνα ξενοδοχεία στην Ελλάδα παρουσίασε στο τελευταίο τεύχος της η γαλλική Vogue.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ! Να εδώ ο Ζαχαριάδης λέει να πληρώσουμε τους φόρους

Αυτοί που έλεγαν "μην πληρώνετε να καταρρεύσουν" τώρα που έκατσαν στην καρέκλα...

Πρετεντέρης: Η μαχήτρια της διαφθοράς

"Nα πουλάνε τρέλα για τη Δικαιοσύνη οι συριζαίοι, το καταλαβαίνω αλλά να δίνει μαθήματα το πιο βαθύ δικαστικό κράτος, πάει πολύ" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Άδωνις: Τώρα ο Καμμένος ανακατεύεται και σε τεχνικά θέματα των ελικοπτέρων-ΦΩΤΟ

Ερώτηση προς τον Καμμένο κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να λάβει απάντηση για περίεργες πληροφορίες που κυκλοφορούν και σύμφωνα με τις οποίες ο Καμμένος θέλει να αυξήσει...

Τσίπρας: Μειώσαμε την ανεργία - ΝΔ: Πάψε μαλ@κα και θα μας πεθάνεις απ' τα γέλια

Οι πανηγυρισμοί Τσίπρα προκάλεσαν την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης: "Έχεις μεγάλο θράσος 

Πολιτική αντιπράθεση ξέσπασε μεταξύ κυβέρνηση και Νέας Δημοκρατίας αυτή την φορά για την ανεργία.

Ελληνες μετατρέπουν εξαρτήματα μαχητικών αεροσκαφών σε... αξεσουάρ! [εικόνες]

Αντί να καταλήξουν σε χυτήρια και να ανακυκλωθούν, θα φτάσουν σε λάτρεις της αεροπορίας σε όλον τον κόσμο και μάλιστα με τη σφραγίδα της ελληνικής δημιουργικότητας. Ο λόγος για τμήματα αποσυρθέντων ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών, που μετατρέπονται σε αξεσουάρ στο πλαίσιο της ιδέας τριών νεαρών Ελλήνων.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Βουτιά θανάτου για 47χρονο πατέρα δύο παιδιών

Θανατηφόρα πτώση άνδρα ηλικίας 47 ετών σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Άνω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ! Κύπρος: Στα 1700 μέτρα το γεωτρύπανo- ΗΠΑ και Γαλλία μπλοκάρουν Τουρκία

Μπλόκο από το αμερικανικό αεροπλανοφόρο στις συχνότητες τουρκικών μαχητικών - Ψυχραιμία στη Λευκωσία: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στην Κύπρο η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας και 4 πολεμικά σκάφη


Βορίδης: «Ρουσφέτια της κυβέρνησης στην πλάτη των φορολογούμενων»

«Νομοθετούν αχρείαστες προσλήψεις και πρόσθετες δαπάνες του ευρύτερου Δημοσίου» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ με αφορμή το νομοσχέδιο για την Αυτοδιοίκηση

Τι φοβούνται περισσότερο οι Ρώσοι;

Η αύξηση των τιμών και η ανησυχία για τις αποταμιεύσεις τους, είναι δύο πράγματα που φοβούνται περισσότερο οι Ρώσοι σήμερα, ενώ αυξάνονται οι φόβοι τους για τις διεθνείς στρατιωτικές διενέξεις, όπως έδειξε δημοσκόπηση που διενήργησε το Ρωσικό Κέντρο Μελέτης της Κοινής Γνώμης (WCIOM), τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.


Στο μικροσκόπιο της Κομισιόν το χαράτσι σε tablet και ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Η Κομισιόν εξετάζει το νόμο για την επιβολή φόρου υπέρ τρίτων ύψους 2% σε tablet και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με σκοπό να διαπιστώσει το αν και κατά πόσο συνάδει με τους στόχους του μνημονίου, απάντησε πριν από λίγο σε ερώτηση του Real.gr ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς.

Η κακοκαιρία έπνιξε τη Χαλκιδική και βύθισε στα νερά αυτοκίνητα [εικόνα]

Ούτε η Σιθωνία στη Χαλκιδική γλίτωσε από το κύμα κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής και ειδικά ο δήμος Σιθωνίας από τη Νικήτη προς Μαρμαρά και μέχρι το Πόρτο Κουφό είναι οι περιοχές τις οποίες έπληξε περισσότερο το κύμα κακοκαιρίας, που συνεχίζεται με έντονη βροχόπτωση ακόμη σε σχεδόν όλη την Κεντρική Μακεδονία.


Ο δήμος Αθηναίων πλένει πεζοδρόμια σε 300 δρόμους! [λίστα]

Πιο καθαρό, γυαλιστερό και όμορφο αναμένεται να δείξει το κέντρο της Αθήνας, μιας και τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου πρόκειται να καθαρίσουν πεζοδρόμια, πεζόδρομους και πλατείες σε 300 δρόμους της Αθήνας.


Οι πραγματικοί λόγοι που ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να βγάλει τη χώρα στις αγορές ομολόγων

Όπως ο Αντώνης Σαμαράς που δεν θέλει να του μοιάσει ο Αλέξης Τσίπρας, βγήκε στις αγορές το 2014 έτσι και ο πρωθυπουργός τώρα θέλει να βγάλει την Ελλάδα στις αγορές για να δείξει ότι η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα.


Μία από τις μεγαλύτερες σουίτες του κόσμου βρίσκεται στην Αθήνα -Χλιδάτες διακοπές σε 600 τ.μ. [εικόνες]

Κάτω από τον αττικό ουρανό, μακριά από τη βουή του κέντρου και συνάμα κοντά σε πολιτιστικές και εμπορικές συνοικίες, βρίσκεται μία από τις πιο μεγάλες σουίτες του κόσμου.

Ισόβια στη φόνισσα του Κορωπίου

Το δικαστήριο της απήγγειλε ισόβια συν ένα χρόνο κατά συγχώνευση για οπλοφορία και οπλοχρησία

Το μεσημέρι της Δευτέρας η «φόνισσα του Κορωπίου» άκουσε το δικαστήριο να της απαγγέλλει ισόβια κάθειρξη συν ένα χρόνο κατά συγχώνευση. Συγκεκριμένα η 27χρονη δέχτηκε ένα χρόνο για οπλοφορία και άλλον ένα για οπλοχρησία οι οποίοι συγχωνεύθηκαν.


Μπακογιάννη: Ο Καμμένος είναι το νούμερο ένα πρόβλημα της κυβέρνησης

«Ένα μόνο τηλεφώνημα θα έριχνε τον υπουργό σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα» τονίζει η τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ - Έντονη κριτική σε Θάνου και Κοτζιά

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Άντζελα Δημητρίου: «Ο πρώτος μου έρωτας αυτοκτόνησε»

Η Άντζελα Δημητρίου έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη.
Η τραγουδίστρια για πρώτη φορά μίλησε για τον πρώτο μεγάλο έρωτα της ζωής της.